Eko-Vit Sp. z o.o.
2 30 51 5 1

Opinie o Eko-Vit Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Elżbieta
 Opinia

Eko-Vit ogłosiła właśnie rekrutację na stanowisko: Pracownika laboratorium. Wymagane jest wykształcenie wyższe kierunkowe (chemia, fizyka, mikrobiologia), znajomość systemów jakości, umiejętność pracy w zespole i gotowość do pracy w systemie trzyzmianowym. Czy kogoś z Was zainteresowała ta oferta?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zielona95
 Opinia
@Elżbieta 10.01.2019 01:38

czy ktoś wie jak wyglądają zarobki dla pracownika laboratorium? jaka atmosfera?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Elżbieta
 Opinia
@Zielona95 10.01.2019 19:22

Czy udało się Tobie uzyskać odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania? Jeżeli tak, to podziel się nimi z użytkownikami forum. Ponieważ kogoś również może interesować rekrutacja na to stanowisko do Eko-Vit, a Twoja wypowiedź będzie dla niego cenną wskazówką.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zmalowana
 Opinia
@Elżbieta 16.01.2019 01:02

Zarobki bardzo dobre. Minimum 3 tys na rękę.(usunięte przez administratora) Duża odpowiedzialność za całą produkcję. Trzeba być ogarniętym co się dzieje (od magazynu po bieżącą produkcję) co 5 minut telefony od dyrekcji czemu dana maszyna nie idzie albo co się działo 3 lata temu. Trzeba rzucić wszystko i natychmiast znać odpowiedź, bo jak nie to usłyszysz że jesteś debilem. Nie ma czasu na przerwę, jesz w biegu o ile znajdziesz na to czas. Nikt nie uczy, rzucają na głęboką wodę.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reneri
 Opinia

ile idzie zarobićnetto na produkcji ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KIER
 Opinia

Witam, pomijając wszystkich żale i pomyje, chciałbym się dowiedzieć ile tak średnio zarabia się na produkcji? Na jakie wynagrodzenie może liczyć pracownik( i czy ma szansę się dostać operator produkcji z piekarni z 10 letnim doświadczeniem) Jaki jest system godzinowy? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@KIER 19.07.2018 20:59

Podpinam się do pytania : Ile jest zmian( jakie godziny) Ile może zarobić pracownik produkcji ile operator?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Elżbieta
 Opinia
@Nowy 25.10.2018 21:53

Czy udało się Tobie otrzymać odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania? Jeżeli tak, to podziel się nimi na forum ponieważ niektórych użytkowników na forum może to zainteresować. Natomiast jeżeli zdecydowałeś się na rekrutację na to stanowisko, to napisz jak oceniasz jej proces.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Elżbieta
 Opinia

@Dsrex możesz się z nami podzielić jak długo pracujesz w Eko-Vit ? Czy rekrutacja przebiegła bez większych problemów? Wielu użytkowników się zastanawia, jakie są warunki pracy, czy może jakieś dodatkowe benefity pozapłacowe również gwarantują?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirek
 Opinia

Słyszałem, że to dobra firma i zastanawiam się czy warto starać się o pracę. Podpowiedzcie kilka informacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dsrex
 Opinia
@Mirek 25.01.2018 19:27

Bardzo fajna firma

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dsrex
 Opinia
@Mirek 25.01.2018 19:27

Ja kilka lat temu z kumowami pracowaliśmy przy załadunku kontenerów

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dsrex
 Opinia
@Mirek 25.01.2018 19:27

Magazynierzy są bardzo ok,a najbardziej to byli Krzysiek i darek

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karola
 Opinia

Czy są dostępne dla pracowników karty Multisport?

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ee
 Opinia

ta na górze myśli< że ma na dole przyjaciółkę. zdziwiłaby się

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
G
 Opinia
@ee 11.08.2016 20:33

ta na dole?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jeny
 Opinia

Czy ktos sie tutaj orientuje jak wyglada praca technologa zmianowego? Jaka placa, czy czesto pracuje sie dluzej niz 8 h i ogolnie czy warto aplikowac?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia
@Jeny 06.07.2016 19:53

To zależy. Jeśli jesteś mała, zarozumiała i chcesz wszystkimi żądzić to odpuść bo będziesz mieć konkurentkę;)

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia

Myślę, że Eko-vit to bardzo dobre miejsce pracy, szczególnie w porównaniu do większości łódzkich "kołchozów" produkcyjnych, gdzie ludzie tyrają za najniższą krajową.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bb
 Opinia
@M 03.06.2016 21:43

a co takiego oferują oprócz pensji? nic!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
andrew
 Opinia

Kaligula. Raczej napewno, tylko przez agencje bo zatrudniaja Cie na sezon na śmieciowe umowy,a pozniej wyrzucaja na zbity pysk, chyba ze jesteś synalkiem lub bratem kierownika. ;)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamila
 Opinia

Czesc, Sa w waszej firmie zatrudnienia na produkcje moze? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Górka
 Opinia

I pączki juz są na tłusty czwartek:)))A DYR personalny jest nam jak ojciec najlepszy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kaligula
 Opinia

Witam.Bardzo proszę osoby, które pracują w tej firmie o informację, jak obecnie kształtują się zarobki "na rękę" na początek i w dalszej perspektywie? z ewentualnymi dodatkami.Jaki obowiązuje system pracy? Jakie są wymagania? Jakie są układy między pracownikami a kadrą kierowniczą?Czy nie ma opóźnień w płaceniu pensji? Czy CV można złożyć bezpośrednio, czy tylko przez Agencję Pracy? Czy nie ma problemu z płaceniem za nadgodziny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
halo
 Opinia

a Pinokio Marcin pracuje?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obserwator
 Opinia

Chyba coś jest z tym zatrudnianiem znajomych W 2012 skladałem do was papiery na operatora a miałem wówczas 12 lat doświadczenia przy rozlewaniu napojów gazowanych i nikt nie zadzwonił

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
śmietana
 Opinia

Tak trzeba mieć doświadczenie.Ja stawiam babki z piasku i mi nie wychodzi.... Jaki jestem zmotany buuuu

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
darex72
 Opinia

Wejdz na stronę firmy i tam wszystkiego się dowiesz co produkujemy i co mamy do za oferowania.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kleJ
 Opinia

cham gralka

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rudy
 Opinia

Chłopacy,dajta se spokój. Góry i tak nie obchodzi co produkcja myśli. Jeszcze się za prawde obrarza i tak jak w tłusty czwarek paczkow nie bedzie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
darex72
 Opinia

Dobrze znasz pracę w firmie.A jesteś bratem,szwagrem czy synem któregoś z pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oo
 Opinia

Nie prawda. Nie pracują klany. Duzo osob pracuje w tej firmie pracuje dzięki ogloszeniom o pracę znalezionym na roznych portalach.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jerry
 Opinia

W jaki sposób odbywa się nabór do tej firmy? Gdzie złożyć CV?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pozytywka
 Opinia

Co wy qurwa robicie. Sprzeczacie się tutaj na takim forum. Im tylko o to chodzi żeby tu się kłócić i wyciągać brudy. Idźcie na wódkę bo się znacie i tam dyskutujcie. A tutaj qurwa piszcie o niezdolności arogancji mobbingu przełożonych. Prezesi jak ktoś wcześniej napisał to faceci na wysokim poziomie. Dzięki Im mamy niezłą pracę o pęsji nie wspominam. Składki płacone od realnych płac. Gdzie tak W Łodzi płacą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
monte
 Opinia

co ty piszesz ,magazynier ma sie znac na przepisach.jeden tir jest nie rowny drugiemu Plandeka 14700 a chlodnia w najgorszym przypadku 18500.zaladuj 28 palet na ch lodnie i zsumuj ile jest?41500 a jaka jest dopuszczalna waga? nie masz pojecia o czym mowisz!!!za wage nie odpowiada tylko przewoznik ale i firma

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
monte
 Opinia

masz racje takich szefow to ze swjeca szukac! rutyna o czym ty mowisz,idz i sproboj swoich sil,ja tam pracowalem,zaladuj auto zgodnie z przepisami tak aby masa towaru nie przekraczala masy pojazdu a laczna waga pojazdu byla prawidlowa,acha no i dogadaj sie z obcokrajowcem mimo to ze znalem j.angielski,ale nie wszyscy kierowcy rozumią co do nich mowisz,przewaznie mowia w we wlasnym jezyku.rutyne masz na produkcji te same maszyny i te same cZynnosci

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
monte
 Opinia

POPIERAM.A TO TEORETYKI, A TEORIA NIE IDZIE W PARZE Z PRAKTYKĄ.NIKT NIE CHCE BYĆ NA ICH MIEJSCU,ODWALAJĄ ZŁOTĄ ROBOTĘ.ŁAPKA W GÓRE CHLOPAKI!!!GDYBY NIE ONI TO JUZ WIEKSZOSC Z WAS Z PRODUKCJI BY POLEGLA!!! PUNKT WIDZENIA ZMIENIA SIE OD PUNKTU SIEDZENIA

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
darex72
 Opinia

A OD MAGAZYNU WARA!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
darex72
 Opinia

jak się nie podoba po prostu się zwolnij ot i cała filozofia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
burdA
 Opinia

pozytwywka! pogratulować. jest czego!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
alabama
 Opinia
@burdA 22.01.2015 17:30

Naucz się poprawnie pisać! Te pyskówki świadczą o Was.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
burdA
 Opinia

Rita jest ok. Gorzej z blądynką o imieniu KAROLINA z góry co nikt nie wie od czego jest. albo sra wyżej niż d... ma lub firma dostała dofinansowanie dla NIEPEŁNOSPRAWNYCH bo nie umie powiedzieć nawet dzień dobry

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Eko-Vit Sp. z o.o. - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej