Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Goleniów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 30 ocen.

Opinie o Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Artur

Gdzie on prace znajdzie zero szacunku dla ludzi

kasia

Baczka juz nie ma :)

Igor

I po Wieslavie :)

Utrzymanie ruchu

Złożyli juz skargę do centrali o mobbing

anonymous
@Utrzymanie ruchu 14.10.2017 23:14
Złożyli juz skargę do centrali o mobbing

Kiedy baczej wyleci?

zsku
@Utrzymanie ruchu 14.10.2017 23:14
Złożyli juz skargę do centrali o mobbing

Byłem na rozmowie w Crownie. jak mieli zadzwonić za tydzień, nie dzwonią już miesiąc. Czemu piszecie, że dyrektor to deb***? Chętnie poznałbym parę szczegółów, bo szczerze na rozmowie odniosłem wrażenie, że człowiek ciężki do współpracy. Możecie napisać jak wygląda wogóle stuktura firmy? Dużo opinii słyszałem, że sitwa tam się trzyma dobrze. Rączka rączke myje i nie dają za bardzo awansować w strukturach firmy. (lepiej się zwolnić i zatrudnić ponownie ale na inne stanowisko)

Mateusz

Ryba psuje się od głowy dyrektor to wariat

Mateusz

Radzę nie iść do tej firmy do pracy... Dział Utrzymania Ruchu - leży sami nie doświadczeni ludzie. Jeszcze idio** Dyrektor Zakładu.

były pracownik

3000 spokojnie można wołać

stefan

jak najnizsza krajowa przeciez to duza firma nie wierze ze wszyscy robia za 2000 brutto zart sobie chyba robicie

Wojtek

i sie nie dostaniesz bo płaca najnizsza krajowa

były pracownik

w większości już chyba 4 brygadówka. godziny w zależności od działu 7-15-15-23-23-7lub 6-14-14-2-22-6. kasa zależy jak wynegocjujesz. jak masz doświadczenie lub/i znasz swoją cenę możesz spokojnie zażądać wysoką stawkę.

bolec

Czy może ktoś uczciwie powiedzieć jak wygladają dni ,godziny pracy w crownie i jakie są zarobki operatora na początek?

Wojtek

Wszyscy czekaja na zmiany. Co sie dzieje ?

marian

jak aktualnie wyglada sytuacja w firmie tzn ile mozna zarobic nareke na pocztek jak wygladaj z miany i ile osb z nowogardu tam pracuje bo zastanawiam sie czy nie isc tam do pracy

Wiesław

Muszę odejść ...

Wojtek

Mógłby wrzeszcie koś zuważyć, ze ten debil psuje wszystko i wszystkich. Wiesława trzeba zwolnić.

pracownik

On wszystko wykończy. Sil juz brak

O

Dyrektor b zastępuje dyrektora Pawła połowa szuka pracy połowa ba zwolnieniach stare sroby przeszkadzają

kolo

Zmian dalej jak nie widać, tak nie widać.... Ciekawe ile ten popraniec jeszcze poudaje i pofa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyniki jakości, produkcji ..... Ile ten cyrk będzie trwał ????

Kamila

Zmian pozytywnych nie ma i nie będzie dopóki "dyrektor" nie odejdzie.

nick

jakby się bardziej po ludzku zrobilo mozna zawsze przyjsc i porozmawiac

lot
@nick 16.06.2017 19:28
jakby się bardziej po ludzku zrobilo mozna zawsze przyjsc i porozmawiac

Ciekawe kto robi te wpisy ? Większość pracowników nie widzi żadnych pozytywnych zmian. Ktoś zaklina rzeczywistość?

ja

zmienia się, dzien dziecka byl super, byle wiecej takich imprez

ujowy pracownik !

pracuje w tej firmie rok i co i nic aby 8 godzin odwalić i do domu tutaj jest tak że nikt o niczym nie wie po prostu zachowuje się jak oni po prostu jestem zwykłym szarym pracownikiem który też nic nie wie i tyle .Zawsze za mało zawsze nie takie problemem nie są nie działające maszyny tylko zle postawiony haczyk na liście kontrolnej albo w raporcie . Praca też raz pakowanie raz na przodzie , i to bez szkoleń chociaż z tym szkoleniowcem chyba jednego dnia bym nie wytrzymał co jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na stanowiskach od jedengo się wymaga ale od innych już nie ...noi ta pensja jak na taki zakład to bardzo mała ale jak widać wolą robić ogrody przed zakładem niż inwestować w pracownika i już przestaje się dziwić dla czego co rusz odchodzą i przychodzą nowi jak widzą ten syf w sumie sam się dziwie że rok już tutaj pracuje ...może dla tego że już się nie przejmuje derektorem kierownikiem jak chce gadać to niech gada ostatnio całe 20 minut gadaliśmy na temat wieczek heheh u mnie pełny luz ...bo jak zwolnią to niech zwalniają na moje miejsce będzie 10 osób nowych a ja może znajdę coś innego lepszego . bez pozdr. serdeczne JP dla puszek w Goleniowie !

Robotnik

Zakladem źądzi popapraniec . Jebnięty bączej nic tylko kopa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

anonim

(usunięte przez administratora)

lolo

maly na stojaco robi paly

lolo
@lolo 16.02.2017 07:19
maly na stojaco robi paly

robi blachy

Kris

Jeszcze jest Dorota, która nic nigdy nie wie. o niczym nie ma pojęcia. Musi odejść.

pracownik

No i znowu nie zgodzę sie , zmiany może trochę męczące ale pieniądze nie najgorsze socjal również ok. Atmosfera w pracy różna w zależności na jaką zmianę się trafi moja jet ok. Wszędziezie jej brakować) trzeba pracować nikt za darmo nikomu nie zapłaci. Kierownik Bewckan ok , nasza Kasieńka choć odchodzi bardzo fajna dziewczyna (będzie jej brakowało). Także pozdrawiam wszystkich pracowników, wesołych świąt.

Robol
@pracownik 18.12.2016 08:06
No i znowu nie zgodzę sie , zmiany może trochę męczące ale pieniądze nie najgorsze socjal również ok. Atmosfera w pracy różna...

Jasne nikt nikomu za nic pieniędzy nie zapłaci tu się zgadzam w 100-u %-ach ale kur**a jakie te pieniądze płacą i za jakie obowiązki ? Przykład twisty. Robisz na prasie np. CP-01 a musisz lecieć na CP-10 bo musisz tam ustawić kamerę a w tym czasie lubią Ci staje i leci Ci z wydajnosci = z premi ( której i tak niema ) Albo pakujesz dwie linie i musisz jeszcze latać do przodu linii żeby usuwać zaciecia. Podsumowując. Operator ( pakowacz ) : Robi z przodu, nakłada blachę, robi pomiary, usuwa zaciecia, ustawia kamery, pakuje. Po szkoleniu potrafi przezbroic linię i pracować jako nastawiacz. A zarabia 2000 zł... I to jest uczciwe wynagrodzenie za pracę ? No chyba nie.

Ja
@pracownik 18.12.2016 08:06
No i znowu nie zgodzę sie , zmiany może trochę męczące ale pieniądze nie najgorsze socjal również ok. Atmosfera w pracy różna...

Polecam w 100% Chcesz się wkur****ć ? Przyjdź do tego zakładu Chcesz zarabiać mniej niż na kasie w biedronce ? Przyjdź do tego zakładu Chcesz robić za dwóch a nawet trzech ? Przyjdź do tego zakładu. Chcesz nie dostać premii choć na nią zapracowales ? Przyjdź do tego zakladu. Bardzo miła atmosfera zarobki na poziomie 1800 zł. Szanowny Pan pseudo dyrektor Wiesław B. Lata po hali jak z nie powiem czym i czepia się wszystkiego jak leci nawet narzędzi które leżą na wózku narzedziowym... NIE POLECAM ZAKLADU !!!i

Nie idz tam

Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam nikomu tego zakladu. Na bramie wjazdowej powinien zawisnąć napis z Oświęcimia.

Ttw

To co stalo sie z atmosfera w zakladzie przez ostatnie 5 lat to jedna wielka masaka kierownicy owijaja kota ogonem zawsze wina pracownika cofanie urlopow normalka zmiany grafiku jak sie zywnie podoba. Zarobki nowyh pracownikow smieszne w dodatku dochodzi czterobrygadowka jedynie starzy pracownicy maja troche wiecej ale jak na prace w czterobrygadowce to malo poza tym w okolicach goleniowa jest pelno pracy o podobnych wynagrodzeniach i to na wejscie i praca na 2 lub 3 zmiany takze wybor nalezy do was. Na koniec dodam ze jesli juz nawet osoby z biura sie same zwalniaja to nie jest ciekawie czasy gdy Crown byl jedna z lepszych firm w Goleniowie odeszly juz do lamusa.

kok
@Ttw 12.12.2016 19:43
To co stalo sie z atmosfera w zakladzie przez ostatnie 5 lat to jedna wielka masaka kierownicy owijaja kota ogonem zawsze wina...

Szkoda tej firmy. To było kiedyś naprawdę dobre miejsce pracy. Co się stało?

killer
@Ttw 12.12.2016 19:43
To co stalo sie z atmosfera w zakladzie przez ostatnie 5 lat to jedna wielka masaka kierownicy owijaja kota ogonem zawsze wina...

nie podoba sie wyjazd!

Lego

Początek wszystko ładnie ,cacy,pięknie a tu nagle zmiana grafiku - na gorsze,

Robol

Na hali gorąco (brak klimy bo dla pracowników nie warto). Całkowity brak szacunku dla pracownika, zmieniają warunki pracy jak im się podoba (przyjmowali na 5-cio brygadówkę a teraz grafik do hu... nie podobny). Brak podwyżek, bo nikt nie zasłużył. Jedyny plus to pensja na czas. Wytrzymałem ponad rok, szukam czegoś lepszego.

noname

Atmosfera w firmie bardzo fajna. Sama praca nie należy do ciężkiej, ale jeżeli chodzi o reszte to szkoda gadać. Temperatura na hali potrafi sięgać 50 st. C latem. Zimą jest lepiej. Każą pakować jednemu operatorowi po dwie linie i oczywiście nie ma za to żadnych dodatków. Jeżeli chodzi o zarobki dla starszych pracowników ok, ale dla młodych typu pracujący od roku. Nie ma mowy o podwyżce chociaż ktoś się rozwija. Premii potrafi nie być rok, a jeśli jest to "na waciki". Jeżeli chodzi o kierowników zależy na kogo się trafi jeden spoko. drugi tak sobie, a trzeci zmienia zdanie jak baba. Jednym słowem jeżeli chodzi o prace sezonową to ok. Ale na dłużej szkoda czasu nerwów i wysiłku.

Zgon

Nie ma to jak zmiana grafiku ot tak z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wymyslil co mogl i jeb. Macie i podziwiajcie mą dobrodusznosc. Bevcan pozdrawia...

Cała prawda

Korporacja w najgorszym wydaniu. Brak szacunku do pracowników. Zmieniają warunki pracy jak im się podoba. Zatrudniali ludzi na 5-cio brygadówkę a później zmienili na 4-ro. Typowe dla korporacji rozmywanie kompetencji. Nikt niczego nie wie i za nic nie odpowiada. Na decyzje czeka się tygodniami a nawet miesiącami. Brak podwyżek po okresie próbnym. Odradzam tego pracodawcę!

franko

Witam. Mam pytanie czy w waszej firmie podobnie jak w Pruszczu Gdańskim pracodawca też zakłada ukryte kamery i mikrofony w pomieszczeniach typu palarnia itp. nie informując pracowników o tym procederze.Po wykryciu takiego działania twierdząc,że pracownicy kradną i jest to działanie policji. Pozdrawiam.

wolny ptaszek

firma spoko. szkoda że zatrudniają na sezon. zarobki przeciętne. praca lekka najlżejsza jaką wykonywałem atmosfera zajebista nikt nikomu nie ciśnie.

anonim

Ja wraz z moim chłopakiem wysłałam do nich e-maila , zarejestrowałam się na stronie , ale na razie nic się nie odzywają :( nie wiem czy mam czekać , czy szukać sobie pracy innej. Jak myślisz?

Zostaw opinię o Crown Packaging Polska Sp. z o.o. - Goleniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crown Packaging Polska Sp. z o.o.