Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Goleniów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 38 ocen.

Crown Packaging Polska Sp. z o.o.
238

Opinie o Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Crown

Jak wygląda praca na bevcanie? Ile można zarobić? Jaka atmosfera?

Crown
@Pryszcz 25.05.2018 12:11

Jaki prowokatorze? Szukam rzetelnej opinii bo zastanawiam się czy warto wysyłać cv.

Pracownik

Kolejne osoby z Bevcana odchodzą. Produkcja stoi. Dyrekcja CROWNA nie radzi sobie z firmą. Firma niestety upada. Pracowników nie przyjmują to jeszcze zwalniają.

Monika

Witam mam we wtorek spotkanie tam o pracę i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś jeździ z Gryfic przez Żabowo bo chciałbym się zabierać oczywiście nie za darmo

anonymous

trzeba w zakładzie uważać niektórzy kierownicy to kapusie . dobrze że już nie robie w tym kołchozie . cała kadra kierownicza do (usunięte przez administratora)

Pracownik

jak komus nie odpowiada praca w firmie to niech ja zmieni i marudzi!!!

anonymous
@Pracownik 24.01.2018 12:09

odezwał się służalczy piesek dyrekcji crown .

Pruszcz

Za tymi z Pruszcza wielka kupa się ciągnie. Powodzenia koledzy

crown
@Pruszcz 10.05.2018 18:28

i to bardzo wielka kupa . ten dyrektorek rozpieprzy ten zakład . (usunięte przez administratora) jakich mało

Były pracownik

Bevcan jeszcze istnieje? Czy juz nie ma kto pracować?

Monisia od pysia
@Były pracownik 27.04.2018 13:32

Już niedługo..........

Monisia

Kampania buraczana z Pruszcza rozpoczęta.

BHO

Niestety ludki mieluscie racje. Dwie gwiazdy z pruszcza demoluja fabryke. Najpierw pizwolily roz.....bac bewkam a teraz rozwala nas. Czyli pruszcz 2. Szkodniki do domu!!!

Maria

@rex, zdecydowałeś się aplikować? A może już podjąłeś pracę w Crown Packaging Polska Sp. z o.o.? Jeśli tak, to co możesz o niej powiedzieć? Jesteś zadowolony? @ryba, możesz napisać coś więcej, dlaczego odradzasz podejmowanie pracy w Crown Packaging Polska Sp. z o.o.? Konkrety zawsze są mile widziane :) @Marek, to chyba pytanie do kadr, prawda? :) Czy pracujesz jeszcze w Crown Packaging Polska Sp. z o.o.?

ryba
@Maria 21.03.2018 21:21

Trzymaj się od nich z daleka. Okropni ludzie.

obserwator

Widzę,że bardzo niepochlebny i to jeszcze imienny wpis już znikną,na jego miejsce pojawił się wpis moderatora dobre.

Pryszcz gd.

Będziecie jeszcze prosić,żeby Wiesław wrócił nie myślcie,że teraz coś się zmieni na lepsze P.R.i M.A. rozwalili Pruszcz teraz kolej na was.

anonymous
@Pryszcz gd. 10.01.2018 13:39

Monika? Rozwala fabrykę?

rex

Zastanawiam sie czy złozyć swoją aplikację do pracy w tej firmie, do biura. Warto?

ryba
@rex 09.03.2018 10:51

No cóż, nie warto niestety, wykorzystają każdego do cna. Korporacyjne hieny.

Marek

Gdzie moja umowa o pracę na stałe xd

Tomazs

I jak tam pawulon w kij do bejsbola już się zaopatrzył.

Pruszcz

Do kompletu tej dwójki brakuje Pana M.L i zamykacie budę

były pracownik

Steve, najlepszy Dyrektor w dziejach tej firmy nie żyje. R.I.P.

Piotr

To dzięki Pawłowi z Bilfingera Wiesława juz nie ma :)

Artur

Gdzie on prace znajdzie zero szacunku dla ludzi

anonymous
@Artur 10.12.2017 21:52

na Syberii ....za planistow, za zakupy, na projekt menadzerow, za bhp ktora fabryka by chciala miec polowe ludzi na zwolnieniach lekarskich

kasia

Baczka juz nie ma :)

Igor

I po Wieslavie :)

Utrzymanie ruchu

Złożyli juz skargę do centrali o mobbing

zsku
@Utrzymanie ruchu 14.10.2017 23:14

Byłem na rozmowie w Crownie. jak mieli zadzwonić za tydzień, nie dzwonią już miesiąc. Czemu piszecie, że dyrektor to deb***? Chętnie poznałbym parę szczegółów, bo szczerze na rozmowie odniosłem wrażenie, że człowiek ciężki do współpracy. Możecie napisać jak wygląda wogóle stuktura firmy? Dużo opinii słyszałem, że sitwa tam się trzyma dobrze. Rączka rączke myje i nie dają za bardzo awansować w strukturach firmy. (lepiej się zwolnić i zatrudnić ponownie ale na inne stanowisko)

Mateusz

Ryba psuje się od głowy dyrektor to wariat

Mateusz

Radzę nie iść do tej firmy do pracy... Dział Utrzymania Ruchu - leży sami nie doświadczeni ludzie. Jeszcze idio** Dyrektor Zakładu.

były pracownik

3000 spokojnie można wołać

stefan

jak najnizsza krajowa przeciez to duza firma nie wierze ze wszyscy robia za 2000 brutto zart sobie chyba robicie

Wojtek

i sie nie dostaniesz bo płaca najnizsza krajowa

były pracownik

w większości już chyba 4 brygadówka. godziny w zależności od działu 7-15-15-23-23-7lub 6-14-14-2-22-6. kasa zależy jak wynegocjujesz. jak masz doświadczenie lub/i znasz swoją cenę możesz spokojnie zażądać wysoką stawkę.

bolec

Czy może ktoś uczciwie powiedzieć jak wygladają dni ,godziny pracy w crownie i jakie są zarobki operatora na początek?

Wojtek

Wszyscy czekaja na zmiany. Co sie dzieje ?

Zostaw opinię o Crown Packaging Polska Sp. z o.o. - Goleniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crown Packaging Polska Sp. z o.o.