Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Goleniów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 43 ocen.

Crown Packaging Polska Sp. z o.o.
2 43 6 1

Opinie o Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Pytajacy

Witam, słyszałem o wydziale gdzie pracujecie po 6 dni i 3 dni wolne taki system, tez mi nie pasuej ale onoc 3 tysiące ne reke jako nowy, na hali na maszynie gdzie zwalniaja sie ludzie własnie bo jest ten system. Prosze napisac jak jest czy ciezko, w sumie moge sam ocenic.Pozdrawiam

lol
@Pytajacy 04.10.2018 13:21

nie ma takiego systemu...

Pytający
@lol 04.10.2018 20:58

No chyba jest gdyź tak poinformowano pewną osobę na rozmowie

Marcin
@Pytający 04.10.2018 23:08

Czy udało Ci się ustalić harmonogram pracy w tym dziale? To może być ważna informacja dla potencjalnych kandydatów. Wspomniałeś o rozmowie kwalifikacyjnej, czy możesz napisać coś więcej o jej przebiegu?

aneta

Gabi, ale opinie niżej są też inne niż te pozytywnie, sa pozytywne ale i te gorsze, chyba zależy na jakie stanowisko sie trafi co do finansów a ludzie ponoc ok tak slyszałam.

Gabii

Co mogła bym napisać o tej firmie nie wiele ponieważ zbyt za krótko tu pracuje no ale jak na moje oko nie jest źle przekonam się później Lubię atmosferę w Crown Packaging Polska Sp. z o.o. za: Praca która wykonuje

Ktoś
@Gabii 11.10.2018 03:20

Gabii zdecyduj się gdzie pracujesz w Goleniowie czy w Pruszczu Gd.

Maria

@Zniechęcony., czy możesz wyjaśnić osobom nie pracującym w tej firmie czym się zajmuje dział twistów? Czy trudne warunki pracy i wysoka temperatura utrzymuje się wyłącznie latem, czy trwa to cały rok? Pracodawca ma obowiązek zapewnić pracownikom odpowiednie warunki pracy i przestrzegać przepisów BHP.

anonymous
@Maria 21.09.2018 16:18

Dział twistów zajmuję się wytłaczaniem wieczek o różnej średnicy ,od bardzo małych do 82 mm,warunki pracy są jak dla mnie bardzo złe,brak rozwoju na nastawiacza ,gdyż nie ma pracowowników do pakowania,12 lin gdzie 6-8 są w obiegu,bo nie ma kto pakować ,jeśli chodzi o temperaturę ,to jest to prawie cały rok gdyż na innych halach jest zimno,i gdy włączą ogrzewanie to i tak na twistach jest 30 stopni ,dla mnie płaca nie jest adekwatana do warunków i obowiązków pakowacza,no w ich rozumienieu operator,także jeśli komuś to pasuję ,to jest to jego wybór,dla mnie firma CROWN ,nie jest w moich oczach pracodowacą ,który by mi dał przyszłość!!!!

adamo
@anonymous 25.09.2018 05:44

Nie ma kto pakować a w zeszłym roku dawałęm dwa razy CV i nie dzwonili do mnie i nie ma przyjęć wiec o co chodzi

Nowy

Witam czy ktoś mi powie jak się pracuje na pakowaniu wieczek

Zniechęcony.

Praca w tym zakładzie to męka ,pracowałem na twistach 40 stopni na hali ,a ty musisz robić na 2 linie za 2000 zł jako pakowacz,to jest następny przykład jak można wykorzystaywać pracownika do własnych celów,brakuje bardzo do duzo ludzi na twistach,i kazą ci robić za 2 ,a nawet 3 ,wcale się nie dziwie że nie ma tam ludzi ,jak nie jesteś szanowany ,tylko wykorzystywany...Wcale nie żałuje że odszedłem z tej firmy...Nie polecam nikomu tam pracowac!!!!

Nie mam dobrego zdania

Nie mam dobrej opinii o tym zakładzie ponieważ nie wszystkich pracowników odchodząch na emerytury traktują jednakowo o jednych pamiętają żeby dofinansować na pożegnanie i o prezentach a o innych nie. Czym się różni pracowni fizyczny od umysłowego?.

anonymous
@Nie mam dobrego zdania 16.08.2018 13:24

Kadry beznadzieja nie znają się na niczym

Maria

@kok, Ambitny i zdolny pracownik zawsze będzie doceniony prędzej czy później. Przecież sukces firmy zależy tak na prawdę od wszystkich pracowników, a każdemu z nich powinno zależeć na wspólnym dobru i rozwoju firmy. Na forum zostało zamieszczonych wiele opinii. Czy uważasz je za zgodne z prawdą? Cz te opinie mają odniesienie do faktycznej sytuacji w firmie Crown Packaging Polska?

były pracownik
@Maria 23.07.2018 14:06

ktoś tu chce ocieplić wizerunek firmy... brakuje rąk do pracy?

syk
@Maria 23.07.2018 14:06

Uważam , że w firmie nadal nie jest dobrze i zadne wyuczone formułki cytowane przez @Maria tego narazie nie zmieniają !

Sisi15
@Maria 23.07.2018 14:06

Pani Mario, musze przyznac ze w Crownie nie doceniaja ustawiaczy ,operatorow robiacych na liniach , ludzie zapierdzielaja tam kilkanascie lat i maja taka sama stawke co mlody ktory ledwo przyjdzie do pracy, brak mozliwosci awansu, badz tez jakis dodatek za lata przepracowane , najlepiej maja Ci co lirzą (usunięte przez administratora) kierownictwu a jest tam kilku na tłoczni, pozdrawiam

kok

Widze , że nick "Maria" i nick "Pozytywny" to chyba reprezentanci dobrej zmiany i zaklinają rzeczywistość. Ale nie da się, to nie działa!

Pozytywny

Bevcan wraca na właściwe tory. Produkcja idzie do przodu, a osoby ktore odeszly wyrazaja chec powrotu do firmy. Dobra zmiana w firmie !!

Maria

@Aga dziękuję, że podzieliłaś się z nami swoim doświadczeniem i opinią odnośnie rozmowy kwalifikacyjnej w Crown Packaging Polska. Właśnie takie wypowiedzi z pierwszej ręki, są dla osób zaglądających na gowork.pl najcenniejsze. Chętnie przeczytamy też w przyszłości o Twoich dalszych losach w firmie.

Maria

@Monika i jak dalej potoczyła się sprawa? Jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna i czy dostałaś tę pracę? Na co Twoim zdaniem należy zwrócić szczególną uwagę przygotowując się do takiego spotkania? Jeśli podzielisz się swoimi doświadczeniami, będzie to cenna informacja dla osób, które będą składały apilkację do Crown Packaging Polska za jakiś czas.

Aga
@Maria 18.06.2018 21:16

Ostatnio byłam na rozmowie w Firmie Crown. Porozmawialiśmy trochę z Panem od rekrutacji i wszystko poszło,ok. Są to moje początki z tą firmą, więc co do firmy od strony pracy wypowiem się niedługo a co do rozmowy rekrutacyjnej to była ona miła i przyjemna. Wystarczy być sobą, rozmowa o dotychczasowym zatrudnieniu, planach zawodowych itp.

Arlette

Ostatnio a mianowice wczoraj bylam umowiona na rozmowe w sprawie pracy w puszkach na 11:00. Czekalam na cymbala 20 minut po czym do niego zadzwonilam i sie przypomnialam ze jestem i czekam na niego. Powiedział ze juz idzie. Mysle ok fajnie pierwsze co to powiem ze jestem punktualna... czekam kolejne 15-20 min i (usunięte przez administratora) nie przyszedl.... olal mnie i jak sie później rozgadaly panie z ochrony to nie tylko mnie. Zenada +!!!!!

Crown

Jak wygląda praca na bevcanie? Ile można zarobić? Jaka atmosfera?

Pryszcz
@Crown 24.05.2018 21:44

Ty prowkatorze...He He

Pryszcz
@Pryszcz 25.05.2018 12:09

prowokatorze miało być

Crown
@Pryszcz 25.05.2018 12:11

Jaki prowokatorze? Szukam rzetelnej opinii bo zastanawiam się czy warto wysyłać cv.

Pracownik

Kolejne osoby z Bevcana odchodzą. Produkcja stoi. Dyrekcja CROWNA nie radzi sobie z firmą. Firma niestety upada. Pracowników nie przyjmują to jeszcze zwalniają.

Monika

Witam mam we wtorek spotkanie tam o pracę i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś jeździ z Gryfic przez Żabowo bo chciałbym się zabierać oczywiście nie za darmo

anonymous

trzeba w zakładzie uważać niektórzy kierownicy to kapusie . dobrze że już nie robie w tym kołchozie . cała kadra kierownicza do (usunięte przez administratora)

Pracownik

jak komus nie odpowiada praca w firmie to niech ja zmieni i marudzi!!!

anonymous
@Pracownik 24.01.2018 12:09

odezwał się służalczy piesek dyrekcji crown .

Pruszcz

Za tymi z Pruszcza wielka kupa się ciągnie. Powodzenia koledzy

crown
@Pruszcz 10.05.2018 18:28

i to bardzo wielka kupa . ten dyrektorek rozpieprzy ten zakład . (usunięte przez administratora) jakich mało

Były pracownik

Bevcan jeszcze istnieje? Czy juz nie ma kto pracować?

Monisia od pysia
@Były pracownik 27.04.2018 13:32

Już niedługo..........

Monisia

Kampania buraczana z Pruszcza rozpoczęta.

BHO

Niestety ludki mieluscie racje. Dwie gwiazdy z pruszcza demoluja fabryke. Najpierw pizwolily roz.....bac bewkam a teraz rozwala nas. Czyli pruszcz 2. Szkodniki do domu!!!

Maria

@rex, zdecydowałeś się aplikować? A może już podjąłeś pracę w Crown Packaging Polska Sp. z o.o.? Jeśli tak, to co możesz o niej powiedzieć? Jesteś zadowolony? @ryba, możesz napisać coś więcej, dlaczego odradzasz podejmowanie pracy w Crown Packaging Polska Sp. z o.o.? Konkrety zawsze są mile widziane :) @Marek, to chyba pytanie do kadr, prawda? :) Czy pracujesz jeszcze w Crown Packaging Polska Sp. z o.o.?

rex
@Maria 21.03.2018 21:21

Nie zdecydowałem się aplikować, opinie od pracowników ( nie tylko na Go Work) nie zachecają do tego. Sorki!

ryba
@Maria 21.03.2018 21:21

Trzymaj się od nich z daleka. Okropni ludzie.

obserwator

Widzę,że bardzo niepochlebny i to jeszcze imienny wpis już znikną,na jego miejsce pojawił się wpis moderatora dobre.

Pryszcz gd.

Będziecie jeszcze prosić,żeby Wiesław wrócił nie myślcie,że teraz coś się zmieni na lepsze P.R.i M.A. rozwalili Pruszcz teraz kolej na was.

anonymous
@Pryszcz gd. 10.01.2018 13:39

Monika? Rozwala fabrykę?

rex

Zastanawiam sie czy złozyć swoją aplikację do pracy w tej firmie, do biura. Warto?

ryba
@rex 09.03.2018 10:51

No cóż, nie warto niestety, wykorzystają każdego do cna. Korporacyjne hieny.

Marek

Gdzie moja umowa o pracę na stałe xd

Tomazs

I jak tam pawulon w kij do bejsbola już się zaopatrzył.

Pruszcz

Do kompletu tej dwójki brakuje Pana M.L i zamykacie budę

były pracownik

Steve, najlepszy Dyrektor w dziejach tej firmy nie żyje. R.I.P.

Zostaw opinię o Crown Packaging Polska Sp. z o.o. - Goleniów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crown Packaging Polska Sp. z o.o.