Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Goleniów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 42 ocen.

Crown Packaging Polska Sp. z o.o.
2 42 6 1

Opinie o Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Nie mam dobrego zdania

Nie mam dobrej opinii o tym zakładzie ponieważ nie wszystkich pracowników odchodząch na emerytury traktują jednakowo o jednych pamiętają żeby dofinansować na pożegnanie i o prezentach a o innych nie. Czym się różni pracowni fizyczny od umysłowego?.

Maria

@kok, Ambitny i zdolny pracownik zawsze będzie doceniony prędzej czy później. Przecież sukces firmy zależy tak na prawdę od wszystkich pracowników, a każdemu z nich powinno zależeć na wspólnym dobru i rozwoju firmy. Na forum zostało zamieszczonych wiele opinii. Czy uważasz je za zgodne z prawdą? Cz te opinie mają odniesienie do faktycznej sytuacji w firmie Crown Packaging Polska?

syk
@Maria 23.07.2018 14:06

Uważam , że w firmie nadal nie jest dobrze i zadne wyuczone formułki cytowane przez @Maria tego narazie nie zmieniają !

kok

Widze , że nick "Maria" i nick "Pozytywny" to chyba reprezentanci dobrej zmiany i zaklinają rzeczywistość. Ale nie da się, to nie działa!

Pozytywny

Bevcan wraca na właściwe tory. Produkcja idzie do przodu, a osoby ktore odeszly wyrazaja chec powrotu do firmy. Dobra zmiana w firmie !!

Maria

@Aga dziękuję, że podzieliłaś się z nami swoim doświadczeniem i opinią odnośnie rozmowy kwalifikacyjnej w Crown Packaging Polska. Właśnie takie wypowiedzi z pierwszej ręki, są dla osób zaglądających na gowork.pl najcenniejsze. Chętnie przeczytamy też w przyszłości o Twoich dalszych losach w firmie.

Maria

@Monika i jak dalej potoczyła się sprawa? Jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna i czy dostałaś tę pracę? Na co Twoim zdaniem należy zwrócić szczególną uwagę przygotowując się do takiego spotkania? Jeśli podzielisz się swoimi doświadczeniami, będzie to cenna informacja dla osób, które będą składały apilkację do Crown Packaging Polska za jakiś czas.

Aga
@Maria 18.06.2018 21:16

Ostatnio byłam na rozmowie w Firmie Crown. Porozmawialiśmy trochę z Panem od rekrutacji i wszystko poszło,ok. Są to moje początki z tą firmą, więc co do firmy od strony pracy wypowiem się niedługo a co do rozmowy rekrutacyjnej to była ona miła i przyjemna. Wystarczy być sobą, rozmowa o dotychczasowym zatrudnieniu, planach zawodowych itp.

Arlette

Ostatnio a mianowice wczoraj bylam umowiona na rozmowe w sprawie pracy w puszkach na 11:00. Czekalam na cymbala 20 minut po czym do niego zadzwonilam i sie przypomnialam ze jestem i czekam na niego. Powiedział ze juz idzie. Mysle ok fajnie pierwsze co to powiem ze jestem punktualna... czekam kolejne 15-20 min i (usunięte przez administratora) nie przyszedl.... olal mnie i jak sie później rozgadaly panie z ochrony to nie tylko mnie. Zenada +!!!!!

Crown

Jak wygląda praca na bevcanie? Ile można zarobić? Jaka atmosfera?

Crown
@Pryszcz 25.05.2018 12:11

Jaki prowokatorze? Szukam rzetelnej opinii bo zastanawiam się czy warto wysyłać cv.

Pracownik

Kolejne osoby z Bevcana odchodzą. Produkcja stoi. Dyrekcja CROWNA nie radzi sobie z firmą. Firma niestety upada. Pracowników nie przyjmują to jeszcze zwalniają.

Monika

Witam mam we wtorek spotkanie tam o pracę i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś jeździ z Gryfic przez Żabowo bo chciałbym się zabierać oczywiście nie za darmo

anonymous

trzeba w zakładzie uważać niektórzy kierownicy to kapusie . dobrze że już nie robie w tym kołchozie . cała kadra kierownicza do (usunięte przez administratora)

Pracownik

jak komus nie odpowiada praca w firmie to niech ja zmieni i marudzi!!!

anonymous
@Pracownik 24.01.2018 12:09

odezwał się służalczy piesek dyrekcji crown .

Pruszcz

Za tymi z Pruszcza wielka kupa się ciągnie. Powodzenia koledzy

crown
@Pruszcz 10.05.2018 18:28

i to bardzo wielka kupa . ten dyrektorek rozpieprzy ten zakład . (usunięte przez administratora) jakich mało

Były pracownik

Bevcan jeszcze istnieje? Czy juz nie ma kto pracować?

Monisia od pysia
@Były pracownik 27.04.2018 13:32

Już niedługo..........

Monisia

Kampania buraczana z Pruszcza rozpoczęta.

BHO

Niestety ludki mieluscie racje. Dwie gwiazdy z pruszcza demoluja fabryke. Najpierw pizwolily roz.....bac bewkam a teraz rozwala nas. Czyli pruszcz 2. Szkodniki do domu!!!

Maria

@rex, zdecydowałeś się aplikować? A może już podjąłeś pracę w Crown Packaging Polska Sp. z o.o.? Jeśli tak, to co możesz o niej powiedzieć? Jesteś zadowolony? @ryba, możesz napisać coś więcej, dlaczego odradzasz podejmowanie pracy w Crown Packaging Polska Sp. z o.o.? Konkrety zawsze są mile widziane :) @Marek, to chyba pytanie do kadr, prawda? :) Czy pracujesz jeszcze w Crown Packaging Polska Sp. z o.o.?

ryba
@Maria 21.03.2018 21:21

Trzymaj się od nich z daleka. Okropni ludzie.

obserwator

Widzę,że bardzo niepochlebny i to jeszcze imienny wpis już znikną,na jego miejsce pojawił się wpis moderatora dobre.

Pryszcz gd.

Będziecie jeszcze prosić,żeby Wiesław wrócił nie myślcie,że teraz coś się zmieni na lepsze P.R.i M.A. rozwalili Pruszcz teraz kolej na was.

anonymous
@Pryszcz gd. 10.01.2018 13:39

Monika? Rozwala fabrykę?

rex

Zastanawiam sie czy złozyć swoją aplikację do pracy w tej firmie, do biura. Warto?

ryba
@rex 09.03.2018 10:51

No cóż, nie warto niestety, wykorzystają każdego do cna. Korporacyjne hieny.

Marek

Gdzie moja umowa o pracę na stałe xd

Tomazs

I jak tam pawulon w kij do bejsbola już się zaopatrzył.

Pruszcz

Do kompletu tej dwójki brakuje Pana M.L i zamykacie budę

były pracownik

Steve, najlepszy Dyrektor w dziejach tej firmy nie żyje. R.I.P.

Piotr

To dzięki Pawłowi z Bilfingera Wiesława juz nie ma :)

Artur

Gdzie on prace znajdzie zero szacunku dla ludzi

anonymous
@Artur 10.12.2017 21:52

na Syberii ....za planistow, za zakupy, na projekt menadzerow, za bhp ktora fabryka by chciala miec polowe ludzi na zwolnieniach lekarskich

kasia

Baczka juz nie ma :)

Igor

I po Wieslavie :)

Utrzymanie ruchu

Złożyli juz skargę do centrali o mobbing

zsku
@Utrzymanie ruchu 14.10.2017 23:14

Byłem na rozmowie w Crownie. jak mieli zadzwonić za tydzień, nie dzwonią już miesiąc. Czemu piszecie, że dyrektor to deb***? Chętnie poznałbym parę szczegółów, bo szczerze na rozmowie odniosłem wrażenie, że człowiek ciężki do współpracy. Możecie napisać jak wygląda wogóle stuktura firmy? Dużo opinii słyszałem, że sitwa tam się trzyma dobrze. Rączka rączke myje i nie dają za bardzo awansować w strukturach firmy. (lepiej się zwolnić i zatrudnić ponownie ale na inne stanowisko)

Mateusz

Ryba psuje się od głowy dyrektor to wariat

Zostaw opinię o Crown Packaging Polska Sp. z o.o. - Goleniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crown Packaging Polska Sp. z o.o.