Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Pruszcz Gdański

NIP: 5261017930 REGON: 190265426 KRS: 0000020882

Crown Packaging Polska Sp. z o.o.
2 60 149 5 1

Opinie o Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Straszna lipa
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Premia- miłe wspomnienie ,karty na święta nie zasilone i najprawdopodobniej nie będą, aneksów brak i cisza ,kiedy będą.Coraz większy syf.Czas chyba rozglądać się za inną pracą.

Pomocna?
Tak10Nie7
Ajj
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Straszna lipa 10.04.2019 10:02

Karty przed świętami zasilone... Aneksy też rozdają. I co teraz?

Pomocna?
Tak3Nie7
Ale lipa
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Ajj 20.04.2019 12:09

nic ,a co ma być.Jeszcze premie by mogli wypłacić .Lepiej płatną pracę zawsze można poszukać nie uważasz.

Pomocna?
Tak10Nie1
Mątwa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ale lipa 22.04.2019 21:02

Nowi pracownicy na starcie dostają 4000-4300 brutto. Kpina ze starych pracowników którzy dostali 120brutto inflacyjnej i teraz mają 500-700brutto mniej od nowych. Nic tylko zwolnić się i jeszcze raz zatrudnić .

Pomocna?
Tak1Nie4
Nik
 Opinia
@Mątwa 29.04.2019 07:00

To jest (usunięte przez administratora) kolesiostwo .

Pomocna?
TakNie
nic nie jest wieczne
 Opinia

zwolnilem sie nie dawno tylko jedno panny z PI ( z kontroli) maja telefony gorace a buble hurtem leca moze Pan prezes zrobi z tymi dwoma damami pozadek bo tak daleko nie zajedziecie wiadomo o kogo chodzi nie bede sypal nazwiskami pozdrawiam uczciwy

Pomocna?
Tak3Nie8
rest
 Opinia

Sytuacja w tej firmie od lat stopniowo się pogarsza: - zatrudnienie głównie przez agencje , rotacja pracowników, brak pracowników pomocniczych np. sztaplarzy, co utrudnia pracę na produkcji -rotacja wśród kierownictwa , brak stabilnego zarządzania - brak przejrzystego systemu premiowania na produkcji, odbieranie premii za tzw. "byle co" , fikcyjny system "motywacyjny" - niejednokrotnie wręcz agresywne zachowanie kierownictwa wobec pracowników produkcji - brak obiecanych podwyżek przy przedłużaniu umowy , bierność ze strony związków zawodowych odnośnie poprawy warunków pracy na hali - wieczne obietnice i zwodzenie na rozmowie w spr. pracy super warunkami, które nie istnieją w rzeczywistości - praca w złej atmosferze , która idzie od góry do dołu w całej firmie

Pomocna?
Tak9Nie
Nick
 Opinia
@rest 24.06.2019 08:14

Miałem krótki epizod w tej firmie. Niestety ale muszę potwierdzić w całości to co zostało napisane przez Ciebie. Drugi raz nie zdecydowalbym się zatrudnić w tej firmie. Nadmienię że jest tam duże "kolesiarstwo" i duza a wręcz spora część ludzi zatrudnionych z dużym stażem wysługuje się młodymi ledwo zatrudnionym pracownikami, a system szkoleń i wprowadzenie wręcz nie występuje. Ile sam liźniesz, to twoje i tyle wiesz... Zachowanie kierowników zimowych jest wręcz nie do zaakceptowania, ludzi mają za przysłowiowe (usunięte przez administratora) NIE POLECAM

Pomocna?
Tak3Nie
Kobieta
 Opinia

Nie polecam pracy na kontroli jakości w tej firmie. Na rozmowie wszystko wygląda pięknie, a potem okazuje się, że przyjęli cię dlatego, że stali pracownicy wybierają się na urlopy, a ty masz ich zastępować. Potem z dnia na dzień dowiadujesz się, że już nie ma dla ciebie pracy i masz czekać na telefon z agencji, aż wezwą cię z powrotem. Wracasz po tygodniu lub dwóch i za jakiś czas znowu wypad. Tragedia!

Pomocna?
Tak3Nie1
Mała
 Opinia

(usunięte przez administratora) , kiła i mogiła

Pomocna?
Tak1Nie
toble
 Opinia

Co możecie powiedzieć o pracy na stanowisku mlodszy specjalista ds. logistyki? Czy jest sens na to kandydowac czy lepiej olac?

Pomocna?
TakNie
Bisy
 Opinia
@toble 25.04.2019 10:26

Kandydować

Pomocna?
Tak2Nie1
PracownicaNieReklamaAgencji
 Opinia

Gdyby niektorzy czytali umowy,wiedzieli by do kiedy maja wyplaty..Sposob pisania/slownictwo niektorych internautow odzwierciedla poziom inteligencji i mentalnosci...Agencje zawsze mozna zmienic.Jako firme crown polecam.Ludzie dla ludzi.Nie wiem jak wyglada to w fabryce,ale jesli chodzi o sort,to naprawde jest dobrze.Ilu jest pracodawcow,gdzie dba sie o pracownika,zapewnia darmowe dojazdy,zarowno kierownik jak i pani z kadr przychodzi i pyta jak sie odnajduje pracownik w tej pracy?mysle,ze niewielu.Negatywne komentarze raczej od osob,ktorym po prostu "sie nie chcialo",a pozniej zdziwienie,ze wynagrodzenie za pozno albo nie takie jak mialo byc.Czytajmy umowy.Ile brutto,ile netto.Bedzie po problemie.Ja co do samej firmy nie mam zastrzezen.Nie warto sugerowac sie opiniami z neta,jezeli ktos chce pracowac,to trzeba przyjsc i zobaczyc.Pozniej mozna zweryfikować i pisac.Sama na początku sugerowalam sie tutejszymi opiniami.Pojechalam,zobaczylam i jestem,gdyby bylo tak fatalnie jak opisuja niektore osoby,od razu bym zrezygnowala,poniewaz,ogloszen w kwestii pracy jest pelno.Tyle w temacie.

Pomocna?
Tak2Nie7
Daro
 Opinia
@PracownicaNieReklamaAgencji 28.09.2018 19:47

Dalej dają umowy tygodniówki przez agencję ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tyna111
 Opinia
@Daro 05.03.2019 15:15

Co miesiąc przedłużają umowę oni decydują na ile przedłuża

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hgt
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@PracownicaNieReklamaAgencji 28.09.2018 19:47

Czytając opinie zwracajcie uwagę na daty wpisów,manipulacja.

Pomocna?
Tak2Nie
Szukający
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy można oczekiwać na zarobki w okolicach 5000 brutoo - 3500 netto ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szukający 20.02.2019 23:37

To pewnie zależy od Twoich umiejętności i zajmowanego stanowiska

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fan
 Opinia
@Szukający 20.02.2019 23:37

Gościu a co ty potrafisz że chcesz na dzień dobry taką kasę! Pokaż co potrafisz a potem wymagaj?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wredna
 Opinia

To co się dzieje w tej firmie to komedia. A klubami to całe kierownictwo. Pozdro dla kadry

Pomocna?
Tak7Nie
Katarzyna
 Opinia
@Wredna 12.11.2018 22:51

Chciałaś nam przekazać, że w firmie Crown Packaging Polska panuje pozytywna atmosfera? Czy według Ciebie kierownictwo ma poczucie humoru, które udziela się wszystkim pracownikom? Powiedz nam coś więcej na ten temat. Pamiętaj, by wypowiadać się w sposób rzetelny i merytoryczny. Zachęcam do rozmowy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Twój były
 Opinia
@Wredna 12.11.2018 22:51

Hej. Mam zamiar iść na rozmowę na dniach do Crown Packaging Polska itd. Jako operator wózka widłowego. Jak tam wygląda praca od środka. Chodzi o kasę, atmosferę i całokształt????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ona
 Opinia
@Twój były 05.01.2019 11:42

Pracuje tam Marcin Galin ten co kiedys byl sąsidem kolesia ktorego przez sufit podgladal u siebie w mieszkaniu bo mieszkal z boku na Sportowej 4/10 a pozniej wpuszczal ludzi do klatki i informowal kiedy go nie ma i wlazili mu nad mieszkanie i nagrywali rozne cuda co tam sie dzialy,sam przesiadywal u sibie na pawlaczu i czekal az cos sie wydarzy i obserwowal go nocami,trwalo to latami,teraz go zmasakrowal i zalozyl mu sprawe,ze sam zostal pobity maly podgladacz,moze w pracy tez inwigiluje ludzi i podglada w ubikacji;)

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Didek
 Opinia
@ona 09.01.2019 14:12

Maly Kiler wchodzil po swojej zonie na poddasze:)

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Didek 09.01.2019 18:44

Wchodzi na hale i wierci dziury w suficie i obserwuje pracownikow:)

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katarzyna
 Opinia
@Nick 09.01.2019 20:02

Forum GoWork.pl jest miejscem, gdzie oceniamy warunki pracy, a nie osoby postronne. Proszę, abyście nie używali także danych osobowych osób trzecich. Nie publikujemy tego typu danych na forum publicznym z uwagi na obowiązujące rozporządzenie (RODO) i regulamin forum. Jeżeli chcecie podzielić się informacjami dotyczącymi zatrudnienia, zróbcie to w sposób merytoryczny. Czy ktoś może podpowiedzieć, jakie benefity pozapłacowe oferuje Crown Packaging Polska?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Didek 09.01.2019 18:44

Kiler malo co typa nie zabil i zalozyl mu sprawe,bezlitosny Willow

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gregory
 Opinia
@ona 09.01.2019 14:12

Ona co ty na tej stronie za pieprzone głupoty wypisujesz . I wypisujesz dane osoby .gość powinien zgłosić sprawę do prokuratury i po numerze IP dojdą do ciebie . Go work wiesz co to jest Rodo.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Było
 Opinia

Dlaczego pani dyrektor HR uciekła z firmy (porzuciła pracę) po około dwóch miesiącach pracy,czyżby zobaczyła co się tam dzieje i nie chciała brać w tym udziału.Niezła firma,a raczej karykatura firmy.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katarzyna
 Opinia
@Było 15.11.2018 12:41

Nie znamy przyczyn rezygnacji z pracy osób trzecich. Snucie domysłów może nie przynieść nic dobrego, a jedynie spowodować negatywne komentarze. Każdy kieruje się przy zmianie pracy osobistymi pobudkami i warto to uszanować. Jeśli jesteś pracownikiem firmy i chcesz powiedzieć nam, jaka panuje w niej atmosfera, czekamy na Twój komentarz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Juzek
 Opinia
@Katarzyna 20.11.2018 23:18

A skąd wiesz,ze nie znamy.Zachowanie pracowników w jaki sposób odchodzą właśnie świadczy o firmie,o atmosferze jaka w niej panuje.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Abcd
 Opinia
@Było 15.11.2018 12:41

Zadna dyrektor HR. Po prostu przestraszyla sie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katarzyna
 Opinia
@Juzek 21.11.2018 07:12

Ponieważ nikt do końca nie zna wszystkich powodów decyzji osób trzecich. Sposób, w jaki odchodzą pracownicy, może być związane z sytuacją w firmie, ale na pewno o firmie nie świadczy. Pracownicy, którzy pracują sumiennie i rzetelnie, na pewno w dalszym ciągu zajmują swoje stanowiska, prawda?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
truk
 Opinia

Kierownictwo? pani kierownik i jej 3 os zgraja. jeden lepszy od drugiego. szkoda gadac

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Abcd
 Opinia
@truk 19.11.2018 19:19

Co to oznacza 3 osobowych zgraja?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gnbfgh
 Opinia

Gdzie są nasze premie kwartalne może już czas wypłacić.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katarzyna
 Opinia

Czy mógłbyś wypowiedzieć w sposób zrozumiały dla wszystkich użytkowników forum? W serwisie GoWork.pl liczą się rzetelne i merytoryczne informacje na temat warunków pracy, atmosfery czy benefitów pozapłacowych w danej firmie. Opowiadając nam o tego typu aspektach zatrudnienia ułatwiasz potencjalnym kandydatom podjęcie decyzji odnośnie aplikowania/nie aplikowania do firmy. Atmosfera wzajemnej pomocy na forum jest bardzo ważna i warto się w nią angażować za pośrednictwem swoich komentarzy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były pracownik
 Opinia

Crown to dobra kasa jak na tą branże. Ale jeżeli o "władzę" wiele do życzenia pozdrawiam pracujących którzy mają siłę, a jeżeli chodzi o wcześniejsze komentarze to nie wiedziałem że jest dział sortowania. Nie polecam tej firmy

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katarzyna
 Opinia
@były pracownik 13.10.2018 17:56

Czy warunki finansowe są dla Ciebie najważniejszym aspektem pracy? A może cenisz sobie także benefity pozapłacowe i dobrą atmosferę? Jak te kwestie wyglądały w Crown Packaging Polska? Co musiałoby się zmienić w firmie byś miał o niej choć odrobinę lepsze zdanie? Powiedz coś więcej na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Katarzyna 16.10.2018 16:15

a cóż tu rozwijać wpisy same mówią za siebie i to nawet te stare, bo w niektórych kwestiach jest bez zmian. Warunki finansowe były moim aspektem zawsze jak i większości ludzi na tym świecie, ale czasem lepiej zarobić mniej niż być tylko statystyką bo tak to widzi chyba ta korporacja. Atmosfera wśród ludzi ok jeżeli chodzi o produkcję. Tej firmy się chyba już nie da zmienić, ponieważ część rzeczy na które narzekają ludzie na tym forum nie zmienia się od lat

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gabii
 Opinia

Moje sugestie dla Crown Packaging Polska Sp. z o.o.: Raczej żadne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś
 Opinia
@Gabii 11.10.2018 03:23

Gabii zdecyduj się gdzie pracujesz w Goleniowie czy w Pruszczu Gd.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Do PracownicaReklamaAgencji
 Opinia

Ale bzdury poniżej. Crown? Łamanie prawa do 11 godzinnej przerwy dobowej jak i 35 godzinnej , tygodniowej. Szkoda że te ich pseudo związki zawodowe nie znają się na prawie pracy. Albo nie chcą się znać. Grafiki pracy ,kolejny argument do PIP, tygodniowe ,gdy od dwóch lat w Polsce obowiązują miesięczne. Wymieniać dalej? Jedynie BHP funkcjonuje jak należy. Może osoba poniżej się wypowiadająca ma niską świadomość prawa pracy. I dlatego aż tak zadowolona. Jak pokryją urlop nadgodzinami za sobotę 1do 1 pewnie też będzie. Mimo ,że za dzień zabiorą nadgodziny za 100%. Też nie zgodnie z prawem pracy. Jakby wszedł PIP to posypią się mandaty. Kolejne zaniedbanie to ewidencja czasu pracy. Papierowa ale bez wpisu od której do której. Cóż każdego zadowala tyle,ile sam jest wart. Jak pasuje to ok. Tylko po co się wypowiadać o inteligencji,skoro samemu nie wiele się wie o własnych prawach?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
swieżak
 Opinia

Siema ! ;) ktoś z życzliwych ludzi mogłby powiedziec,czy mozliwe jest uzgodnienie z agencją/kierownikiem ,aby przychodzić tylko na jedną zmianę bez weekendów ?

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
do świeżak
 Opinia
@swieżak 14.09.2018 23:28

Operator produkcji , wózka, ustawiacz? Bez szans. Zależy gdzie i na co. Praca albo cztery brygady i weekendy. Albo pon-pt, ale sobota jak potrzeba to wpisany i mus. Na początku grzecznie poproszą. Potem zaczną wymagać.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik przez agencje
 Opinia
@swieżak 14.09.2018 23:28

Zalezy na jakim stanowisku,ale wydaje mi sie ze na wszystkich dzialach mozna sie w jakis sposob dogadac,tym bardziej ze zarowno kierownicy jak i panie z kadry sa na prawdę ludzmi,majacymi szacunek do pracownika.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
chuck
 Opinia

Pensje dali. Załatwił kierownik z agencjom. Chłopaki odeszli ,ale mondrzejsi zosali.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gdzie moja wypłata ?
 Opinia

Tera ludzie z tulipa bez kasy. Krony zatrudniają agencje tdwa dni juz nie ma kasy na koncie.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
patrząc obiektywnie
 Opinia

Merytorycznie i obiektywnie. Nowi pracownicy w 99% przypadków zatrudnieni przez agencje pracy. Bez większych szans na umowę o pracę, a to możliwość pracy najwyżej 18 miesięcy. Brak miesięcznych grafików pracy, w czwartek dowiadujesz się jak pracujesz (system bez 4 brgadówki) . Ciągłe zmiany grafików, często okazuje się w ciągu tygodnia ,że pracujesz dłużej lub inaczej. Zdarza się praca do 22 giej ,a potem na rano. Albo masz pracować do 22-giej ,a nagle dostajesz telefon ,że do 2-giej w nocy. Praca w warunkach uciążliwych, hałas, wysokie temperatury latem. Dojazd za i do Gdańska, inni na własną rękę. Atmosfera-w zależności od kierownika. Ogólnie praca na chwilę, albo w desperacji. Klucz awansu- towarzysko-rodzinny, od czasów komuny. Piekarz, którego wujek był dyrektorem za czasów PRL mający funkcje zarządzające. Inny yn pracownika drukarni, najpierw podawanie blachy, potem dział utrzymania ruchu, kierownik drukarni, kierownik produkcji, itp człowiek po studiach, ale dokręcający śrubę. Prawo pracy? Drukarze pracują przed zaczęciem zmiany charytatywnie, bez ewidencji czasu pracy. Pracownicy etatowi CROWN? System premiowy uzależniony od jakości, generalnie spadek to 50% dół w premii kwartalnej. Nagany, urywanie premii za przewinienia. Generalnie socjal dobry, ale tylko dla pracowników zatrudnionych przez spółkę, premie świąteczne ,bilety do teatru itp . Zakład oparty w większości na doświadczeniu wieloletnich i coraz częściej emerytowanych pracowników. Maszyny w większości wiekowe i awaryjne, częste problemy ,awarie, konieczność izolacji wyrobów gotowych , oraz ich segregacji. Nowi kierownicy zewnętrzni, z ambicjami ogarnięcia chaosu ,czy wprowadzania rozwiązań od dawna funkcjonujących w normalnych zakładach produkcyjnych ( np system 5 S) . Duża rotacja na stanowiskach stricte robotniczych -operatorach produkcji oraz operatorów wózków widłowych, zarówno przez decyzje personalne pracowników jak i przełożonych. Brak stałej kadry na stanowiskach robotniczych ,co skutkuje ciągłą koniecznością przyuczania nowych pracowników.Generalnie praca o wartości zróżnicowanej ,od średniej do słabej , w zależności od tego kto zatrudnia, czy bezpośrednio pracodawca, czy podmiot zewnętrzny,

Pomocna?
Tak13Nie
Zawiedziona
 Opinia

Uwaga! Crown zatrudnieni przez agencje toolip ! Agencja nie płaci na czas ! Ciągle mówią ,że zapłacą później ! Teraz do środy ! Nikt nie dostał !

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

Dlaczego usuwane są komentarze ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katarzyna
 Opinia

@Anonimos, czy aby na pewno nie można powiedzieć na temat firmy nic chociażby neutralnego? Rzadko się zdarza by firmę definiowały wyłącznie negatywne aspekty pracy. Czy aby na pewno piszesz na temat Crown Packaging Polska? Co chciałeś powiedzieć poprzez "brak możliwości zatrudnienia przez zakład"? Możesz doprecyzować swoją opinię? Będziemy wdzięczni za Twoją odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kika
 Opinia

Straszne podejście do ludzi , zwłaszcza jak jesteś z agencji pracy. Podejście jak do murzynów za grosze. Ogólnie możesz wylecieć przez kaprys ustawiacza, nie raz zwolnili tak dziewczynę. Szczególnie na wieczkach , jak podpadniesz facetowi z ciążą piwną. A stary kierownik P. podejście do ludzi jak za czasów , gdy 100 i nnych czekało na miejsce za bramą. Zapominał , że czasy się zmieniły. Firma trzyma się na emerytach, ogólnie na operatorach produkcji i sztaplarzach taka rotacja, że albo ich zwalniają albo sami odchodzą . Pracowałam tam i nikomu nie polecam. Szkoda, że prędzej nie znalazłam tej strony.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonimos
 Opinia
@Kika 07.08.2018 23:28

Praca bardzo fajna nie stresująca, zaś system 4-brygadowy do (usunięte przez administratora) ludzi z agencji traktują jak śmieci,,umowy tygodniowe brak możliwości zatrudnienia przez zakład, a co do wieczek ?najlepszy dział we firmie ,ustawiacze też są super..Ludzie młodzi nie mają szans na stale zatrudnienie .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pruszcz
 Opinia

Atmosfera w zakładzie jest napięta ja bycze jaja.Wieczny wyścig szczurów kto zrobi więcej ten ma pusika. Tam nie liczy się jakość tylko ilość byle co ale dużo

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia
@Pruszcz 26.01.2018 07:56

Święta prawda, nie liczy się jakość tylko ilość.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewkrhegr
 Opinia
@Pruszcz 26.01.2018 07:56

Praca bardzo fajna, atmosfera też fajna, niestety ale system pracy do (usunięte przez administratora) (4-brygadowy) brak możliwości awansu, krótkie umowy. brak zatrudnienia przez zakład.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
heheheeww
 Opinia
@Pruszcz 26.01.2018 07:56

Święta prawda, nie jakość tylko ilość.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonimos
 Opinia
@Pruszcz 26.01.2018 07:56

Święta Prawda , liczy się ilość a nie jakość !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
firma inko.
 Opinia

Łysy koń w natarciu.Biega i rży.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katarzyna
 Opinia

(usunięte przez administratora) co dokładnie masz na myśli? Czy aktywizacja pracowników w przedziale wiekowym 65+ jest dla Ciebie kwestią problematyczną? @prank, czy przeszkadza Ci ilość osób zatrudnianych w podanym przedziale wiekowym? @Mloda, sytuacja o których mówisz nie powinna mieć miejsca w żadnej pracy. Czy zgłaszałaś swoje uwagi do szefostwa, jeśli czułaś się źle traktowana?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cycek
 Opinia

Bez emerytów nie ujadą. CV 65 plus

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
prank
 Opinia

Tylko emeryci,tylko emeryci przyszłością tego zakładu.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mloda
 Opinia

Traktuja ludzi jak szmaty. Jeżeli wazelina nie wychodzi uszami to nie ma przyszłości w tej firmie

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Crown Packaging Polska Sp. z o.o. - Pruszcz Gdański

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej