KH-KIPPER Sp. z o.o.

Zagnańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 131 ocen.

Opinie o KH-KIPPER Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KH-KIPPER Sp. z o.o.

Lidia

@radek, @jacek @heniek dlaczego uważacie, że pozytywne komentarze mogą pisać tylko osoby z rodziny? Nic pozytywnego Waszym zdaniem nie da się powiedzieć o firmie? @Deewuu ja niestety nie wiem, dlatego nie będę udzielać Ci informacji na ten temat. A może po prostu zgłoś swoją kandydaturę i sam się przekonaj o pracy na tym stanowisku w KH-KIPPER Sp. z o.o.?

Deewuu

Witam, ktoś może powiedzieć coś na temat pracy jako Technik Przygotowania Produkcji? i coś świeżego o pracy w KH-KIPPER

optymism

Rekrutacja zależnie od działu. Kwalifikacje, uprawnienia i doświadczenie istotne. Jeżeli kandydat dobrze rokuje to dostaje pracę. Zasada: dobra praca=dobra płaca. Praca stała, pensje na czas, grusza, bony, wszystkie ZUSy, wycieczki pracownicze itp.

pinokio
@optymism 15.12.2014 13:03
Rekrutacja zależnie od działu. Kwalifikacje, uprawnienia i doświadczenie istotne. Jeżeli kandydat dobrze rokuje to dostaje pr...

jak byś pracował gdziekolwiek , a nie tylko tu to mógłbyś sie wypowiadać. a jak tatuś dali to to ceniaj to realnie,do czego namawiasz ludzi???

radek
@optymism 15.12.2014 13:03
Rekrutacja zależnie od działu. Kwalifikacje, uprawnienia i doświadczenie istotne. Jeżeli kandydat dobrze rokuje to dostaje pr...

synus , daj spokój. wiadomo ze to ty

Sss

Pensje zawsze na czas. Umowy pełny ZUS. Ciepłe posiłki codziennie. Wycieczki dla pracowników z rodzinami i bal karnawałowy co roku.

anonymous
@Sss 01.01.2015 14:30
Pensje zawsze na czas. Umowy pełny ZUS. Ciepłe posiłki codziennie. Wycieczki dla pracowników z rodzinami i bal karnawałowy co...

o czym człowieku mówisz??? to trezba

xxx

Jeżeli masz chęci do pracy to jak najbardziej. Praca jest stała. Pensja zawsze w terminie. Płaca zależy od twojego doświadczenia. Zaangażowanie i wydajność skutkuje premią. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz.

kord
@xxx 06.03.2015 12:36
Jeżeli masz chęci do pracy to jak najbardziej. Praca jest stała. Pensja zawsze w terminie. Płaca zależy od twojego doświadczeni...

takie zachęcanie? czyli problemy z pracownikami. mam wrazenie, że to pisze ktoś z góry :)może sie opamiętał chwilowo. ale tylko chwilowo. jak nabiorą ludzi bedzie tak samo :(

jacek
@xxx 06.03.2015 12:36
Jeżeli masz chęci do pracy to jak najbardziej. Praca jest stała. Pensja zawsze w terminie. Płaca zależy od twojego doświadczeni...

ty młody prezasie, piszesz za innych??? boisz sie ze nikt nie przyjdzie do pracy? ustal jedne warunki , a nie tylko rodzina:):) nie uda ci sie

pracownik.

Pracuje ponad 3 lata i nie narzekam, praca jest zawsze, pensja w terminie plus premie. Za pracę w godzinach nadliczbowych zgodnie z przepisami mam wypłacane pieniądze. Codziennie możliwość zapisania się na obiad, który zawsze jest ciepły i smaczny. Jak ktoś tylko ma chęci do pracy to polecam pracę tam.

heniek
@pracownik. 13.11.2016 18:15
Pracuje ponad 3 lata i nie narzekam, praca jest zawsze, pensja w terminie plus premie. Za pracę w godzinach nadliczbowych zgod...

to Ty musisz być z rodziny...

Lidia

@Lukas może ktoś Ci poda widełki zarobków na stanowisku serwisanta, jednak ja bym Ci proponowała, żebyś skontaktował się z firmą KH-KIPPER i wtedy powinieneś się najszybciej dowiedzieć interesujących Cie informacji.

Lukas

Witam na jaką pensję może liczyć serwisant spełniam wszystkie ich wymogi i nie wiem czy warto składać cv tym bardziej że kilka km mam

Lidia

@BylyLakiernik Widzę, że pracowałeś w KH-KIPPER sporo czasu. Czy możesz powiedzieć jak układała się Wam współpraca przez tyle lat? Czy firma zapewniła Ci możliwości awansu? @inzynier Czy ostatecznie podjąłeś próbę aplikowania do KH-KIPPER? Czy udało Ci się podjąć tam pracę?

inzynier

Czy warto składać do tej firmy na stanowisko konstruktora albo technologa? jaka jest płaca na w/w stanowiskach? czy jest możliwość rozwoju? czy jest możliwość awansu? czy zwracają za dojazd do pracy?

nest

Interesuje mnie praca operatora wycinarki lasera. Czy warto? Ile dają na początek. Czy warto zmieniać obecną pracę na Kh Kipper. Czy są uczciwi?

BylyLakiernik

Pracowalem tam prawie 10 lat wedlug mnie szkoda czasu lakiernia bo tam pracowalem to jedno wielkie nieporozumienie badania dla ochrony srodowiska zalatwiane bo inaczej by nie przeszly, ludzie bardzo roznie bylo kilku chlopakow w porzadku ale w wiekszosci juz tam nie pracuja najlepszym przykladem na to ze w pracy nie ma kolegow jest szymek jeden z pracownikow lakierni kiedys kolega a dzisiaj ... szkoda slow . Chodzby mi obiecali wotek pieniedzy nie wroce tam

Byly pracownik

Pracowalem tam prawie 10 lat wedlug mnie szkoda czasu lakiernia bo tam pracowalem to jedno wielkie nieporozumienie badania dla ochrony srodowiska zalatwiane bo inaczej by nie przeszly, ludzie bardzo roznie bylo kilku chlopakow w porzadku ale w wiekszosci juz tam nie pracuja najlepszym przykladem na to ze w pracy nie ma kolegow jest szymek jeden z pracownikow lakierni kiedys kolega a dzisiaj ... szkoda slow . Chodzby mi obiecali wotek pieniedzy nie wroce tam

anonim

(usunięte przez administratora)

sasiad

Przyzwoite to byly ponad 10 lat temu. Ludzie wbiurach pracuja wiecej jak polowe istnienia firmy to moga zarabiac wiecej albp tyle samo co studenci w sklepach.. moja corka na praktykach ma 2000zl, ale po co podwyżki, prawda prezesie? (Z bozy laski) Przeciez robia a ze sie boja odejsc to ich problem. Ponownie szzerze odradzam, szczegolnie ambitnym

Sąsiad

Zarobki biurowe kolo 2000zl netto, wiec raczej srednio. Na hali mozna sobotami podgonic.Do tego spelnianie dziwnych zachcianek,czesto prywatnych, prezesa, zerowe poszanowanie pracownika, atmosfera fatalna no chyba ze sie jest pociotkiem lub faworyta dyrektora od produkcji nie czyni tego zakladu atrakcyjnym. Rotacja na produkcji duza a warunki na hali kiepskie.duzo prawdy w poprzednich komentarzach o zdjeciaxh z ukrycia jako haki do zabierania premi.Jedynie ludzie na hali spoko. Ale z takim podejsciem i zarządzaniem mlodego prezesa nie zajada daleko.nadety bufon majacy ludzi za wyrobnikow.szczerze nie polecam

rafstraz

a jak zarobki i wymagania w pracach biurowych

bolek

Na ich stronie są aktualne oferty pracy :)

bolek

Witam, jak wygląda praca na stanowisku Referent ds. Przygotowania Produkcji?

nowicjusz

A moze ktos powiedziec jak wyglada praca na stanowisko inzyniera jakosci? Czy placa niezle, czy praca w systemi zmianowym itp :) z gory dzieki za info :)

Hitman

Hey Chciałbym się dowiedzieć od pracujących w kh kiper na produkcji jakie są warunki pracy i jaka atmosfera, mam zamiar się zatrudnić w tej firmie nie długo i chcę się dowiedzieć czy nie wpadnę z deszczu pod rynnę bo aktualnie mam prace tylko ze względów osobistych i rodzinnych byłbym zmuszony ta prace zmienić, jacy są brygadziści,kierownictwo jakie zarobki na poszczególnych stanowiskach, tak orientacyjnie czy moja próba zatrudnienia się w tej firmie nie będzie mnie kosztowała zachodu...

XYZ

Jak na dzień dzisiejszy zapowiada się praca w tej firmie ??

coto

Kajetanów koło Kielc. Zadupie totalne. Brak dojazdu. Niskie stawki. A po zmroku można po łbie dostać.

bik

Witam. Większość ofert dotyczy pracy w zakładzie w Kajetanowie gdzie znajduje się siedziba firmy KH-KIPPER. Firma posiada też oddział Skarżysko Kamienia

Darko

Czy opłaca się startować do pracy KH KIPPER w oddziale w Kajetanowie? Czy po jakimś czasie jest szansa na premie i dobre zarobki?

scyzor

Ja pracuje w Mostostalu-Kielce jako spawacz, spawanie styków pod US-y to standart, spoiny wielościegowe i spawanie w przymusie to również codzienność. Piszecie że w KH są kamery, w Mostostalu rownież, ale ja to zlewam ciepłym moczem, chcę to palę szluga, chcę to piję kawę, to ja jestem dla nich a nie odwrotnie. Pracy dla spawaczy czy monterów jest w brud, wystarczy chcieć zmienić coś w swoim życiu. Pozdrawiam.

Konrad

Dzięki stary za wszelkie informacje na temat firmy ale mam trochę stażu jako spawacz i monter i na mnie szału 2000zł nie robi Wole dorobić sobie parę fuch i 2000 zarobie bez żadnych problemów wiadomo tylko człowiek woli coś na stałe Mnie nie interesują firmowe imprezy bo fajnie jest na nich ale jak przyjdzie praca jeden drugiego by sprzedał Firma widzę że się rozwija ale jak zwykle dzięki szarym pracownikom

zibi

Konrad, jak chcesz tylko przyjść nabić godziny to faktycznie nie to miejsce. W biurze np. poblokowany facebook, onet czy dostęp do banków itp. Są kamery w zakładzie, kontrola dostępu i elektroniczny pomiar czasu pracy. Dużo osób rezygnuje po kilku dniach, po pierwszej wypłacie itd. Ale dużo osób jest zadowolonych i pracuje wiele lat. Często trzeba ciężko pracować ale firma inwestuje i są możliwości rozwoju. Jak w życiu: jest czas na pracę i na zabawę, lepsze i gorsze chwile. Jak jest naprawdę? Jaka atmosfera? Ludzie? Polecam linki www.facebook.com/khkipper www.kh-kipper.pl/producent_wywrotek_mobile.php?mobile=1&menu=o_nas&kipper=pogodzinach&dz=spotkania&LN=PL www.facebook.com/media/set/?set=a.798886806861256.1073742015.161761467240463&type=3

zzzz
@zibi 18.02.2015 10:34
Konrad, jak chcesz tylko przyjść nabić godziny to faktycznie nie to miejsce. W biurze np. poblokowany facebook, onet czy dostę...

Tak, są imprezy, ale cóż z tego. W pracy się pracuje a nie imprezuje. A zarabiać zarabiają starzy pracownicy, nowy dostanie gucio. A to całe latanie pilnowanie kontrolowanie robienie zdjęć odbije się im czkawką. Są lepsze firmy w regionie ja nie chciałem robić z siebie białego murzyna więc zostawiłem ten cały bałagan. A skoro Konrad jak piszesz ze masz już doświadczenie to nie zawracaj sobie głowy KH bo szkoda czasu i nerwów bo się człowiek tylko w tej firmie uwstecznia.

Konrad

dzięki kolego za odpowiedz dobrze że CV nie złożyłem to juz wiadomo z kad takie dobre wyniki finansowe firmy

Konrad

koledzy ile daje firma na początek jako spawacz lub monter praca w Kajetanowie interesuje mnie praca w kh-kipper ale mam kawałek drogi i chce wiedzieć czy będzie mi się opłacać dojeżdżać. Firma ma dużo roboty na najbliższe lata jaka atmosfera w pracy

walić kiper
@Konrad 01.02.2015 12:47
koledzy ile daje firma na początek jako spawacz lub monter praca w Kajetanowie interesuje mnie praca w kh-kipper ale mam kawałe...

Konrad, jak dostaniesz 2000 jako spawacz to spoko. Monter to płaca poniżej krytyki. Nie możesz stanąć na chwile bo Ci fotke strzelą i juz po premii. Konstruktorzy tylko z nazwy, przepisując rysunki od zleceniodawców nawet nie stosują się do polskiej normy. Kawy prócz przerwy nie wypijesz. Kamery nad każdym przyrządem normalnie jak w studiu telewizyjnym. Pseudo liderzy na przyrządach. W pyte układów rodzinnych, co odbija się na firmie brakiem umiejętnego kierowania. Przemiał pracowników ogromny, nowy pracownik jest niewolnikiem za 1500 na rękę (za 168 godzin) nawet dycha na godzinę nie wychodzi...

2015

coś się ruszyło. była ankieta nt zadowolenia, widać poprawę.

ccc

Stała praca, atmosfera w porządku. Ostatnio jest box do którego można wrzucać karty ze swoimi opiniami, propozycjami zmian itp.

KH-Birkenau

Ludzie w amoku, wywrotki im w głowie, Totalni już bez życia, wychodząc za brame wielu ludzi dopiero zaczyna oddychać. Zarobki średnie, złe traktowanie, wymyślanie, pracowałem dla wielu firm współpracowałem z kilkunastoma, ale takich rozwiązań i takiego podejście nie znałem. Nie ma się co dziwić, jak właściciel to koper z wichury zaczynając w czasach lobby miał dobry start i wspólnika z kasą z Holandii. Cycu (synuś) pozer, a reszta z rodziny nie prezentuję wielu kwestii, kablują donoszą, boją się wszystkiego, traktują innych z góry a swoich CV by nie pokazali bo nie ma tam nic wartościowego. Jest kilka osób z którymi można robić, ale tam pewnego pułapu nie przeskoczysz i pewnych zarobków.

Były Pracownik

W Skarżysku syf totalny. Nie ma sprzętu na którym można pracować (szlifierki, obijaki, "trzpienówki" itp. W zimę zimno jak skur.... Kierownik to młody cwaniak zatrudniony po znajomości ( chyba z rodziny). Jego zastępca a raczej przydupas z okolic Szydłowca tańczy jak mu jego szef zagra. Duża rotacja. Jak pracowałem to w ciągu dwóch miesięcy zwolniło się 10 osób. Nie polecam

były pracownik G. K.
@Były Pracownik 21.12.2014 12:31
W Skarżysku syf totalny. Nie ma sprzętu na którym można pracować (szlifierki, obijaki, "trzpienówki" itp. W zimę zimn...

Tam w Skarżysku to ja pracowałem i pamiętam jak zaczynał ten zakład, kierownik jaki tam był to był gość S. to on to rozkręcał i mieliśmy wszystko i praca szła organizował wszystko od samego początku nawet towar zabierał z Kajetanowa i przywoził autem do Skarzyska. Poźniej jak odszedł to zaczął się robić syf i bajzel totalny jak obecny kierownik to przejał. Nie wiedział nic. A poprzednik S. to nawet jak była potrzeba razem z innymi chłopakami stawał do pracy i pomagał a o produkcji skrzyni i spawalnictwie wiedział wiele i wiedzę miał naprawdę wielką. Można było się od niego uczyć.

M. P.
@były pracownik G. K. 30.04.2016 20:19
Tam w Skarżysku to ja pracowałem i pamiętam jak zaczynał ten zakład, kierownik jaki tam był to był gość S. to on to rozkręcał i...

Tak pamiętam Sebastiana. Równy gość, traktował pracowników równie, ale jak spieprzyleś robote premii nie dostałeś wiadomo. Ale wiele mogł nauczyć a wiedzą i oraz doświadczeniem w temacie spawania, chętnie się dzielił i co i jak zrobić albo naprawić. Mógł uczyc innych. Teraz w Mostostalu mi procentuje, jego wiedza. Jak by on był nadal kierownikiem w Skarżysku to pewnie tam bym był nadal. Pozdrawiam wszystkich Nowych i starych w KH, doświadczony M.P.

młody

ostatnio widać poprawę w podejściu kierownictwa i zmiany na lepsze jak się postarałem to i nieźle zarobiłem ostatnio

pinokio

to dlatego że pojechałem na wycieczkę na Hawaje:)

pinokio

Myślałem o biurze konstrukcyjnym ale na ile jest możliwe negocjowania dobrych warunków płacowych i jaka umowa ? czy czasem śmieciowa.

omoi
@pinokio 06.02.2014 01:56
Myślałem o biurze konstrukcyjnym ale na ile jest możliwe negocjowania dobrych warunków płacowych i jaka umowa ? czy czasem śmie...

chłopie, najpierw wysysają z Ciebie ile mogą, a jak nie jaetseś z rodziny to zostajesz z reką w nocniku

pinokio

Witam czcigodne towarzystwo chciałbym się dowiedzieć czy w tej firmie ma się szanse na awans czy rozwój zawodowy? Kim jest kadra menadzerska i co z sobą reprezentuje? Czy firmie udało się wykonać jakieś ciekawe projekty,patenty wdrożenia zainwestować w nowe technologie? Czy używają MES?Jakim parkiem maszyn firma dysponuje? Jakie są warunki socjalne i umowy? jakie premie wysokość ? Czy żeby zatrudnić się na adekwatne co do umiejętności i wykształcenia stanowisko trzeba być znajomym prezesa i całej świty. Czy człowiek z ulicy ma jakieś tam szanse? Czy może szukać pracy w innym mieście?

mouse

Za co zabierają te premie miesieczne?

anonim

(usunięte przez administratora)

kh-kupa

premie po ponad 1000 pln , nieliczni, nie z produkcji, dlaczego nie piszesz konkretnie?takie chwalenie na zewnątrz jak zwykle

pracownik

Odpowiedzi: Premii jak co roku nie dostali Ci ktorzy byli na zwolnieniach lekarskich. Kwoty od kilkaset do ponad 1000zl Większość pracowników ma umowy na czas nieokreślony. Najpierw zlecenie przez kilka mies, później 2 umowy na czas określony.

lajk

chodzi o to ze niektórzy wogóle nie dostali premi swiatecznych i jeszcze od pensji patrza jak zabrac miesiac w miesiac premie

Konrad

koledzy może wiecie ile w KH-KIPPER spawacz może zarobić wiem że filia jest w Skarżysku Kamienna i tam coś spawają słyszałem że tam jest kicha to w kajetanowie już nic nie spawają?

blue

Wg mnie i tak nieźle. Na koniec roku bony i extra premia. W wielu firmach już tego nie ma. Miło

lajk

niech sobie premie swiateczna daja dalej tym co pedzelami maluja a zobaczymy kto im bedzie malował całe kipry

BYLY ROBOL

Pajace a nie firma ,ubrania swoje,buty swoje (usunięte przez administratora)Panowie pracują tam sami co musza pracoawać bo tam można się tylko garbia dorobić.

rudy

na rozmowie obiecuja nowym pracownikom 1800 zł umowe zlecenie otrzymasz za póltora miesiaca inzsza o100 150zlNa umowie a]zlevceniu [pracujesz do 3 miesiecy i nie wiadomo czy ci przedłuza na nastepny miesiac Tak jest w skarzysku

anonim

(usunięte przez administratora)

?

dobrze ze ojciec albo wujek założył a ty szpanujesz sam za łuż

aa

nigdzie nie pracowałeś tylko tu , to co możesz wiedziec o pracy. szkoda że ty nie załozyłeś swojej jak taki bystry jesteś. t

kej

kiepskie traktowanie ludzi - norma.brak szacunku,straszenie,na spawalini tłok i huk obiecywanie premii czy wyższych zarobków standard.niedotrzymywanie obietnic.znajomi mają szanse.:)

ia

Syf kila i mogila na lakierni

Zostaw opinię o KH-KIPPER Sp. z o.o. - Zagnańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KH-KIPPER Sp. z o.o.