TOI TOI Polska

Kraków - Toi Toi
Olsztyn - ToiToiPolska
Toruń - TOI TOI SYSTEMY SANITARNE SP. Z O.O. PRZEDSTAWICIELSTWO WROCŁAW
Warszawa - Toi Toi
Włocławek - Toi Toi - Systemy Sanitarne Sp. z o.o.
Wrocław - ToiToi Polska

5. Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Opinie o TOI TOI Polska Warszawa

Nie przegap nowości o TOI TOI Polska Sp. z o. o.!

Ktoś.

29.12.2021 20:47

Panie Przemku R. Ładnie to tak oszukiwać ludzi? Najpierw mówi Pan ze zwolnień nie będzie wśród monterów a tu nagle redukcje..

18.12.2021 09:47

A czy ktoś ma dokładna i prawdziwa wiedzę jak to jest z płaceniem za km i za serwis dla kierowcy ? Bo ja pracuję parę miesięcy i kiero nie umie a raczej nie chce wytłumaczyć jak to jest :-/ a koledzy mówią młody pracuj a nie zajmujesz się głupotami i jedni mówią tak inni tak.

20.12.2021 19:01

W okresie od grudnia do lutego norma to 300 serwisów miesięcznie, w pozostałych miesiącach 370 serwisów.

20.12.2021 19:07

Powyżej 5000km już nie płacą, też się dowiedziałem po kilku latach pracy. Dlatego dyspozytor powinien tak dzielić trasy aby każdy kierowca miał mniej więcej po równo kilometrów.
Ktoś.

16.12.2021 06:24

I kolejna przegrana impreza. Sylwester w Zakopane. Cyklicznie robiona i nagle zonk.. Dalej tak a będzie coraz lepiej.
Nicki

17.12.2021 09:03

A skad ty masz taka wiedze ze na imprezach az takie pieniadze do wziecia? Bo cena owszem, ale tez i kosztow obslugi od cholery wiec na koniec czesto idzie to na minimalnym zysku lub po stole. No i w piatki nie ma komu robic zwyklych serwisow bo zawozimy sprzeta na impreze, a w poniedzialki podobnie tylko go odbieramy - tak to jest. Wiec nie tak hop do przodu...
Coś

17.12.2021 09:06

Robic dla samego robienia i dlatego ze zawsze tak bylo to glupota. Pytanie jaka cene dal TT a jaka dali inni i czy w ogole dalo by sie po tej ostatecznej cokolwiek zarobic. Tak ze nie tak szybko do latwych wnioskow - trzeba by wiedziec wiecej.
Po biurze.

15.12.2021 20:02

To naprawdę zabawne że tak wspaniałej firmie najwięcej do powiedzenia mają osoby, których kompetencje zawodowe pozwalają na mieszanie kupy... A może by się tak dokształcić i pójść w zarządzanie, kariera stoi otworem. Pytanie tylko którym, ale gorzej chyba już nie będzie.
Obserwator

16.12.2021 07:20

Zawsze najwięcej do powiedzenia mają osoby, które same niewiele osiągnęły.
Lublin

15.12.2021 06:58

Witam ktoś się orientuje ile wypłacaja za 5 lecie w firmie ?
T Pracownik

15.12.2021 15:46

Jedną średnią krajową w sektorze przedsiębiorstw.

15.12.2021 20:40

100% średniej krajowej.

15.12.2021 12:41

Pytanie do zarządu : Kiedy zostaną docenieni pracownicy którzy są zaszepieni ? I Ci którzy pracują w pandemii?? Dla przykładu żona w pewnej się i marketów dostała w zeszłym roku 1000 i w tym też !!!!!
Alvaro

15.12.2021 09:04

Ktoś napisał że ma zawsze wyniki ja plusie ? Hm nikt tego nie neguje tylko problem jest że te wyniki to są wyrobione z tel które mają klienci. Nam chodzi że nie jeździcie po rejonie często nawet nie wiecie że gdzieś powstało nowe osiedle. Nasz handlowiec nigdy nie pyta kierowców gdzie pojechać więc niby jak on ma dotrzeć do nowego osiedla gdzieś w lesie czy daleko w polu skoro nie widać niczego ??? Jestem przekonany że jak handlowiec by pojechał 3 dni w tygodniu ale tak konkretnie to jeszcze o 25 % więcej by miał, bo Wy opieracie się tel od klientów. Parę dni temu słyszałem byłem na Twoim rejonie ale mało się dzieje . Po czym ja byłem 2 dni później i nagle się okazuje że budowy są ludzie sa . A co zauważyłem NIGDZIE ALE TO NIGDZIE NIE WIDZIALEM NASZEJ ULOTKI. Pytam skoro byłeś to czemu nie zostawiłeś ulotki ? Było jąkanie i brak odp i burak na twarzy !!!!!!!! Tak właśnie jest wasze ilości ustawień na.plusie !!!!
Taki tam

14.12.2021 23:35

No właśnie nas to obchodzi bo przez wasze olewcze podejście my jeździmy kupę km robiąc parę serwisów.moja pensja jest zależna od Was a Wasza od nas nie dlatego tego nie widzicie . Pozdrawiam.
Do płacowego

14.12.2021 17:19

A co Cię obchodzi czy ja jeżdżę czy nie ? Zarabiam ile zarabiam i tak samo pracuje , a auto służbowe mam w umowie więc korzystam . Popatrz na przedstawicieli w innych firmach jakie mają przelewy 5000 i więcej . Więc jeśli chce nie wychodzić z domu przez tydzień to nie wychodzę . A kierownik wie kto ile jeździ i co robi więc skoro nie interweniuje to jest zadowolony . Weź się za mycie kabin a nie siedzeniu na bazie i obserwowaniu bo to nie są Twoje obowiązki
Do zarządu

13.12.2021 10:54

Witam . Pracuje tu już ładny kawałek czasu życia i tak źle nigdy nie było , wszyscy patrza tylko na tabelki . Oszczędności są robione nie tu gdzie trzeba , zgadzam się z poprzednikiem że nikt nie rozmawia z nami kierowcami o naszych problemach i pomysłach . Czemu w obecnej sytuacji NIKT nie kontroluje pracy handlowców ? My możemy pracować z.ludzmi i NIC Z TEGO nie mamy a handlowcy nie moga jeździć ze względu na Covid - to jakiś absurd . Pracowałem przez całą Pandemię jeździłem po firmach , kabinach covidowych ,przy szpitalnych itp i 0 zł a taki handlowiec cały dzień leży w łóżku i odbiera tylko tel a jak się coś powie to słyszę odp że jest covid i nie możemy . Czy ten ktoś kto to ustalał to wogle czy ta te swoje wypociny ? Chyba były tylko wymyślone żeby dostać 10000 zł premii za pomysł.
Manager

14.12.2021 10:00

Skąd żeś, kolo, wytrzasnął te 10 tysięcy !?! Po co wygadujesz bzdury - nic takiego w firmie nie ma..! Ale przytulenie nagrody za sezon to już cię nie bolało, tak...?

14.12.2021 15:50

O rany, naprawdę? Handlowcy nic nie robią, klienci sami walą drzwiami i oknami i zabijają się o kabiny. Super. A wiesz na czym polega praca handlowca?Śledzisz handlowców? Masz na to czas pomiędzy serwisami? Czy to twoje odczucie, a może śniło ci się, że tak jest. Mało wiesz, dużo gadasz (piszesz bo odwagi na rozmowę o konkretach brakuje).

10.12.2021 14:07

11.12.2021 00:06

CZY MY NIE ROBIMY SERWISOW? CZY OLEWAMY KLIENTOW. ? Właśnie bardzo często tak jest, a potem niestety wraca to do DH. Zajmij się dobrze swoją robotą, a innych zostaw w spokoju. Zawsze mam wyniki i wiele osób ma wyniki grubo na plus. Ps. W sezonie jakoś nie wyrabialiście się z serwisami - trochę dziwne jeśli jest ich tak mało???

11.12.2021 21:00

Rozliczać wszystkie samochody co do kilometra.To dopiero będą oszczędności.
Pozdro

10.12.2021 17:06

Niech się też zajmą bazą w Trzebini. I panem Krzyśkiem K.
Driver

10.12.2021 09:21

Z tego co mi wiadomo Handlowcy wogle nie jeżdżą :-) Nasza koleżanka jeździ tylko po dzieci do szkoły na zakupy i priva wyjazdy . Służbowo to tylko na bazę wypić kawę umyć samochód i sprawdzić kto jeszcze pracuje a kto nie :-) Jak ma być inaczej skoro kierownicy robią tak samo i tylko głaszczą po głowach i mówia jest ok .

10.12.2021 16:44

Łatwo wypisywać takie rzeczy na gowork, a już na rozmowę w firmie to już brakuje odwagi. Gratuluję podejścia i szukania u innych... mały człowieku.
Człowiek

03.12.2021 22:31

Witam jakimi samochodami jeżdżą u was handlowcy ponieważ u siebie w mieście widziałem kilka ciekawych samochodów z waszym logo. Pozdrawiam.
PeHowiec

05.12.2021 23:25

Skoda Fabia 1,0 TSI dla przedstawicieli
Prawda

29.09.2021 18:49

Każdy ma tego dość !!! Tylko każdy jest za mały żeby coś z tym zrobić ,każdy kto pracuje w toi toi jako ; Placowy Kierowa Wie co się dzieje w firmie odpowiedzcie sobie sami . Gdzie są nasze podwyżki ,półroczne premie Czy ktoś docenia nas ze nie ma połowy osób w oddziale bo się zwolniła ? Czy ktoś rozmawiał z góry z nami i pytał się czy dajemy radę ? Nie nic z tych rzeczy firma teraz tnie koszty na każdym kroku. Ważne żeby kręciły się koła Nie wspomnę o tym ze jak mówisz ze jest ciężko to pocieszają ciebie ze sezon się kończy i w zimę odpoczniesz zapomnieli dodać ze robota w praktyce jest gorsza a pieniądze 40%mniejsze gdzie tu logika Pozdrawiam . Napewno ci co pracują czytając to będą mogli to potwierdzić .
kierowca

01.10.2021 13:08

Z tym masz racje

13.11.2021 21:19

A w Będzinie ci co kawkę popijają z kiermanem mają najlepiej wiedzą co będą robić przez cały tydzień i w weekend wybiorą najlepszą trasę co by paliwo upuścić. Ale czornuch to pikuś z porównaniem do dwóch innych ci by iść w weekend do pracy sprzedają paliwo odpowiednim osoba na stanowisku planowania a człowiek który chce iść do pracy nie pójdzie bo z kiermanem kawy nie pije lub paliwa nie sprzeda. Ot takie jaja w Będzinie jeden zarobi 4000 a drugi bo ma układy 7000 Trzech pajacy którzy psują całą pracę na bazie plus kadra pozwalająca na to

10.11.2021 19:16

Jak panowie zadowoloni z wypłaty szkoda mówić naprawdę czeba szukać roboty

11.11.2021 13:50

Jestem zadowolony. Powodzenia w poszukiwaniach.
Tomaszek

11.11.2021 14:15

No u mnie piatka wpadla... To czy to duzo czy malo to juz indywidualnia sprawa ale dla mnie ok.
Mało ważny

10.10.2021 20:10

Jak tam panowie po wypłatach? Myślę, że humor poprawiony i chęci do pracy wróciły?
Zawiedziony

22.10.2021 13:08

Ja tam różnicy nie zauważyłem, bo niestety, nie wszyscy dostali albo były takie mizerne, że weszły w pensję, po obniżeniu premii.
Mauro

25.10.2021 16:30

Nie zauważyłem żeby mało być coś więcej. Plotki jakieś

14.10.2021 20:36

Firma dostała tarczę antykryzysowa a zwalnia ludzi czy to jest zgodne z prawem

14.10.2021 20:30

Podstawa prawna • art. 15g i 15zzb ustawy z 2 marca 2020 r. o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem (usunięte przez administratora) innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych (Dz.U. poz. 374; ost. zm. Dz.U. z 2020 r. poz. 695)

14.10.2021 17:35

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TOI TOI Polska?

Kontakt - TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Płochocińska 29 03-044 Warszawa

22.09.2021 18:48

Witam. Mam pytanie do pana Piotra Stopczyka. Co się dzieje że ludzie się zwalniają a kolejni nie chcą przyjść? Czym to jest spowodowane? A co z tymi którzy nadal pracują i zostali (usunięte przez administratora) przez was... Może jestem jakiś głupi i nie rozumiem. Sam już nie wiem. Proszę mi wytłumaczyć.

02.10.2021 11:29

Ja pracuję w łódź jako kierowca i już dawno nie widziałem 4500 netto a robię po 37. 40 serwisuw
Zawiedziony

03.10.2021 09:42

PRACUJĘ ŻEBY ŻYĆ, A NIE ŻYJĘ ŻEBY PRACOWAĆ. Jest to bardzo duża różnica. Są inne wartości w życiu niż praca np. dom, rodzina. Jak tego nie rozumiesz lub nie masz to jesteś(usunięte przez administratora)
Szczęśliwy

08.09.2021 10:17

Pięknie dzieje się w toitoi , kontroler z Będzina dorabia na szambiarce w WCTron ????????????. Tak trzym Seba
Wygnaniec

01.10.2021 19:46

Sebo jeszcze do tego jest kontrolerem w Mtoilet ponoć z takim grubym tam poszli
Chempion

28.09.2021 16:56

Jak chciecie zarobić to róbcie weekendy Ja jestem bardzo szczęśliwy ze robiąc wszystkie weekendy i nadgodziny mogę zarobić 4300zł

20.08.2021 07:38

Przyjmę do pracy w toi toi polska. Wymagania - trzeba być murzynem. Wynagrodzenie- jakie wynagrodzenie?
Maki

07.09.2021 19:15

Podstawa +premia (ilość nowych klientów, tzw kabiny przeliczeniowe ponad normę+wynajem sprzętu "premium), odliczając jakieś 250 zł za samochód do celów prywatnych.
Maki

07.09.2021 19:30

Nie akceptujesz warunków zatrudnienia, to nie podejmuj pracy. Skoro zaakceptowałeś to pracuj " z głową". Za jakiś czas to zaprocentuje i się odbijesz, jak nie tu, to gdzie indziej. Może u konkurencji, a może w innej branży.
wasabi

21.08.2021 09:08

Brawo dla kadry zarządzającej i handlowców. Długi termin leży i kwiczy, ważnejsze są imprezy za śmieszne pieniądze. I jeszcze nie ma chętnych, żeby w weekend te imprezy obrobić. Niech jeszcze kontoler jakości serwisów przyjedzie, żeby (usunięte przez administratora) kierowców na ocenie bo przecież w szczycie sezonu nie można za dużo zarobić. Szkoda słów na to co się dzieje...

21.08.2021 17:26

Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że pewna grupa zawodowa zna się na wszystkim i stale błyszczy na go work? Nudne to już się staje, to źle, tamto źle, ten nie potrafi, wyniki złe itd. Czemu jesteś w takim razie tu gdzie jesteś?

24.08.2021 18:07

A ty po co się udzielasz.? Ktoś wyraził swoją opinię na temat pracy. Po to jest ten portal. A ty jak chcesz zabłyszczec to się brokatem posyp.
Korek

18.08.2021 17:46

W tej firmie jeśli chcesz coś osiągnąć to musisz donosić. Jeśli tego nie robisz to musisz się zwolnić. Tyle w temacie. A nasi zarządzający to typowy PiS. Ludziom zabrać. Sobie dać.
Lodz

24.07.2021 14:24

Dzień dobry mam takie pytanie w telewizji mówili że osoby turę pracowały w pademi to należy się dodatek covid 19 kiedy my możemy się spodziewać. Pracownik

09.08.2021 10:26

A można wiedzieć co dostałeś
Kiero

15.08.2021 09:53

Oj dużo, dużo: (usunięte przez administratora) Możliwość zrzeczenia się premii, Pozwolenie na pracę w weekendy bez wypłaty nadgodzin, Uśmiech przełożonego, Zazdrość kolegów… Etc. Dalej wymieniać???
Taki tam kierowca

06.08.2021 21:10

Wypłaty mniejsze MNIEJSZE MNIEJSZE NAWET NIZ W CZASIE PANDEMII KIEDY ZABIERALI 10 % I NIE BYLO PODWYZEK. GDie nasze wczasy pod grusza???? Może pora założyć związki zawodowe ???? W weekendy nam płacą za czas kiedy byliśmy w pracy a czemu tego nie robią w tygodniu ??? Powiem tyle pracuje tu 11 lat ale takiej niechęci jeszcze u mnie nie było. Przegrywamy z Mt a może Ci co blokują ceny u Nas są na liście płac podstolowej w Mt. Bo jaki sens i logika w tym że nie możemy schodzic z cen i się poniżać ??? Poniżamy sie to przed klientami jak po 10 latach współpracy nie możemy zejść z ceny i przechodzą do Mt. Może pora żeby zarząd siadł do rozmów z kierowcami jaki mają pomysł na staniecie na nogi

08.08.2021 11:41

To zależy od kierownika wypłata można zasuwać i wielkie nic a drugi nic nie robi i ma kasę

11.08.2021 22:32

Jesli widzisz wyplaty wieksze to powiedz teraz oficjalnie na czym, gdzie i kiedy walilas walki na naszych wyplatach??? Bo pier... Glupoty gdzie kazdy pracownik widzi i wie ze (usunięte przez administratora) z kasa

08.08.2021 12:24

Mam pytanie związane że szczepieniami czemu nie możemy się zaszczepić się w luxmedie. Mnie nie stać wydać do 1000złotych za szczepionki i czekać jak firma oda kasę. Co miesiąc płacimy za luxmed to powinni nasz tam zaszczepić i firmie wystawić fakturę
Zaszczepiona

09.08.2021 07:30

Ale przecież szczepienia covidowe są za darmo i można się zaszczepić praktycznie wszędzie teraz

10.08.2021 12:16

Ale to nie chodzi o covid tylko szczepienia na Dur brzusny. I TYPU A - B

09.08.2021 04:58

Wyższe są premie i nadgodziny. Chyba w Warszawie w biurze bo ja pracuję w łódź i tam nic takiego nie ma czym więcej się pracuję to niższa wypłata
Wsciekly

09.08.2021 15:08

Podziękować tylko mozecie operacyjnemu to jego zasluga wazne ze on premie wezmie i za nasze pienadze pojedzie na wczasy takiego kierownika to jeszcze w tej firmie nie bylo jak go sie nie pozbedziemy to bedzie nas robil caly czas bo to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) z kalisza nawet nie a mieszkanie za co placi zaraz znow utnie kase
Były już kierowca

09.08.2021 10:36

Witam wszystkich ja już zakończyłem pracę w Toi Toi. Dla nowych pracowników nie polecam tej firmy chyba że masz ochotę być kierowcą monterem i handlowcą. I tak 10 wielkie nic dostaniesz po 7 latach wreszcie się uwolniłem z tej pracy
Krzysiek

07.08.2021 12:38

no to ciekawe ile dyrektorzy dostają ????
Mariusz

02.07.2021 22:33

Dzień dobry, A ile zarabia przedstawiciel handlowy?
Yyy

25.07.2021 00:57

Musisz byc dobrym akwizytorem by klientowi wcisnac (usunięte przez administratora) za najdrozsza cene gdzie konkurencja ma o wiele tanszy towar

26.07.2021 19:39

Towar na pewno.
Do kierowcy

07.05.2021 07:45

Spokuj bo kierowcy chodza na prace dodatkowe bo sezon sie zaczal a tu pensje 3900 . Kto z nas dostal premie za prace w covid ??? Mi sie plakac chce jak slysze ze w malutkim sklepiku dostawali albo w urzedzie miasta za ODbieranie tel dostawali . A my kierowcy za caly rok pracy nic BRAWO DYREKCJA

11.05.2021 20:39

A z czego masz mieć pieniądze skoro odpadły imprezy. Przychodz w weekendy do pracy to zarobisz. Uważacie się za jakieś święte krowy. Na twoje miejsce jest dziesięciu.jak się nie podoba to na pole kartofle sadzic

26.07.2021 18:23

Mam dla Ciebie proste rozwiązanie: płacz i zatrudnij się w sklepiku lub urzędzie. I przestań biadolić nad swoim losem popaprańcu. Kto ma mózg, chęci i jest pracowity poradzi sobie bez zbędnego wypisywania kretynizmów na forach. Chyba, że masz wrodzony debilizm, ale z tym to już do specjalisty.
Monter

18.07.2021 12:39

Jak ktoś chce pracować charytatywnie a nie zarabiać to praca idealna. Jak chcesz zarobić to omijaj tą firmę szerokim łukiem. Bonus świąteczny ²⁷⁰ na rękę. Podwyżka powinna być mobilizująca a nie upokarzająca... firma (usunięte przez administratora) ... 100 PLN podwyżki.
....

10.05.2021 17:06

Ja dorabiam na stacji paliw na umow3 zlecenie i dostalem 500 netto premi za prace :-) a w tt hm zabrali nam Slabo :-/ A (usunięte przez administratora) co sie dzieje z ta firma zaczynajac od pr3zesa po dyrekcje i kierownikow ktorzy biora kase nie interesujac sie co jest powodem ze nie ma pracy wazne ze oni maja stala pensje i jest ok
Draiver

07.06.2021 13:09

Nie wiem jak u ciebie kolego ale wiekszosci oddziałów leśne w czasie covidu zostały zmniejszone o 8 procent z całego wynagrodzenia nie było imprez ale bynajmniej u mnie roboty jest stałej więcej a pensji mniej!!!! Rzucili podwyżkę na postacie łez dosłownie!!! 100 zł brutto!!!!To jest szanowanie pracownika?!
Do draiver

05.07.2021 18:15

Zgadzam się zabrali nam kasę ale jak teraz wszystko rusza i nie ma w co rak wsadzić to powinni dołożyć te 10% tak to powinno być fer. Gdzie nasze wczasy pod grusza ?????? Jeszcze trochę i tt będzie szukał kierowców z grupami dla sztuki byle ktoś jeździł .
Chętny

03.06.2021 13:55

Witam. Ile mogę zarobić czyszcząc kibelki? Warto się zatrudnić?

04.06.2021 14:17

Zależy w jakim regionie, zarobki od 4 tyś. w górę.
Kierowcy wlo i byd

12.05.2021 03:39

Do zarządu i osób odpowiedzialnych Dzień dobry, Piszemy o sprawie tutaj, ponieważ nie mamy skrzynek e-mailowych oraz chcemy przedstawić powagę sytuacji związanej z oddziałami Bydgoszcz i Włocławek. Przechodząc od razu do sedna, chodzi o dyspozytora z Bydgoszczy. Jest to najgorszy dyspozytor jaki kiedykolwiek tu pracował. Brak mu umiejętności, ma problem z pracą przy komputerze. Kiedyś nawet udawał chorobę żeby nie pojechać na szkolenie i nie ujawnić swojej niekompetencji. Nie drukuje e-maili, które mają istotne znaczenie dla nas. Przez niego nie wykorzystaliśmy w zeszłym roku dodatkowych dni urlopu na opiekę na dzieci. Obecnie utajnia również informację o dodatkowym dniu wolnym w ramach szczepienia. W zeszłym roku w ogóle nie informował kto ma objawy wirusa i przez niego wszyscy byliśmy narażeni. Nie czyta notatek na kartach pracy, musi zawsze postawić na swoim nawet jeśli nie ma racji. Wprowadza chaos i zamęt na oddziałach poprzez aktywne szerzenie plotek co przekłada się na negatywną atmosferę i zmniejszenie wydajności firmy. Jak ktoś przyjdzie do niego z jakąś sprawą, która mu się nie spodoba to robi wszystko żeby tą osobę zgnoić poprzez połączenie dwóch tras w jedną olbrzymią lub wprowadza chaos jak napisane wyżej. Boi się załatwiać jakiekolwiek sprawy, wręcz parzy go telefon jak ma porozmawiać z obcą osobą, a oczywiście zadania te spadają na barki pozostałych pracowników. Na początku marca kazał pracownikowi kontenerów rozwiercić zamki w szafce na ubrania jednego z nas podczas gdy ten był na urlopie. Nawet telefonicznie nie przekazał żadnej informacji nie mówiąc już o tym, że zrobił to nielegalnie. W ostatnim czasie zarzucał nam otwarcie, że sabotujemy samochody i celowo je uszkadzamy żeby nie jeździć w trasy. Każdy chce zarabiać i nie ma ochoty mieć kontaktu z tym człowiekiem, więc te oskarżenia są bezpodstawne. Wina jednak leży po jego stronie bo gdy zgłaszamy mu jakąś usterkę to bagatelizuje to i tak problem narasta. W ostatnim czasie na oddziałach było 10 aut, które mają mniejsze i większe usterki jak uszkodzony układ adblue, uszkodzone pompy od myjki, pęknięte szpilki w kołach, uszkodzony układ wspomagania czy maglownica. Niektóre z nich zagrażają zdrowiu i życiu. Nie lepiej wygląda odstawianie aut do serwisów. Wścieka się jak ktoś zadzwoni i mówi jakie są usterki aut, a sam nie przekaże takich informacji. Zostajemy na lodzie, a auto zwiezione z naprawy dalej posiada usterki, a faktura na grube tysiące idzie do naszej firmy. Tak samo jest w przypadku szambiarek. Faktura na 6 tysięcy za naprawę pompy, a mechanik z serwisu w Koronowie ją tylko wyregulował i rozsypała się po niecałym tygodniu. Sami sobie dopowiedzcie ile kasy było w kopercie... Takich przypadków w całym okresie jego pracy są setki już nie sposób ich zliczać. Ze świeżych rzeczy gdy szambiarka wypluwała fekalia górą i ufajdała klientowi elewacje to powiedział, że mamy jeździć dalej. Zdarza się, że jeździmy szambiarką nawet 15 godzin bo usilnie wciska jak najwięcej wywozów szamb na jeden dzień. Zdarzało się, że w kolejnym dniu szambiarka stała na bazie bo nie było roboty... Powód natarczywości odnośnie szamb jest dla nas oczywisty. Dyspozytor ma układ z handlowczynią w krótkich włosach. Wpisuje mu nadania i tym samym naraża firmę na straty finansowe. My praktycznie nie mamy nadań ani za szamba ani za kabiny. On natomiast nie załatwia nadań, a handlowiec przypisuje wszystko na jego konto. Strach pomyśleć jakie jeszcze wałki próbują robić... Nie słuchajcie tłumaczeń kierownika bo na pewno będzie go bronił rękoma i nogami z tego względu iż o niektórych sprawach wie a i dyspozytor wykonuje za niego rzeczy do których nie powinien mieć dostępu. (usunięte przez administratora) jest u niego na porządku dziennym. Jesteśmy już zmęczeni psychicznie jego ciągłymi zagrywkami, brakiem umiejętności i zawiścią którą na nas przelewa. Dochodzą nas słuchy, że działy windykacji i handlowe również narzekają na współpracę z nim. Zupełnie inaczej pracuje się z dyspozytorką z Włocławka. Każda sprawa czy problem jest rozwiązywana od razu i zapominana. Każdy z nas woli załatwić sprawę z nią niż dzwonić i wysłuchiwać narzekań, że ciągle zawracamy mu głowę. Prosimy usuńcie ten nowotwór który trawi nasze oddziały. Z wyrazami szacunku
Zamyślony

27.05.2021 11:38

Martuś czemu sie nie podpisałaś?
Marta

31.05.2021 12:27

Rozumiem frustrację z zaistniałej sytuacji. Gratuluję pomysłu- znaleźć kogoś do ukarania, najlepiej kobietę, w dodatku drobną i niską, takiej trudno będzie się obronić bo ... napadnięta nie przyłoży pięścią... Dziękuję za zainteresowanie moją osobą, ale ja w tę Waszą grę grać nie będę. Załatwcie swoje sprawy między sobą a mnie w Wasze konflikty proszę nie mieszajcie. Tyle w temacie/Marta.

08.04.2021 11:35

Tak przeglądam wpisy na temat kierownika z Łodzi i jestem przekonany, że można te kłamstwa szybko uciąć. Wystarczy tylko to zgłosić do odpowiedniego organu § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Panie Krzysztofie czas podjąć kroki !!!
Kierowca ;)

11.04.2021 18:48

Tu sie mylisz, zapraszam do pierwszego lepszego adwokata to Ci wyjaśni ze nikt nic nie moze zrobic za wpisy na go work :)
Alojzy

16.05.2021 15:37

Te wszystkie zarzuty wobec operacyjnego z lodzi sa do udowodnienia bo nikt za nim nie pójdzie wjekszej medy od niego nigdzie niema pracy w lodzi nie znajdzie opinie ma (usunięte przez administratora)
ja sram ty czyścisz

12.05.2021 16:34

w Szczecinie zapchali kibel mocnym kolega

Zostaw merytoryczną opinię o TOI TOI Polska Sp. z o. o.