TOI TOI Polska

Kraków - Toi Toi
Olsztyn - ToiToiPolska
Toruń - TOI TOI SYSTEMY SANITARNE SP. Z O.O. PRZEDSTAWICIELSTWO WROCŁAW
Warszawa - Toi Toi
Włocławek - Toi Toi - Systemy Sanitarne Sp. z o.o.
Wrocław - ToiToi Polska

5. Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Opinie o TOI TOI Polska Warszawa

Nie przegap nowości o TOI TOI Polska Sp. z o. o.!

10.12.2021 14:07

11.12.2021 00:06

CZY MY NIE ROBIMY SERWISOW? CZY OLEWAMY KLIENTOW. ? Właśnie bardzo często tak jest, a potem niestety wraca to do DH. Zajmij się dobrze swoją robotą, a innych zostaw w spokoju. Zawsze mam wyniki i wiele osób ma wyniki grubo na plus. Ps. W sezonie jakoś nie wyrabialiście się z serwisami - trochę dziwne jeśli jest ich tak mało???

11.12.2021 21:00

Rozliczać wszystkie samochody co do kilometra.To dopiero będą oszczędności.
    Pozdro

10.12.2021 17:06

Niech się też zajmą bazą w Trzebini. I panem Krzyśkiem K.
    Driver

10.12.2021 09:21

Z tego co mi wiadomo Handlowcy wogle nie jeżdżą :-) Nasza koleżanka jeździ tylko po dzieci do szkoły na zakupy i priva wyjazdy . Służbowo to tylko na bazę wypić kawę umyć samochód i sprawdzić kto jeszcze pracuje a kto nie :-) Jak ma być inaczej skoro kierownicy robią tak samo i tylko głaszczą po głowach i mówia jest ok .

10.12.2021 16:44

Łatwo wypisywać takie rzeczy na gowork, a już na rozmowę w firmie to już brakuje odwagi. Gratuluję podejścia i szukania u innych... mały człowieku.
    Człowiek

03.12.2021 22:31

Witam jakimi samochodami jeżdżą u was handlowcy ponieważ u siebie w mieście widziałem kilka ciekawych samochodów z waszym logo. Pozdrawiam.
    PeHowiec

05.12.2021 23:25

Skoda Fabia 1,0 TSI dla przedstawicieli
    Prawda

29.09.2021 18:49

Każdy ma tego dość !!! Tylko każdy jest za mały żeby coś z tym zrobić ,każdy kto pracuje w toi toi jako ; Placowy Kierowa Wie co się dzieje w firmie odpowiedzcie sobie sami . Gdzie są nasze podwyżki ,półroczne premie Czy ktoś docenia nas ze nie ma połowy osób w oddziale bo się zwolniła ? Czy ktoś rozmawiał z góry z nami i pytał się czy dajemy radę ? Nie nic z tych rzeczy firma teraz tnie koszty na każdym kroku. Ważne żeby kręciły się koła Nie wspomnę o tym ze jak mówisz ze jest ciężko to pocieszają ciebie ze sezon się kończy i w zimę odpoczniesz zapomnieli dodać ze robota w praktyce jest gorsza a pieniądze 40%mniejsze gdzie tu logika Pozdrawiam . Napewno ci co pracują czytając to będą mogli to potwierdzić .
    kierowca

01.10.2021 13:08

Z tym masz racje

13.11.2021 21:19

A w Będzinie ci co kawkę popijają z kiermanem mają najlepiej wiedzą co będą robić przez cały tydzień i w weekend wybiorą najlepszą trasę co by paliwo upuścić. Ale czornuch to pikuś z porównaniem do dwóch innych ci by iść w weekend do pracy sprzedają paliwo odpowiednim osoba na stanowisku planowania a człowiek który chce iść do pracy nie pójdzie bo z kiermanem kawy nie pije lub paliwa nie sprzeda. Ot takie jaja w Będzinie jeden zarobi 4000 a drugi bo ma układy 7000 Trzech pajacy którzy psują całą pracę na bazie plus kadra pozwalająca na to

10.11.2021 19:16

Jak panowie zadowoloni z wypłaty szkoda mówić naprawdę czeba szukać roboty

11.11.2021 13:50

Jestem zadowolony. Powodzenia w poszukiwaniach.
    Tomaszek

11.11.2021 14:15

No u mnie piatka wpadla... To czy to duzo czy malo to juz indywidualnia sprawa ale dla mnie ok.
    Mało ważny

10.10.2021 20:10

Jak tam panowie po wypłatach? Myślę, że humor poprawiony i chęci do pracy wróciły?
    Zawiedziony

22.10.2021 13:08

Ja tam różnicy nie zauważyłem, bo niestety, nie wszyscy dostali albo były takie mizerne, że weszły w pensję, po obniżeniu premii.
    Mauro

25.10.2021 16:30

Nie zauważyłem żeby mało być coś więcej. Plotki jakieś

14.10.2021 20:36

Firma dostała tarczę antykryzysowa a zwalnia ludzi czy to jest zgodne z prawem

14.10.2021 20:30

Podstawa prawna • art. 15g i 15zzb ustawy z 2 marca 2020 r. o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem (usunięte przez administratora) innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych (Dz.U. poz. 374; ost. zm. Dz.U. z 2020 r. poz. 695)

14.10.2021 17:35

22.09.2021 18:48

Witam. Mam pytanie do pana Piotra Stopczyka. Co się dzieje że ludzie się zwalniają a kolejni nie chcą przyjść? Czym to jest spowodowane? A co z tymi którzy nadal pracują i zostali (usunięte przez administratora) przez was... Może jestem jakiś głupi i nie rozumiem. Sam już nie wiem. Proszę mi wytłumaczyć.

02.10.2021 11:29

Ja pracuję w łódź jako kierowca i już dawno nie widziałem 4500 netto a robię po 37. 40 serwisuw
    Zawiedziony

03.10.2021 09:42

PRACUJĘ ŻEBY ŻYĆ, A NIE ŻYJĘ ŻEBY PRACOWAĆ. Jest to bardzo duża różnica. Są inne wartości w życiu niż praca np. dom, rodzina. Jak tego nie rozumiesz lub nie masz to jesteś(usunięte przez administratora)
    Szczęśliwy

08.09.2021 10:17

Pięknie dzieje się w toitoi , kontroler z Będzina dorabia na szambiarce w WCTron ????????????. Tak trzym Seba
    Wygnaniec

01.10.2021 19:46

Sebo jeszcze do tego jest kontrolerem w Mtoilet ponoć z takim grubym tam poszli
    Chempion

28.09.2021 16:56

Jak chciecie zarobić to róbcie weekendy Ja jestem bardzo szczęśliwy ze robiąc wszystkie weekendy i nadgodziny mogę zarobić 4300zł

20.08.2021 07:38

Przyjmę do pracy w toi toi polska. Wymagania - trzeba być murzynem. Wynagrodzenie- jakie wynagrodzenie?
    Maki

07.09.2021 19:15

Podstawa +premia (ilość nowych klientów, tzw kabiny przeliczeniowe ponad normę+wynajem sprzętu "premium), odliczając jakieś 250 zł za samochód do celów prywatnych.
    Maki

07.09.2021 19:30

Nie akceptujesz warunków zatrudnienia, to nie podejmuj pracy. Skoro zaakceptowałeś to pracuj " z głową". Za jakiś czas to zaprocentuje i się odbijesz, jak nie tu, to gdzie indziej. Może u konkurencji, a może w innej branży.
    wasabi

21.08.2021 09:08

Brawo dla kadry zarządzającej i handlowców. Długi termin leży i kwiczy, ważnejsze są imprezy za śmieszne pieniądze. I jeszcze nie ma chętnych, żeby w weekend te imprezy obrobić. Niech jeszcze kontoler jakości serwisów przyjedzie, żeby (usunięte przez administratora) kierowców na ocenie bo przecież w szczycie sezonu nie można za dużo zarobić. Szkoda słów na to co się dzieje...

21.08.2021 17:26

Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że pewna grupa zawodowa zna się na wszystkim i stale błyszczy na go work? Nudne to już się staje, to źle, tamto źle, ten nie potrafi, wyniki złe itd. Czemu jesteś w takim razie tu gdzie jesteś?

24.08.2021 18:07

A ty po co się udzielasz.? Ktoś wyraził swoją opinię na temat pracy. Po to jest ten portal. A ty jak chcesz zabłyszczec to się brokatem posyp.
    Korek

18.08.2021 17:46

W tej firmie jeśli chcesz coś osiągnąć to musisz donosić. Jeśli tego nie robisz to musisz się zwolnić. Tyle w temacie. A nasi zarządzający to typowy PiS. Ludziom zabrać. Sobie dać.
    Lodz

24.07.2021 14:24

Dzień dobry mam takie pytanie w telewizji mówili że osoby turę pracowały w pademi to należy się dodatek covid 19 kiedy my możemy się spodziewać. Pracownik

09.08.2021 10:26

A można wiedzieć co dostałeś
    Kiero

15.08.2021 09:53

Oj dużo, dużo: (usunięte przez administratora) Możliwość zrzeczenia się premii, Pozwolenie na pracę w weekendy bez wypłaty nadgodzin, Uśmiech przełożonego, Zazdrość kolegów… Etc. Dalej wymieniać???
    Taki tam kierowca

06.08.2021 21:10

Wypłaty mniejsze MNIEJSZE MNIEJSZE NAWET NIZ W CZASIE PANDEMII KIEDY ZABIERALI 10 % I NIE BYLO PODWYZEK. GDie nasze wczasy pod grusza???? Może pora założyć związki zawodowe ???? W weekendy nam płacą za czas kiedy byliśmy w pracy a czemu tego nie robią w tygodniu ??? Powiem tyle pracuje tu 11 lat ale takiej niechęci jeszcze u mnie nie było. Przegrywamy z Mt a może Ci co blokują ceny u Nas są na liście płac podstolowej w Mt. Bo jaki sens i logika w tym że nie możemy schodzic z cen i się poniżać ??? Poniżamy sie to przed klientami jak po 10 latach współpracy nie możemy zejść z ceny i przechodzą do Mt. Może pora żeby zarząd siadł do rozmów z kierowcami jaki mają pomysł na staniecie na nogi

08.08.2021 11:41

To zależy od kierownika wypłata można zasuwać i wielkie nic a drugi nic nie robi i ma kasę

11.08.2021 22:32

Jesli widzisz wyplaty wieksze to powiedz teraz oficjalnie na czym, gdzie i kiedy walilas walki na naszych wyplatach??? Bo pier... Glupoty gdzie kazdy pracownik widzi i wie ze (usunięte przez administratora) z kasa

08.08.2021 12:24

Mam pytanie związane że szczepieniami czemu nie możemy się zaszczepić się w luxmedie. Mnie nie stać wydać do 1000złotych za szczepionki i czekać jak firma oda kasę. Co miesiąc płacimy za luxmed to powinni nasz tam zaszczepić i firmie wystawić fakturę
    Zaszczepiona

09.08.2021 07:30

Ale przecież szczepienia covidowe są za darmo i można się zaszczepić praktycznie wszędzie teraz

10.08.2021 12:16

Ale to nie chodzi o covid tylko szczepienia na Dur brzusny. I TYPU A - B

09.08.2021 04:58

Wyższe są premie i nadgodziny. Chyba w Warszawie w biurze bo ja pracuję w łódź i tam nic takiego nie ma czym więcej się pracuję to niższa wypłata
    Wsciekly

09.08.2021 15:08

Podziękować tylko mozecie operacyjnemu to jego zasluga wazne ze on premie wezmie i za nasze pienadze pojedzie na wczasy takiego kierownika to jeszcze w tej firmie nie bylo jak go sie nie pozbedziemy to bedzie nas robil caly czas bo to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) z kalisza nawet nie a mieszkanie za co placi zaraz znow utnie kase

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TOI TOI Polska?

Kontakt - TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Płochocińska 29 03-044 Warszawa

Były już kierowca

09.08.2021 10:36

Witam wszystkich ja już zakończyłem pracę w Toi Toi. Dla nowych pracowników nie polecam tej firmy chyba że masz ochotę być kierowcą monterem i handlowcą. I tak 10 wielkie nic dostaniesz po 7 latach wreszcie się uwolniłem z tej pracy
    Krzysiek

07.08.2021 12:38

no to ciekawe ile dyrektorzy dostają ????
    Mariusz

02.07.2021 22:33

Dzień dobry, A ile zarabia przedstawiciel handlowy?
    Yyy

25.07.2021 00:57

Musisz byc dobrym akwizytorem by klientowi wcisnac (usunięte przez administratora) za najdrozsza cene gdzie konkurencja ma o wiele tanszy towar

26.07.2021 19:39

Towar na pewno.
    Do kierowcy

07.05.2021 07:45

Spokuj bo kierowcy chodza na prace dodatkowe bo sezon sie zaczal a tu pensje 3900 . Kto z nas dostal premie za prace w covid ??? Mi sie plakac chce jak slysze ze w malutkim sklepiku dostawali albo w urzedzie miasta za ODbieranie tel dostawali . A my kierowcy za caly rok pracy nic BRAWO DYREKCJA

11.05.2021 20:39

A z czego masz mieć pieniądze skoro odpadły imprezy. Przychodz w weekendy do pracy to zarobisz. Uważacie się za jakieś święte krowy. Na twoje miejsce jest dziesięciu.jak się nie podoba to na pole kartofle sadzic

26.07.2021 18:23

Mam dla Ciebie proste rozwiązanie: płacz i zatrudnij się w sklepiku lub urzędzie. I przestań biadolić nad swoim losem popaprańcu. Kto ma mózg, chęci i jest pracowity poradzi sobie bez zbędnego wypisywania kretynizmów na forach. Chyba, że masz wrodzony debilizm, ale z tym to już do specjalisty.
    Monter

18.07.2021 12:39

Jak ktoś chce pracować charytatywnie a nie zarabiać to praca idealna. Jak chcesz zarobić to omijaj tą firmę szerokim łukiem. Bonus świąteczny ²⁷⁰ na rękę. Podwyżka powinna być mobilizująca a nie upokarzająca... firma (usunięte przez administratora) ... 100 PLN podwyżki.
    ....

10.05.2021 17:06

Ja dorabiam na stacji paliw na umow3 zlecenie i dostalem 500 netto premi za prace :-) a w tt hm zabrali nam Slabo :-/ A (usunięte przez administratora) co sie dzieje z ta firma zaczynajac od pr3zesa po dyrekcje i kierownikow ktorzy biora kase nie interesujac sie co jest powodem ze nie ma pracy wazne ze oni maja stala pensje i jest ok
    Draiver

07.06.2021 13:09

Nie wiem jak u ciebie kolego ale wiekszosci oddziałów leśne w czasie covidu zostały zmniejszone o 8 procent z całego wynagrodzenia nie było imprez ale bynajmniej u mnie roboty jest stałej więcej a pensji mniej!!!! Rzucili podwyżkę na postacie łez dosłownie!!! 100 zł brutto!!!!To jest szanowanie pracownika?!
    Do draiver

05.07.2021 18:15

Zgadzam się zabrali nam kasę ale jak teraz wszystko rusza i nie ma w co rak wsadzić to powinni dołożyć te 10% tak to powinno być fer. Gdzie nasze wczasy pod grusza ?????? Jeszcze trochę i tt będzie szukał kierowców z grupami dla sztuki byle ktoś jeździł .
    Chętny

03.06.2021 13:55

Witam. Ile mogę zarobić czyszcząc kibelki? Warto się zatrudnić?

04.06.2021 14:17

Zależy w jakim regionie, zarobki od 4 tyś. w górę.
    Kierowcy wlo i byd

12.05.2021 03:39

Do zarządu i osób odpowiedzialnych Dzień dobry, Piszemy o sprawie tutaj, ponieważ nie mamy skrzynek e-mailowych oraz chcemy przedstawić powagę sytuacji związanej z oddziałami Bydgoszcz i Włocławek. Przechodząc od razu do sedna, chodzi o dyspozytora z Bydgoszczy. Jest to najgorszy dyspozytor jaki kiedykolwiek tu pracował. Brak mu umiejętności, ma problem z pracą przy komputerze. Kiedyś nawet udawał chorobę żeby nie pojechać na szkolenie i nie ujawnić swojej niekompetencji. Nie drukuje e-maili, które mają istotne znaczenie dla nas. Przez niego nie wykorzystaliśmy w zeszłym roku dodatkowych dni urlopu na opiekę na dzieci. Obecnie utajnia również informację o dodatkowym dniu wolnym w ramach szczepienia. W zeszłym roku w ogóle nie informował kto ma objawy wirusa i przez niego wszyscy byliśmy narażeni. Nie czyta notatek na kartach pracy, musi zawsze postawić na swoim nawet jeśli nie ma racji. Wprowadza chaos i zamęt na oddziałach poprzez aktywne szerzenie plotek co przekłada się na negatywną atmosferę i zmniejszenie wydajności firmy. Jak ktoś przyjdzie do niego z jakąś sprawą, która mu się nie spodoba to robi wszystko żeby tą osobę zgnoić poprzez połączenie dwóch tras w jedną olbrzymią lub wprowadza chaos jak napisane wyżej. Boi się załatwiać jakiekolwiek sprawy, wręcz parzy go telefon jak ma porozmawiać z obcą osobą, a oczywiście zadania te spadają na barki pozostałych pracowników. Na początku marca kazał pracownikowi kontenerów rozwiercić zamki w szafce na ubrania jednego z nas podczas gdy ten był na urlopie. Nawet telefonicznie nie przekazał żadnej informacji nie mówiąc już o tym, że zrobił to nielegalnie. W ostatnim czasie zarzucał nam otwarcie, że sabotujemy samochody i celowo je uszkadzamy żeby nie jeździć w trasy. Każdy chce zarabiać i nie ma ochoty mieć kontaktu z tym człowiekiem, więc te oskarżenia są bezpodstawne. Wina jednak leży po jego stronie bo gdy zgłaszamy mu jakąś usterkę to bagatelizuje to i tak problem narasta. W ostatnim czasie na oddziałach było 10 aut, które mają mniejsze i większe usterki jak uszkodzony układ adblue, uszkodzone pompy od myjki, pęknięte szpilki w kołach, uszkodzony układ wspomagania czy maglownica. Niektóre z nich zagrażają zdrowiu i życiu. Nie lepiej wygląda odstawianie aut do serwisów. Wścieka się jak ktoś zadzwoni i mówi jakie są usterki aut, a sam nie przekaże takich informacji. Zostajemy na lodzie, a auto zwiezione z naprawy dalej posiada usterki, a faktura na grube tysiące idzie do naszej firmy. Tak samo jest w przypadku szambiarek. Faktura na 6 tysięcy za naprawę pompy, a mechanik z serwisu w Koronowie ją tylko wyregulował i rozsypała się po niecałym tygodniu. Sami sobie dopowiedzcie ile kasy było w kopercie... Takich przypadków w całym okresie jego pracy są setki już nie sposób ich zliczać. Ze świeżych rzeczy gdy szambiarka wypluwała fekalia górą i ufajdała klientowi elewacje to powiedział, że mamy jeździć dalej. Zdarza się, że jeździmy szambiarką nawet 15 godzin bo usilnie wciska jak najwięcej wywozów szamb na jeden dzień. Zdarzało się, że w kolejnym dniu szambiarka stała na bazie bo nie było roboty... Powód natarczywości odnośnie szamb jest dla nas oczywisty. Dyspozytor ma układ z handlowczynią w krótkich włosach. Wpisuje mu nadania i tym samym naraża firmę na straty finansowe. My praktycznie nie mamy nadań ani za szamba ani za kabiny. On natomiast nie załatwia nadań, a handlowiec przypisuje wszystko na jego konto. Strach pomyśleć jakie jeszcze wałki próbują robić... Nie słuchajcie tłumaczeń kierownika bo na pewno będzie go bronił rękoma i nogami z tego względu iż o niektórych sprawach wie a i dyspozytor wykonuje za niego rzeczy do których nie powinien mieć dostępu. (usunięte przez administratora) jest u niego na porządku dziennym. Jesteśmy już zmęczeni psychicznie jego ciągłymi zagrywkami, brakiem umiejętności i zawiścią którą na nas przelewa. Dochodzą nas słuchy, że działy windykacji i handlowe również narzekają na współpracę z nim. Zupełnie inaczej pracuje się z dyspozytorką z Włocławka. Każda sprawa czy problem jest rozwiązywana od razu i zapominana. Każdy z nas woli załatwić sprawę z nią niż dzwonić i wysłuchiwać narzekań, że ciągle zawracamy mu głowę. Prosimy usuńcie ten nowotwór który trawi nasze oddziały. Z wyrazami szacunku
    Zamyślony

27.05.2021 11:38

Martuś czemu sie nie podpisałaś?
    Marta

31.05.2021 12:27

Rozumiem frustrację z zaistniałej sytuacji. Gratuluję pomysłu- znaleźć kogoś do ukarania, najlepiej kobietę, w dodatku drobną i niską, takiej trudno będzie się obronić bo ... napadnięta nie przyłoży pięścią... Dziękuję za zainteresowanie moją osobą, ale ja w tę Waszą grę grać nie będę. Załatwcie swoje sprawy między sobą a mnie w Wasze konflikty proszę nie mieszajcie. Tyle w temacie/Marta.

08.04.2021 11:35

Tak przeglądam wpisy na temat kierownika z Łodzi i jestem przekonany, że można te kłamstwa szybko uciąć. Wystarczy tylko to zgłosić do odpowiedniego organu § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Panie Krzysztofie czas podjąć kroki !!!
    Kierowca ;)

11.04.2021 18:48

Tu sie mylisz, zapraszam do pierwszego lepszego adwokata to Ci wyjaśni ze nikt nic nie moze zrobic za wpisy na go work :)
    Alojzy

16.05.2021 15:37

Te wszystkie zarzuty wobec operacyjnego z lodzi sa do udowodnienia bo nikt za nim nie pójdzie wjekszej medy od niego nigdzie niema pracy w lodzi nie znajdzie opinie ma (usunięte przez administratora)
    ja sram ty czyścisz

12.05.2021 16:34

w Szczecinie zapchali kibel mocnym kolega

01.05.2021 19:26

Jak spokojnie teraz na forum
    Nowy

22.04.2021 23:39

Panowie kierownicy baz kontenerowych. Pytanie. Czy też macie swoich przydupasów którzy robią za was obciążenia protokoły itd. Ja się pytam jak to jest nie robiąc nic przez cały dzień i jeszcze siedząc przy komputerze na ali.. pół dnia ma się w tej firmie pensje. Drugie pytanie. Czy też robicie nadgodziny przy komputerze?
    Koledzy z Łodzi

03.04.2021 19:23

Chłopaki, im więcej narzekacie na swojego kierownika, tym lepiej dla władzy. To dla nich woda na młyn. Świadczy ,to tylko o tym jak was ciśnie. Im bardziej źle o nim piszecie tym jest gorszy dla was. On nie będzie wdawać się z wami w dyskusje,tylko zajedzie was robotą

04.04.2021 09:22

Akurat tu sie mylisz. Jesli chodzi o kierowcow z jajami to nikt w kasze sobie dmuchac nie da. Jedynie cipy ktore tutaj sie zala a jak trzeba sie odezwac to milcza ze wszystko jest ok. Ja niewiem co sie zawieli na tego kierownika czy ten czy inny kazdy ma jakies wady i zalety. Problem lezy w otoczce od gory narzuconej. Kasa mniejsza obowiazkow duzo wiecej. Ogolnie temat ze kierowca to kierowca, magazynier to magazynier, handlowiec go handlowiec nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistosci. Robisz wszystko i nic a jak jest sie od wszystkiego jest sie poprostu do niczego. Dlatego morale jakosc skutecznosc atmosfera wyniki spada z miesiaca na miesiac najwazniejsze ze w warszawie wszystko u gory sie zgadza niewazne jak ale sie zgadza
    Hehe

02.03.2021 18:13

A mnie tak zastanwia ze ok jakieś zdania w Łodzi sa podzielone. Swoje wiem bo tu tez pracuje a najlepsze, że kliknięcia na wesołe smutne buźki i neutral są w takich ilościach, że niewiem czy tylu nas tu pracuje w danej katego tematów? Dziwne nie? ????
    Mały

23.03.2021 06:38

Przesadzasz trochę kolego. A jak jest tak źle to masz telefon i możesz zadzwonić tam gdzie trzeba
    Peja

01.04.2021 23:33

Ty się ciesz bo toi toi ci życie uratować
    Rafał

29.01.2021 15:05

Ponieważ jest w niedobrym zwyczaju opluwnie wszystkich i wszystkiego na tym forum - chcę się wyłamać. Pracuje w firmie już ponad 15 lat i tak fajnej atmosfery nie było chyba jeszcze nigdy. Wystarczy solidnie pracować, lubić ludzi i swiat dookoła. Jeżeli jest coś złego trzeba o tym rozmawiać , a nie wyładowywać anonimowo swoje frustracje. Tak mało. Może mam szczęście, że trafiłem na super szefową , koleżanki i kolegów ( wszystkich- handlowców, osoby z DOK, z operacji, kierowców). Ale to chyba nie polega na szczęściu.

01.04.2021 23:00

Kiedyś to było...

01.04.2021 23:02

Jesteś super

28.03.2021 22:31

Cześć Koledzy kierowcy . Co do handlowców i ich pracy to mam pewien pomysł na 3 tyg przestajemy plusowac dzwonić o nowych budowach itp i może wtedy zarząd przejzy na oczy kto ile w tej firmie robi ?!?!? Ja z Naszą Panią " Handlowiec " nie potrafię się dogadać nie tylko ja my mówimy o budowach A ona zero reakcji po 3 tygodniach dzwoni i mówi że tam stoi konkurencja. Uważam że Handlowcy też powinni mieć gpsy i w momencie kiedy ja daję namiar to ktoś powinien za 2 tyg sprawdzić czy Koleżanka była. I uważam że kierowca powinien dostawać jakis wykaz miejsc po nadaniach kiedy był handlowiec co i jak . Bo jak dzwonią o 16 że jutro pilne wziąść kabinę bo doszło coś to mają odwagę Ale na nasze nadania nie jadą wogle albo po 2 tyg kiedy już stoi konkurencja. Za nami jeżdżą kontrolni to niech też za nimi jeżdżą . Jeździmy w te same trasy i czy są gdzieś ulotki? Czemu Handlowiec będąc na miejscu nie robi w aplikacji zdjęcia z czasem i pozycja GPS? My musimy robić zawsze po 3 więc niech oni robią 1 żeby można było zweryfikować czy był tam handlowiec. A nie jak ja słyszę byłam tam Ale nikogo nie ma A ja jadę co parę dni i są ludzie budowa rośnie no chyba że to jak w rządzie w nocy budują. Zmotywujmy handlowców jakaś nie wiem premia albo mówię nie róbmy nadan to będą musieli wypeznac z domów łóżek biur. Chętnie poczytam jak wygląda sprawa na waszych bazach z waszymi handlowcami.

29.03.2021 13:53

Kolego z tym masz racje oni też mają telefon i powinni robić zdjęcia że byli nią po 2 tygodniach tylko ot nadania 24 h
    Szef sprzedaży

01.04.2021 12:27

Ja bym tak szybko nie odpuszczał. Macie rację, że ten proces (nadania) działa kulawo,a czasami wcale... :( Trzeba to zmienić! Weźmiemy się za to.

14.02.2021 21:03

Kontenery

27.03.2021 23:20

Panie Przemku jest pan poprosi kłamcą i śmieszny. Dlaczego? To wyjaśnię to w kilku słowach. Jak sprzedawał Pan kontenery to Pana kolega panoszył się po bazach i kupował najlepsze kontenery jak ktoś mówił że kontener nie do sprzedania to był telefon na drugi dzień (zmienić w erpie do sprzedaży, dziwne ale prawdziwe). Dziwne teraz jest wprowadzanie firmy zewnętrzne zewnętrznej do remontów ( przez 25 lat robiliśmy to własnymi siłami), teraz kolega się dorobi i podzieli tak to rozumiem(żałosne i na stanowisku dyrektora). Dlaczego Pana zwolniono z Ramirent (usunięte przez administratora). Panie Storczyk proszę przyjżeć się bardziej fakturom, kto kupił kontenery od nas i dlaczego chodujemy konkurencję z udziałem dyrektora od kontenerów, a teraz wpuszczamy drugą. Dziwna praktyka i nie jest transparętna.
    Koleś

01.04.2021 11:04

Firma szuka dodatkowych rąk do pracy???? Człowieku to jakiś żart!! Szukanie pracownika z uprawnieniami SEP lub hydraulika za najniższą krajową?? Pytam kto tu przyjdzie za taką stawkę ? Desperat lub idiota ????????????
    Pan aparacik

31.03.2021 12:25

Tak jestem za robieni3m zdjęć przez Handlowców zaj .... pomysł. Jeśli my mamy 24 h na ustawienie to czemu Oni nie mają też np 24 że zrobieni3m zdj3cia itp brawo kolego za pomysł!!!!! A i przestanie plusowania też jest dobrym pomysłem jestem za tym .....

30.03.2021 00:03

Tak czytam o tej Łodzi jak tam żle i że szef kiepski , to zapraszam do Włocławka tutaj dopiero się nic nie dzieje. Mały z Bydgoszczy nic nie robi , nie przyjeżdża bo zaszył się w magazynie bydgoskim i ma za nic problemy. Wszyscy wiedzą że nie cierpi kierowców z WLO i ma ich gdzieś. Zgania wszystkie niepowodzenia na dyspozytora, która tez jest słaba. Kto rano wstaję ten rządzi a problemów nie ma kto rozwiązać.
    Lodz

27.03.2021 11:07

Piotr Stopczyk Dyr. Zarządzający TT Polska proszę pana ja pracuję już ponad 5lat w Toi Toi. I nie było tak źle jak jest teraz od nas się wymaga a co Zarząd daje ot siebie nic. Nawet niema część do kabin Kierowca Łódź

Zostaw merytoryczną opinię o TOI TOI Polska Sp. z o. o.