TOI TOI Polska

Kraków - Toi Toi
Olsztyn - ToiToiPolska
Toruń - TOI TOI SYSTEMY SANITARNE SP. Z O.O. PRZEDSTAWICIELSTWO WROCŁAW
Warszawa - Toi Toi
Włocławek - Toi Toi - Systemy Sanitarne Sp. z o.o.
Wrocław - ToiToi Polska

5. Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Opinie o TOI TOI Polska Warszawa

Nie przegap nowości o TOI TOI Polska Sp. z o. o.!

Prawie były

18.04.2023 17:45

No i gdzie te podwyżki. Już dwudziesty a tu nic. Żadnych aneksów. Pewnie się rozmyślili.
Gruby

12.04.2023 15:24

Najniższa stawka na rynku pracy. W konkurencyjnych firmach stawka jest wyższa o kilkaset zł dla nowych pracowników. Wszystko się sypie. Nikt o nic nie dba. Ogólnie katastrofa
Chudy

13.04.2023 10:05

No to masz 2 opcje: albo ty dbaj, jak nikt tego nie robi, albo jesli trawa bardziej zielona na drugiej stronie, to w drogę... ;)
Użytkownik kabin

16.04.2023 11:38

Sprzęt (kabiny) to akurat TOI TOI ma najlepszy - reszta dostawców może tylko o takim pomarzyć - mówię jako wielokrotny użytkownik różnych kabin na wielu imprezach (biegi).

01.04.2023 09:21

Podwyżki na poziomie 200-250 zł brutto! I wszystko w temacie!! Coś jeszcze chcecie wiedzieć?
Zyga

14.04.2023 21:02

Szkoda ze kierowcy musza(usunięte przez administratora) Na najwyzszych obrotach...a nie mozemy sobie walnac ze macie olimpa to macie adekwatna jakosc serwisu. Ma klient konkurecje? To po co zglasza reklamacje itp? Nie musisz sprzedawac 100% rynku? Szkoda ze kierowca nie moze olac polowe karty pracy i powiedziec nie musze wykonywac 100% swojej dziennej roboty. Dlatego handlowcy maja teraz pole do popisu a efekt jaki jest? Chyba kazdy oddzial ma ten sam widok. Malo roboty, place zawalone kabinami. My kierowcy od kilkudziesieciu lat robimy ta sama robota jedynie obowiazki kolejne doszly. A dzial handlowy? I reszta goru? Wyluzowani bo taka lipa na rynku, mamy najdrozsze kabiny, nie ma sensu jechac tu czy tam, po co sie poswiecic juz za pozno by jechac do klienta bo 16 to trzeba byc juz w domu...

16.04.2023 11:35

Nic nie kumasz, kolo... Sprzedając po tych cenach, po których sprzedajemy, zarabiamy godziwe pieniądze na pokrycie kosztów (także kosztów serwisu czyli twojej kasy). Jak bedziemy brac kazde badziewie z serwisem po 17-20 zł, to nic nie zarobisz, bo już na sensowne wynagrodzenia nie starczy. Tam jeżdzą ci ktorzy placa pod stolem, ktorzy nie odprowadzaja zus'u (twoja emerytura!), ktorzy kreca na premiach, ktorzy leją ścieki do rowu. Z nimi chcesz konkurować...?
Duda i Jarek

07.04.2023 11:02

Jak dadzą podwyżki po 200 zł to ludzie zaczną sami odchodzić. Jeszcze więcej korpo (usunięte przez administratora)zatrudnijcie żeby wydawali pieniądze na głupoty. Rozwalicie ta firmę do końca tabelkarze
Donald i Rafał

07.04.2023 19:38

No i twój nick mówi wszystko czyli że nijak nie kumasz biznesu. Tabelki (czyli analiza tego co się w biznesie dzieje) nie są dla frajdy autorów tylko służą zrozumieniu zmian w biznesie i dostosowywaniu działań do tych zmian i do zamierzonych celów. Szkoda źe w naszych szkołach tak mało mówią o podstawach ekonomii, a tak duźo o historii i religii :(
Duda

08.04.2023 15:42

Masz rację Donald. Tylko że w tej firmie te wasze tabelki nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Cyfry są przeklamywane tylko po to żeby nikt do nikogo się nie czepiał bo inaczej ciepłe posadki by się skończyły. Tylko że to jest wszystko do czasu.(usunięte przez administratora)
Izabela

10.03.2023 15:00

Firma zamieściła w internecie ogłoszenie na stanowisko Przedstawiciela handlowego. Jak wygląda system premiowy? Kiedy można liczyć na dodatkowe pieniądze? I czy wchodzi coś jeszcze w pakiet benefitów? Bo wiem, ze na pewno jest Luxmed i Karta MultiSport

06.04.2023 19:04

System premiowy jest złodziejski- nie wyrobisz normy nie dostaniesz nic, jak wyrobisz to 10% podstawy plus jakieś śmieszne dodatki typu 10 czy 20 zł

07.04.2023 16:36

Są jednak tacy, którzy dobrze zarabiają. System docenia dobre wyniki, jak to na ogół w handlu bywa.
zainteresowany

21.06.2022 21:36

na stronie toi toi jest napisane ze daja auto po okresie probnym ? czyli jak kolega pisal nizej 3500 brutto i jeszcze brak auta na okresie probnym ? to chyba jakies zarty hahah naprawde daja auto po okresie probnym ?

24.06.2022 21:51

Myślę, że więcej spokojnie zarobisz
Handlowiecc

06.04.2023 19:17

Potrącają miesięcznie 250 zl za korzystanie z samochodu w celach prywatnych
Albert

18.01.2023 15:21

Ciekawe jakie podwyżki będą. Powinny być 20%
Jacek

04.04.2023 13:34

Ano właśnie - kiepsko idzie ostatnio - wyraźnie widać że koniunktura w budowlance poleciała na pysk, bo tyle kabin na początku wiosny to na placach nie było od dawna, więc ja nie oczekuję kokosów...

04.04.2023 20:45

Może by tak warto z cen zejść to i kabiny by się wynajmowały. Zapraszam do Krakowa tam gdzie byś się nie obrócił to budowa na budowie i z konkurencji kabina.

23.02.2023 10:16

Jakie są warunki zatrudnienia w TOI TOI Polska Sp. z o. o.?
Jam

09.03.2023 18:00

Dokładnie. Poza tym przy tej inflacji wszystkie normalne firmy podwyżki już ogłosily a u nas wciąż cicho i jak coś zobaczymy to dopiero z majową wypłatą
John

29.03.2023 12:37

Jakie są przewidywane podwyżki dla kierowców od maja?

21.07.2022 19:18

Czy wie ktoś co się dzieje że paski płacowe już na email nie dochodzą?

17.12.2022 01:15

Masz gwarantowane jak w banku
Też pracownik

17.12.2022 10:41

No i co ma znaczyć twoja odpowiedź - że jak pójdziesz z pytaniem do kadr, to ci odmówią odpowiedzi?!? Ogarnij się...
Świeżak

24.11.2022 20:16

Witam ile można i w jakim czasie zarobić w toitoi jako kierowca kategorii C. Oraz jak duży nacisk na robotę jest ?Jestem z okolic Zielonej Góry i tu też widnieje oferta.

14.11.2022 09:14

Jakie narzędzia pracy zapewnia TOI TOI Polska Sp. z o. o.? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

17.11.2022 22:22

Zgodnie z obowiązującymi przepisami, żeby pracodawca mógł zaliczyć koszt abonamentu telekomunikacyjnego w poczet kosztów uzyskania przychodu, telefon musi być użytkowany przez pracownika wyłącznie w sprawach służbowych w czasie pracy. Wynika to z definicji wspomnianych kosztów. Prywatna rozmowa pracownika z założenia nie będzie związana z działalnością pracodawcy i nie prowadzi do uzyskania przez niego przychodu.
Rolka papieru

13.10.2022 17:14

Część wszystkim kiedy są wypłacane 13 i wczasy pod grusza ? Bo to chyba trochę jak obietnice Rządu z węglem :-(
Taki

18.10.2022 16:36

Tak jak powstawał mtoilet to dyrektor jezdzil po bazach i rozmawiał z pracownikami i mówił że firma wprowadza wczasy pod grusza , 13 że nie warto odchodzic itp. i 1 dostaliśmy 13 .

25.10.2022 14:38

Mozna wiedziec jak juz dostales to kiedy dokladnie przyszedl przelew oraz rejon badz oddzial w ktorym pracujesz

22.09.2022 22:07

Cześć wszystkim Pracuje 3 miesiące i właśnie.zostalem uświadomiony że nie ma urlopów od czerwca - września ?!?! :-( czy to prawda ? Jesli tak to jak jest zatem doceniany pracownik za ta niedogodność i czy to jest prawnnie że ktoś może odmówić latem ??? Tylko proszę nie pisać że jestem głupie gdzie poszedłem i takie tam bzdety.
Starszawy

23.09.2022 12:05

To jest biznes sezonowy - wyraznie rosnie ilosc klientow+kabin w okresie od wiosny do jesieni (np. kampingi, punkty sezonowe gastro, no i oczywiscie sezon na budowanie), tak wiec trudno sie dziwic, ze wtedy wszystkie rece na poklad i zasuwamy. Wtedy tez wiecej sie zarabia, bo robimy duzo wiecej serwisow, a od tego nam placa. Tak ze nie dziw sie, ze niechetnie nas puszczaja na urlopy w lecie, bo kto ma to obrobic? No i pamietajmy, ze sa wsrod nas koledzy z rodzinami/dzieciakami, wiec oni maja jeszcze mniejsze pole do manewru...

26.09.2022 19:05

To z tymi urlopami to nie jest prawda, u nas w oddziale nie ma z tym problemu, tylko nie wszyscy razem i trzeba zgłosić troszkę wcześniej.
Upokorzony

11.05.2022 23:55

Bardzo Dziękuję Zarządowi Firmy za 2% podwyżki

21.09.2022 17:00

Zgadza się że premie to się samemu wyrabia, tylko niestety co ma zrobić zwykły kierowca jak gość od sprawdzania serwisów wpisuje oceny jak chce. Potrafi uwalić kogoś kto naprawdę się stara i dba a dać bardzo dobrą ocenę temu co ma na wszystko wyrąbane i ma (usunięte przez administratora)

21.09.2022 17:18

Tylko ciekawe dlaczego od czasu tych pseudo podwyżek trudno doprosić się odcinka z wypłaty.
Urlop

03.09.2022 11:19

Sima Idę właśnie na urlop ktoś wie jak dostać wczasy pod grusza ? ;-) i kiedy wypłacają te obiecane 13 ??;-)

09.09.2022 23:15

Nie bądź śmieszny. Wczasy pod gruszą Hahaha
Taki tam

07.09.2022 22:15

Bije brawo Kierowcą ToiToi bo Są tacy ze nie narzekają i dają z Siebie wszystko żeby zrobić dobrą robote i mieć ŚWIĘTY SPOKÓJ Brawo

08.09.2022 20:11

Brawo dla Ciebie za inicjatywę, trasa zrobiona, wszyscy zadowolenii. Brawo My kierowcy.
Balas

11.08.2022 17:24

Witam. Jakie są w przybliżeniu zarobki i na stanowisku kierowcy kat. C?
Nie kierowca

01.09.2022 08:28

Absolutnie NIE ZALEŻY od regionu. Zależy od stażu pracy (podstawa) oraz wypracownaych wyników (ilość serwisów, jakość ich wykonania, praca w weekendy, nadgodziny, praca na poligonie, inne programy premiowe np. sezonowe, itp.)

07.09.2022 15:49

Jak nie zależy od regionu jak zależy. Właśnie ta PODSTAWA na start napewno jest inna w różnych regionach.
Gość

06.09.2022 22:45

Witam, ile zarabia kierowca CE operator HDS w Firmie toitoi. Chcę aplikować ale nie wiem czy warto.

04.09.2022 21:46

Co Wy z tą konkurencją ?! Marta przecież nie odeszła do konkurencji. Poza tym nikt (usunięte przez administratora) nie jest i wie że negatywne komentarze na jej temat pisze Włocławek bo przecież teraz macie totalne bezkrólewie i to Wam pasuje.

03.09.2022 22:24

Pani M poszła do konkurencji tak to czemu zjawia się w Toi Toi i przytula swoje paluszki w d to swiadczy ze te paluszki mogą działac na szkode Toi Toi trzeba sie przyjrzeć

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TOI TOI Polska?

Kontakt - TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Płochocińska 29 03-044 Warszawa

03.09.2022 22:01

Ooooooo jaka cisza na temat Pani M kierowcy co trzymali paluszek kończą tematy o Celebrytce w Toi Toi oj szkoda taki fajny temat poruszyli pod tytułem "Marta Wracaj " No tak Pani Super Man HA Ha

02.09.2022 20:17

WASZE ZŁE WSPOMINANIE O Włocławku tylko Nas buduje bo wszedzie WŁOCLAWEK TAK JESTESMY DOBRZY W TYM CO ROBIMY I ROBIC BEDZIEMY OD WIELU WIELU LAT PRZYPOMNIJ SOBIE GDZIE SIE SZKOLIŁES BRAWO WŁOCŁAWEK JESTESMY TAK POPULARNI ZE SZLAK WAS TRAFIA TO MOTYWACJA DLA NAS BRAWO KIEROWCY I MONTERZY WŁOCŁAWEK

03.09.2022 14:18

I wiadomo kto zbudował kiedyś najlepszy ZESPÓŁ w Polsce!
Inny pracownik.

28.08.2022 01:49

Włocławek, jak tam samopoczucie. Nie macie swojej roboty że innym podbieracie? W Gdańsk, Gdynie, Łódź, czemu się wpie... w nas.. nie rentowni chyba jesteście skoro macie czas inne oddziały wspierać. Zarząd może wkoncu pomyślicie rozwijać inne oddzialy a nie, nie rentowny oddział gdzie mało mają roboty a wpierdziela się ich tam gdzie nikt ich nie chce.
Papa

02.09.2022 19:04

Laryngolog źle słyszałeś załóż okulary i zobacz a nie (usunięte przez administratora)
Papa

02.09.2022 19:59

Wracaj na ukraine tam bardziej potrzebuja pomocy
Wwrrrr

02.09.2022 10:26

Jak ktoś uwierzy w te wpisy to jest na lekach jak ten co to pisze nie wiarygodne jaka bzdura to jest celowe i robienie intryg jak dawniej było teraz jest nowa Pani Dyspozytor chociaż skonczył sie dawny prywatny (usunięte przez administratora)
Obserwator

02.09.2022 17:06

WWrrr ma racje , teraz jest przynajmniej normalnie z nową Panią Dyspozytor. Nie ma co wracać do przeszłości bo nie ma kogo wspominać.
....

28.07.2022 21:42

Cześć Wszystkim. Pytanko odnośnie poligonów bo mamy u siebie. To prawda że to płacone jakieś poligonowe a nie od serwisów?? Uważacie ze należy stworzyć związki zawodowe?? Czy na waszych oddziałach też kierownicy kochają lizusow ??
Zolw

07.08.2022 11:21

Czyli jeśli na trasie mamy poligon i jednego dnia jedzie 1 kierowca innego dnia inny to wtedy też przysługuje taka stawka poligonowa ??
Poligonowiec

08.08.2022 09:10

Ile dni na poligonie tyle dodatku, dla każdego nalicza się oddzielnie.
Gehe

14.05.2022 19:47

Przedstawiciel handlowy: - umowa na okres próbny 3500 brutto - druga umowa 4000 brutto Gdybym był właścicielem firmy wstydziłbym się przychodzić (chyba, że standardowo nie przychodzi) do pracy :)

11.06.2022 10:30

Dla chcącego, pracowitego i skutecznego sprzedawcy są duże wyższe pieniądze, niż napisałeś. Dobry zarabia, słaby musi nadgonić.
Jury

06.07.2022 08:54

Kolego, podstawę chcesz mieć wysoką to premii nie będziesz miał w ogóle. dlatego jest podstawa na UoP (jak na kwoty rynkowe co najmniej 20% powyżej średniej rynkowej w firmach, które bazują na premii np. w Wurth masz niższe podstawy niż w TT i jakoś nikt nie narzeka), a premię masz bez ograniczeń. Zarówno jakościową, jak i ilościową. Jesteś dobrym Handlowcem ? zarobisz tyle co podstawa, a jak jesteś bardzo dobry to zarobisz 2-3 podstawy czyli kilkanaście klocków. Mamy na to żywe przykłady. Na tym polega system motywacyjny. Pozdrawiam, Jury
Magda

22.06.2022 22:41

Pierwszy raz słyszę żeby PH dostawał auto po okresie próbnym ? To prawda ?
Marcin

21.06.2022 11:27

Witam, pojawiło się ogłoszenie na teren słupska - przedstawiciel handlowy, posiadam spore doswiadczenie jednak obecnie pracuje na ogromnym terenie z noclegami poza domem- zalezy mi na pracy blizej miejsca zamieszkania,, bardzo prosze o informacje odnosnie pensji PH na początku pracy - podstawa - podstawa plus realna premia za realne wyniki.. auto do dyspozycji z mozliwoscia jazd prywatnych ? czy sztywny GPS i nic wiecej. ? dziekuje z gory za informacje
Johnny

10.05.2022 16:30

Siemka. Czy na przedstawiciela handlowego można dostać się bez doświadczenia w handlu czy trzeba mieć jakiś okres udokumentowany ?

11.05.2022 20:23

Doświadczenie nie jest wymagane, może być dodatkowym atutem. Firma zapewnia szkolenia i rozwój.
Kiero

28.04.2022 19:32

Witam. Ile dostaje na rękę nowozatrudniony kierowca kat. C?
Szef internetu

30.04.2022 08:36

Zarobki blisko najniższej krajowej. To nie jest firma w której może się rozwijać ambitna osoba. Raczej ktoś kto chce zdobyć doświadczenie i zmienić na coś normalnego. Rozmowa kwalifikacyjna jest krótka i rączkę w dosyć sztywnej atmosferze.

01.05.2022 19:19

Faktycznie komuś kto mianuje się Szefem internetu może być trudno zaspokoić ambicje:-) powodzenia Szefie;-)
rozmowa kwalifikacyjna

18.03.2022 11:09

Odbyłem rozmowę kwalifikacyjną, niestety rozmowa na niskim poziomie, mało merytoryczna. Jakby panowie nie byli do niej przygotowani, nie wiedzieli o co pytać. najczęściej padały pytania czy znam usługi i produkty, które oferuje firma. Oczywiście na koniec, zapewniali o informacji zwrotnej w przypadku nawet decyzji negatywnej, niestety nie otrzymałem feedbacku. Dzisiaj już zdarza się to bardzo sporadycznie, a jednak są jeszcze Firmy, które dalej nie opanowały podstawowych zasad kultury i komunikacji.
Timothy Dalton

30.04.2022 08:39

Potwierdzam. Dokładnie takie samo miałem wrażenie i podobny finał.

22.10.2021 20:04

Łódź

16.02.2022 08:48

Sam jesteś trolem
Było minęło

26.04.2022 18:25

Zgadza się w 100%. Sam padłem ofiarą tego działania. Z perspektywy czasu - dziękuję.

20.03.2022 10:29

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w TOI TOI Polska Sp. z o. o.?
Jam

22.03.2022 08:36

Po trzech latach
Jacek

25.03.2022 08:55

Co miesiąc premia/prowizja (zależy jakie stanowisko) i co roku podwyżki roczne podstawy od której liczą się premie/zasiłki/itp.
Covid

28.01.2022 10:04

Dzień dobry Jestem kierowcą szukam pracy jakie jest wynagrodzenie tu ? I jak wypada kwestia covida ? Jest przymus szczepień ? Jakieś przywileje dla zaszczepionych ? Jakieś nowe zasady z tym związane ? Czy firma zaopatruje w jakieś maseczki itp w starej firmie Ci co się zaszczepili dostali po 1000 netto dodatku i na każda dawkę 1 dzien . Ale problem z maseczkami rękawiczkami nie kazali testów robić jak się źle czuje człowiek a jedzilo się po różnych miejscach. Plus był taki że zaszczepiony pracownik jak nie miał trasy nie musiał przychodzić do pracy :-) więc tak się robiło żeby ten 1 dzien w tygodniu zawsze wolne było :-)
Recovid

29.01.2022 22:21

Po co ferment siejesz i takie głupoty wypisujesz. Ja dla takich przywilejów o których piszesz zagryzłbym zęby i pracował dalej w starej firmie.

02.02.2022 08:47

Kolego ,koledzy idźcie na rozmowę ,już na wstępie dowiedziecie się na jakich warunkach Was przyjmą itd. ,resztę dowiecie się od kolegów z którymi będziecie pracowali . Myślę ,że takie dowiadywanie się " a jak tam jest " , " ile zarabiacie " itd. Idźcie sami zobaczcie na czym ta praca polega ,jakie są warunki ,zarobki . Byli są i będą pracownicy zadowoleni jak i niezadowoleni z pracy ,a mimo to obie strony są i pracują więc takie dowiadywanie się ...idź i skosztuj sam tej pracy !

26.01.2022 12:38

Ile zarabia Pracownik Gospodarczy? W netto

27.01.2022 07:23

Jakieś 2600 - 3000. Chyba że masz układ to do 7 dochodzi
Mpsw

27.01.2022 07:40

A ty jako błazen ile zarabiasz?
Potencjalny

21.01.2022 20:14

Widać, że firma nie ma nic do ukrycia. Komentarze i opinie z kołku ostatnich miesięcy usunięte. Polecam tego pracodawcę.

22.01.2022 13:47

Są dalej. Poszukaj...
Dziadek Mróz

16.01.2022 16:18

Cześć Wszystkim. Panowie w zeszłym tygodniu tak zmarzłem że cały weekend pod kołderka :-/ Uświadomiłem sobie że zabierają nam kasę itp więc powinniśmy powalczyć o to co nam przysługuje np gdzie są posiłki regeneracyjne ? Czułem przepisy i nam PRZYSLUGUJA POSILKI !!!! LATEMY WODE A CO ZIMA ??
Ktokolwiek

17.01.2022 09:22

I jak zmienisz firmę to mandaty się zmniejsza..? ;)
Darmozjad

18.01.2022 15:31

Ta. Dostaniesz posiłki. Musieliby zatrudnic nowego dyrektora od takich spraw. Bo przecież ich za mało jest. Proponuję zmianę firmy. Takich śmiesznych zarobków nigdzie już niema. Dziwne że ta firma jeszcze funkcjonuje

15.01.2022 18:22

Możliwość dofinansowania podwyższenia lub uzyskania kwalifikacji zawodowych to jest nie prawda
Marcin

11.01.2022 08:38

Dzień dobry,czy mógłby się ktoś podzielić jakie są zarobki na stanowisku przedstawiciela handlowego, głównie jaka jest podstawa i jaki samochód służbowy dają.
Zbych

14.01.2022 14:45

W kwestii samochodu, to ja widuję na mieście białe Fabie trójki kombi.
Żenada

11.01.2022 11:50

Dobra wypłata. Bardzo motywująca do pracy... W innej firmie.
Macin

12.01.2022 13:52

Mógłbyś napisać coś więcej o zarobkach,w jakich widełkach się mieszczą?

12.01.2022 16:38

Jak najbardziej w tej firmie, wystarczy mieć wyniki. Ja mam i na kasę nie narzekam. Polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o TOI TOI Polska Sp. z o. o.