TOI TOI Polska

Kraków - Toi Toi
Olsztyn - ToiToiPolska
Toruń - TOI TOI SYSTEMY SANITARNE SP. Z O.O. PRZEDSTAWICIELSTWO WROCŁAW
Warszawa - Toi Toi
Włocławek - Toi Toi - Systemy Sanitarne Sp. z o.o.
Wrocław - ToiToi Polska

5. Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Opinie o TOI TOI Polska Warszawa

Nie przegap nowości o TOI TOI Polska Sp. z o. o.!

19.03.2011 11:42

... pozdrowienia z będzina! tutaj też jest super :)

13.03.2011 20:01

ciekawe dla kogo i jak wysokie
ferdek

12.03.2011 15:48

oczywiście że będą podwyżki
Były Pracownik

12.02.2011 22:20

Cieszę się że mnie to już nie dotyczy :o) Pozdrawiam wszystkich wytrwałych
Marcel

08.02.2011 12:50

A o oddziale w Łodzi konkretnie coś możecie napisać. Szykuje mi się tam rozmowa i nie wiem jak się przygotować.
były pracownik

04.02.2011 13:06

(usunięte przez administratora) i tyle. Pełen (usunięte przez administratora) w organizacji. Im więcej dyrektorków tym gorzej. Naprawdę nie polecam.
Krejzol

03.02.2011 12:59

A są jakieś pozytywy wynikające z pracy w tej firmie ?? Człowieku nie ośmieszaj się i nie oceniaj innych że wylewają swoje żale. To wolny kraj i jest swoboda wypowiedzi to nie komuna. A poza tym gdyby tak się dobrze w firmie działo to nikt by tutaj nic nie pisał negatywnego. A co do tych "zebrań" to powiedz kto je widział i brał w nich udział. Chyba w twoim oddziale są organizowane to raz a dwa u nas kiedyś było takie zebranie gdzie ludzie się odzywali a później była kara w postaci uciętych premii przez bardzo długi czas. Te zebrania to pic na wode i na pewno nie służą temu żeby poprawić sytuację i atmosferę w firmie. Spróbuj się odezwać to albo dostaniesz kopa albo premii nie zobaczysz przez pół roku. W związku z tym nie dziwie się że ludzie nie udzielają się na takich spotkaniach jeżeli są one w ogóle organizowane.

03.02.2011 09:11

Jeszcze dodam, że właśnie przez takie osoby jak Ci narzekający firma nie idzie do przodu bo jesteście jak balast który ciagnie TOI TOI na dno... Zastanówcie się czasem nad pozytywami jakie są z pracy w tej firmie, a jeśli ich nie widzicie - ODEJDŹCIE!

03.02.2011 09:07

Wszyscy mądrzy na forum gdzie nie muszą się podpisywać z imienia i nazwiska. Jak przychodzi zebranie i każdy może się wyżalić i powiedzieć co mu na sercu leży to cisza jak makiem zasiał. Czemu wtedy milczycie? Przecież wtedy jest właśnie czas na takie komentarze. Ale lepiej jak prawdziwy polak ponarzekać, ponarzekać a potem udawać, że przecież jest wszystko ok. ŻAŁOSNE!!!!!
Obserwator

02.02.2011 19:40

Co za(usunięte przez administratora) wylewa tu swoje żale. Jak ci tak źle w tym(usunięte przez moderatora) to co tam jeszcze robisz??? Żałosne...

02.02.2011 07:46

Widze, że zrobiliscie nagonke na TOI TOI a. Brzydko. I tylko sie wam wydaje ze jestescie anonimowi. Nie zdajecie sobie sprawy jak latwo was namierzyc po IP. Powodzenia w dalszym "robieniu" we własne "gniazdo"
He He

01.02.2011 18:19

W Gdańsku zwolnił się Dyspozytor ;o) Ciekawe jaki był powód ?? (usunięte przez administratora)Poszukiwany jest (usunięte przez moderatora) który jest gotów zaciągnąć sie do pracy w(usunięte przez moderatora)Chętnych proszę o kontakt z kierem przyjacielem wszystkiego i wszystkich.
gufniarkowy cleaner

31.01.2011 20:19

tak!!! wlasnie!!! niech kazdy robi co do niego nalezy!! wystarczy kupy dla kazdego nawet cleanera malutkiego do[usunięte przez moderatora]
otija

25.01.2011 15:43

Czas pracy w toi toi uważam za zmarnowany. Jeszcze nigdy nie pracowałem w tak beznadziejnej firmie.

24.01.2011 17:42

To co tutaj wypisują ludzie to jest całkowita racja. Ludzie którzy zarządzają oddziałem nie mają kompletnie żadnego pojęcia o swoim stanowisku a do tego z pracowników robia idiotów. Płace marne ale jest tzw. kierownik pomocna dłoń który co miesiąc powtarza, że w przyszłym miesiącu bedzie lepiej a tu (usunięte przez administratora) Poprostu zatrudniają (usunięte przez administratora) do biura. Pozdrawiam zarząd o. Gdańsk.

23.01.2011 20:58

na pewno będzie super zludzen nie mniej :), oszczedzisz sobie rozczarowan

Kontakt - TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Płochocińska 29 03-044 Warszawa

21.01.2011 20:34

Cześć, a co sądzicie o nowych strukturach??? Ciekawe co czas przyniesie?
filip

17.01.2011 20:52

Niech ktoś napisze jak wygląda praca w Będzinie , bo chcę się przyjąć na dyspozytora, ale nie wiem czy warto po waszych opiniach.

15.01.2011 22:01

Witam. co tam słychać u was w Gdańsku? Jak płace za grudzień? Starczy na ratę kredytu? Kiedy idziecie na nową bazę? I tak swoje wiem. W Gdańsku to już od dawna syf się zaczął robić.A czyja to wina? Kierowców? nie....Tego jednego i tamtej jednej. Kombinowali, ale nic z tego nie wyszło.....Po to są szkoły i kursy żeby wiedzieć jak się zarządza i kieruje przedsiębiorstwem. Nawet jeśli to jest tylko oddział.

15.01.2011 19:35

To sobie pracuj w tym prosektorium, ale widać że twój poziom myślenia nie wiele odbiega od twoich "klientów", Po co interesujesz się firmą, o której nic nie wiesz; to chyba z nudów?!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TOI TOI Polska?

emigrant

14.01.2011 12:12

W ten sposób osiągnęliśmy dno. Grudniowa pensja żenada. Ja też kolego opuszczam ten Tytanic w najbliższym czasie. Mają nowe pomysły na rozwój firmy hahaha. Jaka kadra takie pomysły. Życzę sukcesów.

10.01.2011 20:18

To ciesz się że już szanowne kadry naliczyły ci wypłatę, bo w niektórych oddziałach do tej pory jej nie ma na koncie?! a jakby nie patrzeć dzisiaj jest 10 dzień miesiąca, ale kogo to obchodzi!

10.01.2011 17:46

Witam kolegow i koleżanki jak tam samopoczucie po grudniowej wypłacie?

04.01.2011 17:14

macie racje , jestem kolejnym dowodem na to ze zarobki w toi toi to żenada czlowiek sie wysila z mysla ze cos zarobi wiecej a tu rozczarowanie ni i tak co miesiac no moze z jakies dwa miesiace w roku sa w miare a co dalej? czlowieka az trzesie jak pomysli na jakie czasami glupoy dyrekcja wydaje pieniadze
zorientowany

15.12.2010 14:48

Mam wrazenie ze ty sam nie wiezysz w to co piszesz,... albo musisz tak pisac zeby mial kto na ciebie robic? co? Odradzam pracy w tym (usunięte przez administratora)
werner

12.12.2010 12:09

[dane usunięte przez administratora] wypłata na poziomie głodowym wyniki są a forsy brak
Pepko

10.11.2010 20:05

Kolejny bełkot dyrektorski - jak może być dobrze kiedy zarabiam (usunięte przez administratora) na rękę!!! chyba gdzie indziej np. market 10 zł za godzinę
zzz

05.11.2010 14:49

A w Gdańsku jest fajnie. Polecam!
papuga

10.09.2010 23:11

Hej o co chodzi z tym oddziałem w ZG? Znałem ludzi co pracowali w Gdańsku, podobno straszna kaszana z tamtą(usunięte przez administratora) W tym roku wymieniła wszystkich handlowców na nowych i pół biura. Tak trzymajcie bo u mnie wtedy sprzedaż wzrasta. ara ara ara

04.09.2010 21:02

minął rok i nic się nie zmieniło, albo i pogorszyło
gall

05.08.2010 20:50

jak jesteś dobrym handlowcem a nie siedzisz w domu i gdzebiesz w nosie to mozna zarobic w sezonie min.(usunięte przez administratora) bez wysiłku a jak sie wysilisz pracujac uczciwie 8 h to zarobisz 5 i wiecej... pozdrawiam niedowiarków

04.08.2010 17:44

hahaha, (usunięte przez administratora)??? haha, chyba za duzo zer wstawiles, haha
ResidentEvil

10.06.2010 21:59

W zachodniej Polsce jest podobnie, płaca na poziomie absolutnego minimum. Wszyscy którzy pozostają w TOI TOI rozglądają się za inną pracą, ciężko utrzymać motywację w momencie kiedy zarabia się tyle co Pani na kasie w biedronce.

Zostaw merytoryczną opinię o TOI TOI Polska Sp. z o. o.