TOI TOI Polska Sp. z o. o.

2.4/5

Kraków - Toi Toi
Olsztyn - ToiToiPolska
Toruń - TOI TOI SYSTEMY SANITARNE SP. Z O.O. PRZEDSTAWICIELSTWO WROCŁAW
Warszawa - Toi Toi
Włocławek - Toi Toi - Systemy Sanitarne Sp. z o.o.
Wrocław - ToiToi Polska

5. Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o. Warszawa

Nie przegap nowości o TOI TOI Polska Sp. z o. o.!

Nick :D

20.11.2012 14:43

A po za tym to nie handlowcy robią serwisy. Skodą byłoby ciężko. Może jakiś [usunięte przez moderatora] kierowca.
    Nick :D

19.11.2012 23:09

A co tu się dziwić handlowcowi, że dorabia na boku, w końcu tak naprawdę to handlowcy głownie zarabiają na ten syf, a zarobki mają jakie mają. A komuś podziękowano kiedyś. Góra kombinuje jak tylko może, żeby przedstawiciele nie zarabiali - a to jakieś z palca wyssane targety - windykacja - chore konkursy na otwarcie sezonu Potem się dziwią, że ludzie odchodzą albo mają pracę gdzieś. No ale góra musi na kimś zaoszczędzić, żeby było na zagraniczne wycieczki, firmowe imprezki, gdzie wóda leje się litrami. A na św. nawet bonów za 10 zł nie ma, no tak przecież były pseudo balety na zakończenie sezonu. Apel do pseudo kierowników i w górę. Róbcie tak dalej to pociągniecie na dno wszystkich. A WC S będzie śpiewał \"lubię kiedy się zieleni....\"
    Barabara

19.11.2012 20:04

Dlatego handlowcy toi toi dorabiają na boku, słyszałem że w Koszalinie handlowiec kasuje często do kieszeni za serwis obcych kabin a jak jemu potrącą za windykację to jedzie do klienta i bierze od niego 200 zł do kieszeni aby wyrównać straty i nie jest zainteresowany spłatą zadłużenia dla firmy. Ciekawe co na to Urząd Skarbowy na takie dochody bez podatku.
    Idefix

19.11.2012 19:22

[usunięte przez moderatora] działa po całości:) Zielony ma ponad 2000 kabin w wawie i rośnie. Coraz więcej osób tam przechodzi i trudno się dziwić bo kto lubi przepłacać..
    Antyk

19.11.2012 18:32

Czy w Wawie WC-S jest już numerem 1 jak w Gdańsku? Z tego co wiem [usunięte przez moderatora] mocno starała się swego czasu motywować pracowników żeby u was zielone przykrywało niebieskie....?

18.11.2012 00:16

Co prawda to prawda, takie niekompetentne osoby jak ta niby szefowa z zielonej i ten wiecie kto ze szczecina ciągnął firmę w dół, działają bez planów, jak straż pożarna gaszą straty w poznaniu durnymi akcjami bo się boją WC-ka, który obecnie jest NR 1 dzięki takim przełożonym bez kompetencji i wizji działania.
    Długi, szary i do d....

17.11.2012 19:17

Gdybym powiedział, że niektórym z tej firmy wystaje słoma z butów to bym obraził, ale wystaje, że papier toaletowy to już dużo w tym racji jest. Pozdrawiam królową fuj fuj z zielonki.
    ja 2

07.11.2012 13:25

Porażka jak wszędzie
    kiermasz

06.11.2012 18:44

Powiem krótko na temat tej Firmy PORAŻKA !!! człowiek z laską i jego fanaberie zero kompetencji do stanowiska , pomyłka natury powinie dalej uczyć wycieranie deski a nie kierowanie regionem i wprowadzaniem swojej rodziny na stanowiska. Z tego co wiem to kiedyś pracował dla zielonych może wcale nie przestał ????
    Masteronan

04.11.2012 19:53

Co ty za brednie wypisujesz mały człowieku. Wyjątkowo nisko się cenisz skoro Pan z laską pokazuje Tobie jak deskę wycierać a ty jesteś mu wdzięczny. Jeżeli nie masz dzieci to się nie decyduj a jeśli masz to je przeproś.
    qwertyuiop

04.11.2012 19:41

[email protected] - 2012-11-04 18:52:30 Żal.Piszecie o firmie w której pracujecie ,jestem kierowcą i nie przesiaduję na kebabie!! .przedstawiciele !! braki telefonów, ulice bez numerów,tylko zamówienie się liczy i po 16.DO DOMU!!! Jeśli chodzi o PANA z Laską uczył mnie wszystkiego!! Nawet tego że po serwisie należy deskę wytrzeć.PANIE DYREKTORZE OLSZEWSKI!!!!DZIĘKUJĘ! [usunięte przez moderatora] Szkoda, że nie podpisałeś się pod wpisem może premia by była a tak to dalej [usunięte przez moderatora] ;]
    [email protected]

04.11.2012 18:52

inny

01.11.2012 09:23

qwertyuiop - 2012-10-31 19:16:03 jak to co? Nowa siedziba przecież - człowiek z laską wysłał informację do całej Polski.Dzięki za odpowiedź. \"Człowiek z laską\" bardzo ciekawa postać. Pozdrawiam wszystkich pracusiów z firmy.
    qwertyuiop

31.10.2012 19:16

inny

25.10.2012 10:03

A co jest z tym Krakowem?

25.10.2012 10:02

jasne spojrzenie - 2012-10-01 22:13:54 JA - 2012-09-21 11:55:24 /Ze/ jak jesteś wielce wykształcony i inteligentny to wychodzi na to, że marnujesz się w TOI TOI , zmień pracę na lepszą gdzie na pewno docenią Twój iloraz inteligencji i zostaniesz również Kierownikiem bądź Dyrektorem. I tak będziesz pracować w TOI TOI-u dopóki Cię sami nie wywalą , bo po prostu nie masz innego wyjścia ponieważ nie jesteś taki świetny za jakiego się uważasz i to ja współczuję Twojej rodzinie że ma przy sobie nie faceta tylko mazgaja który nic nie robi ze swoim życiem tylko bez sensu narzeka. PozdrawiamTak się zastanawiam, w którym miejscu było narzekanie?:-)Napisałeś że Toi Toi lubi głupich ludzi to wiem już dlaczego tam pracujesz i do tego pewnie pochodzisz z niezłej dziury. Wszystko mówi za siebie. Powodzenia.
    on

24.10.2012 22:13

Spokojnie z tymi wypłatami. W listopadzie dla wybranych kolejny wypad trzy dniowy się szykuję. Może wtedy gdzieś 15 będą wypłaty. Ogólnie kasy nie ma ale góra dobrze się bawi. Tu ktoś poleci, tu ktoś przyjdzie, ponoć jakaś szalona[usunięte przez moderatora] jakąś szalona rewolucję ma robić. W sumie po sezonie zawsze coś trzeba wymyśleć ciekawego aby pracownikom nie zapłacić za dożo.
    ja

11.10.2012 12:24

Wypłaty nie ma, bo przecież cala góra bawiła się na wakacjach i zapomnieli z tego szczęścia, że po powrocie trzeba będzie naliczyć pensje, bo oni nie muszą z niecierpliwością czekać na 10 tego, im starcza, a reszta głupków niech się martwi.
    klip

10.10.2012 19:13

Co tu można powiedzieć to co mamy w umowach to wypłaty mają być do 10tego wypłącane. Jest 10.10 godzina 19.20 i przelewy po południowe są zaksięgowane przez banki a pieniędzy jak nie było widać na koncie tak nie ma. Więc teraz pracujesz za damski (usunięte przez administratora) dla TOI TOI i spółka [usunięte przez moderatora]!!! Jutro jak nie będzie wypłąty piszę wniosek do sądu pracy, czyktoś się pisze na ten wspaniały pomysł!!! W wielkim skrócie TOI schodzi na psy i osoby które się zatrudniły lub mają taką ochotę niech uciekają gdzie pieprz rośnie!!! Powodzenia toi toiowcy!!!

09.10.2012 09:58

/hga/ ja wiem że ty tez bardzo liżesz ale niestety nikt Twojego lizania nie docenia to uważasz że wszyscy którzy coś osiągnęli to tez muszą lizać. Po Twojej wypowiedzi nie dziwię się że jedziesz po TOI TOI-u i że naskakujesz na ludzi którzy są innego zdania niż Ty. Myśle że spotkamy się na imprezie integracyjnej w jakieś warce i wyjaśnimy sobie na spokojnie co miałeś na myśli. Pozdrawaim

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TOI TOI Polska Sp. z o. o.?

Kontakt - TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Płochocińska 29 03-044 Warszawa

pupil

08.10.2012 23:11

mydełko fa - 2012-03-29 21:57:58 laska - 2012-03-23 15:10:04 No to widzę koleżko, ze w całym naszym kraju to szambo z Tojtoja wylało się na poszczegolne oddziały. Tu we Wrocku jest lipa łącznie z (usunięte przez administratora)Krakowiacy uważajcie na [usunięte przez moderatora]. Z [usunięte przez moderatora] wyleciał za machloje, głupotę i tchórzostwo. Nie dajcie mu się bo będzie was namawiał do przekrętów i kombinacji. Tak załatwiał lewe kolizje w Jelonce i przekręcił przetarg w Bogatyni. Mam nadzieję że CBS wreszcie się nim zajmie na dobre. Wszystko odda to co sobie naskrobał na boku. Ps. [usunięte przez moderatora] to jego zięć. Pozdro dla Krakowiaków.
    jasne spojrzenie

01.10.2012 22:13

hga

30.09.2012 17:38

Ej ty cały \"ja\' widać że nie jesteś bliskim osoby pracującej w toiu jak to wypisujesz! ale odwagi aby napisać którym z przy (usunięte przez administratora) asów jesteś na bank nie masz!więc idź dalej lizać.... a o ludzi się nie martw Ci najbardziej wartościowi którzy mają własne zdanie i intelekt toi zwalnia a reszta z czasem odejdzie sama. Toi lubi ludzi głupich takich którzy robią ślepo co im się karze nie zastanawiając się czy to ma sens. Inteligentni ludzie kariery w toiu nie zrobią.
    sraj na to

29.09.2012 17:03

w bedzinie jest super najwieksi farciarze zaarabiają najlepiej co to jest za twór BAZOWY do czego służy????? chyba do tego by wustawił kierowcom materiały n adniówkę i bieganiu po placu bez sensu dobrze że idzie jesień bo będzie miał zajęcie latanie po drzewach izrywanie liści jak w zeszłym roku a wypłata nie licha ja co to go kolega wybroni .Ale chyba ktoś na oczy w końcu przejży ?!?Może nawet zrobi przysługę i go zwolni zbiegania i pracy!!!
    sf

24.09.2012 21:33

ale marudy. zmieńcie robotę i tyle. firma jest fantastyczna. jak się dobrze ustawisz to w zasadzie nie musisz nic robić. zarobki 2-5 tys. nie podskakuj, nie pokazuj, że jesteś od nich mądrzejszy, \"pracuj\" tak żeby byli przekonani, że jesteś bardzo potrzebny. żeby awansować to trzeba dobrze lizać i \"informować\" kierownika. tak więc masz do wyboruu dwie ścieżki. tej drugiej nie popieram. ogólnie praca w toju to fajna gra. ja swoją partię wygrałem.

21.09.2012 11:55

jasne spojrzenie

20.09.2012 13:24

Witam, Będzin- czyli jak sprawnie i szybko rozpieprzyć oddział. Kulawy- tak głupi, czy pracuje dla konkurencji? Praca w Będzinie- nie polecem, omijać szerokim łukiem. Wszystko tylko nie TOI TOI- nowe hasło reklamowe.
    ja

17.09.2012 11:41

To zmień pracę jak Ci się obecna nie podoba, chyb na siłę Cię nikt w niej nie trzyma. Nie szkoda CI czasu na narzekanie przez ten czas znalazł byś inną pracę w której na pewno Ci nie będzie coś odpowiadało. życzę powodzenia
    kol

17.09.2012 09:23

Będzin za dobrze sobie radził, komuś to przeszkadzało. Już niedługo Będzin też wykończą.
    iggi

16.09.2012 13:24

zzadowolony bardzo - 2012-09-15 15:38:15 a może region będzin założy osobny temat aby popisać o nowym dyrektorze regionalnym który zerwał się z choinki w Jeleniej?!Kraków już padł, teraz czas na Będzin.
    zzadowolony bardzo

15.09.2012 15:38

zet

15.09.2012 11:41

\"Ja\" współczuje tej bliskiej osobie wsparcia z Twojej strony! nie pracowałaś i nie pracujesz w toiu to nie masz zielonego pojęcia jak to wygląda. Kierowników, dyrektorów itp jest więcej nią ludzi którzy na nich zarabiają. A poziom jaki sobą reprezentują i kwalifikacje na poziomie 0! Mając takiego przełożonego wiedząc że zarabia 4 razy tyle co Ty plus inne niezliczone przywileje jaką masz mieć motywację? A Ty masz się cieszyć że toi jest łaskaw Cię zatrudniać. Praca po godzinach, fikcyjne wnioski urlopowe i tak wieczne niezadowolenie z wyników. Podczas gdy w toiu rośnie kadra dyrektorska i ich rodzin a zwalniani są ludzie którzy faktycznie zapierdzielają w tej firmie konkurencja rośnie w siłę.Bo w tej firmie wszystko jest odwrotnie. Oszczędza się tam gdzie nie powinno a trwoni kasę bezmyślnie. Długo toi tak nie pociągnie.
    toiuś

07.09.2012 14:41

Gratuluje toi toi skutecznego niszczenia oddziału Będzin i Kraków!!!!!!!

20.08.2012 15:12

Zawsze dobrze jest tam gdzie nas nie ma. Niestety wszędzie trzeba się wykazywać i niestety pracować. Ja uważam, że jaka praca taka płaca. Handlowcy nie powinni narzekać bo bardziej ściemniają niż pracują. Po co wypisywać takie bzdury, warto samemu spróbować troszkę popracować w tej firmie i samemu sobie wyrobić opinie na ten temat. Opinie piszą różni ludzi bardzie lub mniej prości, ludzie którzy się mszczą na firmie za jakieś incydent. Ja nie pracuję w tej firmie ale moja bliska osoba pracuję która też ciągle bez poctawnie narzeka. Niestety w każdej pracy trzeba pracować a jak nie pasuje to zapraszam na kuroniówkę..albo tak piszą co poniektórzy do tesco na kasę i będzie po problemie.
    skaya

20.08.2012 12:45

Witam Panią, miałam to "szczęście" spotkać na swojej życiowej drodze [usunięte przez moderatora]o Czy mogła by Pani napisać coś więcej na jego temat. Teraz niestety zarządza Krakowem. I od pierwszego spotkania jestem traktowana przez w/w osobę jak śmieć. A skontaktować się z Prezesem w żaden sposób nie można. Pozdrawiam [email protected]
    ktoś i coś

30.04.2012 22:38

Rozpieprzyli tą firmę że aż miło. Zapomniili że na szarym końcu są zwykli ludzie dzięki którym mogą jeździć na wycieczki i kupować sobie nowe gadżety. Głupia [usunięte przez moderatora] doprowadziła do tego że dziś w Gdańsku jest zielono na 90 % budów a niebieskie stoi na wypasionym placu w Kokoszkach. Kiedyś mieli 2 czy 3 handlowców i 70 % udziału w rynku, dziś może ze 20 % udziału i 2 razy tyle ludzi. Powodzenia, jeżeli chcecie wiedzieć jak rozpieprzyć firmę od środka, przyjmijcie takie zarządzanie jak tutaj u nas. O zarobkach nie wspominam bo kasjerka w Tesco zarabia więcej. Handlowiec.
    mydełko fa

29.03.2012 21:57

miki

29.03.2012 21:17

Witam ja bardzo chetnie podpisze sie pod tym pozwem i zastanawiam sie czy nie zgłosic tego do P.I.P. (usunięte przez administratora)
    laska

23.03.2012 15:10

No to widzę koleżko, ze w całym naszym kraju to szambo z Tojtoja wylało się na poszczegolne oddziały. Tu we Wrocku jest lipa łącznie z [usunięte przez moderatora] A [usunięte przez moderatora]powinien trafić w nagrodę na Ukrainę. Nie podawajcie mu ręki bo po wyjściu z toalety nie wie do czego służy woda i mydło. Jest obrzydliwy jak się napije. Uważajcie na niego bo chachmęci tam gdzie się pojawi. [usunięte przez moderatora]chyba lituję się nad nim bo to stary erotoman. Jeżdziłam po całej Polsce ale największy syf jest tutaj we wrocku wraz z kadrą wziętą z marginesu. Pozdrawiam byłch gówniarzy bo niebawem dołączę do nich. Nie dość żę mają (usunięte przez administratora) w kabinach to nie brakuje go w biurze.
    były kontenerowiec

11.03.2012 13:39

Witam wszystkich byłych i obecnych TOI-tusi (czytaj TOTOIjowskich pracusi;-) Rzeczywiście szczerą prawdę tu wylewacie. Szkoda, że 5 m-cy temu nie znalazłem tego forum ,gdy się zatrudniałem. W oddziale KOS [usunięte przez moderatora] za 3 osoby (swoją technicznego, kierownika oddziału i sekreterki) za pensje wiadomo jaką (wyręczę pana administratora) biedronkową!! Zostałem zatrudniony w momencie reorganizacji i zwolnienia pana kierownika i jego sekretarki. Pięknie mi posmarowali oczy swoim głównym produktem ubocznym na interview :-) Zaprosili do gniazda, żebym mógł zobaczyć tych na których będę łożył. Szkolenie w Zegrzu - jedna wielka porażka. Myślą ,że jak nakarmią i nałoją ludków to już wszyscy będą uszczęśliwieni. Żadnej wspólnej rozmowy z zarządem na wieczornej kolacji - na drugi dzień zbawa w przedszkole;-) Kadry - kolejna porażka. Święte krowy (czyt. [usunięte przez moderatora]). Źle wypełnioną tabelkę im prześlesz i już [usunięte przez moderatora]Cię do [usunięte przez moderatora] Premie tak jak moi przedmówcy piszą. W zależności od widzi-mi-się, a raczej nie widzi mi się. Dostałem raz 10% i nie wiedziałem czy BÓG się do mnie uśmiechnął, czy dyrciowi serwowana przeze mnie herbatka smakowała ;-) Warunki pracy. W biurze OK, ale zimą gdy pierdykło -25*C to monterom na hali kazano pracować przy pracującej jednej dmuchawie olejowej, która dawała ciepło, gdy sie przy niej stało :-))))) Swoim Vanem zwoziłem wiele materiałow, a za ryczałt do tej pory nie mogę sie doczekać. Wypowiedzenie dostałem automatycznie, po moim mailu do [usunięte przez moderatora] I [usunięte przez moderatora] ,gdy delikatnie zaznaczyłem, ze coś tu jest nie tak i porosiłem o podwyżkę. Od mojego bezpośredniego 'ścigacza' Kury dostałem wypowiedzeniem w mordę słyszac: podpisz, bo tabuny bezrobotnych czekają na Twoje miejsce! BRAWO panie [usunięte przez moderatora] Wykazał się pan pełnym profezjonalizmem! Zobaczymy jak przed Sadem Pracy bedziesz się pan tłumaczył, za poniżanie, ośmieszanie i [usunięte przez moderatora] Was wszystkich koleżanki i koledzy proszę o odwagę. Może byśmy napisali wspólnie pozew zbiorowy i utęperowli trochę noska małpom ze Spółki zoo ,co? Pozdrawiam i nie mam nic do ukrycia. Narazie pisze pozew sam, jak zgłoszą sie inni odważni pokrzywdzeni - podam do siebie namiary.

Zostaw merytoryczną opinię o TOI TOI Polska Sp. z o. o.