TOI TOI Polska

Kraków - Toi Toi
Olsztyn - ToiToiPolska
Toruń - TOI TOI SYSTEMY SANITARNE SP. Z O.O. PRZEDSTAWICIELSTWO WROCŁAW
Warszawa - Toi Toi
Włocławek - Toi Toi - Systemy Sanitarne Sp. z o.o.
Wrocław - ToiToi Polska

5. Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Opinie o TOI TOI Polska Warszawa

Nie przegap nowości o TOI TOI Polska Sp. z o. o.!

kierowca z Polski

18.01.2013 11:27

mam umowę zlecenie -wieksza kasa, teraz mam wolne (brak roboty) ale na koniec roku podpisywałem nowy protokuł. wcześniej były inne, ale teraz jakies zmiany i ma byc wieksze szanowanie sprzetu przez kieorwców. jak pracowałem wczęśniej w firmie x to za uszkodzenia z mojej winy odciągali mi na koniec miesiąca (ale jak sam naprawiłem, bo było dla mnie taniej to nie było problemu). oczywiscie moje auto ma autokasko i jak bym zrobil wiekszą szkodę to z tego firma wezmie kasę a ja mam kare 500zł - jeżdzę bezwypadkowo wiec się nieprzejmuję tym.
J...C toia

18.01.2013 11:22

Poznań nie jest wyjatkiem. Jeżeli chodzi o wypłaty to sie 100 % zgadzam, wszedzie to samo (usunięte przez administratora) , nigdy nie wiesz ile zarobisz. Przyklad polityki firmy: Target przekroczony 3 razy, czyli wyzsza prowizja, co za tym powinno isc? Oczywiscie wyzsza premia uznaniowa, bo skoro przekroczyles target oznacza to ze sie nie obijasz tylko robisz co do ciebie nalezy, natomiast tu jest inaczej, jezeli masz wyzsza prowizje obcinaja premie uznaniowa. Z drugiej strony nie ma sie co dziwic skoro dyrekcja i kierownicy dostaja pewna pule, a to czego nie wyplaca tobie maja dla siebie. Najgorzej traktowani sa oczywiscie PH, ktorym rzuca sie jakis ochlap z tekstem "chcesz pracowac ?? Na twoje miejsce mam 50 chetnych !!!" brak słow W kazdym oddziale ten sam syf. nie polecam tej firmy nikomu.
kierowca

17.01.2013 20:02

Pytanie do kierowców z całej polski czy dostaliście protokoły przejęcia aut firmowych na których jest napisane ze ponosicie PEŁNĄ odpowiedzialność za te auta ????
sprawa jasna

12.01.2013 09:49

Narzekanie na to że jest bezrobocie to złe podejście. Trzeba szukać pracy by uwolnić się z TOI TOI. Ten który pracował w TOI TOI na pewno przetrwał wielką szkołę życia. Użeranie się z wieloma głupimi kierownikami którzy myślą, że nie warto kogoś o coś prosić. Nie ma sensu!!! Ten kto chce być na górze to jest ten któremu najlepiej wychodzi nauka czyszczenia deski sedesowej. Ten człowiek to wielka pomyłka TOI TOI. Od roku czasu to co ten koleś wyrabia na rejonie to się żygać chce. Tylko na niego nie ma siły jak władza w Warszawie nie widzi tego o czym dyskusja. W sezonie zwolnil około 10 ludzi w tym wielu serwisantów. Przecież wszystko przez niego leżało, lecz każdy uważa że jest ok. Przecież to jest nie normalne tam więcej to jego rodziny. Niech tak będzie.Do tego to każdy z nas ma tak marne wypłaty że odechciewa się. Ambitnie trzeba ruszyć w poszukiwaniu pracy!!! Uciekać z syfu i tyle!!!
NICK :D

10.01.2013 21:46

No cóż wypłaty są takie jak to czym zajmuje się zakład... [usunięte przez moderatora]

07.01.2013 09:48

Witam, No cóż to że kadra bawi się wszyscy wiemy ale oszczędzają sobie obecnie robią to w Strykowie. Relacje po skrócie?? Mało kto był w stanie prowadzić. Najbardziej rozśmiesza mnie praca KOS-a siedzi taki dostaje taką pensję jak za czasów kierowania a siedzą i pierdzą w stołek... a nie przepraszam raz w miesiącu robią zestawienia i zajmują się niby przetargami a resztę pracy i zmartwień po ich nie udanych przeliczeniach zwalają na innych na zasadzie "ja zarobiłem ty się martw". Powiem tak gdyby nie kryzys na rynku pracy już dawno bym zmieniła pracę.

27.12.2012 21:57

Witam wszystkich po Świętach. Mam pytanie, czy wszyscy pracujący na zlecenie przebiedowali Święta i dzień dzisiejszy bez wypłaty za listopad? Bo "góra" pewnie dawno zapomniała o wypłacie z początku grudnia i już myśli o następnej...
hm...

17.12.2012 15:25

...zielona wyspa..... hm
cedek

28.11.2012 08:23

WC-S wygrał z toiem już we wszystkich rejonach. Nie ma się co dziwić toi zatrudnia ludzi których wc-s nie chce!!!!!, których albo [usunięte przez moderatora] i zwolnił albo palił im się grunt pod nogami, [usunięte przez moderatora] taki głupi nie jest i nie rzuca się na ludzi z toia.Można odnieść wrażenie że wiele tych osób pracując w toiu dalej działa dla wc-s.Ktoś jak się już raz sprzeda zrobi to znowu nie ma się co czarować. Wc-s nie ma niezliczonej ilości zbędnej kadry dyrektorskiej i kierowniczej na którą w toiu idą krocie a są to ludzie delikatnie mówiąc......... !Wc-s inwestuje w nowy sprzęt i z tego co mi wiadomo ludzie lepiej pracują bo lepiej zarabiają co zresztą widać w całej Polsce zieleniutko!

27.11.2012 10:31

To tajemnicze miejsce to Hotel Gołębiewski w Mikołajkach. Niech wszyscy wiedzą jak świta się bawi i na co idą potrącenia premii A wy na święta idźcie dorabiać jako Mikołaje albo do wykładania towaru. Alk. w Gołębiu drogi :)
ja3

27.11.2012 08:42

Ta firma upada a niszczą ją pseudo kierownicy i dyrektorzy. Brak chęci, wiedzy i kompetencji z ich strony.Przykre bo pracuje w toiu wiele osób wartościowych mam tu na myśli dyspozytorów, handlowców itd. tych niskich szczeblem.

25.11.2012 19:25

Ciekawe jak tam po wycieczce "uroczystej kolacji w trakcie pobytu w atrakcyjnym miejscu w Polsce" Poszły pieniądze na wyjazd, alko, premie więc wypłata w grudniu przed świętami bez karpiowego i bez premii będzie.. standard?

25.11.2012 17:57

Bardzo dobra rada. Wszyscy niech się zwolnią. Rynek pracy jest otwarty tylko nie u nas w kraju. na 1 miejsce 60 chetnych, przez to wszyscy sie nauczyli, ze nie ty to inny i robia z pracownikami co chca. A toi toi to temat rzeka.... Pensje to sa dobre od kierasa w zwyz To czego nie wyplaca nam pewnie zostaje dla nich Jednym slowem toi toi [usunięte przez moderatora] ludzi ma za nic.
anonim 2

25.11.2012 11:32

Zamiast nażekać wescie przykład z chlopaka z warszawy kto odszedl bo mial pewnie juz wszystkiego dosc. macie tyle odwage?

25.11.2012 07:58

Witajcie toi toi'owcy, jak tam nastroje po ostatniej "wyplacie" hehe mi byla lupa potrzebna zeby cos tam zobaczyc na koncie:(( Premie tak obcieli tylko w wawie czy wszedzie? ciekawe gdzie kadry kierowcnicza bedzie sie wylegiwac w luksusach w tym roku w ramach spotkania swiatecznego. darmozjady jedne. Zrezygnujcie panowie ze swojej premii i oddajcie troche pracownikom a nie zabieracie im kase przed swietami. PS. pewnie byly wazniejsze potrzeby gdzie przeznaczyc wieksza premie w tym miesiacu np wyprawka na nowo narodzone dziecko [usunięte przez moderatora] . a ja sie pytam za co mam rodzine wyzywic?

20.11.2012 19:07

tak jasne, a kierowca jak ten potulny baranek jedzie i robi serwis nie wpisujac tego na swoja karte pracy.. juz bez przesady. Kazdy region sie odzywa widac ze wszedze nie tylko w jednym przedstawicielstwie sie sypie i robi sie zielono
Barabara

20.11.2012 15:31

Zgadza się, kierowca robi serwis (nieświadomy przekrętu) na telefoniczną prośbę od handlowca a ten nie wpisuje tego do Erpa a rozlicza się indywidualnie z klientem w dobrej cenie.

20.11.2012 14:43

A po za tym to nie handlowcy robią serwisy. Skodą byłoby ciężko. Może jakiś [usunięte przez moderatora] kierowca.

19.11.2012 23:09

A co tu się dziwić handlowcowi, że dorabia na boku, w końcu tak naprawdę to handlowcy głownie zarabiają na ten syf, a zarobki mają jakie mają. A komuś podziękowano kiedyś. Góra kombinuje jak tylko może, żeby przedstawiciele nie zarabiali - a to jakieś z palca wyssane targety - windykacja - chore konkursy na otwarcie sezonu Potem się dziwią, że ludzie odchodzą albo mają pracę gdzieś. No ale góra musi na kimś zaoszczędzić, żeby było na zagraniczne wycieczki, firmowe imprezki, gdzie wóda leje się litrami. A na św. nawet bonów za 10 zł nie ma, no tak przecież były pseudo balety na zakończenie sezonu. Apel do pseudo kierowników i w górę. Róbcie tak dalej to pociągniecie na dno wszystkich. A WC S będzie śpiewał \"lubię kiedy się zieleni....\"
Barabara

19.11.2012 20:04

Dlatego handlowcy toi toi dorabiają na boku, słyszałem że w Koszalinie handlowiec kasuje często do kieszeni za serwis obcych kabin a jak jemu potrącą za windykację to jedzie do klienta i bierze od niego 200 zł do kieszeni aby wyrównać straty i nie jest zainteresowany spłatą zadłużenia dla firmy. Ciekawe co na to Urząd Skarbowy na takie dochody bez podatku.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TOI TOI Polska?

Kontakt - TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Płochocińska 29 03-044 Warszawa

Idefix

19.11.2012 19:22

[usunięte przez moderatora] działa po całości:) Zielony ma ponad 2000 kabin w wawie i rośnie. Coraz więcej osób tam przechodzi i trudno się dziwić bo kto lubi przepłacać..
Antyk

19.11.2012 18:32

Czy w Wawie WC-S jest już numerem 1 jak w Gdańsku? Z tego co wiem [usunięte przez moderatora] mocno starała się swego czasu motywować pracowników żeby u was zielone przykrywało niebieskie....?

18.11.2012 00:16

Co prawda to prawda, takie niekompetentne osoby jak ta niby szefowa z zielonej i ten wiecie kto ze szczecina ciągnął firmę w dół, działają bez planów, jak straż pożarna gaszą straty w poznaniu durnymi akcjami bo się boją WC-ka, który obecnie jest NR 1 dzięki takim przełożonym bez kompetencji i wizji działania.
Długi, szary i do d....

17.11.2012 19:17

Gdybym powiedział, że niektórym z tej firmy wystaje słoma z butów to bym obraził, ale wystaje, że papier toaletowy to już dużo w tym racji jest. Pozdrawiam królową fuj fuj z zielonki.
ja 2

07.11.2012 13:25

Porażka jak wszędzie
kiermasz

06.11.2012 18:44

Powiem krótko na temat tej Firmy PORAŻKA !!! człowiek z laską i jego fanaberie zero kompetencji do stanowiska , pomyłka natury powinie dalej uczyć wycieranie deski a nie kierowanie regionem i wprowadzaniem swojej rodziny na stanowiska. Z tego co wiem to kiedyś pracował dla zielonych może wcale nie przestał ????
Masteronan

04.11.2012 19:53

Co ty za brednie wypisujesz mały człowieku. Wyjątkowo nisko się cenisz skoro Pan z laską pokazuje Tobie jak deskę wycierać a ty jesteś mu wdzięczny. Jeżeli nie masz dzieci to się nie decyduj a jeśli masz to je przeproś.

04.11.2012 19:41

[email protected] - 2012-11-04 18:52:30 Żal.Piszecie o firmie w której pracujecie ,jestem kierowcą i nie przesiaduję na kebabie!! .przedstawiciele !! braki telefonów, ulice bez numerów,tylko zamówienie się liczy i po 16.DO DOMU!!! Jeśli chodzi o PANA z Laską uczył mnie wszystkiego!! Nawet tego że po serwisie należy deskę wytrzeć.PANIE DYREKTORZE OLSZEWSKI!!!!DZIĘKUJĘ! [usunięte przez moderatora] Szkoda, że nie podpisałeś się pod wpisem może premia by była a tak to dalej [usunięte przez moderatora] ;]
[email protected]

04.11.2012 18:52

inny

01.11.2012 09:23

qwertyuiop - 2012-10-31 19:16:03 jak to co? Nowa siedziba przecież - człowiek z laską wysłał informację do całej Polski.Dzięki za odpowiedź. \"Człowiek z laską\" bardzo ciekawa postać. Pozdrawiam wszystkich pracusiów z firmy.

31.10.2012 19:16

inny

25.10.2012 10:03

A co jest z tym Krakowem?
JA

25.10.2012 10:02

jasne spojrzenie - 2012-10-01 22:13:54 JA - 2012-09-21 11:55:24 /Ze/ jak jesteś wielce wykształcony i inteligentny to wychodzi na to, że marnujesz się w TOI TOI , zmień pracę na lepszą gdzie na pewno docenią Twój iloraz inteligencji i zostaniesz również Kierownikiem bądź Dyrektorem. I tak będziesz pracować w TOI TOI-u dopóki Cię sami nie wywalą , bo po prostu nie masz innego wyjścia ponieważ nie jesteś taki świetny za jakiego się uważasz i to ja współczuję Twojej rodzinie że ma przy sobie nie faceta tylko mazgaja który nic nie robi ze swoim życiem tylko bez sensu narzeka. PozdrawiamTak się zastanawiam, w którym miejscu było narzekanie?:-)Napisałeś że Toi Toi lubi głupich ludzi to wiem już dlaczego tam pracujesz i do tego pewnie pochodzisz z niezłej dziury. Wszystko mówi za siebie. Powodzenia.
on

24.10.2012 22:13

Spokojnie z tymi wypłatami. W listopadzie dla wybranych kolejny wypad trzy dniowy się szykuję. Może wtedy gdzieś 15 będą wypłaty. Ogólnie kasy nie ma ale góra dobrze się bawi. Tu ktoś poleci, tu ktoś przyjdzie, ponoć jakaś szalona[usunięte przez moderatora] jakąś szalona rewolucję ma robić. W sumie po sezonie zawsze coś trzeba wymyśleć ciekawego aby pracownikom nie zapłacić za dożo.
ja

11.10.2012 12:24

Wypłaty nie ma, bo przecież cala góra bawiła się na wakacjach i zapomnieli z tego szczęścia, że po powrocie trzeba będzie naliczyć pensje, bo oni nie muszą z niecierpliwością czekać na 10 tego, im starcza, a reszta głupków niech się martwi.
klip

10.10.2012 19:13

Co tu można powiedzieć to co mamy w umowach to wypłaty mają być do 10tego wypłącane. Jest 10.10 godzina 19.20 i przelewy po południowe są zaksięgowane przez banki a pieniędzy jak nie było widać na koncie tak nie ma. Więc teraz pracujesz za damski (usunięte przez administratora) dla TOI TOI i spółka [usunięte przez moderatora]!!! Jutro jak nie będzie wypłąty piszę wniosek do sądu pracy, czyktoś się pisze na ten wspaniały pomysł!!! W wielkim skrócie TOI schodzi na psy i osoby które się zatrudniły lub mają taką ochotę niech uciekają gdzie pieprz rośnie!!! Powodzenia toi toiowcy!!!

09.10.2012 09:58

/hga/ ja wiem że ty tez bardzo liżesz ale niestety nikt Twojego lizania nie docenia to uważasz że wszyscy którzy coś osiągnęli to tez muszą lizać. Po Twojej wypowiedzi nie dziwię się że jedziesz po TOI TOI-u i że naskakujesz na ludzi którzy są innego zdania niż Ty. Myśle że spotkamy się na imprezie integracyjnej w jakieś warce i wyjaśnimy sobie na spokojnie co miałeś na myśli. Pozdrawaim
pupil

08.10.2012 23:11

mydełko fa - 2012-03-29 21:57:58 laska - 2012-03-23 15:10:04 No to widzę koleżko, ze w całym naszym kraju to szambo z Tojtoja wylało się na poszczegolne oddziały. Tu we Wrocku jest lipa łącznie z (usunięte przez administratora)Krakowiacy uważajcie na [usunięte przez moderatora]. Z [usunięte przez moderatora] wyleciał za machloje, głupotę i tchórzostwo. Nie dajcie mu się bo będzie was namawiał do przekrętów i kombinacji. Tak załatwiał lewe kolizje w Jelonce i przekręcił przetarg w Bogatyni. Mam nadzieję że CBS wreszcie się nim zajmie na dobre. Wszystko odda to co sobie naskrobał na boku. Ps. [usunięte przez moderatora] to jego zięć. Pozdro dla Krakowiaków.
jasne spojrzenie

01.10.2012 22:13

hga

30.09.2012 17:38

Ej ty cały \"ja\' widać że nie jesteś bliskim osoby pracującej w toiu jak to wypisujesz! ale odwagi aby napisać którym z przy (usunięte przez administratora) asów jesteś na bank nie masz!więc idź dalej lizać.... a o ludzi się nie martw Ci najbardziej wartościowi którzy mają własne zdanie i intelekt toi zwalnia a reszta z czasem odejdzie sama. Toi lubi ludzi głupich takich którzy robią ślepo co im się karze nie zastanawiając się czy to ma sens. Inteligentni ludzie kariery w toiu nie zrobią.

Zostaw merytoryczną opinię o TOI TOI Polska Sp. z o. o.