TOI TOI Polska Sp. z o. o.

2.4/5

Kraków - Toi Toi
Olsztyn - ToiToiPolska
Toruń - TOI TOI SYSTEMY SANITARNE SP. Z O.O. PRZEDSTAWICIELSTWO WROCŁAW
Warszawa - Toi Toi
Włocławek - Toi Toi - Systemy Sanitarne Sp. z o.o.
Wrocław - ToiToi Polska

5. Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o. Warszawa

Nie przegap nowości o TOI TOI Polska Sp. z o. o.!

Anty FUJ FUJ

01.08.2013 18:55

(usunięte przez administratora) syf jak widać dalej jest,(usunięte przez administratora)
    aaaaa

12.07.2013 18:30

Podobno szczecin ma ładną dolinę zwolniło sie 3 kierowców bo mieli dość SYF...U i reszta czyli dwoch jezdzi do półncy brawo dla kierownictwa ........
    Widzew

10.07.2013 20:44

Obawiam się, że jest tak jak wszędzie a nawet gorzej. Oddział ten zwany był babińcem..(usunięte przez administratora)
    Ciekawe

10.07.2013 18:08

A jak jest w Lodzi dostalem wlasnie oferte pracy od nich moze ktos napisac normalnie o co ten caly lamet ? Mialo byc o kierowcach a mowicie o kierownictwie itp. Szczerze to mnie malo obchodzi czy kierownik itp kradnie czytajac to tylko interesuje mnie jakie warunki po okresie 4 tyg na umowe zlecenie maja kierowcy ? i czy faktycznie jest to umowa na powiedzmy stale czy poprostu sezon ? A moze zmieniaja starych "wyjadaczy" na nowych ?

03.07.2013 18:26

nie zastanawiajcie się zacznijcie szukać pracy , naprawdę jest w czym wybierać , trochę odwagi L4 . To co zarabia się w Toi Toi razem z premia w innych firmach to podstawa lub okres próbny. Pozdrawia i życzę powodzenia

23.06.2013 21:12

Zachęcam wszystkich zwolnionych z pracy w toi toi nie ze swojej winy /restruktóryzacja, zmiany organizacyjne, ograniczanie zatrudnienia, widzimisie kierowników itp./ do składania pozwów p-ko toi toi. Należy Wam się przynajmniej 2 miesięczna odprawa, jeżeli pracowaliście w godzinach nocnych to również muszą zapłacić. Ja tak zrobiłem i kilka tysięcy w kieszeni. Nie ma się czego obawiac bo obsługa prawna toi toi jest na niskim poziomie.
    ja

06.06.2013 10:00

Nie tylko odprawa należy się też każdemu kto w trakcie pracy został przepisany do firmy dixi na każdą umowę. Dobry prawnik wygra wszystko !!!
    def

26.05.2013 14:22

Odprawa się należy także przy umowach na czas określony jeśli zwolnienie nastąpiło bez winy pracownika
    abc

26.05.2013 12:35

Odprawa należy się tylko w przypadku umowy zawartej na czas nieokreślony, dlatego te umowy są terminowe,aby nie wypłacać odpraw.
    xyz

26.05.2013 09:55

a co z odprawami? po pierwsze - zwolnienia z winy pracodawcy i zatrudniają więcej niż 20 osób to nawet przy umowie na czas określony odprawa się należy. Czy mógłby ktoś zgłębić temat, bo żerują na naszej niewiedzy a tak będzie powód żeby iść do sądu!!!
    ja

25.05.2013 21:13

a czy ktoś pracował bez badań lekarskich? to się nadaje do PIPu!

23.05.2013 11:34

zachęcam wszystkich zwolnionych do składani pozwów
    Bufuls

22.05.2013 16:27

no raczej

21.05.2013 20:25

szykuje się może ktoś do sadu ?
    Ad dno

09.05.2013 09:47

Dobry tekst :) Dno to prezes muły to dyrektorzy wodorosty to kierownicy
    Bleble

08.05.2013 18:55

Praca w tej firmie to dno muł i wodorosty...
    bronek

08.05.2013 11:32

a tak poza tym to menager powinien znaleść sobie nową prace bo w tej to sobie nie radzi .ale jak ma się plecy u kłamcy zwanym (usunięte przez administratora) to mo zna sobie na głupoty pozwalać. pozdro dla wrocka i opola
    bronek

08.05.2013 11:24

ciekawe ile czasu zajmnie im usuniecie .jak juz pisalem pan ptak z wloclawka wykonczyl opole ,i problemy pozostawil na glowie innym . ciekaw jestę jak długo ta firma pociągnie
    Nr1

19.04.2013 11:39

Ciekawe kto zlikwidował komentarze na temat Pana (usunięte przez administratora) Czyżby się czegoś obawiał... A może przestraszył się, bo ludzie piszą prawdę.... Wielka dyrekcja a ucieka gdzie się da... Martwią się tylko o swoje (usunięte przez administratora)i ciepłe posadki... W końcu bez wykształcenia ciężko byłoby się samemu dorobić własnego Tiguana... Pozdrowienia dla rzeźników
    Frida

18.04.2013 21:53

Ciekawy jestem kto zlikwidował takie ładne i prawdziwe komentarze (usunięte przez administratora)?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TOI TOI Polska Sp. z o. o.?

Kontakt - TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Płochocińska 29 03-044 Warszawa

07.04.2013 20:55

Odwaga to u 90 % dyrektorów w tej firmie brakująca cecha... przyjść i powiedzieć coś prosto w twarz albo przyznać się do błędu... mało prawdopodobne. Ciekawa jestem z jaką datą będą aneksy... chyba termin na wręczenie to 7 dni od dnia wejścia zmian... czekamy.
    doktor

06.04.2013 10:17

Mam tylko jedną prośbę do Pana (usunięte przez administratora). Jeżeli likwidują bazy to niech ma odwagę przyjechać do tych baz i powiedzieć pracownikom to w twarz,i racjonalnie wytłumaczyć tą sytuację która ma miejsce.Na pewno Jego odwaga na to mu nie pozwoli.
    bububu

28.03.2013 16:43

no i co.....bazy koszalin , sandomierz , opole do likwidacji bo sa ciecia kosztow,,,,ktos chce po prostu aby TT zbankrutowalo i szykoje przejecie,,,,szkoda tylko ludzi,,,nie licza sie z nimi wogule,,
    zzz

16.03.2013 20:28

Poczekajcie, przecież wprowadzone zmiany z pewnością przyniosą Wam dużo pieniędzy i poprawi atmosferę w firmie. Ja już zacieram ręce i robię listę zakupów:-)
    wolny szczęśliwiec

12.03.2013 00:18

Odchodząc byłem przekonany, ze gorzej być nie może. Czytając Wasze komentarze, widze że się MYLIŁEM. Wyrazy współczucia, dla tych którym brak odwagi...
    edek

10.03.2013 19:53

Chłopie w jakim świecie Ty żyjesz!!!! konkurencja dawno już nas przeskoczyła!!!! oni inwestują w sprzęt i ludzi którzy PRACUJĄ a nie bandy darmozjadów dyrektorów,kierowników itd. Widziałeś sprzęt wc serwisu? Toi nr 1 jeszcze w świecie zabawny jesteś!dawno nawet nie w Polsce. Tak twierdzą tylko dyr. i kier. aby utrzymać się na stołkach, każdy pracownik dobrze wie że dobre czasy toia już mineły
    fan

10.03.2013 08:16

Odpowiedz ,godna TT!!!Dzięki kolego ,takie (usunięte przez administratora)trzeba wydalać do wc,żeby nam nie śmierdziało.
    Ender

09.03.2013 20:34

Kapitan Niobe - 2013-03-09 12:10:10 Morfeusz moje gratulacje bardzo mądrą i inteligentna wypowiedź.Chyba za dużo tych pigułek zjadłeś.Zastanów się sam nad sobą co możesz taką postawą osiągnąć ?Pracując w TT kibicujesz konkurencji i masz pretensje że za mało zarabiasz.Co ty tu jeszcze robisz , idż do (usunięte przez administratora) i lideruj z nimi :)
    Neo

09.03.2013 19:38

Nie bardzo rozumiem co chciałeś napisać.. poproś kogoś trzeźwego o pomoc w pisaniu.
    neo

09.03.2013 19:03

Ja nikogo nie obrażam.szmaciażu.i do twojego ,poziomu zębów.ITP. nie zejdę.TOI TOI !!!e (usunięte przez administratora)
    nie twoja sprawa

09.03.2013 15:32

Nie jesteś menedżerem, to pewnie kierownikiem albo synem kogoś z góry (usunięte przez administratora). Pracowałem w tej firmie przez spory czas i zgadzam się w 100 % z tym o czym piszą inni. Jeden wielki syf. Na całe szczęście nie muszę się już tym(usunięte przez administratora) przejmować. Nie poleciłbym tej pracy nikomu, z wyjątkiem osób których nie lubię. Śmieszne pensje premie jeszcze bardziej, jak postawisz więcej sprzętu i dostaniesz większą prowizję to potrącają uznaniową, ale co tu się dziwić skoro pseudo kierownictwo i dyrektorstwo dostają jakąś pulę na cały region a to czego nie dadzą pracownikom BIORĄ DLA SIEBIE. Wc serwis daleko z przodu a i inne mniejsze i mało znane firmy radzą sobie coraz lepiej. 3mam za nich kciuki :D
    Neo

09.03.2013 15:29

albo nie wziąłeś rano leków albo Twoje IQ jest równe liczbie zębów. Zobaczymy gdzie będzie TT za 5 lat.
    fan

09.03.2013 13:31

Kapitan Niobe - 2013-03-09 12:10:10
    Kapitan Niobe

09.03.2013 12:10

(usunięte przez administratora)moje gratulacje bardzo mądrą i inteligentna wypowiedź.
    Morfeusz

09.03.2013 11:45

Może i nie jesteś menagerem ale jest szalenie dużo prawdy w słowach przedmówcy. Albo pracujesz od niedawna i jeszcze się nie zorientowałeś w sytuacji albo jesteś zaślepiony propagandą i bełkotem o numerze 1 (a może nie doszedłeś do siebie po ostatnim szkoleniu/wyjeździe)! Żyjesz w wyimaginowanym matrixie dlatego jak najszybciej zjedz stosowną pigułkę i wróć do świata realnego. Pozdrowienia dla konkurencji, niech wam kible w miastach rosną jak grzyby po deszczu!
    Ender

09.03.2013 09:11

myszokiszka - 2013-03-08 22:21:58 ostrzegam wszystkich którzy rozwazaja mozliwośc pracy w tej firmie.Nie ma w niej zadnej przyszłosci.ludzie zatrudniani są czesto tylko na okres sezonu pozniej precz.Nie licza sie z człowiekiem. Poza tym konkurencja daleko w przodzie a toiek sie cofa.O jakiej konkurencji i jakim przodzie piszesz ? Masz chyba na myśli NAS czyli Toi Toi Polska , zielony ludku :) Idż konfabulować na swoje fora !!! P.S Nie jestem menadżerem.
    myszokiszka

08.03.2013 22:21

dol

07.03.2013 10:18

Jak widać po wpisać problemy w całej Polsce są te same. Szkoda tylko że nikt z tym nic nie robi. A wszyscy się dziwią że z roku na rok jest gorzej. I oczywiście wina zwykłych pracowników bo się nie starają. Najlepiej ich zastraszać że będą zwolnienia. Ciekawe! Więc jeśli się tych szarych ludzi pozwalnia kto będzie na tych biednych menadżerów pracował
    tom

07.03.2013 10:10

To może zacząć się wzorować na tych którym na rynku się udaje takich jak wc serwis. Tam chyba w ogóle nie mają darmozjadów typu menadżer. Proponuje docenić zwykłych pracowników i w nich inwestować. Zamiast zatrudniać ogromną bandę darmozjadów pieniądze z ich pensji przeznaczyć na sprzęt i podwyżki dla ludzi zapierdzielających na toia
    gok

07.03.2013 09:53

"Ender" a w stwierdzeniu brać się do roboty to co masz na myśli? że siedzieć w robocie nie po 12 a po 24 godziny za 1500 zł? chyba że masz na myśli tych swoich menadżerów, ale aby pracować trzeba mieć wiedzę, chęci i trochę rozumu-niestety oni nie posiadają tych cech

Zostaw merytoryczną opinię o TOI TOI Polska Sp. z o. o.