Pracowałem w tym miejscu ponad rok na infolinii, miałem być tutaj tylko na miesiąc ale to osoby które pracujące w tej firmie mnie trzymały taki długi czas, czułem się jak w rodzinie na początku każdy mi pomagał, potem ja także pomagałem innym osobą, które zaczynały, robiłem to za DARMO z pełną świadomością że nikt mi za to nie zapłaci, aby tylko konsultacji także czuli tą pozytywną atmosferę pomiędzy boxami, podobnie z warsztatami też chodziłem na nie bo wiedziałem, że to jest dla dobra kampanii jaką jest infolinia.Elastyczny grafik istnieje tutaj naprawdę, sam łączyłem to jeszcze z drugą pracą oraz ze szkołą nie zaniedbując żadnej z tych trzech rzeczy tylko musiałem robić tutaj te 25 godzin tygodniowo ale jest to wykonalne. Wcześniejszej przewijał się temat pupilków team leaderów, niektórzy mogą mnie tak nazwać ale ja z tego że nim byłem nie miałem żadnych profitów, nie wychodziłem wcześniej z pracy miałem też wpięte wszystko co możliwe, osoby siedzące za burkiem nie chodzą na redukcje bo są najczęściej szefami zespołu ale team leaderami, ale jeżeli jest tam inna osoba która tam siedzi to oznacza że jest tam za darmo i nie ma z tego żadnych korzyści a też chętnie pomoże, najważniejsze to nie bać się zadawania pytań. Na temat osób które zarządzają kampanią od początku miałem z nimi dobry kontakt czy to był (usunięte przez administratora), może z tego powodu że byłem pupilkiem XDDD albo z tego powodu że są to osoby które widywałem dzień w dzień i złapanie z nimi dobrego kontaktu to była naturalna kolej rzeczy, podobnie jak small talk na fajce. Dziękuje im że mogłem spędzić tam rok życia i nie uważać go za rok zmarnowany, także mowę pożegnalną na koniec mojej pracy, dzięki której zrozumiałem że to oni są dla nas w tej pracy. Muszę także wspomnieć to genialnym (usunięte przez administratora) który dowidział się o tym że nie będę w tej pracy od nowego roku cały czas do pozostania w tym miejscu nawet na miesiąc dłużej, wiesz że gdybym mógł byśmy się widzieli przez cały rok 2020, teraz może nie będzie to cały 2020 ale jak będzie możliwość to tu wrócę jak najszybciej, wiem także że masz codziennie dużo na głowie także mam prośbę do konsultantów, nie zadawajcie pytań o cenniki bo to można łatwo znaleźć w Google, na stornie albo w informatorze, to się tyczy nie tylko cenników. Także team leaderzy nie mają tak łatwej pracy jak konsultacji to zawsze można ułatwić im odrobinę życie szukając danego zagadnienia gdziekolwiek w komputerze, a im to ułatwiałem po przez suporty ale jak były kolejki to wiedziałem że muszę się zalogować nawet wtedy gdy kompletnie nie miałem na to ochoty. Jest to praca z najmniejszym progiem wejścia w Kielcach a pracowałem na budowie za grosze i po kilku miesiącach w drugiej pracy nad rozwojem aplikacji biznesowych i to właśnie w tym miejscu czułem się najlepiej, prawie jak w domu XD, dzięki właśnie osobą tutaj pracujących, jeszcze biorąc pod uwagę że zmieniać godziny pracy bo na przykład coś ci wypadło na kolejny dzień i musi być to załatwione najszybciej jak to możliwe. Jako pierwsza taka bardziej poważna praca w korpo jest to dobra propozycja biorąc po uwagę inne w tym mieście. Wracając jeszcze do osób które posiadają "PUPILKÓW", czyli TL z tego miejsca chciałbym pozdrowić (usunięte przez administratora)za to że byłeś ze mną od samego początku tej pracy i nigdy nie było sytuacji że mi nie pomogłeś oraz za ostatnią naszą rozmowę, to też szło w drugą stronie jak pisałeś o godziny ja odpisywałem "Ok". Teraz przyszła pora na (usunięte przez administratora), za to że byłeś chodzącym informatorem i za to jak mnie nazwałeś w dniu 01.01 to już było prawie jak w rodzinie, chciałbym ci życzyć żeby ci się w życiu dobrze wiodło. (usunięte przez administratora) za to że byłaś matką tej infolinii a także obieralności. (usunięte przez administratora) mimo że cię jak najpóźniej poznałem jako agenta a potem jako TL dzięki za super współpracę przez te kilka miesięcy, nie zapomnę jej nigdy. Także chciałbym pozdrowić z tego miejsca wszystkich innych konsultantów w TLB który dla mnie byli najważniejsi w tym miejscu, pamiętajcie w też tworzycie to miejsce, nie ważne czy w nim jestem czy mnie niema, dla osób jeszcze wyżej może jesteśmy tylko komórkami w Exelu ale dla osoby z boxu obok kimś naprawdę ważnym, z powodu że już się kończy limit 5000 znaków nie pozostaje mi nic innego niż napisanie
Pozdrawiam PW