Unipharm HOLDINGS Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 36 ocen.

Opinie o Unipharm HOLDINGS Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unipharm HOLDINGS Sp. z o.o.

Uni

Unipharm robi bardzo dobre szkolenia zanim wypuszczą ludzi do pracy. Myślę, że to jedna z lepszych firm w tym zakresie. Widziałam, że zmieniają stronę, słyszałam o nowym produkcie od koleżanek, więc jestem ciekawa, jak się to wszystko rozwinie. Trzymam kciuki.

Akacja

Zgadzam się z poprzedniczkami, że nie jest to łatwa praca, ale bardzo satysfakcjonująca. Przeważnie lekarze byli zadowoleni z naszej pracy, więc czułam się dobrze do niej przygotowana. We wcześniejszej robocie tak nie miałam, a w Unipharmie kładli naprawdę duży nacisk na naukę. Bardzo na plus. Pensja była bardzo w porządku i ludzie też. W sumie to nie mam się do czego przyczepić.

Ligol

Teraz zajmuję się dziećmi w domu, ale kiedyś byłam przedstawicielem Unipharmu i nie była to łatwa praca, bo apteki bywały różne, ale ogólnie dobrze wspominam tę pracę. Pamiętam, że było sporo rzeczy do nauczenia się, ale wszystko zostało podane dokładnie na szkoleniach. Zarobki były dla mnie odpowiednie, zadowolona byłam. Teraz widziałam, że coś nowego wprowadzają. Cieszę się, że firma się rozwija. Osobiście nie zgadzam się z tymi kilkoma negatywnymi opiniami, nie doświadczyłam niczego takiego, o czym piszą te osoby.

Ola
@Ligol 08.11.2017 14:42
Teraz zajmuję się dziećmi w domu, ale kiedyś byłam przedstawicielem Unipharmu i nie była to łatwa praca, bo apteki bywały różne...

A możecie w takim razie napisać ile w Unipharm się zarabia?Jak wygląda czas pracy,jaka jest flota?No i najważniejsze to,do jakich lekarzy się jeździ?Mam iść na rozmowę na medycznego. Przez to że strona jest w przebudowie nawet nie wiem jakie mają preparaty:( Bede wdzięczna za informacje.

Ligol
@Ligol 08.11.2017 14:42
Teraz zajmuję się dziećmi w domu, ale kiedyś byłam przedstawicielem Unipharmu i nie była to łatwa praca, bo apteki bywały różne...

Nie jestem Kamila. A co do Twoich pytań Olu. Ja pracowałam jakiś czas temu, teraz się sporo pozmieniało, tak jak pisałam, więc nie wiem do jakich lekarzy się teraz jeździ i jaka jest flota. Najlepiej pójdź na spokojnie na rozmowę, a wszystkiego się dowiesz potem na szkoleniach. I nie stresuj się, bo nie ma czym!

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola

Właśnie zdziwił mnie same pozytywne opinie;)Powiesz coś więcej?Szczególnie warto?Zostałam zaproszona na rozmowę i zastanawiam się czy warto próbować

Lilla
@Ola 07.11.2017 14:42
Właśnie zdziwił mnie same pozytywne opinie;)Powiesz coś więcej?Szczególnie warto?Zostałam zaproszona na rozmowę i zastanawiam s...

Ola, ja nie polecam pracy w tej firmie, według mnie nie warto tracić czasu i iść na rozmowę bo mają chyba jeden suplement który miał być wielkim hitem a z opinii przedstawicieli którzy pracują i chodzą z nim do lekarzy że ci drudzy nie chcą z nimi gadać i zamykają przed nimi drzwi. Poza tym „ponoć” nie sposób jest porozumieć się z kierownikami bo traktowanie przedstawiciela jest na zasadzie : „lubię lub nie” jeśli czymś podpadniesz (o co nie ciężko ) to długo nie popracujesz. Szkoda czasu, firma „krzak”, duże wymagania, słabe zarobki, „chora” atmosfera wśród pracowników i przełożonych, w biurze cisza i żadnej pomocy bo boją się generalnego - ogólnie nie polecam.

Anobag7865

Byłam tam pracownikiem nie tak długo, ale zostałam bardzo dobrze przygotowana do pracy. Wszystko wiedziałam o produkcie i o tym co mam robić. Nie zatrudniali byle kogo, naprawdę są tam porządni ludzie, bardzo fajnie nam się pracowało. Całkiem dobrze to wspominam.

Hanka
@Anobag7865 06.11.2017 12:22
Byłam tam pracownikiem nie tak długo, ale zostałam bardzo dobrze przygotowana do pracy. Wszystko wiedziałam o produkcie i o tym...

A możesz napisać z jakimi preparatami pracowałaś?Jaka specjalizacja?Zostałam zaproszona na rozmowę i chciałabym się dowiedzieć czegoś o tej firmie ale strona jest w przebudowie...jak wygląda sprawa wynagrodzenia?Z góry dziekuję:)

Roxxyy

Pracowałam w Unipharmie parę lat. Byłam bardzo zadowolona. Jest to bardzo porządna firma. Pensja jest adekwatna do wykonywanej pracy. Pracowników nie jest tak dużo, przez co jest bardzo, można powiedzieć, rodzinnie. Szefostwo dba o swoich pracowników, ciągle zapewniają szkolenia, dodatkowe pakiety. Nie ma żadnych problemów. Wszystko jest na czas. Polecam każdemu, kto chce pracować w rozwijającej się firmie i sporo się nauczyć.

Adammm

Unipharm to dobra firma. Zapewniają ostatnio nowe szkolenia, bo wprowadzają nowy suplement. Praca tam jest wymagająca, ale cóż taki zawód. Za to atmosfera jest bardzo fajna, sympatyczni ludzie. Ogólnie nie ma na co narzekać.

nieRobot

wchodzę sobie, żeby sprawdzić co tam w mojej byłej firmie i widzę, że zmian sporo ogólnie rzecz biorąc, przykro, że musieliśmy sie rozstac, ale dlugo bez pracy nie zostałem wiec bez żalu

Axo

Sporo szkoleń w ostatnim czasie, sam nie wiem czy to konieczne, bo axobrex i tak jest dobry, ale jak każą się "uczyć" to trzeba

diDŻEJ

Chyba każdy zdaje sobie sprawę z tego że cytując piszemy czyimiś słowami Powinienem pewnie użyć słowa nutraceutyk ale cytowałem a wiadomo że chodzi po prostu o PRODUKT

iks

generalnie to praca jak praca, ale firma bardzo pozytywna i atmosfera w pracy też przyjazna

anonim

(usunięte przez administratora)

Piotr

Jestem osobą, która z firmą współpracowała. Firma rzetelna i godna polecenia na płaszczyźnie biznesowej. Cenną informacją dla przyszłych kandydatów do pracy będzie na pewno to, że z przedsiębiorstwem tym można budować relacje partnerskie oparte na zaufaniu. Firma dla osób ambitnych i z zapałem do pracy.

Kciuk

No to pomalu zaczynamy budowac nowy unipharm, unipharm holdings. Widze, ze nawet stronka w przebudowie. Troche innowacji sie wkrada. Dobrze dobrze. Mam tylko nadzieje ze okres tak wzmozonej pracy szybko minie i prosze, unipharm, nie zawiedzcie nas!

Pozytywnie nastawiony

Nowy produkt napawa nadzieją. Czeka nas teraz ciężka praca... ale może też czekają mocne efekty. Mam nadzieję, że to walka o lepsze jutro. Trzymam kciuki za siebie i za was.

Piotr

Firma godna polecenia.

Smieszek

Jesli pracujesz w Unipharmie to na pewno wiesz ze kazdy ma czas na przerwe bo jest czlowiekiem :D Jesli jestes z zewnatrz to teraz juz wiesz ze traktuja nas po ludzku :D Poza tym to nie miejsce na hejtowanie tylko opinie o pracodawcy... :D

Smieszek

Dla jasnosci: polecam prace w Unipharmie :D

Kadrowa big brothera
@Smieszek 14.09.2017 09:34
Dla jasnosci: polecam prace w Unipharmie :D

"Śmieszek" ty pracujesz czy w necie siedzisz?! Wcale sie nie dziwie że polecasz taką pracę też nie widziałabym powodów do narzekań...! Jak dalej tak pójdzie to przyniesiesz im jeszcze większe szczęście rezygnując z pracy!

Smieszek

Moze nie jestem z Unipharmem dlugo ale podoba mi sie :D Trafilem na dobry okres bo Uni idzie teraz do przodu :D Moze przynioslem im szczescie i stad pomysly na rozwoj hehe :D Ale tak serio to polecam

Stara

Nie rozumiem niektórych wpisów, jednakże tu na tym portalu można zauważyć, że my jako Polacy lubimy narzekać. Jeśli ktoś zna idealną firmę to tylko pozazdrościć. Pracowałam i nadal pracuję w Unipharmie. Nadchodzi kilka zmian, z tego co mi wiadomo w kierunku rozwoju.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lolek

duze zmiany maja teraz a zachowali sie w porzadku. ja juz tutaj nie pracuje ale pozegnali mnie po ludzku i jak pytasz o benefity to wlasnie taki pozegnalny bo dostalem niezla odprawe. no i pracy nowej dlugo nie szukalem

Lolek

spoko atmosfera i nie ma korpoklimatu a ze pracy jest troche to sie mozna duzo nauczyc no i normalnie zarobic

Myślący
@Lolek 04.09.2017 08:52
spoko atmosfera i nie ma korpoklimatu a ze pracy jest troche to sie mozna duzo nauczyc no i normalnie zarobic...

Normalnie to 4900 brutto...jak mnie przyjmowali 3 lata temu to mówili ze jest to rodzinna firma a po pół roku okazało sie że pracuje w korporacji... korpoklimatu może i nie ma bo każda duża szanująca sie i znacząca korporacja wie, że juz nie stosuje sie takich "technik" promocji do lekarzy i niczego sie od nich nie "wymusza" mam na myśli żadnych deklaracji bo działa to odwrotnie, tylko nie UNI bo tu na każdej wizycie musisz usłyszeć ile i kto ci "wypisze"...ba i to na recepcie...nie wspomnę że chodzi o suplementy diety... Dla kogoś kto zaczyna może byc ok bo płaca 4900 brutto ( jakieś 3200 zł netto) nie powala a doświadczeni zaczynają od 5000 zł netto na rękę

jaa

Ja jestem zadowolona. Pracowałam w kilku miejscach, więc mam porównanie i tutaj nie mam powodów, żeby narzekać. Jak dla mnie fajne doświadczenie.

Niepokorny

No i stało sie!!! Zwabili nas do Warszawy żeby sie z nami pożegnać... szkoda że zabrakło odwagi na zwykle dziękuje...

TM

Pracowałem w innych firmach i wiem jak wygląda praca w korporacji. To nie jest korporacja i naprawdę nie jest tak źle. Mam wrażenie, że najwięcej narzekają Ci którzy najmniej z siebie dają, a ciągle im się coś należ. Owszem, są rzeczy które można poprawić, ale trzeba je zgłaszać przełożonym.

aaajjjj

Firma nie jest elastyczna, standardy ograniczają produktywność pracy poprzez wspomniane we wcześniejszym komentarzu scenariusze do wizyt u lekarzy oraz w aptekach. Ciągłe nadzorowanie pracy pod względem zgodności scenariusza, dorzucanie dodatkowych obowiązków nie ułatwia i nie motywuje pracy przedstawiciela "medycznego tylko na papierze". Mówię tylko na papierze, ponieważ oprócz codziennych prezentacji trzeba zadbać o zamówienia, z których jest się rozliczanym. Oczywiście na dokładkę liczy się traper... Szkoda, że tak postępują z pracownikami, bo ludzie naprawdę się starają, ale nie ogarniają tego chaosu...

W środku cyrku

To prawda, jest tu nie ciekawie

xxx666

"jujk" co do premii to bym nie liczył są uznaniowe i szanowny pan dr bardzo chętnie zabiera, nigdy nie dostaniesz zasad na papierze jedynie na cyklówkach są ładnie prezentowane minimalna 1000 max 10000 :)))) ale w momencie wypłaty pojawia się TRAPER lekarski oraz apteczny i po premii.

jujk

To skoro jest dwuskładnikowe wynagrodzenie @bye to nie jest tak źle, bo dorzucają do tego odpowiednie premie.

ROZCZAROWANA

I co myślicie o ostatniej cyklówce? Zaskoczeni?

Dane aktualne

Firma od 3 lat jest liderem wzrostu w całej branży, najlepsza dynamika. Czołowe pozycje. Preparaty bardzo dobrej jakości, marki znane i reklamowane, liderzy w swoich kategoriach. Promocja do lekarzy specjalistów - rekomendacje. Zupełnie inna firma niż 5lat temu i wcześniej. Ogólnie nic że starych czasów nie zostało. Nie kierować się opiniami i legendami sprzed lat. Super atmosfera i ludzie, rodzinna firma żadne korpo. Pracy dużo, ale gdzie jej nie ma. Czy warto aplikować? TAK!

Pracownik

zamordyzm. Najważniejszy jest traper. Paranoja!! Nie znam firmy , która taki kładzie nacisk na traperach. Zero szkoleń...w tej firmie się nie rozwiniesz. Odradzam osobom z doświadczeniem. Duża rotacja przedstawicieli; normalni uciekają, resztę zwalniają za słabą zapamiętywalność!

gosc
@Pracownik 19.06.2015 22:43
zamordyzm. Najważniejszy jest traper. Paranoja!! Nie znam firmy , która taki kładzie nacisk na traperach. Zero szkoleń...w tej...

jak można tak kłamać publicznie? nie rozumiem takich ludzi

Yyy
@gosc 08.02.2017 22:35
jak można tak kłamać publicznie? nie rozumiem takich ludzi

Co masz na myśli @pracownik?

pl

był ktoś wczoraj na rekrutacji w Krk?

Anonim

Same gnioty, które nie wypisze lekarz. nie warto!

jola lojalna

Podobno nie zatrudnili do teraz nikogo na ten teren. I wczoraj pokazało się ogłoszenie na pracuj.pl czyli dalej szukają. I co? Znowu szopka z rekrutacją? Ja już w tym uczestniczyłam, chyba szkoda czasu.

gorek

Powiem tak, szkoda czasu. Rozmowy faktycznie bardzo pozytywnie nastawiają.. :) trzeba tylko dodać, że masz robić o kilka wizyt aptecznych dziennie więcej niż jest założone za założone jest 5 plus medyczne... no i oczywiście kasa... :) jak ktoś nie ma doświadczenia i pracy bardzo długo..albo chce(o dziwo!! ) zmienić branżę na farmaceutyczną i zdobyć doświadczenie to może... ale również nie polecam..może się tylko zrazić, nic więcej..nie warto dla 2,5 tyś...na prawdę... Jak myślicie dlaczego po raz kolejny pojawia się ogłoszenie o prace... :)

jola lojalna

Szukam ludzi z rekrutacji do firmy Unipharm na teren Radomia, Puław, Garwolina. Bylam na rekrutacji miesiąc temu, dostałam informację, że przechodzę do 2 etapu i do tej pory nie mam odpowiedzi co z dalszym etapem rekrutacji. wiem, że nadal nie zatrudnili nikogo. Ktoś coś wie dlaczego to tak długo trwa?

kris

Witam Ja dziś byłem na rozmowie w krakowie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie bede pisał o szczegółach napiszę jedynie ,że nie spotkałem sie jeszcze na żadnej rozmowie z takim profesjonalnym podejściem.

lilka

A jaka jest kasa dla przedstawiciela z długoletnim doświadczeniem? Na mazowieckie normalni regionalni?

pracownica

nie polecam tej firmy , imprezy , szkolenia mocno zakrapiane %% zero wiedzy , kierownicy wykozytuja swoje stanowisko nie tylko do celów słuzbowych , nie polecam , ogolnie slaba firma duzo pracowac najlepiej za darmo

Kandydat

Witam co do firmy to niby amerykański koncern ale na rozmowie kwota 3000zł na rękę dla doświadczonego REPa, wstrząsnęła rekrutującym choć sam zapowiadał że jak chcesz odnieść sukces to 10h w polu to standard czyli 14,20/h. Sama rozmowa to same ogólniki - promowanie suplementów, wizyt 8 lekarskich 5 aptecznych auta fordy focusy bądz KIA. Darmowe 600km na miesiąc potem tankujesz za swoje. Moja opinia to - szkoda czasu.

Darek

Nie polecam. GPS.Traper.Nie dla ludzi kreatywnych, tylko grzecznie wykonujących rozkazy.

beti

zgadzam sie z poprzedniczką koleżanka tam pracowała i opowiadała co się działo na wyjazdach firmowych ,o najaranych śliniących się kierownikach nie polecam jednym słowem . Firma na przeczekanie w dalszej karierze jak najbardziej na stale zdecydowanie nie .

repka

Ja tez pracuje w Unipharm i uważam, że negatywne opinie są mocno przesadzone. Jest tak jak wszędzie - ciężko, ale jak robisz swoje to jestes bezpieczny. Wiadomo, jak coś komus nie podpasuje, to mogą Cie zwolnić, ale to tak samo jak wszędzie. Nigdzie nikt nie da Ci pewności na pewna pracę. Tu przynajmniej nie ma korporacyjnych wymogów i atmosfera jest mimo wszystko rodzinna.

ktoś
@repka 25.03.2013 13:59
Ja tez pracuje w Unipharm i uważam, że negatywne opinie są mocno przesadzone. Jest tak jak wszędzie - ciężko, ale jak robisz sw...

dokładnie tak samo "Stara" nade mną ma rację praca to praca, nikt nikogo nie będzie głaskał jak się nie postara chcesz coś osiągnąć to uczysz się przez praktykę a jak firma ma dzięki tobie zysk to ty też coś z tego będziesz miał, proste

rep

Ja też pracuję w Unipharm i uważam że jest normalnie i dużo lepiej niż w większości firm teraz. A nie jest to moja pierwsza praca jako Repa. Podobnie jak na rynku, 8 wizyt do lekarzy i 5 aptek. Łatwo nie jest, ale dużo lepiej niż w generykami, albo drogimi "oryginałami". Trzeba robić swoje i tyle. Przynajmniej nie ma ryzyka redukcji.

milamila

Fajna mała wręcz rodzinna firma - idealna dla młodego przedstawiciela który chce się czegoś nauczyć i wdrożyć, choć są tam też osoby które pracują od kilkudziesięciu lat. Ja polecam.

Zostaw opinię o Unipharm HOLDINGS Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unipharm HOLDINGS Sp. z o.o.