Eurofoam Polska
2 120 6 1

Opinie o Eurofoam Polska

Jakiś ukrainiec

W tej pracy zaczyna wszystko być nie tak... 1. Czemu wózki spalinowe nadal jeżdżą po hali produkcyjnej między ludźmi? 2. Dlaczego nie możemy używać radia skoro ma ono atest wydany przez producenta ? Czy nie większym zagrożeniem jest lecąca woda z dachu na kable podczas opadu ? 3. Czemu chlopaki na tzw. Karuzeli muszą ściągać bloki i pakować z ziemi? 4. Czy ktoś dostał kiedykolwiek od działu bhp lub kierownika tzw. Niebieską kartkę? 5. Dlaczego nowi pracownicy dostają większe pieniądze niż 10-letni ? 6. Czemu w soboty i niedziele zamykane sa na klucz drzwi ewakuacyjne na pss podczas gdy pracuje 3zmiana sobotnia na pst? 7. Dlaczego nie awansuja ludzie młodzi z produkcji tylko przychodzą znajomi znajomych....? 8. Dlaczego z roku na rok sa mniejsze socjale...? 9. DLACZEGO JEST TU CORAZ GORZEJ ???

Brack
@Jakiś ukrainiec 19.11.2018 23:12

Niebieską kartkę? Idź na kogoś donieść gdzie trzeba to dostaniesz.

Brak

Podobno znowu ludzie masowo się zwalniają?

Dd
@Brak 15.11.2018 08:32

Skoro nadal firma nie dba o pracowników.. Podwyżek zero, zatrudniają Ukraińców którzy są traktowani lepiej niż Polacy.. Ta firma to jedno wielkie niewolnictwo, zero szacunku w stosunku do pracowników, zarobki są po słabe.. Sprzęty są stare i zużyte.

Dominika
@Dd 18.11.2018 23:17

Dlaczego sądzisz, że firma nie dba o pracowników? Masz na myśli to, że wynagrodzenie jest zbyt niskie? Wspominasz też, że sprzęt nie jest już najnowszy, może pracodawca planuje wymianę maszyn? Warto zasugerować kierownictwu, że taka zmiana dobrze wpłynie na pracowników.

Brack
@Dominika 25.11.2018 07:36

Haha wymiana maszyn dobrze wpłynie na pracowników. Dobre. Najwyraźniej nie zna Pani realiów panujących w tej firmie. Słaba praca, słaba płaca, zużyty sprzęt... Firma nie stara się w ogóle zatrzymywać pracowników. Ale co ja będę mówił. Znajomy przeniósł się do jednej z firm na Lućmierzu i dostał 3500 netto na wejściu. Godziny pracy i płaca ok. Nie muszę chyba nic więcej pisać. Jak tak dalej pójdzie to w Eurofoamie będą robić tylko Ukraińcy.

Zadowolony Były Euro

Sytuacja w EuroFarmie jest coraz gorsza, nawet wieloletni pracownicy odchodzą bo są w stanie znaleźć sobie lepszą / lepiej płatną pracę. Kierownictwo nawet nie próbuje specjalnie zatrzymywać ludzi, a Pan dyrektor twierdzi, że "Zgierz to nie pustynia i znajdą się inni chętni do pracy" A jak już wspominam o kierownictwie to trzeba przyznać, że to grupa ludzi którzy pracują na tych samych stanowiskach po kilkanaście lat, dobrze się znają i nie boją się o swoje stanowiska, bo Pan Prezes to Ich dobry znajomy. I moim zdaniem w tym tkwi problem tego zakładu - młodzi, ambitni ludzie nie mają możliwości się wykazać i przebić, a stare kierownictwo nie jest nastawione na tak potrzebne w tej firmie zmiany. Wygląda to tak jakby nikt z wyższego szczebla się nie zorientował, że rynek pracy się zmienił w porównaniu z tym co było kilka lat temu.

Domino

Widzę ładnie się dzieje w zakładzie którym pracowałem, ja robiłem w Euro jakieś 3 lata temu i okres w którym pracowałem bardzo sobie chwaliłem, ekipę miałem w porządku i z kierownikami było okey co do pensji miałem płacone tygodniowo bo nie byłem typowo przez firmę ale tygodniowo i 700 wyciągałem z nadgodzinami a starałem się na popołudnie zawsze zostawać dłużej noo i raz trafiło się że przez 4 tyg same nocki miałem to też dobrze było, w sumie EuroFoam była jedyna produkcja na której mi zależało.. mocno się starałem więc i szybko z pomocnika stałem się pakowaczem, dostałem własnego pomocnika i się pracowało ;) pewnie po czasie i na krojczego bym starał się wskoczyć noo i dostałem propozycje przejścia na firmę, bardzo się cieszyłem ale po 2 tyg dowiedziałem się od kierownika że "Kadry się nie zgodziły" (pewnie chodziło o moje wykształcenie szkolne słabe :) ) z dniem kiedy mi to powiedział to odszedłem zostawiając wszystko i nie czekając do fajrantu.. noo ale wszystko ma swoje plusy teraz sam prowadzę małą firmę i jakoś życie idzie a jak bym dostał umowę pewnie do dziś bym siedział i jak ten świstak siedzi i zawija w sreberka

Student

Miałem przyjemność procować w tej firmie na wydziale PSS przez 18 miesięcy na maszynie sbsr za stawke podstawową dostawałem jedynie podwyżki zakładowe. Mimo że miałem zapowiedzianą dodatkowa podwyżkę po egzaminie z obsługi maszyny gdy poczuje sie już na niej pewnie nie prosiłem o nią gdyż jest moim subiektywnym zdaniem jest to najprostsza maszyna wydziału dodatkowo kierownik naszego wydziału idzie ludziom na rękę i z racji preferencji innych osób mogłem pracować na 1 zmianę(popołudniowa) a z relacji innych osób wynikało że stawki to dla niego temat najbardziej drażliwy kwestie dłuższego urlopu (10 dniowego) też nie były problemem wystarczyło tylko porozmawiać o nich z wyprzedzeniem przynajmniej 2 tyg wcześniej po urlopach na żądanie mistrzowie nie mieli żadnych pretensji kierownik nie wyciągał konsekwencji gdy wynikła sytuacja że dni na zadanie wynikło np 5 w roku choć osobiście tego nie sprawdziłem. Kwestia palenia na wydziale PSS jest dość luźna i zdroworozsądkowa o ile niewprawiony pomocnik lub operator może wyjść na 2-3 fajki by wyrobić z normą o tyle wprawieni ludzie na danej maszynie na luzie palą 4 i więcej wydział znajduje sie blisko palarni co pozwala zaoszczędzić dużo czasu a maszyna sbsr jest jej prawie najbliżej.Praca w soboty na wydziale PSS tylko dla chętnych i choć około 2 razy czułem presję by sie zgodzić mam świadomość że odmowa nie stanowiła by problemu. Przerwa 15 min to zdecydowanie za krótko.O nadgodziny na wydziale PSS oraz całym zakładzie od paru miesięcy ciężko przez co wypłaty nie są satysfakcjonujące (chociaż do wysiłku na maszynie sbsr adekwatne). 3 stałych mechaników to fachowcy wysokiej klasy trzymający produkcje w ruchu należy z nimi dobrze żyć i nie poganiać pod presją majstra lub własnych ambicji produkcyjnych zdecydowanie mogą być blokowani przez stawkę niewiele wyższą od pracownika produkcji a tak wielką odpowiedzialnością za wyniki finansowe firmy .Współpracownicy na wydziale w porządku można się sporo pośmiać lub posłuchać zabawnych zmyślonych historii niczym z baśni Andersena służą radą i pomogą gdy musisz wrzucić paczke lub skończą Ci sie papierosy . Pracownicy integruja się np. regularnie grając razem w piłkę lub spożywając razem alkohol po pracy . W toaletach zawsze był papier. Ogólnie polecam pracę na wydziale PSS i zastanawiam sie kim bedzie szczęściarz który zastąpi mnie na maszynie sbsr.

anonymous
@Student 06.10.2018 19:10

Ten gosc to jakiś (usunięte przez administratora)

SBSR
@Student 06.10.2018 19:10

Oj zdenerwowales pare osob ktore do tej pory byly Ci przychylne. Prosze mi wybaczyc lecz musze zwrocic sie bezposrednio do pana "studenta"poniewaz wiele osob moze zostac wprowadzonych w blad po przeczytaniu tego belkotu. Postaram sie byc jak najbardziej OBIEKTYWNYM prostujac studenta (hehe wrocimy do tego pozniej) Wyobraz sobie ze masz kredyt ,dwojke dzieci i samochod. Masz wyobraznie dosc pokazna co udowodniles swoja wypowiedzia wiec nie powinno byc problemu. Wyobraz sobie ze masz rodzine na utrzymaniu i dostajesz wynagrodzenie wlasnie takie jakie Ty otrzymywales bo tego nie wspomniales. Z tego co pamietam to bylo jakies 2000 do reki bez nadgodzin. Moze stowka w kazda strone roznicy. Wyobraz sobie ze ludzie chca w tym kraju godnego wynagrodzenia bez nadgodzin na ktore Ty sie tak chetnie zglaszales czyli soboty i niedziele na druga zmiane. Wyobraz sobie ze ludzie ktorzy maja rodziny wola z nimi spedzac czas ale co Ty o tym mozesz wiedziec prawda? Dlaczego nie dodales ze mechanikiem ktorego tak wychwalales byl Twoj wujaszek? Dlaczego nie dodales ze tak powazna Twoim zdaniem prace w tej chwili wykonuje rowniez Twoj ojciec ktory pewnie teraz wstydzi sie za Ciebie. Jak smiesz smarkaczu umniejszac prace innych ludzi a wychwalac ta ktora wykonuje Twoja rodzina. Uwazasz ze zarobki adekwatne do wykonywanej pracy? Owszem ale tylko w Twoim wypadku poniewaz nawet nie potrafisz poprawnie wymienic nazwy maszyny na ktorej pracowales. SBSR?SERIO? HAHA Kazda maszyna to odpowiedzialnosc i ciezka praca za ktora chcemy otrzymywac godne pieniadze. Nie dodales rowniez ze wrecz blagales zeby profilowac bo jestes tak malo ambitnym i leniwym czlowiekiem ze robiles wszystko by tam pozostac. Jest tylko jedna kwestia ktora jest prawdziwa choc tez nie do konca. Mianowicie chodzi o palenie. Owszem nikt nikogo nie gania ale do niedawna palacy byli wrecz pietnowani i zapisywani u nadzoru ile razy byli. Twoja cala wypowiedz nawet jesli w zamysle Twojego niewielkiego mozgu miala byc ironiczna ,wyszla Ci fatalnie. Jak mozna nie chciec zarabiac wiecej jednoczesnie zglaszajac sie do pracy w weekendy? Chlopie co z Toba nie tak?Na koniec przypne sie do Twojego nick-u. To tak troszke zyczeniowo prawda? Jak na razie jedyna sesja jaka zaliczyles to ta z maczeta na gola klate z Facebooka. Kto wtajemniczony to wie o co chodzi :-) Rowniez i ona tylko Twoim zdaniem byla udana. Prosze mi wybaczyc ale obrazil wiele osob ktore ciezko i uczciwie pracuja. Pozdrawiam.

Eliasz

Co tak cicho nic się nie zmienia czy już blokują co się pisze moje 2 opinię nie pojawiły się co jest !!

1910 Widzew

Witam Lucynka domyslam sie kim jestes Pozdrawiam Serdecznie

Lucynka
@1910 Widzew 27.09.2018 11:12

Hm ciekawe,również pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Lucynka

Myślę, że tak..wystarczy się zgłosić do kadr i zapytać..

Brack

Nie pchaj się. Znajdź lepszą robotę. Taka dobra rada.

1910 Widzew

Przepraszam,Franek,czemu zadajesz mi to pytanie?

1910 Widzew

Czesiek czemu mi zadajesz to pytanie?

1910 Widzew

Zamiast Eurofoam,to jak na Euro 2012 Polska i Ukraina.W EuroPolskoUkrainie czas milutko plynie.EuroPolskoUkraina czy ten zaklad to wytrzyma?Pozdro

franek
@1910 Widzew 15.09.2018 14:06

jest taki mistrz na 10 który ogarnie wszystko.... razem z ukraincami bo po 9 miesiącach pracy zna się tyle co te ukrajnce . zakład będzie szedł wysoko dzięki nim .... ????

czesiek

3.200 wypłata ukrainca po miesiącu pracy . jeszcze nagrody im dają po 300 zł . W głowie się nie mieści co się dzieje w tym zakładzie .

1910 Widzew

Lucynka uwierz mi ze sie ujawnie ale nie na forum tylko osobiscie bo mi juz nie zalezy i powiem prosto w twarz co sadze tylko musze chwile poczekac juz nie dlugo i sie nie martw jestem szczery w przeciwienstwie do tych napinaczy co tu pisza jestem na wygranej pozycji bo powiem prosto w twarz co sadze na temat tej firmy i paru osob serdecznie pozdrawiam

Lucynka
@1910 Widzew 10.09.2018 19:46

Zastanów się dobrze, czasem nie warto zamykać pewnych furtek bo niewiadomo co nas jeszcze spotka..:)

Brack
@Lucynka 11.09.2018 04:18

Furtek? A znasz kogoś kto zatrudnił się w tym kołchozie dwa razy?

Lucynka
@Brack 14.09.2018 15:15

Znam :p

Zenek
@Brack 14.09.2018 15:15

Ja znam????.

1910 Widzew

Brack ja tez znam takich ale nie o to tu chodzi,chodzi o sam fakt bo ja jestem honorowy nie dlugo napisze o co mi chodzi ale musze....Podozhdi nemnogo.EuroUkraina ci powie o co chodzi pozdro.

Bubu

Odnośnie wycieczek na palarnię jak ktoś tu wspomniał - gdyby pracodawca był normalny to przerwa trwała by 20 minut + dwie 5-minutowe na papierosa, a nie tak, że jesteś uwiązany przy maszynie i nie możesz odejść.

1910 Widzew

Jaro zarabiasz tyle co mistrz a moze wiecej to gratuluje albo masz znajomosci albo nie mam pojecia o co chodzi

1910 Widzew

Brack ja nie jestem zadnym pupilem,synkiem czy jeszcze jabys tam nazywal nie lubie goscia i tyle pozdrawiam

1910 widzew

Chcialbym poznac goscia ktory ma nick 5 x pozdrawiam

Brack
@1910 widzew 06.09.2018 10:56

A może jesteś synkiem tego pana i twój komentarz to podpucha?

Lucynka
@Brack 06.09.2018 12:37

Przeciez i tak sie nie ujawni, na forum wszyscy zgrywaja kozakow a rzeczywistość jest inna...:)

1910 Widzew

Robie z tym kurduplem i xxxxx ma racje dlatego napije sie z nim chetnie piwa pozdro.

Jaro

Ja tam jestem zadowolony z posady handlowca w tej firmie. Dostałem samochód do użytku prywatnego/firmowego z zawsze pełnym bakiem paliwa więc moim nie jeżdżę. Do tego telefon z nielimitowanymi rozmowami i Internetem. Jedyne co w tej pracy robię to wystawiam noty kompletacyjne na towar, którego nawet na oczy nie widziałem. Pensja 5000zł do łapki. Czego chcieć więcej? Nie rozumiem tych robotników...

czerep
@Jaro 05.09.2018 17:31

aaaaaaaaahahahahahahhahahha You are an idiot :)

Lucynka
@Jaro 05.09.2018 17:31

Ale się ubawiłam :))

ktoś

pozdrawiam rudych i "motocyklistow " rudy wzioles sie w koncu za robote ? i pytanko do tgz motocyklisty znajacego sie na wszystkim czyli na niczym zaczni czytac kpc. gburze. malutki chopku z miasta codow nastepny fantasta nareszcze wam dobiara sie do skury bando nygusow hihi pozdro a bym zapomnial PIP odsluchal ciekawej rozmowy i jest zainteresowany rozmowcami .

czerep
@ktoś 07.08.2018 12:29

kto to jest rudy i motocyklista? mozesz napisac konkretniej ?

Siarrra
@czerep 24.08.2018 12:09

Rudy mechanik ? Moto to pewnie Daniel

Nowy

Ogólnie zakład jest suuuper, nowy sprzęt, bezawaryjny jeśli coś się dzieje mamy swietnych mechaników szkolonych na zachodzie z bogatym cv. Po hali jeżdżą same nowoczesne wózki widłowe elektryczne, spalinowych już dawno nie ma. Zakład dba o zdrowie pracowników. Przełożeni są świetni, wyrozumiali słyszałem że kierownik pss prowadzi indywidualne rozmowy z pracownikami że pyta każdego co słychać jak w domu itp... Mistrzowie ? Super...każdy ma uprawnienia na wózek więc pracują razem z nami, w zakladzie są w roku dwie podwyżki tak jak prezes obiecał:) opieka medyczna szkolenia pomoc w rozwoju wyjazdy szkoleniowe do tadżykistanu no jest tu bosko :) nie zamienię tej pracy na nic i za nic :) aha no i zapomniałam...każdy weekend wolny a soboty są sporadycznie :)

Xx
@Nowy 01.05.2018 20:41

Dobre tak trzymać. ☺

Gòwniarz
@Nowy 01.05.2018 20:41

Ha ???? Pogratulować wypowiedzi hahaha

Xxxxx
@Nowy 01.05.2018 20:41

Asa ha ha. Pozdrawiam ta osobę co to pisala.tam jest koszmar i niepolecam nikomu.ludzie prowadzący mistrzowie. Szczególnie kurdupel co kroil na karuzeli a został mistrzem.Pusty lep ciągle w strachu pampersy chyba nosi ???? współczuję wam ludzie co z nim pracują .POWODZENIA.

Rys
@Xxxxx 29.08.2018 14:34

Jest dobrym mistrzem

Nikt
@Xxxxx 29.08.2018 14:34

Opinia napisała przez kogoś kto pewnie nie potrafi się z nim dogadać... Potwierdzam jest dobrym mistrzem...

Lucynka
@Xxxxx 29.08.2018 14:34

A z Ciebie pewnie jest wysoki przystojniak?;)Chyba nie taki pusty skoro daje rade..najlatwiej przychodzi ocenianie innych...zacznij od siebie..

anonymous
@Nikt 29.08.2018 15:06

Dobry jest na palarni gdzie chodzi z ludźmi co 20 min

NIKT
@anonymous 29.08.2018 17:03

Haha

Zainteresowany

Może podpowiecie jaka jest atmosfera w pracy? Warto startować?

Ona
@Zainteresowany 23.04.2018 09:53

Chyba wszystko zalezy od wydzialu/stanowiska/zmiany...ja nie narzekam

xXx
@Zainteresowany 23.04.2018 09:53

Warto zawsze spróbować:) Z każdym da się dogadać bez względu na stanowisko. Tylko trzeba chcieć:) Ja trafiłam do bardzo sympatycznego zespołu:)

Gówniarz
@Zainteresowany 23.04.2018 09:53

Atmosfera między pracownikami jest w porządku ,sympatyczni ludzie z poczuciem humoru ( piszę o jednej ze zmian oczywiście nie wiem jakie są inne ;) ), jest pomoc w razie potrzeby i nikt od nikogo się nie odwróci . Co innego Mistrz szanowny tej zmiany Bułgar tak zwany do niego można trochę mieć pretensji ale wiadomo to Mistrz co kiedyś NIBY pracował , a teraz robi z siebie Bóg wie kogo ( Popychacza i dupowłaza z siebie ) ???? :)

Brack
@Gówniarz 29.08.2018 01:15

No nie wiem. Tutaj może ktoś z Tobą dobrze gada, a za plecami Ci obrobi tyłek u wszystkich. A najbardziej irytujące są niektóre niewyżyte panie. Aż mnie skręca jak patrzę albo słyszę.

anonymous
@Brack 29.08.2018 15:52

Dobrze było kilka lat temu.teraz zabierają wszystko wczasowe i na św.coraz mniej. Bez powodu ludzie by się nie zwalniali na przełomie 3 miesięcy zwolnili się kilka os.uciekaja z obozu nawet pracownicy z Ukrainy uciekają.NEDZA.NEDZA.

NIKT
@Zainteresowany 23.04.2018 09:53

Atmosfera napieta, Ukraincy chyba sa na innych prawach niz nasi- siedza,bawia sie telefonami,maja dluzsze przerwy,nikt nie zwraca im uwagi. Pare lat do tylu bylo lepiej... nasi pracownicy sa wykorzystywani maksymalnie, zero podwyzek za nabyte umiejetnosci,obslugiwanie maszyn a awanse najlepiej po rodzinie.. nie widze przyszlosci w tej firmie,pozdrawiam

Gówniarz

Eurofam schodzi na psy jednym słowem :) (usunięte przez administratora) się robi , niedługo będą żądać od człowieka niemożliwego,wykorzystywanie i straszenie na każdym kroku,a warunki w pracy naganne ! Inspekcja jakaś konkretna niezapowiedzianie powinna wpaść i zrobić porządek z tymi NIBY ,, rządzącymi '' !

Dominika

Chciałam Wam przypomnieć o tym, że regulamin GoWork zabrania wycieczek personalnych, nawet jeśli używacie tylko inicjałów osoby, której dana opinia się dotyczy. Wspominam o tym, ponieważ takie posty mogą znikać. Zachęcam wszystkich do przestrzegania regulaminu i pozostawienia opinii na temat Eurofoam Polska, to pomoże innym użytkownikom tutaj zaglądającym.

anonymous

Wszyscy uciekają bo brak przyszłości puki kierownikiem jest S.J. Nie robi nic dla ludzi .on powinien odejść napewno by zakład wyszedł na prostą A tak cienko widzę ten zakład puki tacy ludzie jak on żądzą w tym zakładzie. Nie szanują tam starszych pracowników więc i oni nie maja szacunkuod pracowników.ostrzegam tych ludzi co chcą przyjść tam do pracy.

czerep
@anonymous 21.08.2018 21:59

no no.. jak odejdzie Seba to kierownikiem zostanie kto ? :) bedziecie miec jeszcze bardziej przesrane.

anonymous
@czerep 23.08.2018 11:06

Za Pana.G Kow. Było 100 razy lepiej.a Ś. J nie robi nic tylko najlepiej mu wychodzi zabieranie ludziom.

ONA
@anonymous 23.08.2018 11:30

Nie ważne kto będzie, komuś zawsze coś nie będzie pasować..taka natura ludzka;) praca sama w sobie nie jest zła,stawki troche za niskie..no i to straszenie,brakiem premii...jeśli ma to motywować, to myśle ze efekt jest odwrotny..pozdrawiam;)

M

Widzę, że decyzja o złożeniu wypowiedzenia przeze mnie w tym kołchozie to był strzał w dziesiątkę.

Bartek

Idealnie to nie jest nigdzie. Wiem tylko, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!! Nikt na siłę nie będzie trzymał w firmie.

anonim
@Bartek 02.08.2018 18:19

Nikt nie trzma i widać co się dzieje: na technice brakuje pracowników, ludzie z Ukrainy rezygnują, ogłoszenia do biura (jakości czy marketingu) wiszą po pare miesięcy... Niech dalej nie starają się zatrzymać pracowników w firmie.

Ktos
@anonim 08.08.2018 14:41

Mlodzi odejda,zostana starzy pracownicy, ktorym zbliza sie emerytura..ciekawe kto wtedy bedzie pracowac

Lilia

Ukrainki po tyg mówią że nie chcą tu pracować. Jedna już zemdlala na hali, ale co się dziwić skoro na hali jest 36 stopni!!! Do tego te ubrania które nie przepuszczaja powietrza. Wszyscy będziemy padac:( i ciekawe kto będzie robił produkcję...

Koniec

Zakład przeżywa jakiś kryzys...ludzie masowo zwalniają się z pracy mają dosyć poniżania i słabej płacy. Co prawda była jakaś "podwyżka" a w zasadzie propaganda...5% naszej premii zabrali a dali do stawki...bez komentarza. Lepiej jest przyjąć ludzi z Ukrainy za pare groszy niż dać zarobić Polakowi...wszystko to powoduje że i ja składam wypowiedzenie, mam dość proszenia się o podwyżkę. Pozdrawiam

Zostaw opinię o Eurofoam Polska - Zgierz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurofoam Polska