Eurofoam Polska

Zgierz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 118 ocen.

Eurofoam Polska
2 118 6 1

Opinie o Eurofoam Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

1910 Widzew

Przepraszam,Franek,czemu zadajesz mi to pytanie?

1910 Widzew

Czesiek czemu mi zadajesz to pytanie?

czesiek

3.200 wypłata ukrainca po miesiącu pracy . jeszcze nagrody im dają po 300 zł . W głowie się nie mieści co się dzieje w tym zakładzie .

1910 Widzew

Lucynka uwierz mi ze sie ujawnie ale nie na forum tylko osobiscie bo mi juz nie zalezy i powiem prosto w twarz co sadze tylko musze chwile poczekac juz nie dlugo i sie nie martw jestem szczery w przeciwienstwie do tych napinaczy co tu pisza jestem na wygranej pozycji bo powiem prosto w twarz co sadze na temat tej firmy i paru osob serdecznie pozdrawiam

Lucynka
@1910 Widzew 10.09.2018 19:46

Zastanów się dobrze, czasem nie warto zamykać pewnych furtek bo niewiadomo co nas jeszcze spotka..:)

Brack
@Lucynka 11.09.2018 04:18

Furtek? A znasz kogoś kto zatrudnił się w tym kołchozie dwa razy?

Lucynka
@Brack 14.09.2018 15:15

Znam :p

Zenek
@Brack 14.09.2018 15:15

Ja znam????.

1910 Widzew

Zamiast Eurofoam,to jak na Euro 2012 Polska i Ukraina.W EuroPolskoUkrainie czas milutko plynie.EuroPolskoUkraina czy ten zaklad to wytrzyma?Pozdro

franek
@1910 Widzew 15.09.2018 14:06

jest taki mistrz na 10 który ogarnie wszystko.... razem z ukraincami bo po 9 miesiącach pracy zna się tyle co te ukrajnce . zakład będzie szedł wysoko dzięki nim .... ????

1910 Widzew

Brack ja tez znam takich ale nie o to tu chodzi,chodzi o sam fakt bo ja jestem honorowy nie dlugo napisze o co mi chodzi ale musze....Podozhdi nemnogo.EuroUkraina ci powie o co chodzi pozdro.

Bubu

Odnośnie wycieczek na palarnię jak ktoś tu wspomniał - gdyby pracodawca był normalny to przerwa trwała by 20 minut + dwie 5-minutowe na papierosa, a nie tak, że jesteś uwiązany przy maszynie i nie możesz odejść.

1910 Widzew

Jaro zarabiasz tyle co mistrz a moze wiecej to gratuluje albo masz znajomosci albo nie mam pojecia o co chodzi

1910 Widzew

Brack ja nie jestem zadnym pupilem,synkiem czy jeszcze jabys tam nazywal nie lubie goscia i tyle pozdrawiam

1910 widzew

Chcialbym poznac goscia ktory ma nick 5 x pozdrawiam

Brack
@1910 widzew 06.09.2018 10:56

A może jesteś synkiem tego pana i twój komentarz to podpucha?

Lucynka
@Brack 06.09.2018 12:37

Przeciez i tak sie nie ujawni, na forum wszyscy zgrywaja kozakow a rzeczywistość jest inna...:)

1910 Widzew

Robie z tym kurduplem i xxxxx ma racje dlatego napije sie z nim chetnie piwa pozdro.

Jaro

Ja tam jestem zadowolony z posady handlowca w tej firmie. Dostałem samochód do użytku prywatnego/firmowego z zawsze pełnym bakiem paliwa więc moim nie jeżdżę. Do tego telefon z nielimitowanymi rozmowami i Internetem. Jedyne co w tej pracy robię to wystawiam noty kompletacyjne na towar, którego nawet na oczy nie widziałem. Pensja 5000zł do łapki. Czego chcieć więcej? Nie rozumiem tych robotników...

czerep
@Jaro 05.09.2018 17:31

aaaaaaaaahahahahahahhahahha You are an idiot :)

Lucynka
@Jaro 05.09.2018 17:31

Ale się ubawiłam :))

ktoś

pozdrawiam rudych i "motocyklistow " rudy wzioles sie w koncu za robote ? i pytanko do tgz motocyklisty znajacego sie na wszystkim czyli na niczym zaczni czytac kpc. gburze. malutki chopku z miasta codow nastepny fantasta nareszcze wam dobiara sie do skury bando nygusow hihi pozdro a bym zapomnial PIP odsluchal ciekawej rozmowy i jest zainteresowany rozmowcami .

czerep
@ktoś 07.08.2018 12:29

kto to jest rudy i motocyklista? mozesz napisac konkretniej ?

Siarrra
@czerep 24.08.2018 12:09

Rudy mechanik ? Moto to pewnie Daniel

Nowy

Ogólnie zakład jest suuuper, nowy sprzęt, bezawaryjny jeśli coś się dzieje mamy swietnych mechaników szkolonych na zachodzie z bogatym cv. Po hali jeżdżą same nowoczesne wózki widłowe elektryczne, spalinowych już dawno nie ma. Zakład dba o zdrowie pracowników. Przełożeni są świetni, wyrozumiali słyszałem że kierownik pss prowadzi indywidualne rozmowy z pracownikami że pyta każdego co słychać jak w domu itp... Mistrzowie ? Super...każdy ma uprawnienia na wózek więc pracują razem z nami, w zakladzie są w roku dwie podwyżki tak jak prezes obiecał:) opieka medyczna szkolenia pomoc w rozwoju wyjazdy szkoleniowe do tadżykistanu no jest tu bosko :) nie zamienię tej pracy na nic i za nic :) aha no i zapomniałam...każdy weekend wolny a soboty są sporadycznie :)

Xx
@Nowy 01.05.2018 20:41

Dobre tak trzymać. ☺

Gòwniarz
@Nowy 01.05.2018 20:41

Ha ???? Pogratulować wypowiedzi hahaha

Xxxxx
@Nowy 01.05.2018 20:41

Asa ha ha. Pozdrawiam ta osobę co to pisala.tam jest koszmar i niepolecam nikomu.ludzie prowadzący mistrzowie. Szczególnie kurdupel co kroil na karuzeli a został mistrzem.Pusty lep ciągle w strachu pampersy chyba nosi ???? współczuję wam ludzie co z nim pracują .POWODZENIA.

Rys
@Xxxxx 29.08.2018 14:34

Jest dobrym mistrzem

Nikt
@Xxxxx 29.08.2018 14:34

Opinia napisała przez kogoś kto pewnie nie potrafi się z nim dogadać... Potwierdzam jest dobrym mistrzem...

Lucynka
@Xxxxx 29.08.2018 14:34

A z Ciebie pewnie jest wysoki przystojniak?;)Chyba nie taki pusty skoro daje rade..najlatwiej przychodzi ocenianie innych...zacznij od siebie..

anonymous
@Nikt 29.08.2018 15:06

Dobry jest na palarni gdzie chodzi z ludźmi co 20 min

NIKT
@anonymous 29.08.2018 17:03

Haha

Zainteresowany

Może podpowiecie jaka jest atmosfera w pracy? Warto startować?

Ona
@Zainteresowany 23.04.2018 09:53

Chyba wszystko zalezy od wydzialu/stanowiska/zmiany...ja nie narzekam

xXx
@Zainteresowany 23.04.2018 09:53

Warto zawsze spróbować:) Z każdym da się dogadać bez względu na stanowisko. Tylko trzeba chcieć:) Ja trafiłam do bardzo sympatycznego zespołu:)

Gówniarz
@Zainteresowany 23.04.2018 09:53

Atmosfera między pracownikami jest w porządku ,sympatyczni ludzie z poczuciem humoru ( piszę o jednej ze zmian oczywiście nie wiem jakie są inne ;) ), jest pomoc w razie potrzeby i nikt od nikogo się nie odwróci . Co innego Mistrz szanowny tej zmiany Bułgar tak zwany do niego można trochę mieć pretensji ale wiadomo to Mistrz co kiedyś NIBY pracował , a teraz robi z siebie Bóg wie kogo ( Popychacza i dupowłaza z siebie ) ???? :)

Brack
@Gówniarz 29.08.2018 01:15

No nie wiem. Tutaj może ktoś z Tobą dobrze gada, a za plecami Ci obrobi tyłek u wszystkich. A najbardziej irytujące są niektóre niewyżyte panie. Aż mnie skręca jak patrzę albo słyszę.

anonymous
@Brack 29.08.2018 15:52

Dobrze było kilka lat temu.teraz zabierają wszystko wczasowe i na św.coraz mniej. Bez powodu ludzie by się nie zwalniali na przełomie 3 miesięcy zwolnili się kilka os.uciekaja z obozu nawet pracownicy z Ukrainy uciekają.NEDZA.NEDZA.

NIKT
@Zainteresowany 23.04.2018 09:53

Atmosfera napieta, Ukraincy chyba sa na innych prawach niz nasi- siedza,bawia sie telefonami,maja dluzsze przerwy,nikt nie zwraca im uwagi. Pare lat do tylu bylo lepiej... nasi pracownicy sa wykorzystywani maksymalnie, zero podwyzek za nabyte umiejetnosci,obslugiwanie maszyn a awanse najlepiej po rodzinie.. nie widze przyszlosci w tej firmie,pozdrawiam

Gówniarz

Eurofam schodzi na psy jednym słowem :) (usunięte przez administratora) się robi , niedługo będą żądać od człowieka niemożliwego,wykorzystywanie i straszenie na każdym kroku,a warunki w pracy naganne ! Inspekcja jakaś konkretna niezapowiedzianie powinna wpaść i zrobić porządek z tymi NIBY ,, rządzącymi '' !

Dominika

Chciałam Wam przypomnieć o tym, że regulamin GoWork zabrania wycieczek personalnych, nawet jeśli używacie tylko inicjałów osoby, której dana opinia się dotyczy. Wspominam o tym, ponieważ takie posty mogą znikać. Zachęcam wszystkich do przestrzegania regulaminu i pozostawienia opinii na temat Eurofoam Polska, to pomoże innym użytkownikom tutaj zaglądającym.

anonymous

Wszyscy uciekają bo brak przyszłości puki kierownikiem jest S.J. Nie robi nic dla ludzi .on powinien odejść napewno by zakład wyszedł na prostą A tak cienko widzę ten zakład puki tacy ludzie jak on żądzą w tym zakładzie. Nie szanują tam starszych pracowników więc i oni nie maja szacunkuod pracowników.ostrzegam tych ludzi co chcą przyjść tam do pracy.

czerep
@anonymous 21.08.2018 21:59

no no.. jak odejdzie Seba to kierownikiem zostanie kto ? :) bedziecie miec jeszcze bardziej przesrane.

anonymous
@czerep 23.08.2018 11:06

Za Pana.G Kow. Było 100 razy lepiej.a Ś. J nie robi nic tylko najlepiej mu wychodzi zabieranie ludziom.

ONA
@anonymous 23.08.2018 11:30

Nie ważne kto będzie, komuś zawsze coś nie będzie pasować..taka natura ludzka;) praca sama w sobie nie jest zła,stawki troche za niskie..no i to straszenie,brakiem premii...jeśli ma to motywować, to myśle ze efekt jest odwrotny..pozdrawiam;)

M

Widzę, że decyzja o złożeniu wypowiedzenia przeze mnie w tym kołchozie to był strzał w dziesiątkę.

Bartek

Idealnie to nie jest nigdzie. Wiem tylko, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!! Nikt na siłę nie będzie trzymał w firmie.

anonim
@Bartek 02.08.2018 18:19

Nikt nie trzma i widać co się dzieje: na technice brakuje pracowników, ludzie z Ukrainy rezygnują, ogłoszenia do biura (jakości czy marketingu) wiszą po pare miesięcy... Niech dalej nie starają się zatrzymać pracowników w firmie.

Ktos
@anonim 08.08.2018 14:41

Mlodzi odejda,zostana starzy pracownicy, ktorym zbliza sie emerytura..ciekawe kto wtedy bedzie pracowac

Lilia

Ukrainki po tyg mówią że nie chcą tu pracować. Jedna już zemdlala na hali, ale co się dziwić skoro na hali jest 36 stopni!!! Do tego te ubrania które nie przepuszczaja powietrza. Wszyscy będziemy padac:( i ciekawe kto będzie robił produkcję...

Koniec

Zakład przeżywa jakiś kryzys...ludzie masowo zwalniają się z pracy mają dosyć poniżania i słabej płacy. Co prawda była jakaś "podwyżka" a w zasadzie propaganda...5% naszej premii zabrali a dali do stawki...bez komentarza. Lepiej jest przyjąć ludzi z Ukrainy za pare groszy niż dać zarobić Polakowi...wszystko to powoduje że i ja składam wypowiedzenie, mam dość proszenia się o podwyżkę. Pozdrawiam

Dominika

@Buzz, zgłaszałeś do działu BHP niedogodności związane z temperaturą w miejscu pracy? Pracodawca powinien to naprawić. Piszesz, że prócz wynagrodzenia można dostać premie pracując na akord. Czy są to premie miesięczne czy kwartalne? Czy pracownicy są objęci pakietem socjalnym? Każda informacja będzie ważna.

Dominika

@Anonim, mógłbyś rozwinąć swoją myśl, bo nie do końca Cię zrozumiałam. Jeśli masz jakąś opinię o firmie Eurofoam, dodaj ją proszę. Inni uczestnicy poszukujący pracy chętnie ją przeczytają.

Buzz
@Dominika 01.06.2018 14:58

Nan hali w lecie jest gorąco w zimę za zimno. Trzeba to zmienić praca na akord, jak się ekipa postara to premie można dostać. Ja tam nie narzekam, tak jak inni

Anonim

Raj na ziemi dla palących wycieczki na palarnie jak do parku na zdrowiu jest ok!!!

anonymous

Ludzie co wy tak gadacie.Oczerniacie. ten Eurofoam.tam jest tak cudownie !!! Jedna wielka patologia!!!

anonymous
@anonymous 22.05.2018 20:04

Premie????to moga Ci zabrać.

Ania
@anonymous 22.05.2018 20:04

Nie oceniaj jedną miarą wszystkich.

Dominika

Witam, czytałam sporo opinii na temat Eurofoam Poska. Chciałabym dowiedzieć się jak wygląda podział obowiązków w firmie, czy każdy wie co ma robić, obowiązki są rozłożone sprawiedliwie? Interesuje mnie także kwestia wynagrodzenia oraz czy istnieje system premiowy. Pozdrawiam.

Chętny do pracy

Może zapomnieliście dodać kto tak zarabia i czy są jakieś premie?

Pracownik
@Chętny do pracy 18.05.2018 10:48

2100 brutto na poczatek plus 25pr premii...moze dwojka jakims cudem do reki bedzie..ale po dwoch latach jak opanujesz 5 maszyn 2400 brutto..powodzenia!

Eurofomowicz

Czego straszycie tych ludzi ? Co to za pani z hali nr 10 ? Chętnie poznam ☺? Pracuje w tym erokolhotelu powiem tylko tyle, lub aż tyle ????. Kwestia jest tego typu ze otworzyli nowa hale zainwestowali kupę kasy a ludzie jak to ludzi w nadzieje ze będzie lepiej chcieli się tam na sile przenosić, wykręciły dziewczyny normy do granic pokazały ze można jeszcze lepiej pracować niż wcześniej i teraz sie od nich tego wymaga. Oczywiście nowi pracownicy mają tam ciężko bo to nowa hala wszyscy tam patrzą, chodzą i oczekują cudów. Kierownicy są jacy są a jak ktoś pozwala sobą pomiatac to jego sprawa nikt za nikogo spraw załatwiać nie będzie. Ja jeszcze nie widziałem żeby kogoś zwolnili bo nie wyrobił normy czy odebrał X. Jeżeli od początku przezwyczaisz ze nie przychodzisz nadliczbowo to na gadaniu się skończy. Nie przychodzę i koniec. Stawki na moje oko nie są najgorsze. A gadanie ze kierat czy coś jest nieprawdą robisz tyle na ile się godzisz. Wiadomo są miesiące ze jest zapitol a są ze jest mniej tej pracy ale nikt nikogo nie zwalnia. Tyle jeśli chodzi o produkcje. Jest dodatek nocny są premie, świąteczne, wczasowe, pięciolecia. Jeśli chodzi o magazyn to zupełnie inna historia, tu liczy się zgrana brygada i praca fajnie idzie na początku ciężko to wszystko ogarnąć ale jak się chce to można. Nie sądzę żeby euro upadło jak narazie to się rozwija. Wprowadzenie sapa może i wydłużyć niektóre czynności ale przynajmniej jest porządek i można sprawdzić kto dał ciała by nie dać zrobić z siebie barana i nie stracic premi za czyjeś błędy. Tak więc reasumując ludzia zawsze jest Malo kiedyś było 1400 do ręki teraz jest 2100 tez jest mało. Jest tylko dziwna mentalność ze nowy ma zawsze na początku przerabane ale czym wieCej umiesz tym lepiej się odnajdziesz i zoorganizujesz sobie tak prace by nie było ciężko ????. Pozdrawiam i zapraszam bo rąk do pracy brakuje

Belka
@Eurofomowicz 18.04.2018 19:22

Kiedyś bylo 1400 teraz jest 2100 i ciągle malo.....co za c...j to pisał !!!! Pewnie jakis kierownik albo mistrz ktory zarabia 6-7 tysi...chory !!!!!!!

Koko
@Belka 01.05.2018 20:44

Typowy pracownik tej firmy nierozumiejacy ze 1400 kiedys = 2100 teraz lub nawet mniej i ze w dalszym ciagu sa to smieszniutkie pieniadze jak na te czasy

xXx
@Koko 05.05.2018 08:06

Jeżeli komuś stawka nie odpowiada, to zawsze może znaeźć sobie coś lepszego. Nikt nikogo nie trzyma w tej firmie na siłę. Uważam, że skoro tyle ludzi tam pracuje to aż takiej tragedii nie ma. Zwłaszcza, że podobno teraz praca szuka ludzi a nie na odwrót.

Poddenerwowany

Witam , Czy w Zgierzu również będziecie odpracowywać w sobotę za 2 Maja ??? Bo to jest jakiś absurd . Caly czas działamy tak ze w sobotę przychodzi sie za podwójną stawkę i tylko dzięki tym tak naprawdę da sie w tej firmie zarobić jakieś w miarę godziwe pieniądze, a teraz nagle mamy odrabiać w sobote dzien w którym wszyscy moga przyjść normalnie bo takie podobno jest widzimisie prezesa . U nas w Gdansku gdy nasza Pani kierownik oglaszala ze dostalismy podwyzki 180 zl to powiedziała: "walczylismy i wywalczylismy , ale nie za darmo ... " to już teraz wiemy co miala na mysli mówiąc te słowa od tego czasu coraz mniej sobotnich nadgodzin , jedna zmiana albo okrojony skład, a teraz to . W tej firmie sytuacja robi się po prostu żenująco śmieszna, a fakt odrabiania jest jeszcze zabawniejszy, bo połowa pracowników w Gdansku ma 45-52 dni urlopu ! A oni zamiast dac urlop każą odrabiać!! Żenada

Koko
@Poddenerwowany 20.04.2018 23:01

Ktos odpowie ???

Eurofoamowicz
@Poddenerwowany 20.04.2018 23:01

Hmm nic mi o tym nie.wiadomo. mam urlop ????

Hmm
@Eurofoamowicz 30.04.2018 17:43

Czyli rozumiem ze to wymysl kierownictwa nazzej krajalni ? ....

Poddenerwowany
@Eurofoamowicz 30.04.2018 17:43

A pracuje Pan na produkcji czy w biurze ?

Zostaw opinię o Eurofoam Polska - Zgierz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurofoam Polska