Drimpol Sp.j.

Rzeszów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 88 ocen.

Opinie o Drimpol Sp.j.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.

dres w kancik

Komentarz usunięty cenzury wsiury wprowadzily czyżby mój dres byl pogięty

zmarnowane lata w rumpolu

Możesz być najuczciwszym człowiekiem na ziemi a jak przekroczysz bramę Drimpolu będziesz traktowany jak (usunięte przez administratora) Szarpanina o ubranie robocze to w tej patologii to standard, rękawice robocze często musiałem sobie sam kupować!!! Za braki na magazynie z winy pracowników biurowych odpowiadają magazynierzy. Tak samo z przeterminowanym towarem którego nie sprzedali handlowcy. Nikt niczego nie jest w stanie kontrolować. Nawet jak inwentaryzacja będzie na plus to.....i tak trzeba zapłacić!!! Niewiarygodne?? Ale prawdziwe.

krzysiek

........dlaczego same negatywy? nic dobrego o tej firmie nie można powiedzieć?

MARIUSZ
@krzysiek 18.11.2017 10:22
........dlaczego same negatywy? nic dobrego o tej firmie nie można powiedzieć?

NIESTETY TA FIRMA TO LIPA

bystrzacha

Na magazynie panuję kiszka

prezes

Jeśli chcesz się narobić, a nie zarobić to zapraszamy!

Łukasz

OSZUŚCI... omijać tą firmę z daleka

Eryk

W tej firmie pracowników mają za nic. Traktują gorzej niż śmieci. Nie polecam. Jeśli myślicie tam w rzeszowie, że pieniadze to wszystko dla pracownika to się mylicie. Godne warunki pracy i traktowanie jak człowieka a nie jak zwierzę są ważniejsze od 100zł podwyżki.

WSPOMNIENIE z DRIMPOL-u

Moje wspomnienie z DRIMPOL-u. Przeterminowany towar, przebijanie dat, bałagan na magazynach, sezonowa rotacja pracowników, lodówki samochodowe które często zawodziły, wózek elektryczny który częściej był w naprawie niż na magazynie, podarte ciuchy po poprzednim (sezonowym) pracowniku, premia uzależniona od widzi mi się pracodawcy, obiecanki cacanki przełożonych a na koniec kwit- Pracownik nie pracował w warunkach szkodliwych dla zdrowia. Praca na mroźni (-25-30 st. C) to nie warunki szkodliwe?

Bankier

Jeśli ktoś jest uczciwym człowiekiem, chce dobrze wykonywać swoją pracę i oczekuje, że inni będą mu to ułatwiać, to DRIMPOL zdecydowanie nie jest dla niego. Jeżeli ktoś jest złodziejem, będzie się cieszył, że dzisiaj udało mu się wynieść do domu litrowego Grycana, albo sprzedać za pół ceny jakieś lody na sklep, a do tego kradnie paliwo, to poczuje się w tej firmie jak w raju. Praca w tej firmie ma tylko jedną zaletę, wynagrodzenie rzeczywiście wypłacają w terminie, zasady przyznawania premii są dość niejasne albo i zmyślone ale generalnie płacą mniej więcej tyle ile obiecują, z dokładnością do 200zł. Czasami nawet coś więcej dadzą jakieś 80 zł itp. Kierownictwo to banda nieudaczników straszących karami, trasy układają sekretarki z biura i często te trasy są beznadziejne, albo mija się 5 kolegów po drodze. Ubrań, rękawic i wody w lecie nie dają. Samochody w większości dobre, kilka starych trupów, gorzej że naprawy nie są na czasami jeździć z uszkodzeniem. Generalnie gdyby zatrudnili kierownictwo na poziomie, to kierowcy mogliby pracować po 8 godzin dziennie, zamiast po 12 i wywoziliby więcej towaru.

Paweł

Płaćcie dalej kierowcom kat C mniej niż kat B to daleko na tym zajedziecie.

Wiktor

Będzina nic już nie uratuje.

Przewidywalny

Ha ha ha. Będzin to jedna wielka pomyłka. Zobaczymy czy ten sezon to pociągnie. Czarno to widzę.

Karton

Zróbcie porządek z tym Będzinem, bo chłopaki z Częstochowy długo nie pociągną jak tak dłużej będzie.

Paulina

@Były pracownik według Ciebie praca w Drimpol Sp.j. to 'tragedia'. Co jest powodem Twojej niechęci do firmy? Dlaczego masz takie negatywne zdanie o Drimpol Sp.j.?

Były pracownik

Tragedia i rozpacz. Jak najdalej od tej firmy

Stary

Średnia wieku kierowcy w drinkpolu niedługo zejdzie poniżej 20 lat. Przyjmują wszystkich jak leci. Aplikuj, gwarantują przyjęcie huehue.

Paulina

Drimpol Sp.j. otrzymała wiele cennych nagród. Możecie je znaleźć pod linkiem: http://www.drimpol.com.pl/

Mietek
@Paulina 05.04.2017 13:41
Drimpol Sp.j. otrzymała wiele cennych nagród. Możecie je znaleźć pod linkiem: http://www.drimpol.com.pl/...

Co z tego ze drimpol zdobył wiele nagród? I jakim kosztem? Oczywiście kosztem pracowników bo to Oni pracują na ten sukces tzn magazynierzy, kierowcy, przedstawiciele a te darmozjady tzw kierownicy, dyrektor przypisuja sobie sukces. Gdyby nie pracownicy to byście g...no mieli. Więc może w końcu zaczęli byście szanować ludzi.

Alojz

Akurat co by nie mówić, to kasa się zgadza. Obiecują 2400 zł i jest tyle. Szkoda, że za półtora etatu...

szczery

Zaczęli już rekrutację przed sezonem na magazyn i kierowców na Kraków? I znów będą paplać że się rozwijają i szukają na dłużej a po sezonie Pa Pa.I tak co roku. Z działem Gastro też tak chcieli zrobić.... a tu niespodzianka:-) ludzie się zwolnili!!!! Teraz kierownik logistyki zasuwa po klientach hahahahaha Podstawa pensji marna plus premia uznaniowa, co za tym idzie za ostatni miesiąc sama podstawa. Jak ktoś nie ma pracy, to się zaczepi nawet na parę miesięcy, ale żeby zmieniać na Drimpol to szczerze odradzam bo się przejedziecie. Magazynierzy na ubrania czekają dłużej niż pracują. Kierowcy jeżdżą zdezelowanymi samochodami, często przeładowanymi po 12 godzin 6 dni na tydzień.

Łukasz

Jako były pracownik mogę potwierdzić ze w tej firmie łamane sa nie tylko prawa pracownika ale również niejednokrotnie dochodziło do przebijania dat jeśli jakiś produkt tracił datę ważności( głównie ryba)

Były pracownik

Pracowałem w tej firmie jako kierowca. Po 6 miesiącach zostałem zwolniony (dwutygodniowy okres wypowiedzenia) Pracodawca poprosił mnie żebym przez ten czas normalnie przchodzil do pracy i zagwarantowal ze mi zaplaci. Podczas tych dwóch tygodni pracowałem po 10-12 h. Przyszło do rozliczenia... nie dość ze za poprzedni miesiac dostałem sama podstawę (bez premi) to za te 2 tyg mi nie zapłacili. Tak się wychodzi z DRIMPOLEM

Marcin

Pracowałem w firmie DRIMPOL Pracownicy sa traktowani przedmiotowo... jak zło konieczne. Często oszukiwani na wynagrodzeniu ( odcinki z wypłaty po kilku miesiącach). Żeby się czegoś doprosic to naprawdę trzeba cudu. Dużo obiecują ale to tylko puste słowa. NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE

jura

a ty PIS

Orzeł

GO WORK TO SZMATŁAWIEC A NIE RZETELNA STRONA. JAK LUDZIE MAJĄ ZNAĆ OPINIE O FIRMIE SKORO USUWANE SA NEGATYWNE LECZ PRAWDZIWE KOMENTARZE. ADMINISTRATOR STRONY TO BURAK A CALA STRONA JEST NIEOBIEKTYWNA. ILE CI PŁACĄ ZA USUWANIE KOMENTARZY PAJACU?

nikita michalkov
@Orzeł 20.03.2017 16:54
GO WORK TO SZMATŁAWIEC A NIE RZETELNA STRONA. JAK LUDZIE MAJĄ ZNAĆ OPINIE O FIRMIE SKORO USUWANE SA NEGATYWNE LECZ PRAWDZIWE K...

cyyka bliat

Orzeł
@nikita michalkov 20.03.2017 18:20
cyyka bliat

To jest Polska Ty ruska dziwko

Letni powiew wsi :D

Hehehe usuwajcie wpisy o Będzinie :D to i tak nic nie zmieni ludzie i tak śmieją się po kątach :D piszą, że wstyd tu pracować :D ciekawe dlaczego?

Kierownik

Dress code wam się zachciewa? A może by tak chociaż ubrania firmowe dla kierowców i magazynierów żeby nie wyglądali jak bezdomni?

Rolnik poeta

Lepiej koniem orać w polu niż pracować w tym Drimpolu.

Augusto

Zróbcie w końcu porządek z oddziałem Będzin, bo aż wstyd tam pracować.

Michał

Pracodawca dużo obiecuje i na obietnicach się kończy zwlaszcza w sezonie gdy brakuje rąk do pracy. Przez DRIMPOL przewija się wiele osób dlatego ze pracodawca nie szanuje pracownika a wśród szfostwa panuje jedna zasada "NIE MA LUDZI NIEZASTAPIONYCH" Zdecydowanie nie polecam tej firmy

Robert

SZKODA CZASU ZAWRACAĆ SOBIE GŁOWĘ ( usunięte przez administratora )POZDRWIENIA DLA KUMATYCH

słoma z butow

Bedzin....coz....: bez skrupułów i zasad - jak czegoś potrzebują od pracownika w sutuacjach kryzysowych proszą się, płaszcza się, obiecują gruszki na wierzbie- kiedy sytuacja kryzysowa mija, przestajesz być niezbędny, już nie potrzebuja twojej łaski i przychodzi do rozliczenia-( usunięte przez administratora ).... a co najśmieszniejsze nawet groźby zwolnienia z pracy..... to trzeba miec tupet.... Podsumowujac: nie szanują ludzi- co doskonale odzwierciedla rotacja w każdym dziale..... żaden mądry, szanujący się, poważny człowiek dlugo tam nie wytrzyma- domniemam ze zostają tylko ludzie ,,bez wyjscia" ale pewnie tak ma wlasnie byc- służy to bezwzglednemu posluszenstwu, pracy ponad sily przy jednoczesnym utrzymywaniu niskich płac....

ŁUKASZ

PRACOWAŁEM W FIRMIE DRIMPOL LUBLINN I SZCZERZE ODRADZAM. ZANIM MNIE ZATRUDNILI DOSTAŁEM STOS PAPIERÓW DO WYPEŁNIENIA MIN. UMOWĘ O ODPOWIEDZIALNOŚCI MATERIALNEJ. POLEGA TO NA TYM ŻE JEŻELI PO INWENTARYZACJI WYSTĄPIĄ JAKIEŚ BRAKI ODPOWIEDZIALNOŚĆ FINANSOWĄ PONOSI OSOBA KTÓRA TAKI PAPIER PODPISAŁA CZYLI PRACOWNIK. BRAKI CZĘSTO WYSTĘPUJĄ PONIEWAŻ FIRMA DRIMPOL NIE POSIADA MONITORINGU A PRACOWNIKÓW NIKT NIE KONTROLUJE. JEŻELI CHODZI O STAN SZATNI PRACOWNIKÓW TO MASAKRA. TYNK ODPADA ZE ŚCIAN, SZAFKI BEZ ZABEZPIECZEŃ, BRAK PODSTAWOWYCH ŚRODKÓW CZYSTOŚCI TJ. MYDŁO CZY PAPIER TOALETOWY. JEŻELI CHODZI O MAGAZYNY OGÓLNY SYF. TOWAR Z DOBRĄ DATĄ MIESZA SIĘ Z TYM PO TERMINIE. FIRMA DRIMPOL TO FIRMA ZACOFANA NA TYLE ŻE NIE POSIADA ŻADNEGO WÓZKA ELEKTRYCZNEGO NIE WSPOMINAJĄC O WÓZKU WIDLOWYM. MAGAZYNIERZY TARGAJA TOWARU NA ZWYKŁYCH PALECIAKACH A WSZYSTKO PRZEZ PAZERNOŚĆ PRACODAWCY. PRACODAWCA OSZCZĘDZA NA WSZYSTKIM TZN. NA CIUCHACH(CZEKAŁEM PRAWIE ROK CZASU I SIĘ NIE DOCZEKAŁEM), NA POSILKACH ( WG. PRAWA OSOBA KTÓRA PRACUJE NA MROZNI PODLEGA OCHRONIE... PRACA W WARUNKACH SZKODLIWYCH DLA ZDROWIA-PRACOWNIKOWI NALEŻY SIĘ CIEPŁY POSIŁEK) NIE WSPOMNĘ JUŻ O FUNDUSZU SOCJALNYM PRZEZNACZOYM DLA PRACOWNIKÓW NP NA ŚWIĘTA, KOLONIE DLA DZIECI ITD. ZBLIŻA SIĘ SEZON. FIRMA DRIMPOL SZUKA JELENI KTÓRYCH PO SEZONIE WYWALI. ( usunięte przez administratora )

Borys

Ta firma to porażka.( usunięte przez administratora )

Marcin

Hej! Pracowałem w tej firmie jako kierowca i na całe szczęście już tam nie pracuję.

Mariusz

Niestety miałem okazję pracować w tej firmie. (usunięte przez administratora)

Misiek

W Częstochowie jest miłość nie moŻna niego oddzioddzielić. Kochają się wszyscy.

Rajdan
@Misiek 26.01.2017 20:43
W Częstochowie jest miłość nie moŻna niego oddzioddzielić. Kochają się wszyscy.

Bez komentarza

w

napiszcie ile się zarobi jako kierowca? Prosiłbym o szybką odp.

Piotr

Pracowałem w firmie DRIMPOL (Lublin) zdecydowanie ODRADZAM

patrzypajton kr

Drimpol w czewie to jeszcze funkcjonuje ?

Przyjaciel
@Adrian 07.01.2017 08:15
Zamykają albo już zamknęli. Pracuję w Będzinie i wiem, że do Czewy już jeżdżą chłopaki od nas. Tu jest tak tragicznie, że zast...

Adrian nie trać czasu - idź. Wszyscy ciężko pracujemy. Mnie się podoba i wielu innym również.

willy
@Adrian 07.01.2017 08:15
Zamykają albo już zamknęli. Pracuję w Będzinie i wiem, że do Czewy już jeżdżą chłopaki od nas. Tu jest tak tragicznie, że zast...

Proste, nikt nikogo nie zmusza do pracy

komandorka

@ Były - ale co jest prawdą? podaj argumenty dlaczego jesteś niezadowolony i czym "zaszli" Ci za skóre ( o ile tak to można określić). czekam na info

Andrzej

Kończy się sezon. Teraz będą zwalniać pracowników. Co roku tak jest dlatego taka rotacja

anonim

(usunięte przez administratora)

Były

To wszystko prawda. Pracowałem w Lublinie jako kierowca. Całe szczęście, że już tam nie pracuję.

anonim

(usunięte przez administratora)

xXx

A no takim cudem, że na magazynie jest dużo więcej pracy i ta praca wymaga większego nakładu siły. Jest to praca fizyczna... i nie mylić, że w biurze siedzi się na pupie i pije kawkę. Wszędzie trzeba zapinadlać.

logistyk

Zatrudnili już kierownika logistyki w Lublinie? Było kiedyś ogłoszenie- może warto się tym stanowiskiem zainteresować :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

xXx

W ramach wyjaśnienia: kierowca Robert Ł. nie stracił przytomności po całym tygodniu tyrania, tylko rozmroził lody i magazyn tych lodów mu nie przyjął i musiał za nie zapłacić i tak się przejął, że to odbiło się na jego zdrowiu...

fred

Przełknąłem tę zniewagę, bo pomyślałem sobie, najważniejsze w tej chwili to ubić interes.

obecny pracownik

Potwierdzam. To nie jest zła firma. A teraz pytam się tych wszystkich narzekajacych: czy firmy ze standardami które cholera wie czego chcą od pracownika sa dobre?? W firmie pracuje długo i wiele się zmieniło na lepsze.Na szczęście wszyscy Ci którzy się nie znali już nie pracują. Atmosfera w biurze- w końcu pozytywna. Zdecydowanie-polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

czarny

Nie przyda, nie przyda się ta opinia ty "pseudo" były pracowniku. Ja pracuję w tej firmie i od razu widzę, że nie masz pojęcia o realiach. U nas jest jeden dyrektor logistyki a nie dyrektorzy. Pewnie pracujesz w konkurencji, albo się ciebie pozbyli bo byłeś leniwy. Dla zainteresowanych - płacą przyzwoicie jak za taką robotę i u nas w okolicy na magazynie nie zarobi się lepiej przynajmniej nie słyszałem. Dziewczyny w biurze też uśmiechnięte, czyli jest nieźle. Polecam!!! dobra firma i dobre kierownictwo, a jak się wyróżnisz to i ciebie wyróżnią.

XYZ

Czy ktoś z magazynierów, biura obsługi czy też administracji mógłby napisać konkretnie jakie są zarobki?

Łogier
@XYZ 09.03.2016 16:48
Czy ktoś z magazynierów, biura obsługi czy też administracji mógłby napisać konkretnie jakie są zarobki?...

Umowa o pracę na czas określony, zazwyczaj dwu lub trzy letnia. Najniższa krajowa brutto na umowie+premia. Biuro 1700-1900 netto, magazyn 1800-2000 netto (z premią)

Pingwin

Pewnie znów Iglotex przejmuje PH, tym razem gastro. Mają mega ciśnienie na gastronomię. A podkarpackie nadal w większości Drimpolu. Pewnie już niedługo.

Zostaw opinię o Drimpol Sp.j. - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.