Nie polecam, z praktykami to nie ma nic wspólnego (jak w większości bieda-firm w PL), rozwój to jest tylko na tych kupionych obrazkach stockowych (że niby to nasza firma ale czemu nigdzie w internecie nie pokazali swoich warunków pracy) A warunki pracy są tragiczne, po miesiącu psujesz sobie wzrok na tych przestarzałych pulsujących monitorach, myszki raz działają raz nie działają, klawiatury poklejone, a słuchawki W FIRMIE W KTÓREJ SIĘ DZWONI JAKO ANKIETER działają najczęściej tylko na jedno ucho, bez mikrofonów lub wcale!!! Siedzisz w malutkim pokoiku w którym ściskasz się razem z 5 innymi ankieterami, nie oddzielone żadną nawet pleksą i się przekrzykujesz. Współczuję tylko tym, do których dzwoniliśmy, bo wstyd. Wypłaty ze zleceń dostaje sie nawet po 3 miesiącach od oddania zlecenia, tak jakby w ogóle nie mieli płynności finansowej, nie licząc dziwnych zapisków w umowach. ODRADZAM
ko,ko
14.11.2022 13:34
zgadzam się
MMM
21.08.2025 16:50
Uwaga ludzie na bandę przestępców, lichwiarzy, oszustów, sutenerów, bankrutów, okradających ludzi ze wszystkiego. Uwaga, ponad 100% opinii wytworzonych w google'u to opinie napisane przez nich samych!!!!. Ta pseudo agencja jest sektą!!!! Zanim zaaplikujecie pomyślcie co robicie i gdzie aplikujecie!!!!!!!!Ludziom nie wypłacają wynagrodzeń za pracę ( grożą im i ich rodzinom, szpiegują, okradają, wysyłają liściki z groźbami karalnymi, biją!!!!). Oni żyją z okradania ludzi i zbijają na Was kasę, a dla nich jesteście tylko słupami!!!!!!! Ta pseudo agencja prowadzi działalność przestępczą i aplikując do nich i pracując dla nich w sumie jesteście przestępcami gospodarczymi!!!!!!!!Oszukanych i okradzionych ludzi jest cała masa i ciągle się powiększa!!!!!!!!!!Uwaga, to nie jest zabawa, ani żarty, tylko jedyna obiektywna prawda o tej pseudo agencji i jej działalności!!!!!!!!!Uwaga, na piramidę finansową wielkich rozmiarów!!!!!!!Uwaga na kłamców, oszustów i manipulatorów!!!!!!Polecam lekturę, jedyną i najbardziej prawdziwą:
Przychody i zysk Mnforce Poland
61,2 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Przychody firmy w roku 2023 osiągnęły wynik 162 tys. zł. Wzrost 91% YoY musi świadczyć o doskonałej kondycji firmy. W danym okresie wypracowany zysk brutto to 61 tys. zł.
Co o tym myślicie?
Zostaw merytoryczną opinię o Mnforce Poland Sp. z o.o.