Dbam o zdrowie (DOZ)

Dębica - Dbam o zdrowie
Dęblin - puławy - Dbam o zdrowie
Dobra - Dbam o zdrowie
Ełk - Dbam o zdrowie

5. Opinie o Dbam o zdrowie (DOZ S.A.)

Opinie o Dbam o zdrowie (DOZ) Warszawa

ReviewUserIconZadowolona

26.03.2024 13:12

Bardzo lubię aptekę w Izabelinie przy ul. Tetmajera 14 bo jest tam szybka i fachowa obsługa oraz bardzo miła i pomocna . Bardzo pomagają przy wyborze kosmetyków szczególnie duża wiedza o marce enilome, którą polecają i dużą wiedzą o produktach dozu , które uwielbiam.
    ReviewUserIconBianka

07.12.2023 03:51

Wciąż szukają tego magistra farmacji? Jeśli tak, to zastanawia mnie tylko jedna rzecz, czemu akurat na umowę zlecenie? O ile nadal tak jest, bo nie mam nowszych informacji, niż to ogłoszenie z września. Dlatego weszłam tutaj. To są jakieś niestałe godziny, że nie ma UoP czy jak to wygląda?
    ReviewUserIconbORkus

04.03.2024 10:20

Pewnie dlatego ze ty mozesz zrobic na nich dobre wrazenie ale skad wiesz ze ktos po tobie nie zrobi jeszcze lepszego. Loteria troche.
    ReviewUserIconsedan

13.03.2024 09:41

nie ma co się martwić na zapas o takie rzeczy, tak wygląda życie. przecież nie zatrudnią wszystkich po kolei choćby chcieli
    ReviewUserIconLola

28.01.2024 17:32

Witam Czy już przy pierwszej umowie próbnej 3-m o pracę w aptece, niezbędne jest podpisanie umowy o odpowiedzialności materialnej ??? Pytanie do obecnych pracowników aptek DOZ ;)
    ReviewUserIconziomek

12.03.2024 09:55

o co chodzi z umową odpowiedzialności materialnej? ktoś wytłumaczy?
    ReviewUserIconWildy

14.08.2023 08:28

Cześć, zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko Specjalisty ds. Zakupów. Jak wyglądają benefity w centrali? Ktoś mógłby się wypowiedzieć o samym stanowisku?
    ReviewUserIconWizz

21.02.2024 09:14

Nie bardzo, raczej korzystam z innych portali typu pracuj czy olx. Na tej farmacji pewnie typowo stanowiska do apteki sa?
    ReviewUserIconRozumny

11.03.2024 10:22

Najpewniej tak, skoro udostępniają taka możliwość to pewnie po to żeby kogoś znaleźć...
    ReviewUserIconAlika

10.10.2023 09:03

Cześć, czy są teraz dostępne jakieś staże w centrali? Ile czasu trwa taki staż i czy ktoś może na takowym był i wypowie się jak to wygląda wszystko?
    ReviewUserIconparking

08.03.2024 10:28

tak, jest dużo ofert wystarczy sprawdzić na stronie
    ReviewUserIconRozumny

11.03.2024 10:21

Może dopiero jest na początku swoich studiów i się próbuje zorientować w temacie? taka rada - najlepiej nie wyprzedzać faktów, jak będzie się zbliżał termin rozpoczęcia stażu to uczelnia powinna dawać studentom jakiś wykaz miejsc ewentualnie inne wskazówki jak taki staż zrealizować
    ReviewUserIconRegio

03.03.2024 10:19

Dobre wynagrodzenie, atrakcyjne premie, rewelacja przełożeni i całość to praca marzeń
    ReviewUserIconAnonim

29.02.2024 17:03

Ludzie w centrali w większości przyjemni, atmosfera generalnie okej, biuro w miarę wygodne, ale na tym plusy się kończą. Niskie płace, ogromne wymagania, zerowa elastyczność (żeby wręcz nie powiedzieć "beton"), system premiowy i awansowy bynajmniej nie wygląda tak, jak przedstawia to HR podczas rekrutacji, a na koniec jeszcze można zaliczyć "dywanik" za to, że człowiek odbija kartę magnetyczną kilka minut przed upłynięciem równych ośmiu godzin pracy – niezależnie od tego, czy swoje zadania wykonuje dobrze czy źle.
    ReviewUserIconMargo

13.02.2024 09:48

Na ile może liczyć technik farmacji, realna płaca na rękę bez żadnych? Bo nigdzie nie ma takiej informacji? Pozdrawiam
    ReviewUserIconlego

19.02.2024 08:19

myśle, że tutaj też się za bardzo nie dowiesz, najlepiej się z pracodawcą kontaktować w takich sprawach
    ReviewUserIconJaca_praca

11.02.2024 22:29

Witam jakie są stawki dla techników w innych województwach, czy tak samo jak na śląsku minimalna plus ochłapy okolo 3500 pln? Co jest żałosne
    ReviewUserIconKandydat

10.01.2024 19:22

Witam, rozważam aplikowanie na stanowisko młodszego managera aptek w Katowicach. Macie jakieś spostrzenia, sugestie, opinie ? Polecacie?
    ReviewUserIconwhy not

11.01.2024 13:54

Ja od siebie mogę polecić pracę. Co prawda pracuje tutaj dopiero kilka miesięcy i może nie doświadczyłam jeszcze wszystkiego, ale przed rekrutacją czytałam tutaj sporo nieciekawych opinii - które jak się później okazało nie miały nic wspólnego z tym jak jest naprawdę
    ReviewUserIconwhy not

11.01.2024 13:55

Ale koniec końców, musisz sie sam przekonać czy to praca dla ciebie. Gdybys mial jeszcze jakies konkretne pytania to dawaj :)
    ReviewUserIconKasia

26.09.2023 21:53

Apteka doz Bytom ul. Kościelna. Porażka. Panie Ukrainki najpierw prowadzą osobiste rozmowy, nie interesują się klientem. Punkt otwarty od 8 do 16. Często do 15.30 dziś znowu kartka że jakaś awaria. Nagminne olewanie klienta. Zlikwidujcie ten punkt. Wcześniejsze Panie były super i zawsze pomocne. Omijac szerokim lukiem
    ReviewUserIconmagazynier jak ta lala

29.11.2023 15:44

czesc orientuje sie ktos jak wyglada praca na magazynie tutaj? moglby ktos przybliżyć temat? z góry dzięki
    ReviewUserIconJarzynka

15.12.2023 09:19

w sensie chodzi mi o to czy ludzie są normalni, czy w razie czego są pomocni, czy nie ma jakiegos (usunięte przez administratora) czy czegos takiego...wiem ze na magazynch roznie to bywa
    ReviewUserIconJarzynka

15.12.2023 09:22

w sensie chodzi mi o to, czy ludzie sa normalni, czy sa pomocni w razie czego, czy nie ma (usunięte przez administratora) i wgl... wiem ze na magazynach to roznie bywa
    ReviewUserIconmkt

30.10.2023 09:15

Jak wygląda praca w dziale marketingu? Zaobserwowałem, że bardzo często są rekrutacje. Czy jest duża rotacja? Z czego wynika? Czy jest możliwość pracy zdalnej chociaż raz w tygodniu?
    ReviewUserIconKtoś

07.12.2023 14:41

Rotacja, ponieważ jest za dużo obowiązków, to nie 1 etat tylko co najmniej 1,5, a do tego są niskie wynagrodzenia, brak zdalnej i ogólnie elastycznego podejścia.
    ReviewUserIconKisa

19.09.2023 10:27

Jestem po rozmowie o prace i podczas rekrutacji padło kilka ciekawych informacji, szczególnie w mojej sytuacji życiowej bardzo zainteresowała mnie idea tego DOZ Camp. Z różnych przyczyn nie dopytywałam na rozmowie, więc czy mógłby ktoś mi tutaj dokładnie wyjaśnić jak można wziąć w tym udział i jak to w praktyce wygląda?
    ReviewUserIconKisa

19.09.2023 10:31

Może też ktoś od razu dorzucić kwoty wyprawek dla niemowlaka? Z góry wszystkim dziękuję :)
    ReviewUserIconSonia

05.12.2023 15:19

Jak ja tam pracowalam (2 lata temu) to musialam dogadac to z pracodawca - kwalifikacje byly gdzies w kwietniu wedlug wskazan medycznych, a sam turnus w sierpniu. Razem z dzieckiem przebywa sie 2 tyg w specjalnym ośrodku, gdzie jest ulozony plan zajęć dla dziecka i rozne inne atrakcje.

08.10.2023 17:38

Hej, pomoże mi ktoś? Coś tam tu pisano o awansach w centrali, a jak to jest w aptekach? Szukają magistra farmacji, jest realna szansa, aby potem zostać kierownikiem w danej placówce? Nie wymagają doświadczenia, ale czy jako osoba która je ma, mogłabym liczyć na wyższą stawkę? I padło tu ciekawe pytanie o system premiowy, niestety bez odpowiedzi. To jak to w końcu wygląda?

25.11.2023 23:53

Każą ci sprzedawać markę własną i jak sprzedasz określoną przez nich ilość zależną od obrotów apteki (dla małej około 1000 sztuk miesięcznie) to dostaniesz jakieś 200 - 300 zł premii, jak sprzedasz mniej niż określony cel to nie dostaniesz ani grosza

07.11.2023 06:40

Była taka oferta kiedyś na magistra farmacji, we wrześniu ją zdjęli chyba. Wciąż liczę, że coś się trafi jeszcze w przyszłości takiego, bo szukam pracy w okolicy. Wiadomo, ile doświadczenia wymagają ogółem? Bo ja to właśnie zwlekałem, świeżo po studiach jestem i nie wiem, czy mnie tak wezmą od razu na pełen etat gdzieś.
    ReviewUserIconIdymarcowe

17.11.2023 09:41

Co do doświadczenia nic nie musisz mieć, byle wykształcenie było i oczywiście prawo do czynnego wykonywania zawodu

17.11.2023 18:13

Wezmą cię, wezmą. Łapią każdego farmaceutę który się zgłosi bo od nich ludzie stadnie odchodzą do innych sieci gdzie dla magistra płacą okolo 1 tysiąc zł na rękę więcej niż w DOZ

15.11.2023 18:06

Patrząc z perspektywy pracownika mgr farmacji w aptece DOZ przełożeni typu dyrektor operacyjny czy manager są pozbawieni elementarnych zasad kultury i dobrego wychowania. Na podania czy zapytania pracowników przesyłane pisemnie w ogóle nie reagują. Lekceważąco nie odpowiadają na nie.. I z tego co wiem z innych aptek DOZ jest to normą. Całkowity brak poszanowania pracownika. Zapominają chyba że to MY pracujemy na nich.

23.10.2023 07:43

W ogłoszeniu na mgr farmacji proponowali umowę zlecenie widziałam , mam na myśli to z września. A dlaczego tak? Nie mogę przeczytać już treści a chciałabym wiedzieć, jak to aktualnie wygląda. Jednak bardziej by mi zależało na umowie o pracę niż na zleceniu. Ale z czego to wynika, jakie są niestałe godziny pracy?
    ReviewUserIconLineo

09.11.2023 08:33

Skoro ktoś coś pisał o zastępstwach wyżej to bym obstawiał że zdarzać się mogą, ale sprawdzałbym na twoim miejscu w ogłoszeniach jak to po prostu wygląda
    ReviewUserIconLineo

09.11.2023 08:34

Sprawdzałem ostatnio czy coś dla siebie znajdę ale akurat nie widziałem więc może tobie uda się coś znaleźć jeśli szukasz krótszych zleceń ;)
    ReviewUserIconAdam

08.11.2023 00:35

Doszło do tego, że nawet zleceniobiorcy nie chcą już pracować w tym (usunięte przez administratora)a apteki są czynne po osiem godzin. Szanowni Państwo po co wy kupujecie tyle aptek skoro nie potraficie nawet zapewnić obsady. Proszę inwestować w warzywniaki, bo chociaż tam będziecie mogli czynnie pracować za kasą a nie udawać wielkich marketingowców w biurach.
    ReviewUserIconItguy

04.11.2023 07:42

Nowy prezes doz pl Paweł podobno jest rewalacyjny! Będę wdzięczny za potwierdzenie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dbam o zdrowie (DOZ)?

Kontakt - DOZ S.A.

Al.Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa

Branże: Doradztwo biznesowe

ReviewUserIconBąbel

13.09.2023 09:24

W centrali na stanowisku programisty można pracować na B2B czy oferują umowę o pracę?
    ReviewUserIconGuma

13.10.2023 08:28

Luxmed też ma dostęp do specjalistów? Wcześniej miałam tylko Medicovera
    ReviewUserIconpelar

14.10.2023 08:51

Z tego co kojarzę to wszystkie te ubezpieczenia mają dostęp do specjalistów i jedynie od pakietu zależy do których będziesz mieć darmowy dostęp.
    ReviewUserIconlen

06.03.2023 16:49

w Częstochowie i okolicy nie licz na podwyżkę dopóki menagerem jest (usunięte przez administratora), wiecznie nie ma pieniędzy, personelu a w iinych województwach nie ma problemu z podwyżkami i personelem
    ReviewUserIconPopieram

26.06.2023 16:23

Dopiero teraz zauważyłam tę opinię, bo swoją dodałam na łódzkiej stronie. To prawda...ale aspekt pieniędzy to nie wszystko.....szacunek do drugiego człowieka a raczej jego brak...wiem jak odetchnęli inni jak im się region zmienił. Z tego typu ludźmi nie ma się co szarpać...lepiej jest zmienić miejsce pracy.
    ReviewUserIconKrzysiek

12.10.2023 12:22

duze braki kadrowe magistrów i techników farmacji

12.10.2023 12:17

@Pracodawca Pracuję jako mgr farmacji w aptece DOZ w Warszawie już 4 lata. Ostrzegam, całkowity brak podwyżek pensji chyba ze się im da do zrozumienia że pracownik chce się zwolnić. Nie ma czegoś takiego że np raz do roku pracodawca podwyższa pensje. Dlatego niestety pensje niższe niż w innych sieciach
    ReviewUserIconLinda

22.07.2023 12:29

Pojawiło się ogłoszenie- młodszy manager sprzedaży. Co taki manager robi będąc u Was w aptece na wizycie?
    ReviewUserIconIlo

02.10.2023 09:20

to wtedy nie wychodzi i tak na to samo? bo przecież jeśli dają pieniądze albo płacą sami to raczej to samo..
    ReviewUserIconbum

09.10.2023 13:29

pewnie ze wychodzi na to samo, tylko ze to ty musisz pilnowac zeby zrobic przelew na czas

23.09.2023 22:30

Hej hej, interesuje mnie praca w centrali, konkretnie w dziale zakupów. Szukają tam specjalisty. Jak wygląda ścieżka rozwoju tam, jest możliwość awansu w przyszłości na kierownicze stanowisko czy raczej już nic dalej nie ma? Co to za akcje profilaktyczne, o których piszą na stronce? Macie też mozliwosć pracować częściowo z domu czy tylko 100% biura praktykują?
    ReviewUserIconOpti

25.09.2023 11:27

Na dział zakupów wymagają jakiegoś konkretnego doświadczenia?
    ReviewUserIconMkt

07.08.2023 08:23

Dlaczego w DOZ ciągle szukają kogoś do Działu Marketingu? Tam jest taka rotacja czy ten dział się tak rozwija?
    ReviewUserIconTudor

10.08.2023 10:21

u nich na stronie w zakładce kariera są wypisane ogłoszenia
    ReviewUserIcondarski

19.09.2023 00:49

ten dział jest zaprzeczeniem słowa marketing, problem za problemem, nie wiąże się totalnie z jakakolwiek kreatywnością, dostajesz opieprz za wszystko, jesteś przeładowany zadaniami, jednocześnie zajmujesz się eventem, akcjami, zdjęciami, kontaktem z agencjami i całym światem a na koniec wysłuchujesz dąsów pani prezes

26.06.2023 21:08

ReviewUserIconsopla

11.07.2023 08:33

to ja się jeszcze upewnię, tu raczej umowa o pracę, prawda?
    ReviewUserIconuop

13.07.2023 08:38

wydaje mi sie ze w aptekach mamy jedynie umowy o prace ale jak sie myle to niech mnie ktos poprawi :)
    ReviewUserIconHuba

03.07.2023 08:52

Cześć, jak wygląda program stażowy w Warszawie w analizach biznesowych? Ktoś powie coś o tym więcej? Znalazłam informację na ich stronie, że coś takiego oferują ale chciałabym poznać szczegóły.
    ReviewUserIconsopla

11.07.2023 08:35

co to jest karta miejsca? nie spotkałam się wcześniej z dostępnymi benefitami od razu i może pominęłam coś ale totalnie nie spotkałam się z czymś takim.
    ReviewUserIconWaq

12.07.2023 09:11

z kart to masz Fit profit chyba tylko, a ta opieka to enel med :)
    ReviewUserIconPaweł

28.06.2023 17:56

Na jakie warunki może liczyć młodszy manager regionalny? Jakie auto? Jaka podstawa
    ReviewUserIconMarlena

22.03.2023 18:39

Pytanie z serii bardzo ogólnych: czy polecacie zawód farmaceuty? Piszę w tym roku maturę i zastanawiam się jaki kierunek studiów wybrać. Moglibyście mi napisać co nieco o specyfice tego zawodu, czy jest opłacalny i satysfakcjonujący?
    ReviewUserIconargil

22.06.2023 15:19

a czy prosto po studiach przyjmuja ludzi? typowych świeżaków
    ReviewUserIconfarmatyk

26.06.2023 12:44

tak po studiach na niektore stanowiska tez przyjmuja, ale no doswiadczenie zawsze lepiej widziane, wiesz jak jest
    ReviewUserIconK.

11.05.2023 10:28

W kontrze do wielu negatywnych opinii postaram się opisać swoją pracę w DOZie z trochę innej perspektywy. Pracę w tym miejscu skończyłam już jakiś czas temu i pozwoliło mi to nabrać pewnej perspektywy kiedy już wszystkie emocje opadły. Sama praca nie jest zła, generalnie pracuje się tak jak w każdej innej aptece jeśli już ktoś pracował w zawodzie to tutaj nic go nie zaskoczy. Bywało między nami frustrująco i czasami denerwowaliśmy się jeden na drugiego ale przez większość czasu było między pracownikami i kierownictwem po prostu w porządku, czasem zabawnie czasem mniej ale na relacje w firmie naprawdę nie mogę narzekać. Pakiet benefitów uważam że jest dość spory w porównaniu do konkurencji i to był dla mnie bardzo duży plus podczas pracy tutaj. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to nie będę podawać dokładnych stawek, nie chcę się tym dzielić ale powiem że były na takim średnim poziomie, znam miejsca z lepszymi jak i z gorszymi stawkami. Ogólnie pracę polecam jeśli jest się osobą pracowitą i w umiarkowanym stopniu odporną na stres, nie trzeba być jakoś bardzo ekstremalnie odpornym ale trzeba mieć świadomość tego że stresujące sytuacje się pojawią jak to w zawodzie, nieważne czy w tej firmie czy w innej. Pozdrawiam
    ReviewUserIconLara

20.06.2023 12:33

a czym się różni ten fitprofit od multisporta? wcześniej się nie spotkałam z tym
    ReviewUserIconsportsman

21.06.2023 13:38

to samo praktycznie, tylko oczywiscie inne placówki korzystają plus fitprofit ma jeszcze fajne dodatkowe rabaty na rózne rzeczy i chyba multisprot takiego dodatku nie ma
    ReviewUserIconFirma poziom 0

16.06.2023 09:20

Ta firma co miesiąc szuka pracowników social media od chyba 5 lat czy serio nikt nie spełnia waszych wymagań bo ja mimo doświadczenia aplikowałem z 4 X i nigdy nie dostałem choćby pół zdania w odpowiedzi. Dla mnie firma (usunięte przez administratora)i odradzam, kpina nie rekrutacja i chyba pranie danych osobowych bo inaczej tego nie widzę z takim podejściem do kandydatów.
    ReviewUserIconAkali

06.06.2023 09:14

Hej, nie działa mi strona DOZu. Czy ktoś wie czy są teraz czy są oferty na stanowiska administracyjne?
    ReviewUserIconPalko

13.06.2023 10:19

A jakie stanowisko by cię w takim razie interesowało? To może ktoś inny będzie w stanie precyzyjniej się wypowiedzieć? Czy pytasz o jakiekolwiek byle by się dało zdalnie?
    ReviewUserIconBrak

14.06.2023 23:06

Nie ma pracy zdalnej ani hybrydowej.
    ReviewUserIconBoniek

05.06.2023 18:14

Nie rozumiem z jakiego powodu pan Oskar wielki kierownik magazanu pracuje jeszcze w tej firmie. Góra pozwala na takie traktowanie pracowników? Brak szacunku i chamstwo zastraszanie kultura na poziomie chłopa ze wsi. Nie chce się przychodzić do pracy omijać szerokim łukiem
    ReviewUserIconnowy?

05.06.2023 09:40

jak pracuje sie w marketingu? widze że jest bardzo duzo nowych pracowników? czy były jakieś czystki? o co chodzi?
    ReviewUserIconSimon

25.05.2023 15:23

Na stronie jest oferta na kierownika tylko od razu odsyła do aplikowania, gdzie można znaleźć samą ofertę?
    ReviewUserIconSpacz

31.05.2023 11:52

Wiem tylko, że normalnie uopy dają nawet od początku, a czasem b2b można wziąć. Ale o doświadczenie też bym chętnie dopytał
    ReviewUserIconApteczny

02.06.2023 11:17

Ciężko powiedzieć, bo na ich stronie jak się aplikuje to nie ma oferty, jest tylko arkusz do wypełnienia, Ja byłem prosto rok po studiach jak udało mi się dostać do apteki.
    ReviewUserIconHania

12.05.2023 12:33

Ile mniej wiecej zarabia technik farmaceutyczny w dozie?
    ReviewUserIconJawi

16.05.2023 11:07

nie wiem czy nie zależy to od lokalizacji, doświadczenia i innych czynników, najlepiej zapytac bezpośrednio ile zaoferują, bo nie chcę nikogo wprowadzić w błąd
    ReviewUserIconAsia

12.05.2023 19:42

Jak się zjedzie na sam dół strony jest "dlaczego doz.pl" i teraz: bezpłatna infolinia dla pacjentów, weryfikacja interakcji leków, encyklopedia leków i ziół, porady na czacie z farmaceutą, e-wizyta z lekarzem specjalistą. Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat. Z kim się skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji?
    ReviewUserIconZuza

27.04.2023 12:32

Zdarzają się czasami ogłoszenia na dermokosmetyki? widziałam, że pytania się pojawiały, sama sprawdzam od jakiegoś czasu i nic
    ReviewUserIconNataliee

12.05.2023 14:07

Ja się tym zbytnio nie interesowałam, ale chyba najlepiej regularnie sprawdzać oferty :)
    ReviewUserIconEmilia

05.04.2023 17:20

Według tego co na stronie wypisane to dodatków i benefitów DOZ oferuje imponująco duźo. Szczególnie interesuje mnie co kryje się pod hasłem "wachlarz dodatkowych świadczeń socjalnych", oraz ile wynosi dofinansowanie do Multisporta? Mam jeszcze kilka pytań ale wszystko po kolei ;)
    ReviewUserIconEmilia

04.05.2023 16:09

To żadne pieniądze. A coś jeszcze o firmie jako takiej?
    ReviewUserIconkompan

10.05.2023 08:14

Nie wiem czy Cię to interesuje ale jeśli chodzi jeszcze o benefity to są fajne bonusy na dzieci. Na pewno jest wyprawka dla niemowlaka i dla pierwszoklasisty co mi akurat bardzo pomogło.

Zostaw merytoryczną opinię o DOZ S.A.

Nie przegap nowości o DOZ S.A.!