masmix09.05.2014 14:10
Szanowni Państwo, tak nieprofesjonalnego podejścia nigdzie nie widziałem i nigdy się z takim nie spotkałem. Byłem umówiony na godz 10 w Cafe Kulturalna przy Pl. Defilad w PKiN próbuję wejść i co? okazuje się że zamknięte więc idę i pytam w głównej recepcji dlaczego zamknięte ponieważ byłem umówiony na 10. Pani oznajmia że knajpa czynna od 12.
Lekko zdziwiony dzwonie do Pani z którą byłem umówiony a ona przekazuje info że przed chwileczką się dowiedziała że knajpa zamknięta (słysze jak leci zdyszana) i będzie za za dosłownie minutkę żebyśmy się spotkali w PKiN od przy recepcji od strony ul Marszałkowskiej więc ok. Czekałem 50min aż ta szanowna Paniusia przyjdzie i nic!! nie doczekałem się. (usunięte przez administratora) wsiadłem do auta i pojechałem do domu. Po przejechaniu całej Warszawy ona do mnie dzwoni ze zdziwieniem gdzie jestem i dlaczego pojechałem. W międzyczasie przez 1h czekania próbowałem się dodzwonić około 15 razy bezskutecznie. Babka tłumaczyła się że prowadziła rozmowę z kandydatką.
Kur*a ja się zastanawiam kto wybrał na stanowisko kierownicze taką tępą dzidę która umawia się na konkretną godzinę i nie sprawdza od której czynny jest lokal i dziwi się że potencjalna osoba umówiona na 10 jeśli chce pracować powinna może czekać do 13 na audyjencie!!! no porażka na maska!!
OMIJAĆ SZEROKO !!!!!!!!!!!!!