Orion Pharma

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 301 ocen.

Opinie o Orion Pharma

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orion Pharma

Zawiedziony

Nie polecam firmy.. firma krzak męczarnia straszna w sprzedaży leki nieznane, bez reklamy itp nikt o tym nie słyszał nikt tego nie wiedział a ty wynik musisz zrobić. Zachorowałem na tydzień i juz nie miałem do czego wracać. Tak jest niestety na kardiologii. Po za tym raz w tyg jazda z dm i duo wizyty. Pracujecie 8h potem siadacie i omawiacie dzień co jak. Strasznie to wykańcza bo presja ogromna. Zatrudniają bez doświadczenia bo nikt z doświadczeniem nie pójdzie do Orion. Auto astra 5 można korzystać ale lejesz za swoje.. telefon dostajesz o komputerze zapomnij. AA pracujesz w terenie 8h potem po pracy siadasz do kompa i ogarniasz maile, zamówienia, plan pracy, obdzwaniasz apteki, ja jak zaczynałem o 6:00 to kończyłem o 21 zależy gdzie musiałem jechać a tereny są dość rozległe. Premia? Najlepszy pH w orionie nigdy jej nie widział. Ludzie ok, reszta nie do końca. Nie liczy się człowiek tylko cyferki.

Ona

Witam Przeszłam rozmowę rekrutacyjną. Bardzo proszę powiedzcie mi czy jest sens jechania do Warszawy na II etap? Jak się pracuję w tej firmie?

Anna

W przypadku tej firmy jest to umowa na okres próbny 3 mc. Płaca około 3000zl netto, a przez najbliższe 14 miesięcy nie masz co liczyć na premie, tak mi powiedziano na rekrutacji. Zaprosili mnie do drugiego etapu, ale wiedziałem ze z KR nie da sie pracować zarówno z babka jak i kolesiem.

Aneta

@Agata jeśli chodzi o zarobki to zależy to zazwyczaj od Twojego doświadczenia a także czasami wykształcenia. Czy ktoś z was jest w stanie odpowiedzieć na pytania użytkownika '' Agata''? Podzielcie się takimi informacjami na tym forum o pracy w firmie Orion Pharma.

Agata

Ktoś coś miarodajnego podpowie ? Jakie są warunki pracy? czy faktycznie umowa TYLKO na 3miesące próbna? Ile jest etapów ? Czy Przedstawiciel Medyczny czy Farmaceutyczny zarabia lepiej? AS Cen. to logiczne w takich Firmach, jeśli ktoś się obraża i myśli, że złe wytypowanie osoby do uratowania z jaskini miało wpływ jest w błędzie lub z małym doświadczeniem. Pisaliście o podstawie około 2800zł netto czy rzeczywiście tak mało ? (w spożywczych hurtowniach bez specjalistycznej wiedzy o preparatach płacą średnią krajową jak jesteś dobrym handlowcem). Jaki procent od podstawy oraz w jakim okresie jest wypłacany w postaci premii ? Jakie szanse mają osoby z konkurencji ? firma woli z branży czy racze bez doświadczenia? Nie wierzę w brednie na forum o braku narzędzi typu komputer itd. to niewielki koszt dla pracodawcy a podstawowe narzędzie do przetwarzania danych i analiz oraz maili. Można owszem w smartfonie jednak zaawansowane dane IMS czy inne bazy Excela na małym ekranie gorzej się opracowuje. Raportowanie SMS praktycznie jest dziś w KAŻDEJ korporacji (słyszałam wczoraj, że nawet na Messenger niektórzy KR sobie życzą).

R
@Agata 06.10.2017 13:54
Ktoś coś miarodajnego podpowie ? Jakie są warunki pracy? czy faktycznie umowa TYLKO na 3miesące próbna? Ile jest etapów ? Czy...

Premii nie zobaczysz na oczy. Jeżeli zrobisz dobra wrzucę i siada Ci dwa miesiące, wywalasz meeega wynik to dostaniesz 200zl. Z narzędzi auto i telefon. Zaawansowane IMSy.. Hehehehe! Tu nie ma nic takiego ;) IMS dostajesz w excelu i jest to jedna tabelka tylko ze sprzedażą Twoich leków (zero konkurencji). Firma nie zatrudni ludzi z branży bo tacy nigdy do Oriona nie przyjdą. Szukają młodych ludzi którzy zawojują świat organizując imprezy dla aptek..

Aneta

@Przyszłypracownik widzę, że nikt nie zdążył Ci odpisać. Czy powiesz nam jak przebiegł proces rekrutacji? Jakich pytań spodziewać się na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy zostałeś przyjęty do pracy? Te informacje pomogą osobom aplikującym do firmy Orion Pharma.

Przyszłypracownik

Witam, zostałem zaproszony na rozmowę na Przedstawiciela Farmaceutycznego czy ktoś mógłby dać jakies wskazówki? O co pytają z czego najbardziej sie przygotować? Dziękuję bardzo wszystkim udzielającym informacji

Aneta

@xxx jesteś pewien, że chodzi o mobbing? Pamiętaj, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy ktoś jeszcze z was odczuł mobbing w firmie Orion Pharma? To forum dotyczy opinii na temat pracy w firmie Orion Pharma w Warszawie a nie w Krakowie.

Xxx

Witam, Apropo Krakowa to rowniez zaproszono mnie na rozmowe. Bardzo prosze o kilka slow osob ktore sa w stanie sie wypowiedziec na temat pracy PH na tym rejonie:) Z gory wielkie dzieki!

xxx
@Xxx 20.09.2017 17:18
Witam, Apropo Krakowa to rowniez zaproszono mnie na rozmowe. Bardzo prosze o kilka slow osob ktore sa w stanie sie wypowiedzi...

Przeczytaj komentarze wyżej, na kazdym terenie sytuacja jest bardzo podobna. Osobiście ie polecam. Ciagle zmiany pracowników i mobbing ! :)))

Xyz

Oj jak pięknie ktoś usuwa wszystkie negatywne komentarze... brawo Orion! Tylko was stać na takie rzeczy. Oby tak dalej, daleko zajdziecie! Ps. Powodzenia z pracowanikami zatrudnianymi na 3 miesiące... chyba ktoś kto je rekrutuje i zatrudnia nie nadaje się do tego skoro juz kilkunastu przedstawicieli na jednym terenie nie może sobie poradzić dłużej niż 3 miesiące.. brawo dla Krakowa!

Potencjalny

Witam serdecznie. Mógłby ktoś powiedzieć coś na temat pracy w Gdańsku? Mam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną i chciałbym uzyskać chociaż odrobinę informacji. Czy wiecie coś na temat rotacji w firmie, zarobków, liczby wizyt, czy lekarze i farmaceuci chcą rozmawiać bo widziałem dość często ogłoszenia i to mnie trochę zniechęca bo klient jeśli zobaczy co chwilę innego przedstawiciela przestaje wierzyć w rzetelność firmy. Pozdrawiam

Aneta

@Karo i jak poszedł Ci test? Możesz powiedzieć coś o tym? @Kakadu czy możesz powiedzieć jak przeszedł proces rekrutacji w Orion Pharma? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie? Czy wymagania jakie stawia pracodawca są duże?

Kakadu

no tak, nikt nie zatrudni jeśli nie bedziesz mial wiedzy na temat tego co sprzedajesz, ale czy są jakieś szkolenia wcześniej? wyjazdowe lub on-line? Aplikowałam na stanowisko Przedstawiciela.

xxx

Test jest pisemny, oczywiscie ze mozna go nie zdac. Nikt Cie nie zatrudni jezeli nie bedziesz mial wiedzy na temat tego co sprzedajesz.

xcd

Czyli jest to test pisemny? Mozna go nie zaliczyć?

Xxx

Test jest z wiedzy o konkurencji i cenach

nowy

Jaki teren dostałeś od 7 sierpnia i jaką linie?

Ambitny

Zaczynam prace od 7 sierpnia ( test merytoryczny) ktoś go pisał ? Co jeśli nie zdam ( chociaż takiego scenariusza nie zakładam. ) co do. Rekrutacji to bardzo pozytywna najpierw rozmowa z DR potem z DS w Warszawie. Gdzie mówił jaka to jest rzeźnia i orka. Bez doświadczenia w farmacji zaproponowali 2800 netto. Auto nie mam pojęcia czym tam jedzą ( mam nadzieje tylko ze nie fiatem panda) coś gdzieś obiło mi się o uszy ze astra lub kia ceed, Jak będzie ? Pożyjemy zobaczymy.;)

Karo
@Ambitny 12.07.2017 22:30
Zaczynam prace od 7 sierpnia ( test merytoryczny) ktoś go pisał ? Co jeśli nie zdam ( chociaż takiego scenariusza nie zakładam....

Ambitny, daj znac jak poszedl test, ja mam jutro ;-)

Piotr

Z furki można korzystać prywatnie, tankując w swoim zakresie?

Zzz
@Piotr 11.07.2017 10:13
Z furki można korzystać prywatnie, tankując w swoim zakresie?

Od niedawna mamy w autach GPS więc nie wiadomo jak to będzie...

Bambino

Jeżeli takie warunki są dla Ciebie satysfakcjonujące to okej... A co do pani D- Hmm.. popracujesz to pogadamy ;)

Aneta

@Potencjalny Orionowiecrozumiem, że w takim razie trzeba przygotować się na ciężką rozmowę kwalifikacyjną. A czy obie rozmowy odbyły się tego samego dnia? Ile czekałeś na propozycję pracy?

Artek
@Aneta 26.06.2017 10:17
@Potencjalny Orionowiecrozumiem, że w takim razie trzeba przygotować się na ciężką rozmowę kwalifikacyjną. A czy obie rozmowy o...

Uważam, że rozmowa nie była ciężka. Fakt, wszystko co powiesz jest kontrowane ale to ogromny plus, ponieważ w terenie usłyszysz dużo więcej mniej przyjemnych rzeczy i masz możliwość się sprawdzić, jeśli nie pracowałaś wcześniej w branży. Byłem na jednej rozmowie, a po upływie tygodnia otrzymałem odpowiedź. Co do warunków: 3800 brutto, nowa astra 5, zatrudnienie przez firmę zewnętrzną. A jeśli chodzi o wypowiedź Bambino - masz chyba przestarzałe informacje... Realia wyglądają nieco inaczej i rozumiem, że po zwolnieniu przez p. D chcesz dać upust swojej złości ? przykre.

Potencjalny Orionowiec

Nie wierzcie w te bzdury o warunkach zatrudnienia czy rekrutacji. U mnie wyglądało to tak, że najpierw rozmowa z Regionalnyn, a pozniej z Dyrektorem sprzedaży. Normalna rozmowa na poziomie w obu przypadkach. Dyrektor będzie podważał każde wasze zdanie, krytykował, negował - taka jest strategia, chociaż według mnie jest za ostry i może zrażać do Oriona. Grunt to na spokojnie bronić swojego zdania. Mi zaproponowali 3000 netto na uopie plus nowy Opel, a nie mam doświadczeniami w farmacji.

Aneta

@Były orionowiecjeśli zniknęły jakieś komentarze oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez naszego administratora za łamanie zasad regulaminu Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie, ale nie jest to miejsce na skupianie się na życiu, szczególnie prywatnym, innych pracowników.

Były orionowiec

Kto usuwa komentarze? Które są zgodne z prawda? Czyżby Darie zabolało? A może boi się ze mezus się w końcu otrząśnie i zobaczy co wyprawiasz na cyklowkach? I jak nie szanujesz ludzi? Zacznij od dobrego szkolenia siebie a potem ustawiaj innych.

Bambino

@aneta szkolenie przed rozpoczęciem pracy trwa 8h. Na drugi dzień sama w teren. Nie masz żadnej bazy danych, nie znasz historii na swoim terenie. Telefon rano ile zamierzasz sprzedać i gdzie. Po pracy- godzina 17-18 maglowanie przez szanowna panią D- wielka i najbardziej FAŁSZYWĄ kierowniczka w ten firmie. Duo wizyta- dowiadujesz się 10 min przed przyjazdem, a potem praca do 16 i omawianie dnia do 18-19... (dodam ze miałam teren oddalony 1,5h od domu). Cyklowki- chlanie na umór. Nie pijesz do upadłego- wylatujesz. Aż dziw bierze ze niektórzy tacy jak kierowniczka na Śląsku i w malopolsce pani D., dalej żyją w "szczesliwych" związkach rodzinnych wyczyniające takie rzeczy na środku parkietu z innymi przedstawicielami..... Odradzam każdemu!

Bohater

Zdecydowanie odradzam prace w tej firmie. Szczególnie jezeli chodzi o prace z Darią. Kompletny brak kompetencji ze strony przełożonej, brak merytoryki (wiedza o produktakach zerowa jedyne co zna to konkurencja). Nie potrafi pomóc przedstawicielowi (jedyne co jej dobrze wychodzi to wymaganie od innych ) Dzień pracy z "szefową" kończy się podsumowaniem które twa do 18-00-19 00. Brak szkoleń z produktów, przedstawiciele muszą radzić sobie sami. Ulubionym sposobem na "dobre relacje w zespole" jest napuszczanie na siebie przedstawicieli. Jedna rada : zacznij od siebie i dopiero wtedy wymagaj od innych !

Janusz Andrzej

W ciągu roku zwolniono z jednego terenu 5 osób. Rotacja obrzydliwa ... w ten sposób wyniku się nie zrobi. Dramat i wstyd .

Xxx

@aneta 12wizyt. Pierwsza wizyta max do 9:00

Aneta

@Bambino piszesz, że po zmianie pracodawcy doszedłeś do wniosku, że w Orion Pharmanie doceniano pracowników. Co takiego zabrakło w firmie? Wspominasz również o braku profesjonalizmu. Co przez to rozumiesz? Mam nadzieję, że rozwiniesz swoją wypowiedź. Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które myślą o podjęciu pracy w firmie i trafiły na ten wątek szukając informacji na jej temat. @xxxmógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy jako przedstawiciel medyczny? Jak wygląda typowy dzień pracy na tym stanowisku?

xxx

@Xyz Nie ma możliwości rozwoju, co do floty nie ma co narzekać ople astra 5 lub kia. Opieka medyczna dopiero po roku, multisport 150zł mies

Bambino

Zero profesjonalizmu... Po zmianie firmy na inną wiem co to znaczy szanować i doceniać pracownika. Firmę orion co najwyżej można posądzić o molestowanie psychiczne.. z regionalną z południa na czele

P

@Tomek odpusc sobie pisanie na forum, wszyscy wiedzą że pracujesz w firmie i tylko podlizujesz się szefostwu.. Ci którzy mieli z Tobą do czynienia dobrze wiedzą jak wielkim bucem jesteś.

Aneta

W ofertach pracy na stanowisko przedstawiciela medycznego firma oferuje możliwość rozwoju zawodowego. Moglibyście powiedzieć jak możliwości rozwoju wyglądały w Waszym przypadku?

Xyz
@Aneta 01.06.2017 12:42
W ofertach pracy na stanowisko przedstawiciela medycznego firma oferuje możliwość rozwoju zawodowego. Moglibyście powiedzieć ja...

Czy ktos orientuje się jak wyglada forma zatrudnienia, benefity i flota?

xxx

@krzysiek na poczatek daja okolo 2800 netto

krzysiek

Ktos napisze jakie zarobki na dzień dobry?

Kolorowa tecza

Rekruterzy firm orginalnych/duzych korporacji slyszac Orion robia dziwne miny, pelne wyrazow wspolczucia dla metod rekrutacj/szkolenia/warunkow pracy w tej firmie. Znam z autopsji.

lotos

Opowiem swój przypadek. Projekt trwa już 2,5 roku. Sytuacja na dziś dzień wygląda tak: Kierowników projektu było 3-ech, właśnie poszukiwany jest następny. Przedstawicieli na moim rejonie było 3. Ja jestem 4. Na innych rejonach taka sama sytuacja. Z tego co wiem jeden z rejonów został zamknięty wraz ze zwolnieniem 2 następujących po sobie przedstawicieli pracujących łącznie 5 miesięcy :) Po zamknięciu tego rejonu otworzono inny w zupełnie innej części PL, gdzie sytuacja nie jest lepsza. Do tego projektu przyjmują do pracy tylko i wyłącznie os. bez doświadczenia. Sami oceńcie czy warto.

gosc

Czy był ktoś dzis w Olsztynie na rozmowie?jak wrazenia?

Konkurencja

Gościu powyżej chyba trochę przegina. Po co obrażasz innych? Widać na odległość, że jesteś z ekipy rekrutującej. Trochę szacunku dla innych ...i pokory. Sam prędzej czy później będziesz szukał pracy z takim podejściem. :)) życzę powodzenia w realnym świecie.

SPP
@Konkurencja 22.03.2017 11:16
Gościu powyżej chyba trochę przegina. Po co obrażasz innych? Widać na odległość, że jesteś z ekipy rekrutującej. Trochę szacun...

Konkurencja i siedzi na forum innej firmy ? Szukasz pracy tak samo jak ja ? Jeśli jesteś byłym pracownikiem, może odpowiesz i pomożesz w temacie informacji o jakie prosiłem, zamiast komentować a idąc Twoim tokiem rozumowania ( każdy sądzi po sobie ) - obrażać innych i dodatkowo źle życzyć ? Nieładnie ....

Aneta

@Tomek a Ty rozumiem jesteś pracownikiem firmy? Chętnie poznamy również Twoją opinię. Co uważasz za największy plus pracy w Orion Pharma?

Magik

Czy ktoś może mi powiedzieć jakie stanowisko zajmuje gburowaty Pan w ciemnej marynarce będący rekruterem w Opolu?

Aneta

@Orion NIErzeczywiście jeśli nie miałeś informacji na temat czasu trwania rekrutacji, to można być zaskoczonym. Rozumiem, że rekrutacja do firmy jest wieloetapowa. Jakie pytania padały podczas pierwszego spotkania?

D
@Tomek 11.03.2017 09:48
Aneta Proszę tak samo jak Ty -przeczytaj spokojnie bez emocji mój wpis. Poczytaj o sposobach rozmów rekrutacyjnych .... Być...

Jeżeli nie potrafisz zaplanować 20 rozmów w ciągu jednego dnia to zaplanuj rekrutacje na dwa dni. Jeśli nie potrafisz to brak organizacji jest dość znaczny jak na osobę na szczeblu zarządzającym

Orion NIE
@D 12.03.2017 23:31
Jeżeli nie potrafisz zaplanować 20 rozmów w ciągu jednego dnia to zaplanuj rekrutacje na dwa dni. Jeśli nie potrafisz to brak o...

Dziękuję D. Sposób rekrutacji odpowiada poziomowi Firmie. Ps. Do Pana Tomka: wyrażam jedynie Swoją opinię. Do tego służy Forum. Żałuję, że trzeba było jechać 100 km i poświęcać czas , nie mogąc się wypowiedzieć. O sposobie rekrutacji oczywiście decyduje rekrutujący. Mnie osobiście rozczarowało całe spotkanie. To moja subiektywna ocena. Panie Tomaszu, cytując Pana słowa: każda kumata osoba od dawna już takich rekrutacji nie przeprowadza. Proszę okazać odrobinę kultury i nie obrażać ludzi za wypowiadanie swoich opinii. To jedynie potwierdza moją opinię . Wcześniej słyszałem tylko pogłoski. Teraz się potwierdziło zdanie na temat Firmy. Tyle w temacie.

Orion NIE

Po rozmowie rekrutacyjnej. W dużym skrócie. Na spotkaniu miał być jeden Pan. Było dwóch. Na pierwsze spotkanie zapraszają kilka osób jednocześnie..osoby z branży już mogą sobie wyrobić zdanie. Prezentacja swojej osoby polega na rozmowie w grupie. Po tej części kilka osób odpada. Następne spotkanie tego samego dnia za kilka godzin. Pani umawiająca na spotkanie nie informuje ile czasu zarezerwować. Nie ma informacji również o formie rekrutacji... Ogólnie nie jestem zadowolony. Rekrutacje tego typu nie świadczą dobrze o Firmie. Jedziesz ze Śląska, robisz z siebie idiotę , nie masz możliwości przedstawienia swojej kandydatury i tyle w temacie. Potem odpadasz i wypad. Panowie nawet nie podają ręki wychodzącym. Zero szacunku. Dla rekrutujących, zapewne niezła zabawa. Najlepsze jest typowanie osób, które powinny zostać zatrudnione, przez samych kandydatów.

Tomek
@Orion NIE 10.03.2017 14:59
Po rozmowie rekrutacyjnej. W dużym skrócie. Na spotkaniu miał być jeden Pan. Było dwóch. Na pierwsze spotkanie zapraszają kilka...

Witam Orion Nie Jest mi przykro ze zamiast podejść do mnie i zapytać o co kaman bo jak czytam nie kumasz dlaczego tak wlasnie wyglada ten proces rekrutacji - to Ty teraz jakies żale przelewasz i siejesz zament. Myśle ze każda w miarę rozumna osoba wie po co było to spotkanie grupowe, każdy miał jednakowe szanse ( ze względu na staż i doświadczenie ) pokazać swój charakter, sile przebicia, kreatywność i pomysłowość - bo jak można w ciągu dnia spotkać sie z np 20 osobami gdzie z tego kilka osób nie przyjdzie ....a każdemu wypada tak po ludzku poświecić kilkanaście minut na rozmowę Pomysl czasami co chcesz napisać czy warto.... Ja bardzo żałuje bo chciałem sie spotkać z jedna z osób co tak aktywnie na forum sie wykazuje , ale niestety albo strach albo odpuściła ta osoba - szkoda ! Pozdr Wszystkich serdecznie i zycze spokoju ducha inresetu w weekend

SPP
@Orion NIE 10.03.2017 14:59
Po rozmowie rekrutacyjnej. W dużym skrócie. Na spotkaniu miał być jeden Pan. Było dwóch. Na pierwsze spotkanie zapraszają kilka...

Według mnie kolego, albo brakuje Ci pewności siebie, albo jesteś mega zakompleksiony, albo nie dorosłeś do szukania pracy i uczestniczenia w rekrutacjach. Cytuję Twoje słowa : "Jedziesz ze Śląska, robisz z siebie idiotę , nie masz możliwości przedstawienia swojej kandydatury i tyle w temacie." Ile Ty masz lat ?! Profesjonalista z Ciebie... Poszukuje informacji na temat firmy, nie interesują mnie żale wylewane, jak to jest ciężko itd, że ktoś komuś ręki nie podał, bo książę chciał... Proszę o rzetelne informacje. Coś ktoś ?

Aneta

@Tomek Rzeczywiście praca w charakterze przedstawiciela medycznego nie będzie pracą odpowiednią dla wszystkich. Dobrze rozumiem, że w ten piątek wybierasz się na rozmowę o pracę? Chętnie usłyszymy jak Ci poszło.

Aneta

@Myślicielzawsze najlepiej wybrać się na rozmowę kwalifikacyjną i samemu wyrobić sobie opinię na temat firmy. Powodzenia na rozmowie, jeśli zdecydujesz się na nią wybrać. Chętnie poznamy również Twoje wrażenia na temat procesu rekrutacji.

Tomek

Myśliciel - jeśli sie zastanawiasz czy być obecny to zastanawiam sie po co wysłałeś CV ? Spróbować to można co najwyżej ciastko a nie pójścia na rozmowę ! To ja będę w piątek i wszystko sie dowiesz na miejscu, nie ma co czytać tych wylanych żali osób które po prostu nie dały rady sprostać pracy Przedstawiciela Medycznego bądź Farmaceutycznego. Wiem tym wszystkim osobom co zostały zwolnione jest dziwnie bo jak pogodzić sie z porażka ze nie dały rady ? czuja ze musza przelać jad i zostać Hero i jak czytam czynią ale to jest głupie .... Akurat ten vacat jest po osobie która pracowała ponad 3 lata .... dziwne co ? A ponoć tu zatrudnia sie na chwile. Troche normalności i bez jadu nienawiści a każdemu będzie lepiej i milej każdego dnia.

Gość

Zgadzam się ze wszystkimi opiniami powyżej. Rotacja pełna para! Brak stabilnego i stałego składu zespołu non stop. Kierownictwo niekompetentne, ordynarne i bez wiedzy. Telefony i monotonne pseudo wykłady, trwające 40-60 min W GODZ 18-19 - SKANDAL!!! Miliony bezsensownych tabelek i wymogi tylko względem pm (a kierownictwo powinno zacząć od siebie i douczyć sie JAK sie zarządza zespołem, bo póki co to porażka straszna). Nie polecam, chyba ze chcesz popracować kilka tygodni, tak dla zabicia nudy i podniesienia sobie ciśnienia idiotycznymi zagrywkami "przełożonych" ;)

Myśliciel

Ja otrzymałem zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną do Opola. Po przeczytaniu opinii szczerze się zastanawiam nad pojawieniem się na rozmowie. Myślę, że ile ludzi tyle opinii a najlepiej spróbować. Czy jest tu jakiś pracownik, który może opowiedzieć o pracy, flocie, ilości wizyt. Bo praktycznie wszystkie wpisy nic nie wnoszą.. Dzięki za odpowiedzi

GM
@Myśliciel 01.03.2017 17:49
Ja otrzymałem zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną do Opola. Po przeczytaniu opinii szczerze się zastanawiam nad pojawieniem się...

Daj sobie spokój z firma Orion Pharma...jedyny plus to zatrudnienie przez firmę zewnętrzną. Przed zatrudnieniem też sobie myślałem, że ludzie tu wypisują bzdury, niestety się przekonałem że to wszystko prawda. Popracujesz 2 mc i będzie następny ;-) flota opel 13 wizyt

Myśliciel
@GM 06.03.2017 08:14
Daj sobie spokój z firma Orion Pharma...jedyny plus to zatrudnienie przez firmę zewnętrzną. Przed zatrudnieniem też sobie myśla...

A jak z wynagrodzeniem na rękę?

Aneta

Firma obecnie poszukuje Przedstawicieli Farmaceutycznych. Zamierzacie aplikować?

Nick

Witajcie, Jestem osobą z branży jakiś czas temu trafiła do mnie pani Kinga DM z przedstawicielem medycznym. Po wizycie stwierdziłem że nie chcę jej wiedzieć więcej na oczy . Jest po prostu głupia i współczuję przedstawicielom którzy muszą z nią współpracować. Piszę to ponieważ jetem poruszony jej postawą.

Marek
@Nick 13.12.2016 20:53
Witajcie, Jestem osobą z branży jakiś czas temu trafiła do mnie pani Kinga DM z przedstawicielem medycznym. Po wizycie stwie...

Witam, Pisać każdy może różne rzeczy. Jeśli piszesz "głupia" - przedstaw się. Tak po prostu wypada. Jeśli piszesz po to, aby kogoś dotknąć, ubliżyć a sam boisz się przedstawić - jesteś tchórzem i oszczercą. Ale to Twój problem... warto przemyśleć Życzę Ci Wesołych Świąt, ciepła i dobroci od wszystkich bliskich i tych, którzy są przy Tobie Marek

Zostaw opinię o Orion Pharma - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orion Pharma