Pracuję już jakiś czas, więc napiszę moją uczciwą opinię. Firma jest amerykańska i zajmuje się sprzedażą klejów medycznych na całym świecie. Na plus na pewno umowa o pracę, bez żadnych śmieciówek czy kombinowania jak w innych firmach z branży, do tego rynkowe wynagrodzenie i bardzo dobra opieka medyczna, a na wyższych stanowiskach są też samochody służbowe, więc pod względem warunków zatrudnienia jest w porządku. Z drugiej strony pracy jest dużo i bywa intensywnie, szczególnie że szef (BJ) narzuca wysokie tempo i jest oczekiwanie, że wszystko ma iść do przodu bez przeciągania tematów. Ostatnio cały czas dochodzą nowi ludzie i to naprawdę czuć, bo dużo się dzieje i oczekiwania są wysokie, więc trzeba nadążać. Dla mnie ważne, że nie ma siedzenia po godzinach, po 17 raczej nikt nie dzwoni i nie oczekuje odpisywania na mejle, tak samo przed 9, więc wszystko zamyka się w ramach normalnego dnia pracy. Na duży plus zgrany zespół, firma stawia na zatrudnianie ludzi z korpo, więc dużo się można nauczyć. Jeśli ktoś lubi szybkie środowisko pracy to się odnajdzie, jeśli szuka bardziej spokojnego miejsca to może być trudno.