Seris Konsalnet Holding

Oferta

Rekrutacja

• Ciechanów
Warszawa - SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

5. Opinie o Seris Konsalnet Holding S.A.

Opinie o Seris Konsalnet Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Seris Konsalnet Holding S.A.!

08.03.2021 12:09

Jak można pobrać pit

06.03.2021 16:21

07.03.2021 11:01

O co chodzi z tym praniem koszul? Wiem, że Seris ma firmę sprzątającą, ale o wykonywaniu usług pralniczych nic nie słyszałem :)
    Albert

02.03.2021 19:00

Czy konsalnet nadal odprowadza składki co dwa miesiące od umowy zlecenia?
    Jozefa

05.03.2021 09:57

Podatek już jest czym więcej zarobisz tym więcej podstku
    Ola

15.02.2021 20:00

Powiedzcie proszę o co chodzi z tą drugą wypłatą. Ja jestem zatrudniona w Seris Konsalnet i Seris Holding. Może mnie ktoś oświecić? Szef coś mówił o dwóch wypłatach ale powiedział to w locie że nie zrozumiałam. Z góry dzięki.
    Marlena

16.02.2021 11:29

Jeżeli pracujesz na zlecenie to co drugi miesiąc dostajesz dwie wypłaty to znaczy : w lutym wypłata jest 10 i 28,a następna 10 kwietnia. Jest tak dlatego , że konsalnet co drugi miesiąc płaci ZUS.

04.03.2021 09:42

Pracujesz w 2 Firmach i pewnie w 1 na Umowę o pracę a w 2 na Umowę zlecenie więc dlatego będziesz miec 2 wypłaty.Pozdrawiam.

02.03.2021 13:55

lola

03.03.2021 08:41

to prawda popieram pracowalem rzeczywiscie tak jest
    Stachu

01.03.2021 13:23

Mam pytanie może ktoś mi odp dlaczego menadżer przelewa na mnie więcej godzin
    Ola

28.02.2021 12:50

Hej jestem w Seris od stycznia. 10go i 26go lutego dostałam wypłaty. Czyli teraz w marcu bez wypłaty tak? Następne dwie w kwietniu dobrze rozumiem? Weźcie proszę mi to wytlumaczcie. Pozdrawiam
    Oo7

19.02.2021 17:17

Zwolniłem się. To był a najlepsze decyzja. Moja od kilku lat. Pozdrawiam. .
    Ryzy

26.02.2021 08:32

Bardzo mądra decyzja życiowa tam mobbing ostry chamstwo nie zna granic konsalnet to bagno szambo z daleka omijajcie
    Ana

28.02.2021 07:58

Tu masz kolego rację
    Miły gość

28.01.2021 13:57

Może ktoś jest w temacie i wyjaśni jaka jest obecna sytuacja w firmie? Obserwując zauważyłem sporo ofert pracy czy to oznacza że ludzie odchodzą czy firma tnie koszty?
    warta

30.01.2021 12:59

to powinniście stanąć i upomnieć się o swoje jak zagrożą im zerwaniem kontraktu to kasa się znajdzie albo zapłaca taka kare za zerwanie kontraktu że im się odechce
    Ula

26.02.2021 17:05

Ta firma to duża rotacja jest na okrągło zmieniają się jak rękawiczki ciągle braki jak postępują tak maja
    biedra

11.12.2020 14:59

niech Konsalnet wreszcie stanie na wyszokosci zadania i wyplaci nam a przede wszystkim postara sie o bony ktore daje biedronka bo naleza sie nam jak psu miska za prace w tak trudnym czasie wsrod tysiecy ludzi w duzym sklepie !!!Moja kierowniczka ale z biedronki dzisiaj spytala czy dostalem bony i jak sie dowiedziala ze nie to wsciekla zadzwonila do kadr naszych a oni ze nie wiedza ze sa w trakcie zalatwiania a to go....prawda bony pewnie juz maja i maja obowiazek nam je wydac a nie przechowywac inni pracownicy biedronki dostali je juz w wtorek i srode!!!
    Jacek

19.02.2021 10:13

Tam do konsalnetu nie idź do pracy to (usunięte przez administratora) a menagerow ie to buce pojęcia nie mają zero kultury wstyd i hańba żeby tak postepowac
    lolek

26.02.2021 09:31

Konsalnet staje juz lata a efektow brak zero
    batman

26.02.2021 09:30

Czy ktoś dostał już przelew?
    Kot

19.02.2021 08:59

Zdaję sobie, że autorami większości postów jest kilku nieudaczników, którzy nie dają sobie rady w branży ochrony. Wypisują bzdury, choć pewnie takie jednostkowe przypadki mają miejsce. Niepokojące jest to, że Seris zatrudnia takich kretynów, dając im umowy o pracę.
    Janek

26.02.2021 08:18

O czym ty piszesz owszem jest dofinansowanie i co z tego masz zero mnie nawet za pranie koszul nie płacili miesiącami nie płacili ryczałtu a się należał nie płacili za przerwy 15 minutowe przyznane z PREFONU o czy ty piszesz konsalnet to najgorsza firma pracuj w niej z 15lat lub więcej a rentę bądź emerytura głodową co możesz mieć za emeryturę przy tych śmiesznych zarobkach firma totalne szambo bagno z ludzi robią fiatraki a robić na okrągło stać na nogach 12 godzin co to za pracą doją z pracowników ile się tylko da a szefowie to buc pojęcia nie mają do niczego....
    Zosia

26.02.2021 08:20

Liżesz tylek liz dalej i pracuj za lata przepracowane w tej firmie konsalnet będziesz miał rentę emeryturę glodowa
    jaszczur

25.02.2021 16:32

Dostał ktoś kwit pko?

Oferty pracy - Seris Konsalnet Holding S.A.

Pracownik serwisu sprzątającego Września -zakład pracy chronionej

Września

Sprzątanie sklepu, Bełchatów (1h dziennie)

Bełchatów

Ochrona sklepu spożywczego - Seris Konsalnet Koluszki

Koluszki

Sprzątanie sklepu, Piotrków Trybunalski (1h dziennie na zastępstwo: 17.07-25.07)

Piotrków Trybunalski

Pracownik ochrony sklep odzieżowy - Warszawa Bielany

Warszawa

Sprzątanie obiektu logistyczno-magazynowego w Żelków Kolonia

Siedlce

24.02.2021 09:15

17.02.2021 w KALISZU GODZINA 11.30 SAD PRACY ODGBLA SIE SPRAWA SADOWA PRZECIWKO KONSALNET OCHRONA SPRAWE PRZEGRALI Z PRACOWNIKOEM OCHRONY KTOREGO W BARDZO SWINSKI SPOSOB ZWOLNILI W KALISZU SKLEPY H M POGNALY ICH Z OBIEKTOW ORAZ NETTO STRACILI DUZO OBIEKTOW TERAZ SZUKAJA LUDZI ALE NIKT GLUPI NIE JEST I ZA MISKE RYZU NIE BEDZIE ROBIL SZEFY TO BUCE POJECIA NIE MAJA NAJLEPSZY SZEF TO PAN DAMIAN ALE CO Z TEGO JAK OD NADMIARU SZEFOWANIA DOSTAL ZAWAL SWIADCZY TO O TEJ FIRMIE ZLEJ TOTALNE BAGNO ROBILEM 5 RAZY W TYGODNIU I NIEDZIELE SZKODA ZACHODU PO STRACIE PLACOWEK KAZALI BYM IM CIAGNAL L 4 ILE TO MOZA ROBIC IM PRZYJEMNOSC BYLEM CHRONIONY WIEKIEM PRZEDEMERYTALNYM I MNIE SIE POZBYLI DZINE JEST TO ZE PRACOWALEM W OCHRONIE I BYLEM CHRONIONY HE HE FIRMA DZIADOWSKA OMIJAJCIE TO SZEROKIM LUKIEM SPRAWE Z NIMI WYGRALEM WYSZLEM Z TWARZA I MAJA ZAPLACIC KASIORE NAUCZKE MAJA DOKLADNA NIE IDZCIE DO TEJ FIRMY NAWET MI ZA PRANIE NIE PLACILI SWIADCZY O DZIADOWSTWIE MASAKRA JAKAS MAM GRUPE UMIARKOWANA NA STALE ALE PRZYJEMNOSCI IM NIE DAM BY NA MNIE ZARABIALI NA GRUPIE BO Z PREFONU DOJA MIESIECZNIE 1400 ZL NIE DAM IM TEJ SATYSFAKCJI NIE ROBCIE W TEJ FIRMIE

24.02.2021 09:13

24.02.2021 09:12

17.02.2021 w KALISZU GODZINA 11.30 SAD PRACY ODGBLA SIE SPRAWA SADOWA PRZECIWKO KONSALNET OCHRONA SPRAWE PRZEGRALI Z PRACOWNIKOEM OCHRONY KTOREGO W BARDZO SWINSKI SPOSOB ZWOLNILI W KALISZU SKLEPY H M POGNALY ICH Z OBIEKTOW ORAZ NETTO STRACILI DUZO OBIEKTOW TERAZ SZUKAJA LUDZI ALE NIKT GLUPI NIE JEST I ZA MISKE RYZU NIE BEDZIE ROBIL SZEFY TO BUCE POJECIA NIE MAJA NAJLEPSZY SZEF TO PAN DAMIAN ALE CO Z TEGO JAK OD NADMIARU SZEFOWANIA DOSTAL ZAWAL SWIADCZY TO O TEJ FIRMIE ZLEJ TOTALNE (usunięte przez administratora) ROBILEM 5 RAZY W TYGODNIU I NIEDZIELE SZKODA ZACHODU PO STRACIE PLACOWEK KAZALI BYM IM CIAGNAL L 4 ILE TO MOZA ROBIC IM PRZYJEMNOSC BYLEM CHRONIONY WIEKIEM PRZEDEMERYTALNYM I MNIE SIE POZBYLI DZINE JEST TO ZE PRACOWALEM W OCHRONIE I BYLEM CHRONIONY HE HE FIRMA DZIADOWSKA OMIJAJCIE TO SZEROKIM LUKIEM SPRAWE Z NIMI WYGRALEM WYSZLEM Z TWARZA I MAJA ZAPLACIC KASIORE NAUCZKE MAJA DOKLADNA NIE IDZCIE DO TEJ FIRMY NAWET MI ZA PRANIE NIE PLACILI SWIADCZY O DZIADOWSTWIE MASAKRA JAKAS MAM GRUPE UMIARKOWANA NA STALE ALE PRZYJEMNOSCI IM NIE DAM BY NA MNIE ZARABIALI NA GRUPIE BO Z PREFONU DOJA MIESIECZNIE 1400 ZL NIE DAM IM TEJ SATYSFAKCJI NIE ROBCIE W TEJ FIRMIE

24.02.2021 09:11

22.02.2021 10:24

22.02.2021 18:18

Z tego co wiem, nie ma szans na takie praktyki.
    je

23.02.2021 00:05

jak Cię nie znają to wałka nie zrobisz bo normalnie to godziny bys na kogos innego pisał

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seris Konsalnet Holding?

19.02.2021 15:21

20.02.2021 11:34

Co to jest konsalnet serce?
    Zainteresowany

24.01.2021 23:13

W związku z minimalną stawką godz, rozumiem że teraz ustawowo płacą 16zl netto na godzinę? Myślę się zatrudnić na obiekty handlowe. Proszę mi podpowiedzieć.
    Jola

18.02.2021 08:43

Na obiekty owszem ale będziesz z buta w chodził przez 12 godzin nie warto idź sobie na produkcję do zakładu i soboty niedzielę święta wolne a w konsalnecie Świątek piątek i niedziela nie warto
    Miły gość

20.02.2021 10:17

Z H I M zawsze były problemy mają swoje dziwne podejście do pracownika ochrony. Ale co liczą się cyferki jak w każdej firmie A mianowicie inwentury i tylko to bo o ujęcia nie chodzi. Na upartego jest w przepisach by pracownik ochrony miał dostęp do monitoringu A w H I M tego niema. I jeszcze biała koszula i marynarka kto to wymyśla
    Zuzia

18.02.2021 15:34

Tu jak się poczyta o tej śmiesznej firmie to zaraz włosy dęba stawaja co oni z ludzi robią doją z nas kasę i myślą że daleko zajada na kreceniu lodów sprawiedliwość ich dopada w sądzie lub w piekle

17.02.2021 16:45

Kola

18.02.2021 15:32

To prawda panie moderato prawda po co wycinasz nam prawdę bierzesz dole Pan Bóg cie skrzywdzi za to firma (usunięte przez administratora) od dawien dawna więc idźcie do normalnego zakładu pracy nie dajcie im tej satysfakcji

17.02.2021 17:30

18.02.2021 14:21

Proszę pisać po polsku..
    Darek

18.02.2021 15:28

Ta firma to (usunięte przez administratora) wielkie zło masakra jakas

18.02.2021 08:09

Szanowni koledzy mowa o pracownikach pracownicach ochrony firmy konsalnet warszawa ul. Majkowska kazimierza pragnę wam nadmienić ze 17.02.2021 o godzinie 11.30 odbyła się rozprawa w sądzie pracy w Kaliszu co do miejsca pracy a pracowałem na galerii w Kaliszu na sklepie H i M jeżeli chodzi o atmosferę pracy na sklepie z pracownikami sklepu H i M to byłem pod wrażeniem miła pani kierownik ile zastępczynie mile pracownice pracując tam pomieszczenie socjalne pełen wypas kawy z całego świata cherbaty słodycze ciasta ciasteczka mleka itp wszystko opór do korzystania jeżeli chodzi o firmę konsalnet drodzy koledzy to masakra nie płacili mi za pranie koszul to jest kwota 27 zł miesięcznie te pieniądze zamiast do mnie na konto trafiały domyślcie się sami nie płacili za przerwy 15 minutowe przyznane PREFONU firma nie godziła się się na to co jest łamaniem prawa przerwy te należą się gdy ma się grupę umiarkowana to są dodatkowe przerwy na gimnastykę itp pamiętajcie o tym w umowie pisze na drugiej stronie na dole drobnym druczkiem po to byśmy nie widzieli tego sprawa po roku się odbyła zwnili mnie dyscyplinarnie dlatego że z końcem grudnia H i M y wypowiedziały umowę oraz Netta w Kaliszu podziękowały za współpracę ochrona była na sklepie a straty H i M co roku sięgały 100 tys zł po co konsalnet więc 2 stycznia 2021roku zadzwonił do mnie szef z Poznania i namawiał mnie bym zrozumiał i poszedł na l 4 pomógł firmie bo nie mieli pracy obiecywał że jak wygrają przetarg to mi dają pracę były przetargi ale przegrali z kretesem przyjemność zrobiłem im 3 y miesiace po l4 proponowali mi bym wykorzystał urlop rehabilitacyjny 10 dni a po urlopie znowu szedł na l4 więc poszlem do znajomego prawnika i opowiedziałem mu historie kategorycznie powiedział nie IC na dalsze l 4 bo cie zwolnią nie po dwóch miesiącach bo tu cie namawiają na l 4 i robisz im przyjemność a tu pójdziesz dalej i cie zwolnią pragnę przypomnieć że jak dostałem orzeczenie umiarkowanie na stałe firma od razu mi dała umowę na czas określony do 2022.05.31 gdzie w 2021.05.31 idę na zasłużona emeryturę mając grupę na stałe polkli haczyk ja już nie poszlem na l4 czekałem co firma zrobi więc oferowali mi pracę jedna w Poznaniu odległa odemnie o 560 km w obie strony w tym 12 godzin pracy oraz dojazd 5 godzin druga oferta to do Konina odległego o 240 km od miejsca zamieszkania w tym 12 godzin pracy i 3.5 godziny dojazdu jak s, anowni koledzy koleżanki to można wytrzymać chorując na narządy ruchu mając orzeczenie na stałe tych tras nie był by wytrzymać zdrowy człowiek sprawa się odbyła firma przegrała z kretesem mają wypłacić odszkodowanie oraz poprawić świadectwo pracy a z tego motto takie nie dajcie się konsalnet owi to firma która nie powinna istnieć na rynku nie będę ublizal resztę drodzy koleżanki koledzy dopowiedzcie sobie sami jaka to firma jest bo napisze i Pan moderator usunie treści tylko szanowny Panie moderatorze dziś Pan pracujesz a jutro moz Pan być na bruku i podzielić nasz los z wyroku sprawy w Sądzie jestem usatysfakcjonowany zadowolony i nie dajcie się konsalnetowi idźcie do sądu pracy to sąd pracy jest w waszej obronie pracownika mnie się pizbyli bo utracili placówki w Kaliszu a byłem chroniony z powodu wieku przed emerytalnego i zrobili mi takie świństwo co się w głowie nie wierzy pamiętajcie firma dba o siebie nie o nas walczcie o swoje dodam jeszcze że miałem umowę na ryczałt na dojazdy do pracy mieli mi płacić przez 3 y miesiace a dali tylko za miesiąc chcieli mnie oszukać zwróciłem się z pismem do PREFONU i szybciutko oddali zaległe pieniążki powiadomiłem też INSPEKCJE PRACY W POZNANIU ZA ŁAMANIE PRAWA Pracownika powiadomiłem RZECZNIKA PRAW OBYWATELSKICH żeby mieli nauczke myślę że po tej przegranej sprawie konsalnet przejrzy na oczy i być może poprawia się warunki bytu i pracy wam w co nie wierzę ale nauczke mają bo przegrali z poważaniem były pracownik Jerzy Dudek nie dajcie się do sądu w razie problemów pozdrawiam jeżeli chcecie porady proszę piszcie na [email protected] pozdrawiam was drodzy koledzy koleżanki ochroniarze nie dajcie sie

18.02.2021 14:24

Boże, ale przychlast, a jeszcze większy ten, kto co go zatrudnił..

Kontakt - Seris Konsalnet Holding S.A.

Jana Kazimierza 55 01-267 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    Albert

07.01.2021 12:18

Super!!! Seris Konsalnet. W czasie pandemii biuro było najbardziej narażone...bo się zamknęli a zwykli pracownicy którzy ciągle zwracają uwagę że ktoś nie ma maseczki to nie mają prawa się zarazić...i im się nic nie należy.. Pytamy gdzie nasze Bony. Te bony to miała być nagtoda od biedry za pracę w trudnym okresie pandemii..i najberdziej zasłużyli pracownicy biurowi...Browo Fimrma Seris. Bo my dla Was to śmiecie...... Poprostu...
    Jacek

18.02.2021 08:54

Domyśl o gdziesię bony się podziały w konsalnecie jabłko od jabłoni nie spada daleko my chatujeny oni się bogaca
    Zuzia

18.02.2021 08:58

Tu masz rację kolego uklony
    Luka

09.02.2021 15:08

Ogólnie od pewnego czasu dla mnie konsalnet to HAŁA, od momentu połączenia się i nowej nazwy SERIS Konsalnet. Pracuje w firmie od 5 lat więc mam porownanie jak było, a jak jest. Ogólnie wedlug mnie na gorzej co do wypłat o które wszyscy piszą, prawda jest, że przed połączeniem się i zmiana nazwy wypłata potrafiła być na koncie nawet 7-go lub 8-go rano. Mówię tutaj o wynagrodzeniu za umowę o pracę. Cieszę się jednak ze po 5 latach postanowiłem, że w roku 21 zakończę współprace z tą firmą.
    Ela

16.02.2021 12:20

Tu masz rację omijajcie to dziadowstwo szerokim łukiem z daleka od tego dziadowstwo (usunięte przez administratora) zaraz idzie do sądu pracy dać im nauczke firmy ochroniarskie upadną bo zastąpią je monitor gi precz z (usunięte przez administratora)precz
    Darek

18.02.2021 08:39

Szefowie to buce strach o nich pomyśleć konsalnet owi pandemia nie służy aby jak najdłużej dostaną za swoje
    Maly

10.02.2021 21:00

Jaka jest stawka godziniwa netto kierowcy na konwojach pienieznych?
    Lolek

18.02.2021 08:38

Tam nie ma czym jeździć te auta to wraki gdzie policja i stacja diagnostyczna

18.02.2021 08:24

Pragnę jeszcze dodać jak sprawę zgłosiłem do Inspekcji Pracy oraz orzecznika praw obywatelskich i sądu pracy po roku firma konsalnet z dyrekcji warszawa ul. Majkowska Kazimierza po roku jak nie pracował wysłali mi na konto 82.05 zł za pranie nadmieniam po roku pytam firmę gdzie byli jak pracowałem powinni płacić co miesiąc bo koszule prałem za swoje pieniądze światło jeżeli chodzi o koszule to najgorszy najtańszy materiał koszula po 3 ch pranich nadawała się do wyrzucenia filcowala się nie nadawała się nawet za czyściwo co do uszytej marynarki szanowni koledzy i koleżanki to jeden rękaw dłuższy o 12 cm drugi kritszy o 5 cm żenada krawiec podejrzewam że niepełnosprawny i za marne pieniądze szyję i szanowni pracownicy to co piszę to szczera prawda jestem świadomy co piszę uważajcie co podpisujecie na zimne dmuchajcie dzielcie się opiniami pozdrawia was 65 za dwa miesiące były pracownik gdzie przechodzę na emeryturę i tu konsalnet mi może już nic nie może ja im dałem popalić w sądzie wygrałem i życzę wam wszystkim tego zdrówka pozdrawiam serdecznie Jerzy
    Syla

12.02.2021 10:32

Czy ktoś juz ma PIT 11 ?

16.02.2021 13:54

Tak

17.02.2021 13:57

Witaj! a logujesz się czasem na NAIS?tam masz PIT do pobrania,prosto i bez problemu.
    Piękny

09.02.2021 17:44

Cześć dostał ktoś 2 przelewy

17.02.2021 13:56

Co miesiąc to samo!Ludzie czy Wy naprawdę nie umiecie sobie ogarnąć Banku gdzie masz powiadomienia sms o przelewach tylko co miesiąc te bzdety tu piszecie.
    Michał M

16.02.2021 08:56

Witam wszystkich zainteresowanych. Jestem zatrudniony na dwie umowy w Konsalnet Seris na jednym podmiocie. Czy to wogole jest wzgledem prawa wporzadku?

16.02.2021 15:17

Tak

16.02.2021 15:19

Jedna umowa Seris konsalnet Security a druga Seris konsalnet ochrona. Wszystko zgodne z prawem.
    Ppole

08.01.2021 17:38

Jest 17.40 piątek a wypłaty nie mam
    Olaf

16.02.2021 12:22

Zmień firmę bo to dziady
    Maly

10.02.2021 21:03

Jaka jest stawka godziniwa netto kierowcy na konwojach pienieznych?

11.02.2021 22:28

Z tego co wiem, to Seris nie robi konwojów pieniężnych...
    Bum

10.02.2021 11:48

I panowie tak się robi przypisuje się czyjeś godziny na twoje konto byś miał etat A byś nie dostał postojowego i zostajesz z groszami. Uważajcie na co się godzicie
    Ar

10.02.2021 09:34

Dostał już ktoś wypłatę w Credit Agricole
    Brom

09.02.2021 12:55

Dostał już ktoś przelewy?
    Piwkaht

09.02.2021 19:47

Nie
    Piękny

09.02.2021 19:41

Ma ktoś wypłatę
    Marlena

09.02.2021 18:08

Jest wypłata. Pierwsza po podwyższce. Jest dobrze.

Zostaw merytoryczną opinię o Seris Konsalnet Holding S.A.