Seris Konsalnet Holding

Oferta

Rekrutacja

• Ciechanów
Warszawa - SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

5. Opinie o Seris Konsalnet Holding S.A.

Opinie o Seris Konsalnet Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Seris Konsalnet Holding S.A.!

05.04.2021 19:21

Dobry artykuł mieli mają płacić za pranie a nie każdym płacą (usunięte przez administratora)

04.04.2021 18:05

Droga pani Marleno Kadrowa więc proszę mi wyumaczyc skoro pracowałem w Konsalnet od maja do grudnia firma wypłaciła mi jak poszlem do Sadu 81 zł gdzie po pani wiczeniu należy mi się 296.96 zł co z resztą znów nie oszukano okradziono jak za ryczałt i zwrot za pranie.....

01.04.2021 15:53

Ta firma to tragedia

02.04.2021 10:32

To był żart na prima aprilis. Firma jest najlepsza w branży.
    Jurus

30.03.2021 09:26

Szanowni koledzy i kolezanki ochrony firmy Konsalnet czytaliscie moje posty jak niszczyl mnie Konsalnet pracowalem u nich bo przyjal mnie wysoko postawiony pan w tej firmie przez 8 miesiecy trzymali mnie na umowie zleceniu nie placac za pranie koszul. Z dniem 2019.09.01 do 2022r dostalem umowe na czas okreslony za okres od 2019.09.01do 2019.12.31 nie placono mi za pranie oraz ryczlt mimo ze mialem i mam umowe do uzywania pojazdu mechanicznego przez pracownika niepelnosprawnego do celow pozasluzbowych . bylo to za trase dojazdu do pracy i powrotu z Wielunia do Kalisza firma mimo umowy wyplacila mi za pazdziernik a za listopad grudzien chciala sobie przywlaszczyc pieniadze w kwocie 560 zl nie mowiac juz o praniu za koszule. Gdy napisalem do PREFONU pieniazki za ryczalt od razu sie odnalazly a za pranie firma wyslala mi pieniadze w kwocie 80 zl po tym jak oddalem sprawe do Sadu Pracy w Kaliszu pieniazki oczywiscie zwrocilem Konsalnetowi z wiadomoscia ze sprawa w toku. Szanowni koledzy i kolezanki pragne nadmienic ze mialem i mam orzeczenie o niepelnosprawnosci umiarkowane na stale. Konsalnet w roku 2020 r od stycznia stracil placowki w Kaliszu tj. H i M y Netta i od stycznia szef mnie namawial abym poszedl na L-4 obwieszczajac mi ze panie Jerzy musimy przetrwac ten ciezki okres zgodzilem sie ale nie powinienem bo to byl problem firmy zmartwienie nie moje ze stracili obiekty nie moje zmartwienie bylem na L 4 2 miesiace po tym kazali mi isc na 10- c dni urlopu rechabilitacyjnego po tym juz mnie namawiano bym dalej ciagnal L-4 ale moja czujnosc i moj nos oraz prawnika znajomego nie pozwolila mi na to bym sie ponizal i robil przyjemnosc Konsalnetowi bo dla mnie nie mieli pracy badz wyczekiwali na moment by sie mnie pozbyc. Gdy pokazalem im przyslowiowego wala zaczely sie dopiero problemy by sie mnie w perfidny sposob pozbyc. Byly dwa spotkania w Kaliszu na Leroy Merlin z panem Markiem M. Ktorego to przelozeni namawiali by sie mnie pozbyc byla to oferta pracy do odleglego Poznania od mej miejscowosci Wielun 560 km w tym 12-godzjn pracy oraz dojazdu druga propozycja to Konin odlegly o 260 km. Pragne poinformowac ze pan szef ochrony na spotkaniu wymuszal na mnie bym podpisal mu oswiadczenie ze rezygnuje z dojazdow gdzie czlowiek zdrowy nie byl by w stanie pokonac odleglych tras a dopiero osoba niepelnosprawna . Nie bede sie rozpisywal final byl taki ze dostalem porzucenie pracy nie prawnie bo bez mej wiedzy wyslali mi grafik do pracy gdzie listonosz przyniosl list na adres korenspondencyjny do Kalisza a ja przebywalem w Wieluniu odleglego od Kalisza 80 km a w grafiku widnialo ze w tym samym dniu powinienem byc w Koninie w pracy na Eletrobudowie od godziny 6.00 co bylo niedopuszczalne. Tak postepuje w XXI wieku Konsalnet . Wszystkie dokumenty ksera grafiki pracy praktycznie na okraglo znajduja sie w Sadzie Pracy w Kaliszu. pragne tez nadmienic jak za straszal mnie Konsalnet pismem z dnia 01.04.2020 jest to ROZWIAZANIE UMOWY BEZ WYPOWIEDZENIA. Cytuje dzialajac na podstawie art. 52 paragraf 1 pkt.1 ustawy z dnia 26.06.1974 kodeks pracy z dniem otrzymania przez pana niniejszego pisma roawiazuje z panem umowe o pracezawarta w dniu 2019.09.01r. Powodem rozwiazania z panem umowy o prace bylo ciezkie naruszenie podstawowych obowiazkow pracowniczych polegajace na niestawieniu sie do pracy dnia 12.03,2020 r i nie spelnienie obowiazku poinformowania pracodawcy. PRAGNE PRZYPOMNIEC ZE TO PISMO PELEN KLAMSTW JEST ZEMSTA ZA TO ZE ODMOWILEM KONSALNETOWI POJSCIA NA DALSZE L-4 PYTAM JAKIM PRAWEM MIALBYM ISC BEDAC DWA MIESIACE NA L-4 PRACY NIE MIELI. CZYTAJCIE UWAZNIE JAK KONSALNET MNIE ZASTRASZAL CYTUJE - Pracodawca informuje pana zejest pan zobligowany do usuniecia plikow prywatnych nosnikow danych i zwrotu dokumentow zwiazanych z dzialalnoscia pracodawcy. Pracodawca informuje rowniez iz swiadectwo pracy zostanie przygotowane i przekazane panu osobiscie lubwyslane na adres wskazany przez pana Pracodawcy w aktach osobowych. podpisal KOORDYNATOR DZIALU UR Emila R. Szanowni koledzy i kolezanki oczywiscie ze wszystkie dokumenty i nosniki znajduja sie w Sadzie Pracy na tyle nie jestem glupi bym zwracal rzeczy ktore otrzymalem od Konsalnetu jak grafiki i inne dokumenty ktore legalnie dostalem jest to po prostu nekanie i zastraszanie mnie. gdybym tego nie mial do sadu poszedl bym z niczym. Atak to jest gruby tom w sadzie i bat na lamanie praw pracowniczych. Moja przestroga dla was koledzy i kolezanki rozwazcie mysl czy po tym co ja przeszedl warto podjac prace w tej firmie co klamie(usunięte przez administratora). Nie bojcie sie pojscia do sadu po sprawiedliwosc .Konsalnet mimo lamaniu nagminnie prawa pracownika mnie oraz okradanie mnie odwolal sie od wyroku do Sadu Okregowego w Kaliszu bo nie moze pogodzic sie z porazka Sad podtrzyma wyrok bo nie moze byc aby zaklad (usunięte przez administratora)pracownika . Niech zyja Sady co przynosza sprawiedliwosc oraz godnosc pracownika ktorzt pracowali w tej firmie.
    Kot

30.03.2021 16:28

Urzekła mnie ta historis, ale to niie powód żeby zaśmiecać to forum setkami takich samych postów wystawionymi pod różnymi nickami.
    Bartosz

30.03.2021 14:03

Konsalnet to firma wielka porażka oraz niewiadoma zanim zdecydujesz się na pracę poczytajcie komentarze bardzo są pomocne.
    Jadwiga

30.03.2021 13:04

Ten artykul mnie osobiscie przeraza sprawa przegrana przez firme i jeszcze maja problem Sad Pracy wydal wyrok i nakaz zaplaty reszta to tylko kwestia czasu a czas na korzyc sprzyja jak milo i przyjemnie mysleli ze beda bezkarni takich co naginaja prawo pracownicze powinno skazywac sie dozywotnio.
    Grigitka

30.03.2021 11:00

Czytając tekst Konsalnetu to żałosna ich treść bardzo dobrze ze Sądy stoją po stronie pracowników Sądy trzeszczą od spraw gdzie pracownicy są nekani poniżani przez te pseudo firmy okradajac z czego się da a w zamian nic nie dając praca w swoich garniturach praca na okrągło na Galeriach po 12 godzin na nogach nie to już paranoja i takich trzeba krytykować piętnować by było lepiej. Nowy pracodawca będzie wiedział co zrobić z tymi co łamią prawo na bruk bo to wstyd do firmy żeby takie nieudaczniki reprezentowały firmę to wstyd. Nie znam przypadku by pracownik zgłaszając firmę do Sadu Pracy sprawę przegrał. Sądy są w obronie pracowników mówiąc szczerze pękają w szwach od nadmiaru spraw za łamanie nękanie (usunięte przez administratora)pracowników Konsalnetu. Ta firma to skandal porażka.
    Waclaw

30.03.2021 07:23

Czytajac te posty pragne uchylic rabka tajemnicy jako prawnik ze Sad Pracy wydal adykfatny wyrok na Konsalet nic nie mieli do obrony poza klamstwami i nagminnym lamaniu prawa ja bym ich pod Trybunal Stanu oddal.
    Waclaw

30.03.2021 07:23

28.03.2021 11:26

Konsalnet kultury za grosz nie ma wyzysk nagminny czym więcej godzin tym więcej okradaja zero szacunku dla szeregowego pracownika żeby poprawić poziom pracy piszcie na forum prawdę bo tylko prawda poprawimy poziom pracy jak wyzysk nękanie tygodniami praca bo nie mają ludzi bo tam nikt długo nie pracuje mamy nadzieję że mowy pracodawca zrobi czystkę i nieuków zwolni miejmy nadzieję że czyta te komentarze i zrobi porządek Konsalnet to firma oszukańcza nie polecam.

26.03.2021 08:35

Szanowni koledzy i kolezanki ochrony firmy Konsalnet czytaliscie moje posty jak niszczyl mnie Konsalnet pracowalem u nich bo przyjal mnie wysoko postawiony pan w tej firmie przez 8 miesiecy trzymali mnie na umowie zleceniu nie placac za pranie koszul. Z dniem 2019.09.01 do 2022r dostalem umowe na czas okreslony za okres od 2019.09.01do 2019.12.31 nie placono mi za pranie oraz ryczlt mimo ze mialem i mam umowe do uzywania pojazdu mechanicznego przez pracownika niepelnosprawnego do celow pozasluzbowych . bylo to za trase dojazdu do pracy i powrotu z Wielunia do Kalisza firma mimo umowy wyplacila mi za pazdziernik a za listopad grudzien chciala sobie przywlaszczyc pieniadze w kwocie 560 zl nie mowiac juz o praniu za koszule. Gdy napisalem do PREFONU pieniazki za ryczalt od razu sie odnalazly a za pranie firma wyslala mi pieniadze w kwocie 80 zl po tym jak oddalem sprawe do Sadu Pracy w Kaliszu pieniazki oczywiscie zwrocilem Konsalnetowi z wiadomoscia ze sprawa w toku. Szanowni koledzy i kolezanki pragne nadmienic ze mialem i mam orzeczenie o niepelnosprawnosci umiarkowane na stale. Konsalnet w roku 2020 r od stycznia stracil placowki w Kaliszu tj. H i M y Netta i od stycznia szef mnie namawial abym poszedl na L-4 obwieszczajac mi ze panie Jerzy musimy przetrwac ten ciezki okres zgodzilem sie ale nie powinienem bo to byl problem firmy zmartwienie nie moje ze stracili obiekty nie moje zmartwienie bylem na L 4 2 miesiace po tym kazali mi isc na 10- c dni urlopu rechabilitacyjnego po tym juz mnie namawiano bym dalej ciagnal L-4 ale moja czujnosc i moj nos oraz prawnika znajomego nie pozwolila mi na to bym sie ponizal i robil przyjemnosc Konsalnetowi bo dla mnie nie mieli pracy badz wyczekiwali na moment by sie mnie pozbyc. Gdy pokazalem im przyslowiowego wala zaczely sie dopiero problemy by sie mnie w perfidny sposob pozbyc. Byly dwa spotkania w Kaliszu na Leroy Merlin z panem Markiem M. Ktorego to przelozeni namawiali by sie mnie pozbyc byla to oferta pracy do odleglego Poznania od mej miejscowosci Wielun 560 km w tym 12-godzjn pracy oraz dojazdu druga propozycja to Konin odlegly o 260 km. Pragne poinformowac ze pan szef ochrony na spotkaniu wymuszal na mnie bym podpisal mu oswiadczenie ze rezygnuje z dojazdow gdzie czlowiek zdrowy nie byl by w stanie pokonac odleglych tras a dopiero osoba niepelnosprawna . Nie bede sie rozpisywal final byl taki ze dostalem porzucenie pracy nie prawnie bo bez mej wiedzy wyslali mi grafik do pracy gdzie listonosz przyniosl list na adres korenspondencyjny do Kalisza a ja przebywalem w Wieluniu odleglego od Kalisza 80 km a w grafiku widnialo ze w tym samym dniu powinienem byc w Koninie w pracy na Eletrobudowie od godziny 6.00 co bylo niedopuszczalne. Tak postepuje w XXI wieku Konsalnet . Wszystkie dokumenty ksera grafiki pracy praktycznie na okraglo znajduja sie w Sadzie Pracy w Kaliszu. pragne tez nadmienic jak za straszal mnie Konsalnet pismem z dnia 01.04.2020 jest to ROZWIAZANIE UMOWY BEZ WYPOWIEDZENIA. Cytuje dzialajac na podstawie art. 52 paragraf 1 pkt.1 ustawy z dnia 26.06.1974 kodeks pracy z dniem otrzymania przez pana niniejszego pisma roawiazuje z panem umowe o pracezawarta w dniu 2019.09.01r. Powodem rozwiazania z panem umowy o prace bylo ciezkie naruszenie podstawowych obowiazkow pracowniczych polegajace na niestawieniu sie do pracy dnia 12.03,2020 r i nie spelnienie obowiazku poinformowania pracodawcy. PRAGNE PRZYPOMNIEC ZE TO PISMO PELEN KLAMSTW JEST ZEMSTA ZA TO ZE ODMOWILEM KONSALNETOWI POJSCIA NA DALSZE L-4 PYTAM JAKIM PRAWEM MIALBYM ISC BEDAC DWA MIESIACE NA L-4 PRACY NIE MIELI. CZYTAJCIE UWAZNIE JAK KONSALNET MNIE ZASTRASZAL CYTUJE - Pracodawca informuje pana zejest pan zobligowany do usuniecia plikow prywatnych nosnikow danych i zwrotu dokumentow zwiazanych z dzialalnoscia pracodawcy. Pracodawca informuje rowniez iz swiadectwo pracy zostanie przygotowane i przekazane panu osobiscie lubwyslane na adres wskazany przez pana Pracodawcy w aktach osobowych. podpisal KOORDYNATOR DZIALU UR Emila R. Szanowni koledzy i kolezanki oczywiscie ze wszystkie dokumenty i nosniki znajduja sie w Sadzie Pracy na tyle nie jestem glupi bym zwracal rzeczy ktore otrzymalem od Konsalnetu jak grafiki i inne dokumenty ktore legalnie dostalem jest to po prostu nekanie i zastraszanie mnie. gdybym tego nie mial do sadu poszedl bym z niczym. a tak to jest gruby tom w sadzie i bat na lamanie praw pracowniczych. Moja przestroga dla was koledzy i kolezanki rozwazcie mysl czy po tym co ja przeszedl warto podjac prace w tej firmie co klamie i oszukuje mnie oszukano. wyrokiem Sadu Pracy w Kaliszu dnia 17.02.2021 zostali skazani oraz wyrokiem do naprawienia szkody wyplacenie miesiecznego wynagrodzenia z miesiecznym wypowiedzeniem kwoty 2.600 zl oraz kosztow Sadowych oraz poprawienia zwiadectwa pracy. Nie bojcie sie pojscia do sadu po sprawiedliwosc .
    Jozef

27.03.2021 18:25

Ładnie straszyli nawet nośniki kazali oddać he he straszyć dzieci kominiarzem mogą i tak się nie wystrasza dzieciaki. W konsalnet be firma be.

27.03.2021 18:18

W interesie Konsalnetu jest (usunięte przez administratora)tak jak mnie okradziono za pranie koszul i ryczałtu ale się nie dałem PREFON do wiadomości i kasiorke od razu się znalazła.
    Jolka

25.03.2021 09:34

Gratuluje panu panie Jerzy wygranej sprawy. Duzy szacunek do pana wyrok panski z Sadu Pracy jest dowodem na to ze jednak mial pan na firme bata i bardzo dobrze. Ja pracowalam w tej oszukanczej firmie a czytajac komentarz Konsalnetu jedynie mam wrazenie jakichs wypocin ich wysilek daremny jest zreszta swoje imie spolki musza chcac nie chcac ratowac dla mnie jak dla innych wyrok to wyrok tym bardziej ze zapadl w I - szej instancji to jest najwazniejsze . Czytajac opinie komentarze spolki odnosze wrazenie ze lamania prawa pracownika praw jest nagminne oraz ich wykorzystywanie na maksa. To nie pierwsza taka sytuacja w tej spolce mysle ze nowy pracodawca zrobi wszystko by tych co lamia prawo zasila bezrobotnych szeregi oni powinni zamiatac ulice a nie kierowac pracami pracownikow gdzie jest mobing praca ponad sile 7 - m razy w tygodniu i nie tylko. Takie firmy kierowac do sadu bezposrednio trzeba tylko wyroki skazujace tak jak zapadl u pana nauczy czegos ta spolke zycze panu duzo zdrowia glowa do gory najwazniejsze ze pan wygral i jest wyrok skazujacy Konsalnet. Ggybanie spolki na odwlolanie swiadczy o ich determinacji ze sprawe przegrali a z wyrokiem dla nich skazujacym nie moga sie pogodzic przegrali go z z kretesem glowa do gory panie Jurku uprawomocnienie i tak bedzie dla pana korzystne lacze pozdrowienia.

25.03.2021 22:01

Jerzy, przestań sam sobie odpisywać. Do nie dawna tylko rodzina wiedziała ześ durny, teraz wiedzą wszyscy na forum. I po co Ci to było? Nawet jak ci firma ta karę zapłaci to myślisz że ich to boli? Ty se tylko konia zwalisz ze szczęścia. Ale nikt nie ucierpi ani finansowo ani personalnie
    Lucek

26.03.2021 10:55

Poczytaj i przemysł co Jezyk pisze i nie za zdrosc mu wygranej to mu się należy jak psu buda chyba że nie wierzysz w cuda a cuda się zdążają bo sprawę na wstępie na wejściu do Sadu wygrał. Znam ta firmę żenada.

Oferty pracy - Seris Konsalnet Holding S.A.

Pracownik serwisu sprzątającego Września -zakład pracy chronionej

Września

Sprzątanie sklepu, Bełchatów (1h dziennie)

Bełchatów

Ochrona sklepu spożywczego - Seris Konsalnet Koluszki

Koluszki

Sprzątanie sklepu, Piotrków Trybunalski (1h dziennie na zastępstwo: 17.07-25.07)

Piotrków Trybunalski

Pracownik ochrony sklep odzieżowy - Warszawa Bielany

Warszawa

Sprzątanie obiektu logistyczno-magazynowego w Żelków Kolonia

Siedlce

jurus

26.03.2021 09:22

Konsalnet nie moze sie pogodzic z porazka gdzie sprawe definitywnie przegrali w Sadzie Pracy w Kaliszu Sad Pierwszej Instancji jestem zadowolony z wyroku usatysfakcjonowany radosny wyrokiem Sadu maja wyplacic za miesieczne wypowiedzenie 2.600 brutto poprawic swiadectwo pracy pokryc koszty sadowe ja jestem szczesliwy i usmiechniety bo przechodze na zasluzona emeryture i znow jestem szczesliwy ze nie musze pracowac w firmie ktora mnie oszukiwala nie placac ryczaltu oraz prania koszul . Odwolali sie od tego wyroku BO NIE MOGA POGODZIC SIE Z PORAZKA TAKIE FIRMY TRZEBA PIETNOWAC I OSTRZEGAC INNYCH BY NIE MIELI PROBLEMOW JAK JA CO BEDAC NA OKRESIE OCHRONNYM WYMUSZALI NA MNIE TO CO JEST NIE ZGODNE Z PRAWEM W OKRUTNY SPOSOB SIE MNIE POZBYLI. OSWIADCZAM ZE WSZYSTKO JEST PRAWDA I PTZYSIEGAM WAM KOCHANI ZE NAPISZE WAM NA PORTALU O WYNIKU SPRAWY Z ODWOLANIA SIE KONSALNETU .
    Kot

20.03.2021 08:47

Czy jest tu jakiś moderator? Ten pan od brudnych koszul zaspamował całe forum. Może by zostawić jeden post o praniu koszul a resztę wykasować?
    Jan

24.03.2021 12:32

Szacunek dla Pana moderatora uklony
    olaf

26.03.2021 09:22

Wielki szacunek dla pana moderatora prosba niech pan tez pomaga w wstawianiu i nie kasowaniu prawd
    marcus

07.02.2021 22:49

jestem pracownikiem kwalifikowanym z pozwoleniem na bron obiektowa czy Mam szanse na prace w konsalnet warszawa gdzie trzeba sie zglosic
    Natalka

25.03.2021 15:07

Za te oszustwa Konsalnet powinien stracić koncesje ale nic złego cowid ich dobije.
    Kowalski

25.03.2021 21:20

Covid dobie całą branżę, zresztą inne branże też..
    Celinka

25.03.2021 13:27

Precz z Konsalnetem precz nie podejmujcie w niej pracy wykorzystują na maksa przykładem jest autor tekstów co piszę prawdę.
    Przemyslaw

25.03.2021 13:24

Czytając scenariusz Konsalnetu odnoszę wrażenie że ponieśli klęskę życiowa ale myślę też że to nie pierwsza sprawa i nie ostatnia a odwołanie się od wyroku jedynie ich Podrazy znając sprawy sadowe firmy przegrywają bo Sądy Pracy są w obronie pracownika i tu się przejadą w Sądzie Okręgowy nie zawislym już Sądy wiedzą że firmy nagminnie łamią prawo pracownika a czytając tylko fragmenty Pana Jerzego są wystarczające by pogrążyć Konsalnet bardziej i tu Jerzy ma słuszna rację nie darować im decydującym wyrokiem jest to zapadł pozytywny wyrok dla Jerzego i to wystarczy Sąd Okręgowy nie ma litości do pracodawcy który łamie prawo a w przypadku Pana Jerzego który był chroniony i to co Konsalnet wyrabiał nie mieści się w głowie myślę że było by dobrze wtedy dokąd Pan wygrany ciągnął by dalsze L 4 ale to tylko pół roku ale msciwy Konsalnet w przypadku Jerzego mógłby się go pozbyć mimo że go namawiano do kontynowania dalszego L 4 ale myślę że w czasie L 4 by się go chcieli pozbyć gdy by był na chorobowym bo wymyślili by że mają pracę a jej nie mieli i by się go pozbyli. Panie Jerzy konsalnet odwołując się nie może się pogodzić z porażka a Sąd Okręgowy utrzyma wyrok bo od tego jest bądź podniesie wyrok dla Konsalnetu w górę niech mają nauczke.

25.03.2021 12:00

Jeżeli macie jeszcze jakieś dokumenty co łamie prawo pracy Konsalnet przypominam emeil [email protected] to proszę o więcej sprawa rozwojowa........

25.03.2021 11:57

Szanowni koledzy i koleżanki z ochrony Konsalnet właśnie piję w Kaliszu kawę czekam na kolegę za dokumentami co Konsalnet łamie prawo nadal wczoraj dowiozłem do Sadu dokumenty na Konsalnet do Sadu Pracy bo spółka się odwołała od wyroku I szej Instancji który to wyrok zapadł 17.02.2021 godzina 11.30 i nie spoczne dotąd dopuki nie zapadnie adykwatny wyrok na Konsalnet za łamanie nagminnie praw pracowniczych ten wyrok będzie nauczka dla nich i na lepsze życie oraz pracę dla was śledźcie opinie o ostatecznym wyroku powiadomię was szczegowo na forum pozdrawiam was.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seris Konsalnet Holding?

Pawel

25.03.2021 11:23

Nie szukajcie pracy w konsalnecie (usunięte przez administratora) na godzinach i pensji
    Wojtek

25.03.2021 11:13

Konsalnet to najgorsza firma beznadziejna gdzie są bony z biedronki gdzie na tym się nie wzbogacicie do Sadu z nimi
    Jacek

25.03.2021 10:56

Po przeczytaniu tyle opinii stwierdzam że ludzie co to piszą mają rację bo są pracownikami tej firmy. Większość ludzi są z ochrony fizycznej, ale nie tylko jest tak na ochronie fizycznej bo jest tak na wielu działach w tej firmie. Płacenie czy nie wypłacanie pieniędzy jest kwestia przełożonych bądź ludzi którzy w tej firmie rozliczają pracowników. Nowy właściciel firmy moze zacznie to reanimować i zeczywiscie będzie lepiej. To że prowizję są zabrane to jest złe rozwiązanie bo pracownik coś sprzedając klientowi ma on i firma zysk, a jak to idzie w jedną stronę to jest lipa. Wszędzie się szuka oszczędności i zabiera pracownikom, ale trzeba pamiętać o jednym - Pracownika trzeba szanować, a nie go zniechęcać od pracy, wtedy pracownik jest zadowolony i chce pracować co później widać efekty.
    Zenobia

25.03.2021 10:55

Po przeczytaniu tyle opinii stwierdzam że ludzie co to piszą mają rację bo są pracownikami tej firmy. Większość ludzi są z ochrony fizycznej, ale nie tylko jest tak na ochronie fizycznej bo jest tak na wielu działach w tej firmie. Płacenie czy nie wypłacanie pieniędzy jest kwestia przełożonych bądź ludzi którzy w tej firmie rozliczają pracowników. Nowy właściciel firmy moze zacznie to reanimować i zeczywiscie będzie lepiej. To że prowizję są zabrane to jest złe rozwiązanie bo pracownik coś sprzedając klientowi ma on i firma zysk, a jak to idzie w jedną stronę to jest lipa. Wszędzie się szuka oszczędności i zabiera pracownikom, ale trzeba pamiętać o jednym - Pracownika trzeba szanować, a nie go zniechęcać od pracy, wtedy pracownik jest zadowolony i chce pracować co później widać efekty wszystko prawda.
    Zuzia

25.03.2021 10:54

Leszek

25.03.2021 10:54

Kontakt - Seris Konsalnet Holding S.A.

Jana Kazimierza 55 01-267 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    Heniu

25.03.2021 10:53

24.03.2021 11:39

Jerzy Dudek baranie. Sam piszesz te negatywy a później sam siebie popierasz i przybijasz piątki. Wszyscy na rejonie Cię znają psychopato z tych jazd. Nudne masz życie. Zmien lekarza albo zwiększ dawkę bo ci psycha siadła. Weź się za robotę a nie całymi dniami piszesz te swoje wypociny. Twój poziom języka polskiego jest taki że nawet nie da się przeczytać tych bzdur
    Maria

25.03.2021 10:50

Na wstepie wiesz po czym baran barana poznaje , bo sam jest baranem
    Jaroslaw

24.03.2021 14:56

Odnosząc się do pisma Konsalnet na temat pracownika Jerzego Konsalnet wyrokuje wyrok to dziecinada oni nie są sędziami oni nagminnie łamią prawo i na nich misi być wyrok adykwatny do czynu i na mój węch Sąd Okręgowy utrzyma w mocy wyrok lub go podniesie Konsalnet sprawę przegrał w I szej instancji i to dowód na to że złamali prawo i niech mają nauczke że nie są sami piętnować tą firmę pisać komentarze zgodne z praca

25.03.2021 10:34

Wcale nie widać Jerzy że odpowiadasz sam sobie i sam sobie gratulujesz. Weź Ty idź do lekarza. Wiem że tu taniej jest kreować swoją rzeczywistość ale lekarz jednak skuteczniejszy....

26.02.2021 09:32

Jan

20.03.2021 23:42

Ula tu masz rację ukłony
    Bart

24.03.2021 12:47

sam sobie przytakujesz. Schizofrenik
    Grzes

24.03.2021 12:43

Konsalnetowi galerie zamkli i nie tylko nie idźcie czasami na L 4 bo wygody i przyjemności i nie róbcie oni umyją ręce a wy z ZUSEM będziecie mieć problemy Konsalnet w razie problemów umyje ręce i powie ze wam nie kazali iść naL 4 powiedzą ze maja do was pracę a wy na L4 a jej nie mają cowid ie być jak najdłużej to odbije się czkawka na konsalnecie niech żyje cowid
    anonimowy

24.03.2021 12:19

Łamanie wszelkich możliwych procedur jest na porządku dziennym, kto się nie dostosuje zostanie zwolniony, ciągłe naciski i strasznie zwolnieniami. Kadra zarządzająca placówką to osoby o bardzo niskiej kulturze osobistej, przekleństwa i groźby są wizytówką tych osób. Przymusowe nadgodziny płatne za śmieszne pieniądze (z umowy zlecenie), ciągłe nakręcanie tępa pracy i groźby kar, brak wsparcie firmy i groźby zwolnienia w przypadku problemów.
    darek

24.03.2021 11:27

dawajta nasze bony, bo rzucim konsalnet i pójdzie pracować do biedronki.
    Luka

04.01.2021 11:30

Ktoś wie kiedy wychodzą przelewy za umowę o pracę za grudzień? Ile wynosi swiadczenie świąteczne? I w jakim czasie je otrzymaliście?
    Luka

08.01.2021 15:36

Tak wypłata domyślam się że 8 a o świadczenie dopytuje w jakim czasie od złożenia wniosku bo ja skladalem w tym drugim terminie 29-31 grudnia pr, ez apke NAIS
    KOL

24.03.2021 11:24

MASAKRYCZNE
    Kulka

22.03.2021 08:23

A czy ktoś pracował w konsalnecie w Pecicach w DSV w kontroli jakości na magazynie.? Jakie tam są warunki, bo straszna rotacja pracowników.
    Zofia

23.03.2021 08:04

W konsalnecie godzin masz full bo ludzi nie mają do pracy tam praca 7 razy w tygodniu i czasami w niedzielę 12 godzin stania masakra za śmieszne pieniadze
    Sebb

23.03.2021 15:16

Obawiam się, że w każdym zdaniu mijasz się z prawdą.. Jeszcze rok temu może tak było, teraz jak nie dostaniesz całego obiektu dla siebie, tylko dzielisz go ze zmiennikiem i chcesz więcej zarobić, to żebrzesz o dodatkowe dni pracy. W DSV trzy lata temu płacili 14 zł, a na biedronkach 12 zł. Dziś na biedronkach płacą 16-17 zł, więc na DSV pewnie odpowiednio więcej. Poszukam ogłoszenia i dowiem się.
    wolcin

23.03.2021 14:33

Jeśli nie jesteście na 100% zdecydowani bym tam pracować to dajcie sobie spokój. Po jednym dniu zostaniecie z 8h wyjętymi z życia i bez wynagrodzenia. Bo oczywiście takie coś jak korzystanie z darmowego pracownika nie jest tej firmie obce.
    jedne

23.02.2021 18:25

najgorsza wsza to o inicjały kw w Toruniu pracuje na 63 pułku piechoty na jw gorszy od konfidenta bo sam donosi on nie robi obchodów rozręca głarda i wpisuje w książke awarie systemu o takich sprawach potrafi gadać kierownikom uważajcie na niego
    Ola

26.02.2021 08:23

Takich starych capow konsalnet potrzebuje kapo szefowie tacy sami pantoflarze
    Ana

20.03.2021 23:45

Ola prawda prawda masz rację
    Niko

09.05.2020 18:37

Niech ktoś ruszy (usunięte przez administratora) w tej firmie i wkoncu robi wypłaty żeby były na czas Anię takie cyrki piątek i tylko zlecenie przyszło a poniedziałek to już jest 11 ama być do 10 jest tam ktoś kompetentny żeby to zrobic?trzeba to zgłosić wkoncu tak nie może być .

10.03.2021 10:47

Ja. Między czasie znalazłem sobie nową pracę.. I się wypiłem. Na nich... Pozdrawiam... Kudłay.. I żałuję ze tak długo się z nimi bujałem... Bo. 14 lat. Pozdrawiam...

10.03.2021 18:30

Nakręcacie się a oni się śmieją. Nie musisz brać 10 służb weś sobie 8.reszte w drugiej firmie i ten sposób jesteś niezależny a składki tak odprowadzają od 2800 i to ich będzie bardziej. Bolało... Pozdrawiam.. Kudłaty.
    Ar

10.03.2021 09:18

Witam czy dostał ktoś już wypłatę
    polo

09.03.2021 18:22

Dodaj treść twojego wpisuhej dostałjuz może mbank wypłatę

Zostaw merytoryczną opinię o Seris Konsalnet Holding S.A.