Seris Konsalnet Holding

Benefity

Rekrutacja

• Ciechanów
Warszawa - SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

5. Opinie o Seris Konsalnet Holding S.A.

Opinie o Seris Konsalnet Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Seris Konsalnet Holding S.A.!

Piękny

09.02.2021 17:44

Cześć Dostał ktoś 2 przelewy dziś ?
    Seba

09.02.2021 15:32

I jak wyplata jest czy nie ma?
    jaszczur

09.02.2021 15:23

Dostał ktoś już kasiure?
    Seba

09.02.2021 12:13

Witam ma ktoś wypłaty już ?
    Xyz

08.02.2021 09:18

Kiedy pity pracownicy otrzymaja? Czemu to zawsze tyle trwa w tej firmie?

08.02.2021 16:16

Zawsze były w terminie, więc pewnie i w tym roku też nie będą. A może już są? Trzeba by sprawdzić.
    Ochroniarz

09.02.2021 09:33

Pity będą na platformie Nais. Poza tym jak chcesz się rozliczyć z US to i tak dopiero od 15 lutego elektronicznie.
    Sebek

08.02.2021 15:06

Dostal juz ktoś wypłatę
    Xyz

08.02.2021 11:47

Kiedy pity?
    Grzybek

02.02.2021 12:07

Witam czy dostał już ktoś wypłatę za zlecenie? Niby do końca miesiąca mają płacić

03.02.2021 17:09

15. 50 zł

07.02.2021 08:14

Na zleceniu za styczeń dostaniesz wypłatę 10 lutego, a za luty 28 lutego i ta wypłata jest bez ZUS. Następna wypłata 10 kwietnia i 30 kwietnia.
    Jan

27.01.2021 12:32

Zostałem brutalnie napadnięty przez ochronę tej firmy. Atakują niewinnych ludzi na ulicy. Przed ochroniarzem musiała mnie obronić policja.
    Kowalski

27.01.2021 20:17

Zwykły patrol cię bronił, czy wezwali anty terrorystów?

06.02.2021 09:42

Dla jasności Panie Kowalski.Antyterrorystów już nie ma Tzn takowej formacji w strukturach Policji.
    Szogun

05.02.2021 12:32

Witam pisze z pytaniem czy jest możliwość dowiedzenia się którego będą wysyłane wypłaty za miesiąc styczeń czyli którego lutego firma robi przelew

05.02.2021 11:58

Czy jest jakieś forum dla pracowników Seris Konsalnet? Fajnie by było podzielić się uwagami, doświadczeniami, rozwiązać jakiś problem. Tutaj tylko pytania o wypłatę i bony z biedronki.
    Grzybek

02.02.2021 12:10

Jak z tymi wypłatami za zlecenie? Do końca miesiąca mają płacić?

02.02.2021 12:15

Szanowni Państwo, przypominamy, że Seris Konsalnet regularnie przelewa wynagrodzenia do 10-go dnia każdego miesiąca. Przypominamy również, że ostateczny termin otrzymania przelewu z wynagrodzeniem na Państwa konto zależy od tego, jak szybko Państwa bank księguje przelewy wysyłane przez Seris Konsalnet.
    Edek

05.01.2021 17:42

A jak wygląda praca na jednostkach wojskowych przez Konsalnet? Stawka niby 15zl za każdą godzinę
    bardzo

29.01.2021 22:16

w Toruniu połowe ludzi nie przeszło to ściągaja z pobliskich miast na dodatek nic im nie dołozyli a ceny w góre ale jak chca to niech robią
    tutaj

30.01.2021 20:57

stawka 15 zł to była dobra ze 3 lata temu teraz to z 18 powinno być plus nocne godziny a dają posiłki regeneracyjne tak zwane mrozowe nie sądze

Oferty pracy - Seris Konsalnet Holding S.A.

Pracownik serwisu sprzątającego Września -zakład pracy chronionej

Września

Sprzątanie sklepu, Bełchatów (1h dziennie)

Bełchatów

Ochrona sklepu spożywczego - Seris Konsalnet Koluszki

Koluszki

Sprzątanie sklepu, Piotrków Trybunalski (1h dziennie na zastępstwo: 17.07-25.07)

Piotrków Trybunalski

Pracownik ochrony sklep odzieżowy - Warszawa Bielany

Warszawa

Sprzątanie obiektu logistyczno-magazynowego w Żelków Kolonia

Siedlce

Abc

04.12.2020 20:05

Biedronka przekaże bony o wartości 1000zł,i ma być dla wszystkich pracowników zewnętrznych też mamy że Ci co pracujemy w biedronce i w centrach logistyki też dostaniemy,że konsalnet nas nie oszuka

26.01.2021 19:30

Szanowni Państwo, Akcja promocyjna „Świąteczny Rabat” to akcja organizowana przez Jeronimo Martins Polska. W jej ramach, decyzją przedstawicieli JMP, każdy Menadżer Ochrony miał wskazać 1-2 najlepszych pracowników ochrony, którzy w ramach nagrody otrzymali voucher w wysokości 1000zł na zakupy w sklepach Biedronka.
    biedra

10.12.2020 22:48

wszedzie jest napisane wiele artykulow internet trabi ze biedronka daje bony 1000 zl swoim pracownikom na swieta w podziekowaniu za trudny rok pracownikom i wspolpracownikom z agencji ochrony dzisiaj bedac w pracy widzialem jak dziewczyny podostawaly po 1000 zl vouchery a ja sie puytam czy my dostaniemy tez ta kase czy nie i kiedy skoro kasjerki juz dostaly jesli my nie dostaniemy pytam wiec kto te bony wezmie bo stanowisko biedronki jest jednoznaczne ochroniarze tez powinni dostac???

26.01.2021 19:28

10.12.2020 16:11

I jak wasze bony po 1 tys bajkopisarze
    biedra

10.12.2020 22:52

wpisz sobie 1000n zl na swieta od biedronki w google i internet chuczy az od artykulow ze tak jak kasjerki tak i wspolpracownicy w tym ochrona powinna dostac bony wiec nie wiem skad twierdzenie bajkopisarze....gogle se wpisz fraze sie dowiesz zreszta nawet podobbno na stronie kasjerek biedronki odpowiednik naszego naisa jest napisane ze ochrona tez ma dostac powinna

26.01.2021 19:27

Furiat

15.12.2020 12:09

Nie dostaniemy tych bonów na ???? procent tak menedżer mi powiedzl pozdrowienia z Warszawy

26.01.2021 19:27

Furiat

16.12.2020 23:10

Nawet pracownicy i ochrony z Lidla dostali po 700zl a UNas firm przejęła te Bony od Biedronki nas firm ma nas z tępaków któż nie potrafiom liczyć ciekawe . jutro piszę Mela do Francji ja nasz robio może oni się zaitresujom pozdrawiam z Warszawy
    Anty_nieuk

18.12.2020 13:58

Weź ty się naucz najpierw języka ojczystego, bo to aż wstyd tak pisać nie po polsku :(

26.01.2021 19:26

15.01.2021 00:52

Oficjalnie są podwyższki ale tylko dla wybranych. U nas na obiekcie na 10 osób dostał dowódca i dwie osoby w tym ja. Mamy dostać 1,5 zł do godziny.

21.01.2021 14:24

Robi to po cichu

22.01.2021 16:26

Niezbyt profesjonalne podejście.
    Kris

15.01.2021 11:36

Witam, ktoś wie ile wynosi świadczenie świąteczne ?
    Łukasz

21.01.2021 11:04

Zależy jaki próg dochodowy jeśli najniższy to 500 jeśli pośredni to 300
    Łukasz 2

22.01.2021 12:24

Pytanie czy ktoś się orientuję kiedy będzie wypłacony ten dodatek tym którzy złożyli wniosek w 2 turze czyli 28-30 grudnia ja mam w nasi że z akceptowany i przyznany 500 w dniu 18 stycznia 2021wiec czekam na przelew :p

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seris Konsalnet Holding?

Tede

10.01.2021 20:36

Mówili wam koordynatorzy o podwyższ kach?

12.01.2021 14:58

Na Biedronkach chyba nie będzie
    Student z honorem

15.12.2020 07:41

Jeżeli zależy wam na pracy w której męczysz się bardziej psychicznie niż fizycznie to zapraszam do Konsalentu. Tu zrozumiesz co to znaczy nienawiść do współpracownika i przełożonego...tzn do dowódcy bo tak się określają. Jesteś mielony z błotem, twoi współpracownicy zgłaszają wszystkie twoje czynności do DOWÓDCY. Ten "dowódca" nie widzi niczego innego poza swoim nosem. Nie jest ważne dla niego twoje zdrowie. Marzniesz na dworzu, leci Ci nogawką, czujesz że zaraz fikniesz? Spokojnie, twoi koledzy z pracy chętnie obejrzą Cię z ciepłego obiektu zajadając ciasteczka i pijąc kawkę obserwując jak ledwo dajesz radę. Twój przełożony może stać się bajkopisarzem, autorem fantastycznych powieści o tym jak to wszystko jest ważne, że najniższa krajowa to oczywista sprawa. Czekasz długo na przelew? Możesz czasem poczekać sporo. Bezpłatne umundurowanie? Jak jest na stanie to dostaniesz. Jak nie ma to tygodniami czekasz i używasz własnej odzieży. Atmosfera pracy jako pracownik ochrony fizycznej to breja i mieszanie z błotem. Kultura pracy w organizacji nie istnieje. Teraz tylko przetrwać okres wypowiedzenia i omijać szerokim łukiem. P.S. opinie o Konslalnecie są w większości prawdziwe. To w większości tzw. (usunięte przez administratora) pracy i ludzie, którzy nienawidzą studentów za to że mają większą stawkę od nich. Nie polecam z czystym sumieniem.

10.01.2021 16:59

Zawsze takiego kierownika można zmotywować do zmiany przeniesienia.

11.01.2021 06:48

Niestety kodeks pracy jest tak skonstruowany, że zwykłego lenia nie można normalnie zwolnić, tylko trzeba posuwać się do takich praktyk. Stosowane jest to w większości firm wszystkich branż.
    MARKO

07.01.2021 19:01

Miałem zamiar podjąć pracę od 10.01.2021 ale to co przeczytałem to jakaś kpina z ludzi tam zatrudnionych. jak można igrać czasowo z wypłatą za przepracowane godziny. Podpierając się negatywnymi w 89% opiniami pytam się gdzie jest PIP, URZĄD SKARBOWY. CO TO ZA PRACODAWCA?

10.01.2021 17:00

.Pracuję w tej Firmie od 12 lat(kilka zmian nazw było)i nie miałem sytuacji aby przelew z wynagrodzeniem nie był na czas.

10.01.2021 17:02

Co do płatnika to zgadza się tylko to iż wypłaty są na czas a co tego płacenia zgodnie z K.P. to już inna bajka.W końcu po cos są te dwie umowy.

09.01.2021 08:27

Wczoraj jak dzwoniłem do kadr to pani nawet bardzo miła powiedziała że wszystkie listy płac zamknęli do 12 i że wszyscy powinni dostać wypłaty do 17 max 18. Tyle że jak zamknęli do 12 to przeewy wyszły z CA o 14:30 to u mnie na rachunku w BNP powinny być o 15 a były o 17:30, to jest ostatnia sesja która trwa do 18 więc z tego wynik że nie zamknęli list do 12tylko trwało to dłużej dlatego wszyscy nie dostali. A tak jak ktoś na pisał jak 10 to weekend to przelewy muszą być w piątek 8, to jest ich obowiazwk!!!!
    Cieciuritas

09.01.2021 21:00

Niestety nie masz racji. Niby dobrze sprawdziłeś, że jedyny przelew wychodzący z CA to godz. 14:30, ale to absolutnie nie oznacza, że u Ciebie w banku musi on być o 15ej! To musi przejśc przez KIR (Krajowa Izba Rozliczeń) dlatego te przelewy łapią sie dopiero na 3 sesję. Powinny zatem u wszystkich znaleźć się na kontach jeszcze tego samego dnia, ale nie zawsze tak jest. Dlatego jeśli firma zdecydowała się na bank, który co dziwne ma tylko jedną sesję wychodzącą w ciągu dnia - powinna puszczać przelewy z wyprzedzeniem, a nie czekać na ostatnią chwilę - tak jak to zrobili. Nic zatem ich nie tłumaczy, że nie wszyscy jednak dostaną kasę zgodnie z umowami.
    chrom

08.01.2021 18:19

I jest wypłata? Znowu będzie tłumaczenie, że to wina banków? Już n-ty raz taki numer robią.

09.01.2021 14:17

A kiedy poprzednio była opóźniona wypłata za etat?
    zdezo

08.01.2021 18:04

I kasy nie ma. Znowu będzie tłumaczenie, że wysłali o 18, a reszta to wina banków.

Kontakt - Seris Konsalnet Holding S.A.

Jana Kazimierza 55 01-267 Warszawa

Ewa

08.01.2021 15:38

Macie wypłatę?

08.01.2021 14:53

15:00 i dalej nie ma wypłaty.
    Borys

08.01.2021 14:50

Jak czytam te komentarze to dochodzę do wniosku że same ułomy tu pracują. Ciagle pytania o wpłatę. Przecież zawsze jest do dziesiątego! Do tego taka ortografia że tylko potwierdzacie opinie że pracownik ochrony to głąb.
    Ar

08.01.2021 14:23

Dostał już ktoś wypłatę?
    Gówniara

08.01.2021 13:40

Bzdura i kłamstwa. Dziś jest 8 stycznia a 10 stycznia to niedziela, więc wypłata na kontach w banku należy się dziś i to pierwszą sesją. Należy jak psu buda. Chyba firmę obowiazują przepisy prawa pracy i PŁACY

08.01.2021 13:29

Dlaczego nie są wyświetlane wszystkie komentarze
    Pom

08.01.2021 10:40

Dostał ktoś dziś wypłatę

07.01.2021 12:04

Jest już wypłata

07.01.2021 21:11

Nie możliwe :-/ A jaki bank i miasto ?
    @WOJTEK

08.01.2021 09:34

CA MIASTO WROCŁAW
    Przerażony

08.01.2021 07:27

Ludzie! Co miesiąc koło 10 dnia miesiąca, CIĄGLE pytania : czy jest już wypłata, kiedy wypłata, czy ktoś dostał kasę itp. Robi się żenujące na maksa. Przeważnie przelewy są do 10 dnia miesiąca NAJPÓŹNIEJ czy to ciężko tak ogarnąć? Jako stały pracownik, wypłata co miesiąc, kasa się zgadza a jak były jakieś braki, było uregulowane i po temacie. Przestańcie co miesiąc zaśmiecać forum, kiedy wypłata itp. Nauczcie się zarządzać pieniędzmi i wbić do głowy, że najpóźniej wasze pieniądze pojawią się na koncie. Tyle w temacie!!!

07.01.2021 17:35

Co z wynagrodzeniem

08.01.2021 00:06

Jak co miesiąc, będzie w terminie

Zostaw merytoryczną opinię o Seris Konsalnet Holding S.A.