Autoonline Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 52 ocen.

Opinie o Autoonline Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autoonline Sp. z o.o.

Pumaf

Chętnie dołożę się do abonamentu pumaf@vp.pl

MAXPOL

WITAM DORZUCE SIE DO ABONAMENTU AUTO ONLINE,maxpol1975@gmail.com

MR MOSES

> Niezaleznie od Twojej zdolnosci kredytowej. Cieszymy sie wydawanie finansowa > uslugi dla naszych licznych klientdz?lw na calym swiecie. Z nasza elastyczna > pakiety kredytdz?lw pozyczki moga byc przetwarzane i przekazywane do > Kredytobiorca niezwlocznie skontaktowac sie z naszym specjalista > doradztwo i planowanie finansowe. Jesli potrzebujesz szybko > kredytowej, prosimy o kontakt pod adresem: alonzeltaylor@gmail.com > zobacz dane kontaktowe > > Prosze podac nam nastepujace informacje, jesli interesuje. > 1) Imie i nazwisko: ......... > 2) Plec: ......... > 3) Kwota kredytu wymagane: ......... > 4) okres kredytowania: ......... > 5) Kraj: ......... > 6) Adres domowy: ......... > 7) Komdz?lrka: ......... > 8) Miesieczny dochdz?ld: ..................... > 9) Zawdz?ld: ........................... > ) Co prawda tutaj strona o nas .....................

Robson

Firma Autoonline jest dramatyczna, nie polecam z nimi kontaktu ani współpracy. Tylko myślą jak zarobić na innych - a licytacje wygrywaja kupcy, którzy mają układy. Dramatyczny kontakt z p. Agatą Góraj - niekompetentna baba, chamska, nieterminowa, niesłowna, lekceważąca, nie zna podstawowych zasad obsługi klienta. Zresztą opinia klientów niespecjalnie kogokolwiek tam interesuje, bo nawet nie ma możliwości złożyć skargi czy reklamacji.

ramsey

Złożyć wniosek o pożyczkę w wysokości 3%, aby spłacić rachunki lub rozpocząć działalność gospodarczą? Więcej informacji Odpowiedz na ten adres e-mail: ramseydickson@outlook.com

damp-d

Jeśli i ktoś myśli, że kupi na auto online czy drugie platformie również z oddziałem w Polsce młode auto z małym przebiegiem lekko uszkodzone w dobrej cenie to niech zapomni. Oczywiście , że to machina do zarabiania głownie na abonamencie i nie tylko. A za wyceny , które im robimy to oni płacić powinni nam. Zawierane umowy kupna 12% o jakich mowa przy podpisywaniu umowy to fikcja.

Jessica

Czy potrzebujesz kredytu? Oferujemy pozyczki od 15,000zl do 800,000zl w 2% odsetek na-rok, nasza oferta kredytu jest gwarancja 100% i tylko w powaznych klientów. Swiadczymy uslugi takie jak; Kredyty samochodowe, kredyty mieszkaniowe, kredyty, mobilne kapitalowe, pozyczki dzialalnosci, osobiste pozyczki do nas napisac: george_douglas127@outlook.com

abia

dwuskładnikowe czy konkretnie jak wysokie bym miała wynagrodzenie.?

AUTOGRUBY

Powiem wam tylko tyle jaka platforma by to nie była to auto idzie za najwyższą oferte złożoną przez handlarza i o tym czy auto zostanie sprzedane za ich pośrednictwem decyduje właściciel a nie autoonline !!! Tak to wygląda i jeśli np. auto uszkodzone stoi w warsztacie od ubezpieczenia dostaje się wycene na wartośc pozostalości (czyli OFERTA OD HANDLARZA ) i pan kowalski właściciel warsztatu dogaduje się z właścicelem pojazdu to poco ma dzwonić do autoonline w celu sprzedaży auta ??? Auto zostaje sprzedane w warsztacie !! Mam doczynienia z autoonline bardzo długo jest coraz więcej firm składających oferty i automatycznie skala aut które się wygrywa i odbiera spada . Jak się ma dużą wiedze na temat polskiego rynku motoryzacyjnego to można sobie zarobić bez dużego nakładu pracy.

szrek

szukam osoby która obecnie ma podpiętą wtyczkę do AUTOonline oczywiście nic za free, zapraszam do kontaktu zgloszeniewww@interia.pl

iona

A może, ci wszyscy maruderzy co tu wypisują jak im się źle współpracuje z AUTOonline, znajdą sobie swoje forum, a nie wypowiadają się w miejscu gdzie normalny człowiek wchodzi żeby poszukać opinii o pracodawcy... Mi wasze narzekania nic nie mówią o tym jak się tam pracuje i szczerze też mało mnie obchodzą

wrhz

Witam Panowie szukam kogoś kto może sprawdzić czy wystawione jest konkretne auto na licyacje - wg. mnie zawyżona szkoda i uznana jako całkowita. Auko jest moje . Audi A3 Sportback. Z góry dzięki. P.s. oczywiści nic za free

cichy

Mam pomysla.Zrobie podobna stronke internetowa z autami i bedziecie licytowac a ja bede napelnial kieszenie waszym szmalem.Beda to autka oczywiscie wirtualne bo nigdy wam nie sprzedam ale kase zostawicie mi na koncie.Dobra wiadomosc dla was taka ze nie bedzie wpisowego;))) tylko abonament miesieczny symboliczne 100zl. i od kupna auta tez symboliczne 10%.Tanio i dobrze jak w biedronce co wy nato?Sami szukacie i pytacie jak naiwni guwniarze zeby wam podac cos na tacy.Wezcie sie do normalnej roboty np. na zmywak w Angli.

brumbrum

Tak jak pisalem kiedys.My wyceniamy im auta czyli ile najwiecej ktos placi za dane auto a ono i tak nam nie jest sprzedane tylko pod stolem.Chyba ze kolega nie jest zainteresowany gownianym padlem to wtedy zadzwonia do nas.Bo wiedza ile ludzie placa i za ile moga sprzedac koledze pod stolem.Maja potem jakies 20%-30% od sprzedazy.Auto sprzedane za 50tys.zl na czysto maja zarobku 15tys.To jest czysta kasa.I co wy nato????Tak sie robi kasse.

autopower

Witam wszystkich, chciałbym państwu opisać zasady działania firmy autoonline. Od dłuższego czasu śledzę jedną z firmę w Polsce zajmującą się sprzedażą samochodów powypadkowych. Firma ta sprzedaje od 10 do 15 samochodów powypadkowych w miesiącu. Wszystkie samochody pochodzą z Polskich salonów, są zawsze lekko uszkodzone, są z różnych firm ubezpieczeniowych, różnych województw, od osób prywatnych na fakturę vat marża lub firm czy leasingów na pełną fakturę. Zacząłem więc przyglądać się bliżej w/w firmie i dowiedziałem się swoimi kanałami w firmach ubezpieczeniowych że samochody te trafiały na aukcje do firmy autoonline. Niby wszystko ok i nic w tym nie normalnego, czyżby ?. Otóż żaden samochód który sprzedawała ta firma nigdy na stronie internetowej autoonline się nie pojawił. Morał z tego jest bardzo prosty, ktoś w firmie autoonline sprzedaje najlepsze wyselekcjonowane pojazdy kolokwialnie mówiąc pod stołem. A my wszyscy jak takie barany płacimy wpisowe i abonament i jak do tej pory nikt nic z tym nie zrobił. A teraz uwaga najlepsze, jeśli nie siedzicie to radzę usiądzcie. Dla przykładu podaję jaką mieli marżę na samochodzie który sprzedali za 30,000 zł – 10,000 zł zatkało ?. Ile z tego odpalają nie wiem, bo na pewno się musza z kimś dzielić. Dziwie się firmą ubezpieczeniowym że się tym do tej pory nie zainteresowali, bo jest to ewidentne działanie na ich szkodę.

Malysz

Ale jestescie dziwni myslicie ze ktos sprzeda zyle zlota? Zaplac jeden z drugim wpisowe 10000zl.plus miesieczny abonament to zobaczymy czy podzielicie sie z innymi za free.Ktos mysli ze da 500zl. za auto i skorzysta z konta kolegi.Trzeba byc frajerem zeby tak zrobic i tym samym sobie konkurencje!!!! Wiec dajcie spokoj ludziska z takim czyms dajcie namiar itp....Panie handlarz i inni!!!! Namiar mam dobry na dobra Pizze;))))

handlarz

witam szukam osoby która ma dostep do licytacji uszkodznych samochodów oczywiscie wszystko do uzgodnienia od wygranego auta jolantcha61@wp.pl

Biedronka

do handlarz Tanio i dobrze kolego to tylko w BIEDRONCE.

handlarz

witam szukam osoby która ma dostep do uszkodzonych aut z niemiec chodzi np o audi vw seat skoda opel mercedes bmw i inne oczywiscie wszystko kwestia dogadania itd mam doswiadczenie lecz nie mam dostepu do aut z ubezpieczalni czekam na wiadomosc na jolantcha61@wp.pl

stefek
@handlarz 19.01.2016 19:50
witam szukam osoby która ma dostep do uszkodzonych aut z niemiec chodzi np o audi vw seat skoda opel mercedes bmw i inne oczywi...

Co taka cisza? Kupuje na autoonline jeszcze ktoś? Ciekawe kiedy wzrosną ceny.

alana

Witam, oferujemy pełny dostep do pojazdów wystawianych przezniemieckie i szwajcarskie ubezpieczalnie. W przeciwieństwie do konkurencji nie pobieramy wpisowego oraz opłat abonamentowych. Jeżeli ktoś jest zainteresowany podaje link do strony: http://motoracing.auto.pl/

rafał
@alana 07.01.2016 14:07
Witam, oferujemy pełny dostep do pojazdów wystawianych przezniemieckie i szwajcarskie ubezpieczalnie. W przeciwieństwie do konk...

Dlaczego strona już nie funkcjonuje??

rudy 102

To gdzie mozna cos pakupic? podajceie stronki obywatele.

darek

Krótko i na temat tzw. "onlajna": BANDA WYJADACZY, KTÓRZY NIE MAJĄ DO SIEBIE ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ. Nie odbierasz auta, które standardowo nie zgadza się z opisem - PŁACISZ 500! JESTEŚMY TYLKO OSOBAMI, KTÓRZY ROBIĄ SZYBKIE WYCENY DO UBEZPIECZALNI I NA TEJ PODSTAWIE WYPŁACAJĄ ZA ZŁOM(bo tylko takie możesz tam zakupić) i to jeszcze wybrane, czyli te najbardziej roz...ne! OSZCZĘDŹ CZAS I PIENIĄDZE oraz "nerwy i kręgosłup" ;) Oni nie postępują z nami jak z wieloletnim płatnikiem tylko traktują jak zwykłą szmatę i nią pomiatają, broniąc się Ogólnymi Warunkami Handlowymi, które są tak skonstruowane abyś nie mógł nic!!! Ponadto jest rzesza ich "kumpli" przelicytowujących Nas, którzy mają korzyść. Myślę, ze już nie długo zajmą się nimi PIS-iory, hahaha. NIE POLECAM NIKOMU! Nie wróżę długiej i owocnej przyszłości tej firmie, zwłaszcza, że wszyscy z niej odchodzą(nawet pracownicy) oraz kontrahenci, ciągłe zmiany to też nie jest profesjonalizm!

witek
@darek 30.12.2015 14:18
Krótko i na temat tzw. "onlajna": BANDA WYJADACZY, KTÓRZY NIE MAJĄ DO SIEBIE ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ. Nie odbierasz auta...

Masz Darku absolutną rację, koszt wzrosły ostatnio o 100 %, a odbieralność w stosunku do wygranych aukcji spadła o 50 %. Wszystkie koszty funkcjonowania systemy przerzucono na kupujących( na dodatek kupujący nie mają prawie żadnych praw)abonament+prowizja od zakupu +nierzadko opłaty parkingowe (70 Eur)a na końcu + vat. Jak ci się uda to odbierzesz auto zgodne z opisem ale jest to niestety rzadkość. Nic tylko siedzieć przed kompem, licytować auta marnując swój czas a na końcu dostaniesz fakturę. Płacić i płakać.

dealer
@darek 30.12.2015 14:18
Krótko i na temat tzw. "onlajna": BANDA WYJADACZY, KTÓRZY NIE MAJĄ DO SIEBIE ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ. Nie odbierasz auta...

Witam Rozmawiałem ostatnio z kobietą która tam pracowała i potwierdzam, iż prawdą jest, że firm ubezpieczeniowe wystawiają auta w celu wyznaczenia wartości przez kupców oczywiście za darmo, a wszystkie koszty działalności firmy ponoszą kupujący.

Autoline

Wszysto jest na stronie AUTOLINE.pl ceny itd. Teraz jest tam nawet Autodatex jest super. Wpisowe wiem ze bylo jakos 13tys. zl. plus miesieczny abonamet itd..Zawsze tak bedzie ze marudy beda pisac ze kicha bo maja wiecej zeby potem sie obchac dla siebie. Czym mniej potencjalnych kupcow wiecej dla nas!! My tam kase robimy i nie zmienimy na jakies inne portale ktore niemaja otym pojecia.

aaaa

Tak jak poprzednik, z jakimi opłatami trzeba się liczyć? Pozdrawiam

aa

Witam Każdy pisze duże wpisowe i duży abonament ale jakie to kwoty?

damian1

Korzystam z tego portalu w Niemczech,i nic innego jak w Polsce. Myślałem może ze w Polsce jest dużo lepiej z kupnem. Nowym klientom odradzam,szkoda czasu i nerwów.Korzystałem wcześniej z innych portali w Niemczech i muszę powiedzieć ze mało tam wygrywałem bo mało stawiałem,ale to co tu się zaczało dziać w tym roku to porażka totalna!!!

wacław

Co się tak zrobiło cicho?

money

Tylko 3 lata. A moze az. Ja tez zamierzam wycofac sie z tej gry gdzie warunki dyktuje Jeden gracz. Ktos pytal na forum co z odlaczeniem sie na jeden miesiac zeby nie placic nikt nie dal znac a tobie cos wiadomo w temacie. Nigdy wczesniej nie korzystalem a nie wiem jak jest teraz

wacław
@money 19.07.2015 22:29
Tylko 3 lata. A moze az. Ja tez zamierzam wycofac sie z tej gry gdzie warunki dyktuje Jeden gracz. Ktos pytal na forum co z odl...

Podobno raz w roku można zawiesić konto na miesiąc. Ale sam dokładnie nie wiem czy po zmianie umów jest to jeszcze możliwe. trzeba po prostu zadzwonić do stolicy i ustalić co jest na rzeczy.

dlamnie

Witam wszystkich ktorzy maja podpisane umowy z tą firmą.Jest coraz gorzej. Sam wielokrotnie miałem problemy bo ktoś był zalogowany na moim koncie,a dostęp posiadam tylko ja,gdy to zgłaszałem to słyszałem że być może dziecko przechwyciło hasło.Ktoś juz pisał że opisy nie odzwierciedlają stanu faktycznego, ale powinniśmy sie cieszyc gdy zrobimy sobie wycieczkę kilkaset kilometrów,bo tylko my jesteśmy w ty..k kopani.Ja również na dziesiątki aut z najwyższą ofertą kupuję najwyżej dwa w miesiącu.Akurat tyle aby wystarczyło na oplatę . Mam pytanie czy ktoś z użytkowników korzystał w tym roku z zawieszenia jednego okresu obrachunkowego. Bardzo proszę o odpowiedż .

marek

Witam. Byłem zarejestrowany, parę samochodów kupiłem ale weszły tylko te które były już w stanie do złomowania. Skończyłem przygodę z tym. Jak można kupić i czekać czy Ci ktoś sprzeda, dobrego samochodu nikt nie odda, weźmie odszkodowanie i naprawi.

Micek

czytajac posty nachodzi mnie mysl ze specjalnie tak piszecie zeby bylo mniej konkurentow na stronce przeciez to wiadomo czym mniej kupcow tym mozna cos taniej wychyczyc.Ja tam nie nazekam, kupuje juz od 5lat i jakos sie kreci.To inne naciagajace stronki sa do wyludzenia kaski.

REKLAMA

www.autoweltbasti.eu

expert

Witam, współpracowałem z tą firmą i nie polecam nikomu. Zarabiają na czym się da, na wpisowym (bardzo wysokim), na abonamencie, i na opłacie w przypadku wygranej aukcji. Nie da się zarobić, trzeba mieć dużo szczęścia, najpierw żeby wygrać licytację a potem czekasz i czekasz, czy dostaniesz ten pojazd. Teraz jestem szczęśliwy, że nie mam już abonamentu i że nie mam już nic wspólnego z tą firmą!!! P.s. Ktoś pisał, że się poprawiło - ale nie wiem co????? Pozdrawiam :)

sedzia

Od sprzedam strone Aukcyjna w Holandii.Zapraszam na Priv. bindzior@poczta.fm

alegrowicz

ja kupuje na Allegro bo auta tansze niz za granicami Polski i co wy nato???

brumbrum

ale to zawsze dwa auta.Zarobiles jakies 5tys. minimum na aucie i co zle.Inni na kasie robia w marketach za 1300zl.Wiec nie nazekajcie bo to jest super.Nic nie robic a taka kase zarabiac.Pozdrawiam

szczepan
@brumbrum 28.04.2015 07:01
ale to zawsze dwa auta.Zarobiles jakies 5tys. minimum na aucie i co zle.Inni na kasie robia w marketach za 1300zl.Wiec nie naze...

Zarobiłem po 10 tyś na sztuce a sprzedałem je po 12 tyś za sztukę. Gościu w jakich czasach ty żyjesz?

kgirkfi
@brumbrum 28.04.2015 07:01
ale to zawsze dwa auta.Zarobiles jakies 5tys. minimum na aucie i co zle.Inni na kasie robia w marketach za 1300zl.Wiec nie naze...

Dwa auta to sobie można bez problemu kupić na mobile.de bez abonamentu, haraczy i bez utrzymywania tego całego bałaganu. A swoją drogą to myślę, że Brum Brum to chyba jakiś wysłannik Autoonline.

zarobiony

Podaje strone na ktorej mozna niezle zarobic .Na zasadach jak Autoonline.Strona to Winvalue konkurecia dla Autoonline teraz tam wszystko jest sprzedawane.

Szczecin

AUTOONLINE w ostatnim miesiacu juz sie poprawilo.W koncu juz mozna normalnie kupowac.W koncu zrobili porzadek::::))))))).Wiec niema co ich ganic.Trwalo to troche ale jest ok.

wania
@Szczecin 23.04.2015 20:47
AUTOONLINE w ostatnim miesiacu juz sie poprawilo.W koncu juz mozna normalnie kupowac.W koncu zrobili porzadek::::))))))).Wiec n...

Tak, poprawiło się. Wzrósł abonament i to wszystko. Na 100 wygranych licytacji kupiłem od nich 2 auta. Super poprawa.

Auto Maciek

Ludzie ale wy jesteście naiwni!!! to sa maszyny do robienia peniedzy!Ktos kupil dwa auta i myśli ze jest wielki biznesmen.Czeba szukac prywatnych kontaktow (normlnych).Na pewno nie Turek który mowi po Polsku i innych takich.Po poscie wyżej miałem kontakt z kolega z Niemiec.Naprawde można się dogadać tam u niego.Nawet pomaga w szukani aut.Jest konkretny.Strona wyżej polecam Pana.

Sedzia

prywatnie odpowiem bindzior@poczta.fm

Mateo

Ile?

Sedzia

Hej, sory ale takie informacje kosztują sam za nie niemale pieniądze zaplacilem.Pozdrawiam

Sedzia

Strona pada i dlatego tak jest. Jest inna o nazwie vin......Na autoonline sprwdzaja kto ile da a potem tam na vin..... wiedza za ile mogą sprzedać drożej! żeby więcej zarobić.

Mateo
@Sedzia 29.01.2015 10:48
Strona pada i dlatego tak jest. Jest inna o nazwie vin......Na autoonline sprwdzaja kto ile da a potem tam na vin..... wiedza...

Witaj Sędzia, jaka to strona gdzie z autoonline wrzucają auta? Pozdrawiam

Motorrek

Witam, chciałbym sie do kogoś dołączyc kto ma abonament, wiadomo nie za darmo aby miec wgląd w aukcje, jeśli jest ktoś chętny proszę o kontakt pysiole/////gmail.com

antuan
@Motorrek 25.01.2015 13:13
Witam, chciałbym sie do kogoś dołączyc kto ma abonament, wiadomo nie za darmo aby miec wgląd w aukcje, jeśli jest ktoś chętny p...

hej czytam te komentarze od polowy 2012 rfoku nie korzystam z tego portalu,tak jak pisza szkoda czasu i pieniedzy, po pierwsze zeby tam zarabiac musisz miec wolne okolo 300 tys zl jesli bedziesz miAl mniej to z czasem sie okaze ze masz malo jest sporo ludzi co kupuje ztego portalu ja kupowalem , okolo 2,5 roku szlo czasem zarobic od 1000 zl do 6 tys na aucie jak sie okazalo ze np firma od kturej kupujesz zwraca ci vat z sumy ltora dales za auto. tez zdzarzaly sie akcje ze zajezdzales po pojazd a mial wieksze uszkodzenia niz normalnie w opisie i zdjeciach n nikt ci kasy za twoj czas i paliwo nie oddali.wiekszosc aut idzie pod stolem ale zalezy co kto lubi znam takich co sie dorobili na tym majatku i dalej kupuja. pozdr

koleś
@Motorrek 25.01.2015 13:13
Witam, chciałbym sie do kogoś dołączyc kto ma abonament, wiadomo nie za darmo aby miec wgląd w aukcje, jeśli jest ktoś chętny p...

ja licytuje na https://pl-tlc.controlexpert.com i jestem bardzo zadowolony jeśli potrzebujecie dodatkowe informacje dzwońcie do tego gościa 795-104-112 to ich pracownik odpowie na wasze pytanie

błazej

witam wszystkich teraz strona poszla na dno wygrywam kilka aukcji z kolej a tu cisza i te 500 od samochodu powyżej 10 tys to porażka znacie skąd można indziej kupować w pl oprócz allegro przecież sa handlarze i skas biora te wraki

wrocek

Jedna wielka sciema.Zarobek na licytacji za licytowanie a i tak auta kupuja wzbrani czyli znaiomi znajomych

domnie
@wiktor 04.01.2015 18:35
Tak naprawdę to Autoonline powinno płacić potencjalnym kupcom za wyznaczanie wartości pozostałości.Człowiek siedzi cały miesiąc...

Witaj, mam te same odczucia.Jest gorzej niz było. Umowa tak sformuowana że działa tylko na ich korzyść,my mamy tylko obowiązki.Mam zapytanie ,czy korzystał Pan pod koniec ubiegłego roku lub w tym roku z zawieszenia korzystania w aukcjach przez jeden okres oczywiście bez ponoszenia opłaty

adam
@domnie 17.07.2015 23:07
Witaj, mam te same odczucia.Jest gorzej niz było. Umowa tak sformuowana że działa tylko na ich korzyść,my mamy tylko obowiązki....

Witajcie. Ja jestem zalogowany w tej firmie 3 lata. Niestety moja współpraca z przyczyn ode mnie niezależnych powoli dobiega końca. Powód jest prosty, na 100 wygranych licytacji odebrałem 3 auta. Zbyt wysokie koszty tej zabawy sprawiają , że staje się ona nieopłacalna. Umowa jest rzeczywiście dla kupców niekorzystna (chociażby termin wypowiedzenia umowy który wynosi 3 miesiące a w umowie niemieckiej tylko miesiąc)nie wspomnę już o dużych niezgodnościach opisów technicznych z rzeczywistością.

automania

Zgadzam sie ,sam tam licytowalem wygralem lacznie 28aut i kicha nikt domnie sie nie zglosil.Straftat czasu a zwlaszcza pieniedzy.

www.autoweltbasti.eu

Witam nie polecam!! Wygrywam aukcjie i nikt sie domnie nie zglasza wydaje tylko bezsensownie pieniadze .Stona stworzona do wyludzania pieniedzy.Troche poszperalem po pytalem i wiem jak oni oszukuja!! Tam nic nie kupicie to maszynka do robienia wielkich pieniedzy dla wlascicieli portalu i ubezpieczalni. To jest dobra strona www.autoweltbasti.eu

amiggos

nie polecam wygrałem 10 licytacji z rzędu i żadna nie doszła do skutku oszustwo skoro wygrywam to powinienem auto kupić a tu nic.Abonament astronomiczny

waldek
@amiggos 08.09.2014 18:17
nie polecam wygrałem 10 licytacji z rzędu i żadna nie doszła do skutku oszustwo skoro wygrywam to powinienem auto kupić...

Długo kolego współpracujesz z tą firmą? Można się jakoś z tobą skontaktować?

www.autoweltbasti.eu
@waldek 04.10.2014 10:18
Długo kolego współpracujesz z tą firmą? Można się jakoś z tobą skontaktować?

Witam nie polecam!! Wygrywam aukcjie i nikt sie domnie nie zglasza wydaje tylko bezsensownie pieniadze .Stona stworzona do wyludzania pieniedzy.Troche poszperalem po pytalem i wiem jak oni oszukuja!! Tam nic nie kupicie to maszynka do robienia wielkich pieniedzy dla wlascicieli portalu i ubezpieczalni. To jest dobra strona www.autoweltbasti.eu

waldek

Opłaty z kosmosu, ostatnio wzrosły o prawie 100 % pod przykrywką wzrostu sprzedaży aut, a faktyczna wysokość kupionych aut w stosunku do wygranych licytacji nie przekracza nawet 10 %. No i jeszcze jedna Pani jest wyjątkowo nie miła i ordynarna. Wielki negatyw !!!!!!

Zostaw opinię o Autoonline Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autoonline Sp. z o.o.