Tarczyński

• Małuszyn
  • Marcinowo
  • Jaszyce
  • Kobylice
Bielsko-Biała - Tarczyński S.A.
Ujeździec - Tarczyński

3. Opinie o pracodawcach Trzebnica
  5. Opinie o Tarczyński S.A.

Opinie o Tarczyński Trzebnica

Nie przegap nowości o Tarczyński S.A.!

22.11.2019 17:21

POL

22.11.2019 23:09

a odszedł sam?

23.11.2019 04:16

Pewnie szkoda takiego wybitnego fachowca?:(
    Aga

03.10.2019 16:09

Praca w firmie Tarczyński ?Temat rzeka tak bym to ujęła .
    xxx

25.10.2019 20:27

wadą na pewno jest system 4 brygadowy weekendy do pracy itp
    Mimi

22.11.2019 23:02

wszystko w tej firmie jest na NIEEE
    Xxx

10.11.2019 04:07

Dlaczego nigdzie nie można znaleźć dokładnego wynagrodzenia z produkcji lub innego działu? Jak to wygląda miesięcznie w tej firmie ? Nigdy nie wiadomo ile się zarobi ? Nie ma jasnych zarobków godziny pracy miesiąc w miesiąc prawie te same .a premia jak wygląda i od czego jest uzależniona? Jeśli chodzi o finanse czarna magia z tego co widze
    Zuza

12.10.2019 06:19

Czy firma Tarczyński zatrudnia osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności?
    xxx

25.10.2019 20:25

tak
    Pati

25.10.2019 18:57

Praca w firmie Tarczyński ?Temat rzeka tak bym to ujęła . Szkoda, że szef nie wie o wszystkich rzeczach jakie się dzieją w Jego firmie????
    Bandziorrrr

16.10.2019 23:35

Brak mocnych stron niestety :( - zarobki zdecydowanie nieadekwatne do wykonywanej pracy - sprzęt firmowy oraz flotą już dawno powinna być wymieniona ( stare graty + sprzęt sprzed wielkiej powodzi) - kadra - w większości niekompetentna - atmosfera - nie będę komentował, temat rzeka Ogólnie firma nie trzyma żadnych standardów rynkowych, zdecydowanie omijać.
    M

16.10.2019 22:45

Niestety miałem przyjemność pracowac, przepraszam byc poddanym tej firmy przez 3 lata. Omijajcie to miejsce z daleka...lepiej szukac pracy na Bielanach Wrocławskich w fabryce czekolady
    pentacz

15.10.2019 15:44

Plusy: wysokie stawki, na ogół dobra atmosfera między współpracownikami, prawdopodobnie rzeczywiście szybka możliwość awansu. Minusy: stresująca atmosfera pracy,(usunięte przez administratora)Przykładowe sytuacje: mocno obłożona linia produkcyjna od dziś ma nie pracować w weekendy ponieważ szefowi nie spodobało się co widział na kamerach przez weekend. (usunięte przez administratora) pracowałem kilka miesięcy w 2018r, zwolniłem się

05.10.2019 18:49

07.10.2019 09:39

Panie Piotrze, Jakość naszych produktów i zadowolenie klientów są w naszej firmie najwyższymi priorytetami. Każde tego typu zgłoszenie traktujemy bardzo poważnie. Prosimy o kontakt mailowy pod adresem [email protected] i o przesłanie Pana numeru telefonu, pod którym przedstawiciel naszej firmy może się skontaktować z Panem, by wyjaśnić sytuację, co też uczynimy niezwłocznie po otrzymaniu danych.
    Janek

22.09.2019 13:26

Przestrzegam wszystkich przed ta firma.
    Nie polecam

27.08.2019 06:41

Przestrzegam przed tą firmą. Wykańcza psychicznie. Wyssie z Ciebie ostatki motywacji, spanie w nocy, wieczny stres, stany lękowe, tak kończy dużo pracowników, ale nikt o tym nie mówi. Jeśli jesteś gotowy połączyć życie zawodowe z prywatnym, żeby stało się jednością, bo (usunięte przez administratora)
    Nie polecam

09.09.2019 02:24

Każdy chyba wie kto tutaj pracuje. Gdyby mnie nie zwolnili pewnie do końca roku sama bym odeszła.
    Bili złoty wąs

31.07.2019 23:20

Jak tam się pracuje ? (usunięte przez administratora)
    marek75

17.07.2019 19:15

Dzisiaj byłem na rozładunku, załoga, ochrona jak i panie ze stołówki na piątkę, oby we wszystkich firmach tak było.

Oferty pracy - Tarczyński S.A.

Pracownik Grupy Degustacyjnej

Płatny Staż w Dziale Zarządzania Inżynierią Produkcji

Operator procesowy​/ Operatorka procesowa

Kabanosik2

16.06.2019 21:46

Witam, jakie są warunki zatrudnienia na ph? Ile wizyt? Jaka podstawa oraz premia? Czy premia w zasięgu? Jakie auto, czy można prywatnie korzystać?
    obecny ph

09.07.2019 19:35

Hej Podstawa jest taka jaką sobie wynegocjujesz na rozmowie , oczywiście w granicach rozsądku i w zależności od doświadczenia. Są tacy którzy mają podstawę (usunięte przez administratora), a są tacy którzy mają ponad (usunięte przez administratora)Wizyt jest 11 . Auto skoda fabia w kombi, limit km prywatnych miesięcznie 500. Premię masz zależną od kilku składników : zrobienie kpi 1,2,3,4 , (usunięte przez administratora). Musisz mieć 35 klientów którzy wezmą określone przez ciebie produkty. Te produkty musisz mieć cały czas dostępne na sklepie bo jeżdżą audytorzy którzy sprawdzają ich obecność. oprócz audytorów jeżdżą osoby sprawdzające i szukające twoich wpadek typu: odbarwione kabanosy, przeterminy, twój towar na innych stojakach, produkty innych firm na twoim stojaku. W skrajnych przypadkach możesz w ciągu tygodnia mieć 3,4 kontrole. Premie obcinane z(usunięte przez administratora). Co pół roku egzaminy produktowe, no chyba , (usunięte przez administratora)Co dwa miesiące spotkania w firmie na których dowiadujesz się , że jesteś jednym z wielu i nikt nikogo nie trzyma tu na siłę co akurat jest prawdą. (usunięte przez administratora)
    Suszarnik

02.07.2019 08:33

Czy w Bielsku produkują kabanosy? Dział suszenia produktów jest w Bielsku?
    Kabanosik

12.06.2019 18:49

Paul

04.06.2019 19:56

Witam. Nie za wiele dobrego mogę napisać o pracy w tej firmie poza dobrymi warunkami finansowymi, samochodem no limited i wsparciem mieszkaniowym na reokacje. Jeśli ktoś ma ochotę na kamerę nad biurkiem, kontrole czystości samochodów, robienie (usunięte przez administratora) Dla ludzi słabszych psychicznie to będzie (usunięte przez administratora) i wieczna stresówka. Dla urodzonych managerów i szczurów gotowych do wyścigu - idealne pole do kariery. Jeśli ktoś ma mocny charakter, potrafi olewać wiele rzeczy, szczególnie docinków, ciągłej kontroli i podejrzliwości to polecam, tym bardziej, że Tarczynski ciagle się rozwija, więc perspektywy są.
    snake

29.05.2019 22:34

Przeciętniak awansuje za noszenie torby szefowi i do tego sepleni......porażka.
    Kiki

03.06.2019 17:29

Madzia może ty nam opowiesz jak pracuje się w HR, pewnie jesteś od niedawna bo że starej ekipy już nikt tam nie pracuje, Ale co nieco już orientujesz się;) ogłoszeń na pracuj.pl rośnie. To dlatego że firma się rozwija czy ci mądrzejsi odchodzą?
    Xyz

22.04.2019 12:17

Dzień dobry, W ubiegłym tygodniu miałam rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko mobilnego merch. Odpowiedź zwrotną dot. zatrudnienia mam otrzymać w przeciągu 2 tygodni. Czy ktoś z Państwa posiada doświadczenie na podobnym stanowisku ? Jak wygląda praca ? 5 dniowe szkolenie ? Korzystanie z auta ? Pozdrawiam
    zatroskany

08.05.2019 21:39

Praca ok, ok (usunięte przez administratora) h dziennie, szkolenie od 2 - 5 dni na firmie, później w teren z innym ph i po 1 -2 tyg samodzielna praca. Auto do użytku prywatnego po okresie próbnym, limity kilometrów dowiesz się podczas szkolenia.
    Były Merch

09.05.2019 16:21

Oczywiście auto z gps. Opiekun do sprawdzania. Telefon na podsłuchu. Laptop lub iPad z tzw „okiem prezesa” - czyta Twoje maile i patrzy kiedy i jakie otwierasz programy. Podczas wizyty w firmie śmieją się z Cibie jeżeli oglądałeś pornuski, gdyż cała firma o tym wie

19.04.2019 00:48

Dziś ukazał się ciekawy artykuł o Sante. Czytałem i dużych różnic niż w Tarczynski nie widzę. Może warto napisać do redakcji i kontynuować sagę o złotych polskich przedsiębiorcach z lat 90 tych?

23.04.2019 11:09

Właścicielom/przedsiębiorcom bardzo często wydaje się że za pensję kupują również godność pracownika i to jest smutne w polskiej rzeczywistości biznesowej.
    Chrabina

06.05.2019 20:05

"Imperator z Ujeźdźca" spokojnie może podać sobie rękę z "Polskim Carringtonem" :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tarczyński?

ph

02.05.2019 20:31

"Ryba psuje się od głowy", szef to furiat, nazywają się firmą rodziną przy każdych możliwych spotkaniach i podsumowaniach rocznych, ale jak kolega w dziale (jakimkolwiek) ma urodziny to jest zakaz składania życzeń :) nie oszukujmy się kazdy, ale to kazdy pracuje tu dla troszke większych pieniędzy niż u konkurencji i podjęcie tu pracy na stanowisku ph jest jak pakt z diabłem, w momencie podpisania umowy sprzedajesz swoją godność , ponieważ zaczynają Cię traktować jak śmiecia. Szef za kazdym razem jak jest okazja pokazac historie firmy pokazuje jak to zaczynał rozkrecac to kazdy pracownik to pijak, (usunięte przez administratora) i oszust...no i tak mu sie juz zostało. na kadzym kroku jestes kontrolowany, jezdi gość , który spraedza po tobie sklepy, jezdzi kierownik , który sprawdza po tobie sklepy, gps w samochodzie i tablecie, wieczne straszenie , poniżanie , zabieranie premii, egzaminy , gdzie masz przekrojone szynki , kiełbasy i parówki i masz zgadywac co to i podawać min 3 benefity do każdego produktu ( z tego to juz cała branża się śmieje), wieczne tłumaczenia , konsekwencje...itd itd. tylko jedna wazna rzecz.... część szybko rezygnuje bo ma swoją godność, a druga część siedzi tu dla pieniędzy i daje się tak traktować...ale właśnie...zatrudnili gościa w okularkach z danona, który nie ma za wiee do pokazania , więc czym ma się wykazać ? ośzczędnościami, zarabianie pieniędzy się skończyło i ludzie się zwalniają, a druga część już szuka pracy, bo lepirj zarobić 500 zł mniej i mieć spokojną głowę. firma w ternie zostanie z nowo zatrudnionymi ph za grosze, którzy mają wyj...e w obrót, kpi itd ale pan w okularach co pokaze oszczednosci? pokaze, a że tradycja miesiac w miesiac coraz gorzej wyglada z wynikiem to jakos usprawiediwi. prawda jest taka nie jest to az tak (usunięte przez administratora) firma jak myslicie i ze wszystko robi sie samo, ludzie, relacje to wszystko jest wazne.
    Maecel

04.05.2019 01:24

Tez tam pracowałem i to co piszesz to 1000% prawdy
    Mateusz

04.05.2019 10:25

Dziwi mnie, że tej firmy z tymi El Pa Jacco na górze oraz głównym La Grande Pa Jacco jeszcze nikt nie opisał podobnie jak Sante. To co tam się dzieje to sprawa dla prokuratury. Poniżanie ludzi, psychiczne znęcanie się oraz wszędzie obecna inwigilacja na najwyższym poziomie.
    Merch

04.08.2018 12:10

Te wszystkie negatywne opinie mnie totalnie zaskakują, czyżby ból niezatrudnionych ? Aplikowałem na stanowisko Mobilny Merchandiser, po 3 tygodniach się odezwali, zaprosili mnie na rozmowę w miejscu zamieszkania (Pomorskie). Trzy dni potem dostałem zaproszenie do współpracy, mogłem sobie wybrać termin rozpoczęcia, wiązało się to z wyjazdem na 5 dni do Trzebnicy, koszty dojazdu na własna rękę, za to zakwaterowanie zapewnli i to w całkiem niezłym 4 gwiazdkowym hotelu Trzebnica, śniadania tez opłacili. Szkolenie polegało na poznaniu każdego działu w firmie w głównej siedzibie, Ujescisko. Zakład totalnie profesjonalny, świetna organizacja, dużo kontroli (alkomat na wejściu itd.) ale to normalne przy tak dużych zakładach. Standardy czystości itd. bardzo wysokie. Ludzie za równo szkoleniowcy jak i przełożeni mili, pomocni, wyrozumiali. Służbowe auto (3 letnie) po 3 msc pracy możliwość robienia prywatnych kilometrów. Stały kontakt i wsparcie ze strony przełożonych podczas pracy, trochę nadgodzin nie płatnych, ale można je sobie odebrać wcześniej kończąc w luźniejsze dni. O ile ktoś sumiennie wykonuje obowiązki to nie ma problemów. Zarobi w porządku, umowa o prace, pełne ubezpieczenie. Nie wiem jak ludzie z produkcji, ale ja jestem osobiście bardzo zadowolony. Polecam, zwłaszcza ze firma jest w fazie totalnego rozwoju, a ostatnio doszła do porozumienia z producentami zza oceanu i wchodzi na rynek USA ;)
    Merch

13.02.2019 23:01

Pracuje dalej i zdania nie zmieniłem :) I nie macie pojęcia jak mnie bawi wasz ból (usunięte przez administratora) :D
    Xyz

22.04.2019 11:50

Hej, czy jest szansa o jakies dodatkowe info ? :) (usunięte przez administratora) Jak wygląda praca po dłuższym czasie ? :)

04.04.2019 13:20

Firma dramat, podejście do pracownika poniżej krytyki. Wrzechobecny mobbing. Wieczne straszenie, za dobrą pracę żadnych pochwał, bo jak to szef mówi "nie chwal nie chwal, bo (usunięte przez administratora) Ale do rzeczy... Ta niby rodzinna firma zatrudnia dwóch korpo lbow, jeden na kanale. Tradycja drugi na nowoczesnym. Obaj panowie bardzo skrupulatnie prowadzą do rozpadu tych kanałów. (usunięte przez administratora)zatrudniony kilka miesięcy temu zaczyna wprowadzać swoje rządy, szkolenia jak w korporacjach ( oczywiście szkoleniowcy to jego kumple) zatrudnia swoich znajomkow na kms, brak gratisu bo przecież nie jesteśmy komisem .na każdym kroku sprawdzanie GPS, tłumaczenia, nagany, kary pieniężne, obciążenia za przelał, śmieszne egzaminy, co miesięczne spotkania rozliczeniowe, tłumaczenia, żaden argument nie jest wystarczający. Jak wyrazasz sprzeciw to jesteś jak to sami. Mówią Trutniem "a wiecie co trzeba robić z trutniem". W mojej strefie już każdy nagrywa sobie jakąś pracę. Wieloletni pracownicy odchodzą, zatrudniani na ich miejsce nowi to nieporozumienie. Z kolei szf kan. Nowoczesnego to koleszka syna właściciela, na siłowni mu ręcznik trzyma, czy plecy myje nie wiadomo???? obraża się, potem wraca jak to mówi żeby zrobić porządek. Człowiek bez empatii zwalnia ludzi bez mrugnięcia okiem, jak pojeździć z PH po klientach na kolejnych wizytach pytają się co to za idiota był przemadrzaly. Dramat firma, jak to ktoś napisał wcześniej nie polecam pracy na żadnym stanowisku. Powtarzane w kółko "nikt nikogo tu nie trzyma na siłę, albo Nikt tu nie ma gwarancji zatrudnienia do emerytury"
    Adwokat Diabła

08.04.2019 08:50

Jezuuu PH weź się do roboty... Najwidoczniej miałeś za mało czarny język. Nie chcesz pracować i lubisz narzekać brawo. Zamiast pisać te głupoty wyślij kilka CV za granice. Tam będziesz miał Eldorado.
    Ph

12.04.2019 08:57

Czarny język to ty masz, ale od lizania, co Panie mana.. er..... Sądząc po godzinie wpisu to ktoś tu się strasznie nudzi w biurze, że po goworku musi scrollowac.

10.04.2019 13:41

Nigdy nie myślałem, że cokolwiek tu napiszę o jakiejkolwiek firmie. Pomyślałem jednak, że warto poświęcić kilka minut i przedstawić sylwetkę firmy "od środka". Myślę, że praca w firmie Tarczyński to plusy i minusy, niestety wg mnie z przewagą tych drugich. Przechodząc tutaj miałem spore nadzieję na pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, z raczej dobrej jakości produktami. Jeśli chodzi o strefę nie mogłem narzekać, była to dość zgrana grupa ludzi. Strategia firmy co do planów sprzedażowych nastawiona była na realizacje grupową, każdy wiedział ile musi "wykręcić" u swojego dystrybutora, natomiast rozliczana była strefa jako ogół. KMS też raczej w porządku, można było poczuć chęć pomocy w sytuacjach podbramkowych. C(usunięte przez administratora). Dodam tylko, że każdy PH na detalu miał OBOWIĄZEK obsługiwać 45 klientów u których wizyty odbywały się raz w tygodniu lub częściej. Był to przysłowiowy "gwóźdź do trumny" mojej pracy tutaj ze względu na ilości, które trzeba było wymienić u klientów. Bardzo często bywało, że jeden generował do zwrotu towar wartości 200-300 lub więcej złotych w przeciągu miesiąca. W firmie tylko głupie tłumaczenia, że "zbudujesz relacje to będzie OK". Mało tego przejmując rynek i klentów po poprzednim PH miałem sklepy, gdzie zadłużenie sięgało powyżej 1k. Po kilku miesiącach mojej pracy i ciągłemu tłumaczeniu, że "nie dam bo nie mam" klienci rezygnuje z kolejnych zamówień i robi je u PH dystrybutora. Oczywiście bluzgi od kierowników i wypieprzanie ze sklepu były na porządku dziennym. Kolejny cudowny pomysł firmy to ilość pozycji na wizytach (min 14) i wymagania co do ilości standów i displayów z kabanosami na sklepach. (usunięte przez administratora)czy wymagania są spełnione. Jeśli nie, arrivederci premia. Sama praca w firmie w systemie poniedziałek-czwartek 9h i piątek 4h to fikcja. Także nadgodziny w Tarczyńskim to czysty wolontariat. Auto to tradycyjna skoda fabia kombi (do użytku prywatnego max 500 km/miesiąc) jeśli przekroczysz firma odejmuje Ci z wypłaty. Raz w miesiącu raport do przełożonego o sytuacji na swoim rynku (opis osiągniętych parametrów, działania konkurencji itd). Oczywiście stworzenie takiego raportu to kilka h pracy w zaciszu domowym (wolontariat). (usunięte przez administratora). Do tego raporty konkurencji raz w tygodniu w postaci zdjęć. Średnio raz na dwa miesiące zebranie w siedzibie firmy pod Wrocławiem. Oczywiście nikogo nie interesuje, że dygasz tam przez pół polski. Ubezpieczenie jest zagwarantowane, jeśli sam za nie zapłacisz. Dodatkowe świadczenia zdrowotne to Luxmed (usunięte przez administratora)

08.04.2019 12:11

Nigdy nie myślałem, że cokolwiek tu napiszę o jakiejkolwiek firmie. Pomyślałem jednak, że warto poświęcić kilka minut i przedstawić sylwetkę firmy "od środka". Myślę, że praca w firmie Tarczyński to plusy i minusy, niestety wg mnie z przewagą tych drugich. Przechodząc tutaj miałem spore nadzieję na pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, z raczej dobrej jakości produktami. Jeśli chodzi o strefę nie mogłem narzekać, była to dość zgrana grupa ludzi. Strategia firmy co do planów sprzedażowych nastawiona była na realizacje grupową, każdy wiedział ile musi "wykręcić" u swojego dystrybutora, natomiast rozliczana była strefa jako ogół. KMS też raczej w porządku, można było poczuć chęć pomocy w sytuacjach podbramkowych. (usunięte przez administratora) Firma swoim PH oferowała (usunięte przez administratora)zł w towarze (I TO NIE ZAWSZE) raz w miesiącu na wszystkie wyrównania na rynku. Dodam tylko, że każdy PH na detalu miał OBOWIĄZEK obsługiwać 45 klientów u których wizyty odbywały się raz w tygodniu lub częściej. Był to przysłowiowy "gwóźdź do trumny" mojej pracy tutaj ze względu na ilości, które trzeba było wymienić u klientów. Bardzo często bywało, że jeden generował do zwrotu towar wartości 200-300 lub więcej złotych w przeciągu miesiąca. W firmie tylko głupie tłumaczenia, że "zbudujesz relacje to będzie OK". Mało tego przejmując rynek i klentów po poprzednim PH miałem sklepy, gdzie zadłużenie sięgało powyżej (usunięte przez administratora) Po kilku miesiącach mojej pracy i ciągłemu tłumaczeniu, że "nie dam bo nie mam" klienci rezygnuje z kolejnych zamówień i robi je u PH dystrybutora. (usunięte przez administratora) Raz w tygodniu jeździ audytor i sprawdza, czy wymagania są spełnione. Jeśli nie, arrivederci premia. Sama praca w firmie w systemie poniedziałek-czwartek 9h i piątek 4h to fikcja.(usunięte przez administratora)Auto to tradycyjna skoda fabia kombi (do użytku prywatnego max 500 km/miesiąc) jeśli przekroczysz firma odejmuje Ci z wypłaty. Raz w miesiącu raport do przełożonego o sytuacji na swoim rynku (opis osiągniętych parametrów, działania konkurencji itd). Oczywiście stworzenie takiego raportu to kilka h pracy w zaciszu domowym (wolontariat). PH z większym stażem zajmowało to 3-4 godziny. Mi z początku 5-6h weekendu z głowy. Do tego raporty konkurencji raz w tygodniu w postaci zdjęć. Średnio raz na dwa miesiące zebranie w siedzibie firmy pod Wrocławiem. Oczywiście nikogo nie interesuje, że dygasz tam przez pół polski. Ubezpieczenie jest zagwarantowane, jeśli sam za nie zapłacisz. Dodatkowe świadczenia zdrowotne to Luxmed czyli najtańszy pakiet. Ogólnie rzecz ujmując praca w firmie Tarczyński to chyba kopia Danone'a. Zauważyłem podobne komentarze osób tam pracujących co do narzędzi pracy. Powód takiego powiązania jest prosty, przejście dyrektora ds. sprzedaży z Danone'a do Tarczyńskiego i zapewne kopia standardów. Co do samej pracy nie chciałem opisać pracy w firmie jako jeden wielki negatyw, starałem się opisać realia tam panujące. Firma cały czas rekrutuje, wystarczy wklepać nazwę firmy na pracuj.pl i popatrzeć na ilość ogłoszeń i ich cyrkulacje. Co do mojej osoby, starałem się wykonywać obowiązki pracownika najlepiej jak potrafiłem. Nie zważając na ilość godzin nadliczbowych, warunkiem miało być zadowolenie moich przełożonych. Na dłuższą metę jednak stwierdziłem, że oferowane przez pracodawce narzędzia są wysoce niewystarczające i budują one tylko sytuacje stresowe i ciągłe kłótnie u klientów i dystrybutorów. Ze swojej strony zalecałbym głębokie zastanowienie się ewentualnym zainteresowanym przed podjęciem pracy w strukturach sprzedaży w tej firmie. Osobiście odnoszę wrażenie, że firma ma w nosie swoich pracowników, nie Ty to przyjdzie następny, a na rynku będzie tylko gorzej i Twoja w tym rola żeby doprowadzić to do porządku, oczywiście minimalnym nakładem środków. Pozdrawiam!
    Adi

30.03.2019 17:38

Przestrzegam wszystkich przed pracą w jakimkolwiek dziale w tej firmie. Potworna atmosfera ciągłego stresu i nagonki na pracowników. Bardzo złe traktowane przez kierownictwo i zarząd. Szydzenie, wyzwiska, nękanie oraz brak kultury osobistej przez managerów powoduje, że to najbardziej who jowa firma na rynku.
    Miso

01.04.2019 22:42

O Matyldo!!!!! Rozbawiłeś mnie!!! Stereo to może masz w domu a typy to faktycznie w tej pracy.
    Hitel

03.04.2019 09:19

Chyba Ty...

Kontakt - Tarczyński S.A.

Ujeździec Mały 80 55-100 Trzebnica

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

Ka

13.09.2018 19:08

Proszę napiszcie jak wyglądają warunki w Tarczynskim na stanowisku Przedstawiciela Handlowego
    Wstrząśnięty nie zmieszany

23.12.2018 04:10

Ho ho ho ho pan z zarządu czy właściciel? (usunięte przez administratora) albo(usunięte przez administratora)Tak panie prezesie, oczywiście panie prezesie jak najbardziej panie prezesie
    Bordowy Andriu

23.03.2019 12:49

Ci co zostają to chyba mają syndrom sztokholmski albo są przydupasami którzy kłamią kręcą dla przełożonych. Firma bez zasad i etyki . Bardzo nie polecam.
    Leanowiec

21.03.2019 22:24

Witam wszystkich. Mam pytanie, czy firma leanowska HBC, która usprawniała u Was procesy zrobiła jakieś ciekawe wdrożenia i warto ją wprowadzać do firmy w celu usprawnienia procesu i odciążenia pracowników fizycznych?
    Były pracownnik

14.03.2019 21:46

Do niedawna byłam pracownikiem firmy , pracowałam tam ponad rok czasu , spotkanie które było zorganizowane było czasowo dla mnie związane z podwyżką za staż , jednak ściąganie ludzi 600 km żeby go zwolnić to raczej przesada - rzeczy wyślemi Ci pocztą , a Ty się kiś w pociągu 12 godzin wracając do domu i to bez żadnego uprzedzenia... (usunięte przez administratora) Zwalnianie pracowników mówiąc , że zamykają dział po czym rekrutacja na te same miejsca ? bardzo słabe , oczywiście zostawili pare osób wokół komina do czystego wyzysku bo komuś się nie chce ruszyć 4 liter żeby samemu coś zrobić ... Przed podjęciem pracy czytałam te wszystkie opinie i sobie myśle , że ludzie bzdury piszą ,pracująć tam broniłam tej firmy jak własne dziecko ... W(usunięte przez administratora)racowałam często cały tydzień po 12-15 godzin dziennie przez cały tydzień , oddałam się firmie , porzuciłam życie prywatne na rzecz czego ? Z(usunięte przez administratora)

15.03.2019 09:52

Co aż taka prawdę napisałam , ze usunęliście polowe opinii ? Żal mi pracowników mobilnych dają się wykorzystywać .. Nic więcej ...
    Max

15.03.2019 11:25

Jeżeli 99% procent opinii jest negatywnych to czego się spodziewałaś? To jedna z najgorszych firm w Polsce a mimo to rzuciłaś się jak szczerbaty na suchary. Sorry za określenia, ale sam tam pracowałem i przestrzegam wszystkich przed praca w tej firmie na jakimkolwiek stanowisku. (usunięte przez administratora), wyzwiska, poniżanie i inwigilacja na poziomie Master
    Zainteresowany pracą od zaraz

10.03.2019 22:31

Czy warto podjąć prace na stanowisku operatora maszyny panującej w zakładzie w Ujezdzcu Małym? Jak wyglada atmosfera pracy? Czy rozwój w tak prężnie rozwijającej się firmie jest możliwy? Proszę o wypowiedz kogoś kto ma oświadczenie w firmie u Pana Jacka. Z góry dziękuje.
    Zwykły produkcyjny

13.03.2019 14:15

Niestety się spóźniłeś:( właśnie zwolniono Maszynę Panującą. To było wiadome od dawna. Panować może tylko jeden
    Trolololo

13.03.2019 18:31

O kim mowa?
    chętny powrotu i rozwoju firmy

13.03.2019 18:31

Czy na kabanosie dalej panuje krzyk, brak celów, brak standardów, brak rozwoju, brak kultury? Haos 'panuje' dalej czy jednak coś się zmienia?
    Mariolka

25.02.2019 13:40

Chciałem aplikować do firmy na stanowisko Happiness Manager. Napiszcie czy to nowe stanowisko? Czy kogoś zwolnili? Za co jest odpowiedzialny taki ktoś? Dzięki za info i pozdrawiam
    Thor

01.03.2019 09:10

Nie znam tego stanowiska, ale znam tą firmę, wiec pewnie w dużym skrócie chodzi o następujący zakres obowiązków: - dbanie aby prezes i świta byli happy - przekazywanie istotnych informacji na temat innych pracowników, którzy nie są happy - usuwanie jednostek nie happy - monitoring narzędzi mail, telefon, gps w celu weryfikacji czy ktoś jest happy czy nie - budowanie relacji w firmie w celu pozyskiwania szerszych informacji W dawnej nomenklaturze był to cyngiel a dziś Happines Manager
    Tutek

02.03.2019 18:57

Szukają kompana dla Flip i Flapa ?
    Kabanos

14.02.2019 22:37

Czy ktoś wie dlaczego odszedł główny technolog? Co się stało?
    Ktos

18.02.2019 21:22

Glowny technolog i dyrektor technologii (usunięte przez administratora)... dlaczego nie wiem ale podejrzewam ze(usunięte przez administratora)... bardzo dziwna akcja...
    Ktos

19.02.2019 17:21

Ostra cenzura tu na forum jak za glebokiej komuny... nie swiadczy do dobrze o firmie
    Karolina P.

31.01.2019 22:42

Ja podziękowałam po drugiej rozmowie kwalifikacyjnej, praca 7 dni w tygodniu w nocy mówię w dwóch językach mam skończone 3 kierunki studiów w tym managerskie.(usunięte przez administratora)Tak mnie to zniesmaczylo że w sklepie nie wybieram już produktów Tarczyński, a kupowałam je z dumą mówiąc nasze.

06.02.2019 18:18

Dzisiaj niestety studia nic nie znaczą to zwykły papierek nic nie warty niezależnie co się kończyło!! Liczą się umiejętności i co potrafisz takie niestety czasy są ja skończyłem 2 kierunki studiów ekonomię i zarządzanie znam dwa języki o pracuje w Niemczech na produkcji o zarabiam 2300 euro

09.02.2019 12:45

Więc jedyne o potrafisz to praca na produkcji....gratuluję umiejętności :)

06.02.2019 18:15

Mam pytanie jak się pracuje na magazynie, atmosfera, ile zmian, zarobki Doświadczenie mam, uprawnienia na wózki widłowe, i dojazd czy firma dowozi bo mieszkam 40 km od Trzebnicy
    Miły Pan

21.01.2019 23:13

Witam, Chciałbym aplikować na głównego technologa bo słyszałem że szukają wykształconego, z wysoką kulturą osobistą, szanującego pracowników.
    Zarząd

23.01.2019 07:47

Bardzo nas Pan rozczarował swoją wypowiedzią. Liczyliśmy, że dołączy Pan do naszego zespołu i nawet zwolniliśmy już obecnego technologa, aby zrobić miejsce dla Pana. Gdyby zmienił Pan zdanie to zapraszamy
    Cyna

30.01.2019 20:56

Panie D....Pan wie, że elokwencja i inteligencja nie muszą iść w parze z mądrością,a czego Pan jest przykładem.
    Xxxxx

23.01.2019 07:09

Witam. Pracuje w firmie od kilku miesięcy, więc jakiś pogląd już mam na realną sytuacje i na komentarze. W działach, wokół których się obracam, ludzie są bardzo mili i sympatyczni, wiec istotny jest zespół do którego się trafia. Mój Dyrektor stoi murem za swoimi pracownikami i jest naprawdę ludzki i sympatyczny. Sytuacje w firmie są różne, raz jest wesoło, raz każdy jest z nastawieniem „bez kija nie podchodź”, ale tak jest w każdej firmie, w której dotychczas stanęła moja noga. Szef to Szef, może jest specyficzny, ale tłumacze to sobie i innym w ten sposób: wyobraźcie sobie was na takim stanowisku, ze zbudowaliście TO WSZYSTKO własnymi rękami i latami ciężkiej pracy, ludzie was robili w ciula niejednokrotnie, więc to normalne, że panuje zasada ograniczonego zaufania. Jeśli jesteś pracowity, masz w sobie coś, co da wartość dodaną dla firmy, to nie czytaj tych pomyji pracowników produkcji, technologii - walka szczurów, czy ewentualnie sprzedaży (która raz wychodzi, a raz nie). Jeśli jesteś rozsądnym człowiekiem to przyjdziesz i się sam przekonasz, sam zbudujesz sobie opinie na temat Tarczynskiego. Tyle ode mnie.
    dsd

30.01.2019 14:57

ile kosztuje taka nagroda ? To tak jak z nagrodami na produkt roku
    X.x.

30.01.2019 19:06

Te związki zawodowe to będą jakie? Każdy będzie mógł się zapisać? Czy prawdą?
    Edek

25.01.2019 21:02

Kupiłem kabanosy tej firmy. Były niedobre . Wogole nie przyprawione. Smakowały beznadziejnie. Pies nie chciał tego zjeść. Poszły do kosza. Moje sugestie dla Tarczyński S.A.: Bardziej surowa kontrola jakości.weryfikacja smaku
    Monika

23.01.2019 18:17

Pojawiło się ogloszenie o pracę jako PH na Konin. Czy ktoś orientuje się jakie warunki gwarantuje firma, zarobki etc? Słyszałam, że panuje spora rotacja wśród pracowników?
    HR Dep

23.01.2019 23:23

Warunki są super a rotacji nie ma. Vacat jest z naturalnej selekcji. Zapraszamy
    człowiek

23.01.2019 09:57

Z tego co słyszałem, to panu głównemu technologowi z UM to już nikt prawie charakterem nie pasuje do teamu... To niech zacznie wyznawac zasadę człowiek człowiekowi człowiekiem a nie wilkiem.. I więcej pokory, mniej krzyku i zrozumienia dla młodych wykształconych inteligentnych ludzi, którzy chcą pracować i się rozwijać, tam to jedynie Pan Dyrektor to człowiek o wielkim i dobrym sercu, który nie krzyczy a pomoże i zrozumie.

Zostaw merytoryczną opinię o Tarczyński S.A.