Tarczyński

• Małuszyn
  • Marcinowo
  • Jaszyce
  • Kobylice
Bielsko-Biała - Tarczyński S.A.
Ujeździec - Tarczyński

3. Opinie o pracodawcach Trzebnica
  5. Opinie o Tarczyński S.A.

Opinie o Tarczyński Trzebnica

Nie przegap nowości o Tarczyński S.A.!

07.05.2023 20:06

Cześć, chciałem zapytać jak toniesz z osobami pracujący na stanowisku PH. Konkretnie: na jakie zarobki/podstawę netto się przygotować? Samochodu chyba można użytkować (zgodnie z ustawą/rozporządzeniem/regulaminem firmy) do celów prywatnych bo czasami je późnym wieczorem widzę na parkingach różnych supermarketów (chyba że właśnie są nadal w pracy?) Wiem, że są indywidualnie ustalane widełki płacowe, ale może ktoś zdradzi rąbka tajemnicy co i jak? Pozdro:)

11.05.2023 08:37

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Kwestie wynagrodzeń są indywidualnie ustalane z kandydatami. Jeśli chodzi o samochód służbowy, to oczywiście można go używać również w celach prywatnych. Zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy oraz do aplikowania! Wszystkie informacje są dostępne na stronie kariera: https://tarczynskipraca.pl/ Pozdrawiamy Zespół Tarczyński

24.03.2023 20:34

Jak wygląda system czterobrygadowy w firmie? Ile dni się pracuje jednym ciągiem?

29.03.2023 14:14

Czy firma rozważała system czterobrygadowy 12 h. Patrząc na to, że większość osób dojeżdża codziennie w jedną stronę ok godziny czasu??
    Nana

06.05.2023 20:21

4 dni zmian pierwszych dzień wolny 4 dni nocek dwa dni wolne i 4 dni zmian 2 i dzień wolny ????
    Ph

06.05.2023 08:58

Cześć, może ktoś udzielić informacji ile zarabia pH tzn.jaka jest podstawa ?premia? Czy auto można wykorzystać do celów prywatnych?
    Zainterseowany

23.04.2023 08:59

Witam. Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Przedstawiciela Handlowego na terenie Lublin . Mam pytanie odnośnie tego stanowiska . Często się pojawiają ogłoszenia na te stanowisko . Czym jest spowodowana taka rotacja ?
    Shiza

09.05.2022 23:35

Pracuje pół roku i jestem mega zadowolona z atmosfery z pracy jest ok zarobki fajne i z kierownikami można się dogadać. A szef jest spoko
    Chcjcjc

20.02.2023 12:24

Jak duże są zarobki na dziale etykiet mniej więcej jest to więcej jak 4K miesięcznie czy mniej ???

08.03.2023 11:52

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Wynagrodzenia są ustalane indywidualnie z pracownikami. Na ich wysokość wpływ mają takie czynniki jak m.in. wcześniejsze doświadczenie, oczekiwania finansowe oraz zakres obowiązków. Pozdrawiamy Zespół Tarczyński
    Amana

10.02.2023 21:06

Jaka panuje atmosfera w dziale jakości? Czy opłaca się aplikować do tego działu?
    Amana

14.02.2023 20:15

Bardzo dziękuję za odpowiedź. A czy w Sowach jest prowadzona rekrutacja dla specjalisty ds. zapewnienia jakości? Ile osób pracuje w dziale jakości w Sowach?
    Grzegorz

16.02.2023 10:08

"Każdy z pracowników jest również objęty programem wdrożeniowym, by jak najlepiej poznać naszą organizację."- w tej firmę programy wdrożeniowe mają się tyle co nic z rzeczywistością. Aby człowiek się wdrożył do pracy potrzeba chociaż ciut empatii i na początku pomocy, a nie takiego zachowania. Każdy się boi własnego cienia. A nowy pracownik juz na początku czuje się "przygnieciony" Tym co ma na miejscu.

19.10.2022 13:04

Ogłoszenie na Specjalista Ds. Rekrutacji do Tarczyński S.A. pojawiało się w Pracuj.pl, polecacie aplikować?
    Miki

19.01.2023 11:29

Zdecydowanie nie polecam, miałam okazję tam pracować. Projektów rekrutacyjnych nieadekwatna ilość, na jedną osobę z 50/ ilość rekrutacji nie jest przypadkowa. NIe ma żadnej komunikacji, merytorycznej rozmowy. Wykonywanie rozkazów
    A.

23.01.2023 17:25

Dawno tam pracowałaś w dziale Hr? Brak komunikacja to tam podstawa, ważne tylko aby dana osoba była 'czytsa'. Potrafią tylko za plecami obgadywać.
    Hl

20.09.2022 11:40

Co po kolei zrobić,albo co mówić na rozmowie kwalifikacyjnej żeby dostać pracę w firmie Tarczyński
    Lili

13.12.2022 11:43

Jeśli pracujesz w administracji, musisz byc 10 min przed rozpoczęciem godziny pracy oraz 10 min po. Nadgodziny bardzo mile widziane.
    Lili

04.01.2023 10:43

Przecież to z góry nałożone, więc nie ma z kim rozmawiać
    Adrian Patrylak

22.12.2022 17:59

Chciałbym bardzo podziękować Firmie Tarczyński S.A. za wysłanie mi Życzeń Świątecznych. Odebrałem osobiście list z życzeniami. Również życzę Wesołych , Radosnych i Pełnych Spokoju w Gronie Rodzinnym , oraz Szampańskiej i chucznej zabawy w Sylwestra. W nadchodzącym 2023 roku życzę Spełnienia Marzeń i Spokoju Ducha. Mam nadzieję , że Wizerunkowo i Marketingowo będziecie mieli Państwo same Sukcesy i Nowa Kampania Reklamowa w telewizji będzie miała większe wskaźniki oglądalności . Z wyrazami szacunku!!! Adrian Patrylak Były Pracownik. Ps. Z całego serca życzę Wszystkiego Najlepszego i polecam każdemu produkty i pracę u Państwa.
    Księgowy

19.12.2022 18:16

Pracuje ktoś w księgowości firmy? Jakieś opinie?

20.10.2022 23:31

Kasia

26.10.2022 19:26

3/4 to raczej nie, ale niewiele się pomyliłaś :)
    Adrian Patrylak

03.10.2022 22:57

Pracowałem w tej Firmie ponad 5 lat. Nie miałem okazji pożegnać się @ z kolegami i koleżankami Struktrury Sprzedaży że względu "kontynuowanie kariery zawodowej poza strukturami Firmy". Dziękuję Wszystkim za te cudowne 5 lat pracy . Nauczyłem się bardzo dużo... poznałem mnóstwo miłych, pomocnych i serdecznych ludzi . Tak więc dziękuję za pracę w tej Firmie i życzę Powodzenia !!! Z wyrazami szacunku Adrian Patrylak Starszy Przedstawiciel Handlowy ds Sieci w Tarczyński S.A.
    Majk

14.10.2022 23:01

Zgadzam się bo to prawda.
    Majk

14.10.2022 23:02

Potwierdzam
    Myrma

11.08.2022 08:23

Jak wygląda praca w biurze? A może ktoś wypowie się konkretnie o dziale kontrolingu?

31.03.2022 15:43

Czy rotacja pracowników w Tarczyński S.A. na Specjalista Ds. Rekrutacji jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 24 listopada na Pracuj.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?
    Lorus

02.04.2022 12:28

Tak jak większość stanowisk w tej firmie cechuje się wyjątkowo dużą i szybką rotacją. Generalnie lepiej poszukać innego pracodawcy, a jeżeli chcesz mimo to przystąpić do procesu rekrutacyjnego, to polecam zapytać byłych pracowników. Ich oponie, choć wydające się nieprawdopodobne, są rzetelne i prawdziwe
    Aa

22.03.2022 22:03

Pracowałam kilka lat temu w Firmie Tarczyński. Być może komentarze dot. panujących tam zasad interdyscyplinarnych są prawdą i swoje człowiek musi przejść zanim zasłuży na "autorytet i sympatię otoczenia" ale mając porównanie z innymi zakładami pracy muszę stwierdzić, że system podziału obowiązków, raportowania i automatyzacji jest na bardzo wysokim poziomie. Mi osobiście brakuje sztywno określonych zasad funkcjonowania, a w tej Firmie takowe były. Jeśli ktoś naprawdę chce się rozwijać i nauczyć się zarządzania to szczerze polecam - wiadomo nikt nie będzie nikogo głaskał i nie każdy na takie stanowisko się nadaje.
    Stażysta

17.02.2022 08:57

Program stażowy w tej firmie to farsa. Nikt nie wie co tak na prawdę ma robić taki stażysta więc w praktyce albo cały dzień stoi i patrzy się na innych pracowników albo pracuje jako zwykły pracownik fizyczny (np. Wycieranie podłogi). Przez swój okres pracy nie nauczyłem się niczego konkretnego, nie była przekazywana żadna merytoryczna wiedza. Poza tym atmosfera w pracy była nieprzyjemna, każdy ruch pracownika jest śledzony, jeśli będziesz w toalecie za długo to zaraz będą sprawdzane kamery. Wzięcie L4 wiąże się z pójściem na dywanik do prezesa i tłumaczeniem się ze swojej choroby. Popełnienie błędu przez pracownika może zostać ukarane karą finansową. Mimo że praca rozpoczyna się o 6 to MUSISZ być na zakładzie 5.40 inaczej będzie trzeba zostać po pracy i odpracowywać "spóźnienie". Po złożeniu wypowiedzenia moja sytuacja pogorszyła się jeszcze bardziej, dostawałem najgorsze prace fizyczne do wykonywania, jednocześnie sugestie od przełożonego że powinienem zwolnić się bez zachowania okresu wypowiedzenia, bo nie ma już tu dla mnie miejsca.
    Nana

16.02.2022 01:57

Bardzo polecam to miejsce pracuje u Pana Tarczyńskiego już prawie 11 lat i nie jest źle ????
    Rozwazajacy

07.01.2022 22:14

Czy wie ktoś jak wygląda praca w dziale jakości?
    Al

11.02.2022 08:48

Moja mama pracowała tam i było bardzo dobrze. Czasami było ciężko ale i tak praca była bardzo pozytywna. Bardzo polecam!
    Stalowy Rzeszów

27.01.2022 16:47

Przestrzegam każdego nowego pracownika przed tą firmą, na rozmowie wszystko niby super dogadana stawka tak jak to miało miejsce z Moją Osobą. Następnym krokiem wizyta w zakładzie na miejscu gdzie Ja mieszkam w Rzeszowie czyli ponad 400 KM, na spotkaniu kwota zaoferowana jest o 1000 zł niższa niż umawiana na Teams.... Wydane na darmo 500 zł na paliwo, stracone 10 godzin, odradzam każdej Osobie aplikowanie w owej firmie. Niby Wrocław a warunki podobne do mniejszych Miast!
    Niezadowolona

13.01.2022 15:55

Witam. Miałam "przyjemność" współpracować z ta firmą przez ostatnie pół roku jako stazystka w programie zarządzania technologia. Jeśli lubisz pracę, w której szybko musisz się usamodzielnić i nie działać według konkretnych wytycznych- polecam. Pracownicy produkcyjni to niezle (usunięte przez administratora) Musisz umieć ich dobrze podejsc żeby Cię słuchali i po prostu zdobyć ich szacunek. Atmosfera też była nie za ciekawa, obgadywanie za plecami i traktowanie jak popychadla. Tam nie ma za duzo czasu żeby się porządnie wdrożyć. Działasz metoda prób i błędów, jak coś spieprzysz ponosisz za to odpowiedzialność. Pracujesz też jako pracownik fizyczny. Moim zdaniem firma ma też spory problem ze sposobem zarządzania. Podczas wdrożenia masz obejście po różnych działach zakładu, widzisz typowo od strony pracownika jak wygląda praca. Brak natomiast wiedzy technologicznej. Czesto dzieje się kilka rzeczy naraz i musisz działać na zasadzie priorytetów.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tarczyński?

27.12.2021 21:23

Niedawno zwolniłem się

10.01.2022 17:41

Prawda, czysta prawda
    Już nie pracownik

10.01.2022 17:39

Pracowałem w firmie ponad 6 lat. Szczerze nie polecam tej pracy. Wszędzie kamery, podsłuch, na wejściu alkomat, po pracy sprawdzanie kieszeń przez ochronę. Zarobki nie są złe, choć uważam, że mogło być więcej. Traktowanie pracownika zostało z lat 90. Praca kierownika i pracowników produkcyjnych odbywa w systemie 4 brygadowym. Technologia nie ma płatnych nadgodzin. Praca technologa wygłada raczej jako pracownika działu technologii gdyż nie ma możliwości i czasu coś wymyślać swojego. Pracownicy produkcyjni nie cały czas są kontrolowani przez liderów i kierowników, czasami jest nawet problem żeby skorzystać z toalety.

07.01.2022 18:16

Może ktoś udzielic informacji na temat podwyżek pensji jak to wygląda w firmie czy są ,czy ich nie ma chodzi mi bardziej o podwyżki grupowe

05.12.2021 00:40

Myszcz Masowniczy

07.12.2021 15:56

A dlaczego?

21.11.2021 13:52

Marchewka

22.11.2021 05:30

Czy te 20 minut i pozostałe nadgodziny są płatne?
    Rondel

25.11.2021 16:37

Zależy od działu nie wiedzieć czemu

05.08.2021 10:45

17.11.2021 21:08

Odzywają się zawsze plus minus 2 tygodnie po każdym etapie

Kontakt - Tarczyński S.A.

Ujeździec Mały 80 55-100 Trzebnica

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

14.11.2021 10:19

W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Tarczyński S.A.?

17.11.2021 21:07

Jest kilka etapie rekrutacji, pierwsza rozmowa tel z Panią z HR (usunięte przez administratora), dwa rozmowa online lub twarzą w twarz z regionalnym, trzy prezentacja pracy na sklepie z regionalnym, cztery rozmowa z dyrektorem i z Panią z HR, pięć ewentualnie świadectwa pracy. U mnie trwało to 2,5 Mca i chociaż przeszłam wszystkie etapy nie zostałam przyjęta. Pytania na rozmowach standardowe, na wszystkich etapach się powtarzają, dlaczego chcesz pracować, co robiłeś w poprzednich firmach, czy nie boisz się ciężkiej pracy, choć były tez próby wyłapania czy mam rodzine, dzieci itp. Bardzo szczegółowe pytania o zakończenie współpracy z poprzednimi pracodawcami(wszystkimi) nie tylko ostatnim. Firma raczej mało nastawiona na ułożonych ludzi, o ile regionalny komunikatywny, dyrektor i Pani z HR SŁABO. Brak odpowiedzi w wyznaczonym terminie, powodów dodatkowych etapów rekrutacyjnych, miało być ich mniej w pierwszej informacji podanej przez Panią z hr. O ile firma wydaje się dobrym pracodawca hr i cały przebieg rekrutacji pozostawia wiele do życzenia. Dodam jeszcze ze zostało zaznaczone iż praca od 8-17 wiec troszke ponad normę etatu.

19.08.2021 00:13

Interesuję się aplikacją na stanowisko PH, ale przeraża mnie wyjątkowo niska ocena firmy i bardzo drastyczne negatywne opinie o tej firmie. Czy ktoś może podzielić się jakimiś dobrymi informacjami?
    Janek

24.08.2021 13:56

Pozytywne? Chyba tylko że dla mnie Tarczyński SA to już historia.
    aga

30.08.2021 13:01

też jestem tego zdania,chciałam tam aplikować ale nie ma co się łudzić to będzie trauma i strata czasu.

06.06.2019 18:47

Ancok

27.08.2020 13:16

Hejka, nie jestem botem. Jestem osobą z krwi i kosci:) mieszkam w Bielsku-Białej i tu też pracowałam. Czy tak trudno jest uwierzyć, że ktoś dobrze mówi o ex pracodawcy? Ja szanuję wszystkich ludzi, i chociaż czasem nie zgadzam się z ich decyzjami to uważam, że mieli ważne powody aby je podjąć. Nie jestem osobą konfliktową i dzięki temu chyba jest mi w życiu łatwiej. Pozdrawiam, nie bot:) Ania.
    MB

25.08.2021 12:53

Jaki to świetny pracodawca skoro zwolnił pracownika i nie podał przyczyny. Pracodawca, który zwalnia pracownika bez przyczyny to nie jest właściwe miejsce dla przeciętnego pracownika.
    zainteresowany

25.12.2020 17:58

Czy może ktoś coś wie na tematy pracy w utrzymaniu ruchu. Dosyć często ogłoszenia się pojawiają? Chyba jest spora rotacja? Coś nie gra? Zastanawiam się czy nie złożyć papierów.
    virtuti cebulari

01.07.2021 10:59

za te stawki każdy szanujący się techniczny ucieknie
    on

19.08.2021 14:49

a jakie są zarobki w dziale UR? chodzi mi o stawkę dla elektryka.
    Solidarność Dolny Śląsk

05.07.2021 14:01

Kim jesteśmy? Niezależny Samorządny Związek Zawodowy „Solidarność” to silna wspólnota obrony godności, praw i interesów pracowniczych. pracowników zaangażowanych w działania na rzecz godnej pracy. To największy w Polsce związek zawodowy, solidarnie działający już od ponad 40 lat. Solidarność powstała w 1980 roku w wyniku protestu robotniczego i podpisania Porozumień Sierpniowych, opiera swoje działania na etyce chrześcijańskiej i katolickiej nauce społecznej, działa w interesie pracowników i ich rodzin. Łączy nas wspólny cel -poprawa warunków pracy. Co oferujemy? Solidarność. Tworzymy. Bronimy. Kształcimy. Nasza misja: (Współ)tworząc dziś, zmieniamy jutro. Solidarność. Misja NSZZ „Solidarność” odróżnia nas od innych związków zawodowych. Wyznacza kierunek dążeń naszych liderów i działaczy. Stanowi odzwierciedlenie idei związków zawodowych jako wspólnoty pracowników, którzy organizują się, by zbudować siłę mogącą spowodować poprawę warunków życia. Jest wartością naszej organizacji i motywuje nas do działania. Dlaczego warto się organizować? Ponieważ razem łatwiej bronić swoich praw, a tam gdzie działają związki zawodowe: • rzadziej naruszane są prawa pracowników, • rzadziej dochodzi do nieregularnego wypłacania wynagrodzeń, • pracodawcy nie zmuszają pracowników do pracy w nadgodzinach bez wynagrodzenia, • regularnie odprowadzane są składki na ubezpieczenie społeczne.
    Bartek

02.07.2021 13:12

Gdzie nie pójdę co nie włączę to reklama tarczynski dlatego NIGDY ALE TO NIGDY NIE KUPUJE TYCH PRODUKTOW a do tego mój znajomy pracował w tym (usunięte przez administratora) przez tydzień. Mówił mi ze nigdy nie wdział czegoś takiego jak można tak ludzi wykorzystywać za takie ochłapy. Wolę być głodny niż cokolwiek zjeść marki tarczynski
    Tomasz

10.01.2019 18:13

Czy napisze ktoś coś więcej o dziale Automatyzacji Procesów Produkcyjnych? Pojawiła się oferta na Robotyka lecz w kontekście poniższych opini mam mieszane uczucia czy warto aplikować ?
    Nie Robot

10.01.2019 23:12

Warto. Tylko robot tam wytrzyma
    Hejho

01.07.2021 11:13

Nieprawda, był i nie wytrzymał ;)
    ryszard

01.04.2021 21:20

Dziś w czwartek kupiłem kiełbasę myśliwską premium w firmowym opakowaniu .Na odwrocie opakowania wydrukowano wagę produktu 438 g.Na wizytowej stronie opakowania ładna czarna pieczęć ze złotą obwódką i info w środku '' 139 g mięsa na 100 g produktu , Więc nawet jeśli przyjmiemy to za prawdę to 300 gram w tym opakowaniu są jakieś dodatki. Zdecydowaliśmy się aby zaryzykować spróbowanie tegoż wyrobu .Faktycznie kiełbasa przetłuszczona , smalec aż wykapuje z niej , jakieś kawałki chrząstek . Gdyby nie duża ilość dodanego jałowca to smak byłby wybitnie podły. Na dodatek w końcówce kiełbasek jakaś niezidentyfikowana obrzydliwa masa .Kabanosy firmy TARCZYŃSKI , są zbyt tłuste i bez smaku , a wyroby bardzo drogie.To już wolę kupić u rzeźnika smalec na kanapki i będę miał to samo - no, prawie.Dawajcie mięso do wyrobu a nie słoninę i smalec w zastępstwie
    Szydator

13.06.2021 16:02

Wystarczy czytać ze zrozumieniem "139g mięsa na 100g produktu" a nie "na opakowanie"... Teraz pewnie zapytasz jak to możliwe - ano możliwe bo mięso to w 70-75% woda, więc są ubytki w trakcie procesu.
    derek

09.05.2021 11:19

czy dalej zachęcają do podpisania wyjątkowo lukreatywnej umowy lojalnościowej ? :)
    Bunia

27.04.2021 22:41

Mógł by ktoś powiedzieć jak wygląda praca na kuchni i jak z zarobkami i godzinami pracy?
    NOwy osobnik

24.06.2020 11:35

Witam Jak rozkładają się godziny pracy w firmie ?
    Szydator

27.04.2021 21:01

Godziny rozkładają się na minuty, te na sekundy itd. Mam nadzieję że pomogłem ;)
    Lk

30.03.2021 21:02

Nam
    Bell

27.03.2021 18:06

Ludu pracujący na chwałę TSA! Nie bądźcie naiwni, wszystkie rozmowy telefoniczne, smsy, komunikatory, maile, wydruki z drukarek są inwigilowane przez TSA. Pracownicy powinni być poinformowani ale wtedy nie było by haków przy zwolnieniu Sprawa nadana do RPO, zobaczymy
    Julas

10.03.2021 09:15

Proszę mi powiedzieć jak wygląda praca na stanowisku pracownik produkcji, rozbiór/ wykrawanie surowca??? Bardzo będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Tarczyński S.A.

Oferty pracy - Tarczyński S.A.

Pracownik Grupy Degustacyjnej

Kraków