Tarczyński S.A.

2 Dodaj opinię
Tarczyński S.A.
2 566 765 5 1

Opinie o Tarczyński S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Ancok
 Rekomendacja

Witam. Byłam a właściwie do końca czerwca jestem jeszcze pracownikiem Tarczyński S. A. W Bielsku Białej. Uważam, że jest to świetny pracodawca, który dba o swoich pracowników. Pomimo tego, że zostałam zwolniona z niezrozumiałej dla mnie przyczyny to jestem wdzięczna za te kilka miesięcy współpracy i gorąco polecam tego pracodawcę.

Pomocna?
Tak4Nie5
Ancok
 Rekomendacja

Witam. Byłam a właściwie do końca czerwca jestem jeszcze pracownikiem Tarczyński S. A. W Bielsku Białej. Uważam, że jest to świetny pracodawca, który dba o swoich pracowników. Pomimo tego, że zostałam zwolniona z niezrozumiałej dla mnie przyczyny to jestem wdzięczna za te kilka miesięcy współpracy i gorąco polecam tego pracodawcę.

Pomocna?
Tak4Nie5
Adrian
 Opinia
@Ancok 06.06.2019 18:47

Rzadko spotykana reakcja. Mimo że pracodawca wręczył Ci wypowiedzenie, pozytywnie wypowiadasz się o tym miejscu pracy. Fajnie, że są osoby, które patrzą realnie na warunki, które oferuje pracodawca. Mogłabyś napisać, jak wyglądało Twoje wynagrodzenie? Przede wszystkim interesuje mnie, czy składało się ono z samej podstawy, czy również z ewentualnych dodatków. Mam nadzieje, że podzielisz się informacją w tym zakresie.

Pomocna?
TakNie1
Ancok
 Rekomendacja
@Adrian 07.06.2019 14:31

Witaj. Wynagrodzenie było bardzo satysfakcjonujące, w każdym miesiącu była premia, były dodatki za nadgodziny i pracę w nocy. Ze swojej strony nie mogę nic złego powiedzieć o tym pracodawcy. Pozdrawiam Ania.

Pomocna?
Tak1Nie1
Pola-monola
 Opinia
@Ancok 06.06.2019 18:47

Pracowałam z Tobą krótko i szkoda. Widać było że ci zależy na pracy.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
Adrian
 Opinia
@Ancok 08.06.2019 06:03

Wynagrodzenie to ważny element zatrudnienia i jeśli jest satysfakcjonujący to można się czuć bardziej zmotywowanym i pracować wydajniej. Do pozytywnych stron zatrudnienia mogłabyś też dodać atmosferę w pracy i relacje ze współpracownikami? Napisz kilka słów na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kabanosik
 Opinia

Witam, jakie są warunki zatrudnienia na ph? Ile wizyt? Jaka podstawa oraz premia? Czy premia w zasięgu? Jakie auto, czy można prywatnie korzystać?

Pomocna?
TakNie
Paul
 Opinia

Witam. Nie za wiele dobrego mogę napisać o pracy w tej firmie poza dobrymi warunkami finansowymi, samochodem no limited i wsparciem mieszkaniowym na reokacje. Jeśli ktoś ma ochotę na kamerę nad biurkiem, kontrole czystości samochodów, robienie (usunięte przez administratora) Dla ludzi słabszych psychicznie to będzie (usunięte przez administratora) i wieczna stresówka. Dla urodzonych managerów i szczurów gotowych do wyścigu - idealne pole do kariery. Jeśli ktoś ma mocny charakter, potrafi olewać wiele rzeczy, szczególnie docinków, ciągłej kontroli i podejrzliwości to polecam, tym bardziej, że Tarczynski ciagle się rozwija, więc perspektywy są.

Pomocna?
Tak4Nie
snake
 Opinia

Przeciętniak awansuje za noszenie torby szefowi i do tego sepleni......porażka.

Pomocna?
Tak3Nie3
Magdalena
 Opinia
@snake 29.05.2019 22:34

Takie rzeczy nie powinny być przedmiotem dyskusji na obecnym wątku. Następnym razem miej proszę na uwadze, że na forum GoWork.pl wypowiadamy się na tematy ściśle związane zarówno z warunkami pracy w Tarczyński, jak i na tematy związane z aktualnymi, ważnymi wydarzeniami w tej firmie. W związku z powyższym zachęcam Cię do wypowiedzenia się o tym pracodawcy, ale oczywiście w sposób merytoryczny. Zacznij może od tego, jak długo i na jakim stanowisku jesteś tam zatrudniony? Potem przejdziemy do innych aspektów.

Pomocna?
Tak1Nie3
Kiki
 Opinia
@Magdalena 31.05.2019 13:07

Madzia może ty nam opowiesz jak pracuje się w HR, pewnie jesteś od niedawna bo że starej ekipy już nikt tam nie pracuje, Ale co nieco już orientujesz się;) ogłoszeń na pracuj.pl rośnie. To dlatego że firma się rozwija czy ci mądrzejsi odchodzą?

Pomocna?
Tak1Nie
Ph
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Nie wolno, porostu nie wolno podjąć tu pracy na żadnym stanowisku! Kolorowo to wygląda od strony marketingowej, reklamy, marka, niby super premium produkty itp. A tak naprawdę szajs pod każdym względem, ogólne zepsucie, od szefa po każdy szczebel w dół. Będziesz tylko (usunięte przez administratora), każdy dyr i kms i pH daje się ponizac tylko dlatego że imperator z wasem płaci więcej niż inne firmy. Więc jak chcesz jako pH zarabiać 500 zł więcej,( a czasami nie koniecznie), to śmiało wbijaj.. PS. Wchodzę na tą stronę i wyświetla się w pierwszej kolejności informacja że jeżeli doświadczyłes mobbingu skontaktuj się.... Bez powodu? Nie sądzę... Brawo wasty biznes, jeszcze trochę i nie tylko branża będzie wiedzieć co to za firma

Pomocna?
Tak11Nie1
Magdalena
 Opinia
@Ph 11.05.2019 23:32

Dziękujemy Ci bardzo serdecznie za ten dość obszerny wpis. Jeśli chodzi o informację o mobbingu, o której wspomniałeś, to musisz wiedzieć, iż wyświetla się ona przy każdej firmie - nie doszukuj się zatem tu jakiegoś konkretnego powiązania. Jak długo tam pracowałeś? Wiem, że źle wspominasz czas tam spędzony, ale może powiesz nam coś jeszcze o umowach. Jaki jej rodzaj firma proponuje nowym osobom?

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

Dzień dobry, W ubiegłym tygodniu miałam rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko mobilnego merch. Odpowiedź zwrotną dot. zatrudnienia mam otrzymać w przeciągu 2 tygodni. Czy ktoś z Państwa posiada doświadczenie na podobnym stanowisku ? Jak wygląda praca ? 5 dniowe szkolenie ? Korzystanie z auta ? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie
zatroskany
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Xyz 22.04.2019 12:17

Praca ok, ok (usunięte przez administratora) h dziennie, szkolenie od 2 - 5 dni na firmie, później w teren z innym ph i po 1 -2 tyg samodzielna praca. Auto do użytku prywatnego po okresie próbnym, limity kilometrów dowiesz się podczas szkolenia.

Pomocna?
Tak1Nie2
Były Merch
 Opinia
@zatroskany 08.05.2019 21:39

Oczywiście auto z gps. Opiekun do sprawdzania. Telefon na podsłuchu. Laptop lub iPad z tzw „okiem prezesa” - czyta Twoje maile i patrzy kiedy i jakie otwierasz programy. Podczas wizyty w firmie śmieją się z Cibie jeżeli oglądałeś pornuski, gdyż cała firma o tym wie

Pomocna?
Tak4Nie
Adam
 Opinia

Dziś ukazał się ciekawy artykuł o Sante. Czytałem i dużych różnic niż w Tarczynski nie widzę. Może warto napisać do redakcji i kontynuować sagę o złotych polskich przedsiębiorcach z lat 90 tych?

Pomocna?
Tak16Nie
Technolog
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Adam 19.04.2019 00:48

ciekawy pomysł

Pomocna?
Tak3Nie
Adam
 Opinia
@Adam 19.04.2019 00:48

Właścicielom/przedsiębiorcom bardzo często wydaje się że za pensję kupują również godność pracownika i to jest smutne w polskiej rzeczywistości biznesowej.

Pomocna?
Tak13Nie
Chrabina
 Opinia
@Adam 19.04.2019 00:48

"Imperator z Ujeźdźca" spokojnie może podać sobie rękę z "Polskim Carringtonem" :)

Pomocna?
Tak4Nie
ph
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

"Ryba psuje się od głowy", szef to furiat, nazywają się firmą rodziną przy każdych możliwych spotkaniach i podsumowaniach rocznych, ale jak kolega w dziale (jakimkolwiek) ma urodziny to jest zakaz składania życzeń :) nie oszukujmy się kazdy, ale to kazdy pracuje tu dla troszke większych pieniędzy niż u konkurencji i podjęcie tu pracy na stanowisku ph jest jak pakt z diabłem, w momencie podpisania umowy sprzedajesz swoją godność , ponieważ zaczynają Cię traktować jak śmiecia. Szef za kazdym razem jak jest okazja pokazac historie firmy pokazuje jak to zaczynał rozkrecac to kazdy pracownik to pijak, (usunięte przez administratora) i oszust...no i tak mu sie juz zostało. na kadzym kroku jestes kontrolowany, jezdi gość , który spraedza po tobie sklepy, jezdzi kierownik , który sprawdza po tobie sklepy, gps w samochodzie i tablecie, wieczne straszenie , poniżanie , zabieranie premii, egzaminy , gdzie masz przekrojone szynki , kiełbasy i parówki i masz zgadywac co to i podawać min 3 benefity do każdego produktu ( z tego to juz cała branża się śmieje), wieczne tłumaczenia , konsekwencje...itd itd. tylko jedna wazna rzecz.... część szybko rezygnuje bo ma swoją godność, a druga część siedzi tu dla pieniędzy i daje się tak traktować...ale właśnie...zatrudnili gościa w okularkach z danona, który nie ma za wiee do pokazania , więc czym ma się wykazać ? ośzczędnościami, zarabianie pieniędzy się skończyło i ludzie się zwalniają, a druga część już szuka pracy, bo lepirj zarobić 500 zł mniej i mieć spokojną głowę. firma w ternie zostanie z nowo zatrudnionymi ph za grosze, którzy mają wyj...e w obrót, kpi itd ale pan w okularach co pokaze oszczednosci? pokaze, a że tradycja miesiac w miesiac coraz gorzej wyglada z wynikiem to jakos usprawiediwi. prawda jest taka nie jest to az tak (usunięte przez administratora) firma jak myslicie i ze wszystko robi sie samo, ludzie, relacje to wszystko jest wazne.

Pomocna?
Tak13Nie1
Maecel
 Opinia
@ph 02.05.2019 20:31

Tez tam pracowałem i to co piszesz to 1000% prawdy

Pomocna?
Tak5Nie
Mateusz
 Opinia
@ph 02.05.2019 20:31

Dziwi mnie, że tej firmy z tymi El Pa Jacco na górze oraz głównym La Grande Pa Jacco jeszcze nikt nie opisał podobnie jak Sante. To co tam się dzieje to sprawa dla prokuratury. Poniżanie ludzi, psychiczne znęcanie się oraz wszędzie obecna inwigilacja na najwyższym poziomie.

Pomocna?
Tak6Nie
Merch
 Opinia

Te wszystkie negatywne opinie mnie totalnie zaskakują, czyżby ból niezatrudnionych ? Aplikowałem na stanowisko Mobilny Merchandiser, po 3 tygodniach się odezwali, zaprosili mnie na rozmowę w miejscu zamieszkania (Pomorskie). Trzy dni potem dostałem zaproszenie do współpracy, mogłem sobie wybrać termin rozpoczęcia, wiązało się to z wyjazdem na 5 dni do Trzebnicy, koszty dojazdu na własna rękę, za to zakwaterowanie zapewnli i to w całkiem niezłym 4 gwiazdkowym hotelu Trzebnica, śniadania tez opłacili. Szkolenie polegało na poznaniu każdego działu w firmie w głównej siedzibie, Ujescisko. Zakład totalnie profesjonalny, świetna organizacja, dużo kontroli (alkomat na wejściu itd.) ale to normalne przy tak dużych zakładach. Standardy czystości itd. bardzo wysokie. Ludzie za równo szkoleniowcy jak i przełożeni mili, pomocni, wyrozumiali. Służbowe auto (3 letnie) po 3 msc pracy możliwość robienia prywatnych kilometrów. Stały kontakt i wsparcie ze strony przełożonych podczas pracy, trochę nadgodzin nie płatnych, ale można je sobie odebrać wcześniej kończąc w luźniejsze dni. O ile ktoś sumiennie wykonuje obowiązki to nie ma problemów. Zarobi w porządku, umowa o prace, pełne ubezpieczenie. Nie wiem jak ludzie z produkcji, ale ja jestem osobiście bardzo zadowolony. Polecam, zwłaszcza ze firma jest w fazie totalnego rozwoju, a ostatnio doszła do porozumienia z producentami zza oceanu i wchodzi na rynek USA ;)

Pomocna?
Tak6Nie2
Zdeniu
 Opinia
@Merch 04.08.2018 12:10

Kto Ci odda tam nadgodziny ? Co ty piszesz... "to nie apteka" Trochę nadgodzin ? Popracuj jeszcze chwilę i zobaczysz, z nowymi zawsze obchodzą się jak z jajkiem. Do pierwszej zjebki szefa że np za szybko jesteś na przerwie albo ktoś z kolegów z biura obchodzi urodziny i składasz mu życzenia w biurze.... marketing coś o ty wie, spytaj kolegów z działu ;) Coś mi tu śmierdzi wpisem hr. Umowa o pracę z pełną kwotą czy z premią uznaniowa którą Ci zabiorą jak za dużo będziesz prywatnie korzystał tym swoim 3letnim autkiem albo za mało nadgodzinek wyrobisz. Pełną opiekę medyczną też masz szkoda że l4 musisz konsultować z przełożony czy możesz skorzystać.... Z urlopikami też ciężko bywa :) Produkcja tam ma chyba najlepiej....8h i do domciu. Nadgodziny płatne.

Pomocna?
Tak3Nie
oneba
 Opinia
@Merch 04.08.2018 12:10

Widać, że jesteś bardzo zaznajomiony z firmą, w której jesteś ztrudniony :) Ujeścisko? srsly? :D

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ABC
 Opinia
@Merch 04.08.2018 12:10

O stary, ale pracownicy czytający to forum (a jest ich mnóstwo) będą mieli z Ciebie polewkę :) nick Merch naprawdę był bardzo oryginalny, zwłaszcza, że napisałeś na jakim rejonie działasz :D a serwisantów tam jeśli nie Ty jeden to max 2. Tylko się nie posikaj jak dostaniesz nowe auto bo zaraz Ci się w obecnym leasing skończy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Akcent
 Opinia
@Merch 04.08.2018 12:10

Hahahaha nowy dział HR widzę działa ;) Żałosne jest takie mydlenie....ktoś kiedyś za te kłamstwa dobierze wam się do (usunięte przez administratora) i zostanie wam tylko szukanie Ukraińców do biur, lecz z nimi też ostatnio ciężko;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Akcent 05.08.2018 16:52

Jaki HR ? HR by mądrze napisał, a tu widać że chłopak ma pierwszą pracę i mało rodziny nie sprzeda za pomarańczowy :) P.s Niech się dowie dlaczego Jego poprzednik zrezygnował :)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dg
 Opinia
@Merch 04.08.2018 12:10

ahahahhaa ja pamiętam jak ja byłem zachwycony po szkoleniach. pożyjemy zobaczymy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Była
 Opinia
@Merch 04.08.2018 12:10

To jest ta Psedureklama a jest tam tam jak pisza. Wole wode i suchy chleb niz tam prqcowac.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szuwarówszum
 Opinia
@Merch 04.08.2018 12:10

Nie wiedziałem, że są już takie silne dopalacze, nie bies tego bo się wykoncysss

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Merch
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Merch 04.08.2018 12:10

Pracuje dalej i zdania nie zmieniłem :) I nie macie pojęcia jak mnie bawi wasz ból (usunięte przez administratora) :D

Pomocna?
TakNie
Xyz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Merch 04.08.2018 12:10

Hej, czy jest szansa o jakies dodatkowe info ? :) (usunięte przez administratora) Jak wygląda praca po dłuższym czasie ? :)

Pomocna?
TakNie
Ka
 Opinia

Proszę napiszcie jak wyglądają warunki w Tarczynskim na stanowisku Przedstawiciela Handlowego

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HR Manager
 Opinia
@Ka 13.09.2018 19:08

Są bardzo dobre i atrakcyjne. Dostajesz ok(usunięte przez administratora), skoda superb, iPhone, ipad, macbook, bogaty pakiet socjalny ( prywatny lekarz 24 h dla Ciebie i rodziny, prywatny trener osobisty w ramach Ultra Premium Hyper Benefit) umowa o prace z zagwarantowaną roczną odprawą. Dodatkowo super atmosfera, wsparcie przełożonych na każdym szczeblu, rozwój kariery w ramach „Zostań Prezesem”, chyba większość opisałem a jeżeli coś pominąłem to zachęcam dobpoczytania wpisów poniżej na forum bi chyba nie czytałeś

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HR Manager
 Opinia
@HR Manager 13.09.2018 23:26

A dlaczego usunęliście kwotę wynagrodzenia??? Czy to niezgodne z regulaminem??? Myślałem, że to forum służy dystrybucji informacji, ale chyba nie

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Siwy
 Opinia
@Ka 13.09.2018 19:08

Warunki super, wysokie zarobki, tel, iPod, auto służbowe również do prywatnego korzystania. Trzeba po prostu się wykazać.Warto! Najlepsi zostają i pracują po 10, 15 lat a nieroby nawet 3 miesięcy nie przepracują. Chcieliby zarabiać ale też leżeć i pachnieć. I to właśnie oni zaraz tutaj negatywnie napiszą bo co mają do roboty jak nigdzie ich nie chcą.

Pomocna?
Tak2Nie9

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wstrząśnięty nie zmieszany
 Opinia
@Siwy 22.12.2018 18:52

Ho ho ho ho pan z zarządu czy właściciel? (usunięte przez administratora) albo(usunięte przez administratora)Tak panie prezesie, oczywiście panie prezesie jak najbardziej panie prezesie

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bordowy Andriu
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Siwy 22.12.2018 18:52

Ci co zostają to chyba mają syndrom sztokholmski albo są przydupasami którzy kłamią kręcą dla przełożonych. Firma bez zasad i etyki . Bardzo nie polecam.

Pomocna?
Tak10Nie
PH
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Firma dramat, podejście do pracownika poniżej krytyki. Wrzechobecny mobbing. Wieczne straszenie, za dobrą pracę żadnych pochwał, bo jak to szef mówi "nie chwal nie chwal, bo (usunięte przez administratora) Ale do rzeczy... Ta niby rodzinna firma zatrudnia dwóch korpo lbow, jeden na kanale. Tradycja drugi na nowoczesnym. Obaj panowie bardzo skrupulatnie prowadzą do rozpadu tych kanałów. (usunięte przez administratora)zatrudniony kilka miesięcy temu zaczyna wprowadzać swoje rządy, szkolenia jak w korporacjach ( oczywiście szkoleniowcy to jego kumple) zatrudnia swoich znajomkow na kms, brak gratisu bo przecież nie jesteśmy komisem .na każdym kroku sprawdzanie GPS, tłumaczenia, nagany, kary pieniężne, obciążenia za przelał, śmieszne egzaminy, co miesięczne spotkania rozliczeniowe, tłumaczenia, żaden argument nie jest wystarczający. Jak wyrazasz sprzeciw to jesteś jak to sami. Mówią Trutniem "a wiecie co trzeba robić z trutniem". W mojej strefie już każdy nagrywa sobie jakąś pracę. Wieloletni pracownicy odchodzą, zatrudniani na ich miejsce nowi to nieporozumienie. Z kolei szf kan. Nowoczesnego to koleszka syna właściciela, na siłowni mu ręcznik trzyma, czy plecy myje nie wiadomo???? obraża się, potem wraca jak to mówi żeby zrobić porządek. Człowiek bez empatii zwalnia ludzi bez mrugnięcia okiem, jak pojeździć z PH po klientach na kolejnych wizytach pytają się co to za idiota był przemadrzaly. Dramat firma, jak to ktoś napisał wcześniej nie polecam pracy na żadnym stanowisku. Powtarzane w kółko "nikt nikogo tu nie trzyma na siłę, albo Nikt tu nie ma gwarancji zatrudnienia do emerytury"

Pomocna?
Tak14Nie1
Matka PH
 Opinia
@PH 04.04.2019 13:20

To załóż swoją firmę :) - jak zawsze na nie...

Pomocna?
Tak2Nie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były PH
 Opinia
@Matka PH 05.04.2019 13:06

A co to da?? Jaki to ma sens i znaczenie względem poprzedniej wypowiedzi.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xwm
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@PH 04.04.2019 13:20

Szczera prawda . Ale jak (usunięte przez administratora) i inne Managery w krótkich spodenkach nie mają własnego zdania. To tylko główką kiwają. To Królestwo Żenady i Łbów . I szkoda czasu .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brodacz
 Opinia
@xwm 06.04.2019 10:33

Każdy ma dwoje zdanie o ile wcześniej zostało ono uzgodnione z naczelnym wąsem

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Trąbka
 Opinia
@xwm 06.04.2019 10:33

Managery w krótkich spodenkach, klapkach i dziurawych skarpetach nie do pary :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adwokat Diabła
 Opinia
@PH 04.04.2019 13:20

Jezuuu PH weź się do roboty... Najwidoczniej miałeś za mało czarny język. Nie chcesz pracować i lubisz narzekać brawo. Zamiast pisać te głupoty wyślij kilka CV za granice. Tam będziesz miał Eldorado.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ph
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Adwokat Diabła 08.04.2019 08:50

Czarny język to ty masz, ale od lizania, co Panie mana.. er..... Sądząc po godzinie wpisu to ktoś tu się strasznie nudzi w biurze, że po goworku musi scrollowac.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PH
 Opinia

Nigdy nie myślałem, że cokolwiek tu napiszę o jakiejkolwiek firmie. Pomyślałem jednak, że warto poświęcić kilka minut i przedstawić sylwetkę firmy "od środka". Myślę, że praca w firmie Tarczyński to plusy i minusy, niestety wg mnie z przewagą tych drugich. Przechodząc tutaj miałem spore nadzieję na pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, z raczej dobrej jakości produktami. Jeśli chodzi o strefę nie mogłem narzekać, była to dość zgrana grupa ludzi. Strategia firmy co do planów sprzedażowych nastawiona była na realizacje grupową, każdy wiedział ile musi "wykręcić" u swojego dystrybutora, natomiast rozliczana była strefa jako ogół. KMS też raczej w porządku, można było poczuć chęć pomocy w sytuacjach podbramkowych. C(usunięte przez administratora). Dodam tylko, że każdy PH na detalu miał OBOWIĄZEK obsługiwać 45 klientów u których wizyty odbywały się raz w tygodniu lub częściej. Był to przysłowiowy "gwóźdź do trumny" mojej pracy tutaj ze względu na ilości, które trzeba było wymienić u klientów. Bardzo często bywało, że jeden generował do zwrotu towar wartości 200-300 lub więcej złotych w przeciągu miesiąca. W firmie tylko głupie tłumaczenia, że "zbudujesz relacje to będzie OK". Mało tego przejmując rynek i klentów po poprzednim PH miałem sklepy, gdzie zadłużenie sięgało powyżej 1k. Po kilku miesiącach mojej pracy i ciągłemu tłumaczeniu, że "nie dam bo nie mam" klienci rezygnuje z kolejnych zamówień i robi je u PH dystrybutora. Oczywiście bluzgi od kierowników i wypieprzanie ze sklepu były na porządku dziennym. Kolejny cudowny pomysł firmy to ilość pozycji na wizytach (min 14) i wymagania co do ilości standów i displayów z kabanosami na sklepach. (usunięte przez administratora)czy wymagania są spełnione. Jeśli nie, arrivederci premia. Sama praca w firmie w systemie poniedziałek-czwartek 9h i piątek 4h to fikcja. Także nadgodziny w Tarczyńskim to czysty wolontariat. Auto to tradycyjna skoda fabia kombi (do użytku prywatnego max 500 km/miesiąc) jeśli przekroczysz firma odejmuje Ci z wypłaty. Raz w miesiącu raport do przełożonego o sytuacji na swoim rynku (opis osiągniętych parametrów, działania konkurencji itd). Oczywiście stworzenie takiego raportu to kilka h pracy w zaciszu domowym (wolontariat). (usunięte przez administratora). Do tego raporty konkurencji raz w tygodniu w postaci zdjęć. Średnio raz na dwa miesiące zebranie w siedzibie firmy pod Wrocławiem. Oczywiście nikogo nie interesuje, że dygasz tam przez pół polski. Ubezpieczenie jest zagwarantowane, jeśli sam za nie zapłacisz. Dodatkowe świadczenia zdrowotne to Luxmed (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie1
PH
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Nigdy nie myślałem, że cokolwiek tu napiszę o jakiejkolwiek firmie. Pomyślałem jednak, że warto poświęcić kilka minut i przedstawić sylwetkę firmy "od środka". Myślę, że praca w firmie Tarczyński to plusy i minusy, niestety wg mnie z przewagą tych drugich. Przechodząc tutaj miałem spore nadzieję na pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, z raczej dobrej jakości produktami. Jeśli chodzi o strefę nie mogłem narzekać, była to dość zgrana grupa ludzi. Strategia firmy co do planów sprzedażowych nastawiona była na realizacje grupową, każdy wiedział ile musi "wykręcić" u swojego dystrybutora, natomiast rozliczana była strefa jako ogół. KMS też raczej w porządku, można było poczuć chęć pomocy w sytuacjach podbramkowych. (usunięte przez administratora) Firma swoim PH oferowała (usunięte przez administratora)zł w towarze (I TO NIE ZAWSZE) raz w miesiącu na wszystkie wyrównania na rynku. Dodam tylko, że każdy PH na detalu miał OBOWIĄZEK obsługiwać 45 klientów u których wizyty odbywały się raz w tygodniu lub częściej. Był to przysłowiowy "gwóźdź do trumny" mojej pracy tutaj ze względu na ilości, które trzeba było wymienić u klientów. Bardzo często bywało, że jeden generował do zwrotu towar wartości 200-300 lub więcej złotych w przeciągu miesiąca. W firmie tylko głupie tłumaczenia, że "zbudujesz relacje to będzie OK". Mało tego przejmując rynek i klentów po poprzednim PH miałem sklepy, gdzie zadłużenie sięgało powyżej (usunięte przez administratora) Po kilku miesiącach mojej pracy i ciągłemu tłumaczeniu, że "nie dam bo nie mam" klienci rezygnuje z kolejnych zamówień i robi je u PH dystrybutora. (usunięte przez administratora) Raz w tygodniu jeździ audytor i sprawdza, czy wymagania są spełnione. Jeśli nie, arrivederci premia. Sama praca w firmie w systemie poniedziałek-czwartek 9h i piątek 4h to fikcja.(usunięte przez administratora)Auto to tradycyjna skoda fabia kombi (do użytku prywatnego max 500 km/miesiąc) jeśli przekroczysz firma odejmuje Ci z wypłaty. Raz w miesiącu raport do przełożonego o sytuacji na swoim rynku (opis osiągniętych parametrów, działania konkurencji itd). Oczywiście stworzenie takiego raportu to kilka h pracy w zaciszu domowym (wolontariat). PH z większym stażem zajmowało to 3-4 godziny. Mi z początku 5-6h weekendu z głowy. Do tego raporty konkurencji raz w tygodniu w postaci zdjęć. Średnio raz na dwa miesiące zebranie w siedzibie firmy pod Wrocławiem. Oczywiście nikogo nie interesuje, że dygasz tam przez pół polski. Ubezpieczenie jest zagwarantowane, jeśli sam za nie zapłacisz. Dodatkowe świadczenia zdrowotne to Luxmed czyli najtańszy pakiet. Ogólnie rzecz ujmując praca w firmie Tarczyński to chyba kopia Danone'a. Zauważyłem podobne komentarze osób tam pracujących co do narzędzi pracy. Powód takiego powiązania jest prosty, przejście dyrektora ds. sprzedaży z Danone'a do Tarczyńskiego i zapewne kopia standardów. Co do samej pracy nie chciałem opisać pracy w firmie jako jeden wielki negatyw, starałem się opisać realia tam panujące. Firma cały czas rekrutuje, wystarczy wklepać nazwę firmy na pracuj.pl i popatrzeć na ilość ogłoszeń i ich cyrkulacje. Co do mojej osoby, starałem się wykonywać obowiązki pracownika najlepiej jak potrafiłem. Nie zważając na ilość godzin nadliczbowych, warunkiem miało być zadowolenie moich przełożonych. Na dłuższą metę jednak stwierdziłem, że oferowane przez pracodawce narzędzia są wysoce niewystarczające i budują one tylko sytuacje stresowe i ciągłe kłótnie u klientów i dystrybutorów. Ze swojej strony zalecałbym głębokie zastanowienie się ewentualnym zainteresowanym przed podjęciem pracy w strukturach sprzedaży w tej firmie. Osobiście odnoszę wrażenie, że firma ma w nosie swoich pracowników, nie Ty to przyjdzie następny, a na rynku będzie tylko gorzej i Twoja w tym rola żeby doprowadzić to do porządku, oczywiście minimalnym nakładem środków. Pozdrawiam!

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adi
 Opinia

Przestrzegam wszystkich przed pracą w jakimkolwiek dziale w tej firmie. Potworna atmosfera ciągłego stresu i nagonki na pracowników. Bardzo złe traktowane przez kierownictwo i zarząd. Szydzenie, wyzwiska, nękanie oraz brak kultury osobistej przez managerów powoduje, że to najbardziej who jowa firma na rynku.

Pomocna?
Tak14Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hitel
 Opinia
@Adi 30.03.2019 17:38

Stereotypy...

Pomocna?
TakNie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zbe
 Opinia
@Adi 30.03.2019 17:38

ameryki nie odkryłeś, każdy o tym wie a i tak znajdują się klakierzy którzy idą tam do pracy a potem narzekają bo myśleli że wąsatego pana boga złapali za nogi i wyrwali pracę marzeń po 12h :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miso
 Opinia
@Hitel 01.04.2019 14:39

Szanowny Pan się pochwali na jakim stanowisku pracuje i komu ł(l)askę robi

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miso
 Opinia
@Hitel 01.04.2019 14:39

O Matyldo!!!!! Rozbawiłeś mnie!!! Stereo to może masz w domu a typy to faktycznie w tej pracy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hitel
 Opinia
@Miso 01.04.2019 22:42

Chyba Ty...

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leanowiec
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam wszystkich. Mam pytanie, czy firma leanowska HBC, która usprawniała u Was procesy zrobiła jakieś ciekawe wdrożenia i warto ją wprowadzać do firmy w celu usprawnienia procesu i odciążenia pracowników fizycznych?

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownnik
 Opinia

Do niedawna byłam pracownikiem firmy , pracowałam tam ponad rok czasu , spotkanie które było zorganizowane było czasowo dla mnie związane z podwyżką za staż , jednak ściąganie ludzi 600 km żeby go zwolnić to raczej przesada - rzeczy wyślemi Ci pocztą , a Ty się kiś w pociągu 12 godzin wracając do domu i to bez żadnego uprzedzenia... (usunięte przez administratora) Zwalnianie pracowników mówiąc , że zamykają dział po czym rekrutacja na te same miejsca ? bardzo słabe , oczywiście zostawili pare osób wokół komina do czystego wyzysku bo komuś się nie chce ruszyć 4 liter żeby samemu coś zrobić ... Przed podjęciem pracy czytałam te wszystkie opinie i sobie myśle , że ludzie bzdury piszą ,pracująć tam broniłam tej firmy jak własne dziecko ... W(usunięte przez administratora)racowałam często cały tydzień po 12-15 godzin dziennie przez cały tydzień , oddałam się firmie , porzuciłam życie prywatne na rzecz czego ? Z(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@Były pracownnik 14.03.2019 21:46

Co aż taka prawdę napisałam , ze usunęliście polowe opinii ? Żal mi pracowników mobilnych dają się wykorzystywać .. Nic więcej ...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Max
 Opinia
@Były pracownnik 14.03.2019 21:46

Jeżeli 99% procent opinii jest negatywnych to czego się spodziewałaś? To jedna z najgorszych firm w Polsce a mimo to rzuciłaś się jak szczerbaty na suchary. Sorry za określenia, ale sam tam pracowałem i przestrzegam wszystkich przed praca w tej firmie na jakimkolwiek stanowisku. (usunięte przez administratora), wyzwiska, poniżanie i inwigilacja na poziomie Master

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany pracą od zaraz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy warto podjąć prace na stanowisku operatora maszyny panującej w zakładzie w Ujezdzcu Małym? Jak wyglada atmosfera pracy? Czy rozwój w tak prężnie rozwijającej się firmie jest możliwy? Proszę o wypowiedz kogoś kto ma oświadczenie w firmie u Pana Jacka. Z góry dziękuje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia
@Zainteresowany pracą od zaraz 10.03.2019 22:31

Ja mam doświadczenie w firmie, ale nigdy nie dostą piłem zaszczytu buc operatorem „tej” maszyny panującej. Słyszałem, że jest cudowna i wspaniała oraz, że faktycznie panuje ponad wszystkimi maszynami, ale bywa też kapryśna. Trzeba buc fachowcem i tyle. Atmosfera, no cóż jak już rozpisywali się poprzednicy tego forum to wspaniała. Ludzie cudowni, życzliwi, pomocni. Pan (usunięte przez administratora)osobiście dogląda i pyta czy wszystko w porządku i czy coś poprawić na zakładzie. Polecam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zwykły produkcyjny
 Opinia
@Zainteresowany pracą od zaraz 10.03.2019 22:31

Niestety się spóźniłeś:( właśnie zwolniono Maszynę Panującą. To było wiadome od dawna. Panować może tylko jeden

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Trolololo
 Opinia
@Zwykły produkcyjny 13.03.2019 14:15

O kim mowa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
chętny powrotu i rozwoju firmy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy na kabanosie dalej panuje krzyk, brak celów, brak standardów, brak rozwoju, brak kultury? Haos 'panuje' dalej czy jednak coś się zmienia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariolka
 Opinia

Chciałem aplikować do firmy na stanowisko Happiness Manager. Napiszcie czy to nowe stanowisko? Czy kogoś zwolnili? Za co jest odpowiedzialny taki ktoś? Dzięki za info i pozdrawiam

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Thor
 Opinia
@Mariolka 25.02.2019 13:40

Nie znam tego stanowiska, ale znam tą firmę, wiec pewnie w dużym skrócie chodzi o następujący zakres obowiązków: - dbanie aby prezes i świta byli happy - przekazywanie istotnych informacji na temat innych pracowników, którzy nie są happy - usuwanie jednostek nie happy - monitoring narzędzi mail, telefon, gps w celu weryfikacji czy ktoś jest happy czy nie - budowanie relacji w firmie w celu pozyskiwania szerszych informacji W dawnej nomenklaturze był to cyngiel a dziś Happines Manager

Pomocna?
Tak12Nie
Tutek
 Opinia
@Mariolka 25.02.2019 13:40

Szukają kompana dla Flip i Flapa ?

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kabanos
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy ktoś wie dlaczego odszedł główny technolog? Co się stało?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kim
 Opinia
@Kabanos 14.02.2019 22:37

Cały czas wesoło w Ujezdzcu widzę ???? Reality show się kręci. To dobrze, Nie da się tam popaść w rutynę...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były technolog
 Opinia
@Kabanos 14.02.2019 22:37

Szukał spokojnej głowy i nie wytrzymał (usunięte przez administratora) lub (usunięte przez administratora) i okolic jako dziki i nieokiełznany dzik go pogonił

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Buła
 Opinia
@Kabanos 14.02.2019 22:37

Chłopak był dobry i w wariatkowie nie chciał pracować

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktos
 Opinia
@Kabanos 14.02.2019 22:37

Glowny technolog i dyrektor technologii (usunięte przez administratora)... dlaczego nie wiem ale podejrzewam ze(usunięte przez administratora)... bardzo dziwna akcja...

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktos
 Opinia
@Ktos 18.02.2019 21:22

Ostra cenzura tu na forum jak za glebokiej komuny... nie swiadczy do dobrze o firmie

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina P.
 Opinia

Ja podziękowałam po drugiej rozmowie kwalifikacyjnej, praca 7 dni w tygodniu w nocy mówię w dwóch językach mam skończone 3 kierunki studiów w tym managerskie.(usunięte przez administratora)Tak mnie to zniesmaczylo że w sklepie nie wybieram już produktów Tarczyński, a kupowałam je z dumą mówiąc nasze.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ada
 Opinia
@Karolina P. 31.01.2019 22:42

A ten filmik można gdzieś obejrzeć? Warto pokazywać patologie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Trąba
 Opinia
@Karolina P. 31.01.2019 22:42

Tam na studia menadżerskie nie patrzą i na języki. Wystarczy że masz skończona podstawówkę lub cku i biegle władasz wulgaryzmami. Wtedy masz szansę aplikować na managera działu i doskonale się odnajdziesz w tym towarzystwie :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz
 Opinia
@Trąba 02.02.2019 08:33

Rzeczywiście jest tak, że pracodawca nie zwraca uwagi na ukończone szkoły oraz umiejętności posługiwania się językami obcymi w przypadku aplikowania do pracy w firmie Tarczyński? Skąd w ogóle wzięła się u Ciebie taka opinia na ten temat? Obecnie widzę, że firma poszukuje kilku pracowników https://grupatarczynski.pl/kariera/#oferty-pracy W każdej z ofert widnieją wymagania stawiane przed potencjalnymi kandydatami, dlatego zastanawia mnie, czy w rzeczywistości nie są one aż tak bardzo niezbędne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxxxxxo
 Opinia
@Łukasz 05.02.2019 10:21

Jeżeli będziesz blisko produkcji to jedyny język obcy jaki Ci się przyda to na pewno rosyjski/ ukraiński. Poza tym nie spotkałem się z tym, aby inny język obcy był pożądany no chyba, że zalapalbys się do działu eksportu(usunięte przez administratora)Co do innych umiejętności/ wymagan to są one wspomniane, na rozmowie też o nie pytają, ale w rzeczywistości lepiej za bardzo się nie wychylaj(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@Karolina P. 31.01.2019 22:42

Dzisiaj niestety studia nic nie znaczą to zwykły papierek nic nie warty niezależnie co się kończyło!! Liczą się umiejętności i co potrafisz takie niestety czasy są ja skończyłem 2 kierunki studiów ekonomię i zarządzanie znam dwa języki o pracuje w Niemczech na produkcji o zarabiam 2300 euro

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@Zainteresowany 06.02.2019 18:18

Więc jedyne o potrafisz to praca na produkcji....gratuluję umiejętności :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Mam pytanie jak się pracuje na magazynie, atmosfera, ile zmian, zarobki Doświadczenie mam, uprawnienia na wózki widłowe, i dojazd czy firma dowozi bo mieszkam 40 km od Trzebnicy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miły Pan
 Opinia

Witam, Chciałbym aplikować na głównego technologa bo słyszałem że szukają wykształconego, z wysoką kulturą osobistą, szanującego pracowników.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zarząd
 Opinia
@Miły Pan 21.01.2019 23:13

Tak. Zgadza się. Poszukujemy i serdecznie zapraszamy. Cechy, które Pan wymienił są kluczowe na tym stanowisku, gdyż cała firma opiera się na koleżeństwie, szacunku, poszanowania innych, doceniania zdania odrębnego, oraz wyjątkowej wrażliwości na krzywdę ludzi i niesienie im pomocy

Pomocna?
Tak3Nie
Xxxxxxo
 Opinia
@Miły Pan 21.01.2019 23:13

Nie pomyliłeś ofert?? :D

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Miły Pan 21.01.2019 23:13

A prawo jazdy Pan posiada?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miły Pan
 Opinia
@Xxxxxxo 22.01.2019 14:20

Oczywiście, że pomyliłem ????... W mej wypowiedzi jest przekaz podprogowy i ukryty sarkazm... ???? W sensie, że właśnie takich ludzi o jakich pisze to tam brakuje.....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zarząd
 Opinia
@Adam 22.01.2019 17:03

Ależ po co? Na tym stanowisku gwarantujemy szofera. Proszę przybywać i się nie obawiać. Zaopiekujemy się Panem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zarząd
 Opinia
@Miły Pan 22.01.2019 21:10

Bardzo nas Pan rozczarował swoją wypowiedzią. Liczyliśmy, że dołączy Pan do naszego zespołu i nawet zwolniliśmy już obecnego technologa, aby zrobić miejsce dla Pana. Gdyby zmienił Pan zdanie to zapraszamy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cyna
 Opinia
@Zarząd 23.01.2019 07:47

Panie D....Pan wie, że elokwencja i inteligencja nie muszą iść w parze z mądrością,a czego Pan jest przykładem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxxxx
 Opinia

Witam. Pracuje w firmie od kilku miesięcy, więc jakiś pogląd już mam na realną sytuacje i na komentarze. W działach, wokół których się obracam, ludzie są bardzo mili i sympatyczni, wiec istotny jest zespół do którego się trafia. Mój Dyrektor stoi murem za swoimi pracownikami i jest naprawdę ludzki i sympatyczny. Sytuacje w firmie są różne, raz jest wesoło, raz każdy jest z nastawieniem „bez kija nie podchodź”, ale tak jest w każdej firmie, w której dotychczas stanęła moja noga. Szef to Szef, może jest specyficzny, ale tłumacze to sobie i innym w ten sposób: wyobraźcie sobie was na takim stanowisku, ze zbudowaliście TO WSZYSTKO własnymi rękami i latami ciężkiej pracy, ludzie was robili w ciula niejednokrotnie, więc to normalne, że panuje zasada ograniczonego zaufania. Jeśli jesteś pracowity, masz w sobie coś, co da wartość dodaną dla firmy, to nie czytaj tych pomyji pracowników produkcji, technologii - walka szczurów, czy ewentualnie sprzedaży (która raz wychodzi, a raz nie). Jeśli jesteś rozsądnym człowiekiem to przyjdziesz i się sam przekonasz, sam zbudujesz sobie opinie na temat Tarczynskiego. Tyle ode mnie.

Pomocna?
Tak2Nie1
Trolololo
 Opinia
@Xxxxx 23.01.2019 07:09

O jakim dziale piszesz, HR? :D

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ddf
 Opinia
@Xxxxx 23.01.2019 07:09

"Mój Dyrektor stoi murem za swoimi pracownikami i jest naprawdę ludzki i sympatyczny." To chyba jakiś nowy dyrektor ??? Znani mi to stoją murem ale za sobą a nie za pracownikiem :) Ci o których piszesz są szybciutko zwalniani bo ich profil nie pasuje polityce firmy jaka jest prowadzona czyli zamordyzm i siedzenie cicho, prawo głosu i wyrażania opinii ma tylko jedna osoba.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia
@ddf 26.01.2019 16:35

Bardzo proszę, byśmy skupili się na ocenianiu warunków pracy, a nie osób trzecich. Każdy ma prawo wyrazić swój pogląd na dany aspekt zatrudnienia, jeżeli tylko przestrzega kultury wypowiedzi i regulaminu forum GoWork.pl. https://www.gowork.pl/regulamin Czy wiecie, że za podejście do pracownika i dobre praktyki HR firma została doceniona zarówno na rynku, jak i przez niezależne instytucje. Świadczy o tym przyznana nagroda "Solidnego Pracodawcy Roku" w 2015, 2016 oraz 2017 roku. W związku z tym pozytywne opinie na temat tego pracodawcy wydają się być uzasadnione, nie sądzicie?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mark
 Opinia
@Hanna 28.01.2019 18:53

Haniu. Czyli 99,99% tego forum kłamie? Pracowałem tam kilka lat i uwierz mi takiego traktowania ludzi jak śmieci ( wyzywanie, poniżanie, ubliżanie, wyśmiewanie) przez właściciela i kadrę zarządzającą nie widziałem. Przyznane nagrody „takiemu” pracodawcy nie dają dobrego świadectwa organizatorowi tego żenującego konkursu

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dsd
 Opinia
@Hanna 28.01.2019 18:53

ile kosztuje taka nagroda ? To tak jak z nagrodami na produkt roku

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
X.x.
 Opinia
@dsd 30.01.2019 14:57

Te związki zawodowe to będą jakie? Każdy będzie mógł się zapisać? Czy prawdą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edek
 Opinia

Kupiłem kabanosy tej firmy. Były niedobre . Wogole nie przyprawione. Smakowały beznadziejnie. Pies nie chciał tego zjeść. Poszły do kosza. Moje sugestie dla Tarczyński S.A.: Bardziej surowa kontrola jakości.weryfikacja smaku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia

Pojawiło się ogloszenie o pracę jako PH na Konin. Czy ktoś orientuje się jakie warunki gwarantuje firma, zarobki etc? Słyszałam, że panuje spora rotacja wśród pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HR Dep
 Opinia
@Monika 23.01.2019 18:17

Warunki są super a rotacji nie ma. Vacat jest z naturalnej selekcji. Zapraszamy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
człowiek
 Opinia

Z tego co słyszałem, to panu głównemu technologowi z UM to już nikt prawie charakterem nie pasuje do teamu... To niech zacznie wyznawac zasadę człowiek człowiekowi człowiekiem a nie wilkiem.. I więcej pokory, mniej krzyku i zrozumienia dla młodych wykształconych inteligentnych ludzi, którzy chcą pracować i się rozwijać, tam to jedynie Pan Dyrektor to człowiek o wielkim i dobrym sercu, który nie krzyczy a pomoże i zrozumie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miły Pan
 Opinia

Witam, Chciałbym aplikować na głównego technologa bo słyszałem, że szukają wykształconego, z wysoką kulturą osobistą, szanującego pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Masmix
 Opinia

Spieszmy się czytać komentarze - tak szybko są usuwane :)

Pomocna?
Tak12Nie
LoLO
 Opinia

Witam, jak wyglądają projekty stażowe w firmie Tarczyński ?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stażysta
 Opinia
@LoLO 17.12.2018 16:55

Wspaniale

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LoLO
 Opinia
@Stażysta 17.12.2018 21:40

Mógłbyś powiedzieć coś wiecej jak wygląda cały staż, rekrutacja, zarobki?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ex
 Opinia
@LoLO 18.12.2018 11:01

już mówię. zarobki jak w każdej przeciętnej firmie. byle korpo da ci więcej na stażu. Rekrutacji za moich czasów praktycznie nie było. brali jak leciało bo z 50 osób zostaje po roku może dwie. Jak się pracuje ? Domyśl się i poczytaj komentarze których jeszcze nie usunęli

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
loLo
 Opinia
@ex 19.12.2018 15:46

A kiedy odbywaleś staż ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xoxoxo
 Opinia
@LoLO 17.12.2018 16:55

Jeżeli jesteś po studiach to śmiało możesz spróbować, selekcja jest taka o jakiej wspomniano wcześniej o atmosferze nie wspomnę bo masz od tego cały temat i nie ma w tym żadnej przesady :) na pewno po takim doświadczeniu będziesz potrafił docenić przyszłych pracodawców bo w dzisiejszych czasach ciężko spotkac taki cyrk jaki dzieje się w ujezdzcu :)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
loLO
 Opinia
@Xoxoxo 23.12.2018 18:13

A będę wstanie czegoś się tam nauczyć czy będę tam służyć jako tania siła robocza ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xoxoxo
 Opinia
@loLO 26.12.2018 00:59

A jaki staż Cię interesuje dokładnie? Kierowniczy czy technologiczny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ex
 Opinia
@loLO 26.12.2018 00:59

Nie nauczysz się niczego. Większość rzeczy jest dostępna dla garstki wybranych, a próbując się coś dowiedzieć będziesz odbierany jak szpieg. Praca odtwórcza. Ktoś zleca ci zadanie, ty je wykonujesz, nie pytając dlaczego, po co i czemu

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
loLo
 Opinia
@ex 26.12.2018 11:40

A mogę wiedzieć kiedy odbywales staż ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kim
 Opinia
@loLo 26.12.2018 16:12

A co łudzisz się jest lepiej i dostaniesz tam pracę marzeń hahahaha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dsdasdasd
 Opinia
@Kim 27.12.2018 17:05

Co za żałosne odpowiedzi, nie dziwie się że was wyrzucali albo traktowali jak gów, bo takich pracowników sam bym cisnął do granic możliwości. Gośc pyta kulturalnie a takie smieci mu odpisujecie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Max
 Opinia
@dsdasdasd 18.01.2019 22:10

Czego pyskujesz batonie. Każdy odpisał mu zgodnie z prawdą, że nie ma czego szukać w tej firmie. Jeżeli zachęcasz do pracy w Tarczynski to zaliczasz się do 2% grona ludzi a stażysta nie ma do was wstępu. Wiec nie trolluj tylko idź do pracy bo dziś sobota

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny