Tarczyński

• Małuszyn
  • Marcinowo
  • Jaszyce
  • Kobylice
Bielsko-Biała - Tarczyński S.A.
Ujeździec - Tarczyński

3. Opinie o pracodawcach Trzebnica
  5. Opinie o Tarczyński S.A.

Opinie o Tarczyński Trzebnica

Nie przegap nowości o Tarczyński S.A.!

Łukasz

22.07.2025 06:51

Dzień dobry, Mam pytanie dotyczące ogłoszenia na stanowisko Key Account Managera. W ogłoszeniu napisana jest obsługa rynku nowoczesnego lub lokalnych sieci. Czy ktoś mógłby sprecyzować to stanowisko. Zazwyczaj spotykałem się z podziałem na sieci z kanału modern trade lub retail.

22.07.2025 07:14

Dzień Dobry, Taki podział funkcjonuje również w Naszej organizacji. Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko Key Account Managera w dwóch lokalizacjach: Warszawa-obsługa kanału tradycyjnego, Wrocław-kanał nowoczesny oraz kanał alternatywny (są to dwa różne wakaty). Pozdrawiam Wiktoria Tarczyński S.A.

12.12.2023 12:47

Widzieliście może te ofertę na staż? do zakładu w Ujeźdźcu szukają kogoś na logistykę i właśnie zastanawiam się czy by nie spróbować. mam przy tym jednak trochę trasy do pokonania jeśli o dojazd chodzi, wiec dacie znać czy w ogóle warto? nie można tak przy okazji cos hybrydowo tez ogarnąć?

16.01.2024 12:39

Dzień dobry, Staż w dziele logistyki odbywany jest w naszym zakładzie w Ujeźdźcu Małym, bez możliwości pracy hybrydowej. Dla stażystów zameldowanych powyżej 70km od naszej centrali przewidzieliśmy wsparcie w postaci pokoju w jednym z naszych mieszkań służbowych lub dodatku wysokości 580 zł brutto miesięcznie. Pozdrawiam, Natalia z Tarczyński S.A.

30.12.2023 09:18

Teraz jest jakiś sezon na stażystów czy jednak zawsze tak szukają? Chodzi mi o zakład w Ujeźdźcu, już poprzednik pytał o ofertę na logistykę a teraz widzę, że od wczoraj szukają na dział technologii produkcji. warto próbować? Był ktoś na niej? Chce zostać potem raczej już na stale

16.01.2024 12:30

Dzień dobry, Rekrutację do naszych programów stażowych prowadzimy w trybie ciągłym. Staże w Tarczyński S.A. są płatne i trwają od 6 do 12 miesięcy - w zależności od działu . Plan stażu jest rozpisywany indywidualnie, a jego celem jest przygotowanie do objęcia samodzielnego stanowiska specjalistycznego lub kierowania zmianą po zakończeniu stażu. Zachęcam do złożenia aplikacji! Pozdrawiam, Natalia z Tarczyński S.A.
    Lena

26.08.2023 16:26

A jak wygląda proces rekrutacji na stanowiska biurowe? Do technologów, albo do działu handlowego? Czy jest to standardowa rozmowa, czy sa zadania, casy study?

30.08.2023 12:50

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie! Proces rekrutacji na stanowiska biurowe zależy od poziomu stanowisk. Standardowo przeprowadzamy dwa etapy rozmów rekrutacyjnych: pierwszy za pośrednictwem aplikacji Teams, drugie spotkanie odbywa się na miejscu w firmie. W przypadku stanowisk specjalistycznych takich jak np.: technolodzy, stażyści, automatycy podczas drugiego etapu w firmie kandydaci wykonują zadanie praktyczne lub case study. Na stanowiskach sprzedażowych takich jak np. przedstawiciel handlowy - drugie spotkanie odbywa się w wybrany sklepie, tak aby przybliżyć pracę handlowca, ostatni etap to rozmowa z Dyrektorem Sprzedaży. Zapraszamy do zapoznania się z najnowszymi ogłoszeniami na naszej stronie: https://tarczynskipraca.pl/ Pozdrawiam, Magda z Tarczyński S.A.

Beleee

01.07.2026 15:43

Cześć, czy może ktoś mi wyjaśnić, dlaczego tak często są poszukiwane osoby na stanowisko Kierownik zmiany, brygadzista? Czy ktoś z obecnie pracujących osób na tych stanowiskach może sie wypowiedzieć na temat pracy?
    #KierownikProdukcji

01.07.2026 16:00

Dzień dobry, rozbudowujemy nasz zakład, powstają nowe hale. Zatrudnienie wciąż rośnie,więc potrzebujemy pracowników do zarządzania liniami.
    Dulu

03.05.2026 19:00

Witam , ile zarabia operator maszyn w Tarczyński ? Brutto w miesiącu
    #OperatorMaszyn

04.05.2026 09:24

są to zarobki powyżej średniej krajowej, ale to wszystko zależy od doświadczenia. Są stałe dodatki jak dodatki za precę w systemie brygadowym. Prosimy o bezpośredni kontakt 726665555

Paweł

25.05.2026 05:10

Średniej krajowej dla operatora?? Czyli ponad 9500 brutto ?? No napewno 😊😊😊 chyba minimalnej.
    Magda

17.02.2026 20:13

Witam, w jaki sposób wygląda 4brygadowka w zakładzie w ujeźdzzcu? Czy jest to 4x1 3x3?

Kdjehsk

19.05.2026 16:18

Cztery razy pierwsza zmiana (6-14), dzień przerwy, cztery razy druga zmiana (14-22), dzień przerwy i cztery razy trzecia zmiana (22-6), dzień przerwy. I tak w kółko.
    Ciekawy

06.01.2026 18:22

Witam.Czy osoba z orzeczeniem umiarkowanym( chodzi o wzrok) może pracować w Firmie Tarczynski S.A. Pozdrawiam
    #OperatorLiniiProdukcyjnej

28.04.2026 18:16

Dzień dobry Wszystko zależy od stanowiska. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu [email protected]
    Jonasz

19.02.2026 21:12

Dobry wieczór . Interesuje się stażem w dziale automatyki . Jestem po szkole zawodowej, mam 38 lat i roczne doświadczenie na w/w stanowisku . Czy wiek nie będzie problemem aby podjąć staż ?
    #Automatyk

28.04.2026 18:15

Proszę o bezpośredni kontakt hr@tarczyński.pl
    Rob

20.04.2026 13:55

Czy firma zapewnia dojazd z Wrocławia dla pracowników biurowych? Niektóre firmy już wprowadziły taka możliwość

28.04.2026 18:14

Dzień dobry, na ten moment nie mamy darmowego dojazdu dla pracowników z Wrocławia. W przypadku dodatkowych pytań prosimy o bezpośredni kontakt.
    Wellbeing

05.02.2026 23:29

Dzień dobry, miałem okazję uczestniczyć w procesie rekrutacji na stanowisko biurowe i chciałbym podzielić się krótką opinią. Podczas rozmowy zadałem kilka standardowych pytań dotyczących organizacji pracy — m.in. o sprzęt, na którym pracują pracownicy biurowi, o dodatkowe oprogramowanie, a także o liczbę kandydatów i planowany czas trwania rekrutacji. Niestety moje pytania zostały potraktowane z wyraźnym rozbawieniem, co było dla mnie zaskakujące. Warto podkreślić, że pytania o przebieg rekrutacji, liczbę kandydatów czy ramy czasowe są całkowicie na miejscu. Kandydat również ma presję czasu, często uczestniczy w kilku procesach jednocześnie i musi podejmować świadome decyzje. W żadnym innym procesie rekrutacyjnym takie pytania nie były powodem do śmiechu — wręcz przeciwnie, były traktowane jako naturalny element rozmowy. Pytanie o dodatkowe oprogramowanie również nie powinno dziwić. To sygnał, że nowy pracownik może oczekiwać czegoś więcej niż absolutne minimum i jest gotów wnosić dodatkową wartość, proponować narzędzia usprawniające pracę czy podnosić standardy. Jeśli takie pytania budzą zaskoczenie, może to świadczyć o braku otwartości na inicjatywę lub niechęci do wyjścia poza utarte schematy — co w dłuższej perspektywie nie sprzyja rozwojowi zespołu. Podczas rozmowy nie otrzymałem również żadnych informacji o samej firmie ani o osobach prowadzących rekrutację, poza linkiem do filmu na YouTube. Materiał promocyjny może być ciekawy, ale prawdziwy obraz organizacji tworzą ludzie, ich podejście i sposób komunikacji — to powinna być wizytówka numer jeden. Uważam, że nie ma głupich pytań — są tylko nieprofesjonalne odpowiedzi. Dziękuję za możliwość udziału w rekrutacji i życzę powodzenia w dalszym poszukiwaniu odpowiedniego kandydata.
    #Planista
    Kasia

02.11.2025 23:05

Cześć, czy ktoś może podzielić się opinią/wiedzą na temat działu Administracji? Widzę, że kogoś szukają i zastanawiam się czy składać aplikację (akurat mam doświadczenie w tym obszarze)
    #SpecjalistaDsAdministracji
    Niko

05.08.2025 17:23

Witam mam pytanie odnośnie pracy na produkcji jak się pracuje jaka jest prawda w tym co mówią czy tam jest tak źle taki (usunięte przez administratora)
    Pracownik były

20.06.2025 20:52

Pracowałem 6 lat po 6 latach musiałem wziąć L4 na miesiąc czasu z powodu silnej dość choroby dróg oddechowych, wracam po miesiącu i dostaje informacje że czeka mnie rozmowa z "prezesem". Poleciał tekst "w firmie docenia się zaangażowanie i oddanie serca, więc musisz wybrać czy chcesz pracować czy wolisz odpoczywać, ostatnie ostrzeżenie." Oczywiście powiedziałem że nie będzie ono potrzebne, i gdzie mam podpisać wypowiedzenie. Jest to nieludzkie....
    Ania

17.06.2025 16:16

Praca w firmie Tarczyński pozostawiła u mnie bardzo mieszane uczucia. Pomimo dużego potencjału firmy i silnej pozycji na rynku, niestety wewnętrzna organizacja pozostaje wiele do życzenia. Na co dzień panuje tam ogromny chaos i brak jakiejkolwiek skutecznej komunikacji między działami. Decyzje są często podejmowane ad hoc, bez wcześniejszego planowania czy konsultacji z osobami, które będą je potem realizować. To powoduje dezorganizację i ciągłe nieporozumienia. Szczególnie niepokojące jest to co się dzieje na stanowiskach kierowniczych. Pojawiają się sytuacje gdzie można mieć do czynienia z presja, poniżaniem, faworyzowaniem wybranych osób oraz brakiem wsparcia dla pracowników, którzy mają własne zdanie. Kierownictwo często nie ma odpowiednich kwalifikacji- dominują osoby bez formalnego wykształcenia ale z wieloletnim stażem, które swoją pozycje zawdzięczają głownie lojalności wobec przełożonych i donoszeniu na współpracowników a nie rzeczywistym kompetencjom. Taka atmosfera sprzyja tworzeniu układów opartych na podlizywaniu się i donosicielstwie, co skutecznie tłumi inicjatywę i uczciwość pracowników, którzy chcieli by po prostu dobrze wykonywać swoją pracę.
    Kandydat PH

20.02.2025 12:26

Część , jak wygląda praca na stanowisku przedstawiciela handlowego? Jaka atmosfera w pracy , dużo wizyt dziennie , jak z targetwami do wyrobienia ? Na jaką podstawę można liczyć i czy są premie ? Dużo zadań w miesiącu i czy do ogarnięcia ? Auto do użytku prywatnego , jakie auto i czy z flotą ?
    kandydat ph

23.05.2025 09:15

Witam, chciałbym wrócić do tematu, pracy PH, proszę o informację jak wygląda powyższy temat strukturach firmy Tarczyński. Pozdrawiam

15.05.2025 14:05

Jestem zainteresowany ofertą pracy na stanowisko automatyka ale to ogłoszenie wisi już bardzo bardzo dlugo. Jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu i na jakiego rzędu zarobki można liczyć?

Oferty pracy - Tarczyński S.A.

Pracownik Grupy Degustacyjnej

Płatny Staż w Dziale Zarządzania Inżynierią Produkcji

Operator procesowy​/ Operatorka procesowa

Obserwator

07.06.2021 12:43

Tak sobie patrzę na średnią ocenę 1,7 i jestem przerażony, tym co w takiej firmie może się dziać, aby na taka ocenę zasłużyć. Opinie widzę z rożnych działów, wiec wychodzi, że są obiektywne. Aż dziw bierze, że jeszcze znajdują kogokolwiek do pracy.

12.06.2021 05:03

pracuje w firmie 6 lat i myśle ze w żadnej firmie nie zarobił bym podobnych pieniędzy nie będąc nikim z kadry wiec niestety ból (usunięte przez administratora) za przeproszeniem nierobów których często spotykam jest śmieszna wymagają bóg wie czego ale od siebie nic, większość opini to ludzie którzy długo nie zagrzali miejsca w tej firmie, widocznie byli tak dobrymi pracownikami, każdy mówi ze ktoś coś wymaga ale niestety by dobrze poprowadzić firmę nie można mieć niczego w (usunięte przez administratora) bo taka firma długo nie pociągnie. Pozdrawiam i proponuje tym co nie maja chęci do pracy otworzyć własna firmę i pokazać jakimi oni są pracodawcami
    XD

09.04.2025 14:38

Fajny syndrom sztokholmski. Nagle się okazuje, że tylko donosiciele i wyrobnicy doceniają? ZASKOCZONKO
    Kamil Ślimak

14.03.2025 18:39

Chciałbym serdecznie podziękować Pani Natalii za niezwykle profesjonalne i życzliwe podejście podczas całego procesu rekrutacyjnego. Od pierwszego kontaktu czułem, że mam do czynienia z osobą kompetentną, otwartą i naprawdę zaangażowaną w swoją pracę. Pani Natalia dba o każdy detal, zapewnia jasną komunikację i sprawia, że rozmowa rekrutacyjna to nie stres, lecz przyjemność. Dzięki niej cały proces był sprawny, transparentny i pełen pozytywnej energii. To ogromna przyjemność spotkać na swojej drodze taką osobę – dziękuję!
    Infor

17.01.2025 10:01

Witam, jaka jest sytuacja w dziale informatycznym? Warto się aplikować?
    Donatan94

11.12.2024 16:19

Mam takie pytanie czy na operatora maszyn przyjmują państwo bez doświadczenia i uczą ?
    Martyna

11.12.2024 00:02

Dzień dobry, czy na dzień dzisiejszy dowożą Państwo pracowników/stażystów z Wrocławia do zakładu w Ujeździec Mały?
    Kamil

26.11.2024 10:56

Rekrutacja to żart, rekruterka zainteresowana wszystkim, tylko nie odpowiedziami, rozgląda się w trakcie rozmowy, nie słucha. Poza tym niemiła, nieuprzejma. Oferta finansowa śmieszna :)
    Michu

13.09.2024 22:38

Witam .zastanawiam się nad pracą w tej firmie na produkcji,ile można zarobić netto w tym zakładzie na start ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tarczyński?

Ciekawski

12.09.2024 16:22

Nurtuje mnie pytanie dlaczego na portalu pracuj.pl praktycznie cały czas są ogłoszenia na kierowników zmian jaki i managerów obszaru. Taki rozwój firmy czy raczej atmosfera na górze jest nie do zniesienia ?

18.06.2024 19:52

Praca jest coraz gorsza , stawka nie adekwatna do ilości obowiązków , Dużo jest obcokrajowców z którymi ciężko się dogadać i źle się pracuję . Pracodawca na ilość nie na jakość !(usunięte przez administratora)
    Kk

05.06.2024 19:30

Cześć! Jak wyglądają programy stażowe w Tarczyńskim? Jest szansa na szybsze ukończenie stażu i zaczęcia pracy na pełnoprawnym stanowisku? Czy zawsze zajmuje to rok, a nawet jeśli to czy ma się gwarancję zatrudniania? Dziękuję za odpowiedzi:)
    Ilona

08.02.2024 19:03

Czy pracodawca oferuje jakikolwiek dojazd do zakladu w Ujeźdcu dla ludzi z Wrocławia? Zastanawiam się, czy warto aplikować. Bo to nie jest 70 km, a tylko 30, więc nie przysługuje się mieszkanie. Ale nie znalazłam busu lub pociągu żeby się tam dostać.

09.02.2024 08:35

Dzień dobry, Aktualnie nie zapewniamy transportu z Wrocławia do zakładu w Ujeźdźcu Małym. Transport pracowniczy obejmuje miejscowości: Rawicz, Pakosław, Złotów, Warzęgowo, Sulmierzyce oraz Ruda Milicka. Pozdrawiam, Natalia z Tarczyński S.A.
    Przyszły pracownik

30.05.2024 21:14

Dzień dobry, z jakich miejscowości aktualnie zapewniony jest dojazd do firmy?
    Daria1407

25.05.2024 14:10

Szkoda że nie ma dojazdu np z okolic Leszna np Bojanowo.

02.05.2024 13:40

Dzień dobry. Wiadomo coś może na temat rekrutacji na stanowisko Specjalisty ds. Personalnych w Bielsku? ????

Kontakt - Tarczyński S.A.

Ujeździec Mały 80 55-100 Trzebnica

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

Daria

29.02.2024 19:27

Witam, czy jest dojazd z miejscowosci Skoroszów?

01.02.2024 11:37

Dzień dobry, do Trzebnicy jest poszukiwany Koordynator Ochrony, jak wiadomo do głównych zadań należy szkolenie i zarzadzanie zespołem. A co z samymi osobami z niego? Czy także są zatrudnione pod pracodawcą czy to ktoś z firmy zewnętrznej? Przy pierwszym wariancie czy wiadomo jakie warunki pracy wtedy występują? standardowe jak wszędzie?

06.02.2024 10:48

Dzień dobry, Prowadzimy również rekrutację na stanowisko Pracownika Ochrony do naszych zakładów w Ujeźdźcu Małym oraz Sowach. Więcej szczegółów dotyczących zakresu zadań na tym stanowisku oraz możliwość złożenia aplikacji jest dostępna pod tym linkiem: https://tarczynskipraca.pl/oferta/pracownik-ochrony/ Pozdrawiam, Natalia z Tarczyński S.A.
    Tomasz

25.01.2024 13:14

Witam, ile czasu zajmuje działowi HR otwarcie przesłanej aplikacji?

30.01.2024 11:13

Dzień dobry, staramy się odpowiadać na przesłane aplikacji najszybciej jak to możliwe! Z powodu dużej ilości otrzymywanych aplikacji, kontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami, którzy pozytywnie przejdą analizę oraz selekcję CV. Pozdrawiam, Zespół HR Tarczyński S.A.
    Mgh1980

26.01.2024 08:23

Witam.Na jakie zarobki może liczyć Przedstawiciel ds.Sieci z doświadczeniem(proszę o widełki) Pozdrawiam

11.12.2023 20:10

Czy może się ktoś podzielić informacja o godzinach pracy na stanowisku PH sieci, oraz zarobkach na tym stanowisku. Na obecna chwile mam dość obecnego pracodawcy z obowiązkami nie do ogarnięcia przez 10 godzin i marnymi zarobkami. Pozdrawiam.
    Okrawiusz

21.10.2023 07:08

Dlaczego tak duża firma ma tak mało komentarzy? Jakie jest wasze zdanie?

31.10.2023 13:41

Mało, bo usuwają

24.08.2023 19:52

Czy ktoś przechodził ostatnio rekrutację w tej firmie? Jak ona wygląda? Czy są jakieś zadania? Jakieś testy?

30.08.2023 12:51

Dzień dobry! Nasz proces rekrutacyjny składa się z 4 prostych kroków: 1. Wysłanie CV - po wybraniu oferty pracy, która odpowiada Twojemu doświadczeniu i zainteresowaniom, złóż aplikację w wygodny dla Ciebie sposób: przez formularz na stronie: tarczynskipraca.pl, mailowo lub telefonicznie. 2. Selekcja aplikacji i rozmowa telefoniczna - w kolejnym kroku zapoznajemy się z Twoim CV oraz ocenimy dopasowanie Twojego doświadczenia do wymagań stanowiska. Następnie kontaktujemy się z wybranymi osobami, by przeprowadzić krótki wywiad telefoniczny. 3. Spotkanie z zespołem rekrutacji - po zakwalifikowaniu się do tego etapu rekrutacji, chcemy spotkać się z Tobą na żywo: w siedzibie firmy w Ujeźdźcu Małym lub online. Przy tym etapie rekrutacji, na niektóre stanowiska, możemy też poprosić Cię o rozwiązanie zadania rekrutacyjnego. 4. Decyzja - ostatnim krokiem jest podjęcie decyzji o współpracy oraz przekazanie jej do Ciebie w ciągu 2 tygodni. Jeśli decyzja jest pozytywna z obu stron i razem chcemy nawiązać współpracę, końcowym etapem jest wykonanie badań lekarskich i ustalenie pierwszego dnia pracy. Zapraszamy do zapoznania się z najnowszymi ogłoszeniami na naszej stronie: https://tarczynskipraca.pl/ Pozdrawiam, Magda z Tarczyński S.A.
    Maja

24.07.2023 17:35

Hej! Rekrutuję się na staż w dziale technologii. Ma być 2h case. Czego można się spodziewać? Jakieś rady?
    Kamil

26.07.2023 19:27

Powiesz coś więcej?
    Nieznany

31.07.2023 19:55

Podejdź do sprawy na luzie. To nie jest nic trudnego. Liczy się to jakim jesteś człowiekiem, jak sobie radzisz z dynamiką pracy i presją czasu. Liczy się kreatywność i niestandardowe myślenie. Zadania nie są trudne ;)
    Obserwator

25.07.2023 16:04

Nie polecam, załadunki rozładunki kierowców to jakaś abstrakcja, skrzynki ładują z wózka widłowego... A taka duża korporacja(usunięte przez administratora)
    Wika

12.06.2023 22:55

Cześć, mam pytanie co do programów stażowych. Poczytałam trochę opinii i nie widzę niestety za wiele pozytywów (albo prawie żadnych) ale jestem ciekawa czy faktycznie w dalszym ciągu jest tak źle? Stażysta ma szansę się rozwinąć i "wytrzymać" chociaż rok? I jak wygląda z tymi zarobkami? Zastanawiam się nad działem zarządzania produkcją i technologii po to żeby zdobyć doświadczenie ale po tych wszystkich opiniach mam wątpliwości

07.05.2023 20:06

Cześć, chciałem zapytać jak toniesz z osobami pracujący na stanowisku PH. Konkretnie: na jakie zarobki/podstawę netto się przygotować? Samochodu chyba można użytkować (zgodnie z ustawą/rozporządzeniem/regulaminem firmy) do celów prywatnych bo czasami je późnym wieczorem widzę na parkingach różnych supermarketów (chyba że właśnie są nadal w pracy?) Wiem, że są indywidualnie ustalane widełki płacowe, ale może ktoś zdradzi rąbka tajemnicy co i jak? Pozdro:)

11.05.2023 08:37

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Kwestie wynagrodzeń są indywidualnie ustalane z kandydatami. Jeśli chodzi o samochód służbowy, to oczywiście można go używać również w celach prywatnych. Zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy oraz do aplikowania! Wszystkie informacje są dostępne na stronie kariera: https://tarczynskipraca.pl/ Pozdrawiamy Zespół Tarczyński

24.03.2023 20:34

Jak wygląda system czterobrygadowy w firmie? Ile dni się pracuje jednym ciągiem?

29.03.2023 14:14

Czy firma rozważała system czterobrygadowy 12 h. Patrząc na to, że większość osób dojeżdża codziennie w jedną stronę ok godziny czasu??
    Nana

06.05.2023 20:21

4 dni zmian pierwszych dzień wolny 4 dni nocek dwa dni wolne i 4 dni zmian 2 i dzień wolny ????
    Ph

06.05.2023 08:58

Cześć, może ktoś udzielić informacji ile zarabia pH tzn.jaka jest podstawa ?premia? Czy auto można wykorzystać do celów prywatnych?
    Zainterseowany

23.04.2023 08:59

Witam. Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Przedstawiciela Handlowego na terenie Lublin . Mam pytanie odnośnie tego stanowiska . Często się pojawiają ogłoszenia na te stanowisko . Czym jest spowodowana taka rotacja ?

Zostaw merytoryczną opinię o Tarczyński S.A.