Tarczyński S.A.
2 432 6 1

Opinie o Tarczyński S.A.

pootras

Zauważyłem, że dość często pojawiają się rekrutacje do działu exportu. Tak często zmieniają się pracownicy w tym dziale czy tak mocno się on rozbudowuje? Będę wdzięczny za odpowiedź

Były pracownik
@pootras 16.10.2018 09:17

Nie szanują pracowników

Dominik
@pootras 16.10.2018 09:17

Cześć Kolego, Na początku nadmienię, że w przeciwieństwie do innych komentarzy ten jest zamieszczony przez wciąż zatrudnionego pracownika firmy. Eksport się rozwija i potrzebują nowych pracowników. Pamiętaj jednak, że tak jak w przypadku innych działów sprzedaży, Managerowie Exportu mają określone targety do uzyskania więc i pewna rotacja w tym dziale występuje.

PH z Henryk Kania
@pootras 16.10.2018 09:17

Gdybym tylko miał możliwość przejścia do tak mocno rozwijającej się firmy, nawet bym się nie zastanawiał. Jeśli masz możliwość iść na rozmowę to gratulacje, wybierają tam tylko najlepszych w Polsce. Słyszałem wiele dobrego o Eksporcie, mimo iż są negatywne opinie na Firmę. Może kiedyś też będę miał szanse!

Majestro
@pootras 16.10.2018 09:17

Hahahahahahah w exporcie jest mega rotacja. Wszyscy, którzy go tworzyli już tam nie pracują. Zwolnili się lub pod byle pretekstem zostali zwolnieni. Niech Cię ręka boska strzeże przed aplikowaniem. Firma i zarząd dzicy a ludzi szkoda

Majestro
@PH z Henryk Kania 16.10.2018 15:05

Ty to lepiej z tego HK uciekaj bo tam export od 20 lat na tym samym poziomie. Z ostatnim klientem się pokłócili wiec spadnie.

Majestro
@Dominik 16.10.2018 14:43

A gdzie się rozwija? W UK nic, w Irlandii nic a w Niemczech myśleli, że coś zwojują i też nico. Produkty super ale zarząd The Bilny

xd
@pootras 16.10.2018 09:17

Słuchaj tych kupionych opinii a po nocach spać nie będziesz

Adam
@Dominik 16.10.2018 14:43

Co ty za głupoty wypisujesz. W eksporcie nikogo nie ma. Została jedna osoba, która pracuje od jakiegoś czasu. Reszta to mega rotacja

Dominik
@Majestro 16.10.2018 21:20

Znam skalę wzrostu eksportu - te dane przekazywane są nam regularnie. Niestety nie jego kierunki.. Śmiem jednak twierdzić, że rozwój widoczny jest gołym okiem. Podzieliłem się swoimi odczuciami i obserwacjami - nie agituję ale też nie odradzam tak namiętnie jak inni, którzy pewnie nigdy nie pracowali w TSA bądź nie pracują od dawna.

pootras
@PH z Henryk Kania 16.10.2018 15:05

A jaki region obsługujesz dla Kani? Jak tam u nich wygląda robota?

Majster
@PH z Henryk Kania 16.10.2018 15:05

A który region masz na południu u Kani? Jak się w ogóle u nich pracuje?

PH z Henryk Kania
@pootras 17.10.2018 08:35

@Pootras, nie mogę podać Ci regionu wystawiłbym się na niezbyt komfortowe rozmowy. Wszyscy chyba zdają sobie sprawę, że wszędzie są targety i indywidualne plany. Od zawsze mówi się, że się nie da, jest ciężko, a jednak Ci najlepsi i tak zostają. Wszyscy by chcieli wypłaty za darmo. U nas jest w porządku, natomiast wszyscy wiedzą, że wynagrodzenie w TSA jest jedno z największych. Pewnie za tym idą duże plany, ale to tylko stawia ich w świetle jako lider i dlatego szukają ambitnych ludzi. Mają pełne prawo, aby wymagać najwięcej.

Dżony

Czy znajdzie się choć jedna osoba na forum co napisze cis dobrego o tej firmie?

Martens
@Dżony 21.09.2018 22:45

Nooo chyba nie ma. Pracowałem tam kilka lat temu i nic gorszego mnie w życiu nie spotkało. (usunięte przez administratora) prostactwo i buraczanosci właściciela oraz kadry kierowniczej wykańcza wszystkich. Szkoda bo najlepsze wędliny na rynku okupione cierpieniem i krzywdą ludzi.

Jacek
@Dżony 21.09.2018 22:45

Ależ bardzo proszę. Atmosfera jest super. Pracuję tam od samego początku. Właściciele to wspaniali ludzie, którzy dbają nie tylko o pracowników, ale okolicznych mieszkańców. Podsłuchy są, ale dla dobra ludzi. Pracownicze maile są śledzone aby pomagać w przypadku problemów. Donosy są, ale nikt ich nie traktuje poważnie. Rotacja jest bardzo wysoka, gdyż ludzie lubią zmiany i adrenalinę

Radek
@Jacek 23.09.2018 23:42

Ależ Jacku to wspaniała koncepcja jest i wspaniały pomysł. Tez tak uważam, że tak jest jak mówisz. Oczywiście. Bardzo dobrze. Hohoha tylko TSA. To byłem jak (usunięte przez administratora)

Włodek
@Jacek 23.09.2018 23:42

Tez uważam ze jest bardzo dobrze. Nikt nie dba o nas tak jak (usunięte przez administratora) nasz kochany jedyny wspaniały i na tą okoliczność najmądrzejszy

hrabina
@Martens 22.09.2018 22:32

Jaką krzywdą i cierpieniem ludzi.... widocznie im pasuje tam praca i nękanie. W dzisiejszy czasach to pracownicy dyktują warunki a nie pracodawcy, no ale tam pracuje ciemnogród i tyrają na nowe mercedesy i porsche. Zawsze w nagrodę mogą popatrzeć, zdjęcie sobie zrobić a niektórzy nawet na myjnie podjechać i zatankować.

Martens
@hrabina 28.09.2018 22:46

Co nie zmienia faktu, że cała góra ma ludzi za nic, gno jąc ich każdego dnia. Wyzysk, feudalizm i brak poszanowania dla podstawowych ludzkich wartości

Ada
@Dżony 21.09.2018 22:45

Noo niestety. Nie znajdzie się:(

Megi

Gdybym nie przeżyła to bym nie uwierzyła. Nie kieruję się nigdy opiniami z tego portalu bo pracowałam w kilku firmach, które mimo złych opinii okazały się w porządku. Tutaj niestety większość wpisów to prawda.

HR
@Megi 01.10.2018 15:55

To może jakieś konkrety, ku przestrodze innych

RH
@HR 01.10.2018 22:56

mało ich masz poniżej? Wszystkie prawdziwe.

HR
@RH 02.10.2018 21:11

Im więcej konkretów tym lepiej. Szczególnie na temat takich toksycznych firm.

Sysuniu

Czy ktosz z wasz wie jakie właściwości poszada tejafiu?? Idzie jeszeń i trochę się przeziębiłem. Szerdecznie pożdrawiam. Pjoter

Symon
@Sysuniu 27.09.2018 22:26

Polecam oscillococcinum Pozdrawiam Symon

anonymous

Witam,pojawiło się ogłoszenie na portalu pracuj.pl Dotyczy stanowiska Ph Nysa,opolskie, ktos cos jakies info?ile ph moze zarobic?jaka podstawa netto?

HR Manager
@anonymous 22.09.2018 00:18

Są bardzo dobre i atrakcyjne. Dostajesz ok kilkanaście tysia, skoda superb, iPhone, ipad, macbook, bogaty pakiet socjalny ( prywatny lekarz 24 h dla Ciebie i rodziny, prywatny trener osobisty w ramach Ultra Premium Hyper Benefit) umowa o prace z zagwarantowaną roczną odprawą. Dodatkowo super atmosfera, wsparcie przełożonych na każdym szczeblu, rozwój kariery w ramach „Zostań Prezesem”, chyba większość opisałem a jeżeli coś pominąłem to zachęcam dobpoczytania wpisów poniżej na forum bi chyba nie czytałeś

Ka

Proszę napiszcie jak wyglądają warunki w Tarczynskim na stanowisku Przedstawiciela Handlowego

HR Manager
@Ka 13.09.2018 19:08

Są bardzo dobre i atrakcyjne. Dostajesz ok(usunięte przez administratora), skoda superb, iPhone, ipad, macbook, bogaty pakiet socjalny ( prywatny lekarz 24 h dla Ciebie i rodziny, prywatny trener osobisty w ramach Ultra Premium Hyper Benefit) umowa o prace z zagwarantowaną roczną odprawą. Dodatkowo super atmosfera, wsparcie przełożonych na każdym szczeblu, rozwój kariery w ramach „Zostań Prezesem”, chyba większość opisałem a jeżeli coś pominąłem to zachęcam dobpoczytania wpisów poniżej na forum bi chyba nie czytałeś

HR Manager
@HR Manager 13.09.2018 23:26

A dlaczego usunęliście kwotę wynagrodzenia??? Czy to niezgodne z regulaminem??? Myślałem, że to forum służy dystrybucji informacji, ale chyba nie

Bartek

Ludzie w tej firmie mają (usunięte przez administratora) w głowie, zwalniają osoby z doświadczeniem, wiedzą i kompetencjami... I tak już nie ma kto pracować, w każdym biurze kamera z podsłuchem, zero prywatności a dziady lużą (usunięte przez administratora) prezesowi i trzymają paluszka prosto w dupce.. Żal, żenada i posmiewisko... Gratulacje dla tych którzy odeszli!!!!!

Janusz
@Bartek 17.09.2018 23:11

Pracują same klakiery i sługusy, armia z okolicznych wioch która trzyma się rękami i nogami w tej firmie bo dobrze wie że nikt ich nie zatrudni nigdzie indziej patrząc na ich aparycje,charyzme czy wykształcenie. Tam kadra kierownicza ma problem żeby maila napisać bezbłędnie A co dopiero się wysłowic... no ale przykład idzie z samej góry to nie ma się czego dziwić. Swój ciągnie do swojego.

Dobra duszyczka

Kto się chu*em urodził - kanarkiem nie umrze... ????

Roman

Słyszałem, że tam jest już fajnie. Ponoć podsłuchy i inwigilowanie maili są tylko w tygodniu. W weekendy tylko w uzasadnionych przypadkach i na wniosek brygady ds szczęścia w pracy. Czy to prawda? Jeśli, tak to chętnie zaaplikuję;)

Realista
@Roman 13.09.2018 06:13

Masz rację. Tylko w tygodniu, ale prezio jeszcze się nie obrobił z czytaniem i odsłuchiwaniem tych wyjątkowych sytuacji z weekendu od 2 miesięcy :))))))

Jarząbek
@Roman 13.09.2018 06:13

(usunięte przez administratora)! Tam jest wspaniale. Wszyscy uśmiechnięci i życzliwi. Zarząd bardzo profesjonalny i merytoryczny. Główny szef obdziela uśmiechy spod wąsa i nigdy, ale to nigdy nie powie złego słowa. Taki człowiek dusza:) Skoncentrowany na celach strategicznych tj: wynik finansowy, kurs akcji, gdzie będzie firma za lat 10 an nie takie tam typu kto zostawił światło w WC lub ile kaw wypiłeś, czy też kto zostawił śniadanie w lodówce. Kierownicy, zmotywowani, zawsze z wyciągniętą i pomocną dłonią. Polecam serdecznie

Klakier
@Jarząbek 13.09.2018 14:09

Tak jest, polecam wszystkim pracę, szczególnie po szkołach specjalnych firma daje duże możliwości rozwoju i awansu, bratnich dusz wam nie zabraknie :)

Mechał

Witajcie, Właśnie dostałem od rekruterki z TSA zaproszenie na stanowsiko Mistrza Utrzymania Ruchu w obecnie trwającej rekrutacji. Jestem doświadczonym Mgr. inż, z pełnymi uprawnieniami SEP, znajomością utrzymania ruchu głównie w branży automotive i pracuje obecnie w jednym z dużych Wrocławskich Zakładów. Szukam rozwoju i stabilizacji, mam Żonę i robię inne rzeczy niż tylko praca. Oczekuje szacunku do pracy takiego jaki ja daje pracodawcy, godnego traktowania, dobrej atmosfery i stabilizacji zawodowej. Czytam wypowiedzi w internecie i włos się jeży. Mam już swoją opinię w której chce się utwierdzić więc proszę merytorycznie pomóżcie- czy warto się tam wybrać? Nie mówię o rozmowie bo wiem, że na takiej moge powiedzieć wszystko - chodzi o zatrudnienie. Z góry dziękuje za pomoc

Junior
@Mechał 27.08.2018 07:33

Witaj, Wartości o których piszesz nie znajdziesz u tego pracodawcy. Masz rodzinę, wykształcenie więc trzymaj się z daleka od tej firmy. Tutaj wiodą prym ludzie bez wykształcenia ,kompetencji i bez rodzin(lub Ci co mało czasu lubią z nimi spędzać), zostaw dla nich ta firmę, odnajdą się w niej idealnie. Pozdrawiam

Xcc
@Mechał 27.08.2018 07:33

Zależy. Jak lubisz żonę i rodzinę to szkoda. Stabilizacja? No jeśli pan X będzie miał zły dzień to stabilnie szybko polecisz

Miki Rurk
@Mechał 27.08.2018 07:33

Szanowny Mechale, Nie wiem po co dopytujesz, gdyż na tym forum napisano już, chyba wszystko na co moderator pozwolił, a gdyby zniósł cenzurę to by Ci się włosy nie tylko na głowi zjeżyły. Pozwól zatem, że odpowiem Ci na poszczególne Twoje pytania/oczekiwania względem pracy w firmie Tarczyński: Oczekuje szacunku do pracy takiego jaki ja daje pracodawcy - kadra kierownicza, zarząd i właściciele nie przejawiają żadnego szacunku dla kogokolwiek poza grupą wybrańców, z której również raz na kilka lat wylatuje jakiś prominent "dla przykładu" Godnego traktowania - niestety będą wyzywany na każdym szczeblu, oraz mieszany z błotem za drobiazgi a jednocześnie Twój telefon i mail będą ciągle inwigilowane przez Najwyższe Oko, to godnego traktowania się nie spodziewaj Dobrej atmosfery - patrząc na punkty powyżej, to nie oczekuj dobrej atmosfery Stabilizacji zawodowej - jeżeli możesz wylecieć z tej pracy z dnia na dzień bo Twój pokłon nie spodobał się Najwyższemu to o stabilzacji też nie ma mowy

Mechał
@Mechał 27.08.2018 07:33

Dziękuję Panowie - to tylko formalność, dla uspokojenia sumienia - firma ma znakomity marketing i naprawdę profesjonalne HR co tworzy podłoże pod to by chcieć się tam zatrudnić. Czytając opinie pracowników, rozmawiając także na GL czi Li z kilkoma osobami z różnych komórek firmy, którzy ją juz opuścili upewniłem się, że szkoda zdrowia i czasu. Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam

Atomat
@Mechał 27.08.2018 07:33

Z automotive do FMCG, gratuluję odwagi, ale to się nikomu nie udało

Stary człowiek

Witam, wszystkie zamieszczone tutaj opinie w większości są prawdziwe. Zarobki jak po studiach są raczej dobre, dlatego jest to dobra praca tylko na początek. Najlepiej odbyć staż i rozpocząć współpracę z inną poważniejszą firmą. Praca w dużym stresie, co chwila jesteś "obserwowany", a jak akurat robisz coś przy komputerze choćby czytasz maila, możesz spodziewać się telefonu od przełożonego. Im więcej pracujesz tym lepiej, wracasz do domu a i tak czytasz i odpisujesz na maile. Zero życia prywatnego, dla rodziny zostają tylko weekendy, chyba że akurat wypada Ci dyżur to wtedy z tym czasem jest ciężko. Praca teoretycznie na 3 zmiany bo przeważnie raz w miesiącu wypada nocka, niestety jesteś na niej sam, często jest tyle pracy że nie można iść na przerwę. Co do tego co oferuje firma, to są to standardy, które stosują wszystkie firmy, z tym że np. pakiet LUX MED jest najtańszym pakietem, więc tak czy siak często do wizyt trzeba dopłacić. Socjal jest bardzo dobry, mieszkania są zadbane, przeważnie mieszka się w 2-4 osób przy czym w większości każdy ma swój pokój. Ja sam, dobrze wspominam czas pracy w Tarczyńskim ale traktuję to raczej jako "wdrożenie" do prawdziwej, dobrej pracy.

rami
@Stary człowiek 14.03.2018 13:32

A powiedz mi proszę na jakim stanowisku pracowałeś... Ja otrzymałem ofertę pracy na utrzymaniu ruchu stanowisko elektro mechanik, możesz mi coś więcej powiedzieć....

Hahaha
@rami 20.08.2018 09:42

Hahaha

Salamandra
@Stary człowiek 14.03.2018 13:32

Hej, mozesz opisac na czym polega na praca na 3 zmiany ?? jak to sie rozkłada i jak jest układany grafik ? jak często jest ten dyzur w weekendy ??

Mechał

Hmmm gdzie podziało się moje pytanie czy warto iść na rekrutacje na konkretne stanowisko? Czyżby moderacja z rana?

Jola

Witam! Kupiłam kiełbasę śląską 95% mięsa z logo,,jesz lepiej,żyjesz lepiej"-no i taki wstyd,kupiłam więcej,zgrzałam dla gości i uwaga...same perfumy,no nie dało się nawet ugryźć a co dopiero przełknąć????????????co Wy tam dodajcie?Porażka!

Zdzisław
@Jola 21.07.2018 10:05

Ciężko mi się z Panią zgodzić. Wie Pani na czym polega fenomen tej firmy, że pomimo traktowania ludzi jak śmieci mają bardzo dobre produkty

Wlodziu
@Jola 21.07.2018 10:05

pozostałe 5% to bąki szefa i przydupasów

dvxvxc
@Jola 21.07.2018 10:05

pani jawnie bredzi. co jak co ale produkty Tarczynski ma dobre. co innego praca u nich. Jeszcze jedno. Na tym portalu nie ocenia się produktów tylko PRACĘ

anonymous
@dvxvxc 23.07.2018 10:19

Dzisiaj kupilam kielbase slaska w NETTO w Niemczech i niestety tez zawiodlam sie, Nie da sie jesc. Obrzydliwe. To sa stare indianskie mokasyny i bawoli nawoz. Popieram poprzednia opimie w 100 %

marketing

Jak wygląda atmosfera w dziale marketingu? Na co się przygotować? Aplikować czy lepiej sobie odpuścić?

Adi
@marketing 21.08.2018 19:46

Hmmm a może zacząłbyś od poczytania forum. Ta firma to nie jest kwestia działu tylko firmy samej w sobie.

Merch

Te wszystkie negatywne opinie mnie totalnie zaskakują, czyżby ból niezatrudnionych ? Aplikowałem na stanowisko Mobilny Merchandiser, po 3 tygodniach się odezwali, zaprosili mnie na rozmowę w miejscu zamieszkania (Pomorskie). Trzy dni potem dostałem zaproszenie do współpracy, mogłem sobie wybrać termin rozpoczęcia, wiązało się to z wyjazdem na 5 dni do Trzebnicy, koszty dojazdu na własna rękę, za to zakwaterowanie zapewnli i to w całkiem niezłym 4 gwiazdkowym hotelu Trzebnica, śniadania tez opłacili. Szkolenie polegało na poznaniu każdego działu w firmie w głównej siedzibie, Ujescisko. Zakład totalnie profesjonalny, świetna organizacja, dużo kontroli (alkomat na wejściu itd.) ale to normalne przy tak dużych zakładach. Standardy czystości itd. bardzo wysokie. Ludzie za równo szkoleniowcy jak i przełożeni mili, pomocni, wyrozumiali. Służbowe auto (3 letnie) po 3 msc pracy możliwość robienia prywatnych kilometrów. Stały kontakt i wsparcie ze strony przełożonych podczas pracy, trochę nadgodzin nie płatnych, ale można je sobie odebrać wcześniej kończąc w luźniejsze dni. O ile ktoś sumiennie wykonuje obowiązki to nie ma problemów. Zarobi w porządku, umowa o prace, pełne ubezpieczenie. Nie wiem jak ludzie z produkcji, ale ja jestem osobiście bardzo zadowolony. Polecam, zwłaszcza ze firma jest w fazie totalnego rozwoju, a ostatnio doszła do porozumienia z producentami zza oceanu i wchodzi na rynek USA ;)

Zdeniu
@Merch 04.08.2018 12:10

Kto Ci odda tam nadgodziny ? Co ty piszesz... "to nie apteka" Trochę nadgodzin ? Popracuj jeszcze chwilę i zobaczysz, z nowymi zawsze obchodzą się jak z jajkiem. Do pierwszej zjebki szefa że np za szybko jesteś na przerwie albo ktoś z kolegów z biura obchodzi urodziny i składasz mu życzenia w biurze.... marketing coś o ty wie, spytaj kolegów z działu ;) Coś mi tu śmierdzi wpisem hr. Umowa o pracę z pełną kwotą czy z premią uznaniowa którą Ci zabiorą jak za dużo będziesz prywatnie korzystał tym swoim 3letnim autkiem albo za mało nadgodzinek wyrobisz. Pełną opiekę medyczną też masz szkoda że l4 musisz konsultować z przełożony czy możesz skorzystać.... Z urlopikami też ciężko bywa :) Produkcja tam ma chyba najlepiej....8h i do domciu. Nadgodziny płatne.

oneba
@Merch 04.08.2018 12:10

Widać, że jesteś bardzo zaznajomiony z firmą, w której jesteś ztrudniony :) Ujeścisko? srsly? :D

ABC
@Merch 04.08.2018 12:10

O stary, ale pracownicy czytający to forum (a jest ich mnóstwo) będą mieli z Ciebie polewkę :) nick Merch naprawdę był bardzo oryginalny, zwłaszcza, że napisałeś na jakim rejonie działasz :D a serwisantów tam jeśli nie Ty jeden to max 2. Tylko się nie posikaj jak dostaniesz nowe auto bo zaraz Ci się w obecnym leasing skończy.

Akcent
@Merch 04.08.2018 12:10

Hahahaha nowy dział HR widzę działa ;) Żałosne jest takie mydlenie....ktoś kiedyś za te kłamstwa dobierze wam się do (usunięte przez administratora) i zostanie wam tylko szukanie Ukraińców do biur, lecz z nimi też ostatnio ciężko;)

anonymous
@Akcent 05.08.2018 16:52

Jaki HR ? HR by mądrze napisał, a tu widać że chłopak ma pierwszą pracę i mało rodziny nie sprzeda za pomarańczowy :) P.s Niech się dowie dlaczego Jego poprzednik zrezygnował :)

dg
@Merch 04.08.2018 12:10

ahahahhaa ja pamiętam jak ja byłem zachwycony po szkoleniach. pożyjemy zobaczymy

Była
@Merch 04.08.2018 12:10

To jest ta Psedureklama a jest tam tam jak pisza. Wole wode i suchy chleb niz tam prqcowac.

Szuwarówszum
@Merch 04.08.2018 12:10

Nie wiedziałem, że są już takie silne dopalacze, nie bies tego bo się wykoncysss

Gigi

To co tam się wyprawia jest przykre. Szkoda zdrowia waszego i waszych rodzin na pracę w tym miejscu. O pracy tutaj można napisać dobra książkę. Jest to bardzo dziwne że w dzisiejszych czasach istnieje jeszcze taki pracodawca, ale to do czasu, ludzie chyba nie sa aż tak ślepi i głupi...

Miki
@Gigi 13.08.2018 23:19

Można o nich film nakręcić. Byłby to pierwszy taki gatunek: czarna komedia sensacyjna o podłoży thrillera z elementami horroru:))))

Pej
@Gigi 13.08.2018 23:19

To prawda @Gigi

Lech

Nie polecam, zakład funkcjonuje jak (usunięte przez administratora), ludzie wykorzystywani do granic możliwości, atmosfera również podobna. Trzymać się z daleka, wszystkie negatywne opinie to 100% prawda, Wszechobecna rasa panów, nigdy więcej, to miejsce to stan umysłu.

Kuba

Pracuje w agro Rydzyna, Tarczyński jestem z wami.

Spoko

Witam komentujących przygłupów z antyPISowskiego psychiatryka ! Ale debile wypowiadają się na tym forum wszystko co dobre to jest złe a co złe to dobre. Chyba jedzą szczawiówkę niesiołowskiego, bo im mózgi zzieleniały do reszty. http://pl.memgenerator.pl/mem-image/ja-pierdole-ale-patologia-pl-ffffff

dsazcx
@Spoko 16.07.2018 09:47

co twoja zdebilała wypowiedz ma wspólnego z firmą która nie ma nic wspólnego z posłem?

fighter

ja też wysyłam lotka ,ale jakby brakowało parę zł to pomogę . praca w tej firmie to kabaret.

Igor
@fighter 13.07.2018 21:27

Napisz coś więcej o tym kabarecie. Niech ludzie wiedzą jak tam jest

Classico

Właśnie wysłałam totka. Wygram, kupię i zamknę Tarczńskiego ????

Jacek
@Classico 10.07.2018 15:13

Masz pasję i za to Cię lubię, Misiu

Anonimek

Witam można się dowiedzieć o opiniach o UR w Bielsku-Białej ? Proszę

Wiktor

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie dzieje się w firmie?

Były pracownik
@Wiktor 08.07.2018 19:40

Tak. Jesteśmy pewni.

Lunatyk

A ten taki czarny łysiejący z brzuchem i sepleniący to co on robi? Taki odpicowany jak na kolędę?

Swojskawedzona
@Lunatyk 01.07.2018 13:22

Kabanosy żre na produkcji, temu coraz grubszy.

Basia

Hej! Zastanawiałam się czy aplikować, ale... włos się jeży na głowie, jak się tutaj wszystko poczyta. Ten zakład to jest jakaś masakra. Dziękuję wszystkim za ich opinie, być może komuś również to rozwieje wątpliwości.

Ada
@Basia 23.06.2018 00:19

Popytaj ludzi na innych portalach. Bardziej profesjonalnych, gdzie nikt nie ładuje odpowiedzi. Tam się dopiero dowiesz prawdy, jak właściciel i przydupasi traktują ludzi, jak ich wyciągają z innych firm i zwalniają po kilku dnia bez jasnego powodu, jak ludzie są wyzywani i poniżani. Poszukaj byłych pracowników na Li lub GL

rekruterka
@Ada 23.06.2018 08:30

Słyszałam o tych sytuacjach, że ludzie rezygnują z dobrej, stabilnej pracy, po czym po dwóch tygodniach zostają zwolnieni. Wobec tego to dobra wskazówka dla działu rekrutacji: stworzyć takie AC/DC, aby ludzi ekstremalnie zestresować i zobaczyć jak się zachowują w takich sytuacjach, kandydaci też po takiej sesji będą wiedzieli jaka to firma i jeśli obie strony się zgodzą to będzie to bardziej fair niż obiecywanie super rozwoju i ciekawego zatrudnienia.

Ada
@rekruterka 23.06.2018 12:58

Ależ oni na rekrutacji tontakie słodziaki, ze do rany przyłóż. Jak jeszcze czasami wejdzie Pan właściciel to nawet się wzruszyć można, ale pierwszy dzień za nie zgaszenie światła w kiblu zjedzie cię jak psa

Miki
@Basia 23.06.2018 00:19

Pracowałem tam. Nigdzie, ale to nigdzie nie jest gorzej. Lepiej gryźć trawę i gruz niż u Tarczynskiego pracować

rekruterka
@Ada 23.06.2018 22:05

Słyszałam też, że dostaje się oprdl za to, że idzie się zrobić herbatę czy kawę po godzinie 8:00, bo w praktyce wszyscy muszą byc w pracy max. do 7:45, bo te 15 minut, to czas, aby odpalić kompa, pójśc na siku i zrobic sobie coś do picia. Po 8 trzeba siedzieć przy biurkach i nie wychylać głowy zza drzwi. To chyba taka nowoczesna forma niewolnictwa.

Ada
@rekruterka 24.06.2018 16:19

Masz racje. Tak jest. Jaco i (usunięte przez administratora) tego pilnują

Aktualny pracownik
@rekruterka 24.06.2018 16:19

Potwierdzam. Dokładnie tak jest. Dodatkowo na stołówce jest kamera k jak zbyt długo jesz to na dywanik. Przy biurkach jak ktoś się zbyt często i zbyt długo śmieje to tez dywanik

EX Technolog
@Aktualny pracownik 25.06.2018 11:29

Najlepsza rzecz :D Zostaniesz na przerwie 2 minuty dłużej = problemy. Rąbiesz codziennie po 10-12 godzin nie mając płaconych ani oddawanych nadgodzin + masz przychodzić 20 minut przed rozpoczęciem zmiany = nie ma problemu.

Monia
@EX Technolog 25.06.2018 21:24

Czy tam jeszcze oprócz klakierów ktoś pracuje?

Basia
@Aktualny pracownik 25.06.2018 11:29

Dziękuję wszystkim za te opinie. Zastanawiam, jakim cudem ta firma jeszcze nie ma związków zawodowych. Prawa pracownika wydają się tutaj być łamane na każdym kroku. Smutne to bardzo.

Piotr

Może podpowiecie jaką macie atmosferę i czy warto aplikować?

Janusz
@Piotr 21.06.2018 22:05

Atmosfera jest super! Wszyscy są fajni i pomocni. Właściciel osobiście dogląda biur i sprawia, że chce się pracować. Zawsze ma dla nas dobre słowo i jakąś poradę życiową. Bardzo się nami interesuje, pyta co słychać co podrabiany w wolnym czasie, a jak ktoś nie jest rozmowny to właściciel z troski i tak się dowie (usunięte przez administratora) Ogólnie polecam

Jacek z okolic Trzebnicy
@Piotr 21.06.2018 22:05

Jest super. Polecam. Wszyscy są koleżeńscy, pomocni, oraz zmotywowani. Właściciel z Zarządem bardzo jasno wyznacza ambitne, czytelne oraz wykonalne cele. Bardzo nas wspierają i dzielą się swoim bogatym doświadczeniem. Zawsze możemy się do nich zwrócić z pytaniem, prośbą, czy problemem trudnym do rozwiązania. To wspaniała firma na miarę naszych czasów, bardzo dobrze zarządzana, skoncentrowana na ludziach i ich potrzebach. Zapewniająca balans pomiędzy życiem prywatnym i zawodowym.

Master
@Piotr 21.06.2018 22:05

Aplikuj. Choć może być problem z twoim analfabetyzmem, bo gdybyś umiał czytać, to byś głupi nie pytał. Poniżej masz wszystko jak czarno na białym. Poproś znajomego to ci poczyta

Mazgaj
@Janusz 22.06.2018 07:40

Nie ma to jak głupiemu głupio odpowiedzieć.

Kaziu
@Jacek z okolic Trzebnicy 22.06.2018 08:52

Rozumiem, że Pan Jacek pisze w swoim imieniu i przybocznej świty vel Zarząd?

PH

cześć, dostałem ofertę na Przedstawiciela Handlowego do spraw sieci, ktoś może powiedzieć coś więcej na temat atmosfery i warunków pracy ? Jaka podstawa premia itp?

ABC
@PH 23.05.2018 08:38

jaki rejon ?

ko
@PH 23.05.2018 08:38

Proszę, zrób to dla siebie i poczytaj opinie ludzi tutaj, na tej stronie.

Były PH
@PH 23.05.2018 08:38

Kolego odpuść sobie pracę jako PH w TSA. Na jaki terenie miałbyś pracować?

Bydle
@PH 23.05.2018 08:38

Do spraw śmieci?

Bola flaki

3 tyg. k***A boli, NIE

Aga
@Bola flaki 14.06.2018 21:51

Jak widać, praca w Tarczynskim ci szkodzi. Zwolnij się zanim oni to zrobią i nie zaśmiecaj forum

Madzia

Kolejny ciekawy przypadek na portalu. Chciałem kliknąć na pomocną opinię. Wyskoczył mi komunikat, że już ten post oceniałem. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że użytkownik ma „0” pomocnych komentarzy.

Olo

To prawda!! Moją wypowiedź, pomimo tego, że się ukazała po paru godzinach zniknęła. Paranoja!!!

Zostaw opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.