Opinie o Tarczyński S.A.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.

Tymon
użytkownik zarejestrowany

Czy jesteście przekonani, że nie można napisać o firmie Tarczyński coś pozytywnego? W każdej firmie są okresy lepsze i gorsze, może macie teraz gorszy czas? Szukanie dziury w całym nic nie da tylko psuje się atmosfera i ludzie nie maja chęci do działania.

ewsew
@Tymon 6 dni temu
Czy jesteście przekonani, że nie można napisać o firmie Tarczyński coś pozytywnego? W każdej firmie są okresy lepsze i gorsze,...

O firmie nie można napisać NIC pozytywnego. Cieszy cie multisport czy luxmed ? Na multisport rąbiąc po 12 h (płacone 8) nie masz czasu. Luxmed ? Chyba po to żeby leczyć to czego nabawiłeś się w pracy. Paczki świąteczne ? Nie zrekompensują dzieciom zmordowanych lub nieobecnych rodziców. Napięcie jest wszędzie, ale w tej firmie ludzie przed zebraniami z nerwów potrafili tracić przytomność bo nie każdy lubi być wyzywany.

Zbulwersowana
@Tymon 6 dni temu
Czy jesteście przekonani, że nie można napisać o firmie Tarczyński coś pozytywnego? W każdej firmie są okresy lepsze i gorsze,...

Oczywiście, że nie mają chęci do działania ze względu na to, ze pracownicy są męczeni psychicznie bo inaczej nie da się tego określić ! Pracując po 12h menadżerka mówi Ci że jesteś za mało wydajny/wydajna !

Technolog

Praca w technologii na 3 zmiany, czasem nawet zdarza się tak że te zmiany są jedna po drugiej i tak w kółko. Do tego dyżury weekendowe, minimum raz w miesiącu przy czym nigdy do końca nie wiadomo kiedy one wypadną i ciężko coś zaplanować. Rano przed pracą trzeba być już ok. 20 minut wcześniej, po pracy najlepiej godzinę dłużej albo i 2, jedna szybka przerwa w ciągu dnia, gdzie z zegarkiem w ręku trzeba kontrolować czas bo czas przerwy obejmuje dojście na stołówkę (!). Praca jest raczej typowo fizyczna i takich osób firma poszukuje. Osoby wykazujące objawy samodzielnego myślenia i chcące wykonywać bardziej ambitne zadania niż ważenie mięsa i sprzątanie zwykle od razu są wyrzucane a na ich miejsce brani są świeży stażyści i zabawa zaczyna się od nowa. W biurze nie można usiąść bo Oko Saurona patrzy uważnie przez kamerę, nie można nigdzie na dłużej stanąć bo Oko Saurona może stwierdzić że właśnie nie pracujemy i dyscyplinarnie nas zwolnić. (zwolnienia dlatego że komuś nie podoba się kolor twoich butów na porządku dziennym) Niestety, tak jak zostało powiedziane wyżej, firma nie docenia starych pracowników a preferuję prowadzenie ciągłej rotacji w dziale i w ten sposób obniżanie kosztów pracy - praca jest dosyć prosta i można się jej łatwo nauczyć. Polecam dla twardych osób, które są chętne długo siedzieć w pracy i nie lubią samodzielnie myśleć.

Woda1/Woda2
@Technolog tydzień temu
Praca w technologii na 3 zmiany, czasem nawet zdarza się tak że te zmiany są jedna po drugiej i tak w kółko. Do tego dyżury wee...

Ciekawe kiedy cenzura na tej stronie zdejmie kolejną prawdziwą opinię i zastąpi ją opłaconą. Zmartwię was. Nic to nie da. Cała branża wie jak super jest. M.in. dlatego pracują prawie sami stażyści

Malwina

O prosze widze, że moja opinia została usunięta. Śmiech na sali... ciekawe, ktora prawad najbardziej zawołała ? Niskie wynagrodzenie ? Godziny pracy ? A może, że pracowników faszerujecie zepsutym jedzeniem ? Spokojnie i tak osoba zatrudniajac się w tej firmie sama poczuje na własnej skórze jak jest w tej "prestiżowej" firmie !

Obecny pracownik
@Malwina tydzień temu
O prosze widze, że moja opinia została usunięta. Śmiech na sali... ciekawe, ktora prawad najbardziej zawołała ? Niskie wynagrod...

Malwina, nie zgodzę się z Tobą jeżeli chodzi o stołówkę. Tyle lat pracuję i nigdy nic zepsutego nie było. Pracowałam też w jakości i wiem, że takie sytuacje nie mają miejsca. Zresztą pomyślmy trochę - sama dyrekcja też je na tej stołówce.

Malwina
@Obecny pracownik tydzień temu
Malwina, nie zgodzę się z Tobą jeżeli chodzi o stołówkę. Tyle lat pracuję i nigdy nic zepsutego nie było. Pracowałam też w jako...

Hmmm szkoda, że nie zaobserwowałaś, że większość z dyrekcji przynosi swoje jedzenie ( w plastikowych opakowaniach). Ja wyrażam swoja opinie, przedstawiam swoje obserwację.

Były pracownik

W TSA skutecznie zwalnia się fachowców ale tylko po to by za miesiąc-dwa rekruter prowadził poszukiwania na owe stanowiska. Szczerze mówiąc jest to dla mnie niezrozumiałe.Nie należy się przywiązywać do tej firmy gdyż nawet długoletnich pracowników mają za nic i nie chodzi mi w tym wypadku o ,,taryfę ulgową,, w pracy . Lepiej przyuczyć dwóch nowych zielonych pracowników niż zatrzymać doświadczonego. Jeżeli masz nerwy ze stali to polecam pracę w tej firmie

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

@EINick, @kr, komentarze, które są zamieszczanie na forum, są podawana weryfikacji przez administratora, jeśli naruszają w jakiś sposób regulamin (np. są w nich pomówienia, wulgaryzmy, naruszanie czyichś dóbr osobistych) mogą z forum zostać usunięte. Dzieje się to jedynie w takich sytuacjach, inne wpisy mają prawo na forum pozostać. Może moglibyście odnieść się do mojego wcześniejszego pytania? Dotyczyło ono warunków pracy, a takie wpisy liczą się na forum najbardziej.

lacki

Piszesz o spotkaniach OH z dyrekcja czy RKS? A kto jest Dyrektorem odpowiedzialnym za PH ? Podajcie chociaz inicjaly.

Wiktor

Dla odważnych! Warunki PH w firmie: Podstawa około 2000 netto Przy prawie 100% realizacji wszystkich celów około 4300zł netto jak będzie słabsza(ale nie słaba) to potrafi wyjść i koło 3000. Co miesiąc zabierają za coś około 200-300 zł uznaniowej za byle powód ale zawsze się znajdzie. Auto Skoda Fabia Kombi z 2016 (kilometry prywatne max 600 a jak więcej to wyciągną konsekwencje bo będą płacić karę w leasingu!!) LuxMed Multisport od niedawna z dość sporą dopłatą własną. Ciągłe zawalanie wyprzedażami! Dział planowania da [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a PH muszą codziennie dzwonić do hurtowni z wyprzedażami, czasem produktów którymi się nie handluje no i oczywiście jak nie sprzedasz to wyciągną konsekwencje. Karda zarządzająca bez pomysłu. Ciągły mobbing. Dyrektor twierdzi że PH jest żołnierzem i ma wykonywać rozkazy z góry. Egzaminy z asortymentu i z idiotycznych informacji jak np jakiś numer telefonu do danego działu i jeśli nie zdasz to wyciągną konsekwencje. Aaa i najważniejsze. Firma stara się dbać o wizerunek, a dyrektor wprost mówi że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] go to co piszą na goworku. Powodzenia życzę pracującym i tym co chcą tam pracować.

kr

wszystkie "niewygodne" komentarze są usuwane, a pozytywnych nikt nie pisze, bo też nie ma o czym. Porażka!!! ale tak to się kończy jak się "inwestuje" w taką kadrę zarządzającą... jak to mówią: "ryba psuje się od głowy"

Gość

Juz po multisporcie

ElNick

Brawo za usuwanie nieprzychylnych komentarzy!! Szkoda że obiektywna ocena tego co się dzieje w firmie nie potrafi być uszanowana. cytując wpis poniżej :"merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A." bzdura! napisałem jak jest i komentarz został usunięty.

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

@Przystoi czyli generalnie warunki zatrudnienia pod względem i wysokości wypłaty, i dodatkowych świadczeń są w porządku? Jak rozumiem - odradzasz z powodu poziomu stresu i wielości pracy? Szukając zatrudnienia wiele osób stawia na coś innego, często właśnie to warunki zatrudnienia są kluczowe. Czy wszyscy pracownicy pracują pod presją?

Colo
użytkownik zarejestrowany

Jaka jest przyczyna, że od miesiąca nikt nie pisze na forum?Tak dobrze macie czy takie leniuszki po wakacjach?

Przystoi

Jeśli ktoś się zastanawia nad pracą w tej firmie, radzę dwa razy się zastanowić. Chodzi mi głównie o tzw. detal. Po mimo szerokiej oferty socjalnej i "możliwych" dobrych zarobkach, odradzam. Szkoda nerwów. Potężne nadgodziny trzeba wziąć pod uwagę. Pisanie raportów odnośnie sytuacji na rynku w domu po za godzinami pracy. Poziom kierowników jest niski. Zarządzanie poprzez strach.... Cała firma z resztą tak funkcjonuje. Na plus bogaty pakiet świadczeń i niezłe wynagrodzenie. Auto w ograniczonym stopniu do celów prywatnych. (usunięte przez administratora) Generalnie firma wpatrzona w dyskonty i eksport.

Grażyna
użytkownik zarejestrowany

Jak nastroje w firmie? Wakacje się kończą to może więcej będziemy pisać? Firma ma teraz trochę ofert pracy!

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

@Colo a co wchodzi w skład pakietu socjalnego w firmie? Możesz opowiedzieć, czy w przypadku firmy istnieje inny system motywacyjny? @pioppo a pytasz, bo jesteś w trakcie udziału w rekrutacji do pracy w tym dziale? Jeśli możesz - opowiedz coś więcej na ten temat.

pippo

A jak wygląda praca w marketingu albo PR? (to drugie nawet lepiej) Jak płacą, ile trzeba pracować, jakie są możliwości rozwoju?

Obserwator
użytkownik zarejestrowany

Firma Tarczyński bardzo rozwija się, dla mnie to coś wielkiego. Nie jestem pracownikiem ale dużo wiem i cieszy mnie fakt, że to jest Polska firma.Nawet jeśli nie wszystko jest idealne to zawsze można poprawić.

Colo
użytkownik zarejestrowany

Może i trzeba w firmie ciężko pracować ale chyba do pracy po to się idzie. Tym bardziej dziwię się ponieważ zarobki są w firmie dobre, bardzo fajny pakiet socjalny!! I wychodzi jak w tym powiedzeniu, że jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził!

NICA
@Colo 09.08.2017, 14:58
Może i trzeba w firmie ciężko pracować ale chyba do pracy po to się idzie. Tym bardziej dziwię się ponieważ zarobki są w firmie...

Gratuluje aktywności działowi HR :D

Waldek

Jak zarabia się w Tarczyńskim na UR jako elektryk albo jako spawacz? Czy są nadgodziny czy praca w soboty. Jakie zmiany ? Proszę o odpowiedź.

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

Czy firma oferuje swoim pracownikom pozapłacowe benefity? Taki system doceniania pracowników to coś bardzo powszechnego na dzisiejszym rynku pracy. Jak wyglada to tutaj?

dsdsdaswae
@Patrycja 03.08.2017, 07:19
Czy firma oferuje swoim pracownikom pozapłacowe benefity? Taki system doceniania pracowników to coś bardzo powszechnego na dzis...

multisport, paczki dla dzieci, karpie na święta, bony na święta (wielkanoc i boze narodzenie) na paliwo albo zakupy. I mimo to nie warto tam iść

Norbi
użytkownik zarejestrowany

Nie ma idealnej firmy a jeśli jest coś co może poprawić warunki pracy to może warto w firmie o tym rozmawiać? Mnie interesuje praca przedstawiciela handlowego i zastanawiam się co dalej robić? Może coś więcej dowiem się na forum? Jakie wyposażenie dostaje ph?

prawdomówny

NO poradzi.... ale już nikt tu nie chce sensowny przyjść z doświadczeniem, zgłaszają się 20 sto latki do pierwszej pracy. przez pierwsze 3 mce dostaja 100% pensji a od czwartego juz normalnie jak region wyciągnie....i wtedy sie zwalniają. Nie bede sie rozpisywał bo admin usuwa wpisy, które trafiają w sedno, a nie ma tam zadnych wulgaryzmów , wiem akceptuaje regulamin :) wiec.... ogromna rotacja, dlaczego? no chyba nie dlatego, że jest super. pozdro

pracuś

a kto Ci każe przez 10 min rano i 15 min popołudniu "sztucznie siedzieć" i się obijać? Zrób w tym czasie jakąś robotę!

dseqwe
@pracuś 3 tygodnie temu
a kto Ci każe przez 10 min rano i 15 min popołudniu "sztucznie siedzieć" i się obijać? Zrób w tym czasie jakąś robotę...

ty się lecz. Ludzie w tej firmie tyrają od 5:40 do 17, a często dłużej mając DARMOWE nadgodziny

Pracownik
użytkownik zarejestrowany

Każdy ma prawo robić co chce a firma z taką marka poradzi sobie.

Pracownik
użytkownik zarejestrowany

Firma zdobywa nowe kierunki i potrzebuje nowych przedstawicieli. Rozwój to podstawa w takiej firmie!

ph
@Pracownik 16.07.2017, 12:49
Firma zdobywa nowe kierunki i potrzebuje nowych przedstawicieli. Rozwój to podstawa w takiej firmie!

jasne.... tylko ciekawe dlaczego wszyscy odchodzą, hehehe...... odpowiedz jest prosta....

kandydat

Witam, jest bardzo dużo ogłoszeń z ofertami pracy na stanowisko PH i PH ds sieci. Czy może ktoś napisać czym to jest spowodowane, taka duża rotacja czy po prostu dział sprzedaży jest rozbudowywany? Zastanawiam się nad wysłaniem CV ale nie wiem czy warto skoro duża rotacja. Dziękuję za sensowne informacje

Manterek
użytkownik zarejestrowany

Mnie nie dziwi, że firma wymaga. PH to wizytówka firmy!

dsds
@Manterek 03.07.2017, 22:00
Mnie nie dziwi, że firma wymaga. PH to wizytówka firmy!

no. Niezłe te wizytówki mają zwłaszcza na wyższych stanowiskach. Ludzie na takim poziomie, że szok

Picasso

A kto jest dyrektorem odpowiedzialnym za pracę Handlowców w Tarczyński? Wystarczą inicjały :)

Colo
użytkownik zarejestrowany

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi czy przedstawiciel handlowy może w firmie dobrze zarobić jak się będzie starał?

handlowiec

Witam, Firma poszukuje PH na region kujawsko - pomorski. Bardzo proszę o sensowne opinie, tzn. jakie zarobki, jak produkt jest przyjmowany na w/w regionie, czy firma daje narzędzia do wsparcia sprzedaży, atmosfera pracy, jakie auto, czy prywatnie można wykorzystywać auto. Dziękuje serdecznie.

Colo
użytkownik zarejestrowany

Czy praca dla przedstawiciela handlowego w rejonie Wałbrzycha jest jeszcze aktualna? Chciałbym pracować dla firmy ale podpowiedzcie mi jak jest w firmie?

Colo
użytkownik zarejestrowany

W każdej firmie znajdzie się sporo osób z natury nieszczęśliwych i które zawsze mają powód do narzekania.

B.B.

Witam Na portalu z ogłoszeniami o pracy szukacie Państwo przedstawiciela do spraw sieci. Jestem zainteresowany pracą na znanym mi od blisko 10 lat regionie, ale nim zostanie przeze mnie złożona aplikacja to chciałbym poznać odpowiedź na kilka pytań: 1. Atmosfera - krążą legendy o sprawdzaniu pracowników pod kontem znajomości smaku produktów (zawiązane oczy + kawałek kabanosa = który to?) czy to prawda czy może hejt niezadowolonego ex pracownika? 2. Warunki finansowe kształtują się w widełkach: a - 3 -4k zł, b - 4 - 5k zł, c - 5k +? (netto wraz z wypracowaną premią). 3. Samochód zakładam, że wyposażony w monitoring GPS. Jak wygląda kwestia prywatnego użytkowania po godzinach pracy? 4. Czy Pani Monika K. nadal jest osobą odpowiedzialną za rekrutację? @Tarczyński S.A. czy mogę liczyć na Twoją odpowiedź? Serdecznie pozdrawiam

Tarczyński S.A.
@B.B. 10.06.2017, 17:05
Witam Na portalu z ogłoszeniami o pracy szukacie Państwo przedstawiciela do spraw sieci. Jestem zainteresowany pracą na znanym...

Drogi Kandydacie, Bardzo chętnie odpowiemy na wszystkie pytania, zachęcam do kontaktu telefonicznego pod numerem 71 312 12 83 lub e-mail: rekrutacja@ tarczynski.pl . Pozdrawiamy Zespół Rekrutacji Tarczyński S.A.

jjj

Wie ktoś może kto jeździ białym autem od tarczyńskiego i zbiera zamówienia z okolic Jutrosina i zazwyczaj w piątek ;)

Colo
użytkownik zarejestrowany

Czy jesteście pewni że firma zasłużyła na takie narzekanie? Nie da sie powiedzieć dobrych informacji? To fajna firma i szkoda, że tak narzekacie. Handel jest ciężkim rodzajem prowadzonej działalności i wcale nie dziwią mnie ciecia w firmie. Rotacje były, są i będą .

Pr
@Colo 08.06.2017, 22:37
Czy jesteście pewni że firma zasłużyła na takie narzekanie? Nie da sie powiedzieć dobrych informacji? To fajna firma i szkoda,...

Da się.Wypłata zawsze na czas.I jeśli masz Końskie zdrowie i nie pochorujesz się to bony na święta dostaniesz he he.

dd
@Colo 08.06.2017, 22:37
Czy jesteście pewni że firma zasłużyła na takie narzekanie? Nie da sie powiedzieć dobrych informacji? To fajna firma i szkoda,...

A kto ci powiedział że wypowiadają się tu handlowcy ? Technologia, jakość, produkcja. Mało działów? Jedna wielka BIEDA a teraz jeszcze te zwolnienia spowodowane róznego rodzaju problemami. Tylko czekać jak ktoś ich wykupi

Tom

Cięcia etetów i cięcia wynagrodzeń to akurat jeden z mniejszych problemów. Ludzie sami odchodzą. Generalnie porażka jak nigdy wcześniej. W Sławie zaraz zostaną sami ukraińcy. Bo ludzie nie chcą już tu pracować. Obecny kierownik skutecznie do tego dąży. Zajmuje się wszystkim (i wszystkimi), tylko nie tym co potrzeba. Ale czego oczekiwać od "człowieka" na takim poziomie... Przez żadnego wczesniejszego kierownika czy dyrektora (a było ich sporo) nie byliśmy tak traktowani jak teraz. Czy ktoś w końcu zacznie wyciągać wnioski????

Pr

Praca może i nie jest najgorsza.Ale jeśli chodzi o brygadzistow pozal się boże to odechciewa się pracować.Dra się na człowieka,podpisują przed sobą kto bardziej mordę wydrze.Na nockach jak nikogo nie ma to chowają się i o nic się doprosić nie można.Jak jest któryś z dyrektorów to latają jak z pieprzem,pomagają a jak pójdą do domu to zucaja kabanosami i wydziaraja się.Tak taka jest prawda o pracy.Radze lepiej wybierać brygadzistow

dd

A czy prawdą jest że ostatnio są cięcia etatów ?

Colo
użytkownik zarejestrowany

Słyszałem, że Tarczyński jest fajną firmą dla ludzi. Mam złożyć cv i bardzo pomogły mi wasze opinie. Dziękuję

Andrzej J.

Firma znana, ale pytanie czy lubiana? Na moje oko i doświadczenie zdecydowanie NIE. Kasa bardzo kiepska w stosunku do ilości wykonywanych zadań. Bierzesz nadgodziny - jesteś ok. Jeśli nie - wypad. Przepisy BHP? Takie coś dla kierownictwa nie istnieje. Gdzie ta renoma? Gdzie to wszystko czym firma się tak szczyci? Czym okupiony jest 'sukces' firmy na rynku? Wykorzystywaniem pracowników, którzy nawet jeśli zaczynają walczyć o swoje od razu słyszą "nie pasuje? To się zwolnij". Nie polecam NIKOMU!!!

Colos
użytkownik zarejestrowany

Jestem pracownikiem firmy Tarczyński i nie narzekam. Jestem sumiennym pracownikiem i pewnie to jest powód zadowolenia.

dd
@Colos 16.05.2017, 10:45
Jestem pracownikiem firmy Tarczyński i nie narzekam. Jestem sumiennym pracownikiem i pewnie to jest powód zadowolenia....

XD beka

Kajka

Kończę studia inżynierskie na kierunku logistyka i chciałabym wysłać CV nie mając doświadczenia oprócz prowadzenia z mamą jednostki handlowej . Doradzcie coś

stażystka
@Kajka 14.05.2017, 17:27
Kończę studia inżynierskie na kierunku logistyka i chciałabym wysłać CV nie mając doświadczenia oprócz prowadzenia z mamą jedno...

Wysyłaj, jak przejdziesz rekrutację i się dogadasz to sama ocenisz ja uważam, że warto. Po pierwsze nawet staż jest płatny i to całkiem nie źle jak na ludzi bez doświadczenia, po drugie, niesamowite doświadczenie, firma ogromna, nowoczesna, mi się dobrze pracuje.

michał
@stażystka 17.05.2017, 20:56
Wysyłaj, jak przejdziesz rekrutację i się dogadasz to sama ocenisz ja uważam, że warto. Po pierwsze nawet staż jest płatny i t...

żadnej rewelacji. Latem ok po lesie można pochodzić a zimą. daleko od szosy. generalnie smierdzi jak w każdym zakładzie mięsnym i nie ma ludzi do pracy.

Nikol
użytkownik zarejestrowany

W odpowiedzi na niektóre wpisy chcę dodać, że główny zakład w Ujeźdźcu jest jednym z najnowocześniejszych zakładów produkcji wyrobów wędliniarskich w Europie.

dd

Dobrze. Żeby tak całkiem nie narzekać podam kilka zalet - nie najgorsze warunki na początek kariery (wypłata, luxmed, dodatki na święta, paczki dla dzieci) - świetne produkty i park maszynowy i najważniejsze - jedna z niewielu szans na pierwszy krok w spożywce (nie wiem czy właściwy). Ciężko inaczej wystartować a oni dają szansę na pierwszy wpis w CV Tym bardziej pojąć nie mogę że mając TAKIE możliwości firmy nie mogę polecić. A szkoda bo firma ma potencjał porównywalny z Marsem czy Nestle

dsds

Co by dodać za moich czasów w weekendy robiliśmy dyżury za darmo.

Tarczyński S.A.
pracodawca
@dsds 06.05.2017, 16:40
Co by dodać za moich czasów w weekendy robiliśmy dyżury za darmo.

Drodzy Państwo, Nawiązując do ostatnich wypowiedzi, chciałabym jeszcze raz podkreślić, że system pracy w Działach Jakości i Technologii jest 8-mio godzinny. Dyżury w weekendy jak najbardziej mają miejsce, a obecność Działów Jakości czy Technologii związana jest ze strategicznym podejściem firmy do jakości produkowanych przez nas wyrobów, specyfiką branży mięsnej - mięso musi być przebadane, sprawdzone w określonym czasie, ale nie są ,,dyżurami za darmo’’. Potwierdzam również, że faktycznie warunki, które proponujemy na początek kariery są bardzo atrakcyjne i konkurencyjne, każdy z pracowników otrzymuje prywatną opiekę medyczną, możliwość skorzystania z karty Multi Sport, paczek dla dzieci, bonów na święta, kolonii itp. Posiadamy świetne produkty i najbardziej nowoczesny park maszynowy na terenie Europy oraz jedne z większych możliwości rozwojowych, z których może skorzystać każdy z naszych obecnych i przyszłych pracowników. Pozdrawiam, Kierownik Działu Rekrutacji

dsds/dd
@Tarczyński S.A. 10.05.2017, 14:42
Drodzy Państwo, Nawiązując do ostatnich wypowiedzi, chciałabym jeszcze raz podkreślić, że system pracy w Działach Jakości i Te...

Pani Kierownik temu zaprzeczyć nie można, ale potężna rotacja z czegoś wynika, a tak być nie musi. Sami wiecie jak ciężko się wbić do największych - tam rotacji nie ma. Pomyślcie o tym. Bo pracownik na lata jest bezcenny. Nie wystarczy sprzęt za miliony. A potencjał macie. Moglibyście brać najlepszych studentów. BA! moglibyście brać najlepszych specjalistów branży. Ale jest kilka punktów które was hamują. :) Niech każdy domyśli się.

Czarek
użytkownik zarejestrowany

Po lekturze wpisów uważam, że niektórzy wolą pracować społecznie tą godzinę pisząc te bzdury zamiast w firmie, która płaci za ten czas. Dobrze że to nie Korea

dd

Pamiętajcie "TO NIE JEST FABRYKA GWOŹDZI" 9 godzina to się nazywało "Godzina gratis dla szefa" :D

gosc
@dd 29.04.2017, 09:52
Pamiętajcie "TO NIE JEST FABRYKA GWOŹDZI" 9 godzina to się nazywało "Godzina gratis dla szefa" :D...

Pamiętamy ;)

mon kow

8 h i nie ma mowy o nadgodzinach. Za moich czasów tych działach 9 godzin dziennie to był wymóg, 10 godzin standard a 11 mile widziane ...

ex

"W wymienionych przez Panią działach jakości czy technologii pracownicy pracują w systemie 8h więc nie możemy mówić o nadgodzinach".. Przyjechało BBC do Korei Północnej Reporter pyta: - Jak się Wam tu żyje ludzie ? - Nie możemy narzekać :) Chyba na podobnej zasadzie

ja

"W wymienionych przez Panią działach jakości czy technologii pracownicy pracują w systemie 8h więc nie możemy mówić o nadgodzinach".......:) haha ...nie ma mowy o nadgodzinach, ale się uśmiałem. Co za zakłamanie.

serena

Interesuje mnie stanowisko w dziale jakości/technologii, ale potrzebuję wiedzieć: Czy w firmie rozliczane (wypłacane/oddawane) są nadgodziny w działach jakości lub technologii ? Czy macie umowy lojalnościowe/zakaz konkurencji dla nowych pracowników w.w. działów? Bardzo proszę o odpowiedź, bo różne plotki słychać na uczelniach i w branży. Zaoszczędzi to czas przeznaczony na rekrutacje obu stronom. Czy mogę prosić o odpowiedź dział rekrutacji? Liczę na równie szybką odpowiedź jak ta do Anonima :) Pozdrawiam Ewa

Tarczyński S.A.
pracodawca
@serena 25.04.2017, 23:14
Interesuje mnie stanowisko w dziale jakości/technologii, ale potrzebuję wiedzieć: Czy w firmie rozliczane (wypłacane/oddawan...

Pani Ewo, W wymienionych przez Panią działach jakości czy technologii pracownicy pracują w systemie 8h więc nie możemy mówić o nadgodzinach. Poruszając temat zakazów konkurencji czy umów o poufności, faktycznie takie istnieją, nie postrzegałabym jednak tych działań jako wyjątkowych, gdyż możemy je spotkać nie tylko w firmach z branży mięsnej. W zakresie tych umów działamy w następujący sposób: wszystkie osoby pracujące w wymienionych działach na stanowiskach specjalistycznych (nie stażowych) podpisują zarówno jedną jak i drugą umowę. W przypadku osób które podejmują staż technologiczny czy staż w zakresie zarządzania, umowa o zakazie konkurencji jest wprowadzana w momencie ukończenia stażu, a o tej procedurze kandydaci są informowani podczas procesu rekrutacji, zaś umowa o poufności jest podpisywana pierwszego dnia zatrudnienia. W przypadku chęci uzyskania bardziej szczegółowych informacji proszę o kontakt: rekrutacja@tarczynski.pl. Pozdrawiam, Kierownik Działu Rekrutacji

Zostaw opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.