Tarczyński S.A.
2 492 6 1

Opinie o Tarczyński S.A.

skrzynek

Czytam i jestem pewien obaw co do stanowiska PH do sieci. ? Czy ktoś może konkretnie odpowiedzieć Pozdrawiam Grzegorz

Kb

Cześć. Interesuje mnie praca w tej firmie jako pakowacz. Jak wyglądają stawki i czy praca jest ok?

Syn
@Kb 11.12.2018 11:08

Praca ok. Pensja ok 5000 brutto. Atmosfera super. Właściciel czasami osobiście pakuje towar. Jak kończyny to zaprasza nas na pizzę albo pyfko. Super jak w rodzinie. Kochamy go i wspieramy w działaniach. Polecam

Pracownik
@Kb 11.12.2018 11:08

Jest super. Zarobki rewelacja. Atmosfera słodka. Socjal jak marznie

Inny
@Kb 11.12.2018 11:08

Tak jak koledzy piszą, naprawdę warto, kultura pracy na najwyższym poziomie, nigdzie indziej taka nie panuje. Zarobki najwyższe w okolicy jak nie w Polsce. Potrzebujesz wyjść wcześniej z pracy coś załatwić nie ma problemu. Kazdy weeked masz wolny, kazde swieta. Właściciel pomocny i uczynny, można do niego iść z każdym problemem. Firma promuje rodzinę na każdym kroku.

DW

W firmie wmawia się ludziom, że to nie korporacja - prawda jest taka, że zatrudniają korporacyjnych oszołomów, na wyższe stanowiska, którzy wprowadzają swój coachowo-korpo bełkot i swoje dziwne zasady co sprawia, że daleko jej do firmy rodzinnej. Aby się tam utrzymać, nie wystarczy ciężko i uczciwie pracować, niestety trzeba być albo grać przed nimi cwaniaka.

Wasaty

Ciekawe co będzie jak Ukraina od nowego roku ucieknie do Niemiec :)

Bea

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: nie gnoić

Adrian
@Bea 21.11.2018 21:03

No tak, ale wtedy odpadła by mu duża doza przyjemności i satysfakcji

Nick

Mam pytanie. Czy o tej sy fiarskiejfirmie może ktoś powiedzieć coś dobrego? Ciągły mobbing i niszczenie ludzi przez właściciela i kierownictwo nie przeszkadza nikomu?

Rafał
@Nick 18.11.2018 17:49

Gdzie usłyszałeś takie kłamstwa? Jest naprawdę rodzinna atmosfera.

Miszcz
@Rafał 19.11.2018 08:31

Jeżeli należysz do rodziny to tak

Junior
@Nick 18.11.2018 17:49

Co się dziwić jak tam 90% ludzi to zacofany ciemnogród, lubią upodlenie jak w średniowieczu ;)

Ania

Chciałabym tylko napisać, że szukałam pracy i aktualnie jestem zatrudniona w firmie Tarczyński i wszystkie te bajki poniżej, które tak oczerniają firmę powinny zostać usunięte. Jestem mega zadowolona, że zamiast słuchać tych opinii przyjęłam się do tej firmy. Zachęcam wszystkich, w firmie panuję atmosfera, którą trudno wyczytać w tych komentarzach. Może mój pierwszy coś zmieni. Jest Super!

Zuza
@Ania 26.10.2018 14:19

Aniu. Super. Napisz proszę oponię po 3 miesiącach o ile Cię nie zwolnią wcześniej.

Hahahaha
@Ania 26.10.2018 14:19

Od czasu do czasu Panie z HR muszą coś pozytywnego napisać, bo jakby to było hahaha.... Kup Aniu młotek i (usunięte przez administratora)się nim w łeb...

Inny
@Ania 26.10.2018 14:19

1 I 12 listopada masz wolne ? Bo ja spędzam w tych dniach czas z rodziną a słyszałem że większość żołnierzy Jacka spędza czas w pracy :) Może jak będziesz posłuszna to w Boże Narodzenie dostaniesz jeden dzień wolnego lub będziesz mogła wyjść wcześniej (po 9h z pracy) Ps. Też już mówisz "tatuś" na szefa ?

Tatko
@Ania 26.10.2018 14:19

1 i 12 listopada masz wolne ? Bo ja w tych dniach spędzam czas z rodzina a słyszałem że poddani Jacka spędzają czas w pracy :) Spokojnie jak będziesz posłuszna to może na bożenarodzenie dostaniesz dzień wolnego lub będziesz mogła wyjść wcześniej z pracy - po 9h a jako prezent za ciężka pracę dostaniesz jeszcze paczuszkę z kabanoskami, rodzina się ucieszy. PS. Tez już mówisz "TATUŚ" na Właściciela ??

Miki
@Ania 26.10.2018 14:19

Ania. Co tak cicho? Pracujesz tam jeszcze ? Czy już Cię wy yeah bali?

Zdeniu
@Miki 10.11.2018 18:32

Robi nadgodziny nie ma czasu pisać

Rudy
@Ania 26.10.2018 14:19

Aniu super pozdrów dział kadr!!!

romek

niech was reka B broni tam isc do pracy, wyzysk a marne pieniadze, a kadra zarzadzajaca to ludzie ktorzy sa bez serca, zwykle hieny! Moje sugestie dla Tarczyński S.A.: pozwalniac te panienki Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zwolnic kadre zarzadzajaco, jest beznadziejna

Szelestszufli

2/6 to i tak wysoka ocena nie wiem jak jeden gość może tyle lajkować że jest taka ocena wysoka

pootras

Zauważyłem, że dość często pojawiają się rekrutacje do działu exportu. Tak często zmieniają się pracownicy w tym dziale czy tak mocno się on rozbudowuje? Będę wdzięczny za odpowiedź

Były pracownik
@pootras 16.10.2018 09:17

Nie szanują pracowników

Dominik
@pootras 16.10.2018 09:17

Cześć Kolego, Na początku nadmienię, że w przeciwieństwie do innych komentarzy ten jest zamieszczony przez wciąż zatrudnionego pracownika firmy. Eksport się rozwija i potrzebują nowych pracowników. Pamiętaj jednak, że tak jak w przypadku innych działów sprzedaży, Managerowie Exportu mają określone targety do uzyskania więc i pewna rotacja w tym dziale występuje.

PH z Henryk Kania
@pootras 16.10.2018 09:17

Gdybym tylko miał możliwość przejścia do tak mocno rozwijającej się firmy, nawet bym się nie zastanawiał. Jeśli masz możliwość iść na rozmowę to gratulacje, wybierają tam tylko najlepszych w Polsce. Słyszałem wiele dobrego o Eksporcie, mimo iż są negatywne opinie na Firmę. Może kiedyś też będę miał szanse!

Majestro
@pootras 16.10.2018 09:17

Hahahahahahah w exporcie jest mega rotacja. Wszyscy, którzy go tworzyli już tam nie pracują. Zwolnili się lub pod byle pretekstem zostali zwolnieni. Niech Cię ręka boska strzeże przed aplikowaniem. Firma i zarząd dzicy a ludzi szkoda

Majestro
@PH z Henryk Kania 16.10.2018 15:05

Ty to lepiej z tego HK uciekaj bo tam export od 20 lat na tym samym poziomie. Z ostatnim klientem się pokłócili wiec spadnie.

Majestro
@Dominik 16.10.2018 14:43

A gdzie się rozwija? W UK nic, w Irlandii nic a w Niemczech myśleli, że coś zwojują i też nico. Produkty super ale zarząd The Bilny

xd
@pootras 16.10.2018 09:17

Słuchaj tych kupionych opinii a po nocach spać nie będziesz

Adam
@Dominik 16.10.2018 14:43

Co ty za głupoty wypisujesz. W eksporcie nikogo nie ma. Została jedna osoba, która pracuje od jakiegoś czasu. Reszta to mega rotacja

Dominik
@Majestro 16.10.2018 21:20

Znam skalę wzrostu eksportu - te dane przekazywane są nam regularnie. Niestety nie jego kierunki.. Śmiem jednak twierdzić, że rozwój widoczny jest gołym okiem. Podzieliłem się swoimi odczuciami i obserwacjami - nie agituję ale też nie odradzam tak namiętnie jak inni, którzy pewnie nigdy nie pracowali w TSA bądź nie pracują od dawna.

pootras
@PH z Henryk Kania 16.10.2018 15:05

A jaki region obsługujesz dla Kani? Jak tam u nich wygląda robota?

Majster
@PH z Henryk Kania 16.10.2018 15:05

A który region masz na południu u Kani? Jak się w ogóle u nich pracuje?

PH z Henryk Kania
@pootras 17.10.2018 08:35

@Pootras, nie mogę podać Ci regionu wystawiłbym się na niezbyt komfortowe rozmowy. Wszyscy chyba zdają sobie sprawę, że wszędzie są targety i indywidualne plany. Od zawsze mówi się, że się nie da, jest ciężko, a jednak Ci najlepsi i tak zostają. Wszyscy by chcieli wypłaty za darmo. U nas jest w porządku, natomiast wszyscy wiedzą, że wynagrodzenie w TSA jest jedno z największych. Pewnie za tym idą duże plany, ale to tylko stawia ich w świetle jako lider i dlatego szukają ambitnych ludzi. Mają pełne prawo, aby wymagać najwięcej.

Leon
@PH z Henryk Kania 17.10.2018 12:53

TSA dużo płaci ale traktuje ludzi jak śmieci. Ciągła inwigilacja gps, telefon i mail. Fatalne traktowanie na spotkaniach. Brak stabilizacji. Wylatujesz za drobiazg. Kania płaci najmniej z wszystkich zakładów mięsnych, ale sytuacje ma stabilna i nie czepia sie o bule co. Decyduj sam. Dużą łyżka ale szybko czy bardzo malutką ale długo :))

globtroter
@Leon 17.10.2018 20:58

DUŻĄ I SZYBKO! Najwyżej zmienisz pracę :) ...a tak serio - czy każdy dział w tej firmie jest taki sam? Też mnie korcił ten EXPORT i zastanawiam się czy przy tak dużej organizacji wszędzie atmosfera jest identyczna? Macie jakieś doświadczenie jak jest w Exporcie firmy TARCZYŃSKI? /nie na produkcji ;)/

Maja
@globtroter 18.10.2018 08:40

W tej firmie atmosfera jest wszędzie taka sama, gdyż tworzą ją te same osoby właściciel, zarząd oraz przy doo pasy

globtroter
@Maja 18.10.2018 14:45

Hej, rozumiem, że pracujesz / pracowałas w Exporcie lub dziale z nim ściśle współpracującym i potwierdzasz ze swojego doświadczenia? pytam bo mam już kilka firm w swoim cv a zarówno działy jak i same podejście do nich się bardzo różniły we wszystkich z tych firm. Będę wdzieczny za odpowiedź. G.

Maja
@globtroter 19.10.2018 09:43

Nie pracowałam w dziale eksportu, ale na przestrzeni dłuższego czasu znałam sporo osób jakie się tam przewinęły. Problem polega na tym, że cała firma jest toksyczna i nie warto sobie psuć życia pracę w tym miejscu. Całe forum na temat tej firmy jest prawdziwe i nie jest przerysowane. Natomiast odpowiedz sobie na kilka pytań i sam stwierdzisz czy chcesz tam pracować Czy w poprzednich firmach, ktoś miał podgląd do Twojej poczty i czytał maile? Czy w samochodzie lub na komórce miałeś podłączony podsłuch? Czy ktoś wywlekał podsłuchane i prywatne rozmowy na forum, aby Cię ośmieszyć? Czy byłeś wyzywany i poniżany? Czy każdy Twój ruch był monitorowany i czy byłeś odpytywany co robiłeś w tym czasie? Czy byłeś straszony zwolnieniem średnio raz w tygodniu? Czy spotkałeś się z seksistowskim traktowaniem (jesteś mężczyzną, więc pewnie nie)? Jeżeli na, większość pytań odpowiedziałeś sobie nie, to nie jest to firma dla Ciebie pomimo wysokich zarobków.

Maja
@globtroter 18.10.2018 08:40

Wejdź na LinkEdina i poszukaj byłych pracowników Eksportu. Skontaktuj się z nimi, to opowiedzą Ci wiele ciekawych i przydatnych rzeczy ;) Ja jak wspomniałam przy wcześniejszym wpisie nie pracowałam w tym dziale

PHacz
@PH z Henryk Kania 17.10.2018 12:53

Hej. A u Kani dalej troszkę lepsza najniższa krajowa + uznaniowa do ręki, ale nic pewnego?

PHacz
@PH z Henryk Kania 17.10.2018 12:53

Nooo i oczywiście Yaris bez klimy

HONOROWY

Opinia na temat pracy na stanowisku MOBILNY MERCHANDISER : Praca nie należy do lekkich i przyjemnych.. Towaru jest dużo, rózne gramatury, smaki itp itd. Za każdym razem trzeba wszystko przeglądnąć, sprawdzić daty, zrobić ew reklamacje wad jakościowycy (tak do tej pory robili to przedstawiciele handlowi, ale przecież nie moga sie przemęczać więc dodano ten obowiązek merchom, dodam że kosztem ich czasu pracy i 0zł wiecej). Dodatkowo na większości sklepów kierownictwo, które traktuje Cie jak powietrze i nie chce Cie widzieć- bo nie jestes PH wiec nic z Tobą nie załatwią. Praca jest NIBY na etat a tak naprawdę masz jeździć dopóki nie zrobisz wszystkich punktów(robisz nadgodziny ktore nie zostana Ci wypłacone , a jedynie możesz je odebrać w jakiś inny dzień jak skończysz wcześniej) Więc zdaża się, że rypiesz po 10-12h bo ktoś ułożył Ci "świetną trasówkę" i jeździsz zygzakiem po województwie. Wizyt miało być 6 dziennie (tak mówiono na rozmowie o pracę) w praktyce okazało się że jest ze 2-3x w tyg po 7 wizyt.. Wszystko musisz notować w tablecie, a do tego jeszcze na koniec dnia pisać raport(w którym jest to samo co w programie z tableta i ktory malo kto czyta sick!) Dostajesz auto do pracy, ale nie do uzytku prywatnego (Dopiero po 3 mcach pracy) ale juz od 1 dnia masz sie tym autem zajmowac (tankowanie, mycie,ew serwis itp) wszystko musisz klepac w tableta co do kilometra, bron boze sie pomyl! Benefity : lux med - spoko za free, multisport nie mialem ale nie jest za darmo tylko za kase, zeby dostac bony na świeyta musisz wyslac do firmy PITy rodziny i swoje... swietnie podziel sie z nimi swoimi zarobkami i dochodami, pewniie lubia to wiedziec i dadza Ci moze 200zł. Przełożeni- nie dbaja o nic jak tylko o swoje targety i swoje stanowisko, maja to w (usunięte przez administratora) czy ktos Cie pobije w robocie czy zwyzywa , masz siedziec cicho, nic sie nie odzywac i robic serwis- dobro firmy najwazniejsze! A jak cos odbakniesz , to od razu wylotka bo "firmie to szkodzi". Żadnej sprawiedliwości i poszanowania dla pracownika i jego czasu wolnego po etatowych 8godzinach. Także idealny pracownik w tej firmie to taki, który nie ma swojego zdania, nie dopomina sie o swoje, robi co mu karzą jak niewolnik u Pana i do tego robi dobrą minę do złej gry. Jesli nie masz jaj, lubisz być popychadłem to praca dla Ciebie :) Aaaa i trzeba wspomnieć o awansach, obiecuja a potem i tak zatrudniają PH z kilkuletnim co najmniej doświadczeniem zamiast awansowac mercha, który juz pracuje długo. Tak obiektywnie to wygląda z mojej strony, mam nadzieje że komus pomogłem podjąć właściwą decyzję, a jeżeli nie to zobaczy w praktyce czy to co pisałem to prawda :) Pozdrawiam!

Beata

Jakie warunki pracy i jakie zarobki na stanowisku Fakturzystka?Pojawiło się ogłoszenie Z góry dziękuję za pomoc!

Maja
@Beata 19.10.2018 06:14

Warunki pracy jak na całym forum, zarobki ok

Hsnsn
@Maja 19.10.2018 14:57

Zarobki bez szału, chyba że na warunki okolicznych miejscowości, tyle ze to same wsie, sporo więcej płacą w wiekszych miastach jak Wroclaw specjalista jak i zwykłym "pracownikom administracji".

Dżony

Czy znajdzie się choć jedna osoba na forum co napisze cis dobrego o tej firmie?

Martens
@Dżony 21.09.2018 22:45

Nooo chyba nie ma. Pracowałem tam kilka lat temu i nic gorszego mnie w życiu nie spotkało. (usunięte przez administratora) prostactwo i buraczanosci właściciela oraz kadry kierowniczej wykańcza wszystkich. Szkoda bo najlepsze wędliny na rynku okupione cierpieniem i krzywdą ludzi.

Jacek
@Dżony 21.09.2018 22:45

Ależ bardzo proszę. Atmosfera jest super. Pracuję tam od samego początku. Właściciele to wspaniali ludzie, którzy dbają nie tylko o pracowników, ale okolicznych mieszkańców. Podsłuchy są, ale dla dobra ludzi. Pracownicze maile są śledzone aby pomagać w przypadku problemów. Donosy są, ale nikt ich nie traktuje poważnie. Rotacja jest bardzo wysoka, gdyż ludzie lubią zmiany i adrenalinę

Radek
@Jacek 23.09.2018 23:42

Ależ Jacku to wspaniała koncepcja jest i wspaniały pomysł. Tez tak uważam, że tak jest jak mówisz. Oczywiście. Bardzo dobrze. Hohoha tylko TSA. To byłem jak (usunięte przez administratora)

Włodek
@Jacek 23.09.2018 23:42

Tez uważam ze jest bardzo dobrze. Nikt nie dba o nas tak jak (usunięte przez administratora) nasz kochany jedyny wspaniały i na tą okoliczność najmądrzejszy

hrabina
@Martens 22.09.2018 22:32

Jaką krzywdą i cierpieniem ludzi.... widocznie im pasuje tam praca i nękanie. W dzisiejszy czasach to pracownicy dyktują warunki a nie pracodawcy, no ale tam pracuje ciemnogród i tyrają na nowe mercedesy i porsche. Zawsze w nagrodę mogą popatrzeć, zdjęcie sobie zrobić a niektórzy nawet na myjnie podjechać i zatankować.

Martens
@hrabina 28.09.2018 22:46

Co nie zmienia faktu, że cała góra ma ludzi za nic, gno jąc ich każdego dnia. Wyzysk, feudalizm i brak poszanowania dla podstawowych ludzkich wartości

Ada
@Dżony 21.09.2018 22:45

Noo niestety. Nie znajdzie się:(

Megi

Gdybym nie przeżyła to bym nie uwierzyła. Nie kieruję się nigdy opiniami z tego portalu bo pracowałam w kilku firmach, które mimo złych opinii okazały się w porządku. Tutaj niestety większość wpisów to prawda.

HR
@Megi 01.10.2018 15:55

To może jakieś konkrety, ku przestrodze innych

RH
@HR 01.10.2018 22:56

mało ich masz poniżej? Wszystkie prawdziwe.

HR
@RH 02.10.2018 21:11

Im więcej konkretów tym lepiej. Szczególnie na temat takich toksycznych firm.

Sysuniu

Czy ktosz z wasz wie jakie właściwości poszada tejafiu?? Idzie jeszeń i trochę się przeziębiłem. Szerdecznie pożdrawiam. Pjoter

Symon
@Sysuniu 27.09.2018 22:26

Polecam oscillococcinum Pozdrawiam Symon

anonymous

Witam,pojawiło się ogłoszenie na portalu pracuj.pl Dotyczy stanowiska Ph Nysa,opolskie, ktos cos jakies info?ile ph moze zarobic?jaka podstawa netto?

HR Manager
@anonymous 22.09.2018 00:18

Są bardzo dobre i atrakcyjne. Dostajesz ok kilkanaście tysia, skoda superb, iPhone, ipad, macbook, bogaty pakiet socjalny ( prywatny lekarz 24 h dla Ciebie i rodziny, prywatny trener osobisty w ramach Ultra Premium Hyper Benefit) umowa o prace z zagwarantowaną roczną odprawą. Dodatkowo super atmosfera, wsparcie przełożonych na każdym szczeblu, rozwój kariery w ramach „Zostań Prezesem”, chyba większość opisałem a jeżeli coś pominąłem to zachęcam dobpoczytania wpisów poniżej na forum bi chyba nie czytałeś

Ka

Proszę napiszcie jak wyglądają warunki w Tarczynskim na stanowisku Przedstawiciela Handlowego

HR Manager
@Ka 13.09.2018 19:08

Są bardzo dobre i atrakcyjne. Dostajesz ok(usunięte przez administratora), skoda superb, iPhone, ipad, macbook, bogaty pakiet socjalny ( prywatny lekarz 24 h dla Ciebie i rodziny, prywatny trener osobisty w ramach Ultra Premium Hyper Benefit) umowa o prace z zagwarantowaną roczną odprawą. Dodatkowo super atmosfera, wsparcie przełożonych na każdym szczeblu, rozwój kariery w ramach „Zostań Prezesem”, chyba większość opisałem a jeżeli coś pominąłem to zachęcam dobpoczytania wpisów poniżej na forum bi chyba nie czytałeś

HR Manager
@HR Manager 13.09.2018 23:26

A dlaczego usunęliście kwotę wynagrodzenia??? Czy to niezgodne z regulaminem??? Myślałem, że to forum służy dystrybucji informacji, ale chyba nie

Bartek

Ludzie w tej firmie mają (usunięte przez administratora) w głowie, zwalniają osoby z doświadczeniem, wiedzą i kompetencjami... I tak już nie ma kto pracować, w każdym biurze kamera z podsłuchem, zero prywatności a dziady lużą (usunięte przez administratora) prezesowi i trzymają paluszka prosto w dupce.. Żal, żenada i posmiewisko... Gratulacje dla tych którzy odeszli!!!!!

Janusz
@Bartek 17.09.2018 23:11

Pracują same klakiery i sługusy, armia z okolicznych wioch która trzyma się rękami i nogami w tej firmie bo dobrze wie że nikt ich nie zatrudni nigdzie indziej patrząc na ich aparycje,charyzme czy wykształcenie. Tam kadra kierownicza ma problem żeby maila napisać bezbłędnie A co dopiero się wysłowic... no ale przykład idzie z samej góry to nie ma się czego dziwić. Swój ciągnie do swojego.

Dobra duszyczka

Kto się chu*em urodził - kanarkiem nie umrze... ????

Roman

Słyszałem, że tam jest już fajnie. Ponoć podsłuchy i inwigilowanie maili są tylko w tygodniu. W weekendy tylko w uzasadnionych przypadkach i na wniosek brygady ds szczęścia w pracy. Czy to prawda? Jeśli, tak to chętnie zaaplikuję;)

Realista
@Roman 13.09.2018 06:13

Masz rację. Tylko w tygodniu, ale prezio jeszcze się nie obrobił z czytaniem i odsłuchiwaniem tych wyjątkowych sytuacji z weekendu od 2 miesięcy :))))))

Jarząbek
@Roman 13.09.2018 06:13

(usunięte przez administratora)! Tam jest wspaniale. Wszyscy uśmiechnięci i życzliwi. Zarząd bardzo profesjonalny i merytoryczny. Główny szef obdziela uśmiechy spod wąsa i nigdy, ale to nigdy nie powie złego słowa. Taki człowiek dusza:) Skoncentrowany na celach strategicznych tj: wynik finansowy, kurs akcji, gdzie będzie firma za lat 10 an nie takie tam typu kto zostawił światło w WC lub ile kaw wypiłeś, czy też kto zostawił śniadanie w lodówce. Kierownicy, zmotywowani, zawsze z wyciągniętą i pomocną dłonią. Polecam serdecznie

Klakier
@Jarząbek 13.09.2018 14:09

Tak jest, polecam wszystkim pracę, szczególnie po szkołach specjalnych firma daje duże możliwości rozwoju i awansu, bratnich dusz wam nie zabraknie :)

Mechał

Witajcie, Właśnie dostałem od rekruterki z TSA zaproszenie na stanowsiko Mistrza Utrzymania Ruchu w obecnie trwającej rekrutacji. Jestem doświadczonym Mgr. inż, z pełnymi uprawnieniami SEP, znajomością utrzymania ruchu głównie w branży automotive i pracuje obecnie w jednym z dużych Wrocławskich Zakładów. Szukam rozwoju i stabilizacji, mam Żonę i robię inne rzeczy niż tylko praca. Oczekuje szacunku do pracy takiego jaki ja daje pracodawcy, godnego traktowania, dobrej atmosfery i stabilizacji zawodowej. Czytam wypowiedzi w internecie i włos się jeży. Mam już swoją opinię w której chce się utwierdzić więc proszę merytorycznie pomóżcie- czy warto się tam wybrać? Nie mówię o rozmowie bo wiem, że na takiej moge powiedzieć wszystko - chodzi o zatrudnienie. Z góry dziękuje za pomoc

Junior
@Mechał 27.08.2018 07:33

Witaj, Wartości o których piszesz nie znajdziesz u tego pracodawcy. Masz rodzinę, wykształcenie więc trzymaj się z daleka od tej firmy. Tutaj wiodą prym ludzie bez wykształcenia ,kompetencji i bez rodzin(lub Ci co mało czasu lubią z nimi spędzać), zostaw dla nich ta firmę, odnajdą się w niej idealnie. Pozdrawiam

Xcc
@Mechał 27.08.2018 07:33

Zależy. Jak lubisz żonę i rodzinę to szkoda. Stabilizacja? No jeśli pan X będzie miał zły dzień to stabilnie szybko polecisz

Miki Rurk
@Mechał 27.08.2018 07:33

Szanowny Mechale, Nie wiem po co dopytujesz, gdyż na tym forum napisano już, chyba wszystko na co moderator pozwolił, a gdyby zniósł cenzurę to by Ci się włosy nie tylko na głowi zjeżyły. Pozwól zatem, że odpowiem Ci na poszczególne Twoje pytania/oczekiwania względem pracy w firmie Tarczyński: Oczekuje szacunku do pracy takiego jaki ja daje pracodawcy - kadra kierownicza, zarząd i właściciele nie przejawiają żadnego szacunku dla kogokolwiek poza grupą wybrańców, z której również raz na kilka lat wylatuje jakiś prominent "dla przykładu" Godnego traktowania - niestety będą wyzywany na każdym szczeblu, oraz mieszany z błotem za drobiazgi a jednocześnie Twój telefon i mail będą ciągle inwigilowane przez Najwyższe Oko, to godnego traktowania się nie spodziewaj Dobrej atmosfery - patrząc na punkty powyżej, to nie oczekuj dobrej atmosfery Stabilizacji zawodowej - jeżeli możesz wylecieć z tej pracy z dnia na dzień bo Twój pokłon nie spodobał się Najwyższemu to o stabilzacji też nie ma mowy

Mechał
@Mechał 27.08.2018 07:33

Dziękuję Panowie - to tylko formalność, dla uspokojenia sumienia - firma ma znakomity marketing i naprawdę profesjonalne HR co tworzy podłoże pod to by chcieć się tam zatrudnić. Czytając opinie pracowników, rozmawiając także na GL czi Li z kilkoma osobami z różnych komórek firmy, którzy ją juz opuścili upewniłem się, że szkoda zdrowia i czasu. Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam

Atomat
@Mechał 27.08.2018 07:33

Z automotive do FMCG, gratuluję odwagi, ale to się nikomu nie udało

Stary człowiek

Witam, wszystkie zamieszczone tutaj opinie w większości są prawdziwe. Zarobki jak po studiach są raczej dobre, dlatego jest to dobra praca tylko na początek. Najlepiej odbyć staż i rozpocząć współpracę z inną poważniejszą firmą. Praca w dużym stresie, co chwila jesteś "obserwowany", a jak akurat robisz coś przy komputerze choćby czytasz maila, możesz spodziewać się telefonu od przełożonego. Im więcej pracujesz tym lepiej, wracasz do domu a i tak czytasz i odpisujesz na maile. Zero życia prywatnego, dla rodziny zostają tylko weekendy, chyba że akurat wypada Ci dyżur to wtedy z tym czasem jest ciężko. Praca teoretycznie na 3 zmiany bo przeważnie raz w miesiącu wypada nocka, niestety jesteś na niej sam, często jest tyle pracy że nie można iść na przerwę. Co do tego co oferuje firma, to są to standardy, które stosują wszystkie firmy, z tym że np. pakiet LUX MED jest najtańszym pakietem, więc tak czy siak często do wizyt trzeba dopłacić. Socjal jest bardzo dobry, mieszkania są zadbane, przeważnie mieszka się w 2-4 osób przy czym w większości każdy ma swój pokój. Ja sam, dobrze wspominam czas pracy w Tarczyńskim ale traktuję to raczej jako "wdrożenie" do prawdziwej, dobrej pracy.

rami
@Stary człowiek 14.03.2018 13:32

A powiedz mi proszę na jakim stanowisku pracowałeś... Ja otrzymałem ofertę pracy na utrzymaniu ruchu stanowisko elektro mechanik, możesz mi coś więcej powiedzieć....

Hahaha
@rami 20.08.2018 09:42

Hahaha

Salamandra
@Stary człowiek 14.03.2018 13:32

Hej, mozesz opisac na czym polega na praca na 3 zmiany ?? jak to sie rozkłada i jak jest układany grafik ? jak często jest ten dyzur w weekendy ??

Mechał

Hmmm gdzie podziało się moje pytanie czy warto iść na rekrutacje na konkretne stanowisko? Czyżby moderacja z rana?

Jola

Witam! Kupiłam kiełbasę śląską 95% mięsa z logo,,jesz lepiej,żyjesz lepiej"-no i taki wstyd,kupiłam więcej,zgrzałam dla gości i uwaga...same perfumy,no nie dało się nawet ugryźć a co dopiero przełknąć????????????co Wy tam dodajcie?Porażka!

Zdzisław
@Jola 21.07.2018 10:05

Ciężko mi się z Panią zgodzić. Wie Pani na czym polega fenomen tej firmy, że pomimo traktowania ludzi jak śmieci mają bardzo dobre produkty

Wlodziu
@Jola 21.07.2018 10:05

pozostałe 5% to bąki szefa i przydupasów

dvxvxc
@Jola 21.07.2018 10:05

pani jawnie bredzi. co jak co ale produkty Tarczynski ma dobre. co innego praca u nich. Jeszcze jedno. Na tym portalu nie ocenia się produktów tylko PRACĘ

anonymous
@dvxvxc 23.07.2018 10:19

Dzisiaj kupilam kielbase slaska w NETTO w Niemczech i niestety tez zawiodlam sie, Nie da sie jesc. Obrzydliwe. To sa stare indianskie mokasyny i bawoli nawoz. Popieram poprzednia opimie w 100 %

marketing

Jak wygląda atmosfera w dziale marketingu? Na co się przygotować? Aplikować czy lepiej sobie odpuścić?

Adi
@marketing 21.08.2018 19:46

Hmmm a może zacząłbyś od poczytania forum. Ta firma to nie jest kwestia działu tylko firmy samej w sobie.

Merch

Te wszystkie negatywne opinie mnie totalnie zaskakują, czyżby ból niezatrudnionych ? Aplikowałem na stanowisko Mobilny Merchandiser, po 3 tygodniach się odezwali, zaprosili mnie na rozmowę w miejscu zamieszkania (Pomorskie). Trzy dni potem dostałem zaproszenie do współpracy, mogłem sobie wybrać termin rozpoczęcia, wiązało się to z wyjazdem na 5 dni do Trzebnicy, koszty dojazdu na własna rękę, za to zakwaterowanie zapewnli i to w całkiem niezłym 4 gwiazdkowym hotelu Trzebnica, śniadania tez opłacili. Szkolenie polegało na poznaniu każdego działu w firmie w głównej siedzibie, Ujescisko. Zakład totalnie profesjonalny, świetna organizacja, dużo kontroli (alkomat na wejściu itd.) ale to normalne przy tak dużych zakładach. Standardy czystości itd. bardzo wysokie. Ludzie za równo szkoleniowcy jak i przełożeni mili, pomocni, wyrozumiali. Służbowe auto (3 letnie) po 3 msc pracy możliwość robienia prywatnych kilometrów. Stały kontakt i wsparcie ze strony przełożonych podczas pracy, trochę nadgodzin nie płatnych, ale można je sobie odebrać wcześniej kończąc w luźniejsze dni. O ile ktoś sumiennie wykonuje obowiązki to nie ma problemów. Zarobi w porządku, umowa o prace, pełne ubezpieczenie. Nie wiem jak ludzie z produkcji, ale ja jestem osobiście bardzo zadowolony. Polecam, zwłaszcza ze firma jest w fazie totalnego rozwoju, a ostatnio doszła do porozumienia z producentami zza oceanu i wchodzi na rynek USA ;)

Zdeniu
@Merch 04.08.2018 12:10

Kto Ci odda tam nadgodziny ? Co ty piszesz... "to nie apteka" Trochę nadgodzin ? Popracuj jeszcze chwilę i zobaczysz, z nowymi zawsze obchodzą się jak z jajkiem. Do pierwszej zjebki szefa że np za szybko jesteś na przerwie albo ktoś z kolegów z biura obchodzi urodziny i składasz mu życzenia w biurze.... marketing coś o ty wie, spytaj kolegów z działu ;) Coś mi tu śmierdzi wpisem hr. Umowa o pracę z pełną kwotą czy z premią uznaniowa którą Ci zabiorą jak za dużo będziesz prywatnie korzystał tym swoim 3letnim autkiem albo za mało nadgodzinek wyrobisz. Pełną opiekę medyczną też masz szkoda że l4 musisz konsultować z przełożony czy możesz skorzystać.... Z urlopikami też ciężko bywa :) Produkcja tam ma chyba najlepiej....8h i do domciu. Nadgodziny płatne.

oneba
@Merch 04.08.2018 12:10

Widać, że jesteś bardzo zaznajomiony z firmą, w której jesteś ztrudniony :) Ujeścisko? srsly? :D

ABC
@Merch 04.08.2018 12:10

O stary, ale pracownicy czytający to forum (a jest ich mnóstwo) będą mieli z Ciebie polewkę :) nick Merch naprawdę był bardzo oryginalny, zwłaszcza, że napisałeś na jakim rejonie działasz :D a serwisantów tam jeśli nie Ty jeden to max 2. Tylko się nie posikaj jak dostaniesz nowe auto bo zaraz Ci się w obecnym leasing skończy.

Akcent
@Merch 04.08.2018 12:10

Hahahaha nowy dział HR widzę działa ;) Żałosne jest takie mydlenie....ktoś kiedyś za te kłamstwa dobierze wam się do (usunięte przez administratora) i zostanie wam tylko szukanie Ukraińców do biur, lecz z nimi też ostatnio ciężko;)

anonymous
@Akcent 05.08.2018 16:52

Jaki HR ? HR by mądrze napisał, a tu widać że chłopak ma pierwszą pracę i mało rodziny nie sprzeda za pomarańczowy :) P.s Niech się dowie dlaczego Jego poprzednik zrezygnował :)

dg
@Merch 04.08.2018 12:10

ahahahhaa ja pamiętam jak ja byłem zachwycony po szkoleniach. pożyjemy zobaczymy

Była
@Merch 04.08.2018 12:10

To jest ta Psedureklama a jest tam tam jak pisza. Wole wode i suchy chleb niz tam prqcowac.

Szuwarówszum
@Merch 04.08.2018 12:10

Nie wiedziałem, że są już takie silne dopalacze, nie bies tego bo się wykoncysss

Gigi

To co tam się wyprawia jest przykre. Szkoda zdrowia waszego i waszych rodzin na pracę w tym miejscu. O pracy tutaj można napisać dobra książkę. Jest to bardzo dziwne że w dzisiejszych czasach istnieje jeszcze taki pracodawca, ale to do czasu, ludzie chyba nie sa aż tak ślepi i głupi...

Miki
@Gigi 13.08.2018 23:19

Można o nich film nakręcić. Byłby to pierwszy taki gatunek: czarna komedia sensacyjna o podłoży thrillera z elementami horroru:))))

Pej
@Gigi 13.08.2018 23:19

To prawda @Gigi

Lech

Nie polecam, zakład funkcjonuje jak (usunięte przez administratora), ludzie wykorzystywani do granic możliwości, atmosfera również podobna. Trzymać się z daleka, wszystkie negatywne opinie to 100% prawda, Wszechobecna rasa panów, nigdy więcej, to miejsce to stan umysłu.

Kuba

Pracuje w agro Rydzyna, Tarczyński jestem z wami.

Spoko

Witam komentujących przygłupów z antyPISowskiego psychiatryka ! Ale debile wypowiadają się na tym forum wszystko co dobre to jest złe a co złe to dobre. Chyba jedzą szczawiówkę niesiołowskiego, bo im mózgi zzieleniały do reszty. http://pl.memgenerator.pl/mem-image/ja-pierdole-ale-patologia-pl-ffffff

dsazcx
@Spoko 16.07.2018 09:47

co twoja zdebilała wypowiedz ma wspólnego z firmą która nie ma nic wspólnego z posłem?

Zostaw opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.