Ideal Work Germany

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Warszawa - Ideal Work Germany Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Germany

Opinie o Ideal Work Germany Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Germany!

Bolo

02.07.2016 15:24

Witam ile można zarobić za caly miesiąc, bez znajomosci jezyka po odciagnieciu za dojazdy i zakwaterowanie ile zostaje do reki?
Przemek

28.06.2016 22:10

Co ty Darek za bzdury gadasz?Nie ma patologii?A nie chciał cię Olek pobić?Nie pamiętasz już?Jak ci pojechał,że rękę można odciąć?Zastanów się Darku co piszesz bo my pamiętamy wszystko.
Dawid

28.06.2016 19:21

Na pewno nie z Ideal Work Germany-odradzam..
zainteresowany

29.06.2016 14:37

To będzie mój pierwszy wyjazd do niemiec. Chciałbym jechać z jakoś sprawdzoną firmą. Kogo polecasz?
były pracownik

28.06.2016 16:10

Praca nie jest lekka. Pracowałem kilka miesięcy, myślałem, że w Holandii będzie lżejsza praca, a było ciężej, kompletny zjazd. Wracam do Polski, rozejrzę się, ale możliwe że wrócę tutaj do Niemiec.
Viola

28.06.2016 16:00

Dzięki za info. Nie chcę wyjazdu ani do Anglii ani do Holandii. Tam to jest patologia. Z tego co słyszałam, to jednak w Niemczech jest inny porządek. Z kim warto pojechać?
Anty Ideal

27.06.2016 23:12

Droga firmo ,jak chcecie jeszcze mieć szanse utrzymać się na terenie DE rozpatrzcie zatrudnienie nowego kordynatora wręcz motywuje ludzi do porzucenia tej pracy ,jego niekompetencja i brak załatwienia najprostszych problemów to jest wstyd ,pomińmy wasz wkład który zawsze był dla pracowników wiadomy (dno) to Ariel już przegina ... nie polecam tej firmy (umowa ,zarobki ,podejście do człowieka itp itd)
Viola

27.06.2016 10:36

Mój chłopak z nimi wyjeżdża. Czy ta praca jest w porządku, tzn. pieniądze i zakwaterowanie?
obecny pracownik

28.06.2016 00:05

Viola ja tu pracuję ponad półtora roku ta ;straszna patologia: to właśnie ci, którzy już tu z różnych powodów nie pracują i wylewają swoją frustrację. Ja również jak i moi koledzy zapisujemy sobie godziny i jeszcze nie miałem żadnych niezgodności.Przez pierwsz 4 miesiące pracowałem na Pausach i moich zarobków zdecydowanie nie mogę nazwać groszowymi. Być może dla niektórych jesteśmy ;niezaradni życiowo; bo nie interesuje nas ;picie ćpanie; ale tych :zaradnychch życiowo: już tu po prostu nie ma i jak widać z powyższego wpisu bardzo im tego szkoda.Ogólnie polecam, stwierdzenie, że pracują tu sami alimenciarze i majacy konflikt z prawem jest kompletną bzdurą, w większości pracuja tu teraz młodzi ludzie (teraz w wakacje maturzyści , studenci). Byli pracownicy którzy z różnych powodów rozstali sie z firmą lub firma się z nimi rozstała starają się przestraszyć innych. Tak naprawdę bardzo im szkoda, że już ich tu nie ma. Jeśli chodzi o kontrole z Inspekcji Pracy to nie wiem, czy to prawdda ale jeśli tak to nie widzę w tym nic złego, jeśli firma jest w porządku to nie obawia się żadnych kontroli (choćby nasyłali je sfrustowani byli pracownicy)
sass

25.07.2016 15:39

a jak jest z tymi godzinami ile wychodziw miesiacu? ponoc tylko 7 godzin dziennie sie pracuje od poniedzialku do piatku troche mało ?
Jarek

27.06.2016 10:27

Biorę pieniądze w euro, bo mam wybór. Pieniądze się zgadzają i są na czas. Praca jak praca. Jak znajdę lepszą to pójdę do lepszej. Ale jak wolicie siedzieć i narzekać - każdy ma wybór.
Jarek

24.06.2016 09:13

Kasa zawsze jest w terminie. Ja biorę w euro. Dziwne Przemek, że robota niewolnicza, a ty tu siedzisz.
Kamil

25.06.2016 19:04

No i co,że bierzesz w euro jak pracujesz jak niewolnik na jakąś agencje,która cię ciągle oszukuje.A to,że pieniądze są na czas to jakiś bonus?Każda normalna firma powinna wypłacać pieniądze w terminie.Ale ta firma normalną nie jest i wiele razy już udowodnili,że pracownik się dla nich nie nic nie liczy,no chyba,że spowiada się koordynatorowi to jest nietykalny jak ci dwaj co złapali (usunięte przez administratora) ,koordynator narobił afery że ich pozwalnia,a i tak dalej pracowali.Natomiast dobrych pracowników pozwalniał nie podając logicznego wytłumaczenia.To jest porządna firma?
Przemek

23.06.2016 22:13

Praca niewolnicza.Można zostać kaleką lub psychika zrujnowana.Co kto woli. (usunięte przez administratora)
Mateusz

22.06.2016 23:27

Mam zaplanowany wyjazd na przyszły tydzień. W marcu byłem z inną firmą, ale zjechałem. Czy ta firma płaci w terminie? W biurze mi powiedzieli, że płacą w euro, to prawda???
NNN

23.06.2016 08:04

Wypłaty zawsze są w terminie. Można sobie wybrać czy w euro czy w złotówkach, co kto woli.
Jakub

21.06.2016 20:58

odejdz
Jakub

16.06.2016 19:01

Nie publikują wszystkich komentarzy!
niezadowolony

16.06.2016 09:37

No jak widzisz. Nie tylko Ty i takich napewno jest wielu bo przecież jak można tak traktować ludzi. Zresztą co się dziwić. Z Zmęczona życiem i pracom. .. ech. Co za ludzie. A czy ktoś mi odpowie o co chodzi z tymi trzema godzinami pracy z rana i kilkoma popołudniu? No bo najpierw opowiada coś o dzielnych dniówkach po kilka godzin, a potem o pełnym etacie 8 godzinnym. W Niemczech pracuje się 7 godzin, a umowy są na 0.75 etatu. Coś tu nie gra, albo okłamuje by skusić do pracy, albo już jej ta praca nie pasuje. Taki pracownik z poważnej firmy za mówienie nieprawdy powinien na dywanik być wzięty.
niezadowolony

09.06.2016 12:44

Widzę, że mój ostatni wpis sie nie pojawił... tak wygląda koszenie złych opinii... przypomnę iż jestem zbulwersowany zachowaniem rekruterki z Krakowa. Na wiadomość o tym, że razem z kolega nie jadę do pracy, bo mamy coś innego znalezionego, to nie zdążyła nawet nacisnąć czerwonego przycisku na telefonie, jak juz nas zwyzywała od popierd... itp kur. cyt: Ja pierd... ale tłumoki i poj..y, jakieś popierdo...e ćwoki - i jak tu ku..a znaleźć normalnego pracownika.... .... Jak moze ktos taki rekrutować, jesli wogule rekrutuje... firma szybciej padnie niz zyska przez takie osoby.
Mariusz

11.06.2016 19:05

widzę, że nie tylko ja miałem podobnie bo jak widze takze nie tylko wobec mnie zachowala się ta osoba nieładnie. Pani Barbara po przedstawieniu sie gdy zadzwonila zapytala czy jestem nadal zainteresowany. W trakcie rozmowy najpierw namawiała do wspolpracy, potem powiedziała, że jak na razie nie ma nic, dopiero w drugiej polowie czerwca bedzie cos nowego... wiec nie wiem czy jest coś czy nie ma. Ale wulgarnosc jaka miała miejsce po skonczonej rozmowie nim w słuchawce ucichlo, przeraziła mnie... albo to jest zmęczenie już pracą, stanowiskiem, albo sie ta kobieta nie nadaje na korektura... tragedia... a najciekawsze jest to, że dzwoniła do mojego znajomego, który mieszka w innej czesci Polski, i jemu zapewniała że praca jest od już. Inny znajomy tam pracuje, dlatego chciałem pracować, dlatego aplikowałem. Firmo IDEAL, wspolczuje wam takiej pracownicy, bo faktycznie, kurczy sie w Neuenstein i Grossbeeren, a przez nią pracownikow nie znajdziecie. Radze zmienic rekrutera...
Piotr D.

09.06.2016 10:30

Jak bardzo pomocne? Pseudo rekruterka nie zdąży nacisnąć przycisku z czerwoną słuchawką na telefonie i już wyzywa używając wulgarnych słów. Powód? Zadzwoniła zapytać dlaczego jednak nie jadę z kolegą, czemu zrezygnowałem. Pomimo grzecznego wytłumaczenia i dziwnym stwierdzeniem, że gdybyśmy się jednak zdecydowali kiedyś, to proszę o kontakt. .. po słowie: Do usłyszenia - padło : Noszenia k...A co za ćwoki... ja pierd..e I za chwilę dopiero rozłączyła się. No jak tak się zachowuje po każdej rozmowie to czy w ogóle co mówi jest prawdą, czy kłamstwo to wszystko czy naciąganie. .. żenada. Szefowie pewnie nawet nie słyszą jej rozmów i zachowań. Ale cóż. .. nie polecam.

03.06.2016 13:18

Pseudo firmo Ideal.Czy kontrole z inspekcji pracy już były??
matrix

01.06.2016 14:22

W pracy idzie wytrzymać nigdzie nie ma lekko, ale co do koordynatora to fakt pan dariusz g. jest niekompetętną osobą,zajmuje sie błachostkami a nie raz wręcz jest bezczelny podsłuchując pod drzwiami gdzie został podczas mojego pobytu tam 2 razy przyłapany szukając afer często przez niego urojonych nie słucha nikogo oprócz siebie czując się tam jak dyktator przypadki zmuszania do nadgodzin również odczułem na swojej skórze jak też że notorycznie kłamie cytując zmyślone przez siebie brednie i przypisując je nawet byłym już pracownikom. Co do pana majstra nie wywiązuje sie ze swoich obowiązków jest arogancki zle traktuje nowych pracowników podczas pracy kiedy widzi że na danej taśmie lecą ciężkie paczki ucieka na inna taśme pogadać sobie z innym pracownikiem który nie potrzebuje tej pomocy jeszcze bezczelnie jedzac sobie banana o ubrania robocze trzeba sie u tego pana dopominać miesiącami. Natomiast Panie z biura (P.Maria oraz P.Barbara)są bardzo miłe,rzeczowe i chętne do pomocy oraz współpracy. Bardzo mi pomogły podczas organizacji wyjazdu te 2 kobiety moge bez bicia nazwać kompetentnymi. Pozdrowienia dla tych Pań oraz pracowników mieszkających na tzw. (Kościółku)
Lucek

07.06.2016 18:19

Potwierdzam, ze biuro w Polsce jest pomocne. W porównaniu do innych agencja jes OK. Dla mnie płaca na czas i jej wysokość to najważniejsza sprawa. I w tym temacie tu jest duży PLUS.
xxwxw

25.05.2016 18:02

GLS_GROSSBEERENile mozna tam zarobic po odliczeniu wszystkiego ?
sass

25.05.2016 17:38

Witam ile godzin robi sie dziennie GLS_GROSSBEEREN ? ile tak naprawde mozna zarobi i jak jest z tymi dojazdami i hotelem ile zarobie po odliczeniu wszystkiego i czy robi sie soboty i niedziele?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work Germany?

Kontakt - Ideal Work Germany

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

marek

22.05.2016 10:17

Co ty opowiadasz?To najgorsza agencja pracy tymczasowej.(usunięte przez administratora) .Szkoda tam jechać.
TK

11.05.2016 13:03

Duzo czytalem opini zanim wyjechalem z nimi. Mjalem obawy ale wiekszosc sie nie potwierdzila. od siebie dodaje, ze jest OK
kwasny

05.05.2016 14:39

Kurcze, ludzie co wy zapodajecie???? jestem z nimi 3miesiac i zostaje do wakacji. praca ok i wyplaty na czas. ja POLECAM
lolek

29.04.2016 08:02

jednym słowem jak miejsce nie pewne, to można się spodziewać jednego wielkiego oszukaństwa, niestety ale to za fajne wszystko byłoby gdyby to co oni piszą w ogłoszeniach o pracę było prawdą
pomidor

28.04.2016 15:47

Panie z biura są bardzo pomocne a najbardziej księgowa i kadry do których nigdy nie można się dodzwonić a gdy mają wyjaśnić jaka jest stawka netto to po 5 minutach przemowy pada słowo to skomplikowane
pomidor

28.04.2016 11:56

Nie rozumiem jak to możliwe że szefowie firmy nadal trzymają stronę koordynatora mimo tylu skarg. Widocznie ma on może jakieś kompromitujące dane na temat ideala? Pytanie tylko kto to przetrzyma firma czy koordynator?Lepsi pracownicy pewnie wkrótce opuszczą ideala bo wszyscy czytają to co się dzieje na forum i znają prawdę. Praca koordynatora nie należy do najłatwiejszych ale nigdy jeszcze nie spotkałem tak nie kompetentnej osoby która nic nie robi dla pracowników. Zobaczymy czy ankieta przyniesie jakieś zmiany czy wszystko będzie znowu pozamiatane
J..............

27.04.2016 22:27

Nie mamy pewności,że dałeś wszystkie te ankiety,bo wiele napisaliśmy na twój temat,a pewności nie mamy,że one trafią orginalne w odpowiednie ręce.Znając ciebie i walkę o posadę to zrobisz wszystko by były na twoją korzyść.Już udowodniłeś pisząc komentarze podszywając się pod pracowników.Darku!Najwyższa pora odejść.I weź ze sobą majstra tego inteligenta też tu nie chcemy.

27.04.2016 09:59

Ale wy śmieszni jesteście w tym biurze.Dajecie anonimowe karty z pytaniami typu jak nam się w firmie pracuje.Jak oceniamy pracę koordynatora itp.A te karty rozdaje i zbiera nikt inny jak osoba o którą jest najwięcej zamieszania.Czy wy jesteście poważni??Mało wam co ludzie mówią i pszą na ten temat?Dlaczego ciągle ludzie przyjeżdzają i zaraz wracają?Ciężka praca to jedno,ale podejście i zachowanie tego człowieka jest naganne.Do czego musi dojść,żebyście przejrzeli na oczy,że ten człowiek nie jest godny tego stanowiska?Szefowie!Prosimy Was po raz kolejny nie chcemy dalszej współpracy z (usunięte przez administratora)
ariel

24.04.2016 17:40

mam pytanie jezeli umowa jest miesięczna to dlaczego jeszcze pracujecie ?problem z lokalem służbowym ?wynająć własne mieszkanie i nie będzie problemu z podatkiem.będzie można pić przez cały weekend !i nikt sie nie pojawi.praca za ciężka to po miesiącu poszukać lżejszej i lepiej płatnej!człowiek ma wolną wolę i może wybierać to nie obóz pracy .trzeba troche wysiłku włożyć i zmienić jak tu jest ciężko i nisko płatnie .pozdrawiam właśnie zacznie się ostatni tydzień miesiąca 7 dni na myślenie .
Szymon.D

25.04.2016 01:03

Darku.Przecież ja już nie mieszkam tu jakiś czas,pracując w tej firmie,a podatek za mieszkanie i tak płacę.Więc co ty tu ludziom kity wciskasz?No dlatego chcemy odejść do GlS bo nam się nie podoba jak nie udacznie zażądzasz tą firmą.A co do obozu pracy to mógłbym się kłucić.Zapraszam cię z nami do kontenera,a w miesiąc czasu zgubisz ten bebech co masz od piwa i żarcia.Ciekawe ile byś wytrzymał przy takim tępie pracy.Myślę,że zawał po dwóch godzinach z twoją kondycją.Więc nie pisz,że to praca super ekstra.

24.04.2016 17:54

Tak zgadzam się Z Panem koordynatorem tu nie obóz pracy
Sosnowiec Michał

24.04.2016 13:14

No wiem, ale nie znając języka niemieckiego czy jest szansa , żeby gls się ze mną wogole skontaktował? Przez tą agencje idzie jakoś zarobić? I czy ta firma wogole coś gwarantuje. Proszę o odpowiedź bo serio jestem zdecydowanie nastawiony na wyjazd z tego idiotycznego kraju.

24.04.2016 21:49

NIE Z TĄ FIRMĄ!W TEJ FIRMIE JEST TYLKO WYZYSK I STRASZNIE MAŁE PIENIĄDZE ZA TĄ KASĘ.
Firo

30.06.2016 09:07

a masz jakieś porównanie?
Andrzej.Były pracownik

24.04.2016 12:46

Gdy by się tak dobrze tam zarabiało to nie handlowali by tam narkotykami.Dwóch złapali na granicy i jeden pracuje do dziś.Tak pan koordynator miał go zwolnić,a daje przyzwolenia na handel.
ariel

24.04.2016 17:31

z tego co wiem to już od paru tygodni nie pracuje wiec wiadomści radziłbym aktualizować
B.T.

26.04.2016 11:21

Możesz iść pracować poprzez HR Navigator. Oni też zatrudniają w Neuenstein, Grossbeeren, a także w Holandii, skąd pracownicy Neuenstein mają "działki" do używania - skoro mowa o tym, że handel tam jakiś jest. (usunięte przez administratora) A co do IWG - hejterów jak widać tu jest pełno, jak na każdym portalu. POLECAM każdemu kto czyta te "Opinie" aby nie opierał się na tych "Opiniach" tylko pogadał bezpośrednio z osobami, które zatrudniają. Złych opinii nie piszą prawdziwi pracownicy, no chyba, że są tak sfrustrowani życiem, że zamiast szukać nowej pracy, tracą czas na dyskusje. A jeśli mają czas na pisanie, to znaczy że stać ich na życie, a skoro stać to zarobili bardzo dobrze pracując w IWG. Zatem po co te hejterskie i złe opinie? Frustraci, zajmijcie się normalnym życiem. Tylko poważny i inteligentny poszukujący pracy wie, że nie należy brać do siebie tego co tutaj jest wypisywane, bo nie dość że ta Dziwna dyskusja niby pracowników jest żenująca, to widać iż to typowy hejt, aby zniszczyć IWG. Równie dobrze można hejty zostawiać pod wieloma innymi firmami i zapewne też tak jest. Dziecinada rodem z Sieprawa.
Sosnowiec Michał

24.04.2016 10:40

Mam pytanie czy orientujecie się jak mozna się dostać do magazynu gls w neunstein? I ogólnie jak tam jest z pracą? Da się zarobić? Czy trzeba znać język?
Szymon

24.04.2016 11:48

Możesz złożyć papiery bezpośrednio do GLS i czekać.Nie polecam pracy przez tą śmieszną agencję Ideal Work Germany.Zresztą z tej pseudo firmy wszyscy co w porę się otrząsną i zobaczą jak agencja nas oszukuje to uciekają do GLS.

24.04.2016 09:50

Chyba kolego jesteś bardzo lubiany przez Wielkiego Pana koordynatora i nakazał Ci pisać bzdury na tym forum żeby firma była taka dobra i wspaniała a Ty W zamian dostaniesz awans od Wielkiego Pana i przejdziesz na 7.Znając tego człowieka jestem pewien że tak jest więc pisz tak dalej a awans blisko
Pracownik Neuenstein

24.04.2016 10:18

Drogi kolego wskaż proszę co w moich wpisach jest nieprawdą chętnie sie do tego odniosę. Na przejsciu na 7 mi nie zależy, nie potrzebuje żadnego awansu, po prostu wkurza mnie czasem jak tu wejdę i czytam te kompletne głupoty jakie ktoś wypisuje nie wiem w jakim celu. Ja nigdzie nie napisałem, że firma jest wspaniała ale że jest tak tutaj fatalnie to też gruba przesada.

23.04.2016 21:40

Taka porządna firma a tyle dobrych pracowników odchodzi do GLS.To o czymś świadczy i nie trzeba komentować.Firma dziad i oszust!

23.04.2016 14:29

Widzę Pracownik Neuenstein że jesteś BARDZO ZADOWOLONY z pracy w tej firmie więc polecaj tę pracę swoim znajomym a ludziom którzy szukają opinii na temat tej firmy napisz prawdę tak jak piszą ludzie wypowiadający się na tym forum i nie broń Wielkiego Pana i tej nieuczciwej firmy
Pracownik Neuenstein

23.04.2016 15:28

Ja piszę prawdę, proszę pokaż mi w czym kłamię. Większość opinii piszą ludzie którzy tutaj nie pracują. Jak wspominałem jestem tutaj już prawie rok i naprawdę widziałem różnych ludzi którzy przestali tu pracować (jedni nie dawali rady inni mieli różne inne problemy o których nie chce tutaj pisać) myślę, że większość negatywnych wpisów to efekt ich frustracji z powodu że już nie pracują a przecież jeśli tutaj jest tak okropnie to powinni być zadowoleni że już ich nie ma. Wpisy w stylu Agencja okrada ludzi muszą być czymś poparte, większość moich kolegów nie czuje się okradana, jeśliby tak było już dawno nikt by tu nie pracował. Nikogo tutaj nie bronię przedstawiam tylko obiektywnie warunki w jakich pracuję i mieszkam.

23.04.2016 10:25

A gdzie nasze karty EKUZ i druk A1?????NIE MA I NIE BĘDZIE a pytany WIELKI Pan koordynator nawet nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie więc nie mów mi Pracownk Neuenstein że ta firma jest taka ekstra.Ekstra to ona jest w oszukiwaniu ludzi!!!!!! Nie pozdrawiam

23.04.2016 09:26

§ 14. INNE ZOBOWIĄZANIA STRON 1. Koszty związane z dojazdem do miejsca świadczenia pracy i powrotem do kraju jak również wyżywienia pracownik pokrywa we własnym zakresie. 2. Agencja Pracy Tymczasowej zapewni Pracownikowi Tymczasowemu kwatery na czas trwania mowy. Pracownik dopłaci Agencji Pracy Tymczasowej do kosztów kwatery kwotę 14,50 EURO za każdy dzień absencji pracowniczej (usprawiedliwionej i nieusprawiedliwionej), poza absencją wynikającą z urlopu wypoczynkowego lub innej usprawiedliwionej nieobecności w pracy, na którą Pracodawca wyraził zgodę na podstawie wniosku Pracownika (tj. urlop okolicznościowy, nieobecność usprawiedliwiona niepłatna na wniosek pracownika, opieka z art. 188 Kp.) Dopłata do kosztów kwatery nie obowiązuje również w przypadku niezdolności do pracy powstałej w wyniku uznanego wypadku w pracy.

23.04.2016 09:10

28.04.2016 13:11

Ta firma to jedna wielka bzdura.A panią z biura to nawet się oddychać nie chce bo potrzeba do tego wysiłku.A Tobie Adamie radzę nie bronić tej strony,bo skoro tam pracujesz,to wiesz gdzie jest prawda.Wystarczy wziąść tą umowę do byle jakiego radcy prawnego,a wtedy ci powie kto tu ma racje.

28.04.2016 14:25

Ja jakoś nigdy nie miałem problemu z paniami z biura,zawsze były pomocne i wszystko otrzymałem. zadziwiające że Ty je miałeś (pewnie nigdy nie dzwoniłeś albo dzwoniłeś wrzeszcząc) za wszelką cenę chcesz wszystkich obrazić . I nie wmawiaj mi swojej prawdy skoro ja uważam inaczej. Skoro uważasz,że firma bzdura to po co pracujesz ? źle Ci ? to szukaj miejsca gdzie indziej.

22.04.2016 14:33

Pracownk Neuenstein

22.04.2016 15:42

A gdzie mieszka większość Pauz, nie masz kolego pojęcia o tym to nie pisz bzdur, że jesteś taki ambitny to z pewnością znajdziesz lepsza pracę. Nie masz widzę kompletnie pojęcia o ubezpieczeniu, gdybym musiał leżeć e klinice to jestem przecież ubezpieczony w polskim ZUS, przedstawiam potwierdzenie ubezpieczenia A1 i póki jestem ubezpieczony mam prawo leczyć sie w całej Uni Europejskiej (Generali jes tylko dodatkowym ubezpieczeniem). Proszę podaj jakiś przykład jak to zostałeś okradziony przez Agencję, pisząc tekie bzdury obrażasz zarówni mnie jaki innych chłopaków którzy tu ciężko pracują i świetnie sobie daja radę i nie czują się okradani.

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Germany