Ideal Work Germany

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Warszawa - Ideal Work Germany Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Germany

Opinie o Ideal Work Germany Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Germany!

Tomasz .J

08.12.2017 12:02

marek33 - masz rację że inaczej jak w ogłoszeniu - ale da się uciągną i kasę płacą na czas - ostatnio jak robiłem w innej firmie i kasy mi nie wypłacili i jeszcze za lokum musiałem bulić. Jak masz gdzieś dobrą lekką robotę za pewna kasę daj cynka- chętnie przeskoczę. Bo Ci płacą i to jest dobre!
Marko

30.11.2017 21:14

Czesc a jest ktoś z krakowa?
TED

30.11.2017 12:52

Dawid, a gdzie pracowałaś - bo właśnie zastanawiam się nad wyjazdem? a chociaż płaca kasę na czas?

10.11.2017 10:46

xanienq

10.11.2017 17:10

Mógłbyś napisać gdzie pracowałeś? :)
ciekawski

30.10.2017 14:06

Witam, na dniach mam wyjechać do pracy jako magazynier. Podzieli ktoś sie opiniami? Z góry dziękuje
Adas

09.11.2017 14:17

Witam. Ciekawski i jak mozesz sie podzielic info wyjechales? Bo tez mysle jechac tam
Adios

17.10.2017 11:51

Witam wyjeżdżam na załadunek/ rozładunek okolice kassel. Dzisiaj przeprowadziłem dłuższa rozmowe- wyglada obiecująca- bede informował
chetny

27.10.2017 11:54

i jak?
Janusz

20.10.2017 17:30

Witam,też chciałbym się coś dowiedzieć o Przekładaniu paczek w magazynie w Niemczech. Okolice Kassel.
Many

20.10.2017 10:42

czy ktoś wie coś na temat pracy w Kessel przy magazynie ?
Many

20.10.2017 10:42

czy ktoś wie coś na temat pracy w Kessel przy magazynie ?
aaaaaa

17.10.2017 17:41

Witam, wybieram się do Lipska na razładunek paczek. Może ktoś mi coś wiecej powiedzieć na ten temat ?
Silver

17.10.2017 06:53

Słyszałem że na Projekcie w Hermsdorf w sobotę była zadyma 3 jednostki straży pożarnej, ponąc brygadzista Krzysztof tak się napełniania że zasnął na stole a jedzenie zostawił w piekarniku. Wszystkie czujki na budynku się włączyły
mojaopinia

11.10.2017 11:32

Weźcie wyluzujcie, pracowałem w innych firmach i buliłem mnóstwo kasy za mieszkanie, tutaj oni pokrywaja 2/3 kosztow mieszkania... ja placilem tyle za tydzien, co place tu za miesiac, a dodatkowo warunki mieszkania sa lepsze... nie rozumiem tej spiny, lepiej pracowac przzez agencje i zeby rozliczali nas polacy a nie szwaby...
mojaopinia

11.10.2017 11:32

pracownik firmy

22.09.2017 20:22

Nie polecam!
Nnn

23.09.2017 11:03

Witam pracownik firmy dlaczego nie polecasz tak pytam bo zastanawiam sie nad wyjazdem na magazyn załadunkowy
kosmopolitan

16.08.2017 11:34

Cześć wszystkim! Na dniach wyjeżdżam do pracy w sortowni kurierskiej, jakieś opinie?

31.08.2017 10:48

moja opinia jest taka, zebys nie sugerowal sie opiniami i co kto mowi. Jedni chwala drudzy odradzaja. Przyjedz, popracuj chociaz miesiac i albo Ci bedzie odpowiadac albo wyjedziesz. To nie wiezienie wiec w kazdej chwili mozesz zrezygnowac. Powodzenia
auuuu

09.10.2017 13:22

powiedz jak u Ciebie, pojechales w okolice Kassel ? Mam oferte aby wyjechac wraz z dwoma kolegami, pozdrawiam.
Bartek

06.08.2017 18:44

Witam czy ktos sie wybiera na dniach do sortowni kurierskiej??jesli tak to prosze o kontakt [email protected] Jak tam jest naprawde??
Luluś

25.07.2017 18:31

Witam. Mam pytanie. Czy od was też chcieli pesel i adres, a potem przesyłali umowę?
Maciek

07.08.2017 11:44

Firma wysyła pracowników legalnie i bez orzeczenia o zdolności do pracy od lekarza nie wyjedziesz, stąd trzeba podać Pesel, który potrzebny jest do skierowania na badania medycyny pracy.
Zielak

22.09.2017 13:33

Tak bo muszą skierowanie na badania Ci wystawić. Jak wynika z art 229 § 2 k.p., pracodawca ma obowiązek skierować wszystkich pracowników na badania okresowe w przypadku ich niezdolności do pracy trwającej dłużej niż 30 dni.
Max

21.07.2017 14:11

Witam, ktos pracowal pracuje jako kurier to prosze o info jak to tam wyglada.
Zorro

12.06.2017 20:51

Chłopaki, to jazda. Miałem przerwę 2 miesiące i jutro mam busa. Do zobaczenia!
Grześ

12.06.2017 20:49

Waldi, ja wyjeżdżam znowu jutro. Może się spotkamy?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work Germany?

Kontakt - Ideal Work Germany

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

Waldek

12.06.2017 20:46

Pracowałem kilka miesięcy w ubiegłym roku. Bardzo szybko nauczyłem się skanowania. Polecam ogarniętym chłopakom.
Kozak

08.06.2017 19:44

Praca ciężka Ale są gorsze miejsca
Wojtek

24.05.2017 17:49

Ja pracowałem w 3 lokalizacjach. Praca podobna. Ludzie spoko.
Zembaty

19.05.2017 09:44

Smutne, ale żeby od razu od tak. Niemcy to piękny kraj.
Edeek

17.05.2017 00:14

Siema, także dostałem ofertę pracy przy paczkach, można wiedziec cos o warunkach mieszkaniowych ?

15.05.2017 23:06

Przemek

20.05.2017 15:51

Ja pracowałem i zdecydowanie nie polecam
Kozak

08.06.2017 19:42

Praca jak praca
mihash

14.05.2017 10:30

chciałem zapytać czy dużo jest teraz pracy to mnie najbardziej interesuje
Piwoszek

07.05.2017 18:10

Komuno wróć!
Krystian

07.05.2017 09:49

Jedyne co robił ten koordynator to zwalniał ludzi z dnia na dzień i wprowadzał metody niczym z lat 80tych gdy panowała komuna.
elo

10.04.2017 15:25

ahhahaha (usunięte przez administratora) br /> Panowie, pracuje po 8 godzin. Fakt nie jest to lekka robota ale w Polsce zapiedzielałem tak samo ciezko i po 12 godzin. życia nie znacie? jak mama dawała wszystko pod nos to nie dziwie sie że teraz ciezko... pozdro
jurek

10.04.2017 15:20

Nie wiem czemu niektórzy się tak pocą na tych forach. koordynator pomogł wam w dostaniu kindergeld, biegał żeby tylko was zameldowac zeby pare groszy wiecej wam wpadło a wy piszecie o jakiś spiskowych koordynatorach słabe to jest... najlepiej sie zwolnijcie i dajcie pracować normalbym ludziom
jurek

10.04.2017 15:20

mlody

02.04.2017 22:13

niepolecam ta firma to kompletna porazka
ala

01.04.2017 19:30

A czy ktoś wie jak się pracuje w tej firmie jako koordynator? Warto wyjeżdżać?
Monika

02.04.2017 19:58

Ala, byłaś już na rozmowie z HRami? Jak było? O co cię pytali? Ja też bym chciała z nimi wyjechać jako koordynatorka. Tylko ja bym wolała na Bawarię.
Nikt

21.03.2017 09:17

Silver, dzisiaj pierwszy dzień wiosny, a ciebie żółć zalewa ... szkoda. A z ciebie przecież dobry chłop jest.
Ł

13.03.2017 18:11

pracuję ktoś,albo jedzie do pracy 20 marca do firmy dpd,rozładunek i załadunek okolice Lipska?
s

14.03.2017 21:26

ja jadę
tomek

29.07.2017 10:41

I jak chłopaki praca przy tym rozładunku w sortowni kurierskiej w okolicach lipska? Jak sama praca, jak zakwaterowania?
Tatuś

03.03.2017 16:54

Pieniadze spoko praca tez. Pracuje kolo Berlina 8h dziennie 5 dni w tygodniu, weekendy mam wolne i jezdze do rodziny. Trzymajcie sie bo wlasnie spadam do coreczki ;)
maciek

03.03.2017 23:19

zapomniałeś dodać,że za dojazdy do pracy płacisz z własnej kieszeni...
Jugi

30.09.2017 13:05

Witam. Od 02.9.17 też zaczynam prace okolice Berlina. Zobaczymy jak to jest :)
fizyk

02.03.2017 16:39

czego wy sie spodziewacie w takiej robocie? wyjezdzalem do holandii anglii z roznymi agencjami i zawsze mi obcinali za kwadrat a tu jest za free. jak macie wysokie ambicje to szukajcie w innych kategoriach...
Merc CLK

02.03.2017 15:30

Elo wariaty,Popracowałem tam kilka miesięcy i mi tam się podobało. Hajs się zgadza, z chłopakami na kwadracie też w porzadku. Zarobiłem sobie na moje CLK 320 ;) wie ktoś czy mają jeszcze wolne wakaty? z chęciacia bym wrocil
Jack

26.02.2017 14:47

Jak wyglada praca kuriera w hesji lub berlinie byl ktos?

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Germany