Ideal Work

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

• Skierniewice
Warszawa - Jobwerke Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Sp. z o.o.

Opinie o Ideal Work Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Sp. z o.o.!

Piter

08.01.2018 11:20

pracuję pod Berlinem mamy z chłopakami fajną miejscówkę w kamienicy - płace 79 Euro - ostatnio jak pracowałem w Holandii w innej firmie buliłem 230 euro - dranie. u nas gra - równe chłopaki na lokalizacji - tylko Niemcy trochę cisną - ale dajemy radę- jest kasa bo płacą na czas.
    Matson

06.03.2018 18:24

Piter pod Berlinem na magazynie jesteś ?
    Gacek

02.03.2018 21:52

To była moja najgorsza praca w jakiej mi przyszło pracować????
    Karolek

19.02.2018 10:26

Cześć, pracowałem kiedyś w w 114 teraz chciałem zatrudnić się na kilka miesięcy a dostałem propozycję na hermsdorf 139. Słyszałem że tam jakiś psychiczny brygadzista jest?? Ktoś może coś podpowie czy warto?
    Piotr

17.01.2018 18:16

czy ktoś może powiedzieć jak wygląda praca kuriera - bo zastanawiam się nad wyjazdem do Lipska?
    Housemann

31.01.2018 01:20

Powiedz mi jak było? Byliscie w kawiarni na rozmowie? Kto płacił rachunek
    KolejnyKurier

12.02.2018 16:04

I jak, pojechałeś na tego kuriera? Albo ktokolwiek?

07.01.2018 14:50

Za174 godziny pracy w tym ekwiwalent za 2 dni urlopu minus 80 euro za mieszkanie plus za pranie 1180 na ręke
    anonymous

08.01.2018 09:04

Robert możesz podać stawkę godzinową jaką masz?

30.01.2018 21:19

8,91 brutto
    Karol

23.01.2018 21:15

Trzeba spóbowac i samemu zobaczyc czy odpowiada wam ta praca- kazdy szuka czegos innego. Firma solidna - placi i nie ma problemow z ponownym zatrudnieni u nich.

18.01.2018 12:23

ja musialem zjechać z projektu niestety, ale chyba do nich wroce. firma spoko normalnie da sie porozmawiać, panie z kadr mile i pomocne, dostalem zaliczke po paru dniach pracy nawet

07.01.2018 14:08

Przy 174 godzinach wypłata 1180 euro na reke w tym ekwiwalent za 2 dni urlopu i za pranie
    Tomek

05.01.2018 14:18

ja tam lubię te robotę- można się od Niemców dobrej kurierki nauczyć a potem może do Polski. ciężkie paczki i szybka robota, ale jak chcesz nauczyć się od lepszych to gra:-)

07.01.2018 08:41

A powiesz jak warunki mieszkalne? Dużo Polaków pracuje?
    anonymous

06.01.2018 14:39

Ile płaci się za mieszkanie? Ile na rękę po odciągnięciu kasy za mieszkanie? napiszcie przy jakiej stawce 8.94 czy 9.23
    marek

04.01.2018 14:27

życzę powodzenia,po tygodniu będziesz miał dość tej pracy i wszystkiego co z nią związane...
    Incognito

04.01.2018 22:50

A co tak źle jest ? Bo mam teraz jechać

05.01.2018 08:57

Ja widzę,że opinie są podzielone bo trochę o nich czyralem

04.01.2018 04:31

Witam. A posiada ktoś opinie na temat pracy jako kurier w tej firmie? Kurier Coś w Kassel Proszę o odpowiedzi ????
    bezstronny

16.12.2017 12:20

wiekszosc osob tu sie spina jakby nie wiadomo czego spodziewali sie po takiej robocie. To praca dla ludzi bez wybitnych kwalifikacji wiec gor euro nie ma sie co spodziewac. Warunki mieszkaniowe na poczatku sa dobre, kiedy pojawia sie jakies nowe, ale im wiecej ludzi sie przewija tym bardziej lokale popadaja w ruine. Mowiac krotko "jak sie dba tak sie ma". A po drugie jesli ktos chce zarabiac lepiej, to w tym kraju nie ma problemu. Wystarczy chodliwy zawod z doswiadczeniem i przynajmniej komunikatywna znajomosc niemieckiego. O ile z tym pierwszym jeszcze jacys ludzie by sie znalezli, to po niemiecku najwyzej guten morgen i aufwiedersehen
    Oszukany

18.11.2017 21:44

Nie polecam!! Praca w GLS okolice Kassel. Jest tobardzo ciezka praca , kiepskie warunki mieszkalne. Brak organizacji ze strony koordynatorow i firmy.(usunięte przez administratora)
    Tomasz Pollak

15.12.2017 12:35

W Polsce za taką samą pracę dostaniesz 18 zł brutto (~4,2 eur) i też będziesz pracował na wypizdowie bo tak są lokowane sortownie. W Polsce najwięcej sortowni jest w Strykowie(maps.google.pl). Akurat sam GLS to lekko dziadkowska firma. Ze wszystkich firm kurierskich Polecam UPS (mają politykę, że nie zatrudniają przez Agencję, ewentualnie tymczasowo albo DPD). W niemczech dostaniesz jakieś 13,5 eur brutto +dodatki na start. Tylko trzeba iść samemu a nie korzystać z usług pośrednika. Tutaj masz przygotowane na gotowe wszystko. Ciesz się, że Ci nerki nie wycieli i nie wracasz na piechotę do Polski : )

04.12.2017 14:14

Damian

06.12.2017 18:29

jedz zobaczysz jak wygląda to wszystko a potem napisz prawdę jak to wygląda trzymaj się
    Rafał

08.12.2017 12:38

Wustermark to spoko lokalizacja, wiadomo praca ciężka fizycznie, ale to chyba normalne. Jadąc na rozładunek/załadunek trzeba się z tym liczyć i nikt nie mówi przez telefon, że jest łatwo. Co do lokalizacji pracowało się tam fajno, z brygadzistą można na spokojnie pogadac i we wszystkim pomaga. Ja tam nie mogę napisać złego słowa, gdyby nie kwestie rodzinne to pojechałbym tam jeszcze raz
    Tomasz .J

08.12.2017 12:02

marek33 - masz rację że inaczej jak w ogłoszeniu - ale da się uciągną i kasę płacą na czas - ostatnio jak robiłem w innej firmie i kasy mi nie wypłacili i jeszcze za lokum musiałem bulić. Jak masz gdzieś dobrą lekką robotę za pewna kasę daj cynka- chętnie przeskoczę. Bo Ci płacą i to jest dobre!
    Marko

30.11.2017 21:14

Czesc a jest ktoś z krakowa?
    TED

30.11.2017 12:52

Dawid, a gdzie pracowałaś - bo właśnie zastanawiam się nad wyjazdem? a chociaż płaca kasę na czas?

10.11.2017 10:46

xanienq

10.11.2017 17:10

Mógłbyś napisać gdzie pracowałeś? :)
    ciekawski

30.10.2017 14:06

Witam, na dniach mam wyjechać do pracy jako magazynier. Podzieli ktoś sie opiniami? Z góry dziękuje
    Adas

09.11.2017 14:17

Witam. Ciekawski i jak mozesz sie podzielic info wyjechales? Bo tez mysle jechac tam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work?

Kontakt - Ideal Work Sp. z o.o.

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

Adios

17.10.2017 11:51

Witam wyjeżdżam na załadunek/ rozładunek okolice kassel. Dzisiaj przeprowadziłem dłuższa rozmowe- wyglada obiecująca- bede informował
    chetny

27.10.2017 11:54

i jak?
    Janusz

20.10.2017 17:30

Witam,też chciałbym się coś dowiedzieć o Przekładaniu paczek w magazynie w Niemczech. Okolice Kassel.
    Many

20.10.2017 10:42

czy ktoś wie coś na temat pracy w Kessel przy magazynie ?
    Many

20.10.2017 10:42

czy ktoś wie coś na temat pracy w Kessel przy magazynie ?
    aaaaaa

17.10.2017 17:41

Witam, wybieram się do Lipska na razładunek paczek. Może ktoś mi coś wiecej powiedzieć na ten temat ?
    Silver

17.10.2017 06:53

Słyszałem że na Projekcie w Hermsdorf w sobotę była zadyma 3 jednostki straży pożarnej, ponąc brygadzista Krzysztof tak się napełniania że zasnął na stole a jedzenie zostawił w piekarniku. Wszystkie czujki na budynku się włączyły
    mojaopinia

11.10.2017 11:32

Weźcie wyluzujcie, pracowałem w innych firmach i buliłem mnóstwo kasy za mieszkanie, tutaj oni pokrywaja 2/3 kosztow mieszkania... ja placilem tyle za tydzien, co place tu za miesiac, a dodatkowo warunki mieszkania sa lepsze... nie rozumiem tej spiny, lepiej pracowac przzez agencje i zeby rozliczali nas polacy a nie szwaby...
    mojaopinia

11.10.2017 11:32

pracownik firmy

22.09.2017 20:22

Nie polecam!
    Nnn

23.09.2017 11:03

Witam pracownik firmy dlaczego nie polecasz tak pytam bo zastanawiam sie nad wyjazdem na magazyn załadunkowy
    kosmopolitan

16.08.2017 11:34

Cześć wszystkim! Na dniach wyjeżdżam do pracy w sortowni kurierskiej, jakieś opinie?

31.08.2017 10:48

moja opinia jest taka, zebys nie sugerowal sie opiniami i co kto mowi. Jedni chwala drudzy odradzaja. Przyjedz, popracuj chociaz miesiac i albo Ci bedzie odpowiadac albo wyjedziesz. To nie wiezienie wiec w kazdej chwili mozesz zrezygnowac. Powodzenia
    auuuu

09.10.2017 13:22

powiedz jak u Ciebie, pojechales w okolice Kassel ? Mam oferte aby wyjechac wraz z dwoma kolegami, pozdrawiam.
    Bartek

06.08.2017 18:44

Witam czy ktos sie wybiera na dniach do sortowni kurierskiej??jesli tak to prosze o kontakt [email protected] Jak tam jest naprawde??
    Luluś

25.07.2017 18:31

Witam. Mam pytanie. Czy od was też chcieli pesel i adres, a potem przesyłali umowę?
    Maciek

07.08.2017 11:44

Firma wysyła pracowników legalnie i bez orzeczenia o zdolności do pracy od lekarza nie wyjedziesz, stąd trzeba podać Pesel, który potrzebny jest do skierowania na badania medycyny pracy.
    Zielak

22.09.2017 13:33

Tak bo muszą skierowanie na badania Ci wystawić. Jak wynika z art 229 § 2 k.p., pracodawca ma obowiązek skierować wszystkich pracowników na badania okresowe w przypadku ich niezdolności do pracy trwającej dłużej niż 30 dni.
    Max

21.07.2017 14:11

Witam, ktos pracowal pracuje jako kurier to prosze o info jak to tam wyglada.
    Zorro

12.06.2017 20:51

Chłopaki, to jazda. Miałem przerwę 2 miesiące i jutro mam busa. Do zobaczenia!
    Grześ

12.06.2017 20:49

Waldi, ja wyjeżdżam znowu jutro. Może się spotkamy?
    Waldek

12.06.2017 20:46

Pracowałem kilka miesięcy w ubiegłym roku. Bardzo szybko nauczyłem się skanowania. Polecam ogarniętym chłopakom.
    Kozak

08.06.2017 19:44

Praca ciężka Ale są gorsze miejsca
    Wojtek

24.05.2017 17:49

Ja pracowałem w 3 lokalizacjach. Praca podobna. Ludzie spoko.
    Zembaty

19.05.2017 09:44

Smutne, ale żeby od razu od tak. Niemcy to piękny kraj.
    Edeek

17.05.2017 00:14

Siema, także dostałem ofertę pracy przy paczkach, można wiedziec cos o warunkach mieszkaniowych ?

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Sp. z o.o.