Ideal Work

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

• Skierniewice
Warszawa - Jobwerke Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Sp. z o.o.

Opinie o Ideal Work Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Sp. z o.o.!

lucek34

20.05.2018 17:08

mozna zalatwic wszystko przez telefon, czy trzeba jechac do biura?
    Proszę

28.05.2018 18:39

Można załatwić przez telefon
    Seba77

27.05.2018 22:16

Jak jest przy kontenerach w Kasell agentura ideal work napiscie plis
    Seba77

27.05.2018 22:12

Co gnoja nie pasuje usuwają
    Kamilo92

22.05.2018 17:45

Ludzie odpiszcie co tam na tym GLS warto jechać? Płacą jak trzeba ?
    Andrzej

21.05.2018 21:12

Bardzo ciężka praca i na nocki????
    Kamilo9225

21.05.2018 16:42

Ja chce tam jechać do GLS i powiedzcie opłaca? Dzięki
    Mateusz

10.05.2018 20:04

Siema wszystkim, jadę we wtorek z kolegą i chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tą niekaralnoscia?? Wie ktoś coś na te temat?
    Jaca

19.05.2018 08:27

Hej. I jak praca odpowiada?Wszystko ok?

06.04.2018 08:55

Cześć! Czy polecacie pracę dla tej agencji? Jestem nastawiony na wyjazd, ale chciałbym się upewnić, że wszystko będzie OK.
    Robert Plazma

18.05.2018 13:26

na spokojnie możesz uderzać. Też się trochę obawiałem ale po przyjeździe ogarnąłem, że wszystko jest git. Kwatera jest, przejazdy pomiędzy robota a chata są i co najważniejsze wypłata się zgadza ;)
    Śląsk Pany

18.05.2018 13:24

Wczoraj zrobiłem badania do wyjazdu, a już dziś Pan z rekrutacji zadzwonił do mnie że mogę wyjechać w poniedziałek i że dotrzeć mogę ich samochodem bo koordynaror będzie busem we Wrocławiu. Kozak opcja !
    JWP

04.05.2018 09:53

Kurcze nie wiem o co niektórym chodzi... Praca, fakt ciężka ale mówili od razu ze łatwo nie jest. Wyjechalem w marcu i zamiesiąc na gls 1500 wyciągnąłem, nie jest źle.
    JWP

07.05.2018 11:52

Jakie brutto? To na łapę dostałem i fakt odciągneli za kwatere 89€ za miecha
    nigdywiecej

16.05.2018 20:47

1500 ale chyba zł.Jak w tej firmie max 1000-1200 euro.
    koko

15.05.2018 20:34

Podobno nie można więcej pracować niż 18 miecha w agencji czy coś
    Legnica

25.04.2018 15:29

Cześć ostatnio pracowałem w Krostitz (okolice Lipska) jak coś to polecam wyjazd. W porządku chata, jedna zmiana i chłopaki też w porządku. Ogarniam komunie córy i wracam. Jak chcecie jakieś info to piszcie odpowiem na pytania, piona ;)
    Kuszux

11.05.2018 11:27

Co to za praca ? Pozdrawiam. [email protected]
    Legnica

14.05.2018 14:33

Przerzucasz paczki z taśmy dom kontenera. Praca nie jest jakaś trudna ale siły troche trzeba mieć ;)
    JFK

10.05.2018 18:14

Jak jest każdy wie jeden pracuję jak się patrzy, a dwóch patrzy jak się pracuję!!! U nas w Hermsdorf to brygadzista przychodzi do pracy po kilku głębszych tak jak w środę.
    Biały murzyn

10.05.2018 10:51

Za 16 dni pracy bez ekwiwalentu za urlop tylko 780euro na rękę po odciągnięciu za mieszkanie.Masakra!!!!!
    Krzysiek Jarzyna z Szczecina

28.04.2018 02:14

Usuwają posty,ale dziadostwo.Pozdrawiam
    Audio

07.05.2018 18:09

Jakie warunki mieszkaniowe
    CzesławLansMenadza

08.05.2018 13:43

pałace to nie są, ale jak ktoś mieszkał w blokach to wie jak wyglądają mieszkania. Marmuru tu nie ma na podłodze, ale panele położone są. Pralka, lodowka, kuchnia i niternat, normalna akcja. Warunki oceniam na dobre. Szkoda że nie można podrzucić zdjęcia to byłoby wyjaśnione
    Grgor

06.05.2018 16:06

a dzisiaj u nas plaża, siedzimy i pijemy .... Na nockę ruszamy w piątkę. Będzie roboty w huk, ale jak zapłacą do 10 maja to będę mieć na komunię syna. Trzymajcie się Panowie! i po ciężkiej robocie nie zapomnijcie o dobrym piwie ( niemieckim)
    Pietrucha

04.05.2018 14:18

Zarabiałem 5500 na rękę - oczywiście PLN nie EURO :-( jak przepracowałem cały miesiąc. Da się wytrzymać. Pozdrawiam wszystkich też Krzysztofa. Czołem i trzymajcie się zaróbcie kasę i do Polski.
    Soczek

02.05.2018 18:22

Byłem w Hermsdorf praca ok pozdrawiam wszystkich oprócz (usunięte przez administratora)
    Konrad

30.04.2018 22:10

dla mnie ta robota jest ok - może tylko denerwuje mnie jak muszę sam placić za dojazd na lokalizacje 3 Euro - jadę na dwie godziny a bule 3 euro. Poinformowałem koordynatora o tym i powiedział, że sprawdzi co można z tym zrobić. dla mnie najważniejsze jest, że płacą na czas tyle ile obiecali.
    Andrzej

28.04.2018 18:45

Pracowałem tam i do dziś mam problemy z sercem przez tą pracę.Nie polecam nikomu!

29.04.2018 16:10

Za leżenie nie płacą. Żeby zarobić to niestety trzeba (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work?

Kontakt - Ideal Work Sp. z o.o.

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

Krzysiek Jeżyna z Szczecina

28.04.2018 01:59

Oj,trzeba wyjechać,popracować,zobaczyć.Fakt mama cyca tam nie da:)

24.04.2018 13:21

wyjeżdzam z kolegą na dniach ktoś również teraz będzie jechał??

27.04.2018 14:04

my tez 30 kwietnia.

27.04.2018 14:07

my tez wyjezdzamy 30.
    Gacek

25.04.2018 18:54

Nie jedz tam bo szybko wrócisz
    Kraków forever

26.04.2018 08:53

haha, a co za daleko od cyca mamusi jestes i nie wyrabiasz presji? ja tam pracuje i daję radę. Pieniążki same się nie zarobią
    Roky

23.04.2018 23:10

Firma spoko, wzrosły stawki od kwietnia i oni też płacą jak należy. Za granicą pracuję już 3 lata. Tu wolę od Holandii, niby tam więcej płacą, ale dużo dalej i większy (usunięte przez administratora) Tutaj się starają pilnować porządku. Jak Cię złapią na pijaństwie albo zapalisz coś, to możesz się pakować. Jest paru fajnych chłopaków.
    przemek

21.04.2018 16:43

Jak tu napisać co kolwiek jak tu jest cenzura!!!
    Leo

19.04.2018 13:55

Katastrofa pracowałem ciężko na rusztowaniach ale to jest jakaś kpina warunki mieszkalne słabe A praca jak w obozie koncentracyjnym nie jedźcie tam szkoda tylko kasy na wyjazd
    Radzio

20.04.2018 10:23

Chłopie, bujasz, oni nie mają pracy na rusztowaniach.
    Mały

20.04.2018 13:11

Radzio naucz się czytać treść ze zrozumieniem
    Dunaj

19.04.2018 23:03

Pracowałem niecałe 2 lata (z przerwami) w GLS za pośrednictwem Ideal Work i jestem stanie obiektywnie wypowiedzieć się na ten temat. Nie mam żadnego w tym interesu, po prostu wyrażę swoją opinię podając plusy i minusy pracy w okolicach Kassel, aby osobom które chciałyby wyjechać troszeczkę ułatwić decyzję. Plusy: - Pensja zawsze na czas (na konto walutowe najczęściej 10 dnia każdego miesiąca, na zwykłe tj. złotówkowe - szybciej - w zależności od tego w jakim banku posiada się konto) - Koordynator, biuro i brygadzista zawsze pomocni, jeśli oczywiście nie zawracamy im głowy pierdołami typu: "jak wybrać pieniądze z bankomatu". - Dodatek nocny - po godz. 23 płatne dodatkowo 25% więcej - Możliwośc dorobienia sobie godzin na dodatkowych magazynach (tyczy się tzw. pracowników siódemkowych) Minusy: - Mieszkanie - w sumie wszystko zależy od danej osoby i jej podejścia do tego jakie warunki uznaje za godne do życia. Niemniej jednak większość warunków mieszkalnych pozostawia wiele do życzenia, chociaż bardzo dużo zależy od współlokatorów. Wiadomo, jak ktoś robi (usunięte przez administratora) i nie sprząta po sobie to miło nie jest. - Praca - nie ma co się oszukiwać praca na załadunku jest ciężka. Według mnie płaca nie jest adekwatna to wykonywanej pracy (mówię tutaj o tzw. pełnej zmianie czy siódemkach) Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to śmiało może się ze mną skontaktować. Chętnie odpowiem na te zagadnienia, które was nurtują. Mój nr tel - 515 550 425 (Łukasz) Pozdro wszystkim.
    anonymous

17.04.2018 21:14

Z ta agencją ja pracuje tu od ponad roku. Powiem tak robota jak każda inna u Niemca w magazynie - cieżka ale do zniesienia - dobra kasa na czas - nie ma z nimi problemu bo płaca każdego 10. mila Pani Justyna w kadrach pomaga jak cos nie gra. Najtrudniej to nieraz wytrzymać z kompanami w mieszkaniu ale i to do ogarięcia ja pogadasz z koordynatorem to szuka nowego lokum.
    Bugimens

17.04.2018 14:33

Dostałem telefon od nich mówią obrazu że praca jest cieszka paczki do 50kilo praca w kessel 9.2x stawek jak dobrze usłyszałem, rozmyślam czy nie spróbować pojechać jest ktoś kto teraz tam pracuje i może powiedzieć czy warto, jestem osobą która nie da sobą pomiatac więc jak jest jakiś brygadzista co się czepia to może żeby stracić :)

15.04.2018 20:58

Praca przez tą agencje nie jest godna polecenia komu kolwiek..(usunięte przez administratora)
    Wiedźmin

29.03.2018 13:31

Jade do Kassel w pon z Poznania... Jutro tylko badania :D
    MattHevy

09.04.2018 07:47

Jak pracujesz na polskiej umowie to musisz mieć badania. A jak na niemieckiej, to już nie :)
    Phil

09.04.2018 09:27

Dzięki MattHevy za odpowiedź!
    Bart

04.04.2018 09:23

Cześć! Czy wybiera się ktoś w najbliższym czasie do pracy w Kassel i chciałby się zabrać ze mną? :-)
    ddd

06.04.2018 21:40

jaa
    Bart

07.04.2018 09:25

A skąd jesteś ddd? ;-)

06.04.2018 08:53

Cześć! Czy polecacie pracę dla tej agencji? Jestem nastawiony na wyjazd, ale chciałbym się upewnić czy wszystko będzie OK.
    jack

06.04.2018 11:17

nie

06.04.2018 17:36

Mógłbyś jack rozwinąć swoją wypowiedź? Rozumiem, że pracowałeś dla tej agencji - aż tak źle było?
    Nicky

04.04.2018 14:37

Cześć, Wszystkim! Czy orientujecie się czy wypłaty są na czas? Słyszałem, że raz w miesiącu dostaje się pieniądze.. Pzdr
    Judyta

17.12.2017 11:38

Witam czy ktos wybiera sie moze na załadunek rozładunek kontenerów w magazynie okolice Kassel jeszcze przed swietami prosze o kontakt [email protected]
    Charlie

28.03.2018 14:42

Pojechałaś Judyta do tej pracy?
    Dyk

01.04.2018 19:33

(usunięte przez administratora)Euro????to chyba z trzema posiłkami i apartamenty
    Karol

25.03.2018 21:46

Czy ktoś jedzie do pracy w okolice Kassel ? bylem tam latem i teraz chce znowu pojechać.Czy coś się zmieniło - w rozladuku ?
    Bolo

29.03.2018 12:53

Karol ja się wybieram napisz na maila [email protected] jak tam jest bo po tych opiniach mam mieszane uczucia
    Charlie

29.03.2018 19:45

Kiedy Kass ruszasz? I skąd jeśli mogę wiedzieć?
    Bolo

29.03.2018 09:09

Witam powie ktoś jak teraz jest w kessel?wybieram się po świętach i się zastanawiam czy warto?napiszcie ile mniej więcej kosztuje miesięczne wyżywienie bo jeszcze nie pracowalem za granica
    Mały

21.03.2018 12:56

Ja już zakończyłem karierę w ideal Work byłem na kilku miejscowkach przez dwa lata. Ale skończyłem na 139 w Hermsdorf,ekipa ok ale brygadzista Krzysiek to jakaś kpina i żenada,straszy że zwolni chłopaków za jakieś pierdoly. A sam nic sobą nie reprezentuję, kto go wybrał na brygadziste to ma taki sam iloraz inteligencji. Rano jak z nami rozmawiał to sama gorzelnia i tak codziennie...... Dno. Pozdrawiam kassel i hermsdorf Mały

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Sp. z o.o.