Ideal Work

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

• Ciechanów
Warszawa - Jobwerke Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Sp. z o.o.

Opinie o Ideal Work Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Sp. z o.o.!

Kopikddd

21.04.2022 12:52

Witam, może ktoś napisać o pracy w Kammlach, jako wózkowy i komisjoner ? Praca, pieniądze i zakwaterowanie. Szczera i konkretna odpowiedź mnie interesuje. Pozdrawiam ;)
    nick

25.04.2022 12:51

Ja tam byłem na magazynie meblowym, więc jak o to pytasz to stawka tam była 1700 euro. Mieszkanie zupełnie przyzwoite, było wifi (nie wyobrażam sobie bez ,a się zdaża że nie ma więc pisze). i z tego co pamiętam to tam też dowozili firmowym busem i chyba było dofinansowanie do obiadów ale z tego nie korzystałem ale wiem że coś takiego było
    Lenoon

25.04.2022 22:30

Czyli ogólnie dało radę wytrzymać ? Ciężka praca dla kobiety bardzo ?

14.04.2022 15:35

Mikson

25.04.2022 13:31

Ideal już sprostował, ten gość już nie pracuje
    Maniek

12.04.2022 09:01

Wie ktoś może jak praca w Berlinie
    Ideal Work Sp. z o.o.

15.04.2022 12:32

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i informujemy, iż osoba stwarzająca przykrą i krępującą atmosferę od dnia 23 marca 2022 roku nie jest już pracownikiem naszej firmy. Informujemy również o możliwości zgłaszania na bieżąco do naszej firmy wszelkiego rodzaju zapytań oraz trudności napotykanych w trakcie pracy, oraz w miejscu zakwaterowania. Od 9.05.2022 jesteśmy do dyspozycji w godzinach 8:00- 20:00 za pośrednictwem Infolinii pod numerem telefonu: 799399029.
    Mikson

25.04.2022 13:30

a to szacun za reakcję
    Łuki

19.04.2022 15:57

Skandaliczne warunki pracy(usunięte przez administratora)
    Rak

02.11.2021 13:27

Zatrudniłem sie tutaj przez mojego kumpla, który tu trafił jakoś przez ogłoszenie, potem zaciągnął mnie i nie powiem, bo na początku nie było kolorowo. Wielu rzeczy musiałem sie nauczyć, inni pomagali, ale i tak bylo mi trudno. Z czasem wszystko załapałem i teraz biorąc pod uwagę ludzi i warunki jestem mega zadowolony.
    Żałosne

17.02.2022 15:07

Proponuję więcej szacunku do ludzi. Każdy powinien mieć szanse uczciwie pracować i dobrze że są miejsca gdzie umożliwia się to.
    Darek

18.02.2022 14:28

nie wiem co widzisz w tym śmiesznego....
    tommy

24.03.2022 14:47

Koordynator pracowników tymczasowych - pracował ktoś na tym stanowisku? Możecie powiedzieć czy jest w porządku?
    tommy

04.04.2022 11:39

To spoko, to zobaczymy czy coś z tego wyjdzie
    Kacpi

13.04.2022 12:19

w porządku, ja byłem zadowolony z tej roboty
    Maniek

12.04.2022 09:07

Będzie może ktoś jechał że Szczecina do Berlina w najbliższym czasie
    luckyluck

09.04.2022 17:52

Przepracowałem w tej firmie prawie dwa lata. Pewnie pracowałbym dłużej, ale z uwagi na lokalizację na którą trafiłem zdecydowałem się opuścić firmę, z którą współpracę uważałem do tej pory za owocną. Warunki mieszkalne zbliżone do standardów dobrze znanych z PRLu. Mianowicie pralki płatne 3 euro, internet, który nie działa również płatny. Brakowało tylko telewizora do którego wrzuca się monety, ale myślę, że niebawem zostanie i to zorganizowane. Mieszkanie brudne, bez podstawowych urządzeń do sprzątania typu odkurzacz czy zwykły prosty mop. Dopytywanie się o podpisanie nowej umowy, ponieważ poprzednia wygasła kilka tygodni wcześniej. Toksyczność ludzi wokół, jak i Niemieccy przełożeni ucinający godziny sprawiły, że opuściłem tą firmę. Nie jest to gra warta świeczki, no chyba, że macie długi i uciekacie przed komornikiem do Niemiec, myśląc, że pracując na polskiej umowie na zasadach oddelegowania Was nie znajdzie.Wtedy miesiąc przepracujecie, a następnie się okaże, że jednak i tutaj Was znalazł. Firma jak najbardziej do pewnego momentu godna polecenia, ale teraz bardziej przypomina tonący okręt. Na zdecydowany plus kontakt z biurem w Warszawie.Podziwiam cierpliwość i opanowanie Pań z kadr. Około 10-tego zawsze zaczyna się bombardowanie telefonicznie, którego to niejednokrotnie miałem wątpliwą przyjemność wysłuchiwać. Niemniej jednak powodzenia życzę i oby wiodło się jak najlepiej.

09.04.2022 09:24

Jak chcecie (usunięte przez administratora)6 euro na godzinę to śmiało polecam pracę w ideal work. Bo mi po przeliczeniu tyle wyszło wraz z oddanymi za badanie pieniędzmi. A w ciągu 8 godzin pracy musicie przerzucić z 15 ton, więc wyjdzie wam gdzieś 20 zł za tonę. Mam nadzieję że wszystko jasne. Jeżeli zarobki pracowników są różne to znaczy że niektórzy są premiowani kosztem drugich. (usunięte przez administratora)

09.04.2022 16:35

Gdzie pracujesz lub pracowałeś? Ile na miesiąc wychodziło w euro? Nie 1300 ??

08.04.2022 20:55

Czy ktoś wie coś o pracy pod Berlinem ? Czy ktoś może tam pracuje i może powiedzieć jak tam wychodzi ?

08.04.2022 21:00

Zamierzam tam jechać do sortowni i mam jakieś Informacje z Biura.. czy ktoś tam był lub pracuje aktualnie i wie jakie są warunki? Godziny i płaca ? Mieszanie.. dajcie znać..
    Luzak

19.02.2022 17:01

Witam wybieram się do pracy w jysk w kommlach jak oceniacie tam pracę na komisjonowaniu. Ogólnie pracowałem już w Niemczech na tym stanowisku i muszę przyznać że były to raczej wakacje niż ciężka praca. A jak wygląda w kommlach ktoś coś podpowie
    luminata

06.04.2022 11:21

a jak tam jest z godzinami pracy, zmianami?
    Goguś

07.04.2022 14:27

Nie wiem, nie pracuję na tej lokalizacji
    Ddd

29.03.2022 00:12

Witam czy firma organizuje przewóz pracowników do Niemiec ,jaka jest za to cena ,trzeba odrazu zapłacic czy jest to strącane z wynagrodzenia?
    Lassso

30.03.2022 09:45

Ja akurat jechałem swoim autem i zabierałem kilka osób. Słyszałem, że mogą pomóc w organizacji transportu, ale nie wiem na jakich zasadach
    Subzero

05.04.2022 13:52

Może ktoś inny wie? Tez mi sie przyda info
    Loczek

28.03.2022 21:10

Cześć! Ktoś z was będzie zaczynać w najbliższym czasie pracę w tej firmie? Pozdrawiam
    Loczek

04.04.2022 16:18

Daj znać jak jest? O ile już wyjechałeś!
    Tequila15PL

05.04.2022 03:38

Zatrudniłem się tam nie dawno w tej firmie i nie polecam. Babeczka z centrum w Warszawie mówiła że miałem być na DHL a już na miejscu okazało się że całkiem inna firma magazyn i ze stawką w (usunięte przez administratora) polecieli. A jak złożyłem papier o zaliczkę po 2 tygodniach pracy to się nie doczekałem i kolejne 2 tygodnie praktycznie bez sitodruków do życia, może by stwierdzić że w Dee mają czy masz jak żyć do pierwszej wypłaty ???????? Ps. Jedynie dobrze że chociaż ta skrojona wypłata wpadła. Dzięki i Pozdrawiam ????
    kurik

15.03.2022 12:43

Jestem zainteresowany wyjazdem na magazyn i chciałem się zapytać jak tam jest. w ogłoszeniu jest okolice Lipska ale jeszcze tam nie dzwoniłem więc jakby ktoś dał znać to super.
    Lechu

05.04.2022 01:07

Piszą że okolice Lipska a tak naprawdę wywalą cię do 100 km poza Lipsk, Morsdorf czy Gera albo jeszcze inne okolice, nie polecam . Jak trafisz na dpd to zakwaterowanie przypomina stodołę(usunięte przez administratora) Obiecują do 1400 na rękę ale jak dostaniesz 1150 do 1200 będzie dobrze. DPD płaci Idealowi 2000 euro (usunięte przez administratora) Omijać szerokim łukiem.
    Tomek

24.03.2022 14:25

Cześć :) Czy ktoś ma chęć podjąć pracę w Neustein, blisko Kassel w GLS? W sensie, że jadę tam na termin 11 Kwietnia, i ktoś by chciał się zabrać ze mną autem? Jestem ze Żnina, województwo Kujawsko-Pomorskie. Mój telefon to 731609433
    Karaluchy

03.04.2022 18:05

A że swiezba możesz załapać to mało istotne. ;)
    kamil34

04.04.2022 22:25

Dzień dobry mam pytanie czy czeba skan dowodu osobistego podczas podpisywania umowy
    Wp.

23.03.2022 22:09

Witam, czy może ktoś napisać czy warto jechać przez tą agencje? Wybieram się i szczerze jestem ciekawy jak jest, co mogę zastać jak przyjadę. Pozdrawiam
    kropkacom

31.03.2022 08:24

Tu mogę się trochę zgodzić z kolegą wyżej, szczególnie ciężko raczej nie będzie, ale nie nastawiaj się na lajcik
    Lis...

31.03.2022 12:27

W Niemczech pracuje się 140 h miesięcznie
    shermanben74

29.03.2022 16:39

Czy ktoś się wybiera do Kammlach na magazyny w kwietniu
    Tola

24.03.2022 09:55

Mnie bardziej interesuje w jakich miastach tam jest ta praca czy może ktoś z was wie czy w mieście Emmerich może być ta praca z tą firmą??
    pracowałem

22.03.2022 10:46

Byłem, widziałem. Pewnie wrócę. Kasa spoko (przynajmniej udało mi się odłożyć, co w pl było niewykonalne w moim przypadku - nie mam większych kwalifikacji, więc jako fizyczny w Polsce nie zarabiałbym zbyt dużo...więc spoko, że za taką samą pracę w innym kraju udało mi się uciułać trochę grosza). Praca nie jest lekka fizycznie i na to trzeba wziaść poprawke. Upocisz się i zmęczysz, ale takie uroki dla fizoli, normalka tak jest wszędzie - ponad siły nie pracowałem. Warunki ok, zakwaterowanie też całkiem całkiem (jeśli się nie ma wygórowanych wymagań, bo hotel pięciogwiazdkowy to darmowymi ręczniczkami i szamponem to to nie jest).
    K

23.03.2022 12:17

a długo trwa proces między zgłoszeniem a już pierwszym dniem pracy?
    Marco

21.03.2022 14:50

Znalazłem oferte na pracownika fizycznego w Dreźnie. W godzinach pracy jest, że dzienne lub nocne i zastanawia mnie czy jest to normalnie w grafiku tak ustawione czy te nocne to są bardzie zależnie od zapotrzebowania.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work?

Kontakt - Ideal Work Sp. z o.o.

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

21.09.2021 14:29

chyba jakaś konkurencja zaczeła działać bo niektóre wpisy są az absurdalne żeby mogły być prawdziwe. ludzie pamietajcie opinia opinii nierowna. kazdy z nas inaczej na wszystko patrzy inne ma oczekiwania inne doswiadczenia. inne są tez poszczegolne lokalizacje i stanowiska. nie da sie tego porownywac jedno do drugiego caly czas, i ja nie mowie tego zeby jakos bronic firmy czy coś w tym stylu ale no nie lubie czegos takiego jak widze takie oszczerstwa wyssane z palca a bylem i wiem jak jest
    foxy

02.03.2022 09:29

Dźwigać to też trzeba umieć i wszystko z głową robić
    nick

17.03.2022 10:44

aż dziwne, że trzeba to komukolwiek przypominać

14.03.2022 08:51

Jakoto

15.03.2022 19:05

Jak 1700 minus 850 za co?
    Krzywson

09.03.2022 21:50

Ta firma to jeden wielki kabaret. Obiecywali MINIMUM (usunięte przez administratora)euro, pracując 7 miesięcy nie otrzymałem takiej wypłaty ani razu. Co wypłatę brakuje po (usunięte przez administratora)euro to za busa, to za hotel. Każdy w firmie, mając wypracowane tyle samo godzin dostaje inna wypłatę, czasami różnią się o (usunięte przez administratora)euro. Wypłata przy obecnym kursie (prawie 5zł) wyniosła za cały miesiąc (usunięte przez administratora)euro. To jest żart ludzie, omijać tę firmę szerokim łukiem naprawde. Nie jest to tylko moja opinia lecz 15 innych pracowników. Z całego serca odradzam.
    Chętnynawyjazd

15.03.2022 18:54

Proszę apisz do mnie na maila [email protected]
    Mateo

14.03.2022 17:52

Pracuje dla ich albo przez nich jak kto woli, krótko póki co tragedii nie ma. A firma chyba musi być spoko, pracuje krótko ale koordynator jeździ Teslą to biedni raczej nie są :)
    Bogdan

15.03.2022 08:09

Krótko a wypłatę miales? To czekamy po 10tym jak cię wydłupią. Tesle ma koordynator bo jest na Warszawę a nie jest jego ????????????
    No właśnie

15.03.2022 12:51

na Tobie się dorobił, więc jeździ.

10.03.2022 15:16

Czy ktos może mi opisać warunki mieszkania w Kammlach i jak wygląda z potrąceniami za busa itd i czy rzeczywiście zarobki są od 1700e?
    ...

12.03.2022 17:20

Sam sobie możesz obliczyć. Praca od poniedziałku do piątku i od godziny 6 do 23 masz taryfę dzienną, a po 23 do 6 masz taryfę nocną. I teraz sobie oblicz ile jest netto na rękę i w których przedziale czasowym pracujesz i po ile godzin dziennie, a i pamiętaj przerwa 30 minutowa jest niepłatna. Jak sobie obliczysz, to odliczyć od tej kwoty mieszkanie i dojazd. Więc na pewno nie wyjdzie tobie ile jest mówione. Czołem.
    Pawel22

13.03.2022 23:11

Kolego ty nawet tu się nie pchaj a napewno nie do jska na kamlach nie pakuj się tu w to (usunięte przez administratora) oni obiecywali ci 1700euro to żart nawet tyle nie zarobisz a przede wszystkim tu nie będziesz mieć 180 godzin gdzie cię zapewniano wiem jak jest bo tu robię na kamlach
    Gregory

13.03.2022 13:16

Firma wypłacalna, ale szukają tylko (usunięte przez administratora)euro za (usunięte przez administratora)pracy i to kwota bez odjęcia hotelu. Koordynatorzy oziębli nie pomogą bo sami mało wiedza nie polecam. Praca nie adekwatna do zarobków
    Bogdan

10.03.2022 00:34

Firma obiecuje złote góry o wysokich zarobkach a przy wypłacie okzuje się że jesteś krojony na kase, z zakwaterowaniem tak samo wysyłają ci zdjęcia nie prawdziwego zakwaterowania które to naprawde jest jak obora kto mieszkał to wie,w kadrach panie nie mają zielonego pojęcia o zakwaterowaniu i stawce godzinowej na ręke.Niewiem poco trzymają takie osoby które nie są doinformowane i wprowadzają ludzi w błąd.
    stefan

10.03.2022 16:27

Nie proponuje tej firmy samo (usunięte przez administratora) nie polecam zgadzam się z kolego Bogdanem
    ....

12.03.2022 17:29

Popieram.
    przyszly pracownik

30.01.2022 15:08

Witam, czy ktos siedzi na kammlach na jysk w magazynie? za tydzien mam miec wyjazd i zastanawiam sie czy wszystko w porzadku :) zostawiam kontakt email: [email protected]
    Misiu

02.03.2022 16:03

Jak Ci się tam pracuje ? Wszystko jest tak jak trzeba czyli Kwatera znośna i praca do wytrzymania
    Kolega

10.03.2022 12:44

pytasz czy stwierdzasz bo już sie gubie ?
    Borkula

07.03.2022 11:30

Mam pytanie czy ktoś pracował w firmie ideał work Gls rozładunek paczek w mieście torey jak tam jest jak płacą.
    mati

08.03.2022 10:52

gdzie znalazłeś taką oferte? też bym był zainteresowany
    Lego

25.02.2022 09:25

Wysyłają na projekty raczej krótkotrwałe (kilka msc) czy na dłuższe również?
    Lego

25.02.2022 09:25

Bo ja bym planował jednak wwyjechać na dłużej i nie wiem czy się da
    ambaras

07.03.2022 09:44

Da się. Najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z agencją, to ci powiedzą, na którym projekcie najlepiej by to było ogarnąć
    Michał

28.04.2019 23:10

Ja tam nie pracuje w zadnej sortownii.Ale wy wogole czytacie te ogloszenia.A co Ideal ma do tego ze praca jest ciezka.Przeciez nigdzie nie sciemniaja ze jest lekka praca.Daja wam mozliwosc pracy.Jeszcze wam daja kwatete jeszcze zle tak nabprawde nic nie musicie załatwiać Kazda agencja ma plusy i minusy.Cieszcie sie ze placa bo jest multum agencjii ktore sie zamykaja.A jezeli ci zle zadzwon do biura moze maja inne oferty.
    Pak

14.10.2021 13:01

dokładnie, ludzie decydują się na prace, chcą mieć kokosy, ale jak jest ciężko to mają pretensje do agencji pracy, niby z jakiej strony? jak komuś jest ciągle ciężko to niech w ogóle nie pracuje, ale pieniążki też z nieba nie spadną
    Luzak

02.03.2022 12:14

To super ze się cieszysz ze ci płacą co świadczy o twojej wartosci oraz inteligencji. Rozumiem że prędzej pracowałeś za darmo albo (usunięte przez administratora). Pozdrawiam
    Patrycja b

21.02.2022 22:53

Hej, w czwartek zaczynam pracę w jysk kamlach . Ktoś jeszcze bedzie ?
    Misiu

02.03.2022 10:40

Hejka Jak Ci się tam pracuje ? Bo ja się wybieram w przyszłym tygodniu. Jak kwatera.,znośna jest
    Aga

01.03.2022 14:03

Witam.Czy orientiije się ktoś jak jest ma magazymie Monachium, bo mam wyjechać z partnerem i chcemy się dowiedzieć czy wszystko jest ok jeśli chodzi o pracę.Pozdrawiam.
    jurgen

24.02.2022 08:12

Witam Mam pytanie jak wyglądają warunki praca na dhl Ludwigsau.
    Bodex44

21.02.2022 10:42

Witam wszystkich zastanawiam sie nad pracą przez Ideal Work i mam takie pytania do już pracujących pracowników ? – jak wygląda sprawa z COVID czy jak ktoś jest Niezaszczepiony to może pracować, Druga sprawa czy można wyrobić konto w Walutowe Niemieckie i czy Koordynator pomaga nam wtym i trzecia sprawa tam w ofertach pracy widnieje że jest możliwość popierania zaliczki i jak to wygląda pozdrawiam
    Beatriks

22.02.2022 13:37

a to nie jest tak że ogólnie w Niemczech trzeba? to chyba nie jest kwestia zakładu czy agencji tylko tam jakieś były takie warunki ogólnie na terenie Niemiec? ja dopiero zaczynam się rozglądać no i jestem zaszczepiona to nie orientowałam się tak dokładnie ale coś takiego słyszałam że było. też się mogło zmienić w sumie, nie wiem
    Beatriks

22.02.2022 13:38

najlepiej to tam zadzwoń się dopytaj albo napisz maila.
    Hetero

20.02.2022 19:45

Agencja OK, kasa na czas kwatera bee...ale da się żyć. (usunięte przez administratora)
    Gosia

14.02.2022 16:05

Czy ktoś w weekend wybiera się do pracy w kammlach magazyn yisk zameldowanie bad wurishofen? Mysle czy nie jechać autem mogę kogoś wziąć Jadę z Katowic
    Edyta

18.02.2022 14:46

Hej Gosiu, właśnie aplikowałam do pracy w Ysk.Kiedy tam będziesz na miejscu? Chcialabym ,żebyś mi przekazała jak tam jest, mieszkanie i praca.Jak będziesz ,daj znać proszę, pogadamy na priv.Pozdrawiam i powodzenia.
    Przyszły pracownik

23.01.2022 08:53

Siemanko. Mam pytanko, ponieważ zastanawiam się nad pracą w ideal work i już mam wszystkie dokumenty, tylko mnie nurtuje temat z dowodem osobistym, a mianowicie kiedy daliście skan dowodu? Wcześniej do rekruterki jak odsylaliscie dokumenty? Czy jak już byliście w Niemczech, to koordynator robił skan? Dzięki za info.
    Cinek

28.01.2022 12:35

To tak pracuje na magazynie GLS w Cottbus. I każdy weekend tutaj wolny jest a praca wygląda tak rano od 6 do 9 rozładunek a później 14-19 załadunek ale też można szybciej skończyć to już zależy od zamówień. Praca jest fizyczna, trzeba dźwigać ale nie poganiają cię i robisz po swojemu. Polecam.
    Cielak

18.02.2022 14:30

Po ile robisz godzin ? I jaki hajsik ?
    Praca Jysk w kammlach

15.02.2022 12:10

Witam, czy ktos może wyrazić mi swoją opinię na temat magazynu Jysk w Kammlach,stanowisko operator wózka wysokiego składu jak tam się pracuje i ogólnie czy agencja ok z góry dziękuję za każde info pozdrawiam e-mail [email protected]
    Bart nie

16.02.2022 21:08

Witam i pracujesz może?
    jurgen

15.02.2022 09:40

Dzień dobry wybieram się w okolice Kassel. Czy ktoś może napisać coś, jak faktycznie tam się pracuje, o warunkach mieszkaniowych i jakie warunki finansowe. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
    Leon

16.02.2022 09:30

Zerknij w post wyżej, bo tam o tym trochę jest i jak coś dopytuj. I polecam napisać jakie stanowisko

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Sp. z o.o.