Ideal Work

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

• Ciechanów
Warszawa - Jobwerke Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Sp. z o.o.

Opinie o Ideal Work Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Sp. z o.o.!

bart

04.10.2022 08:41

szukam chętnej osoby na wyjazd za granicę do DPD,w dwie osoby zawsze inaczej,jak ktoś bedzie zainteresowany piszcie,[email protected].
    Bartek

07.10.2022 08:39

Witam, ty jedziesz na magazyn czy na kierowce bo właśnie się zastanawiam czy też nie pojechać
    Kamios

11.10.2022 14:13

nie wiecie czy jest może jakaś grupa na fejsie albo coś gdzie się ludzie zgadują na wyjazdy tutaj? fajnie byłoby coś takiego mieć żeby się poznać przed
    JJ

05.10.2022 18:28

Jak dla mnie ogłoszenie skonstruowane w taki sposób Praca Komisjoner w Niemczech- z zakwaterowaniem ikona Erkheim Ideal Work Sp. z o.o. (2315 opinie) 8 rozmowy kwalifikacyjne Dodano:dzisiaj umowa o pracę pełny etat stacjonarna 10300 - 10800 zł / miesiąc GoWork.pl Praca Erkheim Magazynier Komisjoner w Niemczech- z zakwaterowaniem Oferta pracy wygasła wczoraj. Obejrzyj inne oferty - Magazynier w miejscowości Erkheim mówi o firmie chyba wszystko Jak liczyć na profesjonalizm jesli ogłoszenie dodane dzisiaj wygasło wczoraj????
    anon

06.10.2022 11:36

a nie wziąłeś pod uwagę, że może na portalu z ogłoszeniami coś się mogło zepsuć...? każdy kto jakiś błąd popełni to jest nieprofesjonalny i skreślony według ciebie...? pozdr...
    XD

06.10.2022 14:19

wyczytał jedno ogłoszenie w necie i już sobie wyrobił opinie o całej firmie, dobre
    Premier23

29.09.2022 08:20

Witam na dniach wybieram się do DHL neuenstein jest tu ktoś kto tam byl lub jest i mógł się wypowiedzieć na temat samej pracy, zakwaterowania i oczywiście kasy. Będę wdzięczny za opinie.
    omni

08.09.2022 12:22

Czy czegoś wymagają na stanowiska fizyczne? Jakichś umiejętności? Prawa jazdy? Niewiele widzę w tym ogłoszeniu, bardziej sam opis tego, co oni zapewniają
    ulu

28.09.2022 10:39

Pytam bo sam jestem w tym zielony
    ulu

28.09.2022 10:39

Dlatego próbuję się tutaj czegoś dowiedzieć
    Paxon

04.09.2022 13:59

Pracyje ktoś na magazynach kurierskich w Kassel i mógł by się podzielić opinią na temat pracy zarobków i zakwaterowania
    On

24.09.2022 14:46

A jakie są warunki?
    olman

26.09.2022 13:04

o tym to chyba tu często jest, ja z kolei raczej nie na kurierke i szukam czegoś innego
    Kamilian

23.09.2022 15:06

Witam. Mam zamiar wyjechać do pracy z tą agencja do Drezna. Powiedzieli mi że na czysto dostanę 1400 euro,czy to prawda ile na prawdę można zarobić, dziękuję za wszelkie informacje.Pozdrawiam
    Kandydat do pracy

22.09.2022 19:25

@Oleh skoro wypowiadasz się w samych superlatywach to powiedz dokładnie co i jak wgl wszystko wygląda, dojazd tam na miejsce gdzie wgl jestes w jakim mieście jak zakwaterowanie czy wszystko w porządku, czy się niczego nie trzeba obawiać jadąc tam, bo ja mam wszystkie papiery i załatwiam wszystko bo teoretycznie wyjazd powinienem mieć za tydz ale obawiam się też jak to może wyglądać jesli jade sam
    Wujaszek_Diablos

16.09.2022 08:42

Witam czy polecacie prace przez tą agencje pracy czy są wypłacalni czy jednak są z nimi problemy ?
    kolorado

21.09.2022 10:13

ja też nie miałem problemów z nimi
    kolorado

21.09.2022 10:14

chociaż no widzę, że opinie tutaj ludzie mają różne, ale ja nie mogę nic złego powiedzieć na nich, zadowolony jestem
    Kartezjusz

19.09.2022 15:40

Szanowni Państwo, Pracowałem w GLS, okręg Kassel. I warunki mieszkaniowe są tragiczne: - tapczany, zamiast stelaży z materacami że skóropodobnego materiału, są całe zakurzonyle, brudne, ochlapane. Można dostać infekcji skórnej. - firany zamiast rolet, zakurzone, wiszą nieprane przez długie lata, - podłoga jasna, brudna od plam, - okna brudne, owady z lata pozostawione na szybach. Byłem w okresie zimowym. - w lodówce muchy, brudne. - łazienki małe i zawsze prawie brudne. Bo tam przyjechali do pracy, Nie muszą sprzątać po sobie. - do sklepu w jedną stronę, ok 5 km- piechotą. Raz w tygodniu, po nocce możesz z rana jechać do sklepu. - osoby stałe nadużywające alkoholu, (usunięte przez administratora), nie pomocne. Słyszałem jak partner pod wpływem alkoholu, wyzywa swoją partnerkę. Nocne piątki przed domami w małej miejscowości. Chłopak niepełnosprawnyc, zagubiony chodził po domu i nikt mu nie pomógł. - pracuję szybko i sprawnie, jestem wytrzymały fizycznie, trenuje wydolnościowo ale tam poganiali i było trudno. Chociaż otrzymywałem pochwały kierowników zmiany. - były jeszcze dużo gorsze budynki, które wyglądały jak legowiska bezdomnych. - jest duża rotacja. Widziałem, a także są doświadczenia kierowcy busa wiozącego ludzi za granicę. - spałem w pokoju z aktywnym alkoholikiem. - mentalność: praca- jedzenie- spanie- niechętnie do pracy, sprzątania po sobie. - sceny przemocy fizycznej i psychicznej, są tam regularne. Dziwne, że jakiegoś nadzoru (usunięte przez administratora)z Niemiec nie mają. Plusy: ładna okolica, Niemcy w miarę przyjaźni, czasem fajne promocje. Rodzinie bym nie polecił.
    Mateusz

11.09.2022 12:28

Wybieram się na dhl neuenstein jest tu ktoś taki miły,który pracował tam i chce się podzielić spostrzeżeniami i pytanie równie ważne wręcz najważniejsze do wszystkich jak to wygląda ze zwierzętami w zakwaterowaniach mam kotka ?
    tictac

14.09.2022 15:22

a co byś konkretnie chciał wiedzieć?
    tictac

14.09.2022 15:23

ze zwierzakami to w sumie nigdy się nie dowiadywałem jak to wygląda, ale podejrzewam, że może to być kłopot, musisz ich osobiście podpytać o to
    Kandydat do pracy

11.09.2022 06:46

Chciałbym wyjechać czy ktoś może mi doradzić podpowiedzieć jak to wygląda wszystko? Kasa zakwaterowanie dojazd do pracy? Np jesli chodzi o Lipsk
    Paxon

02.09.2022 16:27

Witam pracuje ktos na magazynie Jysk okolice Monachium może ktoś się podziwić opinią na temat zarobków ilości godz pracy i zakwaterowania
    emu

06.09.2022 10:12

od kiedy tam wyjazd?

24.08.2022 15:43

Witam praca w magazynie w Bawarii , może ktoś jest lub był jakieś opinie ???
    Reus

02.09.2022 14:18

W sensie? Jaka branża czy co?

02.09.2022 20:52

Ogólnie zakres obowiązków , czy praca ciężka i jaki rodzaj pracy ogólnie ???
    Zwierzak

31.08.2022 14:30

Mam ofertę na kuriera do ideal czytałem kilka opinii publicznej a teraz chcę przeczytać prawdę jak tam jest czy są godni zaufania i czy warunki są do przyjęcia znajdzie się ktoś kto ma takie zdanie na temat tej firmy?

01.09.2022 09:36

Właściwie jak poczytasz forum to są tu takie opinie
    milo

01.09.2022 11:45

Prawda zawsze leży gdzieś pośrodku, nikt nie będzie w 100% obiektywny, bo każdy tutaj opisuje swoje doświadczenia w firmie. Tak samo ty, to jak się będziesz czuł w tej pracy to nie będzie obiektywna prawda. Musisz sam się przekonać na własnej skórze i ocenić według swojej skali.
    Kim un jest

26.07.2022 19:56

Wybieram się pod Berlin na magazyn w najbliższych dniach, czy płacą tyle ile obiecują?Jak sytuacja z noclegiem?

30.08.2022 15:18

Jak tak, to wie ktoś jakie to kwoty mniej więcej?

30.08.2022 15:19

Jako kandydat miało być, źle oznaczyłem ofc
    Adriandnb

06.08.2022 13:00

Witam Chcę wyjechać do pracy przez ideał work do Drezna jak warunki jak praca jaka placa czy się opłaca proszę o informacje

24.08.2022 21:13

Jeżeli nie mam i raczej przez wadę wzroku nie Bende mógł zrobić uorwnień na jaką pracę mogę liczyć
    mokrup

28.08.2022 19:25

i jak? polecasz?
    LenY

24.06.2022 20:18

Witam. 11 lipca jadę na magazyn gls pod kassel, czy ktoś tam pracuje i może opowiedzieć jak tam jest
    rapido

17.08.2022 11:43

Tak, czytam i wiem co mówię. Nie podważaj moich doświadczeń. Koniec tematu
    liam

18.08.2022 13:30

może np. dlatego, że można trafić na spoko warunki
    Samson

11.08.2022 13:30

Biorą też studentów na sam okres wakacyjny, czy raczej preferują osoby, które zostaną dłużej na projekcie?
    Olko

12.08.2022 14:34

a to nie można gdzieś tam u nich dopytać? Byłoby pewnie szybciej niz czekać aż ktoś kto też się tym interesował się tu znajdzie
    Kaśka

03.08.2022 17:33

Poleć współpracę z Ideal Work, pensja zawsze na czas, kontakt z biurem ok
    Gryczana

04.08.2022 17:50

Ja byłam w Niemczech i mogę polecić
    gengar

10.08.2022 13:41

A możesz powiedzieć coś więcej?
    wyjazd

08.07.2022 23:09

Witam mam 20 lateg, szukam kogos młodego i niepijącego do wyjechania w pracke mój discord pracka#8407

02.08.2022 13:56

A tobie i tak życze, żeby ci się udało znaleźć kogo tam szukasz i tak dalej. Po prostu zwróciłem uwagę i tyle
    tak

02.08.2022 23:40

ale ja nie chce dac pracy ja chce wyjechac z kims przez ideal lololo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work?

Kontakt - Ideal Work Sp. z o.o.

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

Szukam osoby

17.06.2022 06:34

Siema, mam 21 lat szukam jakiejś chętnej osoby na wyjazd do pracy za granice, najlepiej w moim wieku, obojętna płeć. kontakt email [email protected]
    Zezol

20.07.2022 20:50

(usunięte przez administratora) Praca na magazynie bardzo ciężka, trzeba się natyrać i mieć zdrowy kręgosłup i przede wszystkim na tej robocie to możesz nabawić się przepukliny, a nie zarobisz hajs. Niecałe 8 euro wychodzi na rękę.

28.07.2022 19:28

Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz...
    Domino

04.07.2022 14:47

Długo trwa załatwianie papierów i cała ta biurokracja przed wyjazxem?
    Scott

19.07.2022 12:42

To zależy od tego jak wielki talent masz xd no moim zdaniem sprawa prosta jak budowa cepa, ale za dużo widziałem, żeby wierzyć, że dla każdego to takie proste

26.07.2022 13:33

jak coś to podejrzewam, że w biurze pomogą ci wypełnić papiery
    Interesant

22.07.2022 15:07

Czy długo trzeba czekać na feedback przy aplikacji na magazyniera?

26.07.2022 13:30

ale to też może zależeć od różnych czynników w sumie

26.07.2022 13:31

fakt faktem, że znam tylko swój przykład
    przyszły pracownik

08.07.2022 15:24

czy mieszkania są za darmo czy się płaci większość agencji ma za darmo
    ANDRZEJ

08.06.2022 14:14

Witam był ktoś może albo jest na komisjonerce w Kammlach w Jysk?? Ciężko ? Dzięki za odpowiedź
    par

01.07.2022 10:23

nie mam jeszcze takich doświadczeń
    par

01.07.2022 10:24

ale to dobrze rozumiem, że już kilka razy byłeś na takim wyjeździe?

20.06.2022 17:56

Ziggi

21.06.2022 09:59

Dlaczego?
    Praca za granicą

13.06.2022 18:46

Hej, mam 21 lat i planuje zacząć pracę za granicą, najchętniej w Niemczech, ale to do ustalenia. Szukam osoby, obojętnie czy dziewczyna czy chłopak, w podobnym wieku, żeby razem pojechać. Zawsze lepiej z kimś :). Mogę wyjechać od zaraz, ale też i w lipcu czy sierpniu, tu też można się wspólnie dogadać. Jeśli jest jakaś chętna osoba to proszę pisać na email [email protected]
    chętny

15.06.2022 23:22

napisałem do ciebie na email

05.05.2022 09:24

siemka planuje wyjechać jak najszybciej na magazyn DHL jestem z okolic szczecina z zachodniopomorskiego jest może ktoś chętny razem jechać jakaś dziewczyna ?
    Ann

08.06.2022 19:52

Cześć, ja jestem zainteresowana napisz na nr 792369429,pozdrawiam
    nick

09.06.2022 15:10

Zawsze można założyć mejla specjalnie na tę okazję. Zwykle ludzie tak robią, że wymyślają coś na zasadzie [email protected] i mają adres tylko do tego celu
    mort

16.05.2022 12:29

Jak godziny dzienne lub nocne to chodzi, że na jakie trafisz czy obie obowiązują i są w grafiku jakimś?
    xdxd

30.05.2022 14:25

To sie dowiedziales
    sineco

07.06.2022 09:59

zdarza się i tak, pewnie nie znał odpowiedzi
    Newwwww

10.05.2022 10:44

Czy ktoś wie jak wyglada praca w siedzibie na Karolkowej? Jaka jest atmosfera, kwestie finansowe? Chodzi o dział HR
    ncdu

06.06.2022 11:33

nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz
    nickodem

06.06.2022 14:06

ale się czepiasz
    Abstynent

30.05.2022 16:53

Robota spoko tylko zależy gdzie trafisz a najlepszy rozładunek nie musisz się o nic martwić.problem jest inny zależy z kim będziesz mieszkał(usunięte przez administratora)nie można było odpocząć po pracy,poza tym firma ok.tylko nie radzą sobie z nalogowcami
    Mateusz

13.07.2019 10:59

weszlem tutaj poczytać komentarze bo chłopaki rozmawiali o opiniach o firmie i nie moge uwierzyć ... pracuje w ideal 7mc i nie mam na co narzekac, praca ciezka ale nikt nie mówił ze będzie lekko. mam kase zawsze na czas a dodatkowo polecilem prace koledze i dostalem premie i jjeszcze jednego zgłosze i kolejne €€€ wpadna.. moim zdaniem ten co nie pojedzie to nie będzie wiedzieć jak jest i tyle, na własnej skurze trzeba sprawdzić
    Kamil 12345

05.04.2022 19:08

Dzień dobry mam pytanie czy pan podczas rekrutacji dawał im skan dowodu osobistego

29.05.2022 15:36

To kłamstwo, nic
    Wyjazd

26.05.2022 10:51

Hej, planuje wyjazd do Niemiec i szukam osoby do wspólnego wyjazdu. Mam 21 lat i najlepiej żeby to był ktoś w podobnym wieku. Jeśli jest ktoś chętny to piszcie na email [email protected]
    Oleg

12.05.2022 20:50

Czy może mi powiedzieć ktośjak wygląda praca dpd w okolicy Lipska? Podobno 7 godzin dziennie pracy. Ile dni pracowaliscie w tygodniu, jak z nadgodzinami i ile wam sie udało zarobic
    Wiktoria

12.05.2022 11:46

Hej mam pytanie do kobiet pracujących przez tą agencje, czy jest ciężko i czy kobiety wykonują tą samą prace co mężczyźni?
    Kosmos

02.05.2022 23:31

Siemanko, ogólnie pracowałem tam kilka dni jako magazynier w neoustein,firma ogólnie spoko,robota jak robota,panowie z biura zawsze jakoś pomogą znajdą rozwiązanie na każdy kłopot,co do kwatery,hmm pokój jak pokój,5 gwiazdkowego hotelu napewno nie zastaniesz,łóżka spoko wygodne materace,laznieka i kuchnia wspólna także jacy ludzie taki komfort jedyny minus taki że lodówki trochę małe i wspólne miejsca brakuje ale ogólnie gdybym mógł zostałbym pewnie dłużej.Polecam
    gekon

10.05.2022 09:57

tak, autem będę się wybierał, a że moja sprawa wiem, pytam w kwestii tego miejsca tam w lodówce czy byłaby przydatna taka dodatkowo
    Vasco

11.05.2022 11:06

mamy zdecydować za ciebie? twoja sprawa, chcesz, to bierz, skąd mamy wiedzieć jakie robisz zapasy i ile miejsca ci wystarczy.
    ramzes

27.04.2022 07:21

pracował kto lub pracuje w oklicach berlina ? DHL i tym podobne ?
    Monter

06.05.2022 09:22

To jak będzie???
    mejbi

06.05.2022 12:44

u mnie się wszystko zgadzało z ofertą, więc warto na to patrzeć, ja byłem chwilę temu, więc nie wiem czy to by się pokrywało tak
    porfavor

14.04.2022 13:57

Ogólnie jak o chodzi o rekrutację i załatwienie kwestii wyjazdu to wszystko jest w formie zdalnej, nie trzeba nigdzie podjeżdżać, żeby złożyć jakieś papiery, czy coś?
    look

21.04.2022 11:44

No tak
    Laos

29.04.2022 13:07

Długo trwa załatwianie tego wszystkiego?
    Nocus

07.04.2022 16:22

Jaką agencje najbardziej polecacie ?
    Mikson

25.04.2022 13:36

a jakie lokalizacje?
    Laos

29.04.2022 13:02

Gdzie byłeś i gdzie jedziesz tym razem?
    paka

15.04.2022 11:08

Jaka lokalizacja najlepsza na kuriera?
    Mikson

27.04.2022 16:04

Ale raczej mało kto miał okazję pracować na kilku tych lokalizacjach i mieć porównanie
    Matiu

28.04.2022 09:12

zawsze mógłbym porównać jakieś opinie, o ile takie się w ogóle pojawią

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Sp. z o.o.