Eurokontakt Serwis

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Boleszkowice - Agencja Pracy Za Granicą Boleszkowice Sp. z o.o.
Grudziądz - EUROKONTAKT
Katowice - Eurokontakt
Zamość - Eurokontakt

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Eurokontakt Serwis Katowice

Nie przegap nowości o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.!

john_sn

21.08.2017 16:31

ja z nimi jezdzilem pare razy, kasa sie zgdza, warunki rozne, zalezy gdzie sie trafi i kto jest szefem na miejscu nigdy nie mialem z nimi wpadki, takze moge polecic
Jacek

20.08.2017 12:35

Agencja ma firmy współpracujące z nimi w zakresie nauki języka jak również rozliczeń podatkowych. Ale nie łudźcie się że ktoś za to będzie płacił. Życie jest brutalne i za wszystko trzeba płacić. Dobrze, że pomagają w tych tematach to już nie musimy szukać firm.
Asia

15.08.2017 22:59

Witam własnie mam okazje jechac 26 sierpnia do Niemiec do zbiorów pieczarek jestem mloda wiadomo strach jest a tym bardziej jak sie ma 26lat oczywiscie miasteczko borna warto jechac przez to pośrednictwo eurokontakt
Koralgol

15.08.2017 13:25

Ja tam n ie narzekam. Wyjeżdżałem już z nimi wcześniej i byłem bardzo zadowolony finansowo i pod każdym innym względem.
aaaaaa

15.08.2017 11:32

moze ktos w koncu napisze cos....
anndziiik

11.08.2017 22:34

Cześć. Jest ktos kto jechał do Francji na winobranie i musiał zapłacić firmie tzw wpisowe przy podpisaniu umowy? Bodajże 120zl
binowiec

11.08.2017 19:00

jak jest na silosach we Francji ?
anndziiik

11.08.2017 15:19

Cześć. Mam propozycje wyjechać na winobranie z chłopakiem z tej firmy. Opinie już w miarę poznałam ale dziwi mnie jedna rzecz że firma pobiera 120zl za jakiś niby kurs językowy on-line i za coś związanego z dokumentami itd. Część trzeba zapłacić przy podpisaniu umowy a druga część odejma z wypłaty. Czy spotkaliscie się z czymś takim z tej firmy i nie było w związku z tym żadnych problemów i nie fajnych sytuacji?
Stach

18.08.2017 09:13

włąsnie ja tez miałem takąpropozycję i w końcu sie nie zdecydowałęm... moze ktoś cos więcej powiedziec o tym?
Gustaw

11.08.2017 12:09

Słyszałem o agencji sporo dobrego od znajomych. Myślę, że starają się dobrze funkcjonować , wystarczy spojrzeć na aktualną ofertę robót. Można coś wybrać w zależności od umiejętności i chęci do pracy.
anula4500

10.08.2017 21:27

Ktoś coś wie na temat pieczarkarni w Borna i o mieszkaniach warunkach itd? Będę wdzięczna o jakieś informacje [email protected] Z góry dzięki ;)
anula4500

10.08.2017 21:27

Koleżka

31.07.2017 11:43

Czyżby Eurokontakt nie miał zupełnie nowych ofert pracy za granicą? Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się wiedzą na forum? Słyszałem o nich dobre opinie.
winobranie

27.07.2017 08:45

Cześć, Był ktoś może na winobraniu we Francji przez tą firmę? Możecie się podzielić wrażeniami?
winobranie

27.07.2017 08:44

Lolek

23.07.2017 16:56

Eurokontakt to dobra agencja ale nie ma idealnych więc narzekają niektórzy.
Mag321

20.07.2017 07:45

Witam. Pojawiła się oferta pracy od eurokontakt na stanowisku ogrodnik w południowej części Niemiec. Wybiera się ktoś? A może Pracuje już?

09.07.2017 05:16

Witam czy jedzie ktoś albo czy pracował ktoś w niemczech na piekarza przez eurokontakt bo dostałem oferte piekarza i język nie jest wymagany prosze o informacje

02.07.2017 22:50

czy jesteście pewni, że nie można napisać cos pozytywnego o firmie ? Przeważnie jest tak, że bywają czasy lepsze i gorsze w historii firmy. Może akurat teraz się coś pogorszyło ale to nie znaczy, że firma już się do niczego nie nadaje! Może warto popracować
golo

29.06.2017 10:02

Myślę, że firma Eurokontakt nie zasługuje na takie oczernianie. Wyjaśnić to trzeba ale nie na forum, chyba że osoby piszące są inspirowane do takiego działania.
Aska

25.06.2017 22:25

A do pracy do magazynu w Londynie ktos sie wybiera? A moze jest juz tam? Jak tam jest?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurokontakt Serwis?

Kontakt - Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

UL. ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 10/503 40-013 Katowice

Oleńka

25.06.2017 16:30

Może ktoś wie ile można zarobić przy sprzedaży kosmetyków?

24.06.2017 10:24

witam kto jedzie do niemiec na piekarza albo tam był przez te biuro bo dostałem oferte pracy na piekarza niemcy prosze o odpowiedź
Oleńka

22.06.2017 12:32

Czy praca sprzedawcy kosmetyków w Berlinie jest jeszcze aktualna? Mam bardzo dobry niemiecki, podobno niezłą aparycję więc przy kosmetykach może być przydatna. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka wskazówek?

18.06.2017 21:20

Jeśli prawdą jest to co piszecie, czy ktoś próbował rozmawiać z kompetentnymi osobami w firmie? Może nie pilnowaliście umów w chwili podpisywania?
King

11.06.2017 16:17

Jedzie ktoś do Dortmundu na układanie światłowodow
Kris

08.06.2017 22:14

Nie polecam. Obiecaja złote góry a naprawdę jest dużo gorzej. Zastanowić się 10 razy zanim pojedziecie!
Michas

07.06.2017 12:43

Może ktoś pracowal na silosach Francji jakieś opinie??
Wieniu

03.06.2017 11:27

Witam, czy ktoś posiada informacje na temat warunków pracy w Agen przy stawianiu silosów. Proszę o pilną odpowiedź.
araj

06.06.2017 01:15

3 wpisy wykasowane mówią same za siebie /wałek i katasstrofa
Belcik

01.06.2017 18:44

Ktoś był we Francji na koszeniu traw?

31.05.2017 17:25

czy jedzie ktoś i czy pracuje ktoś w wielkiej brytanij jako piekarz przez eurokontakt bo znalazłem taką oferte i wysłałem cv i mają mi dać znać prosze o odpowiedź
Adam87

30.05.2017 20:13

Jedzie ktoś do horn meinberg na pracownika fizycznego meble ogrodowe?
Kazik

30.05.2017 12:11

@balon Nie wiem co i jak ale mam wyjechać teraz na weekend plus 4odoby .jedna ma jechać swoim autem. Ktoś więcej ma info?
bin

01.06.2017 01:37

masz dojechać do Agen [F] na silosy ?
Kazik

30.05.2017 12:10

30.05.2017 11:32

Tak skrajnie różne opinie , że nie wiadomo co sądzić?
celma

27.05.2017 13:37

montowanie silosów w okolicach Agen był ktoś ?
agen

26.05.2017 01:43

pracował ktoś przy stawianiu silosów we francji za pośrednictwem eurokontakt

25.05.2017 10:26

@Olaaaaaa Czy możesz napisać jakieś konkrety? Co takiego się stało że tak piszesz? Niektórzy piszą żeby pisać, bez żadnych podstaw szkalują firmę. W jakim celu?
Olaaaaaa

24.05.2017 21:19

Firma z którą byłam kilka razy bywało róznie ale teraz myślą tylko o sobie jak wyjedziesz to maja Cię w nosie nic ich nie interesuje (usunięte przez administratora) nie polecam tej firmy wręcz odradzam totalne nieprozumienie
balon

24.05.2017 19:54

@Kazik Ja otrzymałem tę ofertę razem z kolegą chcemy wyjechać, ale nie jestem przekonany co do samej pracy, dostałeś więcej info co dokładnie tam trzeba będzie robić? Jakie warunki mieszkaniowe i w ogóle jak ma się ta sprawa z odprowadzaniem podatku? Daj znać
Adam87

22.05.2017 18:29

@Paulina . interesują mnie zarobki jak Każdego oraz czy płacą tygodniowo czy miesięcznie i jaka ilość godzin w tygodniu?

Zostaw merytoryczną opinię o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.