Eurokontakt Serwis

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Boleszkowice - Agencja Pracy Za Granicą Boleszkowice Sp. z o.o.
Grudziądz - EUROKONTAKT
Katowice - Eurokontakt
Zamość - Eurokontakt

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Eurokontakt Serwis Katowice

Nie przegap nowości o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.!

Koleś

17.10.2017 10:27

Miałem nadzieję, że na tym forum agencji Eurokontakt Projekt Serwis dowiem się coś więcej o ich działaniach. Mam zamiar wyjechać do pracy za granicą i słyszałem sporo dobrego.
    edi

16.10.2017 10:17

nie mam do czego sie doczepic, pracowalem tam niecale 3 lata i wszystko zawsze sie zgadzalo, czy to kasa czy jakies papiery
    budM

13.10.2017 08:41

wedlug mnie to jeden z najlepszych posrednikow w polsce, jezdzilem naprawde dlugo przez eurokontakt jako murarz i naprawde swietnie platna prace mialem, ale niestety sie skonczylo i wrocilem do Polski, chociaz nie powiem kusi zeby znowu z nimi wyjechac
    katrina

11.10.2017 08:18

a mnie sie podoba praca i sam sposob dzialania eurokontaktu, wszystko szybko zalatwione bez zbednej gadki i do pracy zarabiac euraski ;)
    MAriusz988

09.10.2017 08:59

3 lata temu mialem swoj pierwszy wyjazd i jak zaczlame to troche pojezdizlem z nimi chociaz nie byl to jakis dlugi okres, ogolnei na budowe jezdzilem i sobei w miare prace na budowie chwale tam, dobry pienaidz i atmosfera byla
    Kuba

03.10.2017 22:36

Czy słyszał ktoś o pracy dla tapicera meblowego w Niemczech? Kiedyś agencja miała a jak teraz, może ktoś wie?
    mirus

02.10.2017 07:49

jezdzilem z nimi jeszcze rok temu na rozne kontrakty, raz na zbiory raz na budowe, w zasadzie na co moglem wazne dla mnie bylo zeby byla praca, i tylko raz mialem jakis problem ze za malo hajsu za ktorys miesiac dostalem, ale poszedlem do biura i wszystko sie wyjasnilo, wyslali po tygodniu chyba wyrownanie i nie bylo zadnych pretensji czy zwodzenia zeby tej kasy nie wyplacic
    Luidzi

30.09.2017 20:27

Taka agencja jak Eurokontakt Projekt Serwis zatrudnia masę osób więc może się zdarzyć jakiś błąd, ten się nie myli kto nic nie robi! Może warto na spokojnie wyjaśnić pewne problemy a nie wypisywać na forum .
    Łukasz

29.09.2017 19:50

Macie jakieś doświadczenia jako monter rusztowań w Niemczech?
    majkel

26.09.2017 09:40

mi sie dobrze tutaj pracuje, staram sie wyjezdzac na budowe albo na produkcje, chociaz na produkcje duzo nie ma zlecen od nich, praca jest! a to najwazniejsze, w kraju znalezc nic za normalne pieniadze nie moglem a tutaj nie dosc ze zarabiam w euro to jak normalnie robie to nikt sie nie czepia, nie tak jak czasem w niektorych firmach u nas
    bel

21.09.2017 10:40

ja wlasnie tez wrocilem z wyjazdu i akurat jestem zadowolony, kase juz mam, pracowalo sie calkiem dobrze, no i pare osob poznalem w pracy z ktorymi do tej pory utrzymuje kontakt
    lukaszS

18.09.2017 11:35

bylem z nimi w zeszlym roku, w tym roku sie nie zdecydowalem bo nie bylo super ofert, ale w tamtym roku wyjazd byl udany
    dario89

15.09.2017 11:33

nie zgodze sie z wami, ja jezdze z nimi juz 2 lata na rozne prace i jeszcze nie zdarzylo mi sie aby nie odbierali telfonow lub zebym nie dostal tyle pieniedzy ile mialem dostac, fakt ze zdarzaly sie czasem jakies problemy ale wszystko idzie rozwiazac, powazniejszych klopotow przez nich nie mialem ani oni przeze mnie
    Szybki

13.09.2017 20:09

Jablka we Francji, odradzam każdemu!
    Maciek

13.09.2017 13:14

A ja myślę że to może jedna osoba czy dwie wstawia tutaj pozytywy, na firmę każdy narzeka nie z błahych powódow, nie ma co ukrywać, ja również podziękuje.
    Koleś

13.09.2017 12:41

Robienie wpisu jednym zdaniem to nie jest opinia. Narzekacie na pracę ale może jest jakaś możliwość naprawy tego co źle funkcjonuje? Rozmowa z osobami decyzyjnymi czasami zmienia wiele, oni naprawdę nie wiedzą o wielu szczegółach z codziennego funkcjonowania.
    nateD

13.09.2017 10:23

ja tam pozytywnie do pracy podszedlem i w sumie sie nie zawiodlem, praca normalna jak w kraju a kasa lepsza, ogolnie poznac mozna czasem jakies fajne osoby, no i poszalec w Polsce jak sie nie przetrabi wszystkiego na wyjezdzie :p
    Darka

11.09.2017 09:22

może i faktycznie od podejścia zależy, ja wyjechałam z nimi mimo, że parę negatywów na necie widziałam i nie żałuję swojego wyboru, jeździłam 2 lata przez Eurokontakt i dobrze całkiem zarobiłam a i atmosfera z ludźmi z którymi jeździłam była świetna, we wszystkim szło się fajnie dogadać
    Ukolebnik

10.09.2017 12:37

Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest, że opinie na tym forum są tak różne? Czy to jest kwestia podejścia indywidualnego do agencji czy też jakieś incydentalne wpadki? Tam też pracują ludzie, którzy mogą coś nie dopilnować? Może warto szerzej popytać?
    Grazyna

07.09.2017 21:49

Nie polecam tej firmy, obiecują dużo a to wszystko nie pokrywa się z rzeczywistością. Nie wiem kto pisze te pozytywne opinie, ale w moim przypadku współpraca wyglądała koszmarnie. Nigdy więcej tam nie wróce, zakwaterowanie, warunki pracy, a przede wszystkim wynagrodzenie nie zgadza się z tym co pani w biurze mi gwarantowała. Jeżeli ktoś ma zamiar z nimi współpracować, niech poważnie się zastanowi.
    xxx

14.09.2017 11:16

Zgadzam się z Panią , mieliśmy prawie tak samo i również ODRADZAM !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurokontakt Serwis?

Kontakt - Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

UL. ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 10/503 40-013 Katowice

PaniP

07.09.2017 17:10

Ja również odradzam, miałam wiele nieprzyjemności i nikomu podobnej sytuacji nie życzę. Przed podpisaniem umowy czytałam wiele komentarzy mimo to zaryzykowałam i to był błąd.
    daria

07.09.2017 12:08

na zbiory z nimi jezdze w sezonie to mozna ladnie dorobic, calkiem ok mi sie pracuje
    mag33

07.09.2017 08:54

bylem z nimi w tym roku na zbiorach winogron, warunki nie najgorsze, praca lekka nie jest ale standard na zbiorach. nie mialem problemu z kontaktem, kasa tez byla na czas. za rok pewnie tesz sie wybiore
    mag33

07.09.2017 08:54

Tadek

06.09.2017 23:04

Czy nie można napisać coś pozytywnego o firmie Eurokontakt ?
    PIPST

06.09.2017 22:52

Podpisalem umowe z ta "agencja" juz jakis czas temu. Przejechalem pol polski, poniewaz pani informowala mnie, ze musze to zrobic osobiscie. (usunięte przez administratora)Wrocilem do domu i czekam na telefon. Prace mielismy zaczac od 1 wrzesnia na winogronach we Francji, a za kazdym razem jak dzwonilem, o ile w ogole udalo mi sie z kims polaczyc, pani informowala mnie, ze lada dzien bedzie cos wiadomo. I tak do początku wrzesnia. Wtedy podczas mojego kolejnego telefonu, pani która laskawie odebrala, uslyszawszy moje nazwisko wylaczyla sie i nie odbierala. Dzwonilem wiec na kazdy numer do agencji jaki udalo mi sie znalezc, w koncu jakims cudem ktos chcial ze mna rozmawiac i przekazal mnie do kobiety ktora mnie unikala. Powiedziala ze juz od paru dni wysyla ludzi na winogrona, i ze mozemy jechac pojutrze na innych warunkach niz bylo ustalane... Zrezygnowalem. Ta agencja to jakies nieporozumienie. Fatalna organizacja, kobiety do osob ktore chca cos wiedziec, bo nie chca czekac kolejnych dni, czy tygodni na informacje, traktuja jak problem, i splawiaja jak najszybciej. Zdecydowanie nie polecam. Najgorsza agencja ze wszystkich mi znanych. ODRADZAM!
    CichoCiemny

24.10.2017 17:56

Ciekawa opinia. Nie mogę jej potwierdzić bo miałem do czynienia z tą firmą i przy pewnym problemie już za granicą koordynator projektu potrafił odebrać telefon nawet w sobotę po południu i pomóc w załatwieniu sprawy. Przed wyjazdem przed podjęciem pracy potrafią nawet sami zadzwonić i zapytać kiedy przyjade podpisać umowę. Po podpisaniu umowy także otrzymałem telefon czy podpisanie dokumentów przebiegło pomyślnie oraz czy jest mi wszystko wiadomo na temat oferty. Koordynator powiadomił mnie także telefonicznie o terminie rozpoczęcia pracy oraz wysłał mi 2 wiadomości sms: z dokładnym adresem zakwaterowania i miejsca pracy oraz z nr telefonu do osoby która już była tam za granicą na miejscu. Szczerze polecam te agencje.
    Amai

06.09.2017 13:31

Jestem strasznie niezadowolona. Firma traktuje ludzi bardzo nieprofesjonalnie. Na końcu okazuje się że firma nie informuje o konkretnej dacie wyjazdu nawet nie odbiera telefonów i tyle z tego wszystkiego...
    krasnoludek

04.09.2017 20:17

Witam,czy ktoś pojechał na jabłka?W jakiej miejscowości to jest?Słyszałem że można tam nieżle poimprezować przy okazji...

03.09.2017 22:46

Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o agencji? Mam ochotę na wyjazd do Niemiec z agencją, dlatego dobrze jest wiedzieć jak działają. Czy zakwaterowanie i dojazd do pracy leży w ich zakresie?
    Jerzykowaty

31.08.2017 22:41

Czy możecie podpowiedzieć mi jakie roboty są najbardziej opłacalne? Byłby to pierwszy raz i dlatego jestem na tym forum szukając podpowiedzi. A co z językiem obcym?
    Angelika

28.08.2017 23:35

Witam, jedzie ktoś może na zbiór winogron we wrześniu? lub był już ktoś? proszę o opinie
    Emil

24.08.2017 21:26

witam ja wraz z narzeczona jade na zbior winogronu do Volnay, w poniedzialek podpisujemy umowe . jezeli ktos byl i ma zle wspomnienia przez ta firme prosze o wypowiedz . pozdrawiam
    Emil

24.08.2017 21:26

Laura

24.08.2017 10:18

Szukam agencji, która miałaby dobra ofertę pracy za granicą. Przeczytałam opinie na tym forum i jestem mocno zaskoczona ponieważ jest wiele negatywnych! Czy jesteście pewni, że nie można napisać o agencji Eurokontakt Projekt Serwis coś pozytywnego ?
    Damian

23.08.2017 22:16

Jedzie ktoś może do winiarni Volnay?
    Damian

23.08.2017 22:14

Jedzie ktoś może do winiarni Volnay?
    adam_mm

23.08.2017 12:33

jadę z nimi na zbiory jabłek, w tam tym roku też byłem. jak ktoś też jedzie to namiar do mnie [email protected]
    john_sn

21.08.2017 16:31

ja z nimi jezdzilem pare razy, kasa sie zgdza, warunki rozne, zalezy gdzie sie trafi i kto jest szefem na miejscu nigdy nie mialem z nimi wpadki, takze moge polecic
    Jacek

20.08.2017 12:35

Agencja ma firmy współpracujące z nimi w zakresie nauki języka jak również rozliczeń podatkowych. Ale nie łudźcie się że ktoś za to będzie płacił. Życie jest brutalne i za wszystko trzeba płacić. Dobrze, że pomagają w tych tematach to już nie musimy szukać firm.
    Asia

15.08.2017 22:59

Witam własnie mam okazje jechac 26 sierpnia do Niemiec do zbiorów pieczarek jestem mloda wiadomo strach jest a tym bardziej jak sie ma 26lat oczywiscie miasteczko borna warto jechac przez to pośrednictwo eurokontakt

Zostaw merytoryczną opinię o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.