Transfer Multisort Elektronik

• Nowa Gadka
  • Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin
Łódź - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Opinie o Transfer Multisort Elektronik Łódź

Nie przegap nowości o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.!

Ann

28.07.2021 09:25

Składałam Cv do tme bezpośrednio miła Pani wyszła porozmawiała ,zobaczyła cv i odrazu powiedziała ze potrzebują odrazu takich ludzi jak ja patrząc na moje kwalifikacje .będziemy się kontaktować do Pani w następnym tygodniu i co minęły dwa lata i cisza .odechciało mi się już składać cv do was .tylko ładnie umiecie mówić do ludzi

28.07.2021 09:38

Ann, czy pamiętasz o jaką rekrutację chodziło? Po upływie dwóch lat trudno nam będzie zweryfikować tę sytuację, ale mimo wszystko postaramy się ją wyjaśnić. Przywiązujemy dużą wagę do komunikacji i dokładamy wszelkich starań, by kandydaci do pracy otrzymywali wszelkie informacje niezwłocznie.

30.06.2021 14:28

Firma nie jest zła, dobre warunki. Nie najgorsza kasa, magazyn jest czysty itd. Chciałem tam pracować, jednak firma ma jeden spory problem. Chodzi o wdrażanie pracowników do pracy. Na dziale logistyki magazynowej, lider zaprowadził mnie do innego pracownika który miał mnie uczyć przez dwa tygodnie. Niestety ciężko było wytrzymać z niezbyt ogarniętym człowiekiem, który się przechwalał że jest najlepszy na świecie. A jego niebiesko zielone włosy, nasuwały mi pytanie jakim prawem ktoś taki uczy innych. Miałem dość po dwóch tygodniach, przestałem tam przychodzić, ponieważ nie czułem żadnego wsparcia ani zainteresowania wobec mojej osoby. Szkoda bo praca/firma nie jest sama w sobie zła, tylko jest nie do przyjęcia żeby jakiś dzieciak z zielonymi włosami ludzi uczył. Szkoda

30.06.2021 20:13

Dziękujemy Ci za opinię. Osoby rozpoczynające pracę w TME przechodzą obowiązkowe szkolenia, zgodne z wymogami dla danego stanowiska pracy. Zachęcamy wszystkich, nie tylko nowych pracowników, do bieżącego zgłaszania wszelkich uwag, na każdym etapie – w ten sposób przełożeni mają możliwość odpowiednio i szybko reagować. Należy pamiętać, że o doświadczeniu na danym stanowisku przesądza staż pracy oraz jej przebieg, a nie wiek pracownika. Jednocześnie chcemy zaznaczyć, że nie dyskryminujemy nikogo ze względu na wygląd, a nasi pracownicy mają prawo wyrażać siebie poprzez chociażby kolor włosów.
Jacek.

16.06.2021 15:49

Mam kilka pytań odnośnie pracy na stanowisku magazyniera. Czy ciuchy pracownicze są obowiązkowe? Czy można posiadać przy sobie telefon. Czy na wyjściu z pracy są bramki z wykrywaczem metalu, jak długo w ogóle trwa opuszczanie hali prac. Czy zdarzają się nadgodziny poza sobotami? Jak są płatne nadgodziny w sobotę? Czy jest parking pracowniczy dla aut nie tylko rowerów?

17.06.2021 11:31

Jacku, dziękujemy za pytania i spieszymy z odpowiedziami: 1. pracownicy otrzymują od nas odzież roboczą BHP i są zobowiązani jej używać, 2. tak, pracownicy mogą mieć przy sobie telefon komórkowy, 3. tak, przy wyjściu znajdują się bramki z wykrywaczem metali - jest to standard w obiektach tego typu, stosowany w celu zapewnienia bezpieczeństwa, 4. o ewentualnych nadgodzinach pracownicy informowani są z wyprzedzeniem. Wszystkie nadgodziny są oczywiście płatne - wynagrodzenie za nadgodziny jest zgodne z zapisami Kodeksu pracy, 5. do dyspozycji pracowników jest ogromny parking, zarówno dla aut, jak i dla rowerów - każdy bez problemu znajdzie dla siebie miejsce. Jeśli masz dalsze pytania, z chęcią na nie odpowiemy. Miłego dnia!
Kamila

16.06.2021 17:34

Byłam na rozmowie w biurze agencji zatrudniającej do TME . Wszystko zostało mi przedstawione tak jak należy że strony agencji , po rozmowie zostałam zapewniona , że w następnym dniu roboczym będą się ze mną kontaktować co oczywiście nie miało miejsca. Wolałabym wiedzieć na czym stoję i usłyszeć wprost jeśli ktoś nie jest mną zainteresowany aniżeli mydlenie oczu. Pani przeprowadzająca rozmowę online była bardziej zainteresowana firmą w której obecnie pracuję aniżeli mną samą , nic konkretnego się z tej rozmowy nie dowiedziałam . Będę jeszcze próbować , ponieważ pracuję w podobnym magazynie i zależy mi na pracy w TME.

17.06.2021 08:58

Bardzo Ci dziękujemy za tę opinię. Prowadząc rekrutacje w TME, kładziemy duży nacisk na dobrą komunikację z kandydatkami i kandydatami i pilnujemy, by wszelkie informacje docierały do nich jak najszybciej, a przede wszystkim - w ustalonym terminie. W przypadku rekrutacji realizowanych przez agencje pracy, nadzorowanie przez nas wszystkich procesów nie jest możliwe. Odbędziemy rozmowę z agencjami, które z nami współpracują i dołożymy wszelkich starań, żeby wyjaśnić tę sytuację i zapobiec podobnym w przyszłości. Miłego dnia!
Excel

01.06.2021 11:40

Rzadko która firma daje informacje zwrotną odnośnie rekrutacji. W moim przypadku była to informacja odmowna, jednak sam fakt poinformowania o wyniku daje mi możliwość wystawienia oceny pozytywnej firmie TME.
Mateo

16.06.2021 13:20

Witam, Pytam tak ogólnie z ciekawości bo jeszcze nigdy nieudało mi się przejść do pierwszego etapu. Moje aplikację zawsze odrzucano. Ale nie zrażam się kiedyś mi się uda :)

16.06.2021 15:24

Mateo, liczba etapów uzależniona jest od tego, jakiego stanowiska dotyczy rekrutacja. Rekrutacje na stanowiska specjalistyczne składają się z dwóch do trzech etapów (zazwyczaj są to dwa etapy). W przypadku rekrutacji na stanowisko Pracownik Magazynu, odbywa się jedno spotkanie, poprzedzone krótkim wywiadem telefonicznym. Informacje o poszczególnych etapach kandydaci otrzymują od nas na samym początku rekrutacji. Jeśli masz dalsze pytania, to chętnie na nie odpowiemy :) Życzymy Ci powodzenia w kolejnych naborach!
Misiek

28.05.2021 12:04

Jak to jest, że chwilę po złożeniu aplikacji jest wysyłany mail odrzucający aplikację na stanowisko, z informacją że nie możecie mnie zaoferować pracy. W ciągu paru minut analiza CV, to jest "żartowanie" z starającego się o pracę. Osoba rekrutująca bardzo młoda, wygląda że na stanowisko magazyniera dostanie się osoba która trzyma się tylko ograniczonych ram. Wiek 30+, oraz wiele doświadczeń zawodowych wygląda mało atrakcyjnie dla młodych.

28.05.2021 12:22

Cześć, od kandydatów na stanowisko Pracownik Magazynu (https://kariera.tme.eu/oferty-pracy/pracownik-magazynu-/-magazynier/473) nie wymagamy doświadczenia i absolutnie nie dyskryminujemy nikogo ze względu na wiek. Napływające zgłoszenia staramy się zawsze analizować na bieżąco, dzięki czemu kandydaci mogą otrzymać odpowiedź jak najszybciej. Przykro nam, jeśli tym razem nie powiodło Ci się w rekrutacji. Zachęcamy Cię do śledzenia ogłoszeń na stronie: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy i życzymy powodzenia w kolejnych naborach!
Abc

19.05.2021 19:59

Witam. Czy na magazynie, pracując na 2 zmiany są obowiązkowe soboty?

20.05.2021 09:24

ABC, praca w soboty nie jest obowiązkowa :) Informacje o rekrutacji na stanowisko Pracownik Magazynu znajdują się tutaj: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy/pracownik-magazynu/438. Miłego dnia!
Xyz

17.05.2021 18:55

Jak wygląda praca dla kobiet na magazynie?

17.05.2021 19:19

Informacje na temat pracy na stanowisku Pracownik Magazynu znajdują się tutaj: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy/pracownik-magazynu/438. Jakie szczegóły Cię interesują? Pozdrawiamy!
xd

22.04.2021 11:31

Zaznaczę, iż pracowałem z działem marketingu. (usunięte przez administratora) Docelowe zadania różnią się od tych, o których mowa była pierwotnie. Brak ciągłości w feedbacku i korespondencji. Najdłużej na odpowiedź na maila czekałem prawie 3 miesiące. Dorzucanie ad-hoc elementów projektu, przez co projekt który miał zajmować 10h zajmuje nagle 25-30h. W efekcie praca staje się okropnie męcząca i zamiast 4 projektów miesięcznie robi się jeden(usunięte przez administratora) Niestety osoba z którą pracowałem przez większość czasu rozumie kilka słów po polsku. Po angielsku nie jest lepiej – trudno jest się jej wysłowić i często w 5 stronach A4 feedbacku pisanego łamanym angielskim ciężko zrozumieć o co chodzi. (usunięte przez administratora) Ignorowanie próśb tak prostych jak chociażby ponowne wysłanie plików poprzez inny hosting ponieważ firmowy onedrive ma ograniczenia. W skrócie – jeśli ma być to Twoja pierwsza praca, jesteś wytrwały/ła to możesz spróbować. Jednak nie oczekuj rozwoju i kokosów. Traktowałem to jako dodatkową pracę, ale jeśli chcesz iść tam full to raczej praca na chwilę (z przymusu).(usunięte przez administratora)

26.04.2021 14:43

Cześć, niestety nie byliśmy w stanie zweryfikować sytuacji, które opisujesz – w naszym Dziale Marketingu w ostatnim czasie nie pracowała żadna osoba obcojęzyczna. Opisana przez Ciebie współpraca również nie znajduje odniesienia do rzeczywistych umów. Trudno jest nam się zatem odnieść do Twoich zarzutów. Należy pamiętać, iż czasem współpraca po prostu nie układa się pomyślnie. Na ogół jednak udaje nam się znaleźć porozumienie, co owocuje wieloletnimi kooperacjami.
Czerwony

22.04.2021 16:07

Witam, Chciałem sie zapytac o godziny rozpoczecia zmian w tme. O ktorej startuje zmiana dzienna, popoludniowa, nocna? I czy mozliwa jest praca tylko na zmiane dzienna i popoludniowa?

22.04.2021 17:00

Czerwony, poszczególne zmiany rozpoczynają się o godzinach: 6:00, 14:00, 22:00. Większość działów pracuje w systemie dwuzmianowym. W nielicznych działach praca odbywa się w systemie trzyzmianowym - w takim przypadku, praca podczas zmiany nocnej ma miejsce nie częściej niż raz na trzy tygodnie. Szczegółowych informacji dotyczących specyfiki pracy udzielamy podczas rozmów rekrutacyjnych. Miłego dnia!

02.04.2021 15:17

Witam. Jaka jest podstawa wynagrodzenia netto nie wliczając premii na stanowisku magazyniera?

02.04.2021 15:21

Informację o wysokości wynagrodzenia kandydaci otrzymują podczas rekrutacji. Wszystkie oferty pracy znajdziesz tutaj: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy. Miłego dnia!
Zainteresowany

30.03.2021 11:28

Witam, Jak firma zareagowała na najnowsze zalecenia rządu odnośnie pracy biurowej i systemu HO wszędzie tam gdzie jest to możliwe? Ze względu na rosnącą liczbę zakarzeń w kraju, tryb pracy zdalnej chyba był by lepszym rozwiązaniem niż zapełnienie 50% miejsc bo ludzie i tak oddychają tym samym powietrzem przez min 8h na open spaceach?

30.03.2021 14:56

Zainteresowany, we wszystkich przestrzeniach wspólnych, pracownicy zobowiązani są do noszenia masek ochronnych (maski, podobnie jak inne środki ochrony osobistej, przekazaliśmy do dyspozycji pracowników). 50% wolnych stanowisk pracy zapewnia możliwość stałego utrzymywania bezpiecznego dystansu. Ponadto, regularnie przeprowadzamy testy na obecność wirusa SARS CoV-2 wśród wszystkich pracowników, dzięki czemu możemy szybko i na bieżąco reagować. Szczegółowych informacji w tym zakresie udzieliliśmy we wcześniejszej odpowiedzi: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,864066?review=a1077da4-c399-434c-ab1d-4a7fdd733ff5 Życzymy Ci miłego dnia i dużo zdrowia!
Tmeowiec

26.03.2021 08:13

Witam, Z tego co się orientuję na podstawie własnego doświadczenia, działy takie jak księgowość,logistyka,reklamacje,grupy asortymentowe i działy sprzedaży od stycznia 2021 przychodzą codziennie do pracy. Tryb hybrydowy a i owszem był ale w 2020 roku. Więc widzę tu pewną nieścisłość. Pozdrawiam

26.03.2021 08:49

TMEOWIEC, część wymienionych przez Ciebie działów została przeniesiona do Centrum Logistycznego Rzgów, co pozwala nam stale zachowywać nie mniej niż 50% wolnych stanowisk pracy zarówno w CLR, jak i w #NajfajniejszyBiurowiecwŁodzi. Wszędzie tam, gdzie zapewniona jest możliwość zachowania odpowiedniego dystansu, tryb hybrydowy niekoniecznie jest stosowany. Pozdrawiamy!
Marcin89

09.03.2021 09:17

Chciał bym się dowiedzieć o pracy kierowcy kat B. Na czym ona polega ?

09.03.2021 15:50

Cześć, informacje na temat tej rekrutacji znajdziesz tutaj: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy/kierowca-kat-b/323 . Pod ogłoszeniem znajduje się przycisk "wyślij CV", przy pomocy którego możesz złożyć swoją aplikację. Praca na tym stanowisku polega na przewożeniu produktów pomiędzy Centrum Logistyczno-Magazynowym przy ul. Ustronnej, a Centrum Logistycznym Rzgów. Praca odbywa się w systemie dwuzmianowym: 6-14 i 14-22. Wymogiem jest prawo jazdy kategorii B - przewozy realizowane będą samochodem o DMC do 3,5 t oraz doświadczenie w pracy na stanowisku kierowcy. Miłego dnia!
Marcin89

09.03.2021 09:23

Chciałbym się dowiedzieć więcej o pracy kierowcy kat B oraz na czym praca polega i jakie są zarobki?

09.03.2021 15:50

Cześć, informacje na temat tej rekrutacji znajdziesz tutaj: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy/kierowca-kat-b/323 . Pod ogłoszeniem znajduje się przycisk "wyślij CV", przy pomocy którego możesz złożyć swoją aplikację. Praca na tym stanowisku polega na przewożeniu produktów pomiędzy Centrum Logistyczno-Magazynowym przy ul. Ustronnej, a Centrum Logistycznym Rzgów. Praca odbywa się w systemie dwuzmianowym: 6-14 i 14-22. Wymogiem jest prawo jazdy kategorii B - przewozy realizowane będą samochodem o DMC do 3,5 t oraz doświadczenie w pracy na stanowisku kierowcy. Informacje o wysokości wynagrodzenia kandydaci otrzymują podczas rekrutacji. Miłego dnia!
Onno

09.03.2021 11:52

Można więcej informacji na temat pracy kierowcy? Czym praca jest od poniedziałku do piątku?

09.03.2021 15:47

05.03.2021 14:14

To jest plik opinie A wstawianie są reklamy. Chyba coś nie tak? Żeby cokolwiek przeczytać od pracowników trzeba się przedrzeć przez gąszcz wpisów pracodawcy.

05.03.2021 14:29

Cześć, aby przeczytać najnowsze opinie wystarczy, że wybierzesz zakładkę "Najnowsze opinie". Wpisy, o których mówisz to aktualności, które publikujemy, by podzielić się najnowszymi informacjami z życia firmy - wszystkie znajdziesz w zakładce "Aktualności". Miłego dnia!
Olaf

02.03.2021 15:13

Firma jest ok.

02.03.2021 15:14

Olaf, dziękujemy za opinię :)
Positive personal menagment

01.03.2021 13:11

Witam, do zarządu działu rekrutacyjnego firmy TME. Chciał bym prosić o kontakt e-mail [email protected] mam kilka pytań.

01.03.2021 13:20

Cześć, wiadomość w sprawie dotyczącej rekrutacji możesz wysłać na adres: [email protected], a jeśli chcesz skontaktować się z działem HR, wyślij maila na adres: [email protected]. Miłego dnia!
J23

26.02.2021 22:27

Może jakieś konkrety, jakie zarobki?

27.02.2021 14:05

J23, zarobki są zależne od stanowiska. Informacje o wysokości wynagrodzenia kandydaci otrzymują podczas rekrutacji :) Nasze oferty pracy znajdziesz tutaj: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Transfer Multisort Elektronik?

Kontakt - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Ustronna 41 93-350 Łódź

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria

Zielony

26.02.2021 12:55

Pytanie o prace w tzw systemie zmianowym - o jakie konkretnie zmiany chodzi? Dzienna i popoludniowa? Czy w ogole na 3 zmiany?

26.02.2021 13:08

Zielony, praca odbywa się w systemie dwu- lub trzyzmianowym, w zależności od działu. Miłego dnia!

27.01.2021 20:32

Czy Tme daje coroczne podwyżki inflacyjne wszystkim pracownikom? Czy podwyzka zależy tylko od wynikow, dla wybranych pracownikow?

28.01.2021 16:10

W TME podwyżki i premie przyznawane są na podstawie indywidualnych wyników i osiągnięć, zgodnie z ustalonymi, wypracowanymi zasadami.
Pytacz

20.01.2021 10:04

Czy w TME jest możliwa praca zdalna na stanowiskach w dziale IT? Mam na myśli czas przed/po pandemii.

20.01.2021 13:06

W dziale IT, po pandemii, przewidujemy pracę głównie w trybie stacjonarnym. Jeśli masz pytania dotyczące rekrutacji na konkretne stanowisko, zachęcamy Cię do wysłania maila na adres: [email protected]

03.01.2021 09:38

Czy jest możliwość pracy w Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o. na część etatu?

07.01.2021 15:33

Większość naszych ofert dotyczy pracy w pełnym wymiarze godzin, ale zdarzają się i takie dotyczące części etatu. Zachęcamy do śledzenia strony: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy
Marta K.

27.09.2020 09:50

Chyba nigdy nie odbyłam rozmowy kwalifikacyjnej w tak miłej atmosferze. Pani Ola, która przeprowadzała rozmowę on line to bardzo sympatyczna osoba, utrzymująca przyjazny ton. Mimo problemów technicznych z połączeniem, nie odczułam stresu i spotkałam się z wyrozumiałością współrozmówczyni. Pozostaje oczekiwanie... oby z pozytywnym finałem.

27.09.2020 09:53

Marta, bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszej rozmowy kwalifikacyjnej i trzymamy za Ciebie kciuki! Miłego dnia :)

23.09.2020 10:23

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
Pracownik.

23.09.2020 11:42

Normalnie jest dniem pracującym. Jest skrócony czas pracy. Czasami jest wolne. Decyzje są podejmowane co roku w tym temacie

24.09.2020 08:14

Dokładnie - decyzje w tej sprawie ogłaszane są w grudniu :)
asterix

06.09.2020 15:16

Witam,mam pytanie czy na magazyn zatrudniani są tylko kandydaci z doświadczeniem czy również osoby bez doświadczenia na magazynie a firma zapewnia szkolenie.

06.09.2020 15:34

Asterix, informacje o tym czego oczekujemy od kandydatów na poszczególne stanowiska znajdziesz tutaj: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy Obecnie prowadzimy rekrutację na stanowisko Pracownik magazynu: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy/pracownik-magazynu/234

23.08.2020 11:55

Witan mam pytanie. Jaka jest stawka na wstepie stanowisko magazynier ? I od kiedy w Rzgowie rusza rekrutacje ?

24.08.2020 08:40

Cześć, informacje w zakresie wynagrodzeń podajemy na dalszych etapach rekrutacji. Rekrutację do #WięcejNiżMagazyn w Rzgowie rozpoczniemy w ciągu kilku najbliższych miesięcy - zapraszamy do śledzenia nas na FB: https://www.facebook.com/tmekariera/ oraz zaglądania na stronę: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy Miłego dnia!
Miron

01.08.2020 17:59

Czy istnieje możliwość wykonywania pracy zdalnej na stanowisku Młodszego administrator infrastruktury serwerowej z Państwa ogłoszenia oraz jakie widełki płacowe Państwo dla tego stanowiska przewidujecie? https://kariera.tme.eu/oferty-pracy/mlodszy-administrator-infrastruktury-serwerowej/229

03.08.2020 08:47

Miron, na tym stanowisku przewidujemy pracę w trybie stacjonarnym. Informacje w zakresie wynagrodzeń podajemy na dalszych etapach rekrutacji. Miłego dnia! :)
Miron

03.08.2020 08:56

szkoda :(
...

30.06.2020 20:07

W jakim systemie pracy wykonuje swoje obowiązki pracownik magazynowy?
...

01.07.2020 19:54

Ale 2 zmiany czy 3 a może system 4 brygadowy. Proszę o sprecyzowane odpowiedź.

02.07.2020 08:32

Praca odbywa się w systemie dwu- lub trzyzmianowym, w zależności od działu. Miłego dnia!
Sakso

30.05.2020 05:55

Witam, pracuje na magazynie w innej firmie, jest bardzo dużo dźwigania, Mam kontuzje barku, lekarz stwierdził że muszę szukać lżejszej pracy bo może to się odbić na zdrowiu bardzo szybko, czy są działy dla magazynierów z możliwością oszczędzania barku i czy firma posiada podwyżki inflacyjne takie co roku żeby pracowniką żyło się lepiej? Chciałbym spróbować sił w TME.

30.05.2020 06:27

SAKSO, informacje o aktualnie prowadzonych rekrutacjach możesz znaleźć tutaj: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy. W każdym z ogłoszeń znajdziesz informacje o charakterze pracy na danym stanowisku. W TME funkcjonuje system podwyżek i premii. Dbamy o to, by warunki zatrudnienia w naszej firmie były konkurencyjne w stosunku do innych firm z branży. Życzymy Ci powodzenia przy zmianie pracy i - przede wszystkim - dużo zdrowia! :)

10.05.2020 10:45

Jaki jest system premii uznaniowych w firmie Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.?
Pracownik.

10.05.2020 21:20

Jeśli pracujesz w TME to skieruj to pytanie do swojego przelozonego.

10.05.2020 21:43

Cześć, mamy ustalony system premii zależnych m.in. od wyników. Szczegółowych informacji w tym zakresie udzieli Ci przełożony :)

19.04.2020 00:50

Pracuje już kilka lat w tej firmie. Nigdy nie załowałam swojej decyzji że właśnie z TME związałam swoje życie zawodowe. W tym trudnym dla wszystkich czasie firma daje mi poczucie bezpieczeństwa które teraz jest szczególnie istotne. Wsystkie działania zarządu sprawiają że czuje się ważna dla firmy i chroniona. Zawsze byłam dumna że tutaj pracuje (brzmi patetycznie) ale teraz okazuje się że to wyjątkowe miejsce. Dziękuję Zarządowi i dyr. Mariuszowi za zaangażowanie w naszą ochronę, wiem że jestem ważna dla firmy. Teraz to nie jest walka o zyski ale o przetrwanie. Życzę sobie i calej ekipie TME zdrowia.
Ciekawy

09.04.2020 16:49

Zgadzam się, ze tme robi dużo dla pracowników teraz. Ale dlaczego usuwacie negatywne opinie a zostawiacie tylko pozytywne? Tracicie na wiarygodności... ;)

09.04.2020 17:04

Ciekawy, nie usuwamy negatywnych komentarzy :) Każdą krytyczną opinię czytamy, a ich autorów zachęcamy do przekazania nam szczegółów opisywanych spraw czy sytuacji, żebyśmy mogli dobrze wszystko przeanalizować i - jeśli zajdzie taka potrzeba - podjąć odpowiednie działania. Jeśli przejrzysz nasz profil to znajdziesz tu bardzo różne opinie, nie tylko pozytywne. Na GoWork nie są publikowane komentarze niezgodne z regulaminem tego portalu, np. niemerytoryczne, obraźliwe, zawierające wulgaryzmy - ale z takimi mamy do czynienia bardzo rzadko. Miłego dnia!
Zainteresowany

08.04.2020 20:25

Jak kształtują się zarobki w tej firmie na szczeblach niższych?

09.04.2020 08:05

Cześć, wysokość pensji zależy od wielu czynników - jak chociażby zajmowane stanowisko. Informacje o wszystkich prowadzonych rekrutacjach znajdziesz tutaj: https://kariera.tme.eu/oferty-pracy Miłego dnia!

08.04.2020 13:10

Osobiście raczej nie wyrażam swoich opinii na tego typu serwisach, ale patrząc na to jak TME zachowuje się w dobie kryzysu nie mogę przejść obojętnie. Wielu moich znajomych straciło pracę. Inni dostają mniejsze wynagrodzenia, zabrali zostały zabrane im dodatki. W TME jest wręcz odwrotnie. Ja jako pracownik czuję wsparcie od firmy. Wszyscy dostajemy dofinansowania za pracę w tym okresie. Zorganizowane zostały transporty, by nie korzystać z komunikacji miejskiej. Każdy dostał nawet płyny dezynfekujące, maseczki itp. dla siebie. Środki zabezpieczające są oczywiście też dostępne przy normalnej pracy. Dziękuję w imieniu swoim oraz koleżanek i kolegów za bezpieczeństwo, które zarząd nam dał oraz za maile od Pana Kuczyńskiego z przedstawieniem działań i sytuacji.

08.04.2020 13:24

Bardzo Ci dziękujemy za miłe słowa. Staramy się jak najlepiej wspierać pracowników, bo to przecież oni tworzą TME :) Stawiamy na transparentność, podjęliśmy szereg działań i na bieżąco monitorujemy sytuację. To trudna sytuacja, ale razem damy radę przez nią przejść :) Życzymy Ci miłego dnia i dużo dużo zdrowia!

03.04.2020 09:34

Chcialam podziękować calej firmie TME za zaangazowanie jakie włożyła w celu unikniecia zakazenia koronawirusem u pracowników. Wiele osob narzeka, że nowe zasasy pracy są uciążliwe albo niesprawiedliwe a niestety nie maja pojęcia co dzieje sie w innych firmach. Ogromny plus za codzienne kontrole temperatury, za udostepnienie pracownikom magazynu aut służbowych by ludzie nie musieli jechac MPK, staly dostęp do środków ochrony osobistej, dezynfekcja hali, zmiany które są tak ustawione by pracownicy pierwszej zmiany nie mieli kontaktu z popołudniowymi, oraz wiele innych podjętych działań by chronić nas i zachować ciągłość pracy. Dodatkowo firma doplaca pracownikowi za przychodzenie do pracy dodatek finansowy. Nie wszystkie firmy tak zadbały o pracowników. Wiadomo że nowe zmiany nie każdemu sie podobają i zawsze ktos pomarudzi, ale większość pracowników docenia jak bardzo zadbaliscie by pracownik mogl czuć sie bezpiecznie w tych trudnych czasach. Ja osobiscie bardzo Wam za to dziękuję.

06.04.2020 14:24

Pracownik, bardzo dziękujemy za tę opinię :) Sytuacja jest trudna, ale staramy się robić wszystko, co w naszej mocy, by chronić pracowników. Życzymy Ci miłego dnia i - oczywiście - dużo zdrowia :)
NieCzaje

02.04.2020 22:12

Dział HR zamiata pod dywan niewygodne sprawy. Nie czaje dlaczego skoro to działa na niekorzyść firmy. Proszę odpowiedzieć dlaczego tak jest. Pojawia się problem. Wypytujecie pracowników żeby zebrać informacje na temat sytuacji - a ta jest poważna. Dajecie ludziom poczucie opieki i zrozumienia, ludziom którzy się angażują i chcą pomóc TME. No i co? Jest jak było a nawet gorzej. Sytuacja dotyczy osoby, która udaje brygadzistę na dziale przyjęć. Kasujcie sobie komentarz, będę go codziennie dodawać :D
Zaciekawiony

30.01.2020 12:46

Chciałbym prosić by zarząd TME odniósł się do ostatniego raportu płacowego Hays na 2020 w którym przedstawili średnie zarobki dla różnych segmentów. Jak to jest że mówi się że w TME dobrze się zarabia, a porównując się z raportem HAYS poziom naszych wynagrodzeń jest poniżej wymienionej w raporcie skali? TME jest firmą międzynarodową, więc tłumaczenie się tym, że jest to firma łódzka jest nie na miejscu i pokazuje brak szacunku do pracowników którzy ją tworzą. Ilu jeszcze wartościowych zaopatrzeniowców musi jeszcze odejść by firma zrozumiała że ludzie tam są nie dla dodatków, jogurcików i owocków, a dla pieniędzy!
po rodzinie

22.03.2020 08:45

Jeżeli takie problemy pojawiają się w zalodze to firma powinna wprowadzić niezależna firmę, która zbada poziom zarobków na danych stanowiskach odniesie się do lokalnego rynku i wyznaczy widełki płacowe. Tak to się odbywa w normalnych biznesach . Ale trzeba mieć jaj i liczyć się z tym, że po takim badaniu nie tylko rodzina zarabia w firmie dobrze, mogą wystąpić zmiany stawek dla pozostałych szczebli.

22.03.2020 18:21

Cześć, dziękujemy za sugestię. Do kwestii pensji odnosiliśmy się już wielokrotnie: wyjściowa pensja pracownika uzależniona jest między innymi od umiejętności, doświadczenia i stanowiska pracy, a podwyżki i premie - między innymi od osiąganych wyników. Miłego popołudnia!
Były z układnicy

04.03.2020 21:16

Pracowałem przez 3 miesiące, niestety problemy z kręgosłupem zmusiły mnie do odejścia z pracy. Ogólnie praca ciekawa. Ludzie w porządku. Pensja wiadomo zawsze może być lepiej ????Jak podlecze się to może spróbuje jeszcze raz. Pozdrawiam.

Zostaw merytoryczną opinię o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.