podwyżka hahahahaha
Kamis - straszny syf muszą mieć w tym zakładzie skoro piszą na opakowaniu, że "w zakładzie produkcyjnym wykorzystuje sie sezam, gorczyce, jaj..." niby co to za informacja? zabezpieczenie przed tym ze to co zamietli z podłogi niekoniecznie musi być tym co wrzucili do opakowania ??? KAMIS - syf, kiła i mogiła, skoro wszystko im sie może pomieszać!
Teraz to trochę przesadziłes ,góra dwie.
to prawda co napisałeś jaworski hahahha 3 klasy i zaoczne przedszkole i jazda w kamisie heh ;-) ile opinii tyle negatywów cos o tym swiadczy ;-)
Tak sobie czytam Wasze opinie i mam wrażenie, że 99% osób które się tu wypowiadają nigdy nie powinny pracować w sprzedaży i nie mają o tym zielonego pojęcia. Jedyne co im wychodzi to nażekanie.
Dziś Kamis to drugi Eveline , wezmą każdego kto będzie chciał przyjść do pracy. Jak zrezygnowałem z ich propozycji to Pani Mańska zasypała mnie lawina telefonów i moralitetami...są bardzo zdesperowani. Lepiej być z daleka od takich firm , szczerze odradzam.
Czy ta jakość pozwoli utrzymać rodzine jak planów nie robisz bo założone dynamiki są od czapy , a firma nic nie robi ?
My przynajmniej mamy szkolenia i goscia ktory sie na tym zna. Mnie to bardzo pomaga i złego slowa nie powiem.Pomoc też jest i zyczę wszystkim takiego RKS jak my mamy na wschodzie. Widać duuuuże zmiany jakosciowe.
Kamis a dzis McCormick to jedna wielka porażka. Kazdy z managerow siedzi i dba tylko o swoj własny tylek, nie ma mowy o żadnym rozwoju, zwykle Twoj szef to cieniak i jest tam bo nikt inny nie chcial - omijac z daleka szerokim lukiem !!!
Kamis-Lubie to
Palny w gastro są z m-ca na m-c wyższe, mimo, że na detalu spadają, nie wiadomo dlaczego, i ph z gastro je wykonują, mimo, że nie mają imprez integracyjnych, bo podobno nie ma na to kasy, zawsze było tak, że gastro jest gorzej traktowane niż detal. RDS ds gastronomii jest nowym stanowiskiem w firmie.
Każdy wie jaki jest Jawor. Popieram
ale podobno plany robią, mają mniejsze niż wcześniej. Ludzie uważajcie [usunięte przez moderatora]
uuuu widze wakacik na krakow do gastronoomii hmmmm cos nie tak sie dzieje na gastronomii hehe
hej, wybieram się niedługo na rozmowę do Kamisa na stanowisko laborant. Czy ktoś pracował na tym stanowisku? Jak wygląda sytuacja? Jak poprzednie osoby które poszly tam na rozmowe w sprawie tego stanowiska?
Pracuje w Kamisie i faktycznie jest tu duzo do poprawienia. Wynagrodzenie,zarząd itd.,ale to co Ty tam wypisałeś gosciu to jest jakis zbiór głupot.
hallo pamietaj ze bedziesz mial bardzo duzo obiecane a malo zrealizowane praca u lidera w mlodym zespole itd. takze przemysl to sobie dobrze
wiatm ja równiez ide na rozmowe w sprawie tego stanowiska? mam pytanie jak moze wygladać rozmowa kwalifikacyjna? o co moga pytac na stanowisko laboranta?
Witam , w przyszłym tygodniu wybieram się na rozmowę w sprawie pracy na stanowisko laborant i mam pytanie jaka pensję mogą mi zaproponować, czym dokładnie się oni tam zajmują? jakie badania przeprowadzają? z góry dziękuje za odpowiedz pozdrawiam
[usunięte przez admina] Rada dla wszystkich: omijajcie ten bajzel szerokim łukiem, amerykanie sami nie wiedzą co z tym bajzlem zrobić więc równia pochyła ...
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w McCormick Polska S.A (Kamis Przyprawy)?
Zobacz opinie na temat firmy McCormick Polska S.A (Kamis Przyprawy) tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w McCormick Polska S.A (Kamis Przyprawy)?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!