Atlanta Poland

• Mokry Dwór
  • Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka
Dąbrowa Górnicza - Atlanta Poland S.A. (Zamknięty oddział)
Włocławek - Atlanta Poland S.A.

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Atlanta Poland S.A.

Opinie o Atlanta Poland Gdańsk

Nie przegap nowości o Atlanta Poland S.A.!

cool

08.01.2016 13:06

nie długo choinka:)))
    Lutka

08.01.2016 10:29

co słychać? Jak się ma kierownictwo magazynowe? jakieś newsy? jak inwentaryzacja? Ile w plecy? Pani dyrektor pani się pochwali :D
    zainteresowany

07.01.2016 20:39

czy może ktoś coś więcej napisać o stanowisku referenta ds. gospodarki magazynowej, myslę o złożeniu dokumentów na to stanowisko, z góry dzięki

18.12.2015 13:06

pola

18.12.2015 22:18

bo brakowało mi tygodnia żeby iść na zasiłek dla bezrobotnych płatny..
    franko

10.12.2015 10:18

myślałem raczej o jakiś pieniądzach, bonach tak jak w innych firmach we włocławku dostają pracownicy
    franek

07.12.2015 18:32

ciekawe co dostaniemy od firmy na święta?????
    swiety mikolaj

09.12.2015 23:42

Podwyzke .... obowiązków :)
    franko

29.11.2015 12:25

taka atmosfera panuje nie tylko na produkcji ale w całej firmie, omijać wielkim łukiem

29.11.2015 01:29

MIK

17.12.2015 19:05

a dlaczego nie teraz ?
    frank

26.11.2015 18:31

nie warto... trzy lata temu jak najbardziej poleciłbym ale nie teraz
    Rosół

25.11.2015 21:03

A stanowisko kontrolera jakości/laboranta ? co o nim myślicie ? warto aplikować ?

19.11.2015 17:41

dam ci dobrą rade nie warto marnować czasu nawet na rozmowę kwalifikacyjną, co chwile ukazują się nowe ogłoszenia na te same stanowiska to o czymś to świadczy
    jhhoiwh

03.11.2015 15:37

pracuje w tej firmie od początku i takiego bałaganu i chaosu jeszcze nie było, czy naprawdę nikt tego nie widzi

15.10.2015 10:51

dlaczego??? nic nie rozumie
    Pozwana

30.10.2015 10:46

Pozew do PIP? Smiech na sali :) nie istnieje cos takiego, chyba ze stefek mial na mysli Skarge. Ale czytajac powyzsze wypowiedzi to Stefek jest nastepnym krzykaczem na tym forum a w rzeczywistosci nieudacznikiem zyciowym, ktory nie wie o czym sam pisze :)

13.10.2015 19:50

A czemu Atlanta szuka nowych magazynierów??? Jakiś czas temu już widziałem ogłoszenia do tej firmy, chce złożyć dokumenty, napiszcie proszę prawdę jak jest... z góry dziękuje.

14.10.2015 21:47

stefek moja rada to weż kredyt i zaczynaj prace....pozdro
    stary

26.09.2015 19:42

Brak słów na tą firmę i ludzi pracujących w niej, pozdrawiam tych co odeszli, to były mądre decyzje
    zadowolony

18.08.2015 08:36

jak się pracuje Brad?

21.07.2015 19:34

Tak. Masz rację.Pojechałem za bardzo.To było świadome.Przepraszam.szczerze---Wstyd mi. Ale słowo się rzekło.Nie będę już się wypowiadał na tej stronie.Przepraszam wszystkich których uraziłem.WSZYSTKIEGO CO WAM SIĘ MARZY bard ps Nie ukrywam się pod loginem Ci co chcą wiedzą kim jestem i jak się ze mną skontaktować.DLA PRZYJACIÓŁ bard
    Emka

21.07.2015 14:16

Jak ktoś z imienia i nazwiska się tutaj odezwie to bądź pewien że zaraz go Pani Dyrektor wywali z pracy! Dlaczego ty pseudonimem się podpisujesz? Nikt Cię nie osądza po pierwsze, bo gdzie jest napisane (milion bluzgów wyzwisk itp) po drugie wypowiadają się Ci którzy pracują lub pracowali i z tego co czytałam to dali Ci czas (kilka tygodni) na ocenę pracy w tej firmie. Większość napisała jaka atmosfera panuje w firmie, jak jeden drugiemu (usunięte przez administratora) obrabia i jak pod sobą kopią dołki. Nie wszyscy jesteśmy tacy, ale większość! Ty za to rzucasz obelgami nazywając nas ciotami! nikt Ci nic nie będzie obciągał to tyle w temacie! Większość ciężko pracuje gdybyś nie zauważył, a ponarzekać każdy może przynajmniej tutaj taki rodzaj ludzki że lubimy ponarzekać! ot co! Nie ubliżaj nam tutaj!!!

20.07.2015 10:34

nie ma ludzi do pracy? to kim on jest? 12 godzin? pewnie ładne nadgodziny dostanie na koniec miesiąca.......... do odbioru hahahah! Tylko kiedy to odebrać jak nie ma kim pracować?! koło się zamyka! tyrka tyrka i jeszcze raz tyrka

17.07.2015 16:03

12, a czemu tak długo???

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Atlanta Poland?

Kontakt - Atlanta Poland S.A.

ul. Załogowa 17 80-557 Gdańsk

17.07.2015 12:07

ahahahaa , smiech na sali , bard wlasnie przebiera sie w drugi stroj roboczy , no przeciez (usunięte przez administratora) juz 12 godzine to jednak sztuka :D

16.07.2015 19:04

Kolega Bard milczy, zapewne odpoczywa po pracy

10.07.2015 21:55

kolega kkkk dobrze napisał , bard poczekaj na sezon :D

10.07.2015 20:20

A wy wspaniali doświadczeni pracownicy starej kujawianki myślicie że w innych firmach to jest sielana ???????????? OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ bard
    były

10.07.2015 18:53

A ja zastanawiam się czy nowy Pan magazynier jak zobaczy swoje wynagrodzenie i premie widmo czy nadal będzie takim entuzjastą????
    kkkkk

10.07.2015 16:51

Witam serdecznie a ja tak czytam wasze opinie i śmiać mi się chce z tego nowego magazyniera,kolego przyjdzie sezon zobaczysz na czym polega praca na magazynie surowców,brak miejsca na surowiec a na pewno bedą czekać tiry na rozładunek,powodzenia ci życzę,ale jak znam życie to już nie bedziesz pracował

10.07.2015 14:46

Na magazynie zewnętrznym 150 palet cukru , który przyjechał bodajże w marcu (a było tych palet więcej). Przychodzi czerwiec , a tu na magazyn przyjezdzaja kolejne tiry z nowym cukrem , który zawala cały parter . Zaraz po cukrze przyjeżdzają tiry z gdańska z surowcem . Parter zawalony , przychodzi Marta ze swoim aparacikiem i cyka zdjęcia że jest (usunięte przez administratora) i syf . Miejsca nie ma żeby to sensownie składować , fifo nie zachowane , no bo na magazynie stoi 324234 palet żurawiny , a tutaj przyjeżdzają kolejne tego samego surowca . Haha , najlepsze było to kiedy jeszcze magazyn surowców był na starym miejscu . Któregoś dnia(bodajże luty) przyjechało kilka tirów z makiem . Z makiem który miałbyć pakowany na święta bożego narodzenia za prawie rok. A najlepsze jest to ze kilka dni później cały mak został zatrzymany przez DKJ . Tak samo było z orzechem włoskim . Surowiec przyjeżdzał (kilkanaście palet) , i od razu czerwona kartka . Istny kabaret . Bard dawaj powiedz jak jest tam fantastycznie :)
    Chuck

06.08.2015 14:56

Za ujawnianie tajemnicy handlowej możesz mieć problemy kolego.
    kkkkkkkk

10.07.2015 10:39

dokładnie, kto ma miękkie serce w tej firmie to musi mieć tward (usunięte przez administratora) i nerwy ze stali, a nowemu Panu magazynierowi powinno dać do myślenia dlaczego odeszła cała ekipa, dlaczego zostało usuniętych wiele opinii na tym forum
    pracownica

10.07.2015 08:20

kkkkkkkk ma rację! Proponuję popracować miesiąc bądź kilka tygodni i potem wyrazić swoją opinię. Już przed Panem ktoś starał się ogarnąć ten bałagan, jedni wytrzymywali tydzień, miesiąc i rekord pobił Pan Mariusz. Jednak atmosfera tego miejsca i wieczne pretensje o wszystko są nie do przejścia. I tak go podziwiałam że tak długo dał radę i wytrzymywał. Starał się Pan jak mógł, był za dobry. Jak to mówią kto ma miękkie serce musi mieć tward (usunięte przez administratora)
    kkkkkkkk

09.07.2015 20:38

do bard proponuje popracować a później się wypowiadać

09.07.2015 20:19

zatrudniłem się na magazynie surowców i to co tu piszecie trochę mnie przeraża.Jestem magazynierem od x czasu.Niejedno już w życiu widziałem i nie bardzo rozumiem pewne wpisy natomiast mam wrażenie że większość to prywatne wycieczki.Każdy magazyn ma swój charakter i nawet jeśli mają podobne charakterystyki pracy będą się różniły.Problemem jest tu czynnik ludzki.JAK SE POŚCIELISZ TAK SIĘ WYŚPISZ.Każdy pracownik inaczej wykonuje swoją powierzoną pracę.A jeśli chodzi o magazyny zabezpieczające produkcję to już ogrom problemów.Tu trzeba wykazać się przyjaznym sposobem bycia i obycia wśród pracowników firmy.A jak się zorientowałem na podstawie tych wpisów tego ostatniego troszeczkę wam brakło. Z CAŁYM SZACUNKIEM bard
    nowy

09.07.2015 16:54

Witam. Jutro zaczynam pracę na dziale karmelarnia i jestem ciekaw waszych opinii o tym konkretnym dziale. Prosił bym o wypowiedź osoby które pracują bądź pracowały na tym dziale.
    xxxx

03.07.2015 12:59

Szacun dla tych pracowników co odeszli, na szczęście ich świat nie kończył się na Atlancie, pracy we Włocławku jest wystarczy poszukać
    Ziutek

01.07.2015 11:14

Ja nic takiego nie pisałam! Lesbą raczej nie jestem?! Ona nie jest w moim typie! a Tak w ogóle to magazyny robią za was cała robotę nygusy! Brać się za robotę a nie na forum siedzicie i czytacie pierdoły! Pani Dyrektor czy Pani to czyta? Oni nic nie robią a robota się sama nie zrobi :D
    ciekawska

01.07.2015 10:23

Ziutek ale zdradź tą tajemnicę kogo ona podrywa bo nie zauważyłam kim ona była zainteresowana a ciekawość nas zjada.... Może Tobą tylko jak ty pracujesz na magazynie to Ciebie na jej tipsy raczej nie stać.
    obrończyni niewiast

01.07.2015 10:08

dziewczyna musiała zaleźć Wam za skórę, że suchej nitki na niej nie zostawiacie! Tak nie można! Odpuście jej!
    rozeznany

30.06.2015 22:36

ja byłem często w magazynie i wiem jak ciężką jest tam praca a wszystko wszyscy chcieli towar naraz (usunięte przez administratora)
    już za mną

30.06.2015 22:04

JA już mam tan (usunięte przez administratora) za sobą, ale pamiętajcie ryba zawsze psuje się od głowy.
    andy

30.06.2015 17:54

tylko ja ma pracować jako przedstawiciel handlowy. a nie na produkcji.
    andy

30.06.2015 15:34

czemu? napisz coś więcej. dzieki

Zostaw merytoryczną opinię o Atlanta Poland S.A.