Atlanta Poland S.A.
3140

Opinie o Atlanta Poland S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlanta Poland S.A.

Marta

@Nieprawda a przez jakiś czas pracy jest przewidziana ta przerwa 15 minutowa? Czy jest to 8 godzin? Czyli, jak ktoś pracuje na zleceniu, bo na przykład jest studentem to może liczyć na złotówkę więcej w firmie Atlanta Poland S.A.?

Marta

@Ktoś a czy macie przerwy w Atlanta Poland S.A., na których możecie pójść do łazienki? @() jak możliwe, że agencja płaci pracownikom 12 zł brutto skoro ustawowa najniższa stawka to 13 zł brutto?

Ktos
@Nieprawda 28.12.2017 08:04

Ja mam na produkcji stawkę 12zl zatrudnienie przez agencję.Przerwa owszem 15 minut ale jak potrzeba przycisnie poza przerwą to jest problem żeby wyjść.Atmosfera okropna szczególnie na bakaliach na zmianie u brygadzisty krzyska.Zarozumialy smarkacz bez kultury.

Marta

@Takaprawda dziękuję za wyjaśnienie. Takie szczegóły od razu więcej wyjaśniają w tej kwestii. @Kamil odsyłam Cie do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin , gdzie dowiesz się, że na forum nie piszemy o konkretnych osobach i ich nie obrażamy.

rudzia

Jakieś doświadczenia z działem księgowości w Gdańsku?

Marta

Czy na forum są pracownicy Atlanta Poland S.A., którzy odpowiedzieliby użytkownikowi @Zainteresowany na jego pytania odnośnie pracy w tej firmie? Myślę, że temat zaciekawi więcej niż jednego użytkownika szczególnie, że w okolicy szukają Key Account Manager (http://www.gowork.pl/praca/inne;b/pomorskie;l?oferta_opinie=pracuj.pl5537238).

Zainteresowany

A jak wygląda praca na produkcji,np.operator maszyn.Ile płacą,czy są nadgodziny i premie.

Marta

@Darek jednak zawsze lepiej się dowiedzieć od pracowników. Takie informacje są najbardziej przydatne dla aplikujących. A czy pracownik przed podpisaniem umowy z Atlanta Poland S.A. wie ile województw będzie musiał obsługiwać? To ważna kwestia nie ujęta w Twoich wypowiedziach.

Mali_Nowa

Witam, byłabym wdzięczna za opinie na temat pracy laboranta w tej firmie, oddział we Włocławku. Trafiłam na ofertę pracy, ale czytając poprzednie wypowiedzi poważnie zastanawiam się nad aplikacją.

Henio
@prat 08.09.2017 09:54

myślę że pomyliłeś handlowców z KAMkami :)) one faktycznie mogą robić Mistrza w pasjansie. Kilka KAMek zaczynało jako RKS zapytaj ich czy wróciłyby na rejon??? 8 godzin odtrąbią i do domu a RKS często po 12 godzin zasuwa... one to wiedzą. A

Marta

@Henio teraz jest np. oferta na przedstawiciela handlowego. Chcesz powiedzieć, że ta osoba będzie miał obowiązki RKS? A czy firma Atlanta Poland przed zatrudnieniem poinformuje o szerszych obowiązkach? Jak ta przemiana wygląda? Jak reagują na nią pracownicy? Każda informacja jest ważna.

Darek
@Marta 07.09.2017 14:29

Wystarczy dokładnie przeczytać ogłoszenie. Tam wszystko jest napisane. Zakres obowiązkow raczej menadżerski.

Marta

@Magda @Henio Czy jesteście pracownikami firmy Atlanta Poland? Jak możecie ocenić atmosferę i warunki panujące w tej firmie? Jak układa się Wam współpraca z Atlanta Poland?

DADO

Witam Może ktoś mi napisać jak wygląda struktura działu handlowego w Atlanta Poland - tzn DH, RKS, PH itd. Czy produkują nadal we Włocławku produkty ( słodycze ) Kujawianka? Dziękuję

Henio
@DADO 30.06.2017 19:27

Nikogo nie pozwalniali bo PH (od detalu) nie było. Teraz Rksów zamieniaja na PH bo mniej kosztuja ale robote robią ta samą co Rks . To pomysł nowego koordynatora. Na początek cięcie kosztów.

DADO

Witam Może ktoś mi podać jak wygląda struktura sprzedaży w firmie Atlanta Poland? Tzn. DH, RKS, PH itd. Czy Kujawianka Włocławek nadal produkuje słodycze i należy do grupy Atlanta P.? Dzięki za informacje.

Valdi

Mam zamiar na PH, może ktoś, coś w tym temacie konkretniej ?

J23

Czy ktoś może podać ile tam średnio można zarobić.?

pracownik
@J23 07.04.2017 23:31

We wloclawku, czy gdansku? i na jakim dziale?

kkkkk:)))))

totalna bzdura

maxx

Ostatnio rozmawiałam z koleżanką która pracuje na produkcji bakalii , jej opinia oraz to co mówiła o tej firmie to zupełne przeciwieństwo do tego co tu piszecie na tym forum.

Nieznajoma

Polecam!!!!

Były

Dla mnie firma była bardzo w porządku. Były wypłacane premię na czas i w odpowiedniej wysokości. Nie pracuję tam tylko względu na przeprowadzkę.

raczek

Odnoszę wrażenie, że komentarzach na forum jest więcej prywatnych wycieczek niż faktów, które powinny byc podstawą oceny. W mojej oceni Atlanta Poland S.A. jest dobrym i rzetelnym pracodawcą. Pracownicy zatrudniani są w oparciu o umowy o pracę, osoby które sprawdzą się dostają umowy na czas nieokreślony. Wszyscy mają dostęp do dodatkowych świadczeń (np. karta Multisport, bilety do kina, karty pre paid do aptek, paczki dla dzieci, dopłaty do żłobków, kolonii dla dzieci). Uważam, że warto tu pracować.

orzeszek321

Czytam i taka myśl mi wpadła do głowy "każdy ma prawo do własnej opinii".. chociaż mi dobrze jest w Atlancie, to domyślam się, że innym może być źle. Ze swojej strony polecam tego Pracodawcę :)

blabla

Ta firma to nie jest dobre miejsce pracy, źle się tam dzieje, kto ma choć trochę rozumu w główce to ucieka z niej, nie warto

kret

Komus chyba zal d sciska ze tak nie ma w pracy. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. To bardzo dobry zaklad pracy. Polecam. A w wielu firmach pracowalem.

kamil

Hahahahahaha....piękny sarkastyczny opis ;)))))

Zainteresowany

Biedronka biedronką, ale ile można zarobić jako KAM ? Nie można skupiać się na Biedronce, trzeba pielęgnować cały biznes.

Ona
@cuks 17.08.2016 15:12

Opakowania robią wrażenie :-) są "ekskluzywne". Żeby nie było produkty, pycha! Polecam!!#

Zainteresowany

Witam, widzę ogłoszenia na stanowisko KAM Włocławek,Gdynia - proszę o opinie czy warto, jakie warunki, atmosfera ?

smieszka
@Ona 21.09.2016 19:26

Taaa ? A jakie ?

kacper

no nie ma tajemnic bo są kominy płacowe:))))))))))))))))))))))))))))))))) dla wszystkich tak samo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Radek

Do Solidarność. A ty ile zarabiasz skoro wiesz ile inni mają :).

kkkk
@Radek 26.04.2016 18:33

w tym zakładzie nie ma tajemnic o zarobkach

kkkkkkk

kiedyś tak nie było, audyty to nie był problem, a teraz to już szkoda mówić

Dyziek .....

Gorzej jak baby ......

Hisoshima

Nie będzie bo ostatnim audycie zrezygnowali. Cukierków asorti też już nie chcą.

Zostaw opinię o Atlanta Poland S.A. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlanta Poland S.A.