Opinie o Atlanta Poland S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlanta Poland S.A.

rudzia

Jakieś doświadczenia z działem księgowości w Gdańsku?

Marta

Czy na forum są pracownicy Atlanta Poland S.A., którzy odpowiedzieliby użytkownikowi @Zainteresowany na jego pytania odnośnie pracy w tej firmie? Myślę, że temat zaciekawi więcej niż jednego użytkownika szczególnie, że w okolicy szukają Key Account Manager (http://www.gowork.pl/praca/inne;b/pomorskie;l?oferta_opinie=pracuj.pl5537238).

Zainteresowany

A jak wygląda praca na produkcji,np.operator maszyn.Ile płacą,czy są nadgodziny i premie.

()
@Zainteresowany 03.10.2017 19:52
A jak wygląda praca na produkcji,np.operator maszyn.Ile płacą,czy są nadgodziny i premie.

Zatrudnienie przez agencję 12zl/godz brutto na umowie o pracę przedłużana co 2 tyg.Nadgodziny na odbiór nie do wypłaty. Obiecują premie ale jak dotąd nikt jej nie dostał.

Ktoś
@Zainteresowany 03.10.2017 19:52
A jak wygląda praca na produkcji,np.operator maszyn.Ile płacą,czy są nadgodziny i premie.

Nie polecam pracy w Atlancie. Nie można wyjsc do toalety,nie można na sekundę stanąć. ...cały czas w ruchu bo brygadzista od razu drze ryja. Szczególnie na bakaliach Krzychu K.Zatrudniają przez agencję na chwilę żeby dostać kasę za pracownika.Co chwila pojawia się ogłoszenie o naborze. Strata czasu.Dobrych polskich pracowników zastąpili tania siła robocza z Ukrainy. Zenada

Marta

@Darek jednak zawsze lepiej się dowiedzieć od pracowników. Takie informacje są najbardziej przydatne dla aplikujących. A czy pracownik przed podpisaniem umowy z Atlanta Poland S.A. wie ile województw będzie musiał obsługiwać? To ważna kwestia nie ujęta w Twoich wypowiedziach.

Mali_Nowa

Witam, byłabym wdzięczna za opinie na temat pracy laboranta w tej firmie, oddział we Włocławku. Trafiłam na ofertę pracy, ale czytając poprzednie wypowiedzi poważnie zastanawiam się nad aplikacją.

Darek
@prat 08.09.2017 09:54
Praca jak praca, ludzie spoko, warunki ok, wypłata zawsze na czas, nie ma się czego obawiać. Ale jeśli boisz się ruszyć ręką, n...

Faktycznie super firma szczegolnie że na warszawie licząc od stycznia 2016 będzie teraz 6!! słownie szósty raz zmiana przedstawiciela. Jak tylko ktoś ma możliwość to sie ewakuuje a na wawie to najłatwiej. Reszta sie trzyma bo nie ma wyboru. Jak ktoś tam pracuje 2/3 lata to jest "starym" pracownikiem...straszne. Atmosfera taka że tylko upić się warto ..

Henio
@prat 08.09.2017 09:54
Praca jak praca, ludzie spoko, warunki ok, wypłata zawsze na czas, nie ma się czego obawiać. Ale jeśli boisz się ruszyć ręką, n...

myślę że pomyliłeś handlowców z KAMkami :)) one faktycznie mogą robić Mistrza w pasjansie. Kilka KAMek zaczynało jako RKS zapytaj ich czy wróciłyby na rejon??? 8 godzin odtrąbią i do domu a RKS często po 12 godzin zasuwa... one to wiedzą. A

Marta

@Henio teraz jest np. oferta na przedstawiciela handlowego. Chcesz powiedzieć, że ta osoba będzie miał obowiązki RKS? A czy firma Atlanta Poland przed zatrudnieniem poinformuje o szerszych obowiązkach? Jak ta przemiana wygląda? Jak reagują na nią pracownicy? Każda informacja jest ważna.

Darek
@Marta 07.09.2017 14:29
@Henio teraz jest np. oferta na przedstawiciela handlowego. Chcesz powiedzieć, że ta osoba będzie miał obowiązki RKS? A czy fir...

Człowiek który szuka pracy cieszy sie że wogóle ktos mu ją zaproponował i nie zdaje sobie sprawy na co sie pisze. Dość powiedzieć że tutaj handlowcy obsługują po kilka województw, rekordzista miał chyba 5 :)) faktycznie na pasjansa nie miał czasu ha ha

Darek
@Marta 07.09.2017 14:29
@Henio teraz jest np. oferta na przedstawiciela handlowego. Chcesz powiedzieć, że ta osoba będzie miał obowiązki RKS? A czy fir...

Wystarczy dokładnie przeczytać ogłoszenie. Tam wszystko jest napisane. Zakres obowiązkow raczej menadżerski.

Marta

@Magda @Henio Czy jesteście pracownikami firmy Atlanta Poland? Jak możecie ocenić atmosferę i warunki panujące w tej firmie? Jak układa się Wam współpraca z Atlanta Poland?

DADO

Witam Może ktoś mi napisać jak wygląda struktura działu handlowego w Atlanta Poland - tzn DH, RKS, PH itd. Czy produkują nadal we Włocławku produkty ( słodycze ) Kujawianka? Dziękuję

Magda
@DADO 07.07.2017 08:32
Ilu PH ds detalu teraz pracuje w Atlanta Poland na terenie kraju? Może ktoś zna dokładną liczbę. Dziękuję za informacje...

7 osób

Henio
@DADO 30.06.2017 19:27
Dzięki za info. Ok 10 m-cy temu widziałem ogłoszenie na Warszawę PH detal - Musieli ostatnio pozwalniać PH...

Nikogo nie pozwalniali bo PH (od detalu) nie było. Teraz Rksów zamieniaja na PH bo mniej kosztuja ale robote robią ta samą co Rks . To pomysł nowego koordynatora. Na początek cięcie kosztów.

DADO

Witam Może ktoś mi podać jak wygląda struktura sprzedaży w firmie Atlanta Poland? Tzn. DH, RKS, PH itd. Czy Kujawianka Włocławek nadal produkuje słodycze i należy do grupy Atlanta P.? Dzięki za informacje.

Valdi

Mam zamiar na PH, może ktoś, coś w tym temacie konkretniej ?

J23

Czy ktoś może podać ile tam średnio można zarobić.?

pracownik
@J23 07.04.2017 23:31
Czy ktoś może podać ile tam średnio można zarobić.?

We wloclawku, czy gdansku? i na jakim dziale?

kkkkk:)))))

totalna bzdura

maxx

Ostatnio rozmawiałam z koleżanką która pracuje na produkcji bakalii , jej opinia oraz to co mówiła o tej firmie to zupełne przeciwieństwo do tego co tu piszecie na tym forum.

Nieznajoma

Polecam!!!!

Były

Dla mnie firma była bardzo w porządku. Były wypłacane premię na czas i w odpowiedniej wysokości. Nie pracuję tam tylko względu na przeprowadzkę.

raczek

Odnoszę wrażenie, że komentarzach na forum jest więcej prywatnych wycieczek niż faktów, które powinny byc podstawą oceny. W mojej oceni Atlanta Poland S.A. jest dobrym i rzetelnym pracodawcą. Pracownicy zatrudniani są w oparciu o umowy o pracę, osoby które sprawdzą się dostają umowy na czas nieokreślony. Wszyscy mają dostęp do dodatkowych świadczeń (np. karta Multisport, bilety do kina, karty pre paid do aptek, paczki dla dzieci, dopłaty do żłobków, kolonii dla dzieci). Uważam, że warto tu pracować.

orzeszek321

Czytam i taka myśl mi wpadła do głowy "każdy ma prawo do własnej opinii".. chociaż mi dobrze jest w Atlancie, to domyślam się, że innym może być źle. Ze swojej strony polecam tego Pracodawcę :)

blabla

Ta firma to nie jest dobre miejsce pracy, źle się tam dzieje, kto ma choć trochę rozumu w główce to ucieka z niej, nie warto

kret

Komus chyba zal d sciska ze tak nie ma w pracy. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. To bardzo dobry zaklad pracy. Polecam. A w wielu firmach pracowalem.

kamil

Hahahahahaha....piękny sarkastyczny opis ;)))))

Zainteresowany

Biedronka biedronką, ale ile można zarobić jako KAM ? Nie można skupiać się na Biedronce, trzeba pielęgnować cały biznes.

cuks
@Zainteresowany 22.06.2016 09:24
Biedronka biedronką, ale ile można zarobić jako KAM ? Nie można skupiać się na Biedronce, trzeba pielęgnować cały biznes....

Warto aplikować, z perspektywy sprzedaży Atlanta Poland S.A. ma dużo ciekawych produktów dopasowanych do potrzeb rynku, np. bakalie funkcjonalne, mieszanki sąłatkowe, etc. W dodatku po zmianie szaty opakowań wyglądają one na prawdę dobrze.

Ona
@cuks 17.08.2016 15:12
Warto aplikować, z perspektywy sprzedaży Atlanta Poland S.A. ma dużo ciekawych produktów dopasowanych do potrzeb rynku, np. bak...

Opakowania robią wrażenie :-) są "ekskluzywne". Żeby nie było produkty, pycha! Polecam!!#

Zainteresowany

Witam, widzę ogłoszenia na stanowisko KAM Włocławek,Gdynia - proszę o opinie czy warto, jakie warunki, atmosfera ?

Ona

Niektorym nie da sie dogodzic. Znam firmy, w ktorych nie ma zadnych dodatkowych swiadczen i tez dobrze.

smieszka
@Ona 21.09.2016 19:26
Niektorym nie da sie dogodzic. Znam firmy, w ktorych nie ma zadnych dodatkowych swiadczen i tez dobrze....

Taaa ? A jakie ?

kacper

no nie ma tajemnic bo są kominy płacowe:))))))))))))))))))))))))))))))))) dla wszystkich tak samo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Radek

Do Solidarność. A ty ile zarabiasz skoro wiesz ile inni mają :).

kkkk
@Radek 26.04.2016 18:33
Do Solidarność. A ty ile zarabiasz skoro wiesz ile inni mają :).

w tym zakładzie nie ma tajemnic o zarobkach

kkkkkkk

kiedyś tak nie było, audyty to nie był problem, a teraz to już szkoda mówić

Dyziek .....

Gorzej jak baby ......

Hisoshima

Nie będzie bo ostatnim audycie zrezygnowali. Cukierków asorti też już nie chcą.

sarki

oj a czemu Biedronki już nie będzie??????

Hisoshima

Nie martwcię się ludzie Panem Szymańskim. Niedługo wszyscy pójdziecie na zwolnienie, bo zamówień z Biedronki więcej już nie będzie.

Kuba

nie rozumiem o czym tu mowa ma zwolnienie to ma proste i logiczne. Znam Kamila osobiście i nie mam nic do chłopaka. A mieszanie jego dziewczyny jest nie w porządku . Znam ta pare osobiście i moge tylko powiedzieć,ze super z nich para,znajomi "patusy" rownoez fajne chłopaki .pozdrawiam zazdrosnych :-)

Ami

mi nic do jego życia prywatnego ale przysłowie prawdę powie "z jakim przystajesz takim sie stajesz". Nieciekawe towarzystwo oraz nieciekawa dziewczyna robią swoje. Pozdrawiam ;)

majkel

w końcu ktos go podpieprzy i bedzie miał kontrole idiotę on z siebie robi tylko tyle

Manuela

potwierdzam.rzekomo chory a na ulicy mijam codziennie człowieka w nieciekawym stanie.takich jak on nie powinni zatrudniać .NIGDZIE

szy
@Manuela 20.04.2016 02:24
potwierdzam.rzekomo chory a na ulicy mijam codziennie człowieka w nieciekawym stanie.takich jak on nie powinni zatrudniać .NIGD...

nieciekawym stanie ? Ty jeden z tych spod jadłodajni ? :)

anonim

(usunięte przez administratora)

szy

Dziękować za pozdrowienia i wzajemnie :) ps. jakiś ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy coś ?

OL

ehh :((

Hisoshima

Biedronka jednak nie dojdzie, bo audyt wypadł blado... :(

Cukiereczek

Zastrzeżeń brak. Idzie Biedronka...

lalala

znowu szukają nowych operatorów maszyn na produkcję, czyżby były zastrzeżenia do obecnych

stary

Ja tam bym sobie wrócił na MSiO . Jak się robiło wszystko jak powinno to lux robota była .

w.w.w

Jesli cię zwolnili to też zacznij zbierac złom a nie zazdrościsz innym ze sobie jakoś dają rade ....to nie jest żaden wstyd

dagmara

Słyszałam że na magazynie dobrze płacą a tu jeden z magazynierów dorabia sobie chodząc po śmietnikach za złomem,totalna porażka,niech poprosi o podwyżkę,może się uda.pozdro dagmara

przemek

nie życzę sobie pomówień na mój temat że ja wystawiam opinie na forum, zostałem zwolniony to zostałem, żyje się dalej, jeszcze raz usłyszę iż jestem pomawiany w firmie przez kierownictwo lub pracowników to spotkamy sie w sądzie. Przemek. Co do firmy nie będę się wypowiadał, brak słów ogólnie. pozdrawiam

były

cała ta firma to jedna wielka porażka, inteligentni ludzie jak zobaczyli co się dzieje to odeszli i robią karierę w innych firmach na stanowiskach kierowniczych, żal mi tych co zostali

:-))))

Haha :)))

Abrakadabra

Laj laj laj

jasfpa

wiadomo czy ktoś wraca ze starej ekipy na magazyn???

9DAW

masz rację ale nie w tym przypadku gdzie każda rozbieżność była liczona ponownie,zresztą arkusze były pisane przez trzy osoby w komisji, nie było mowy o jakiejkolwiek pomyłce.

2015

Ostatnia inwentaryzacja w której uczestniczył Pan Mariusz i Jego Pracownicy była w czerwcu, zostawili po sobie idealne stany magazynowe,odeszli z firmy 2-3 dni po tej inwentaryzacji.Od lipca 2015 do stycznia 2016 odbyły się kolejne dwie, więc wytłumacz mi jak to możliwe że dopiero teraz wychodzą ci kwiatki po tamtej inwentaryzacji i ludziach którzy byli za nią odpowiedzialni i brali w niej udział, jak można coś zakryć przed inwentaryzacją, która obejmuje cały zakład, wszystkie działy??????

kawa
@2015 15.01.2016 20:52
Ostatnia inwentaryzacja w której uczestniczył Pan Mariusz i Jego Pracownicy była w czerwcu, zostawili po sobie idealne stany ma...

racja, popieram wypowiedz

pracownik
@2015 15.01.2016 20:52
Ostatnia inwentaryzacja w której uczestniczył Pan Mariusz i Jego Pracownicy była w czerwcu, zostawili po sobie idealne stany ma...

mało tego w czerwcu 2015 była inwentaryzacja roczna gdzie uczestniczył w niej Gdańsk wiec nie pisz tu głupich wypowiedzi ze to wina starych pracowników MSIO wszyscy mówią na zakładzie że było o 1000%lepiej pozdrowionka

anonim

(usunięte przez administratora)

kkkk

Jeśli uważasz ze jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i teraz ponosisz konsekwencje za starych magazynierów to po co tam pracujesz moja rada abyś się zwolnił

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownicy MSIO

zgadzam sie 100% z twoim wpisem stara ekipa jest w stanie wrócić do pracy i posprzatac ten bałagan ale niestety pani dyrektor nie wyraża zgody na powrót starych pracowników z MSIO.....pewnie pani dyrektor też czyta to forum lub jej pracownicy wiec jesteśmy w stanie podjąć jeszcze raz prace na MSIO..... pozdrawiamy starzy pracownicy

Zostaw opinię o Atlanta Poland S.A. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlanta Poland S.A.