Atlanta Poland

• Mokry Dwór
  • Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka
Dąbrowa Górnicza - Atlanta Poland S.A. (Zamknięty oddział)
Włocławek - Atlanta Poland S.A.

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Atlanta Poland S.A.

Opinie o Atlanta Poland Gdańsk

Nie przegap nowości o Atlanta Poland S.A.!

orzeszek321

02.07.2016 23:09

Czytam i taka myśl mi wpadła do głowy "każdy ma prawo do własnej opinii".. chociaż mi dobrze jest w Atlancie, to domyślam się, że innym może być źle. Ze swojej strony polecam tego Pracodawcę :)
    blabla

28.06.2016 10:38

Ta firma to nie jest dobre miejsce pracy, źle się tam dzieje, kto ma choć trochę rozumu w główce to ucieka z niej, nie warto
    kret

27.06.2016 15:06

Komus chyba zal d sciska ze tak nie ma w pracy. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. To bardzo dobry zaklad pracy. Polecam. A w wielu firmach pracowalem.
    kamil

26.06.2016 17:22

Hahahahahaha....piękny sarkastyczny opis ;)))))

22.06.2016 09:24

Biedronka biedronką, ale ile można zarobić jako KAM ? Nie można skupiać się na Biedronce, trzeba pielęgnować cały biznes.
    cuks

17.08.2016 15:12

Warto aplikować, z perspektywy sprzedaży Atlanta Poland S.A. ma dużo ciekawych produktów dopasowanych do potrzeb rynku, np. bakalie funkcjonalne, mieszanki sąłatkowe, etc. W dodatku po zmianie szaty opakowań wyglądają one na prawdę dobrze.
    Ona

22.09.2016 22:19

Opakowania robią wrażenie :-) są "ekskluzywne". Żeby nie było produkty, pycha! Polecam!!#

09.06.2016 08:20

Witam, widzę ogłoszenia na stanowisko KAM Włocławek,Gdynia - proszę o opinie czy warto, jakie warunki, atmosfera ?
    Ona

21.09.2016 19:26

Niektorym nie da sie dogodzic. Znam firmy, w ktorych nie ma zadnych dodatkowych swiadczen i tez dobrze.
    smieszka

21.09.2016 22:03

Taaa ? A jakie ?
    kacper

01.05.2016 15:53

no nie ma tajemnic bo są kominy płacowe:))))))))))))))))))))))))))))))))) dla wszystkich tak samo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Radek

26.04.2016 18:33

Do Solidarność. A ty ile zarabiasz skoro wiesz ile inni mają :).

26.04.2016 19:47

w tym zakładzie nie ma tajemnic o zarobkach
    kkkkkkk

24.04.2016 19:58

kiedyś tak nie było, audyty to nie był problem, a teraz to już szkoda mówić
    Dyziek .....

22.04.2016 17:47

Gorzej jak baby ......

22.04.2016 16:49

Nie będzie bo ostatnim audycie zrezygnowali. Cukierków asorti też już nie chcą.
    sarki

21.04.2016 19:13

oj a czemu Biedronki już nie będzie??????

21.04.2016 16:35

Nie martwcię się ludzie Panem Szymańskim. Niedługo wszyscy pójdziecie na zwolnienie, bo zamówień z Biedronki więcej już nie będzie.
    Kuba

21.04.2016 13:50

nie rozumiem o czym tu mowa ma zwolnienie to ma proste i logiczne. Znam Kamila osobiście i nie mam nic do chłopaka. A mieszanie jego dziewczyny jest nie w porządku . Znam ta pare osobiście i moge tylko powiedzieć,ze super z nich para,znajomi "patusy" rownoez fajne chłopaki .pozdrawiam zazdrosnych :-)
    Ami

20.04.2016 16:06

mi nic do jego życia prywatnego ale przysłowie prawdę powie "z jakim przystajesz takim sie stajesz". Nieciekawe towarzystwo oraz nieciekawa dziewczyna robią swoje. Pozdrawiam ;)
    majkel

20.04.2016 11:28

w końcu ktos go podpieprzy i bedzie miał kontrole idiotę on z siebie robi tylko tyle
    Manuela

20.04.2016 02:24

potwierdzam.rzekomo chory a na ulicy mijam codziennie człowieka w nieciekawym stanie.takich jak on nie powinni zatrudniać .NIGDZIE
    szy

20.04.2016 14:57

nieciekawym stanie ? Ty jeden z tych spod jadłodajni ? :)

20.04.2016 02:20

szy

20.04.2016 14:54

Dziękować za pozdrowienia i wzajemnie :) ps. jakiś ból (usunięte przez administratora) czy coś ?
    OL

20.04.2016 00:46

ehh :((

15.04.2016 15:23

Biedronka jednak nie dojdzie, bo audyt wypadł blado... :(

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Atlanta Poland?

Kontakt - Atlanta Poland S.A.

ul. Załogowa 17 80-557 Gdańsk

Cukiereczek

05.03.2016 22:03

Zastrzeżeń brak. Idzie Biedronka...
    lalala

03.03.2016 10:53

znowu szukają nowych operatorów maszyn na produkcję, czyżby były zastrzeżenia do obecnych
    stary

01.02.2016 14:54

Ja tam bym sobie wrócił na MSiO . Jak się robiło wszystko jak powinno to lux robota była .
    w.w.w

31.01.2016 12:27

Jesli cię zwolnili to też zacznij zbierac złom a nie zazdrościsz innym ze sobie jakoś dają rade ....to nie jest żaden wstyd
    dagmara

30.01.2016 19:35

Słyszałam że na magazynie dobrze płacą a tu jeden z magazynierów dorabia sobie chodząc po śmietnikach za złomem,totalna porażka,niech poprosi o podwyżkę,może się uda.pozdro dagmara
    przemek

29.01.2016 21:52

nie życzę sobie pomówień na mój temat że ja wystawiam opinie na forum, zostałem zwolniony to zostałem, żyje się dalej, jeszcze raz usłyszę iż jestem pomawiany w firmie przez kierownictwo lub pracowników to spotkamy sie w sądzie. Przemek. Co do firmy nie będę się wypowiadał, brak słów ogólnie. pozdrawiam
    były

29.01.2016 21:05

cała ta firma to jedna wielka porażka, inteligentni ludzie jak zobaczyli co się dzieje to odeszli i robią karierę w innych firmach na stanowiskach kierowniczych, żal mi tych co zostali
    :-))))

29.01.2016 14:23

Haha :)))
    Abrakadabra

29.01.2016 11:10

Laj laj laj
    jasfpa

20.01.2016 09:02

wiadomo czy ktoś wraca ze starej ekipy na magazyn???
    9DAW

19.01.2016 11:21

masz rację ale nie w tym przypadku gdzie każda rozbieżność była liczona ponownie,zresztą arkusze były pisane przez trzy osoby w komisji, nie było mowy o jakiejkolwiek pomyłce.
    2015

15.01.2016 20:52

Ostatnia inwentaryzacja w której uczestniczył Pan Mariusz i Jego Pracownicy była w czerwcu, zostawili po sobie idealne stany magazynowe,odeszli z firmy 2-3 dni po tej inwentaryzacji.Od lipca 2015 do stycznia 2016 odbyły się kolejne dwie, więc wytłumacz mi jak to możliwe że dopiero teraz wychodzą ci kwiatki po tamtej inwentaryzacji i ludziach którzy byli za nią odpowiedzialni i brali w niej udział, jak można coś zakryć przed inwentaryzacją, która obejmuje cały zakład, wszystkie działy??????
    kawa

15.01.2016 21:25

racja, popieram wypowiedz

15.01.2016 22:41

mało tego w czerwcu 2015 była inwentaryzacja roczna gdzie uczestniczył w niej Gdańsk wiec nie pisz tu głupich wypowiedzi ze to wina starych pracowników MSIO wszyscy mówią na zakładzie że było o 1000%lepiej pozdrowionka

15.01.2016 19:25

15.01.2016 20:16

Jeśli uważasz ze jest (usunięte przez administratora) i teraz ponosisz konsekwencje za starych magazynierów to po co tam pracujesz moja rada abyś się zwolnił

15.01.2016 14:48

pracownicy MSIO

15.01.2016 17:28

zgadzam sie 100% z twoim wpisem stara ekipa jest w stanie wrócić do pracy i posprzatac ten bałagan ale niestety pani dyrektor nie wyraża zgody na powrót starych pracowników z MSIO.....pewnie pani dyrektor też czyta to forum lub jej pracownicy wiec jesteśmy w stanie podjąć jeszcze raz prace na MSIO..... pozdrawiamy starzy pracownicy
    24pl

15.01.2016 10:15

większość normalnych pracowników już odeszła

22.06.2016 13:46

Piękny opis firmy. W takim razie niech firma zaproponuje dobre warunki to może się skuszę. Jeszcze nie aplikowałem - kto szuka ten znajdzie.
    jasiu

26.04.2017 17:30

Hahahahahaahaahahahahahha

15.01.2016 10:12

Kawa ma rację, tak wyglada rzeczywistość tej firmy, ludzie którzy tu pracuja na stanowiskach kierowniczych w innych firmach we włocławku nie pracowali by na takich stanowiskach
    byly pracownik MWG

15.01.2016 05:45

Kawa ogarnij troszkę te swoje wpisy ,albo chociaż pisz prawde.co do MWG to jest to jeden z lepszych działow w tej firmie, a ludzie pracujący w tym dziale to normalne osoby ,na którym lezy dobro firmy{magazynu},a twoje wpisy typu "pastwić się nad innymi"sa nie na miejscu bo w rzeczywistości absolutnie tak nie jest.
    cool

14.01.2016 17:59

Chyba mówimy o dwóch rożnych firmach:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    cool

12.01.2016 10:04

akurat tutaj to niczego mądrego sie nie dowiesz, (usunięte przez administratora)
    24pl

08.01.2016 13:13

przez ostatnie pół roku to kierownictwo w magazynie zmienia się jak rękawiczki,(usunięte przez administratora) miało być tak pięknie, miał być porządek, miał być ład, stany miały się zgadzać,

Zostaw merytoryczną opinię o Atlanta Poland S.A.