Slam Poland

Adres: Wrocławska 93, 63-400 Ostrów Wielkopolski

NIP: 6222675121 KRS: 0000310241

Slam Poland
2 145 571 5 1

Opinie o Slam Poland

Filtruj opinie po kryteriach:

Zadowolony
 Opinia

Jak czytam niektóre opinie to zastanawiam się czy ich konkurencja nie pisze. Nowe samochody i naczepy, wypłata co miesiąc przychodzi na konto, wszystko ci wyjaśnią jak nie wiesz ile dostałeś za co. Nie jest tak jak w wiadomej firmie że tyle dostajeszz o nic nie pytaj tylko się ciesz że coś ci zapłacili. Praca nie jest ciężka. W spedycji ktoś jest 24 godziny na dobe codziennie, nie zawsze odpisują od razu ale jak drugi raz zapytasz to masz odpowiedz jak czegos nie wiesz. Pracuje tu od kilku miesięcy i na razie nie zamierzam zmieniac pracy. Jak wszystko piszesz na tych ich grupach, posprzątasz dobrze auto przy zdaniu i nic nie przyrysujesz we trasie to bonus jest bez problemu. Ci co narzekają to chyba nigdzie wcześniej nie pracowali albo już za długo tu pracują i zapomnieli jak jest w innych firmach.

Pomocna?
Tak1Nie5
jest ok
 Opinia
@Zadowolony 05.07.2019 15:35

taka prawda... a firma na prawde ok

Pomocna?
Tak1Nie2
Nowa
 Opinia
@jest ok 09.07.2019 13:41

AHAHHAHAHAHHA NASTEPNY SIATKARZ

Pomocna?
Tak2Nie1
Zadowolony
 Opinia
@Nowa 15.07.2019 10:44

Nie pasuje Ci firmy to wypad do innej . Ale pewnie jesteś tą osobą która została zwolniona u teraz wypisuje głupoty żeby popsuć opinie dobrej firmie

Pomocna?
Tak1Nie3
Ugodowy
 Opinia
@Zadowolony 16.07.2019 21:48

Zadowolony ale powiedz dlaczego teraz tyle osób się zwolniło? A w firmie nikt nie pyta dlaczego. Bo Bo jesteś tu tylko nr auta. Zwalniają się bo mają już dość tych chorych zjazdów po 28 dniach. Było że 21dni + dodatkowe 3 to masz 1 dzień wolny dodatkowo, teraz już mówią że 24 +3 to jeden dzień. Więc nie pisz nie czaruj mów na Midway że to ty jesteś ten zadowolony z gowork to pewnie nie jeden (lub jedną) pogratuluje ci fantazji. Więc firma to dziadostwo na wyjazd 20-30 przepinek zjazd do domu zawsze z problemem, komunikacja że spedycja fatalna.

Pomocna?
Tak2Nie
Zadowolony
 Opinia
@Ugodowy 17.07.2019 16:45

Jeżeli wam tak nie pasuje te zjazdy oraz przepinki to co wam szkodzi zmienić pracę . Tylko narzekanie a nic z tym nie zrobicie tylko tutaj dużo macie do napisania brak słów poprostu . Mi pasuje więc tu pracuje i będę pracował . Zjazdy max 2-3 dni się przedłuży a pracuje już dwa lata i nigdy więcej nam się nie przewinęło . Jak nie pasuje to wymieszać q nie wiecznie narzekać

Pomocna?
Tak1Nie
Ugodowy
 Opinia
@Zadowolony 17.07.2019 17:40

No 2-3 dni to mają ci co na Hiszpanie jeżdżą i z. Prezentami wracają ????. Ale to napewno nie ty????

Pomocna?
Tak1Nie
Zadowolony
 Opinia
@Ugodowy 17.07.2019 23:46

Co prawda często się trafia Hiszpania ostatnie czasy Ale akurat nic nie przywiozę bo nie mam po co będę chcieli i oddają kasę to można przywieź ... A nie pasuje 2am to wypad w tej firmy i do innej a nie ciągle narzekanie w necie a w realu brak odwagi macie coś powiedzieć nie pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Zadowolony
 Opinia
@Ugodowy 17.07.2019 16:45

Ale co Ci te przepinki przeszkadzają zawsze możesz założyć swoją firmę gdzie każdy będzie miał swój zestaw i swoją naczepe i tyle płacić kierowcom i wtedy zobaczymy czy będziesz taki super

Pomocna?
TakNie
Zadowolony Marian
 Opinia

Byli tacy odważni co pisma pisali hahahahaha gdzie som dzisiaj ? Jak nie pasuje to papa . Firma lus dużo wolnego .

Pomocna?
TakNie
Kierowca 1234
 Opinia

Niestety nie polecam tego pracodawcy. Ststem 3na 1 +4, 5dni na zjazd spedycja hehe osoby co tam siedzą nie mają pojęcia o transporcie. Podstawą najniższa krajowa i premia 200e pojedyncza załoga 300e podwójna, premia jest zależna mogą potrącić, starsi kierowcy się zwalniają. Są pupili co dolatuja najdalej do mainstone i spowrotem, (bo dalej się gubi) papaj. Niestety nie wiadomo kto rządzi w tej firmie bo szefa nie ma panuje p. Iza i p. Tomek. Brak komunikacji

Pomocna?
Tak3Nie
angol
 Opinia
@Kierowca 1234 17.07.2019 18:40

Panie Kierowco ,po prostu tolerowani są bierni ,mierni ,czasem wierni , osoby z inwencją i jajami nie pasują ,a broń boże z poziomem powyżej średniej , bo naczalstwo nieswojo się czuje i ich indolencję widać .A może komuś zależy żeby taka równia pochyła działała w tej firmie , nietrudno zgadnąć dlaczego...

Pomocna?
Tak2Nie
Kiero123
 Opinia
@Kierowca 1234 17.07.2019 18:40

A jeszcze firma płaci za nadgodziny haha ale jak za wiele tych nadgodzin masz to mr. Alex zabiera premię. I otym cisza . Kolejny temat pieniądze ci kradną ale nikt cię otym nie poinformuję jak się sam nie doliczysz to nawet nie wiesz. I tego nikt nie mówi

Pomocna?
Tak1Nie
Mati
 Opinia

Chyba jedyna firma w Polsce, gdzie na podwojnej obsadzie na prawde masz wywalone 21h pracy na maxa. I to za najnizsza krajowa i 55 euro diety. System 3 tyg? Prosze was.. 5 dni na zjazd jak u dziadtransa. realnie wychodzi 4na1. Jestes numerkiem, przepracoalem jeden cykl i podziekowalem. Zdecydowanie Nie polecam.

Pomocna?
Tak8Nie
Shock
 Opinia
@Mati 07.07.2019 09:42

21h pracy przy podwójnej obsadzie jest nielegalne ze względu na godziny nocne. W tej firmie nie przestrzega się przepisów?

Pomocna?
Tak4Nie
Zadowolony
 Opinia
@Mati 07.07.2019 09:42

Jakoś nie masz najniższej bo premia też się liczy więc jest tyle co przychodzi ci zawsze 10tego każdego miesiąca . Chyba od tego jest podwójną obsada i te 21h czasu pracy żeby to wykorzystać . Zawsze możesz iść na pojedyczna masz wtedy mniej ... jak czytam te negatywne komentarze to się zastanawiam czy ja tu naprawdę pracuje dwa lata przeszło . Bo to są jakieś ściemy niewiadomo skąd wzięte podejrzewam że to piszą osoby które zostały zwolnione i pisae zeby podniesc swoje ego . Pozdrawiam normalnych w firmie slam

Pomocna?
Tak2Nie3
Mati
 Opinia
@Zadowolony 07.07.2019 17:24

Jak sama nazwa wskazuje to jest premia, ktorej oczywiscie nie dostalem. Dlaczego po prostu nie bedzie podstawy z 3k? Ano wlasnie, zeby uwalic kogos na kase. Dla mnie mozesz siedziec i 10 lat(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Zadowolony
 Opinia
@Mati 07.07.2019 19:19

Tylko w demotrans trzeba 5 tyg być w trasie żeby zarobić tyle co tutaj w 3 tyg . Nie dostałeś premi bo nie zasłużyłaś my pracujemy już długo i mamy tą premię za każdy miesiąc więc nie Wiem po co takie ściemy wypisane . Demontras lepszy bo spedycji pracuje do 16 i że tyle jazdy nie ma . Za nic nikt ci nie płaci tylko za pracę

Pomocna?
Tak1Nie3
Brecht
 Opinia
@Mati 07.07.2019 09:42

Prawda nigdy tam nie byłem 21dni a z awanturą po 24 - 25 dniach zjazd.

Pomocna?
Tak1Nie
Nowa
 Opinia
@Zadowolony 07.07.2019 17:24

Zadowolony.Ty to widze ze jestes SIATKARZEM !!!!! Byc moze to ciebie widywalismu jak stales wiecznie na pauzie w UK.Zbiorniczek wypolerowany na lustereczko,biale firaneczki,koszulka.... Jedni Lajcik inni ogien bo pewnemu spedytorowi P. T podpadli.A premia?? Jest...od widzimisie. Zdajesz auto i niech tylko znajdzie sie cos czego nie dostrzegles -to juz jej nie masz.# spedytorow jest na prawde ok-z nocnej

Pomocna?
TakNie
Kop
 Opinia
@Mati 07.07.2019 09:42

To idz to koopsa. Tam kto pracowal w cyrku sie nie smieje.

Pomocna?
TakNie
Zadowolony
 Opinia
@Nowa 15.07.2019 10:42

Nowa! Żadnym siadkarzem nie jestem białych firanek nie mam i nie miałem , oraz nigdy jeszcze w życiu zbiornika nie polerowalem .po to właśnie się robi zdj żeby mieć potwierdzenie że dana rzecz już była wcześniej zrobioną . A premia jest zawsze jeżeli się człowiek nie spóźnia z własnej winy jest opóźnienie to się robi zdj I się ich o tym informuje , kontakt z spedycja oraz na dobrze wykonywana pracę . U nas nie było nigdy że nie było premia zawsze jest premia nawet jak kiedyś na Amazonie coś uszkodzilismy przy cofaniu . A praca jest naprawdę lekka a jak komuś przeszkadzają przepinki i nie pasuje praca zawsze może zmienić pracę i iść gdzie indziej ofert jest naprawdę bardzo dużo , nikt nikogo na siłę tutaj nie trzyma . Pozdrawiam normalnych w firmie .

Pomocna?
TakNie1
Gerald z R.
 Opinia

Witam. Pracuje w tej firmie od roku. Powiem tak nowe samochody, w większości nowe naczepy. System 3/1 co prawda zdarza się że zjazd jest po 23 25 dniach ale w domu siedzi sie po 9 10 dni i też nie ma problemu. Praca fajna dla Par. Można sporo zarobić parkingi tylko płatne. Naczepy typu izotermy jazda tylko pod amazonem czasem jakies xpo czy poczta się zdarzy. Można jak wszędzir doszukiwac sie plusów i minusów ale najczęściej narzekają Ci co ich zwolnili. Różne sytuacje sie zdarzają ale premi jeszcze nie zabrali, a jak ktoś przerysuje ciągnik albo naczepe to póżniej zdziwiony bo premi nie dostał. Za 21 dni pracy wychodzi około 7500 na rękę. Średnio 3000zl podstawy na konto już z premią i dodatkami a za każdy dzien delegacji 55e diety. W 3 tyg około 10 tys km. Dużo angli. Jak komuś nie leży ta robota to po co się męczyć.????

Pomocna?
Tak6Nie4
Nowa
 Opinia
@Gerald z R. 03.07.2019 13:52

3000 zl podstawy??!!! SCIEMA. Wychodzi ok 300/dzien.Nowe konie ale naczepy z TIP czesto bez oc,przegladu... Podsylaja fote dokumentow na tel..... Smiech.Jako Obcokrajowiec MASZ MIEC KOMPLET DOKUMENTOW -Zadzwon ,dowiedz sie jakie masz obowiazki a nie piszesz polowiczna prawde !!!!!!! Napisz kto zatrudnia w Slamie.... A kto zwalnia,jest decyzyjny,kto ma zeszycik w ktorym sa obsady,ludzie zaznaczeni na czerwono.....

Pomocna?
Tak2Nie
Zadowolony
 Opinia
@Nowa 15.07.2019 10:50

Weź nie pisz głupot bo nie czytać nie da . Pracuje tutaj dwa lata już i to ci piszesz to ściema mowa o tym co pisze nowa

Pomocna?
TakNie
Zadowolony
 Opinia
@Nowa 15.07.2019 10:50

Weź nie pisz głupot bo nie idzie czytać . Pracuje tutaj dwa lata już i to ci piszesz to ściema mowa o tym co pisze nowa

Pomocna?
TakNie
jest ok
 Opinia

Firma na plus. wyplata na czas, fajna wspolpraca ze spedycja, zawsze ktos ci odpisze, nie jestes pozostawiony sam sobie. Nowe auta i naczepy i dalej biora nowe. mi sie tu dobrze pracuje i polecam.

Pomocna?
Tak2Nie3
Zadowolony
 Opinia
@jest ok 09.07.2019 10:40

Wszystko potwierdzam w 100 procent

Pomocna?
Tak1Nie2
Brecht
 Opinia
@jest ok 09.07.2019 10:40

Coty za głupoty piszesz odpisują po 2-3 godzinach przepinka za przepinką

Pomocna?
Tak2Nie
Bez zmian
 Opinia

Gdyby był taki miód w tej firmie to nie zatrudnialiby wschodu, ludzie waliliby do firmy jak na początku jej istnienia, prawda jest taka, że w firmie nie szanuje się pracownika i tu jest problem, a nie w nowych ciągnikach czy łatwej pracy.

Pomocna?
Tak4Nie1
Zadowolony
 Opinia
@Bez zmian 06.07.2019 07:30

Jakoś pracuje tu już długo bo dwa lata i mnie akurat smakują Ale jak wy macie najwięcej do powiedzenia i z wszystkim problem macie do nich To co się dziwicie to zawsze działa w dwie strony . Problem macie że trzeba nockę kecshc że macie 600km do firmy i odrwzu trzeba jechać że przepinka itp to co się dziwicie firmie . Ja każdemu polecę firmę bo jestem zadowolony a jak dla was taka zła firma to dlaczego tu pracujecie ? Dlaczego nie pojedziecie do innej lepszej firmy możliwości jest dużo bardzo dużo tylko narzekać umiecie

Pomocna?
Tak3Nie4
Sergiej
 Opinia

Zatrudniacie ludzia z Ukraina?

Pomocna?
Tak1Nie2
Volodia
 Opinia
@Sergiej 31.05.2019 19:22

Tak

Pomocna?
TakNie2
Gaga
 Opinia
@Sergiej 31.05.2019 19:22

Jedz na wschód lub na zachód. Wynocha z Polski!

Pomocna?
Tak2Nie1
Pomocny
 Opinia

Totalny dziad trans problem ze zjazdem do domu przeciągają 4 5 dni od skurywysyna przepinek nie przyjemna spedycja najlepiej nic nie mówić tylko robić

Pomocna?
Tak9Nie1
Emil
 Opinia
@Pomocny 25.06.2019 10:15

Czytając to mam wrażenie że pracuje w zupełnie innej firmie Ale pracuje w tej samej i wszystko na plus jest a pracuje tutaj prawie 3 lata

Pomocna?
Tak2Nie3
Emil
 Opinia
@Pomocny 25.06.2019 10:15

Przychodząc do firmy pracować jest poinformowanym iż na zjazd 4 5 dni trzeba dac oraz że są przepinką więc nie wiem w czym problem na siłę nikt nie trzema możliwości jest dużo

Pomocna?
Tak2Nie4
Stach
 Opinia

Nic fajnego odradzam

Pomocna?
Tak6Nie2
Volodia
 Opinia

Czy pracuje nadal tu ten pan, podobna rudy kolegę? Chcę nr do kadra bo wiem że przyjmują nas do pracy

Pomocna?
TakNie2
Były kierowca
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

STRESZCZE TO DLA ZAINTERESOWANYCH... BONUS TEN CO NIBY JEST TO ALBO DOSTANIESZ ALBO CZEKAJA TYLKO O JAKĄS POMYŁKĘ ABY GO POTRACAC PO MAŁU A TO ZA TO A TO ZA TAMTO HEEE ZALEŻY CZY KSIĘŻNICZKA IZA DOBRZESIE WYSPALA W NOCY BO JAKNOE TO BONUS HEEEE PEWNIE GO BIORĄ DLA SIEBIE ????.. TERAZ NACZEPY JESZCZE WIĘKSZĄ TRAGEDIA JEŻDŻĄCY SZMELC ROZPRUTE Z KAŻDEJ STRONY I PRZEWAŻNIE BEZ PRZEGLADU LUB UBEZPIECZENIA.. NO BO KTO ZROBI PRZEGLĄD JAK POŁOWA NIE SPRAWNA PROSTE GDZIE KIEROWCY CODZIENNIE PISZA O AWARJACH KAŻDY MA TO W (usunięte przez administratora) E ABY ZLECENIE BYŁO WYKONANE.. BAZA W DUTTON NASTĘPNA TRAGEDIA PRAWDZIWY SLAM CO TAM SIĘ DZIEJE I TEN KARALUCH SLAMSKI CIEMNIEJSZY NIŻ CHLEB RAZOWY ALBO Z BRUDU CO PO PLACU BIEGA I JAK COŚ NIE TAK MU NIE PASUJE TO DZWONI I OD RAZU AFERY KRECI HEEEE...FRAJERZY Z APARATAMI W DAF TYLKO CZEKAJA ABY PODJEBAC NAWET ZA PIWKO W PAUZIE 45 I H... J Z TWEGO BONUSA W TYM MOMENCIE 300 EURO????????????????HAHAHHA... NIECH W KOŃCU PRAWDĘ W OGLOSZENIU NAPISZĄ.... PODSTAWĄ TO 1470 +55E DZIENNIE ..BONUS ZALEŻY MOŻESZ DOSTAĆ MOŻESZ NIE PRZEWAŻNIE TYLKO CZEKAJĄ ŻEBY (usunięte przez administratora) CHOĆBY ZA PRZECIETE OCZKO OD PLOMBY BO NIE ZAUWAŻYSZ TAKA JEST PRAWDA.. CO DO SPEDYCJI NADAJA SIĘ NA HANDEL BURAKAMI NA RYNKU ZERO ZORGANIZOWANIA CIĘŻKO BY TO BYLO OPISAĆ TA TĘPOTE CO TU JEST ZERO POJĘCIA O CZASIE KIEROWCY PO 100 RAZY IM PISZESZ KIEDY PAUZA WEEKEND I TAK SIĘ NA KONIEC TYGODNIA ZAPYTAJA JAKA PAUZA GDZIE WCZEŚNIEJ 20 WIADOMOŚCI BYLO NIE UMIEJĄ POLICZYĆ Z PUNKTU A DO PUNKTU B ODLEGŁOŚCI I ZASYPUJA CIĘ GLUPIMI PYTANIAMI JAK BYOJ SYN PYTAŁ CZY DOJEDZIESZ Z A DO PUNKTU B W 3H A KM JEST 700 TO TRZEBA BYĆ INTELIGENCYJNYM SPEDYTOREM.... WIEC TAK SPEDYCJA TOTALNIE DO WYMIANY DZIECI KTÓRE POWINNY BYĆ SZKOLONE PRZEZ OSOBY 3 JESZCZE PRZEZ ROK BO TOTALNE (usunięte przez administratora) KSIĘGOWOŚĆ I KRÓLOWA KSIĘŻNICZEK PANI IZA TYLKO PAZURKI WŁOSKI I PACHNĄ JAK JAKIŚ PROBLEM TO CI TEL NIE ODBIORĄ ALBO PISZA TO CO CHCĄ ODPISAĆ I NIE MA ROZMOWY JAK SIĘ POSTAWISZ CZEKA CIĘ ZWOLNIENIE PO ZJEZDZIE... TAKŻE SPEDYCJA TO DZIECI NASTĘPNI KSIEGOWOSC TO TYLKO SIEDZĄ I PACHNĄ I WINA IM PRZYWOZ TO BĘDZIESZ OK STAN NACZRP NIE PYTAJ KAŻDY TO POWIE A CO DO PRACY TAKIE ZAMIESZANIE ŻE NIE WIESZ CZY ISC SPAĆ CZY NAPISZA CZY NIE JAK NIE WSTANIESZ BO ZASNIESZ POTRĄCENIE.. TAKŻE MOŻESZ BYĆ PEWIEN ŻE TO CO CI POWIEDZĄ PRZY PODPISYWANIU UMOWY SPRAWDZI SIĘ W 100%...A I TEN SYSTEM 3/1 HEEEEE POWIE CI JAK UMOWE POD PISZESZ ŻE JEST ZJAZDOWE 4,5 DNI HAHAHAHHA TAKŻE SYSTEM TU JEST MINIMUM TAKIE 4TYG A LUDZIE MUSZA SIĘ TU PROSIĆ O ZJAZD ALBO DOBRA BAJKE WYMYŚLĘC LEKARZ POGRZEB ITD.. I TO MUSISZ PROSIC I BLAGAC HAHAHHAH MACIE SWOJA PRAWDĘ I 2 (usunięte przez administratora) MAM CO KTO TU NAPISZE POD SPODEM BEDZIESZ SIĘ ZATRUDNIAĆ PAMIĘTAJ CO TU NAPISANE..

Pomocna?
Tak34Nie3
Kiero
 Opinia
@Były kierowca 10.04.2019 09:54

Wszystko co powyżej napisane to prawda. Potwierdzam

Pomocna?
Tak13Nie2
Andrzej
 Opinia
@Były kierowca 10.04.2019 09:54

Również potwierdzam

Pomocna?
Tak7Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dominik Janicki
 Opinia
@Były kierowca 10.04.2019 09:54

Pracuje w tej dobrej już ponad 2 lata i jak czytam taki wpis to ja zastanawiam czy ja serio pracuje w tej firmie . Bo tu da takie ściemy wypisane że szok tak wcale nie jest jak pisze były kierowca jeżeli nie umie się podpisać to znaczy jedno że scieme pisze bo został wyrzucony . Ręce opadają na takich co psują opinie firmie bo zostali zwolnieni . A na tak na marginesu to premia bonus jest uznaniowy za wykonaną pracę może być Ale też może to nie być i nikt tłumaczyć się nie musi dlaczego to nie ma .Nie pozdrawiam takich jak wy kierowców

Pomocna?
Tak5Nie10
Dominik Janicki
 Opinia

Po pierwsze pod nikogo się nie odzywam a po drugie co boli że prawdę napisałem

Pomocna?
TakNie
PlDriver
 Opinia
@Były kierowca 10.04.2019 09:54

Po pierwsze to w internecie nie pisze się dużymi literami, ponieważ oznacza to krzyk. Po drugie jak czytam wpisy, gdzie teoretycznie jest napisane w języku polskim, a muszę przeczytać dwa razy żeby zrozumieć o co chodzi, wtedy dziękuje, że taka osoba już nie pracuje.

Pomocna?
Tak3Nie1
Byly kierowca///
 Opinia
@Dominik Janicki 12.04.2019 21:29

Skoro tak chwalisz to jestes siatkarzem i nic dodac nic ujac.Naczepy zawsze byly tragedia.Brak OC i przegladu.Jak odmowisz jazdy ze szrotem to Tomcio..-,,Paluszek.. cie zwolni.Tylko wlazi dupu siatkarze i podpier...maja dobrze

Pomocna?
TakNie
Bufii
 Opinia
@Dominik Janicki 12.04.2019 21:29

Kolego również tutaj pracuje i niestety ale muszę się zgodzić z człowiekiem który napisał ta nie najlepsza opinie o firmie że na każdym kroku szukają pretekstu żeby zabrać bonus. Naczepy to oddzielna kwestia że są w nie najlepszym stanie ale to też wina kierowców brak przeglądów i ubezpieczenia jest załatwiany jak się to zgłosi a nie wiele ludzi to robi. Baza zarówno w Polsce jak i ta w Anglii poniżej jakiej kolwiek krytyki firma mająca tyle samochodów powinna mieć je na trochę wyższym poziomie bo jest to wizytówka firmy. Odnośnie czasu pracy to kolega który już nie pracuje też ma rację że często bywa że nie wiesz nic po wykreconej pauzie nie rozpoczyna z tacho bo nie ma roboty i tak siedzisz cały dzien po przespanej nocy w oczekiwaniu na pracę z pełnym czasem po czym w nocy dostajesz numer zlecenia i ogień. Co do pracowników z biura też zgodzę się z kolegą bo naprawdę ciężko się dogadać. Tak na podsumowanie praca ma swoje plusy i minusy, nie jest to ciężka praca na polskie warunki dość dobrze opłacana jeżeli będziesz się pilnował na każdym kroku i nie dasz pretekstu do zabrania bonusa.

Pomocna?
Tak2Nie
...
 Opinia
@Były kierowca 10.04.2019 09:54

A idź Pan w(usunięte przez administratora)z tą firmą. Wieczne utrudnienia i problemy.

Pomocna?
TakNie
Odwagi!
 Opinia

Drodzy kierowcy, o ile wiem to nikt Was nie trzyma w firmie na siłę, zachowujecie się jak małe dzieci, kłócąc i obrażając jeden drugiego, bądźcie poważni i jeśli w firmie jest tak źle jak piszecie to idźcie gdzieś indziej.

Pomocna?
Tak3Nie17
Brecht
 Opinia

Sondzie? A tej że zbiornika

Pomocna?
Tak1Nie
Brecht
 Opinia
@Odwagi! 14.03.2019 21:20

Czytam i podziwiam. Skoro jest źle to zmień firmę a nie płacz. Co do naczep są w większości nowe a że 70% załogi kwity chyba na wschodzie kupiła to tak jest jak widać porysowane podrapane pogiete. No i płacz bo premie zabrali (usunięte przez administratora) Jak odebrałem nowa naczepe i ja po obdzierales to co się dziwisz. Ale stały tekst,, to nie moje więc (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie1
Pracownik
 Opinia

Firma to słaby zart,omijac szerokim łukiem!!!

Pomocna?
Tak5Nie1
Wymiar sprawiedliwości
 Opinia

Czemu w tym szlamie islamie nie jest kolorowo? Na dzielni mówią , właściciel sprzedal dorobek i wyjeżdża do indii bo transport się już nie opłaca, a mówiłem padnie to jak Rico, będzie ta na stopa na wracać z UK, zobaczycie!

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Wymiar sprawiedliwości 27.02.2019 23:39

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że to da pomówienia i za to możesz odpowiedzieć w sądzie i płacić duże pieniądze możesz właścicielowi czego ci życzę

Pomocna?
Tak3Nie
Bolo
 Opinia
@A 28.02.2019 14:16

Dominik wez już dej se spokój bo ty wiecznie masz najwiecej tu do powiedzenia a tak to siedzisz w dafie i zdjęcia robisz...

Pomocna?
Tak22Nie
MINETAS Z KUWENTRY
 Opinia
@A 28.02.2019 14:16

Dominik ty beduinie weź już się nie podpisuj pod innym nickiem, przecież każdy wie że to ty!

Pomocna?
Tak21Nie
Szofer
 Opinia
@Wymiar sprawiedliwości 27.02.2019 23:39

Ewakuacja przed Brexitem?

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wymiar sprawiedliwości
 Opinia
@A 28.02.2019 14:16

Klasnij czołem ty matole

Pomocna?
Tak17Nie
Wymiar sprawiedliwości
 Opinia
@Szofer 28.02.2019 19:56

Nie, to są tylko żarty, ale uderz w stół to nożyce w formie(usunięte przez administratora)się odezwą, powiedz tylko słowo a (usunięte przez administratora)pod pier d * *Li duszę twoja i zaraz będziesz miał sprawę w "sondzie" "pujdziesz siedzieć" bo obraziles (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak19Nie
Wymiar sprawiedliwości
 Opinia

A kto ty jesteś ze odzywasz się? Tyczy się to ciebie czy coś? To siedź cicho , bo skoro podpisujesz to wszytsko pod siebie to znaczy że masz coś za uszami.... A tak pozatym to wielkie (usunięte przez administratora) zdzialasz, gdyby można było dojść swojej sprawiedliwości to już być kiciowal. Człowiek podszywka z ciebie ... Tfuu, idź schowaj się do kabiny, albo powymadrzaj się na informacjach firmowych, to Ci najlepiej wychodzi

Pomocna?
Tak15Nie
Wymiar sprawiedliwości
 Opinia

No podpisze się, żebyś się pozalil do kadr, że cię nie lubią, masz swoją karmę.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bolo
 Opinia

Pozatym kolej wątki pomyliłeś bo tu nie ma nic o żadnym dafie , pozatym w slam skacze się po autach, więc co masz do jakiegoś dafa chyba nic... Brak słów to na ciebie

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pzepinka.
 Opinia

Dominik ty krowi pęcherzu siedź lepiej na tych informacjach i informuj młodych jak mają jeździć, żeby nie podpadli spedycji że zrobili za dużo kilometrów, bo widać że ostatnio strasznie się zacząłeś tam udzielać.

Pomocna?
Tak14Nie
Sprzedawca
 Opinia

To co może jakaś ustawka pod amazonem rudy (tfu) kolego ??

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waldemar von szoszon
 Opinia

Smierdxisz to ty leszczu i konfidencie , w szkole cię gnebili, to teraz kozaka grasz, podpisz jeszcze parę Wiadomości z bramek SMS, popodszywaj się jeszcze trochę, podawaj kogoś kim nie jesteś, dawaj (usunięte przez administratora)dawaj, ty lepiej uważaj bo są osoby co tylko za jednym zdenerwowaniem tak ci narobia w papiery, że będziesz w tym slamie jeszcze z 5 lat jeździł za free, dawaj Dominik dawaj pokaż jaki kozak jesteś, dawaj.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waldemar von szoszon
 Opinia

Pozatym ja co miałem do firmy to im powiedziałem i rzuciłem papiery na stół i do widzenia, a podpisywać się nie mam zamiaru, po co? żeby moje dzieci czytały, że ich ojciec gdzieś w czelesciach internetu wchodzil w dyskusję z jakimś chorym psychicznie człowiekiem

Pomocna?
Tak15Nie
Emilka duże E
 Opinia
@Waldemar von szoszon 07.03.2019 22:47

No to nie rozumiem tak to pisze ze każdy się boi a jak chce się z nim spotkać to pisze ze się nie tyka... ale spokojnie chłopaki na firmie już się pytają który to ten dominis bo bardzo chcą cię poznać bliżej podobno chodzi o jakieś zdjęcia

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waldemar von szoszon
 Opinia

No wobec ciebie już jest w sądzie

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Emolient
 Opinia

To się zdziwisz jeszcze, kup sobie słownik ortograficzny, albo jak coś piszesz to poprawi błędy nie wiem może mamusi daj do przeczytania zanim coś wyślesz, bo nie idziecie zrozumiem cytuję "według mnie noc nie ma i nie będzie" nie wiem jaka noc do ciebie coś ma, też ją podkablowales? Nawet noc? No wstydź się dziecko drogie

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Isabell
 Opinia

Panie Dominiku nie ładnie. Nie ładnie... .

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lukasz
 Opinia

Witam poszukuję zamiennika na system 2 na 1 więcej informacji pod numerem telefonu (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gumiok
 Opinia
@Lukasz 05.03.2019 15:12

Szoszon może być ??

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Trybik
 Opinia

Cyrk na kółkach.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Emilka
 Opinia

Czemu oprócz szwagrow to wyrzucili Emiluke Domanikua z pracy za mało sprzedawali? mi , przykro mi, on ma moje zdjęcia z piwem, on mnie pracę zalrwil

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
*
 Opinia

zadłużenia*

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Max
 Opinia

Ogłaszają nabór na system 3/1 a potem przy podpisaniu umowy dowiadujesz się ze jest to 21 dni + 4-5 dni na zjazd.

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Max 08.02.2019 19:26

Nikt ci nie każe podpisywać i tu pracować

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Max
 Opinia
@A 08.02.2019 19:36

Goń frendzla ty confidencie

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Max 08.02.2019 23:29

Na nic więcej Cię nie stać . Narzekasz na firmę a tu pracujesz nie rozumiem takich (usunięte przez administratora) jak ty . Skoro nie pasuje mi firma idę gdzie indziej prostu. mi tu dobrze więc pracuje .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Max
 Opinia
@A 08.02.2019 19:36

Max z drugiego komentarza to nie ten sam z pierwszego, i zgadzam się, nikt nie każe dlatego tam nie pracuję. Post ma na celu informować potencjalnych chętnych, którzy rzucą obecną robotę, chętni na system 3/1, a przy podpisaniu umowy są stawiani pod ścianą, bo w ogłoszeniu o pracę nie było o tym mowy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Max 09.02.2019 18:01

Dokładnie jednemu pasuje drugiemu mi nie przeszkadza bo jeżdżę z żoną . Tutaj dużo osób się podpisuje pod innych dziecinne zachowanie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Emilka
 Opinia
@Max 08.02.2019 19:26

Dobrze ze nie zapytałeś o przeglądy i ubezpieczenia naczep bo dopiero byś się zdziwił

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Emilka
 Opinia
@Max 08.02.2019 19:26

Dobrze ze nie zapytałeś o przeglądy i ubezpieczenia naczep bo dopiero byś się zdziwił

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Emilka
 Opinia
@A 09.02.2019 21:57

Bo przeglądów nie ma , teraz i koła trzeba zmieniać samemu, auta szroty naprawdę slam jest zly

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Emilka
 Opinia
@A 09.02.2019 21:57

Bo przeglądów nie ma , teraz i koła trzeba zmieniać samemu, auta szroty naprawdę slam jest zly

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dominis
 Opinia

Ten cały slam to patologia i świńska firma, zero poszanowania człowieka

Pomocna?
Tak45Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mateo
 Opinia

Witam czy pracuje tu ktos z Lubelskiego Zamościa aby razem dojeżdżać i jezdzić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
M
 Opinia

Ta firma zwalnia ludzi nie podając powód i nawet ich nie uzasadnia

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
M
 Opinia
@M 03.02.2019 01:36

Chyba jesteś zostaje zwolniony kierowca bez powodu to chyba by chciał wiedzieć za co i dlaczego

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@M 03.02.2019 22:12

Ci co zostali zwolnieni na pewno wiedzą za co Ale ci się tłumaczyć nie chcą u nie muszą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prezes
 Opinia

Za co wywalili szfagrów??? Czyja to sprawka???

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Prezes 02.02.2019 10:46

A co was to tej interesuje za co zostało wyrzuceni i dlaczego firma wam się tłumaczyć chyba nie musi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fredek
 Opinia

Dominik nie rób z siebie błazna bo jeśli myślisz ze jeśli zmienisz nick na „Aaa” to nikt Cię nie pozna. Włazisz w tył spedycji typu winka a i twoja ciasta przywozi to i premi nie zabierają a i samochód dadzą na własność. Prędzej ci do ciecia na błotnym crick niż do kierowcy

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
cmiok
 Opinia
@Fredek 30.01.2019 16:28

chyba śmiecia xd

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Fredek 30.01.2019 16:28

Jakoś my też mamy przypisane auto daf 5... któryś i też sądzicie że lizemy i przywozimy i placki dowozimy spedycji .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sangrianiewystarczy
 Opinia
@A 31.01.2019 12:55

To darmo żeś auto dostał a to dobry sief nikt nie ma auta a my momy... jak to jest, nie ?? Nie musisz lizać możesz ewentualnie smarować, zamiast placków wozić wina z Włoch czy tez robić zdjęcia kolegom którzy piją piwo na pauzie i wysyłać spedycji bo oni takich lubią... powiem tak opcji jest wiele jest jeszcze taka ze równy z Ciebie gość ale jeździsz w systemie potocznie zwanym „bezdomny” czyli 6/1 a wtedy spedycja już sama się nad Tobą lituje bo skoro już jesteś białym Murzynem to miej sobie to swoje tipi na kółkach i się ciesz.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Sangrianiewystarczy 31.01.2019 14:13

To jest każdego indywidualne sprawa po ile jeździ . Ale to nie jest powód żeby kogoś wyzywać od "murzynów" czy "bezdomnych" nie każdy chce jeździć całe życie nie jeden jeździ po 7tygodni nawet żeby się dorobić i zakończyć jazdę .

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawiedliwi
 Opinia
@A 31.01.2019 15:50

To nie wprowadzaj w błąd nikogo ze Ty masz swoje auto tylko powiedz ze Jedziesz po 7 tygodni i dlatego masz swoj samochód... zreszta tam i tak niektórzy mieli dwoje z matmy bo dla nich 3x7 = 24 i niech ktoś kto się przyjmuje niech nie liczy ze zjedzie po 21 dniach dniach bo nie nie zjedzie nawet po 24 nie zjedzie bo akurat nie będzie powrotu na Polskę... taki psikus w tym wypadku właśnie wyżej wspomniany system typu murzyn jest najlepszy bo idziesz na litość spedycji bo robisz dwie szychty w jednej i spedycja już przez sam fakt tego cię ściąga noi samochód tez ci dadzą tak jak ktoś wyżej wspomniał Dominiczku

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Sprawiedliwi 31.01.2019 17:23

Najpierw jak jeździliśmy system 3 na 1 to nie jeden raz zjechalismy po 22 dniach Ale taki jest transport jeżeli się pracuje jako kierowca międzynarodowy system 3 na 1 to trzeba liczyć się ze nie zawsze będzie się na czas . Jeśli się chce być na czas to trzeba iść do pracy rozwozic pizzę np . Każda firma na minusy Ale widzę że każdemu w slam jest źle to zastanawia mnie taka rzecz dlaczego tu nadal pracujecie możliwości jest dużo bardzo dużo

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julian Tuwim
 Opinia
@A 31.01.2019 12:55

Dominik jestes biały murzyn, bezdomny, gruby w dodatku pod pier da lasz , nic innego ci nie pozostaje jak udać się na Line, może lepiej pas do spinania ładunku jeśli wiesz co to jest, bo lina może cię nie utrzymać. Pozdrawiam cie środkowym palcem, pluje ci w twarz ale powiesz pewnie ze pada deszcz, taki śmieć

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Strażak z cricka.
 Opinia

Witam miejcie oko na Dominika obecnie jeździ Dafem 81 ma go na stan i przywozi winka spedycji.

Pomocna?
Tak26Nie
Adaś
 Opinia
@Strażak z cricka. 29.01.2019 19:07

Co ty mówisz Dominik z Emilka takie świnie? Spotkaliśmy ich ostatnio i mówili żeby tylko nie wierzyć w te głupoty co o nich się gada, bo zazdrościcie im, ale w sumie to nie wiem czego można im zazdrościć, mówili też żeby z każdym problemem do nich się zgłaszać bo oni mogą pomoc, mają podobno ziomka w spedycji, a także na ich na pauzie 9h spozywalismy alkohol, także chyba naprawdę maja układy, zrobiłem im zdjęcie, bo Dominik mówił że zawsze widzi kogoś pijanego to robi mu zdjęcie, szkoda że okazali się takimi świniami.

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia

Widzę że dużo osób boli że nie które auta są przypisane . Szok ze z ludźmi zazdrość robi i wymyślają historię teraz opadają . Każdy może mieć przypisane .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mati
 Opinia

Witam ktos lubelskie Zamość Pracuje tam? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotrek
 Opinia

Jestem zainteresowany praca w Slamie ale po rozmowie z jednym kierowców trochę szczeka mi opadła. W ofercie o prace napisane jest wynagrodzenie razem z premia a podobno potrącają za co popadnie? Spalanie? 10% kierowców jest obligatoryjnie potrącane? Czy to prawda ze w obsadzie podwójnej gdy dojdzie do kolizji to potrącają premie kierującemu i zmiennikowi? Pytam bo wierzyć mi się nie chce a może tylko mnie ściemniał żebym odpuścił? Czy to prawda ze o premii jej przyznaniu lub potraceniu decyduje dyspozytor?

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaa
 Opinia
@Piotrek 30.12.2018 18:35

To są ściemy nie słuchaj takich kierowców ... To są tacy co tylko narzekają i nie chce im się pracować . W tym 10procent to jest prawda Ale pracuje tutaj już długo i nikt nas za nic nie obciążył...

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaa
 Opinia
@Aaa 30.12.2018 22:56

Za premie tak dyspozytor bo premia jest uznaniowa za wykonaną pracę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotrek
 Opinia
@Aaa 31.12.2018 06:14

Dzięki za odpowiedzi Aaa. Oferta o prace wprowadza w błąd bo podają razem z premia która jak piszesz jest uznaniowa albo dostaniesz albo nie. Powinno być np wynagrodzenie 5500 netto plus np premia uznaniowa 1500 za niskie spalanie. Trochę dużo negatywnych opini od kiero których spotykam na Amazonach

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaa
 Opinia
@Piotrek 31.12.2018 11:58

Rodziny 90 procent tylko amazon . 24dni trasy zarobisz Spoko Nie 8tys . J osobiście polecam firmę na 10plus każda mi firma jakieś minusy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia
@Piotrek 30.12.2018 18:35

Tak premia jest uznaniowa , uginają Ci ile mogą , jeśli macie kolizję oboje płacicie za to generalnie (usunięte przez administratora)slam uk redukuje etaty ,slam pl zatrudnia już Ukraińców i Rumunów, chcesz to przyjdź ale ucieknie szybciej niż przyszedłeś pozdro

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaa
 Opinia
@Adam 01.01.2019 02:04

I po co takie głupoty piszesz . Miałem kolizję 2 razy i premie normalnie dostałem na zwolnieniu byłem premia też normalnie była . I bez powstanie nic nie pociągają .... Ukraińcy nie precyzja u nas wcale . Pewnie jesteś jeden z tych co Cię zwolnili i teraz głupoty wypisujesz .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia
@Aaa 01.01.2019 21:32

Taa taa, jesteś taki cwaniak broniący firmę? To zainteresuje co się dzieje, manami jeżdżą Rumuni już u nas , a w surf podwójnych obsada wplatani sa ukraince i Białorusini, nie wierzysz sprawdź i się wypowiadaj, ja akurat jeszcze tu pracuje ale już na wypowiedzeniu, nie będę czekać aż nie zapłacą mi moich pieniędzy, a padnie to wszystko jak Rico.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaa
 Opinia
@Adam 02.01.2019 00:13

Pracuje tutaj długo już i nigdy za nic mi nie odlicxyli Wypłata zawsze na czas . Potrzebowałem pieniądze wcześniej niż jest Wypłat A też dostałem bez żadnego problemu. Na ciężarowych żaden Białorusin ani Ukrainiec nie jeżdzi chcesz wam scieme daleko nie zajdziesz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia
@Aaa 02.01.2019 08:14

Poszukaj dobrze... Ja wiem że są bo spotkałem ich osobiście , nawet w dzień zatrudniania się ich na bazie. Nie ciskaj kitu

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotrek
 Opinia
@Aaa 31.12.2018 16:24

Jakie 24 dni? System 3/1 to 18 dni w trasie. Po ile tam jeździcie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaa
 Opinia
@Piotrek 03.01.2019 05:13

3/1 to jest 21 dni trasy i 3 dni na zjazd normalne . Albo chcesz jeździć i pracować albo lepiej idź na kraj to będziesz w domu codziennie

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Slamiok
 Opinia
@Piotrek 03.01.2019 05:13

W slamie 3/1 to jest 21 dni plus 3-4dni zjazdowe. Nawet w grudniu taka informacja była do wszystkich. Oczywiście ten zjazd może się przedłużyć nawet o tydzień. Pracuje tutaj to wiem. Co miesiąc proszenie się o zjazd.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaa
 Opinia
@Slamiok 03.01.2019 10:46

Jeżeli jesteś w porządku do nich oni są do Ciebie i jesteś na czas a 3 4 dni to jest normalnie to jest wkoncu transport .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@Aaa 01.01.2019 21:32

Żadne glupoty, my również mielismy kolizje i premia zostala potracona kierowcy i zmiennikowi

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kacper
 Opinia
@Anonim 11.01.2019 12:41

Jeżeli tak zrobi to się podpisz a nie pod anonim się podszywasz bo się boisz . Chyba że scieme piszesz jak dużo osób tu .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek
 Opinia
@Kacper 11.01.2019 16:56

Jeżeli była kolizja z waszej winy to co się dziwisz uszkodziliście samochód i wy chcecie premie . Samo premia jest za dobrze wykonana prace czyli dodatek który mogą iść a nie muszą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Jacek 13.01.2019 12:46

Zadni Ukraińcy nie jeżdżą na ciezarowakach ... jedynie na busie z bialorusi a na ciezarowakch tylko polscy więc nie piszecie głupot bardzo proszę ok Bo dajcie dowody

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Arek
 Opinia
@Aaa 01.01.2019 21:32

2 kolizje. Nieźle to o Tobie świadczy. Ale lepiej zwolnić porządnych kierowców a trzymać właśnie takich jak Ty.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Islam
 Opinia

Witam. Mam 2 pytania. Czy jest nabór do pojedynczej obsady? Jakie były dodatki za swieta i nowy rok w kabinie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pioterek
 Opinia
@Islam 14.01.2019 16:05

Nabor jest chyba caly czas. Tu zaczyna sie juz taki przemial robic ze zawsze ktos odejdzie ktos przyjdzie. Coraz wiecej par jezdzi bez doświadczenia ledwo 18 lat skonczyli i taka porzadna firma ich zatrudnia. Dziewczyna bez doswiadczenia nawet osobowka nie jezdzila a chlopak z 3 miesiecznym dosw. I tacy tu jezdza i jezdzic beda bo firma ma sie rozrastac z miesiaca na miesiac. Tu bedzie taki oboz ze kierowca nie bedzie sie juz wcale liczył. Za świeta BN było 250€ a za nowy rok 100€ premi czyli 350€ do ręki

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
303
 Opinia

Uważajcie na pewne małżeństwo w naszej firmie, 2 grubasow w wieku ok 25-30 lat przez te świnie wywalili mojego ziomka, bo nie słusznie go przypucowali, karma was dosiegnie, kolejny raz strzelacie padlina.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Admin
 Opinia
@303 27.01.2019 17:41

Hahha dobrze powiedziane, dalej wątek o o tych cebularzach , zaraz Dominik podszywajac się pod x osób będzie pisać że to bardzo wporzadku ludzie, nie pozdrawiam itp, beka w uj

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Slam Poland - Ostrów Wielkopolski

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej