Slam Poland

Adres: Wrocławska 93, 63-400 Ostrów Wielkopolski

NIP: 6222675121 KRS: 0000310241

Slam Poland
3 96 6 1

Opinie o Slam Poland

Piotrek

Jestem zainteresowany praca w Slamie ale po rozmowie z jednym kierowców trochę szczeka mi opadła. W ofercie o prace napisane jest wynagrodzenie razem z premia a podobno potrącają za co popadnie? Spalanie? 10% kierowców jest obligatoryjnie potrącane? Czy to prawda ze w obsadzie podwójnej gdy dojdzie do kolizji to potrącają premie kierującemu i zmiennikowi? Pytam bo wierzyć mi się nie chce a może tylko mnie ściemniał żebym odpuścił? Czy to prawda ze o premii jej przyznaniu lub potraceniu decyduje dyspozytor?

Aaa
@Piotrek 30.12.2018 18:35

To są ściemy nie słuchaj takich kierowców ... To są tacy co tylko narzekają i nie chce im się pracować . W tym 10procent to jest prawda Ale pracuje tutaj już długo i nikt nas za nic nie obciążył...

Aaa
@Aaa 30.12.2018 22:56

Za premie tak dyspozytor bo premia jest uznaniowa za wykonaną pracę

Piotrek
@Aaa 31.12.2018 06:14

Dzięki za odpowiedzi Aaa. Oferta o prace wprowadza w błąd bo podają razem z premia która jak piszesz jest uznaniowa albo dostaniesz albo nie. Powinno być np wynagrodzenie 5500 netto plus np premia uznaniowa 1500 za niskie spalanie. Trochę dużo negatywnych opini od kiero których spotykam na Amazonach

Aaa
@Piotrek 31.12.2018 11:58

Rodziny 90 procent tylko amazon . 24dni trasy zarobisz Spoko Nie 8tys . J osobiście polecam firmę na 10plus każda mi firma jakieś minusy

Adam
@Piotrek 30.12.2018 18:35

Tak premia jest uznaniowa , uginają Ci ile mogą , jeśli macie kolizję oboje płacicie za to generalnie (usunięte przez administratora)slam uk redukuje etaty ,slam pl zatrudnia już Ukraińców i Rumunów, chcesz to przyjdź ale ucieknie szybciej niż przyszedłeś pozdro

Aaa
@Adam 01.01.2019 02:04

I po co takie głupoty piszesz . Miałem kolizję 2 razy i premie normalnie dostałem na zwolnieniu byłem premia też normalnie była . I bez powstanie nic nie pociągają .... Ukraińcy nie precyzja u nas wcale . Pewnie jesteś jeden z tych co Cię zwolnili i teraz głupoty wypisujesz .

Adam
@Aaa 01.01.2019 21:32

Taa taa, jesteś taki cwaniak broniący firmę? To zainteresuje co się dzieje, manami jeżdżą Rumuni już u nas , a w surf podwójnych obsada wplatani sa ukraince i Białorusini, nie wierzysz sprawdź i się wypowiadaj, ja akurat jeszcze tu pracuje ale już na wypowiedzeniu, nie będę czekać aż nie zapłacą mi moich pieniędzy, a padnie to wszystko jak Rico.

Aaa
@Adam 02.01.2019 00:13

Pracuje tutaj długo już i nigdy za nic mi nie odlicxyli Wypłata zawsze na czas . Potrzebowałem pieniądze wcześniej niż jest Wypłat A też dostałem bez żadnego problemu. Na ciężarowych żaden Białorusin ani Ukrainiec nie jeżdzi chcesz wam scieme daleko nie zajdziesz

Adam
@Aaa 02.01.2019 08:14

Poszukaj dobrze... Ja wiem że są bo spotkałem ich osobiście , nawet w dzień zatrudniania się ich na bazie. Nie ciskaj kitu

Piotrek
@Aaa 31.12.2018 16:24

Jakie 24 dni? System 3/1 to 18 dni w trasie. Po ile tam jeździcie?

Aaa
@Piotrek 03.01.2019 05:13

3/1 to jest 21 dni trasy i 3 dni na zjazd normalne . Albo chcesz jeździć i pracować albo lepiej idź na kraj to będziesz w domu codziennie

Slamiok
@Piotrek 03.01.2019 05:13

W slamie 3/1 to jest 21 dni plus 3-4dni zjazdowe. Nawet w grudniu taka informacja była do wszystkich. Oczywiście ten zjazd może się przedłużyć nawet o tydzień. Pracuje tutaj to wiem. Co miesiąc proszenie się o zjazd.

Aaa
@Slamiok 03.01.2019 10:46

Jeżeli jesteś w porządku do nich oni są do Ciebie i jesteś na czas a 3 4 dni to jest normalnie to jest wkoncu transport .

Anonim
@Aaa 01.01.2019 21:32

Żadne glupoty, my również mielismy kolizje i premia zostala potracona kierowcy i zmiennikowi

Kacper
@Anonim 11.01.2019 12:41

Jeżeli tak zrobi to się podpisz a nie pod anonim się podszywasz bo się boisz . Chyba że scieme piszesz jak dużo osób tu .

Jacek
@Kacper 11.01.2019 16:56

Jeżeli była kolizja z waszej winy to co się dziwisz uszkodziliście samochód i wy chcecie premie . Samo premia jest za dobrze wykonana prace czyli dodatek który mogą iść a nie muszą

A
@Jacek 13.01.2019 12:46

Zadni Ukraińcy nie jeżdżą na ciezarowakach ... jedynie na busie z bialorusi a na ciezarowakch tylko polscy więc nie piszecie głupot bardzo proszę ok Bo dajcie dowody

Marcin

Witam mam pytanie jesteś świeżo po egzaminie posIadam c E kwalifikacje 95 karte kierowcy polecacie ta firmę czy nie?

Masakra
@Marcin 02.01.2019 19:21

A czytać potrafisz? To czytaj co napisano poniżej.

Emaliana
@Marcin 02.01.2019 19:21

Nie polecam

Aaa
@Emaliana 03.01.2019 00:47

A ją polecam . I jak czytan te negatywne komentarze to zastanawiam się ja na pewno pracuje w tej firmie . Ponieważ takich sytuacji nie jak to ludzie piszą pozdrawiam serdecznie.

Danuta
@Aaa 03.01.2019 17:21

Bardzo dużo osób opisuje swoje negatywne doświadczenia, które wiążą się z firmą Slam Poland. Dlatego Twój post niewątpliwie zajmuje tu szczególnie miejsce, ponieważ daje Nam możliwość poznania tego pracodawcy z tej nieco lepszej strony. Długo już tam pracujesz? Czy pracodawca daje szansę na zatrudnienie tym, którzy posiadają niewielki stopień niepełnosprawności?

Aaa
@Danuta 07.01.2019 14:29

Pracuje już długo w tej firmie i te negatywne komentarze są kłamstwem . Według mnie to piszą osoby które slam zwolnil z pracy i wypisują chore historie sami tworzą bo nie mają co robić . Chodźmy o daf 81 jakie chore rzeczy piszą a znam parę co jeździ tym autem i to są kompletne ściemy . Pozdrawiam serdecznie polecam firmę

Danuta
@Aaa 07.01.2019 22:09

Nie możesz być w stu procentach pewien, kto pisze dany komentarz. W dalszym ciągu większość osób zachowuje na forum całkowitą anonimowość, a więc Twoje wnioski - jeśli chodzi o tę kwestię - są zbyt pochopne. Cieszmy się natomiast, że Ty chwalisz sobie pracodawcę, jakim jest firma Slam Poland. Czy w związku z tym odpowiesz na zadane wcześniej pytanie? Zatrudniają tam osoby z małym stopniem niepełnosprawności?

A
@Danuta 14.01.2019 16:04

Zadzwoń do p. Izy i się dowiesz tutaj są opinie o firmie a nie informacje.

Islam

Witam. Mam 2 pytania. Czy jest nabór do pojedynczej obsady? Jakie były dodatki za swieta i nowy rok w kabinie?

Kazik wróć

Problemem w firmie w stosunku kierowca-firma jest jeden ze spedytorów, facetowi ściemnianie weszło już tak głęboko w krew, że chyba sam wierzy w to co mówi, brać na niego poprawkę koledzy.

Byly juz kierowca

Witajcie wszyscy. Ja juz sie zegnam z ta firma gdzie pracownik czytaj kierowca jest nikim. Tutaj najlepiej byc nierozumnym niepismiennym nieczytatym i nie majacym zadnej rodziny i spraw na glowie albo byc dziobakiem jak (usunięte przez administratora) Podstawa 1500zl + 300euro premi brutto + 55€ za dzien delegacji poza granica Polski. System 3/1 gdzie 3tyg to 24 -26 dni. Auta w miare nowe bo najstarsze z 2016. W polowie aut łyse opony ale to firmy nie obchodzi bo to ty tym jezdzisz i ty ryzykujesz zdrowie i swoje zycie. Zepsuta lodowka albo webasto a kogo to obchodzi ty jedz bo sie spoznisz. Naczepy wynajem z tip czesto bez przegladu bo po co ci sprawna naczepa na europie. Brak poszanowania dla kierowcy. Tylko ladunki sie licza. Teraz wprowadzili norme spalania zeby mieli podstawe do tego zeby ci (usunięte przez administratora) premie. Jak mieli 25 aut na poczatku pozniej 60 to problemu nie widzieli w niczym a teraz zrobil sie (usunięte przez administratora)z ponad 120 autami i sie okazalo ze kierowcy za duzo zarabiaja. W tej firmie bylo dobrze 2 lata temu. Ostatnio zwolnili ekipe bo wypowiadala sie za wszystkich kierowcow. (usunięte przez administratora)

Paweł
@Byly juz kierowca 19.12.2018 16:59

Nie rozumiem takich ludzi że jak się zwolnią tak źle piszą o firmie . A takie oszczerstwa pracuje tutaj już długo i to co jest napisane wyżej to wszystko kłamstwa . Nie pasuje firma to się człowiek zwalnia i tyle a nie jakieś pisanie głupot na forum a w twarz firmie czy spedycji to się boi powiedzieć a w Internecie wielce mądry poprostu nie rozumiem takich ludzi i chyba nigdy nie zrozumiem .firma rozumie kierowcę jako człowieka a jak się ma rodzinę to nikt normalny nie będzie jeździł 3/1 Tylko mniej a sami ta firmie ludzie wybieracie i wiecie jaki system jest od kiedy przyszłoście więc nie rozumiem takich wpisów w Internecie .ja osobiście nigdy z zjadem problemów nie miałem a to jest transport i wiadomo sprawa że 3-4 Może się przedłużyć zjazd . A nie mogę zrozumieć jak ludzie narzeka że zaraz jak się spakuje firma każe im jechać ładować i w trasę np do uk a oni jechali 600km do bazy i teraz . Ale chyb a firmy nie powinno interesować ile ty masz do bazy masz być dostępny dla nich jak napiszą a że ty sobie znalazłeś firmę 600km od domu to już jest twój problem że musisz tyle dojeżdżać . Nie rozumiem takich ludzi . A ją osobiście z nami dużo nich znajomych z firmy kierowców zna Emilka jak i Dominika i są bardzo pomocni w porządku do innych kierowców i te negatywne komentarze są kłamstwem i chore rzeczy ludzie robią że takie rzeczy o nich piszą .

Były kierowca
@Paweł 19.12.2018 20:53

Obciagnij sobie i wylisz jaja A później zmieńcie nick państwo w.

Były kierowca
@Paweł 19.12.2018 20:53

A dodatkowo weźcie się nie rozmnażajcie, bo świat już zalany jest (usunięte przez administratora) takimi jak wy, no chyba że chcecie mieć kolejnego rudego, grubego confidenta w rodzinie!

Były kierowca
@Paweł 19.12.2018 20:53

A Poza tym widzę że Dominik jak podpisujesz się swoim imieniem i nazwiskiem to nawet go work usuwa twoje komentarze i wcale nie musiał pracować w jasku czy slamie żeby się na tobie poznać

Paweł
@Były kierowca 19.12.2018 22:26

Ja akurat nie jestem Dominik tylko Paweł . A ty nawet się boisz podpisać mas coś na firmę napisz imię nazwisko twoje ...

Paweł
@Były kierowca 19.12.2018 22:19

I tylko Ciebie na tyle stać brak słów . Dobrze że Dominik wam nie odpisuje bo to bez sensu

Paweł
@Były kierowca 19.12.2018 22:19

Tylko na tyle Ciebie ręce opadają .

Kierowca slam
@Byly juz kierowca 19.12.2018 16:59

żenada ! a nawet nie masz odwagi się podpisac

Marian
@Kierowca slam 21.12.2018 09:27

Hahaha żenada to ty, ogólnie w Sławnie jest dno, muł i wodorosty, a kierowcy czytaj firmowi podp...lacze będą pisać jak to super i pięknie, wystarczy wejść na informacje firmowe i widać, kto to jest, podpowiedź to ten typ z daf81, taki pomocny i wogole, zawsze broni firmy zawsze, Ale cóż się dziwic, auto ma na stan, lize każdemu z Office, z Hiszpan i do biura przywozi wina, whisky, ta jego placki piecze, czeski firm po prostu, całe szczęście że jest rotacja w firmie, bo inaczej typ miałby żeby poza dafem już dawno, takie przedszkole urządza, stop z konfiturą

Marian
@Marian 25.12.2018 23:46

Slamie

Piotr
@Marian 25.12.2018 23:50

Widzę ze przydałby ci się słownik ortograficzny ????

Piotr
@Piotr 26.12.2018 18:39

Żeby mieć auto nie trzeba nic lizac i nic przewozić a skoro im jest dobrze to nie rozumiem dlaczego mwciecdo nich problem . Jak wam nie pasuje nie musicie tutaj pracować nic na siłę . Brak słów na was

Dominik
@Marian 25.12.2018 23:46

Do Marian . Jeżeli takie coś robimy prezenty chodź że mną do spedycji i skonfrontujemy z firmą czy tak też jest ... i powiesz mi to w twarz i nie wielce w necie wypisujesz i się chowasz powiedz mi to w twarz

Marian
@Dominik 27.12.2018 13:49

Do jakiej spedycji ?/wszyscy dobrzy , normalni spedytor odchodzą. ... firma upada

Śmiech na sali
@Paweł 19.12.2018 20:53

(usunięte przez administratora) aż miło. Poczytaj czym jest pracownik oddelegowany. O czasie pracy kierowcy i jak powinien rozpisać wszystko. To fiemy problem ze zatrudnia pracownika z drugiego końca kraju. Zadzwoń do inspekcji a się dowiesz. Może i nie karają za to. Ale powinieneś miec rozpisany dojazd do pracy. Jako twoja pracę. A skoro tego nie wiesz. To oddaj prawko do wydziału komunikacji. Panie wielki szofer. Zjazdy jak się poprosi? Qrva chyba ci co woza przysłowiową "wałówe" do biura. Mówisz że chcesz zjechać tego i tego. I ten termin jest więcej niż 21 dni. A i tak trzymali np mnie do końca. I o tydzień dłużej. ???? A spróbuj wziąć urlop... Jak tam cześć rolnicy i reszta "bambrów" co ma 5hektarow i musi na zbiory jechać. Firma dobra ale ma też minusy. A robi ich się coraz więcej. Zabiorą dodatek 300€ i mogą się porównać z innymi "dziadami".

Aaa
@Śmiech na sali 06.01.2019 17:25

A co to firmę interesuje że kierowca ma np 600km . Nikt kierowcy z tak daleka nie każe tu pracować sam się zgadza i sam chciał tu pracować . Zawsze może dzień szybciej przyjechać i b3dzie wypoczęty pozdrawiam

ShowMustGoOn
@Aaa 07.01.2019 05:53

Aaa, poczytaj przepisy, bo póki co robisz się kompletnego the-billa.

Aaa
@ShowMustGoOn 07.01.2019 15:25

Pracujesz w biedronce jedziesz do pracy to jest dojazd do pracy i masz mieć płacone ????

Sasza z ukrainy
@Aaa 07.01.2019 21:34

Kasjer nie jest kierowca, nie odpowiada za ludzkie życie na drodze... Po to są przepisy regulajce pracę kierowcy by ich przestrzegać, dojazd do pracy jest liczony w czas pracy kierowcy, jeśli ty dojeżdżasz do pracy 6godzin to zależnie czy kierujesz wbijasz 6h mlotkow, bądź jesteś wieziony 6h dyspozycji. A pracodawca musi się tego przestrzegać, zatrudniając się w firmie podpisywało się kwit, że firma nie znajduje się w okolicy twojego miejsca zamieszkania, no chyba, ale ty jesteś z Kalisza to o tym nie wiesz.. Ty masz auto pod oknem jak każdy podpierdalacz

Aaa
@Sasza z ukrainy 09.01.2019 22:59

Poczytaj bo mało wiesz jeżdżę . Nikt kierowcy nie zmusza pracować firmie która jest położona tak daleko od miejsca jego zamieszkania sam chce tu pracować więc firmy jego dojazd nie interesuje ile i czym jedzie . Ja też mam 300km i jakoś żyje a wy firmie tego nie powiecie tylko ty jakieś chore żale wypisujeie .

Aaa
@Aaa 10.01.2019 11:33

Żeby mieć auto na stan wystarczy troszkę dłużej jeździć nic więcej . Ale jak czytam tutaj to bardzo ludzi boli że np daf 81 jest przypisany np i inne auta ktoś przypisał innym osobom bardzo to boli bo na każdym kroku jest o tym wspomniane .

Janusz

Witam,

Robert

@Dominik Być może wysuwasz zbyt pochopne wnioski. Nie musi być przecież tak, jak piszesz - każdy ma bowiem prawo do własnego zdania. Ale szanujemy te Twoje. Czym dokładnie zajmujesz się w Slam Poland? Zatrudniając się w tej firmie można liczyć na jakieś dodatkowe premie? @kierowca Jak długo już tam nie pracujesz? Może sytuacja tam ostatnio uległa zmianie - jak sądzisz?

Dominik
@Robert 04.10.2018 12:21

Pracuje już ponad rok i jest nadal super . Bynajmniej dla nas . Jestem kierowcą w slam premia jest uznanaiowa tak jak zawsze było Ale co miesiąc się ja dostaje i ogólnie na gorsze nic się nie zmieniło pozdrawiam

Piotrek
@Dominik 07.10.2018 20:48

No tak dla sprzedających z ucha jest dobrze , milcz już

Dominik
@Piotrek 10.10.2018 08:41

Zawsze możesz się zwolnić . Jesteś za tępy żeby mi rozwiązywać .

Matt
@Dominik 07.10.2018 20:48

Pisałeś wcześniej, że sam jeździsz a teraz piszesz "dla nas" Oj Dominisiu zamotałeś się trochę. Pozdrowienia dla Emilki

Paweł

Dominik nie czytaj tych głupot co piszą . Ja jestem zawsze z wami pamiętaj ... oni poprostu zazdroszczą wam i dlatego nie prawdziwe kłamstwa i oczerniaja komentarze wypisują. Kto was zna wie jak jest

Marcin

Hahaha Ale jesteś żałosny pozer(usunięte przez administratora). Po co to piszesz? Emilka usunęła Ci Facebooka bo robiłeś z siebie oszołoma, to teraz tu się wyzalasz? Idź do prokuratury, bo tu, tak jak i w slamie nikt Cię nie lubi, pss wozcie dalej tabliczki za szyba, bo teraz to nie wiadomo kiedy sprzedasz że w daf ten i ten spożywany jest alkohol, gorąco w gaciach prawda? najlepsze w tym wszystkim to to ze zawsze Cię widzę nawalonego, może by użyć twojej broni i nagrywać każdy twój ruch?

Danuta
@Marcin 16.12.2018 23:15

Chyba w pierwszej kolejności powinieneś zaznajomić się z zasadami, spisanymi w regulaminie GoWork: https://www.gowork.pl/regulamin Dosyć jasno z nich wynika, że nie wolno tu nikogo wyzywać. Ponadto Twój komentarz ma niestety mało wspólnego z głównym tematem tego wątku. Ale może powiesz Nam, jak długo i na jakim stanowisku pracujesz w Slam Poland?

Marcin
@Danuta 21.12.2018 12:04

Tu wszyscy kierowcy się wypowidaja , ja już nie pracuje w tym dziadtransie, nie masz cZego tu szukać, przyjmować przyjmują i będą przyjmować, bo rotacja jest ogromna

Danuta
@Marcin 21.12.2018 19:50

Sam zapewne masz świadomość tego, że powodów rotacji może być naprawdę bardzo wiele. Dlatego staraj się tu tak nie upraszczać tych rzeczy. Tobie akurat praca w Slam Poland może nie odpowiadać, ale na pewno znajdą się takie osoby, którym będzie ona już pasowała. Czy w związku z tym wiesz coś o planowanej tam rekrutacji? Liczymy na rzetelną odpowiedź.

Kierowca slam
@Danuta 27.12.2018 11:55

najlepiej dzwonic do P. Izy w tej sprawie

Dom zły

Nie mam pytań firma dno , rozporządzenia szefa 10% kierowców co miesiąc trzeba zabierać premie jako za spalanie , nie dają Ci premie bo miałeś za duży ryczałt , boli kieszeń , a nikt nie patrzy ze tachografu full oszukują , realny zarobek w slam to 6500zł za 21 dni pracy , a zapomniałem nowy punkt , premie możesz nie dostać jeśli w domu jesteś dłużej niż 7 dni i oczywiście na to wpływa też urlop jak i zwolnienie lekarskie , panna Izabela pisze na informacjach ze teraz nie ściągamy do domu nikogo , prócz tych co chcą wyjechać na święta , a u mnie w kabinie już 25 dzień , gdzie to 3/1 ? Porażka i zażenowanie , a dodatkowo w firmie już jeżdżą Ukraińcy z polskimi paszportami(tak na ciężarówka normalnie ) , super , gratulacje , oby tak dalej

Slamiok
@Dom zły 11.12.2018 21:04

25 dzień powiadasz? Może jesteś jeden z tych co zjazdy mieli na początku miesiąca a sobie przeciągaja zjazdy na 20 lub 21? Sami uczycie firmę tego. Przykład : załoga zjazd na 1 lub 2 grudnia wtedy mija 3 tyg. Ale nie po co lepiej siedzieć jeszcze 3 tyg i zjechać przed świętami. A potem płacz. I bardzo dobrze że pierwszeństwo maja ludzie którzy wyjeżdżają na sylwestra oni też chcą też mieć coś wolnego. A skoro wyjeżdżają na sylwestra to max muszą zjechać 21 aby być 7 dni w domu. Norma paliwowa? Super kierowcy sami wrzucają zdjęcia z normami jakimi wyrabiają żeby tylko podburzyc. Dziwicie się jak jest a ta atmosferę w firmie tworzą kierowcy

Danuta
@Slamiok 12.12.2018 11:02

Dobrze, że tak aktywnie uczestniczysz w dyskusji. Wyraźnie widać, że sporo wiesz na temat tego, jak dokładnie wygląda praca w Slam Poland. Jestem przekonana, iż wiele osób chciałoby wiedzieć, czy pracując w takiej firmie można liczyć na dostęp do pełnego ubezpieczenia zdrowotnego? Proszę Cię o merytoryczną odpowiedź.

M

Witam ktoś z Lubelskiego Zamość z chęcią popracuje w slamie. Aktualnie bezrobotny!

Lubelskie
@M 08.12.2018 23:24

Daj numer telefonu

M
@Lubelskie 09.12.2018 20:18

518780121

ufi

e....... wracam do demotransu /wszedzie to samo

Trucker
@ufi 30.11.2018 13:48

Jak to samo? Kasa przecież jest lepsza, za 3/1 prawie 7 koła, w Demo za 23 dni 6460 jeśli jedziesz na Anglię i wracasz punktualnie. Coś Ci się chyba pomyliło

Dominik
@Trucker 30.11.2018 21:51

Nie którym nie idzie dogodzić ... Zawsze będzie żle . A jak ty się wypowiadasz o firmie dobrze bo tobie pasuje to będą Ciebie i firmę krytykować .

Chciałem
@Dominik 01.12.2018 12:08

To niech krytykanci pokażą firmę idealną, jeśli takowa istnieje? Jeden pracuje bo chce zarobić, drugi weźmie za ten system sześć z małym kawałkiem, ale będzie wolał na mniej jeździć. Jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził ;)

pit

jakis numer do firmy mozna w sprawie pracy

Danuta
@pit 01.12.2018 13:25

Widać, że na poważnie rozważasz aplikowanie do firmy Slam Poland. Na pewno ktoś w niedługim czasie udzieli Ci tej informacji. A jesteś zainteresowany jakąś konkretną posadą, czy na razie tylko się rozeznajesz? Bardzo zachęcam Cię do ciągłego aktywnego uczestniczenia w dyskusji.

Mateusz

Witam Mateusz 28 lat szukam pracy w Slamie. Jestem z Lubelskiego moze ktos tez aby razem dojeżdżać. Cos wiecej moze ktoś powiedzieć jaki system kasa itp. Pozdrawiam

Zainteresowany
@Mateusz 13.11.2018 11:39

Kolego zostaw na siebie namiar, wszystko powiem co i jak.

Mateusz
@Zainteresowany 13.11.2018 21:41

518780121 SMS najlepiej

Danuta
@Mateusz 13.11.2018 11:39

To świetnie, że chciałby zacząć pracować w Slam Poland. Z uwagi na to, iż na wątku wypowiada się naprawdę sporo osób, na pewno któraś z nich zechce udzielić Ci tych informacji. A myślałeś o jakimś konkretnym stanowisku, czy raczej nie?

Mateusz
@Danuta 14.11.2018 16:56

Podwojna obsada z normalnym czlowiekiem

Danuta
@Mateusz 17.11.2018 13:22

Niestety, nie mam pojęcia, co chciałeś przekazać poprzez swoją powyższą wypowiedź. Dlatego w związku z tym proponuję, abyś jeszcze raz napisał, co miałeś poprzednim razem na myśli. Rozpocząłeś już pracę w Slam Poland, czy nadal masz to dopiero przed sobą?

Mateusz
@Danuta 21.11.2018 18:01

No chciałem jakos sie dostać do tej firmy tylko slyszalem ze ciężko. Najlepiej z kimś z Lubelskiego aby dojezdzac razem.

Aaa
@Mateusz 24.11.2018 13:57

Słyszałeś tak ? normalny jesteś ?? Ciężko jest zadzwonić i się dowiedzieć czy są miejsca czy też nie . Ludzie ogarnijcie się

Grześ
@Aaa 24.11.2018 20:59

Haha, dobry materiał na kierowcę! ????

Danuta
@Aaa 24.11.2018 20:59

Proszę, żebyś jednak spokojniej reagował na posty innych użytkowników forum. Staramy się tu szanować zdanie każdego z nich. Powiedz nam lepiej, jak długo i na jakim stanowisku pracujesz w Slam Poland. Wiesz może, czy zatrudniają teraz nowych pracowników?

Kobieta

Moze ktos szuka zmienniczki/zmiennika do podwojnej obsady?Prosze o pozostawienie kontaktu.

Darek M.

Witam. Pracowałem w Slamie przez kilka miesięcy. Wszystkie negatywne opinie na temat firmy są zmyślone i krzywdzące. Odszedłem, bo nie bardzo pasowała nam podwójna. Miało być super ale jak się ma podobne charaktery to jednak nie idzie wytrzymać. Co do samej pracy to nie jest ciężka. Ze spedycja idzie się dogadać. Można stawać na płatnych parkingach i nikt nikomu o to nie robi problemów. Tacho jest przestrzegane co do minuty. Jak się jest uczciwym i dobrze się pracuje to nikt nikomu nie robi pod górę. Wszystkie negatywy piszą ludzie którzy mają się za wielkich szoferów, a nie potrafią nawet po sobie posprzątać w aucie. Moim zdaniem firma jest bardzo dobra. Gdyby bylo więcej pojedynczych to nie zmienialbym. Jazda po amazonach nie wszystkim może pasować, ale te wymysły o przegieciach, złym stanie technicznym i nie wiadomo co jeszcze są z palca wyssane. W Slamie idzie fajnie zarobić i rękawa nikt sobie nie wyrwie. Moje sugestie dla Slam Poland: Więcej pojedynczych obsad Lubię atmosferę w Slam Poland za: To że szło się dogadać i panowały jasne zasady

Dominik
@Darek M. 16.11.2018 12:39

Potwierdzam wszystko w 100%. Jak czytam negatywne opowieści wyscsne z palca to zastanawiam się na ja na prawdę pracuje w tej firmie czy może innej

A szkoda

Ktoś kiedyś powiedział ze wraz z odejściem Matta skończy się Slam.

Dominik
@A szkoda 16.10.2018 22:32

Jakoś matta już wyrzucili desplinarnie tam gdzie poszedł pracować jako kierownik i od razu odeszli jego celebryci

Rozczarowany

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Od roku w firmie jest coraz gorzej. Ostatnio firma zaczela stosowac nawet mobbing. Nie wolno sie odezwac na zaden temat bo od razu jest sie atakowanym przez biuro. Wielu swietnych kierowcow juz odeszlo. Firmie zaczyly podobac sie ekipy bez doswiadczenia ktore boja sie odezwac i naginaja tacha bo tak im kazano i takich kierowcow sie chwali choc jak sie zatrudniasz to podpisujesz ze bedziesz jezdzil zgodnie z przepisami. Nie wiem czy warto wspominac o naczepach bez przegladow i oc. Ale zatrudnicie sie pojezdzicie zobaczycie ze najlepszym kierowca jest kietowca niepismienny nieczytaty i nierozumny. Tylko zlecenia sie licza. Wasze bezpieczenstwo i wasze zdrowie firma ma w (usunięte przez administratora) Kierowca nie ma do kogo sie pozalic bo od razu dostaje wiadomosc ze nikt go w firmie nie trzyma. Co do wyplat tez mialo byc tak rozowo i rozliczenia nadgodzin i ryczaltow co kwartal a i tak wyplata jest zawsze taka sama.

Aaa
@Rozczarowany 11.11.2018 09:12

Pracuje tu 1.5 roku nigdy nie przegiołem tacha jak zostaje mi 2h na amazon nie wjeżdżam . Nikt nikomu tacha nie każe przeginac . Bezpieczeństwo zawsze jest na pierwszym miejscu normalne parkingu są na ich parkingu nikt nikomu nie każe stawać do kiedy nie będzie warunków .żadnego mobbingu nikt do nikogo nie stosuje bynajmniej do mnie m Więc nie pisz tu głupot bardzo Cię proszę

normalny

KIEROWCY!!!!!Kazdy z nas wydal troche kasy na kursy okładki .Czemu tego nie szanujecie ?Firma slam dużo niespodzianek ,ci co zachwalaja gratulacje .Zacznijmy od poczatku co macie wpisne w umowe "kirowca powyż 3,5t miejsce wykonywania pracy :ostrów wlkp. "który z was jezdzi 3 tygodnie po ostrowie wlkp. przeciesz jezdzicie po całej europie ,anglii ,szkocji , itp. SPEDYCJA dlaczego co niektórzy negujecie prace nocnej zmiany ,ja mam inne odczucia dla mnie najbardziej normalne osoby to DAMIAN I DAWID chca miec dobry kontakt z kierowcami i robia dobra robote ,rozkładaja prace w/g jakiś realjów życiowych znaja prace kierowcy bo nie jest to takie kolorowe .Zas dzienna zmiana pozostawia sobie wiele do życzenia dokładnie wiecie o kogo chodzi ,co niektórym funkcyjne poprzewracało w bańkach tylko niech pamietaja NIE MA KIEROWCÓW -NIE MA ICH .Jedna pani ze spedycji ma czrodziejski zeszyt z + i -dopisanymi do danej ekipy NIEPRAWDA???? + masz z górki - tylko góry .Co do pracy ,pauz koledzy dobrze pisza .tam aby mieć dobrze musisz być lizakiem lub siatkarzem Tyle w temacie idzesz tam pracować proponuje realanium lub dobrego psychiatre bo jezeli jesteś szanujacym się kierowcą długo nie pociągniesz

Robert S.
@normalny 05.08.2018 12:57

Kolego zapomniałeś dopisać. Normalnymi dyspozytorami, logistyka mi to Damian, Ania Kulesza, Dawid. Tak jak napisałeś-funkcyjne uderzyło do głowy a jak powiedział stary pracownik Sława-najbardziej klamiacym jest Tomaszem!!!!! Pamiętajcie--dostajecie dyspo np. Pauza we Francji zabezpieczające się i róbcie fotki. Fotki wszystkiego bo na koniec i tak się na was wypna. Mając dowody możecie egzekwować to o czym was zapewnia i obiecywano. I jeszcze jedna zecz. Jeśli pracujecie ponad 6 miesięcy to okres wypowiedzenia nie może być krótszy niż 30 dni!!! Ściema goni ściema!! Tak jak z wypłatą mi!! Jak ktoś już pisał... Mała ściema, duża ściema. Jak braliscie paski to wiecie o czym mowa!

Ontario
@Robert S. 05.08.2018 13:15

Jeśli nie zgadza się wypłata, dlaczego nie poprosisz o kontrole PIP? Brak jajek i tylko szczekać potrafisz?

młody slamiok
@normalny 05.08.2018 12:57

Damian ok, a ten Dawid to nadaje sie do ganiania owiec po polu, a nie do spedycji. Jedyne co umie to napisac milego odpoczynku jak rozpisze pauze. Najgorsza zmiana dawid julian ewa. nigdy z nimi nie przewiozlem zadnego ladunku

Adam

Dominik przestań mamic tu wszystkich , przez takich jak ty normalni uczciwi kierowcy mają gorzej , bo muszą na takich jak ty strzelajacych z ucha pracować , czy ty nie widzisz tego hejtu na Ciebie ? Nawet na grupowych informacjach Ci cisną jaki to ty nie inteligentny , idź pobiegaj , miej choć odrobinę honoru i nie pogrążaj się , piszesz komuś o słowniku , a sam robisz błędy w tym samym komentarzu , ja wiem że do inteligentnych , wykształconych ludzi to ty nie należysz bo jesteś zwykła kukla , ty nie masz życia prywatnego poza praca , slam to twój bożek , tylko nie zdziw się jak wręcza Ci pewnego dnia wypowiedzenie tak jak slynnemu Kazikowi , bo dla firmy jesteś częścią wymienną I nie ma sensu dla dawania dobrej opinie firmie stracić zęby , twoje poczyniania są na językach kierowców ... I wszystkie świństwa które poczyniles wobec innych kierowców w firmie wrócą do Ciebie !!!!

See you on the road!
@Adam 10.10.2018 20:45

Niezła z niego beka na weekendach, niech jeszcze poopowiada o swoich układach w firmie i kilku Ukraińców ściągnie to w końcu ktoś mu podziękuje. Fajny ten Dominik, taki nie za mądry ...

New team
@See you on the road! 11.10.2018 21:07

Jesteśmy nowi w firmie , spotkaliśmy ich ostatnio , z oczu im widać że konfidenty tfuu , czemu on nie jest rudy ? Bo po niej to widać , że taka jakas Rudawa ...

Dominik
@New team 12.10.2018 08:09

Ja już mogłeś widzieć mnie nie nas. Bo jeżdżę w pojedynczej obsadzie .

Dominik
@See you on the road! 11.10.2018 21:07

Jakoś ja żadnych układów w firmie nie mam . Że ktoś taki komentarz i się podpisał Dominik to oznacza że jest nie jeden Dominik w firmie .

Dominik
@Adam 10.10.2018 20:45

Mamy problem taki ja na informacjach wgl się nie udzielać o nic .

Zdzich
@Dominik 14.10.2018 05:45

Skoro Ciebie to nie dotyczy to nie udzielaj się I nie bierz do siebie .

Dominik
@Zdzich 14.10.2018 12:08

To o jakiego Dominiaka chodzi wgl . Jak piszecie to dajcie jakieś szczegóły a nie piszecie głupoty a osoby nie znacie

Smieszki
@Dominik 14.10.2018 15:10

Człowieku chodzi o Dominika konfidenta, sprzedawczyka, strzealajacego z ucha , człowieka który donosi , jest gejem , nienawidzi go 3/4 firmy , kozak w necie , uważaj na niego bo to zwykła (usunięte przez administratora) i szuja,jeśli Ciebie to nie dotyczy to bądź spokojny , ale uważaj bo jeszcze wszyscy pomyślą że ty to on i się wybielasz

Ukraine
@Dominik 14.10.2018 15:10

Poza tym nikt Ci nie musi nic pisać , nazwiskami też nikt nie będzie rzucał , nie wiesz o kogo chodZi to dobrze , znaczy że jeszcze go nie spotkałes. NIE JEDNEMU PSU JEST BUREK

Dominik
@Ukraine 14.10.2018 19:05

Skoro nie ma macie dowodów że jest konfidendem to wtedy to są pomówienia i może iść z tym do sądu nawet tutaj nie jesteś anonimowi...

Dama
@Dominik 15.10.2018 07:46

Hahaha

A szkoda
@Dominik 15.10.2018 07:46

Ale jesteś zabawny , nie udawaj , nie wymyślają , nie ma u nas Dominika jezdzacego na pojedynczej , po co kłamiesz ? Jesteś chory , ciężko chory .

Dominik
@A szkoda 22.10.2018 21:24

Chyba nie znasz wszystkich kierowców w tej firmie . I po drugie nie jesteś w stanie bo za dużo kierowców . Jeżdżę w pojedynczej i nie muszę się tłumaczyć takiemu debilowi jak ty że jeżdżę w pojedynczej obsadzie.

A szkoda
@Dominik 08.11.2018 15:14

(usunięte przez administratora) to cię mógł zrobić co najwyżej , jesteś zabawny , żałosny i nie spełnia rozumow Takie w 3w1 , ja akurat znam wszystkich i nie mów że jesteś z pojedyncZe j pajacu , bo nie jesteś , nie podszywanie się pod kogoś , może już wystarczy tej szopki , idź do spedycji pożal się albo podpierdziel kogoś , a najlepiej to serwis plombe , by ,40niewinnych kierowców musiało za twoją głupotę płacić

Dominik
@A szkoda 08.11.2018 22:37

Na to wygląda że nie znasz wszystkich bo jeżdżę w pojedynczej od czerwca . Myślisz że wszystkich znasz a nie znasz . Jak taki wszystko wiedzwcy co weź się może przedstaw a nie się ukrywasz . (usunięte przez administratora) to chyba ja nikogo w życiu nie (usunięte przez administratora) skoro piszesz że to zrobiłem to pokaż mi dowody .

Janusz

(usunięte przez administratora) Hallo Dominik oddnieś się co do zamieszczonego artykułu dodaj jeszcze o naczepie ktorą dyspo kazało zostawić na drodze co ma teraz przez nia same problemy. Hallo Dominik Hallo

Dominik
@Janusz 02.11.2018 10:59

A do czego mam się odnosić to najlepsza firma ,a wy niszczyciel tą firmę powinniście się cieszyć że macie swoje parkingi w Europie i to naprawdę na uk warunki O wysokim standardzie . Prysznic możecie wziąść na sztobarcie za darmo , dobrze ze firma w jednym miejscu się spotyka przynajmniej wszyscy kierowcy są pod kontrolą , nie będzie spożywania alkoholu o co firma prosi cały czas , każdego będę znał , nie będzie okradania naczep , ja nie toleruje czegoś takiego , pierwszy bym zgłosił na policję takie coś , nie można okradać firmy , my bardzo dużo zarabiamy a wam ciągle mało , ciągle macie pretensje zastanówcie się ile będę musiał ustawiać Was , nadzorować , wiecznie żył nie będę

Danuta
@Janusz 02.11.2018 10:59

Dobrze, że aktywnie uczestniczysz w dyskusji, ale nie jest to odpowiednie miejsce na posty o takim charakterze. Jeśli jesteś byłym, albo obecnym pracownikiem w Slam Poland, to skup się na wyrażeniu opinii o tym pracodawcy. Wiesz może, czy w najbliższym czasie planują zatrudnić nowe osoby?

A szkoda
@Danuta 08.11.2018 16:08

Chcesz iść do taekiego dziada ? Człowieku ogarnij się , nie masz tu czego szukać chyba że chcesz szafunciowi spłacać auta

Aaa
@A szkoda 08.11.2018 22:39

Coś czuję że sam tu pracujesz a nazywasz ich dziadek żal takich ludzi

Danuta

@A szkoda Nie za bardzo jasne jest, do czego odnieść Twoją wypowiedź. Na pewno jesteś w jakiś sposób powiązany z firmą Slam Poland - może nawet jesteś jej pracownikiem. Dlatego zachęcam Cię do tego, żebyś zajął się szeroko pojętym opiniowaniem tego pracodawcy. Napisz nam na początek, jak wygląda tam system wynagradzania i premiowania?

A szkoda
@Danuta 17.10.2018 13:21

Tysiąc razy już było pisane ... nic się nie zmieniło poszukaj w wątku

Danuta
@A szkoda 22.10.2018 21:22

@A szkoda Serdecznie dziękuję Ci za tę poradę. Ale jednak chyba sam przyznasz, że każda opinia jest tu cenna, bowiem mamy wówczas możliwość poznania różnych punktów widzenia na te same sprawy. Może jednak zechcesz odpowiedzieć na moje poprzednie pytanie?

Aaa
@Danuta 23.10.2018 11:58

Ciągle jest w firmie dobrze .kasa taka dama czyli dobra . A źle rzeczy piszą osoby co się xsolnily lub zostały wyrzucone żeby zepsuć opinie dobrej firmie pozdrawiam serdecznie.

Danuta
@Aaa 01.11.2018 17:01

@Aaa Każdy może mieć zupełnie różne wrażenia jeśli chodzi o tego samego pracodawcę, a więc nie oceniaj w tak jednostronny sposób. Ale dobrze, że Slam Poland oferuje, według Ciebie, godne pieniądze swoim pracownikom. A macie też jakieś dodatki pozapłacowe?

Jarecki

Dlaczego tak trudno zjechać do domu w tej firmie?

666

I jak tam wrażenia z nowych ustaleń firmy i pięknego parkingu z sanitariami?

Haha
@666 13.10.2018 11:59

Oj tam, Ewelina pisała, ze są łazienki to są, może u sąsiada któregoś?

Aaahahaha
@Haha 13.10.2018 14:01

10min spacerkiem!

Zdzich
@666 13.10.2018 11:59

Dominik i jak firma najlepsza na świecie ?

Zdzich
@Haha 13.10.2018 14:01

Teraz obiecują że będzie sanitariat tak jak na bazie prysznic już rok się robi , na to potrzeba czasu

Dominik
@Zdzich 13.10.2018 17:24

Wszyscy milicie osoby . Bo ja jestem w pojedynczej obsadzie . Może powiedzcie dokładnie o jakiego Dominiaka chodzi co ?

Robert

@SzczeryJerry Sam przyznasz, że to chyba nie jest odpowiednie miejsce na dyskusje w takim charakterze. Proponuję, abyś skierował swoją uwagę na tego pracodawcę i zaczął go opiniować. Jak długo pracujesz w Slam Poland? Nie wiesz może, czy planują w najbliższym czasie wzbogacić swój zespół o parę nowych pracowników? @Dominik To ważne, by być zadowolonym z pracy, jaką się wykonuje. Na podstawie jakiej umowy pracujesz? Musiałeś przejść przez okres próbny?

Dominik
@Robert 10.10.2018 14:26

Od samego początku umowa o pracę

Wlad

Koledze podajcia kontakt do dział zatrudnien, ja słychal ze potrzebuja u was kierowca , może być whatsapp.

Dominik
@Wlad 10.09.2018 17:47

To jest nr do naszej przełożonej 790684455 , dzwon śmiało kolego , jak coś powołaj się na mnie , nr telefonu jest dostępny na fanpage slam internacional logistic , możesz reż odezwać się w komentarzu na fb , tam więcej szczegółów możesz doczytać, zobaczyć zdjęcia naszej zajebistej floty, firma na plus najlepsza dla świecie

Wlad
@Dominik 10.09.2018 17:51

Dziekuje, na etransport znalz ja nr

Emilka
@Dominik 10.09.2018 17:51

A co Ty? Ukraińców ściągasz do firmy? Dobrze się czujesz?

Xyz
@Emilka 14.09.2018 18:19

Hahaha pobijcie się ....

Xy
@Dominik 10.09.2018 17:51

To co płacą już za ściąganie Ukrainy ?

Dominik
@Xy 16.09.2018 14:51

A co szkoda wam ? Możecie mi naskoczyc, ja mam swoje auto , swoje układy, swoje plecy , więc lepiej nie podskakujcie

SzczeryJerry
@Dominik 22.09.2018 10:05

Kolego jedyne osoby jakie miały tam powazne układy to byli celebryci z oklejonego auta "see you on The Road" A Ty masz układy co najwyżej jak słynny Kazik i tak jak on nie będziesz się spodziewał kiedy wręczą Ci wypowiedzenie. A jeśli dla Ciebie w najlepszej firmie na świecie jeździsz bez dokumentów i śpisz na czuwaniu czy dostaniesz robotę czy nie to powodzenia.

Dominik
@SzczeryJerry 05.10.2018 22:51

A co skoro jestem po pauzie i nie ma pracy mam czymac telefon i ciągle w niego patrzeć że może dają zlecenie . Będą mieli to wyślą i zadzwonią jak nie będę ragowal na zlecenie . To jest nadal maja pauza i odpoczywam sobie i śpię i dużo innych rzeczy ... A jak byś nie wiedział to ubezpieczenia naczep jest wymagane tylko w polskim kraju na eu tylko ubezpieczenia ciągnika a to zawsze jest . Dla firma na 5plus od skali od 1 do 5 . I mi się tu dobrze pracuje dlatego ja każdemu polecam. a tobie przydał by się poczytać słownik ortograficzny

Piotrek
@Dominik 07.10.2018 20:45

Hahaha, umarłem, Ty serio jesteś (usunięte przez administratora)

Dominik
@Piotrek 07.10.2018 21:24

I będzie spokój . Półgłówek to Cię zrobił jak już . Nie masz nic sensownego to powodzenia to pisz

Piotrek
@Dominik 08.10.2018 03:23

Sorry Dominik, znamy się, ale to co Ty tutaj wypisujesz świadczy o Tobie. Porażka.

Kiero
@Dominik 07.10.2018 20:45

Podaj podstawę prawna ktora mowi ze ubezpieczenie oc naczep nie jest wymagane podczas kontroli w krajach UE.

Katya
@Emilka 14.09.2018 18:19

Jak zaczną zatrudniać inne nacje To już mnie w tej firmie nie ma

Robert

@Były kierowca Długo tam pracowałeś? Skoro posiadasz rzetelną wiedzę o tym pracodawcy, to proponuję, żebyś opowiedział nam jeszcze o kwestii wynagrodzenia i ewentualnej premii - jest ona możliwa? Jednocześnie proszę wszystkich na forum, żeby nie prowadzili tu dyskusji, która odbiega nieco od głównego tematu tego wątku. Proszę skupicie się zatem za opiniowaniu wyżej wspomnianego pracodawcy.

Były kierowca
@Robert 22.09.2018 17:07

Wynagrodzenie jest takie jak piszą tu 55euro /dzień + 1700netto podstawa i premia 300 euro brutto czyli 210euro netto , jak nie uszkodzić auta , nie będziesz miał przepału to ja dostaniesz, aczkolwiek firma ma dużo do życzenia , zjazd po 21 dniach ? Raz na rok może ci się uda , tak to zawsze przyciągnięcie do tygodnia nawet bo nie ma ładunku , czekasz 30H na robotę jak pies (nie śpisz czekasz ) po czym nocka i kolejne 21godzin musisz pracować , wszystko to wielki znak zapytania co Cię spotka , tu potrzebna młodych , silnych i głupich ...

Dominik
@Były kierowca 22.09.2018 17:29

Ale kto wam każe czekać . Możecie spokojnie spać odpoczywać jak będą mieli prac A zadzwonią wyślą zlecenie

Były kierowca
@Dominik 22.09.2018 21:08

Dominik , ty już przestań się udzielać bo widzę, że na forum to pierwszy jesteś do udzielania się - czytaj. wymądrzania się

Robert
@Dominik 22.09.2018 21:08

Dominik ja widzę że z Tobą nie ma co pisać , bo przelecialem całe forum I nie widzę by cię tu kierowcy darzyli sympatią lub autorytetem , mam nadzieję, że nie spotkam Cię na swojej drodze , pozdrawiam

Były kierowca
@Dominik 22.09.2018 21:08

Dominik zobaczymy jak kiedyś nie daj boże spowodujesz wypadek po takim ''odpoczynku'' czy też będziesz Tak łatwo mówił że możecie odpoczywać i czekać jak będzie robota to wyślą zlecenie ...

Dominik
@Były kierowca 25.09.2018 18:22

Mam nadzieję że nie będę miał wypadku m ale ciągle to podkreślał że zadzwonią jak będą mieli a pi 30 h nigdy się nie czeka . Z wami faktycznie nie ma sensu pisac bo więcie lepiej a piszecie jak byście w slam ani nie przepracowali tylko słyszeli coś tam pozdrawiam

Robert

@Były kierowca Dobrze, że chociaż Ty udzielasz się w sposób rzetelny na tym wątku. Po Twojej wypowiedzi można stwierdzić, iż praca w Slam Poland nie należy do najlżejszych i nie każdy się tam sprawdzi. Nadmieniasz, że potrzeba tam silnych i młodych - a czy firma jest skłonna do zatrudniania osób bez większego doświadczenia?

Dominik
@Robert 28.09.2018 11:22

Połowa osób co tam żel pisze o firmie Ale zostali wyrzuceni Ale odeszli i się mszcza i psują opinie dobrej firmie brak słów . Pracuje tutaj ponad rok i te wszystkie negatywne bynaikmiwj większość to są brednie wymyślone historie jestem ciekaw co ci ludzie mają na celu psuć opinie dobrej firmie pozdrawiam

Były kierowca
@Dominik 28.09.2018 18:50

Dominik , daj już sobie na wstrzymanie , to ze ty jak sam piszesz lizesz to jedno , A z takimi jak ty donosicielami nie mam zamiaru rozmawiać .

Były kierowca
@Robert 28.09.2018 11:22

To na pewno , najlepiej im takich jest ukształtować ''pod siebie '' , generalnie na takich kierowcach aktualnie bazują , co odbija się w sprzęcie jak i utrudnia pracę innym kierowca , są asy co 400km jadą bez naczepy na przepinke, bo on jedzie po czyjąś naczepe nikt im nie napisał że mają zabrać naczepe. ... Bo od kiedy to kierowca kategorii Ce ma jeździć z naczepa

kierowca
@Dominik 28.09.2018 18:50

Firma może nie jest najlepsza ale są plusy i minusy jak w każdej firmi .Radze pójśc do firmy która nie płac za przestój jak nie ma pracy.Sam pracowałe w tej firmie i było ok.Ci którzy narzekaj nie rozumiem.

kierowca
@kierowca 28.09.2018 23:11

Znam kilka osób które tam jeżdza i nie nażekaja kase zarabiaja co z tego ze pare dni dłużej w trasie ?Za darmo nikt nir jeżdzi kasę płaca za te dni więc w czym problem jest?Zawsze można potem pare dni dłużej w domu posiedzieć iidziesz na ręke i oni tak samo.Nie ma problemu.

Realy
@kierowca 28.09.2018 23:11

Zawsze znajdzie się jakiś typ co powie że firma dobra bo płaci za przestoje... A jak ma nie płacić ? Takie są dyrektywy europejskie... jeśli ktoś nie płaci , łamie prawo , I teraz próbuj wmówić ze dobra firma bo płaci diety ? Skoro nie pracujesz a znajdź kogoś , co też zna kogoś co pracuje , to nie komentuj . A wracając do twojej osoby to tacy jak ty psują rynek , bo wlazicie siefom , jak tylko możecie , cieszcie się ze zarabiacie po 7tyś , ale żyjecie jak bezdomni , w kabinie , po 3tygodnie w pracy , nie mając życia prywatnego , bo non stop firma Was inwigiluje, ma Pauze nie możesz wypić bo taki sobie regulamin napisali , inni kierowcy Was inwigilija, donoszą , czy to jest odpowiednia placa za zmarnowane życie ? Czas którego nikt wam nie odda , dorastające dzieci , które nie widzą ojca ? Żona , która jest z Tobą tydzień o tak o od oka ? Życie , libacje , na zaszczanych parkingach ? Zastanówcie się ludzie jak wy tanio się sprzedajcie i dodatkowo wielbicie waszych dziadów , brak słów ....

Kriss
@Dominik 28.09.2018 18:50

(usunięte przez administratora), człowieku obudź się , to ze płacą Ci za pisanie tych komentarzy nie zmieni faktu że atmosfera w firmie uległa pogorszeniu , relacje w firmie pomiędzy kierowcami a spedycja , może Ciebie to nie dotknęło , ale innych to dotyka i jest to prawda w 100% ja nie jestem byłym kierowca i mogę to tobie jak i innym kierowca , pracownika działu spedycji powiedzieć prosto w oczy , firma slam schodzi na dno wraz z ich nowymi kierowcami

Dominik
@Kriss 29.09.2018 15:03

Nikt mi za nic nie płaci mówię szczera prawda jak jest . Ka mam cały czas taki dam kontakt dobry że spedycja i nie narzekam i bo jest brednie że slam schodzi na psy bo tak nie jest . Ale jak tak tutaj jest tak źle dlaczego na siłę i ciągle tu kezdzicie po co się męczyć jak wam źle ???

Eliot

Poszukuję zmiennika z lubelskiego elioteliot4@wp.pl wyjazd 17 Potrzebny adr podstawowy

Sasza
@Eliot 05.09.2018 07:26

Garbacz trolu nikt z tobą nie będzie jeździł ani z demo ani z slamu więc nie zaśmiecaj forum wszystkich !

Yoll
@Eliot 05.09.2018 07:26

Skąd jesteś z lubelskiego??? Jak weźmiesz na przyuczenie to czemu nie

Były kierowca

Kto się skusi na pracę tu już nigdy spokojnie nie będzie mógł spać .... było dobrze , jest dno ... spedytorzy zapomnieli ze kierowcy to ludzie , bo odnoszę wrażenie że traktowali nas jak maszyny do orki ... zero poszanowania się ... dobrze że dzisiejszy dzień był ostatnim dniem w tej firmie

slamiok - ostatnie dni

Kto skusi sie na prace w tej firmie,predzej xczy pozniej bedzie żałował .Wadliwe tacho, pauzy 45h na terenach krai gdzie jest zakaz takowej pauzy.Do puki kierowca jest potrzebny,jezdzi bez dow.rejestracyjnego,bez oc jest wszystko ok.Nie ktore naczepy w stanie oplakanym.Naczepa bez hamulców jezdzila po angli i nikt sie tym nie przejmowal.Jesli nie ma oc badz dowodu wysylaja zdjecie twierdzac ze to dokument co jest klamstwem.Obiecuja ze odpowiedzialnosc biora na siebie co jest klamstwem!!Jesli kierowca odmowi jazdy bez ważnych dokumentow zostaje zwolniony ikonczy sie odpowiedzialnosc z winy firmy.Kierowca niech radzi sobie sam.PS. Firma sledzi opinie i straszy ze za wypowiedzi kierowcow wyciagnie konsekwencje w postaci zwolnien dyscyplinarnych.Żenada !! Nie dawajcie sie .Nie jezdzijcie bez dokumentow.

Robert S.
@slamiok - ostatnie dni 01.09.2018 11:26

Kolego przerobiłem z nimi ten sam problem. Niech sobie śledzą opinie. Odmowilismy jazdy bez kwiatów to Tomek nas ściągnąć na Polskę i do zwolnienia. Tylko nie daliśmy się zrobić w bambuko. Nie mogą was zwolnić w środku miesiąca a wypowiedzenie nie 2 tygodnie tylko 30 dni jeżeli przepracowales więcej niż 6 miesięcy. Udostępnili kolegi dane gdzie jest RODO-bedzie jazda. Karina kazała robić 45h pauzy we Francji. Teraz umywaja ręce. Świadectwo pracy też musieli nam sprostowac na-kierowca pow 3,5t w transporcie narodowym. Róbcie zdjęcia poleceń jakie wam wysyłają nagrywaj ie rozmowy a wygracie!!!!!

Z ostrowa
@slamiok - ostatnie dni 01.09.2018 11:26

Pracuje już tu Ponad rok i nie wiem skąd ty te głupoty bierzecie nigdy takich problemów nie miałem i nie zamierza się żeby były . Zwolnili was i pewnie psujecie dobrej firmie opinie co wam to daje ??

Z Kalisza
@Z ostrowa 06.09.2018 11:44

NIIie kłam że jeździsz ponad rok , bo jeszcze Ci nie minął , 2kwestia wracaj do poprzedniego pracodawcy kupił Ci solowke w dużej kabinie za pod pier da la nie

Z ostrowa
@Z Kalisza 08.09.2018 14:19

Minął już dawno rok . A na soloece nigdy nie jeździłem niestety a szkoda . Więc chyba mylisz osoby bo nie wiesz chyba do kogo piszesz

anonymous

Podejmę pracę w slamie jako kierowca na podwójną obsadę mam doświadczenie wiek 25 lat . 794728862

huntter
@anonymous 01.09.2018 11:14

to po co piszesz - zadzwoń a nie rób wiochy poza tym firma jest słaba więc to twój problem słabo z kasą

Zostaw opinię o Slam Poland - Ostrów Wielkopolski

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slam Poland