Exalo Drilling

2.3/5

• Referencje
  • Dlaczego warto pracowac w Excalo?

Referencje

Dlaczego warto pracowac w Excalo?

• Poznań
  • Józefów
  • Zawidowice
Zielona Góra - EXALO DRILLING

3. Opinie o pracodawcach Piła
  5. Opinie o Exalo Drilling S.A.

Opinie o Exalo Drilling Piła

Nie przegap nowości o Exalo Drilling S.A.!

freedom from Ukryina

28.07.2022 10:34

Oby nam się dzień dobrze zaczął podaje przykład ze nawet emaile z działu kontrolingu mogą przychodzić w przyjemnej formie:)
    Ela

20.07.2022 20:01

Naimski wyleciał z rządu, wiecie co to oznacza dla Exalo:)

25.07.2022 16:23

Ten solenizant związkowy powinien dostać kopa w(usunięte przez administratora) na odchodne, a nie uroczyste pożegnanie!!!
    Benek

25.07.2022 18:53

To teraz będzie miał dopiero szmat czasu na pisanie różnych epoeji, do ważnych ludzi.
    krakus

06.06.2014 12:27

W Krakowie w 2011- 2012 było bardzo dobrze, kilka premii miesięcznie . W ogóle w 2012 roku krakowska spółka wchodziła z zyskiem + 5 mln...nadmieniam ze Piła wchodziła z stratą -5 mln. Jak przejęła to wszystko Piła pod nazwą Exalo , zaczęło się dziać syf kiła i mogiła ...no cóż przyjęliśmy bankruta .

18.07.2022 12:18

Jest nie lada sztuką wziąć świadomie taką robotę. Ale jeszcze większą będzie jej zaczęcie i dokończenie. Tutaj nie ma miejsca na słabych zawodników i czcze gadanie.
    Teren2

18.07.2022 17:35

Ten otwór pogrąży ich finansowo, świdry będą wywożone wywrotkami. Ale najpierw trzeba odtworzyć część urządzenia (nov) które zostało zalane podczas ulew (głównie elektryka), więc dużo pracy przed nimi. Jak dla mnie 120 mln to stanowczo za mało na 7000 m otworu. Życzę im szczęścia.
    Jarząbek

14.07.2022 11:49

BRAWO ZARZĄD I ZWIĄZKI ZAWODOWE !!! W naszym kraju jest tak dobrze, nic nie drożeje, inflacja jakieś tam 16 marnych procent a nasz Zarząd w trosce o nas i nasze rodziny już od PAŹDZIERNIKA!!! podnosi nam pensje. Wszyscy rozumiemy trudną sytuację firmy i spokojnie moglibyśmy poczekać jeszcze nawet do przyszłego roku. Przecież nasze pensje są o kilkaset złotych wyższe od najniższej krajowej. Nigdzie indziej na świecie w branży naftowej nikt o takich pieniądzach nawet nie marzy. A u nas prosze, pyk i już jest podwyżka, którą już za 4 (sł.cztery) miesiące odczujemy w naszych portfelach. BRAWO WY!!! To mówiłem ja pracownik szeregowy Jarząbek, Stanisław Jarząbek

16.07.2022 11:13

Narzekanie, przedewszystkim na płace zawsze było. Można wybierać w ofertach na rynku pracy, znaleźć i zaryzykować zmianę. Wielu tak zrobiło, czy słusznie? Sami to ocenią po czasie. Jak jesteś z terenu, to zawsze możesz spróbować pracy na kopalni u Grzesia. Robota brudniejsza ale może placi lepiej.
    Oze

29.04.2022 18:25

Która firma będzie montować, sprzedawać, fakturować zapowiadane pompy ciepła i panele fotowoltaiczne które będą montowane w Exalo?! Obstawiam Rm Solar lub Ferro Wings, a czemu te firmy?! Zagadka!
    Eko

06.06.2022 22:04

Ponoć, dziś w ZG można było spotkać w firmie wiele nowych - starych twarzy. Przypadek?

07.06.2022 07:29

Melania -ładne imię.

04.06.2022 10:02

Czy w Exalo Drilling S.A. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

04.06.2022 14:16

Jak spytałeś, to odpowiedzieli?
    nowy

03.06.2022 10:03

(usunięte przez administratora) Jeszcze mało, nie dość że za darmo dostał GT2a to dalej źle, kasy, dajcie mi kasy
    Buk

04.06.2022 12:43

Bo to taki charakter ma. Dosypują, dosypuja i dalej mało. Może, niech wezmą za cztery litery obecnych (niedobitki po starej strukturze) wysokich exalowskich funkcyjnych, którym zanik pamięci, szczególnie tym temacie, powiększa się w zastraszającym tempie.
    Tylko dobro

26.03.2022 19:33

Dziś prezydent Biden powiedział calemu światu, a w szczególności Ukrainie i Polsce słowami Jana Pawła II " Nie Lękajcie Się" .To jest całe clou odnośnie zbrodniczego Putina. To samo się tyczy obecnej sytuacji w exalo. Mordowanie psychiczne jest również nie do przyjęcia. Nienawisc, małość, zawiść nie wiadomo z jakiego powodu nigdy nie wygrają. Obecnie w tak trudnych czasach znowu się to nasila I tak wciąż od 2013 roku. A ktoś z zarządu obecnego mówił...nie może być podziałów....... Pozdrawiam Wszystkich w tych podłych czasach.

06.04.2022 13:00

Jest dużo racji w tym co napisałeś, lecz nie można wsadzać wszystkich marynarzy do jednej kajuty, pomimo że płyną tą samą łajbą. Nie wszyscy mają aspiracje na wysokopłatne stanowiska jak ty, więc przyjmij za dobry omen zdanie twojej małżonki (wszak zna cię lepiej) i pozostań tam gdzie jesteś. Pewnie też byś nie dał rady tego wszystkiego naprawić.
    Były

22.04.2022 09:32

Śliski w Emiratach? A co robi wąski włatca król julian dyzma podczepiony pupil każdej władzy ? papa mu wieniec laurowy założy i potem będzie zwalniał ? Było źle, ale dlaczego nie można jeszcze gorzej? Jeśli firma jest dobrze zarządzana to przyjmuje do pracy nowych fachowców a jak o władzy świadczą zwolnienia, o których znowu w tej waszej firmie się mówi?
    Ex

02.04.2022 14:46

A teraz drodzy zarządzający czytajcie ...... "Ogromna rzesza ludzi żyje na tym świecie tak, jakby go nigdy nie miała opuścić. Nic dziwnego że tyle osób w tej moralnej ślepocie ginie". św. Jan ....
    stary

02.04.2022 18:34

jest celna
    nowy

25.03.2022 10:07

A wiecie że w styczniu Exalo dostało 50 mln pożyczki od PGNiG na prowadzenie bieżącej działalności, pewnie też na odprawy dla prezesów
    Elyty z Dubaju

27.03.2022 22:42

No i na podróże w poszukiwaniu nowych miejsc pracy dla byłych „managerów”. Ulubionym kierunkiem były Sudany i (usunięte przez administratora)
    Marlenka

29.03.2022 11:34

Król Julian? Parcie na władzę rozdęło klatę? Znowu ktoś musiał przekłuć balonik? Było coś słychać czy z cicha pękł? A może ropa poszła?
    Habemus Papa

23.02.2022 19:45

W końcu farsę zakończono, do firmy wraca potrzebny człowiek, droga przed nim niełatwa. Ktoś na górze poszedł po rozum do głowy . Posprzątanie zajmie trochę czasu, na szczęście nowy Szef firmę zna nie od dziś.

24.02.2022 11:11

Ogłoscie go od razu błogosławiony a najlepiej święty

27.03.2022 22:31

Forum skowytem zapełniły sieroty po Śliskim widać bieda ich przycisnęła - a tak dobrze żarło.

12.03.2022 08:39

Hirekop

19.03.2022 22:02

W punk! Ale dobrych ludzi coodeszli już nie ma. Szkoda. Tak nieudolni marionetkowi dyrektorzy doprowadzili.
    Buk

20.03.2022 09:36

Pewnie, że szkoda. Ludzie którzy odeszli, większość nie wroci. Pozostali, którzy pracują, mają nadzieję na spokój i merytoryczne prowadzenie firmy. Ale, nie z niektórymi osobami kurczowo trzymających się stołków. Trzeba pozbyć się tej przyslowiowej łyżki dziegciu z beczki słodu (miodu to tu nigdy nie bylo). ODWAGI.!!!!
    Conan

11.02.2022 07:55

Nie polecam tej firmy. Dbanie tylko o własny interes przez przełożonych. Ludzi za wielkie g... Już mają. Struktury zmieniaja się bardzo często Hugo wie gdzie będziesz za chwilę. Jak chcesz za grosze pracować zapraszam do bardzo powiązanej politycznie firmy....ble
    Tak

13.03.2022 07:31

Najlepsza ocena działań zarządów i rad nadzorczych ostatnich lat w Exalo .SUPER :-) !!!
    QQQQ

13.03.2022 07:35

Trafna ocena,Nic dodać nic ująć.
    Olaboga

23.02.2022 18:29

Można było się tego spodziewać, Pan Stanisław powrócił na białym koniu, karuzela kręci się dalej

10.03.2022 06:19

Był tu wpis że Staszek niczym Tusk wrócił nie na białym koniu ale na starej ,siwej chabecie! Cenzorze nie bój. Klient płaci ,klient wymaga.Cenzura prawie jak teraz u sąsiada w Kaliningradzie,
    GB

10.03.2022 08:59

To zapewne, nie o ten usunięty wpis chodziło.
    Słabaki

24.02.2022 11:15

Marcinek, pośpiesznie się ewakuował na podrzędną fuchę w Emiratach, Heniutek wcześniej na Dominikanę. Słabiutko jak na wyznawców prawicowo-narodowego (usunięte przez administratora) A gdzie wartości?
    C2H5OH

10.02.2022 15:59

Dziś w Exalo kuracja przeczyszczająca. Big Boss na zielonej trawce.
    Komando

15.02.2022 15:45

Kogo konkretnie masz na myśli? Może podpowiesz cenzorom...

15.02.2022 20:35

4 giermki dobrze wiedzą, kto ma uprawnienia KRZ. Konkurencja urosla. Jest z kogo wybrać. Czas na radykalne zmiany.

21.01.2022 15:59

Wytrawny wiertacz

03.02.2022 22:38

Może ktoś napisać konkretniej co się wydarzyło? Tak bez nazwisk?
    Wytrawny wiertacz

03.02.2022 22:40

Napiszcie trochę konkretniej bo o niczym nie wiem :

02.10.2021 21:18

Pracowałem w exalo przez 3 lata.. i szczerze nie polecam tej firmy. Większość ludzi a zwłaszcza tych na wyższych stanowiskach i tzw specjaliści, to specjalizują się głównie w niewiedzy. W firmie wiecznie brakuje pieniędzy na narzędzia. Np wyposażenie baz jest na poziomie wczesnego PRL. W załogach robią stare dziadki zakapiory, którzy krytykują młodych za byle co. Zdania typu:młody ma (usunięte przez administratora)są na porządku dziennym. Pieniądze to też pozostawiają wiele do życzenia i spokojnie te nafciarskie pieniądze można zarobić w branżach, gdzie się nie urobi człowiek.

31.01.2022 17:44

Też pracowałem w tej niby "firmie" i mogę powiedzieć, że już nic nie zostało z dawnej "Nafty Polskiej"
    emeryt

01.02.2022 09:20

Masz kolego rację

29.01.2022 16:48

A co w Tanzanii?

19.01.2022 20:56

20.01.2022 06:48

Gowork !!! ,ile kasy miesięcznie płaci wam zarzad Exalo że tak "szlachetnie" z niczym nie skrępowanych pobudek bezzstronności dbacie o to o niego ?

23.01.2022 21:16

Chłopie !!! w Goworku siedzi kilku zakompleksionych korposzczurów i (usunięte przez administratora) w gacie że jeśli pracownicy będą żle pisac na Goworku o pracodawcy to ten ostatni zakręci goworkowi kasę.Bidne toto obsrane strachem. Dajcie sobie spokój z goworkiem..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Exalo Drilling?

Kontakt - Exalo Drilling S.A.

Plac Stanisława Staszica 9 64-920 Piła

Branża główna: Usługi techniczne

Covid

19.01.2022 16:13

Kiedy zarząd oraz sztab kryzysowy w sprawie covid ruszy tylki i się ogarnie! Zachorowan przeszło 30tys narazacie ludzi, kazdy z kazdym stycznoac. Minister Niedzielski mowi, kto moze z domu, ruszcie sie zanim nas pozarazacie! Ściemniacze tylko pgnig maja jaja i rozum.

20.01.2022 19:28

Zarząd wysłał emaila czytaj duposchron, ze niby cos robi ale nic nie robi! Żenujący zarząd! Ludzie ogarnięcie sie bo to w naszym interesie, w naszym zdrowiu, w waszym biznesie jak biura i wiertnie staną! Życie ludzkie ponad pyche własną! Zarzad wpada dzis do innego centrum kazdy bez maseczki, na delegacje jak na wakacje, po swieze kanapeczki! Online to juz nie chce. Myslec ludzie! Kierownik bhp wyslal emaila i uważa, ze rozwiązał sprawę! Geniusz kolejny! Dopóki ktos umrze geniusze!

15.11.2021 17:30

15.01.2022 13:24

Jakie Krosno, kto go tam chce, żeby konkurencję Piotrusiowi robił? Przecież w Z.G. ma jeszcze sprawy do skończenia.
    PPPP

19.01.2022 06:47

W Exalo jak w Korei Północnej. Mamy wspaniały zarząd z Kim de Cośtam, wspaniałych menagerów o charyzmie surokatki jak Maryjan2000,i innych intelektualnych złomków. A ze strachu przed szerzeniem nieprawomyślnych myśli zarząd, zlecił blokowanie na Goworku tekstów autorów których nie może namierzyć numeru IP. Stary dobry PIS-pełna inwigilacja.

23.11.2021 17:15

24.11.2021 20:14

Niestety, firma pozbyla się moralnego kręgosłupa. Kolesiostwo i układy funkcyjnych związkowców oraz osób blisko z nimi spokrewnionych, działających na szkodę spółki przy aprobacie byłego p.o. Prezesa i 4 jego przybocznych niby technicznych, bije w oczy. Stała ekipa ludzi zajmuje się tworzeniem plotek i sensacji, puszczanych w obieg po światłowodzie. Może bliskość głównego serwera powoduje że niektórym łatwiej to przychodzi. Ale ogólnie widać że pozostałym jest z tym dobrze. A, jeszcze jedno. Szanowny cenzorze, jak już musisz coś wykasować, to proponuje nieaktualne posty. Wiem, że to niektórych jeszcze strasznie cieszy, lecz przyszłość tez nie rysuje się w ciepłych barwach. Ponoć takie rzeczy czuje się przez skórę.
    Z ukosa

04.01.2022 10:34

Rzeczowe opinia.
    Bomba

24.11.2021 13:45

Oddział w Kazachstanie po cichutku przeniesiono do prywatnego mieszkania, na oficjalnej stronie firmy to jeszcze tajemnica. Dla Prokuratora to nie lada gratka))
    Olek

27.12.2021 08:54

Pan widzę z fan-clubu Grzesia.Spoko ,nie chcą tego pana w zielonogórskim PGNIG,nie chcą w PeBece,nie chcą nawet w Algeo?!.Nie zastanowiłeś się błaźnie dlaczego ???.

28.12.2021 13:05

Widzę że jesteś dobrze zorientowany. Ponoć pracuje w PBK. W PGNiG boją się i czekają na rozwój sytuacji, dla nich nieciekawej.
    Obserwator

04.12.2021 10:12

Wszystkiego dobrego z okazji Barbórki. Zdrowia, bezpiecznej pracy oraz mądrych i szczerych ludzi wokół nas.
    JOlka

16.10.2021 20:09

Czego mozna sie spodziewac na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko specjalista techniczny? powiazane z kosztorysowaniem, jak sie przygotowac macie jakie wskazówki? o jakich zarobkach netto mozna rozmawiać? jak sie tam pracuje?

12.11.2021 15:19

Tak w ogólnym zarysie masz rację. Szczegółów nie znam.
    nick

25.11.2021 14:15

Zgadzam sie z tobą. Ale tu jesli chodzi o wypłate to nie liczna wielkie pieniądze.
    Konkurs barbórkowy

24.11.2021 13:25

co i komu zostało sprzedane z mienia spółki poza krajem? Kto inicjował i klepnął te decyzje ? Poprawne odpowiedzi nagrodzimy ))
    Max

16.11.2021 20:06

Mamy takie duże złoża gazowe w Polsce ciekawi mnie czy są nadal wiercenia w kraju ?
    Zuza

18.11.2021 12:39

Maxiu- w tej firmie nie o wiercenia chodzi. Specjalnością jest drenowanie kasy podatnika RP.
    do zarządu exalo!

10.11.2021 15:59

Exalo jako spółka ma wszystkie standardy wdrażane co w PGNiG, przy 1 fali korona wirusa włącznie, co się stało, ze zarząd EXALO nie zastosował się do postanowień właściciela w dobie korona wirusa aby tak jak obecnie pracownicy PGNIG w dobie ponownych zakażen głowną pracą była praca w domu? zastanawiacie czy zarząd Exalo nie wykonuje postanowień PGNIG czy życie pracowników Exalo jest mniej ważne niz PGNIG, czy o tym wie PGNIG?

11.11.2021 11:07

ma Pan całkowitą rację dziś przeszło 19 tysięcy zakażeń, a zarząd sobie bimba ignoruje zalecenia PGNiG, igranie ze śmiercią, żenujące to co robi zarząd i sztab kryzysowy!
    Aja RL

12.11.2021 20:42

O czym piszecie! Podczas zeszłorocznego covidu wielu z Was raczyło co najwyżej raz w tygodniu kliknąć parę zdań na komputerze-wiem ze żródłą. Pracowały non-stop jedynie załogi na wiertniach. Dziś znów marzy sie Wam "leżenie bykiem" i pobieranie kasy. Zarząd to powinien rozwiązać całe to Exalo. Wypowiedzieć wszystkim pracę i na nowych warunkach przyjąć z 30% bo tyle realnie z biurowych pracuje. Exalo to jedno wielkie bagno, a załogi wiertnicze na wszystkich nierobów w biurach nie wypracują zysku.

18.10.2021 10:13

Proszę bardzo

05.11.2021 06:35

Nie zostawili suchej nitki… (usunięte przez administratora)

05.11.2021 22:15

Tego jest znacznie więcej niż w samym artykule. Ludzie są jak te trzy przysłowiowe małpki. Nic nie widzą, nic nie słyszą to i nic nie mówią. A najtwardszy beton jest w samej centrali. Ale i tam erozja dojdzie. Żal tych straconych lat.
    Pytanko

28.10.2021 13:19

Ile kosztowała wycieczka panów z zarządu do Sudanu i jaki pożytek ma z tej wyprawy nasza firma - proszę o krótkie sprawozdanie.
    Kunta Kinte

28.10.2021 23:02

Ja również wysłałem powyższy link członkom zarzadu . Ale jak mówili starożytni Rzymianie -"Aliena vitia in oculis habemus, a tergo nostra". Oni są jak powódż w Polsce w 2007.Zalewają niekompetencją kolejne obszry tego kraju.

26.08.2021 10:17

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Exalo Drilling S.A.?

01.09.2021 13:12

No nie tylko klucz łańcuchowy. Jest jeszcze pędzel do smaru żerdziowego ni i szpic.
    Nikt

27.10.2021 20:36

Łopata il łom
    NIK

05.10.2021 18:04

Najwyższa Izba Kontroli opublikowała swój raport dot. działalności Exalo na rynkach zagranicznych. Nie pozostawia żadnych złudzeń. Kompetencje tzw. „managerów” ocenione.
    CDN

14.10.2021 20:04

sprawdzają swoje miejsce w kolejce...
    Kinte

14.10.2021 21:37

Stara sprawa sprzed ponad roku. Już 8 kwietnia 2020r było takie doniesienia do prokuratury w Warszawie złożone przez związki zawodowe.Żałosny dziennikarzyna z niemieckiej wp obudził się niczym była pełnomocnik z Piły.

10.10.2021 20:34

Dziś doszły słuchy że na Barbórkę cza się pewnie będzie tej mega firmie zrzucić ...
    NIK-owiec

05.10.2021 21:11

Pierwszy raz słyszę, że EXALO miało jakąś siedzibę w USA. Wiecie coś o tym ?
    Nic im nie zrobią

06.10.2021 12:46

Należy czytać ze zrozumieniem. W raporcie nie chodzi o Stany Zjednoczone a o zupełnie inny kraj: Zjednoczone Emiraty Arabskie.
    Karol T.

24.06.2021 18:53

"Jak zwalniają to będą przyjmować" - więcej na ten temat może powiedzieć beneficjent programu "rodzina na swoim" nowy członek Rady Nadzorczej Exalo DRILLING.
    RRRRR

01.08.2021 08:00

W 'Nowinach24'' jest parę zdjęć z oddania urządzenia HH 220 z Iwierzyc . Ma rację koleżanka że (usunięte przez administratora) wygląda na nich jak sprzedawca gołębi z Poraża . Nawet krawat ma jak z lumpexu.Jak mówi koleżanka - nie ma szczęścia Exalo w ostatnich latach do pierwszych sekretarzy: jak nie mitoman z Zielonej czy śliski z K-a to sprzedawca gołębi !

05.10.2021 17:30

No to jmasz. To i tak jest słabe, najlepsze dopiero będzie. Myślę, że niektórym zaczną włosy odrastać.
    HHHH

05.09.2021 09:02

Pracownicy Exalo! Nie zamieszczajcie w tygodniu tekstów o Exalo. Jeśli są MOCNO nieprzychylne zarządowi to administrator je wyrzuca. Taki jest deal exalo z administratorem portalu. Exalo płaci ,exalo wymaga. Przykładem zamieszczone w tygodniu przez pracownika exalo zapytanie co sie dzieje z byłymi prominentnymi gośćmi z ZG. Zniknęło. Teksty mocno kontrowersyjne zamieszczajcie w piątek wieczorem to do poniedziałku rano będą.

07.09.2021 14:43

Trzeba pamiętać że każda władza, zarząd, zaczynając pracę z każdym kolejnym dniem zbliża się nieuchronnie do swego końca. Tak to działa od zarania dziejów. Z tym i kolejnymi będzie tak samo. Daj czas czasowi, ten zrobi swoje.
    QQQQQ

24.09.2021 07:51

Ludziska dajcie sobie spokój z pisaniem na Goworku! Poprzednie zarządy wiedziały iż pisanie tutaj jest formą "wentylu bezpieczeństwa" wśród pracowników. Ot popiszą, wyżalą się i nadal wszystko będzie sie toczyć. Dzisiejszy likwiduje "nieposłusze" posty na Goworku.Jak strusie co gdy schowają głowe w piasek to myślą iż nikt ich nie zobaczy.Ach ! Staszek miał chociaż klasę.
    Dzidzia

25.03.2021 16:27

Boże kochany, istnieje jeszcze to bexao ????co za desperaci tam zostali, biedra lepiej płaci ???????? i na łeba nic nie spadnie ????
    RIGiman

04.07.2021 18:46

Nie troszcz się o losy tej mizerii zawodowej - mówią „ jaki pan taki kram”. Pójdą śladami protektora, na śmietnik.
    ciekawy

08.07.2021 15:18

Dlaczego "dwa tysiące"?
    dr.AŃ

20.02.2021 07:35

Miałem sen. Jest 2 marca w mediach elektronicznych właśnie ogłoszono nowy zarząd Exalo Drilling S.A. Na jego czele staje człowiek nie związany ani z Exalo ani z PGNIG. Facet jest łebski ,zdaje sobie sprawę iż żadna restrukturyzacja sie nie uda gdzie w spółce jest na wiertniach kilkaset osób z przedziału 56-60 lat oraz ogromny nadmiar pracowników w biurach w przedziale 63-67(chronionych).Zdaje sobie sprawę że trudno będzie zmienić pobory np. gościowi na Fiuku który zarabia 7 tyś.brutto za włączanie mieszadeł, że są pracownicy Exalo którzy jeżdżą na stróżowanie za 5,5 tyś podstawy zasadniczej. Co zrobić aby uzdrowić ten chory organizm EXALO?? Nowe rozdania na całego! W zaciszu gabinetu prezes siada przed komputerem i zaczyna pisać podpunkty, 1.W związku z totalną mizerią intelektualną przewodniczących związków zawodowych zmiany będą możliwe-tak. 2. Od 15 marca spółka Exalo Drilling S.A przechodzi w stan likwidacji.3.Dział prawny Exalo przygotowuje wypowiedzenia definitywne wszystkim pracownikom Exalo.4.Firma Exalo przestaje istnieć.5.Ogłoszenie zasad naboru do nowopowstałej spółki wiertniczej np. "Kużmina". Ilość przyjęć ograniczona do obsługi 4-5 wiertni tj.600 osób.,,, (usunięte przez administratora)
    Case study głupoty

24.03.2021 04:00

Nowe złoże w Kazachstanie nazywa się TEPKE, rzeczywiście jest największym odkryciem od 30 lat, radość inwestorów wielka. Koledzy z DOZ mieli w tej sprawie swoje własne negatywne rekomendacje )) . Na kolejnym perspektywicznym złożu gazowym SAMTYR, projekt powinien byc realizowany przez Exalo (wygrało przetarg), pod banalnym pretekstem spółka odstąpiła od wierceń, pełna KOMPROMITACJA. Otwór wierci oczywiście inna firma, zadanie na ukończeniu.
    Czadowy

06.07.2021 00:47

Albo wywieźć do Afryki, to też biznes. Nie orzesz, nie siejesz ale plony możesz pozbierać .

02.10.2020 10:05

niepoprawny

07.04.2021 17:07

Dolowy przejrzyj na oczy, CBA zaczęło sprzątanie a ty bredzisz o "mokrych snach pilaków".
    BIP

06.07.2021 00:44

Nie, znajdziesz w BIP. Trochę trwało ale jest! (usunięte przez administratora) ma krótkie nogi.

Zostaw merytoryczną opinię o Exalo Drilling S.A.