Pro-cars

Tychy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 213 ocen.

Pro-cars
3 213 6 1

Opinie o Pro-cars

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie jaką umowę dają na początek? Jakieś wskazówki?

Andrzej

Wie kto moze koedy wyplata?Mozetak na wakacje by wczesniej byla?

Sułtan
@Andrzej 03.08.2018 23:52

Jest płakanie. Żyj oszczędnie. A nie tak że dostaniesz wypłatę i hej na zakupy i pełny koszyk w biedronce. A później płacz o wcześniejszą wypłatę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Rambo

Tak co chwila sa i to znaczace buhaha

Luki

Praca w weekendy obowiązkowa czy jak jest?

Adi

Jakie są zarobki na pro carsie?

Adi
@obiektywny 13.07.2018 17:41

Jak z pracą w weekendy?.

Anonim

Co myślicie o nowych normach?

P355/P356
@mikołowianin 12.07.2018 13:46

Jakiej normy by nie było zawsze się znajdzie ktoś kto ją zrobi... i tak się to kręci

Nowy prasiarz

Co powiecie na temat swoich majstrow w pracy ??? Chce sie przyjac i nie wiem na jaka zmiane....ktory pomoze i jest za czlowiekiem bo na tym mi zalezy ...no i kasa rzecz oczywista...

P355/P356
@Szajbus 14.07.2018 21:20

Nigdy bym sie nie spodziewał że dlugi to taki chłopak.. pooodpierdalacz... cóż się z ludzmi dzieje Pozdrawiam W204

Igor

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

Bolec
@Igor 10.07.2018 19:47

Chyba od tolka banana

Weteran

Jedynie tu wyszczekani a od poniedzialku wszyscy potulnie jeb.c normy a jeszcze co na niektorych zwiekszymy czarnuchy Haha szczekajcie przez weekend bo potem jazdaaa i lizanie dupska za podpisy.Milego Weekendu robociki

Tloczarz
@Weteran 06.07.2018 23:06

Co myślicie o nowych notkach?

Weteran

Rambo ja jestem liderem :-) a ty pewnie czarnym murzynem :-)

Buła
@Bolec 06.07.2018 21:03

Ta...

Mikołowianin

W tym roku zwolniło się już z Procarsu ponad 30 osób, a to dopiero połowa roku. Ludzie stad uciekają i to jest fakt.

hanys
@Mikołowianin 03.07.2018 19:47

Już sporo ludzi godo, że bydzie robić ino do końca roku, a potym ... aufwiedersehen procarsie. Jo się zastanawiom kto bydzie robil w tej firmie w prziszłym roku. Chyba ino ukraincy.

Weteran

Zaraz sie zacznie forum "Ja sie zwalniam itp " nie pasuje to wypad płaczki na opiniach a w robocie (usunięte przez administratora) :-)

Rambo
@Weteran 03.07.2018 15:06

Wez sie chlopie ogarnij na lidera nie masz szans

Weteran

Banda frajerów,ktos napisze o premii to juz czekaja przy bankomacie na przelew jak zule pod monopolem :-) Premi nie bedzie jedynie kwartalna i robic normy a nie na telefonach siedzicie a potem po podpisy.

Telefon
@Weteran 03.07.2018 15:03

Nikt mi nie bedzie mowil co mam robic!!!Bede na telefonie i juz a jak ci sie niepodoba to sie zwolnij!!!

Zza biurka

Niestety wyplata premii została ,,zamrożona" przez jedną z wpływowych osób nad czym ubolewam. Nie oznacza to, że tej premii w ogóle nie będzie. Trwają konsultacje w jakiej formie ją wypłacić. Najprawdopodobniej zostanie wypłacona jako wyższe świadczenie socjalne do sierpniowego wynagrodzenia tak, żeby każdy pracownik otrzymał w sierpniu minimum 4000 zł wypłaty. O szczegółach będę informował na bieżąco.

Nic sie nie stało
@Zza biurka 02.07.2018 20:52

W sierpniu??? A ktorego roku ??? 2050?? Jak to czytam, to sie zamrażam.

Szkoda i Żal

Konto peka od tej premii????

Ona

Czy ktoś udzieli mi informacji czy pracują tam kobiety? na magazynie a może na produkcji? Szukam pracy. .

lolo
@Ona 30.06.2018 20:35

Kobiety pracują jedynie na przepakowywaniu detali. Nie polecam. Po pierwsze pracujesz przez Manpowera. Po drugie umowy co trzy miesiące w nieskończoność. Po trzecie trzy zmiany. Po czwarte zarobisz 1500 maksymalnie 1700zł. Po piąte ucz się ukraińskiego.

Teresa

@ST Wnioskuję, że jesteś bardzo zainteresowany pracą w firmie Pro-cars. Czy złożyłeś już zatem CV, a może dopiero planujesz? Proszę, żebyś dzielił się z nami tym, co postanowisz. @czyścioszek Pamiętaj, że na forum musisz wyrażać się w sposób stosowany - mówi o tym regulamin Gowork. Jeśli chciałbyś kulturalnie wyrazić swoje zdanie na temat pracy w Pro-cars - zapraszam.

Pracuś
@rambo V 27.06.2018 08:49

Mnie akurat razi brak kultury i ten (usunięte przez administratora) w ubikacjach, ale cóż taka to już kultura tego narodu. Ale jeszcze bardziej razi mnie brak reakcji nielicznej grupy osób kulturalnych w tym narodzie. Więc skoro widzisz takie zachowania to ja się pytam - dlaczego się tylko przyglądasz i nie reagujesz?

lolo

Kasa będzie w poniedziałek i nie 300 tylko 240, bo 300zł to kwota brutto.

ciekawy

kolejna lipa 300 hahahahah

Szkoda i Żal

I co. Lipa z ta premia???????

Tyszanin

Kiedy te 300 zl ?Manpower tez dostanie ?!!

Toys
@Tyszanin 28.06.2018 09:31

Manpower dostanie 999.99

Andrzej

Jak dzis nie bedzie to juz lipa znaczy fake news hehe.Ja slyszalem ze bedzie 800 buhaha

Weteran

Miś trzeba było sie uczyc to bys mial tysiace.Niechcialo sie nosic teczki trzeba klepac formateczki :-)

Ona

Hej chciałam zapytać czy przyjmują na wózek widłowy albo na produkcję kobiety?

anonim

(usunięte przez administratora)

Ciekawy
@Zza biurka 15.06.2018 20:50

hehehe :) jednak wole to na papierze :) Staromodnie wykonanym podpisem ;)

Mikołowianin

To co zrobił Procars w ubikacji to po prostu mistrzostwo świata. Zlikwidowali drzwi do kabin i zamontowali przeźroczyste kotary :) :) :) Tego by nawet McGyver nie wymyślił. Róbcie zdjęcia i zamieszczajcie gdzie się tylko da. I nie zapominajcie dodać że takie rzeczy tylko w Procarcie. Zróbmy z Procarsu pośmiewisko i pokażmy prawdziwe oblicze tej firmy.

czyścioszek
@Mikołowianin 31.05.2018 12:50

Za (usunięte przez administratora) który zostawiacie na nowym biurowcu cieszcie się, że macie kotary!!! ja postawiłbym wam wychodki za płotem brudasy!!!!

ST

Jak wygląda praca jako operator wózka widłowego?? Warto aaplikować

jarek
@ST 20.06.2018 14:01

Aplikuj szczególnie na magazyn........luzik

Teresa

@Pachol Fajnie, że postanowiłeś wziąć udział w dyskusji o firmie Pro-cars. Ale skoro masz kolegów, którzy pracowali w tej firmie, to może namówiłbyś ich, aby sami wzięli udział w dyskusji? Ich uwagi mogą okazać się bardzo cenne. @Fan @Weteran Widzę, że jesteście pracownikami w Pro-cars. Co zatem może powiedzieć nam o tym pracodawcy?

Fan

Siemanko, za co zwolnili tego typa w tamtym tygodniu?i to podobno w żenujący sposób....

Stivi
@Fan 13.06.2018 07:02

Ponoć redukcja etatu choć to i tak pewnie ściema

EMIL

140zl podwyżki to naprawdę bardzo sprytne zagranie ze strony procarsu. Ludzie oczekiwali minimum 200zl, a 100zl jak bywało ostatnio nazywali ochłapami. Więc procars żeby nie dać ochłapów dał... 140zl. Kilkanaście osób które miało już napisane wypowiedzenia, a z ostateczną decyzją wstrzymywali się do podwyżek mają teraz dylemat. Zwolnić się czy nie? Z pewnością dla jednych ta podwyżka to w dalszym ciągu ochlapy i ci którzy mieli już nagraną inną robotę złożą wypowiedzenia. Inni stwierdzą, że jednak 140zl to nie jest tragedia i ze zwolnieniami się na razie wstrzymają. Najzabawniejsze jest to, że niebawem będą kolejne podwyżki lecz tym razem norm i to nie o 6% lecz tu polecą z grubej rury o 10-30%. Więc ci którzy mają dylemat wezmą również tę kwestie pod uwagę.

WALIC ULANE PIPY
@EMIL 26.05.2018 22:26

Każdy smęci , że się zwolni bo to bo tamto a co do czego :) to siedzicie cicho. Gdyby aż tak źle płacili to nie było by dylematu . Zalecam zatrudnić sie gdzieś gdzie dużo obiecują a nic nie dają ! Co do toalety sorry ale po swoich drzwiach w kiblu sobie piszcie ! Ciekawe co na to wasze żony i dziewczyny może i chłopy !!!

Zostaw opinię o Pro-cars - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-cars