Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Spółka Komandytowa

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 216 ocen.

Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Spółka Komandytowa
2 216 6 1

Opinie o Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Spółka Komandytowa

student

Pytanie do byłych/obecnych pracowników - Jaką macie opinie o pracy w dziale Egzekucji?

Kandydat

Myślałem żeby złożyć CV, ale czytając opinie...........

Fcuk

Tragedia! Po rozmowie usłyszycie "szybko się decyduj, bo jest wiele chętnych na twoje miejsce". Oczywiście... Wiele roztoczy i innego syfu, który jest w tym prlowskim "biurze". Ludzie, żyjemy w XXI wieku, budynek niby "nowoczesny", a ta pseudo kancelaria jakby utkwiła w latach 60. Ubiegłego wieku. Zarobki? 1700 na cały etat. Tak, 1700!!!! Szczyt chamstwa! Tyle to niech płacą swojej rodzinie na wsi gdzie wynajem pokoju może kosztuje i 10 zł. Ale nie w stolicy!!! (usunięte przez administratora) Najlepiej podpisać umowę i iść na L4. Polecam. Oni robią ludzi w cztery litery to teraz proponuje żeby zrobić zbiorowa akcje z L4.(usunięte przez administratora)Wstyd, że takie coś istnieje.

anonymous
@Fcuk 02.08.2018 18:21

Widocznie z tego powodu, że pracownicy tej Kancelarii zarabiają jedynie 1.700 zł, działają w taki sposób, jak wobec mnie - patrz widoczne opisy poniżej, mój nick jako anymous i jako Katarzyna. Kiepskie wynagrodzenia za pracę = kiepscy pracownicy tej Kancelarii. A na lepszych pracowników wyraźnie ich nie stać. Bo żaden dobry pracownik i żadna dobra Kancelaria nie lekceważyłaby prawomocnego wyroku Sądu, tak, jak w moim przypadku.

Anonim
@anonymous 03.08.2018 01:53

Skąd ta frustracja ? Warunki pracy, wysokość wynagrodzenia oraz zakres obowiązków są określone na samym początku, więc podpisując umowę świadomie godziłeś/aś się pracować za daną stawkę i nikt Cię do tego nie zmuszał. Jako że pracowałem w Kancelarii i poznałem pracowników, mogę stwierdzić, że zdanie przytoczone w cudzysłowie może być jedynie twoją nadinterpretacją... ,, Okropny, sapiący waleń " ? Naprawdę? Myślę, że tym tylko potwierdziłeś/aś, na jakim niskim poziomie jest cały twój komentarz.

Nick
@Anonim 04.08.2018 16:41

Frystracja? Nie. Oni naprawdę tak każdemu mówią na rozmowie. Że tyle chętnych i trzeba się szybko decydować. Żerują na osobach w potrzebie proponując takie a nie inne śmieszne zarobki. Typowa tania siła robocza. Dobra praca na dorobienie sobie dla studentów. Nikogo więcej. A skąd ludzie mają wiedzieć jak biuro wygląda w środku jak wszytko zamykane na karty? I jesteś ograniczony do jednego pokoiku podczas rozmowy? Co do pracowników. Typowe osoby przyjezdne. To wszystko wyjaśnia kto się godzi na takie warunki przy dłuższym zatrudnieniu. Żenada.

anonymous
@Nick 05.08.2018 21:26

Jeśli masz ambicje, aby iść dalej i piąć się wyżej, to tylko gratulować, jednak poziom treści Twojego komentarza, ilość jadu i hejtu oraz personalne ataki nie wróżą Ci sukcesów w żadnej dziedzinie.

Uderz w stół
@anonymous 05.08.2018 21:47

A nożyce się odezwą. Czyżby ktoś uderzył w czuły punkt zdesperowanych słoików?

K
@Uderz w stół 06.08.2018 23:31

Proponuję, abyś opowiedział wszystkim zainteresowanym o swoich „szczególnych” osiągnięciach, za które miałbyś być szczególnie wynagrodzony. Może podzielimy się z innymi, skoro DE FACTO jesteśmy już tacy szczerzy ? :) przynajmniej pojawiłoby się trochę śmiechu po czytaniu tych nudnych wypocin...

Baska
@K 09.08.2018 09:41

Chyba pisał to pracownik, który nigdy nigdzie indziej nie pracował skoro tam mu sie podoba naprawde praca i ludzie to tragedia nikomu nie polecam - były pracownik

Baska

Tragedia nie polecam praca ludzie to dno

Chętny

Czy obecnie są prowadzone rekrutacje?

Michał
@Chętny 31.10.2018 00:27

Nie polecam

chetny
@Michał 02.11.2018 11:51

dlaczego?

Pracownik

Wyzysk pracowników w każdym dziale. Firma stawia na ilość, a nie na jakość obsługi. Radzę omijać szerokim łukiem.

Tiger

Moje sugestie dla Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Spółka Komandytowa: Ohyda...

Nie polecam

Niskie zarobki, toalety na czas. Dobre na początek, potem lepiej uciekać.

user

Atmosfera w pracy (w szczegolnosci w archiwum) jest tragiczna. Zachowanie kordynatorki odbija sie echem jeszcze na dlugo po odejsciu. Panuje tam toksyczna atmosfera, pracownicy nie sa szanowani, naklada sie na nich zbyt duza ilosc obowiazkow, nie raz konczylo sie tak ze dziewczyny wychodzily z placzem. Czesc pracownikow bywa faworyzowana i wtedy siedza calymi dniami przy kawie, reszta zasuwa. Jesli ma sie odwage zwrocic uwage, rozmowa z koordynatorka konczy sie zawsze "ta rozmowa nie ma sensu, bierz sie do roboty". Konfliktowe sytuacje nie sa wyjasniane, bo meneger dzialu administracji trzyma na slepo strone koordynatorki. W chwilach desperacji nie ma mozliwosci zwrocic sie do kogokolwiek o pomoc bo wszelkie zgloszenia sa ignorowane. Oprocz niegrzecznych odzywek do pracownikow mozna wspomniec o niekomptetencji - zdarzalo sie, ze zadania powierzone koordynatorce realizowali inni pracownicy archiwum. Brud, (usunięte przez administratora) balagan, pomieszczenie bez okien na -1 gdzie dostaje sie klaustrofobii. Nie polecam i prosze o nieusuwanie mojej opinii drugi raz.

anonymous
@user 28.07.2018 08:07

ja pracuję w archiwum od 4 miesięcy i ta opinia nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Koordynatorka jest bardzo pomocna i ma duzą wiedzę na temat archiwum i firmy, ale jeśli popełnisz błąd to też zwróci ci uwagę co robisz źle, to chyba normalne w pracy, nie ma konfliktów ani awantur, chyba, że ktoś obraża się za krytykę. Ostatnio odeszły dwie pracownice bliźniaczki z zespołu bo nie radziły sobie z ilością błędów jakie popełniały i rzeczywiście, bo zwracaniu im uwagi na bledy obrazaly się i nie odzywaly przez kolejne dni do nikogo i probowaly zrobić bunt i nakręcać jeszcze innych ludzi przeciwko koordynatorce, w tym mnie ciagle nagadywaly jakies głupoty i narzekaly na proste czynności które wszyscy na codzien wykonujemy, ale nic z tego nie wyszlo, i te opinie zapewne to ich sprawka, uważam, że to nie sprawiedliwe bo to nie prawda.

mauden
@user 28.07.2018 08:07

User potwierdzam. Nie mowiac juz o rozpowszechnianiu danych wrazliwych przez koordynatora.

RODO
@mauden 18.09.2018 15:01

o jakie udostępnianie danych wrażliwych chodzi?

Szzz

Przyjmują teraz kogoś do pracy?

Prośba o kontakt
@Szzz 15.08.2018 11:19

Szanowna Pani/Szanowny Panie, aktualnie prowadzimy rekrutacje zarówno na stanowiska obsługujące proces windykacji, jak i stanowiska administracyjne. Zachęcamy do przesłania swojego CV na adres kariera@panfil.pl. Z poważaniem, Zespół HR Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k.

Szzz

Można się czegoś tam nauczyć, jakoś wykazać się? Jak z zarobkami, premiami, awansami itp.? Jaka panuje tam atmosfera? Ktoś się podzieli informacjami z doświadczenia? Chodzi mi o aktualne, świeże wiadomości.

my
@Szzz 15.08.2018 11:23

masz na myśli jakiś konkretny dział?

nick
@Szzz 15.08.2018 11:23

Zarobki smiesznie male, niemila atmosfera, niekompetentne osoby koordynujace prace dzialow, mozna przemeczyc sie tam max. rok jedynie zeby wpisac sobie cos do cv, pozniej uciekac i nie odwracac sie za siebie.

Katarzyna

To ponownie ja - Katarzyna i anymous będąca autorką wpisów widocznych poniżej. Po złożeniu przeze mnie reklamacji do Play, a nade wszystko po złożeniu przeze mnie skargi bezpośrednio do Kancelarii Panfil i Partnerzy, dzisiaj rozmawiałam z tą samą pracownicą Kancelarii, podczas rozmowy z którą kilka dni temu doszło do niepotrzebnie nerwowej atmosfery i nieporozumienia. W dniu dzisiejszym (może z tego powodu, że Kancelaria jest świadoma tego, że nagrywam rozmowy telefoniczne dla celów dowodowych) rozmowa była spokojna i nawet powiem szczerze, że przyjemna dla mnie. Pozwoliłam sobie przeprosić tę pracownicę Kancelarii za niepokój i za emocje, jakimi kierowałam się podczas rozmowy z nią kilka dni wcześniej i mam nadzieję, że zakopaliśmy skutecznie dzięki temu topór wojenny. Ośmielę się dzisiaj przedstawić nadzieję, że dojdziemy z Kancelarią Panfil do porozumienia, ponieważ dzisiaj otrzymałam telefonicznie takie obietnice, że jeśli zostaną one wkrótce potwierdzone przez Kancelarię pisemnie, to zakończymy korzystnie dla mnie ten spór. Pracownica Kancelarii zapewniła mnie dzisiaj, że koszt 126 zł z tytułu klauzuli wykonalności - który kwestionuję oraz oczywiście 128,13 zł z tytułu nieorzeczonej przez sąd noty debetowej, zostaną mi anulowane. Mam więc do zapłacenia zgodnie z wyrokiem Sądu tylko odsetki - ale nie karne, jak widocznie pomyłkowo wyraziła się podczas rozmowy ze mną dn. 31 lipca br. inna pracownica Kancelarii - lecz odsetki ustawowe oraz ustawowe za opóźnienie. Ponieważ nie jest moim zamiarem wydawanie Kancelarii Prawnej Panfil krzywdzącej i niezgodnej ze stanem faktycznym opinii, dzisiaj informuję Państwa o powyższym i wierzę, że sprawa zakończy się obustronnym, a nawet trójstronnym (ponieważ Kancelaria działa w imieniu Play) porozumieniem. Pozwolę sobie poinformować Państwa w przyszłości o dalszych losach oraz o ostatecznym zakończeniu mojej sprawy.

Katarzyna

Odnośnie moich dwóch poniżej widocznych komentarzy (wystawiłam je jako Katarzyna oraz jako anymous poniżej) pragnę do publicznej wiadomości, a więc ostrzegając inne osoby, że w mojej sytuacji KOSZMARU z KANCELARIĄ PANFIL CIĄG DALSZY. Na szczęście nagrywam już rozmowy telefoniczne z Kancelarią, ponieważ przekraczacie wszelkie dopuszczalne prawnie i moralnie granice. Ponieważ tak jak się spodziewałam, nikt przez trzy dni nie zadzwonił do mnie z Kancelarii w zwiazku ze szczegółowo opisaną przeze mnie poniżej (jako przez Katarzynę) sprawą, wobec tego dzwoniłam do Kancelarii po raz kolejny dzisiaj. Pracownica Kancelarii nie tylko pytała mnie, po co kontaktuję się z Play (który nie ma wiedzy o wyroku Sądu wydanym w mojej sprawie), a także powiedziała, że nie mogę pomijać Kancelarii, a więc pełnomocnika procesowego Play. W tym miejscu przypomniałam, że dzwoniłam ostatnio dwa razy do Kancelarii, a dodatkowo złożyłam reklamację do Play i czekam na jej rozstrzygnięcie, ponieważ nie tylko w systemie Play, ale nawet w systemie Kancelarii Panfil znajduje się SPRZECZNA Z PRAWOMOCNYM WYROKIEM SĄDU informacja na temat wysokości mojego zobowiązania wobec Play, a także przypomniałam, że dzwoniłam do Kancelarii między innymi przedwczoraj (podałam nazwisko pracownicy Kancelarii, z którą przedwczoraj rozmawiałam oraz przypomniałam, że jakoś przez trzy dni, mimo danych mi obietnic, nie oddzwoniła ona do mnie i nie odniosła się do mojego wniosku o podział mojego pozostałego do zapłaty kosztu z tytułu odsetek oraz z tytułu kosztów postępowania sądowego na trzy raty). Ale podczas dzisiejszej rozmowy telefonicznej z pracownicą Kancelarii Panfil wchodząca mi przez cały czas w słowo ta kobieta nie tylko powiedziała, że moja sprawa jest na etapie wnioskowania o klauzulę wykonalności !!!!!!! mimo, że zapłaciłam CAŁĄ należność główną 06 czerwca br. przelewem natychmiastowym i chcę zapłacić resztę, lecz skoro w systemie Play, jak i w systemie Kancelarii Panfil znajduje się sprzeczna z wyrokiem i niekorzystna dla mnie informacja o kwocie mojego zobowiązania, mam prawo oczekiwać w pierwszej kolejności, że zostanie skorygowana w Waszym i w Play systemie kwota salda, dopiero wtedy będę dokonywać oczywiście zapłatę dalej. Oburzona zapytałam również dzisiaj, jakim prawem, w sytuacji, gdy błędną i sprzeczną z wyrokiem Sądu kwotę salda ma w systemie Play oraz nawet Kancelaria - to jakim prawem Kancelaria przygotowuje teraz do Sądu przeciwko mnie wniosek o klauzulę wykonalności, co obciąży mnie dodatkowymi NIENALEŻNYMI kosztami. Na to moje pytanie pracownica Kancelarii Panfil odpowiedziała, że z tego powodu, ponieważ nie wywiązałam się z treści wyroku Sądu, wobec czego być może uchylam się od zapłaty. Sugerowanie mi, że uchylam się od zapłaty, mimo, że jestem ofiarą totalnego bałaganu i wyraźnych kombinacji ze strony Kancelarii Panfil i przez cały czas jestem w kontakcie z Kancelarią oraz z Play i informuję, że CHCĘ ZAPŁACIĆ w trzech ratach koszty procesowe i odsetki - Kancelaria Panfil wyraźnie ma zamiar zgłosić sprawę do Prokuratury pod pozorem rzekomego mojego uchylania się od zapłaty, nienależnie i bezprawnie zawyżonej mi kwoty do zapłaty! Z takim bezprawiem, jak ze strony Kancelarii Panfil i Partnerzy nigdy się jeszcze nie spotkałam. Zaznaczam, że nagrywam i będę nagrywać wszelkie rozmowy telefoniczne, przedstawię je jako dowody w Sądzie oraz w razie potrzeby na Prokuraturze. Ale zanim bezpodstawnie Kancelaria pokieruje zawiadomienie przeciwko mnie do Prokuratury, proszę zapoznać się z treścią art. 234 KK (fałszywe oskarżenie, gdyby Kancelaria Panfil nie posiadała wiedzy na ten temat) oraz z treścią art. 286 KK w powiązaniu z art. 13 KK (usiłowanie wyłudzenia ode mnie nienależnie żądanej ode mnie kwoty do zapłaty, pod groźbą klauzuli wykonalności, a nawet pod groźbą rozpoczęcia przeciwko mnie sprawy pod pozorem rzekomego uchylania się przeze mnie od zapłaty. Jestem gotowa do oddalenia wszystkich Waszych zarzutów zarówno na drodze cywilnej, upominawczej, jak i karnej. Składam na Kancelarię Panfil skargę do ORA.

anonymous

Odnośnie mojej poniżej przedstawionej informacji, jak Państwo myślicie?, czy pracownica Kancelarii oddzwoniła do mnie, czy nie oddzwoniła? Otóż NIE ZADZWONIŁA ani wczoraj, ani dzisiaj, mimo, że miała zadzwonić wczoraj za pół godziny po przeczytaniu 3 stron korzystnego dla mnie wyroku Sądu. Czy tak długo zajmuje jej i w ogóle tej Kancelarii czytanie wyroku? I jak ja mam płacić Waszemu klientowi, czyli firmie Play, skoro dajecie puste obietnice i skoro macie w systemie Kancelarii sprzeczne z treścią wyroków Sądu informacje? Czy mam rozumieć, że robicie wszystko, abym miała komornika, mimo, że błędy są w Waszym oraz w Play (czyli Waszego klienta) systemie?

Prośba o kontakt
@anonymous 01.08.2018 17:00

Dzień dobry, dziękujemy za informację. Prosimy o kontakt na adres mailowy: kancelaria@panfil.pl. W wiadomości mailowej prosimy o zawarcie numeru sprawy oraz danych kontaktowych. Po otrzymaniu maila, niezwłocznie skierujemy sprawę do właściwego konsultanta, który skontaktuje się w celu wyjaśnienia sytuacji. Z poważaniem, Obsługa Klienta, Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k.

Katarzyna

Miałam dług, jako abonentka Play, wówczas Kancelaria Panfil z niewyjaśnionych i moim zdaniem nieistniejących przyczyn nie wyrażała zgody na prowadzenie ze mną korespondencji mailowej (a będąc pozwaną przez Play, nie miałam już nr tel., a nade wszystko, będąc osobą niepełnosprawną, nie posiadając nr tel. mogłam odnosić się do otrzymywanych przeze mnie z tej Kancelarii maili drogą mailową, a nie telefonicznie. Jeśli, droga Kancelario, istnieje - wyłącznie Waszym zdaniem - jakaś prawna trudność z wymienianiem ze mną maili, to jak to możliwe, że mimo to Kancelaria maile do mnie przesyłała? Ja znam odpowiedz - chcieliście, Państwo, przeprowadzać ze mną rozmowy tel. i nagrywać je, a ja abym nie miała żadnych dowodów na nasze rozmowy. A druga, obecna sprawa jest taka, że jako pozwana przez Play, w oparciu o prawomocny wyrok, dwa miesiące temu zapłaciłam przelewem natychmiastowym całą kwotę, pozostały mi do zapłaty jedynie koszty procesowe oraz odsetki ustawowe za opóźnienie. Jednak do dziś, po upływie dwóch miesięcy, Play nie ma zielonego pojęcia o żadnym wyroku i sprzecznie z tym wyrokiem żąda ode mnie zapłaty, sprzecznie z wyrokiem, noty debetowej, której w ogóle Sąd na rzecz Play nie przyznał, wynika to z uzasadnienia wyroku. Gdy dzwoniłam w czerwcu do Kancelarii, jej miła pracownica powiedziała mi, abym w sprawie płatności kontaktowała się z KANCELARIA, a nie z Play. W międzyczasie wymieniałam przez ponad miesiąc korespondencję z Play, która uważa, że wyrok swoją drogą, a ja muszę płacić (to co Play się podoba) swoją drogą. Dzwoniłam do Kancelarii także dzisiaj, rozmawiałam z zieloną jak trawa majowa kobietą, która na podstawie dzisiaj zaktualizowanych danych poinformowała mnie -SPRZECZNIE Z TREŚCIĄ WYROKU SĄDU - że mam jeszcze do zapłaty należność główną równą nienależnie żądanej ode mnie noty debetowej oraz że jestem dłużna także odsetki KARNE. A z wyroku wyraźnie wynika, że jestem dłużna, ale odsetki ustawowe za opóźnienie. Dzisiaj pracownica Kancelarii powiedziała, że przeczyta ten wyrok Sądu i za pół godziny, a najpóźniej do godz. 17stej zadzwoni do mnie. Nie zadzwoniła, a ja chcę przecież zapłacić! Ale jak mam zapłacić, skoro Kancelaria Panfil nie powiadomiła swojego mocodawcy, czyli Play, o treści wyroku, nie powiadomiła także, że Play nienależnie żąda ode mnie zapłaty noty debetowej, wobec czego dwa miesiące temu zapłaciłam całą należność główną wynikającą z wyroku, ale nie mogę płacić teraz odsetek i kosztów procesowych, ponieważ sprzecznie z wyrokiem dokonywane przeze mnie dalsze płatności będą księgowane nienależnie na notę debetową czy na odsetki karne. Czy Państwa zdaniem w taki sposób powinna postępować Kancelaria Prawnicza? Gwarantuję, że jeśli miałabym ponieść jakiekolwiek negatywne konsekwencje z tego powodu, podejmę kroki prawne. A teraz czekam na kontakt ze strony Kancelarii, której zapewne nie będzie.

Zniesmaczony

Moim zdaniem bez sensu są opinie wystawiane tutaj, zwłaszcza że jak ktoś napisze prawdę i wyrazi swoje zdanie na temat pracy opinia jest usuwana.... tak jak ta z 21.07.2018. Nie było tak przekleństw ani obelg a i tak zostało to usunięte...

Flora

Co to za praktyki, piszą na mojego maila żeby mój mąż się z nimi pilnie skontaktował, podaję maila męża żeby z nim się kontaktowali i cisza. Wcześniej żadnego pisma ani telefonu, mąż niema żadnych długów ja jestem w ciąży i nie życzę sobie takiego stresu.

Prośba o kontakt
@Flora 15.07.2018 11:40

Dzień dobry, dziękujemy za informację. Prosimy o kontakt na adres mailowy: kancelaria@panfil.pl z opisem wskazanych przez Panią okoliczności. Po otrzymaniu maila, niezwłocznie skierujemy sprawę do właściwiej osoby, która skontaktuje się w celu wyjaśnienia sytuacji. Z poważaniem, Obsługa Klienta, Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k.

Tomasz

Na jaka umowę można liczyć i w jakich widełkach mieszczą się zarobki?

Prośba o kontakt
@Tomasz 18.06.2018 12:52

Panie Tomaszu, zapraszamy do kontaktu pod adresem kariera@panfil.pl Chętnie udzielimy Panu wszelkich informacji dotyczących warunków zatrudnienia oraz odpowiemy na wszelkie pozostałe pytania. Z poważaniem, Zespół HR Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k.

Tomasz

Czy kancelaria potrzebuje pracowników?

Prośba o kontakt
@Tomasz 25.05.2018 19:11

Panie Tomaszu, aktualnie prowadzimy rekrutacje zarówno na stanowiska obsługujące proces windykacji, jak i stanowiska administracyjne. Zachęcamy do przesłania swojego CV na adres kariera@panfil.pl. Z poważaniem, Zespół HR Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k.

patrząc z lotu ptaka

Jeżeli chcesz wpaść na chwilę to miejsce dla Ciebie. Jeżeli szukasz pracy na dłużej to nie w tej Kancelarii.

Prośba o kontakt
@patrząc z lotu ptaka 11.04.2018 16:39

Dziękujemy za Twoją opinię. Jest nam niezmiernie przykro, że odniosłaś/odniosłeś takie wrażenie. Będziemy zobowiązani za przesłanie wiadomości prywatnej i wskazanie w niej tych elementów, które przyczyniły się do wystawienia powyższej opinii. W tym celu prosimy o kontakt na adres kancelaria@panfil.pl. Z poważaniem, Obsługa Klienta Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

pytanie

Mam pytanie -jaka jest forma zatrudnienia w kancelarii?

Prośba o kontakt
@pytanie 26.03.2018 15:17

Szanowna Pani/ Szanowny Panie, Zapraszamy do kontaktu pod adresem kariera@panfil.pl Chętnie udzielimy Pani/Panu wszelkich informacji dotyczących warunków zatrudnienia oraz odpowiemy na wszelkie pozostałe pytania. Z poważaniem, Zespół HR Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k.

Amanda

Strata czasu!

Prośba o kontakt
@Amanda 28.02.2018 16:48

Droga Amando, przykro nam, że odniosłaś takie wrażenie. Chcielibyśmy bliżej poznać sytuację, która spowodowała wystawienie tak nieprzychylnej opinii. Jeżeli jest coś, co moglibyśmy w tej sprawie wyjaśnić, prosimy o kontakt pod adresem kancelaria@panfil.pl Z poważaniem, Obsługa Klienta Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k.

Administrator

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób obszerny o firmie Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Spółka Komandytowa? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym użytkownikom w uzyskaniu informacji o firmie.

konsument
@Administrator 05.02.2018 08:47

JESTEŚCIE OSZUSTAMI

ola

a jakiesą zarobki w windykacji? jak wygląda tam praca?

Prośba o kontakt
@ola 15.12.2017 11:47

Pani Olu, Zapraszamy do kontaktu pod adresem kariera@panfil.pl Chętnie udzielimy Pani wszelkich informacji dotyczących zarówno samego stanowiska, jak i kultury organizacyjnej w Kancelarii. Z poważaniem, Zespół HR Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k.

Iza

Zastanawiam się dlaczego są na forum tak skrajnie różne opinie? Może za dobrze działają i wiadomo w tej branży o "Życzliwych" nie trzeba zabiegać!!

B

Najgorsze miejsce pracy, wredni ludzie i niekompetentna kadra kierownicza... żenada

Prośba o przybliżenie sytuacji
@B 09.10.2017 23:03

Drogi/a B, przykro nam, że odniosłeś/aś takie wrażenie. Chcielibyśmy bliżej poznać sytuację, która spowodowała wystawienie tak nieprzychylnej opinii. Jeżeli jest coś, co moglibyśmy w tej sprawie wyjaśnić, prosimy o kontakt pod adresem kancelaria@panfil.pl Z poważaniem, Obsługa Klienta Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k.

Ogolnie na nie

Pracowałam 3 lata, atmosfera, lokalizacja i godziny pracy na plus, Zarobki i organizacja pracy na minus, Administracja to jeden wielki syf

ULCIA

ja nie jestem pracownikiem, a pozwanym , aczkolwiek za spadek po ojcu ( dług wobec banku) , czyli nie zawiniłem . Jednak kontakt z tą kancelarią jest żaden . Pisałem pisma , odpowiedź była taka ,że mam telefonować , ale telefonów nie odbierają . Chore zachowują się tak,jakby im w ogóle nie zależało ,żebym dług spłacił i sprawę zakończył. Zarozumiali i wredni

Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp.
@ULCIA 05.08.2017 11:03

Dzień dobry, dziękujemy za informację. Prosimy o kontakt na adres mailowy: kancelaria@panfil.pl. W wiadomości mailowej prosimy o zawarcie numeru sprawy oraz danych kontaktowych. Po otrzymaniu maila, niezwłocznie skierujemy sprawę do właściwego konsultanta, który skontaktuje się w celu wyjaśnienia sytuacji. Z poważaniem, Obsługa Klienta, Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Sp. k.

były pracownik

Nie polecam pracy w dziale windykacji, ciągły stres, wykorzystywanie pracowników, duża odpowiedzialność oraz ogrom pracy spadający na jednego pracownika. Pensje niskie, poziom premii żenujący i nieadekwatny do ilości wykonywanej pracy. O socjalu można zapomnieć, pracownika się nie docenia. Jeśli nie Ty to kotś przyjdzie na Twoje miejsce i dlatego rotacja jest tak duża. Odradzam, szkoda nerwów.

Mercelina
@były pracownik 07.03.2017 22:12

W jakim sensie duża odpowiedzialnosc? Moge więcej informacji na ten temat? Zostałam zaproszona na rozmowe i mam mnóstwo obaw po tych opiniach.

Były (ale nie sfrustrowany) pracownik
@Mercelina 09.03.2017 15:29

Nie przesadzałbym z tą odpowiedzialnością.... Pracy jest tyle co wszędzie, a jak ktoś się zaangażuje to są i premie, także opinie zależą raczej od indywidualnych predyspozycji i chęci do pracy. Praca jest ok, można się bardzo dużo nauczyć a atmosfera moim zdaniem jest raczej przyjazna niż toksyczna. Pewnie zależy kto czego oczekuje od pracy i jakie ma porównanie z innych firm. Jak ktoś nie oczekuje ciągłego "głaskania po główce" to się odnajdzie.

były pracownik
@Były (ale nie sfrustrowany) pracownik 09.03.2017 20:50

Nikt po głowie mnie nie głaskał, byłam jednym z lepszych pracowników i nie zrezygnowalam po okresie próbnym mimo tego,że spychologia tam sięga zenitu. Fakt dużo się nauczylam, przyznaje. Oprócz tego lokalizacja firmy jest plusem.

Zostaw opinię o Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Spółka Komandytowa - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawnicza Maciej Panfil i Partnerzy Spółka Komandytowa