Arche Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 216 ocen.

Opinie o Arche Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arche Sp. z o.o.

Paulina

@Osłabiony a czy Ty jesteś przekładem osoby, która ma właśnie takie orzeczenie, a jednocześnie jest zatrudniony w Arche? Aktualnie pojawia się wiele komentarzy na temat sytuacji takich osób w firmie - czy Ty, lub innych pracownik, który faktycznie w takiej sytuacji się znajduje - może się odnieść do tej kwestii?

Paulina

@pracownikniepijącyiniechorujący, obrażanie innych użytkowników forum, nie powinno mieć miejsca. Ten wątek służy przede wszystkim komunikacji między pracodawcą a pracownikami oraz między samymi pracownikami. Dodając wpisy warto o tym pamiętać i przestrzegać zasad kultury.

Paulina

@222 jednym powodem, dla którego godziny są obcinane jest wcześniejsze wzięcie urlopu? Mógłbyś opisać dokładnie dlaczego tak się dzieje? Każda przepracowana godzina powinna być opłacona jeśli pracownik posiada umowę o pracę. Może właśnie o tę rodzaju umowy tutaj chodzi?

222

NIESPRAWNY Pracuję w tej firmie od kilku miesięcy,i powiem tak wypłata jest na czas, nadgodziny tez płacą tak jak jest ustawowo 13 zł,ale jeśli pracownik był na urlopie lub zwolnieniu to ma gwarantowane że następnych nadgodzin nie zobaczy bo mu odetną,chociaż pracował.Pana Czarka miałem okazję poznać osobiście to nie mam żadnych zastrzeżeń na razie,może za krótko pracuję .A co do ubrań też dostałem praktycznie od razu, nawet Ci koledzy którzy ze mną pracują i dłużej ode mnie byli zdziwieni. Moje spostrzeżenia są takie, że nie można pokazać ,że się człowiek boi i za wszelką cenę chce pracować i trzeba mówić co się myśli.

anonim
@222 11.07.2017 15:15
NIESPRAWNY Pracuję w tej firmie od kilku miesięcy,i powiem tak wypłata jest na czas, nadgodziny tez płacą tak jak jest usta...

Jak nie zgadzają się jakieś nadgodziny to należy przyjść do biura , a nie pisac głupoty " że ucinają " z powodu urlopu lub L-4.

Monikapracuje

Firma jak firma każda inna. I wcale nie jest tak źle jeśli się uczciwie pracuje i nie chleje. Najwięcej narzekają Ci, co zostali wywaleni na zbity pysk bo podpadli. Jeśli komuś się nie podoba niech sobie sam założy firmę i jestem ciekawa jakby sobie radził. Tylko narzekać potraficie. Chcecie więcej kasy?... zapiszcie się do PiS-U, NAPEWNO LEPSZE STANOWISKA DOSTANIECIE I MOŻE NAWET DO 50 TYSIĘCY. Pensja jak wszędzie, i nie ma wykorzystywania, a jeśli ktoś musi pozostać na stanowisku wartowniczym aż zmiennik przyjdzie to niech ma pretensje do zmiennika. Plujecie się ze to firma dla osób z wyższym umiarkowanym i najlepiej jak od psychiatry zaświadczenie, a nie pomyśleliście ze to właśnie często, te osoby są pokrzywdzone na rynku pracy bo ich nikt nie chce? Dobrze że takie firmy jak Inter Group Sp z o.o i nikt tu się nie nabija z nikogo, że jest niepełnosprawny i psycha. Pełne zrozumienie jest. Jeśli stracisz grupę to znaczy żeś zdrowszy wiec nie dziw się że trzeba opuścić zakład pracy. Takie przepisy, a o to miejcie pretensję do tych którzy te ustawy tworzą. A pensja na czas i nawet przed czasem. Za prace się wziąć a nie opluwać. Spujżcie lepiej jak kradną w polityce pieniądze z podatków i za nic grube pieniądze za niby zasłużone nagrody sobie biorą. Nie podoba się? Idź na polityka lub załóż własną firmę

Osłabiony głupotą
@Monikapracuje 09.07.2017 09:40
Firma jak firma każda inna. I wcale nie jest tak źle jeśli się uczciwie pracuje i nie chleje. Najwięcej narzekają Ci, co zostal...

Takie firmy jak ta nie pomagają osobom niepełnosprawnym tylko je wykorzystują z czego doskonale zdają sobie sprawę pracownicy którzy nie są pozbawieni samodzielnego myślenia. Zasada jest prosta czym wyższy stopień niepełnosprawności tym wyższe dochody dla pracodawcy a jeżeli do tego dochodzi niepełnosprawność specjalna to już całkiem idealnie. Tego typu osoby oczywiście też chcą pracować co nie zmienia faktu że osoby które posiadają niepełnosprawność specjalną nigdy nie powinny być zatrudniane w ochronie i to z powszechnie wiadomych przyczyn, nic więc dziwnego że później firma traci obiekt za obiektem co nie jest dla nikogo żadnym zaskoczeniem. Wracając do tematu przyjmowanie osób z grupami specjalnymi uderza bezpośrednio w bogu ducha winnego pracownika, nie życzę nikomu użerania się z tego typu osobami... Pani zdaniem narzekają osoby które zostały wywalone za picie, takie osoby w tej firmie były są i będą i wcale nie będą narzekać ponieważ w tej firmie z powodu picia nic i mnie grozi, istne (eldorado) Z jednym stwierdzeniem się z Panią zgadzam że firma płaci na czas bywa nawet że przed czasem, dlaczego się z tym stwierdzeniem zgadzam ponieważ to prawda, a resztę tego co Pani napisała można między bajki włożyć.

Osłabiony
@Monikapracuje 09.07.2017 09:40
Firma jak firma każda inna. I wcale nie jest tak źle jeśli się uczciwie pracuje i nie chleje. Najwięcej narzekają Ci, co zostal...

Witam, to że ktoś traci grupę to nie oznacza że nagle stał się zdrowy, oznacza to tylko tyle że został w cudowny sposób uzdrowiony przez lekarza orzecznika co w takim kraju jak Polska jest nagminne i tyle w tym temacie. Pracodawcom w Polsce wydaje się że osoba niepełnosprawna nie może być bardziej niepełnosprawna niż jest w chwili przyjęcia do pracy, oczywiście jest to nieprawdą ponieważ taka osoba może bardziej zachorować poprzez nieodpowiednie warunki zatrudnienia, nie od dziś wiadomo że co przejdzie w Polsce nie przejdzie w żadnym innym cywilizowanym kraju. Jeśli pracodawca czy dany koordynator nie szanuje pracownika to pracownik nie będzie szanował pracodawcy, koordynatora i koniec końców pracy (zacznie sam kombinować), proste i logiczne.

Jacek Kolczyński

Firma jak firma z mottem przewodnim jak większość firm tego typu jak najmniej dać pracownikowi jak najwięcej zarobić wykorzystując go do granic możliwości bo przecież niepełnosprawny już bardziej niepełnosprawny być nie może. Praca jak każda za najniższą pensję. Jedno, co uderza przynajmniej w Bydgoszczy to pełen brak kompetencji koordynatorów. Pracowałem na Stomilu Pani Lidka (bezczelna, wulgarna), Pan Piotr (ciepły niczym gender ), nie potrafili rozmawiać z pracownikiem. Permanentnie nie znający newralgicznych spraw związanych z ludźmi chorymi. Traktowanie ludzi jak zdrowych ba nawet bardziej niż zdrowych i wymaganie aby zrobili więcej niż w pełni sprawny pracownik. To boli, że zatrudnia się takich ludzi, którzy tylko patrzą na kasę i swoich pracowników mają przysłowiowo gdzieś. Masz robić po prostu. W moim przypadku na 16ha zepsutą kosiarką a najlepiej sierpem i młotem, bo na nic nie ma pieniędzy. Smutek bierze jak się na to patrzy, ale może ktoś wcześniej miał rację połowa z nich to pociotki prezesa - nieprzygotowani do pracy z osobami chorymi. Nikt nie wymaga cudów bo każdy wie w jakim kraju żyje, ale nie miejmy złudzeń podstawowe narzędzia pracy powinny być. Fikcja w każdym calu i brak kompetencji a kasa jak we wszystkich zakładach tego typu. Tak właśnie w Polsce robi się interesy na głupocie Państwa, chory człowiek nie dostanie pieniędzy z PFRON jako pracownik, nawet jeśli dokona samozatrudnienia, trzeba zatrudnić się w fikcyjnej firmie, która zbije na tym kokosy. Wszyscy to wiedzą ale nic nie robią. Przychylam się do większości opinii firma nie do końca wiarygodna.

Mhm

Jaki zwroty Paliwo , wycieczki , leki ?? Może ktoś to objaśnić na jakiej zasadzie to działa . Dzięki

niepełnosprawny
@Mhm 12.05.2017 15:13
Jaki zwroty Paliwo , wycieczki , leki ?? Może ktoś to objaśnić na jakiej zasadzie to działa . Dzięki...

Słucham że co?! jakie zwroty?! takie rzeczy niestety tylko w Pana śnie, nic od firmy nie otrzymasz nawet wody która w upalne dni jak najbardziej się Tobie należy. Jeśli masz grupę stopnia niepełnosprawności tak zwaną specjalną (Psychiatra itp.) masz pracę w tej firmie zagwarantowaną ale nie spodziewaj się jakiegoś specjalnego traktowania.

Jacek Kolczyński
@niepełnosprawny 07.06.2017 08:56
Słucham że co?! jakie zwroty?! takie rzeczy niestety tylko w Pana śnie, nic od firmy nie otrzymasz nawet wody która w upalne...

Szanowny Panie chodzi o zwrot SOD, który otrzymuje pracodawca, nie pracownik. Pracownik dostaje ochłap w postaci tego, co musi dostać, dobrze, że ktoś wpadł chociaż na zabezpieczenie minimalnej pensji w Polsce, bo najlepiej płacili by po 500,00 PLN za miesiąc. Pozdrawiam.

Oj oj

Jesli chce byc slupem pracuj z inter groupem, jesli planujesz nadgodziny, pamietaj ze i tak zabiora Twoje wypociny. A tak na marginesie jako osoby niepelnosprawne korzystacie z dofinansowanie na leki, paliwo, sprzet rehabilitacyjny, wycieczki, rozbudowe/przebudowe lazienki, kuchni itp. PAMIETAJCIE BIERZCIE FAKTURY NA PT. Mi zwrocili 60% wycieczki nawet za zakup biletow samolotowych czy kupno kebabow :-) I nie dajcie sie pracujac za 7 zl a reszte wam wliczaja za ubior. Haha kpina , zal.pl.Pozdrawiam

Oj oj
@Oj oj 11.05.2017 21:32
Jesli chce byc slupem pracuj z inter groupem, jesli planujesz nadgodziny, pamietaj ze i tak zabiora Twoje wypociny. A tak n...

Doprecyzujac ta firma nie zwrocila mi kosztow za wycieczke. Bo powiedzieli ze to bzdura. Pfron jednak twierdzi inaczej. COz teraz otrzymam zwrot za kupno nowych opon z alusami :-)

Paulina

Zainteresowani pracą w Inter Group Sp z o.o? Na stronie firmy znajdziecie aktualne ogłoszenia: http://intergroup.pl/praca/ Będziecie aplikować?

Wojtek

Witam wszystkich wypisujących i nie mających co robić po za pisaniem głupot. Wypłacają pieniądze tylko oszukują na nadgodzinach zobaczcie swoje grafiki norma jest na grafiku godzin w miesiącu pozostałe nie są przypisane do osoby i dlatego takie wypłaty wychodzą . Kroją ludzi ile wiejdzie miałem okzję być kierowenikiem w tej firmie i lepiej być robolem w normalnej firmie niż kierownikiem w syfie za 1700zł kpina. Pozdrowienia dal Pana Wojtka J mam nadziej że schudł wiprzek i już wie co to antydespiran . Mam nadzieje że jeszcze wchodzi po mimo tego że nie pracuję w tej firmie na te forum i czyta. A do osób pracujących w tej firmie proponuję żadnych nadgodzin nie robić bo was po prostu orżnoł na kasę ile 3,5 zł dadzą za nadgodzinę . Pozdrawiam Panią Kingę z kadr z Bydgoszy i mam nadzieje zę adhd udalo już jej się wyleczyć . Nić tylko inspekcją pracy powinna przetrzepać tą firmę a raczej pasorzyta żerującego na ludziach. ale jak to mówią na układy nie da rady właściciel ma dobre chody w urzedzie marszałkowskim kujawsko pomorskim i lipa

Kinga
@Wojtek 18.02.2017 17:31
Witam wszystkich wypisujących i nie mających co robić po za pisaniem głupot. Wypłacają pieniądze tylko oszukują na nadgodzinach...

Bardzo dziękuję za pozdrowienia

Były pracownik
@Kinga 18.02.2017 17:41
Bardzo dziękuję za pozdrowienia

Daj numery na KRS akurat będę pit składał , przekaże 1 % na twój cel ;)

PRZYJAZNY

WITAM Owszem masz racje omijajcie szerokim łukiem firme inter -group a zwłaszcza ' CEZAREGO W 'z łodzi oszukuje co innego mówi na temat kasy że płaci 9.70 godz-a tak naprawdę płaci po 7 zł KŁAMCA .

nana

Witam,proszę państwa o omijanie szerokim łukiem takie firmy jak; Inter Group,Karror,Kodmos,Manpower, i tym podobne a, unikniecie sporo nerwów.Firmy te,to tylko pasożyty żerujące na osobach z niepełnosprawnością.Oszukują w każdy możliwy sposób, by tylko nie wypłacić należnych pieniędzy,a wszczególności po zakończeniu współpracy.Mam nadzieję że,kiedyś państwo rozliczy takich pseudo prezesów i dostaną zasłużoną karę.

cezary

to są oszusty obiecują takie ładne warunki a jak przepracujesz miesiąc to chcą ci wypłacić mniejszą stawkę kłamcy .

Zainteresowany

Witam . Jak obecnie wygląda sytuacja w tej firmie chodzi o pracę w ochronie z grupą . - Czy wypłaty są na czas ? - Warunki pracy ( odzież do pracy , ustawowa przerwa itp ) czy nie ma z tym problemu - Atmosferę na lini koordynator pracownik jak ona się ma . - Na co należy uważać . Proszę o rzetelne odpowiedzi w miarę możliwość pozdrawiam .

odpowiadam

potwierdzam za 3 zł pracują jak nie masz orzeczenia o niepełnosprawności.

Nowy

Naprawdę ktoś wgl pracuje za takie grosze 3 zł na godzinę ??? To ile za miesiąc zarobi ? 400 zł ?? Może ktoś potwierdzić tą opinie ,?

osłabiony

Pracowałem w tej firmie, cóż wiem wiele i słyszałem wiele. Mogę potwierdzić, że ludzie pracują za 3 zł, 5 zł a w biurach wysyłają na szkolenia pracowników by móc sfinansować swoje potrzeby wystawiając faktury niezgodne z prawdą (TZW. LEWE) by móc otrzymać kolejne dofinansowania na pracownika np. szkolenia pracownika których i tak nie będzie miał zaś firma wzbogaca się. Jednakże w której firmie tak nie jest?? lecz gdy człowiek to widzi to aż żal się robi, ludzi którzy pracują za grosze a Góra kombinuje jak oszukać Pfron na swoją korzyść nie dając im godności życia.

Copik

Witam . Możecie coś więcej powiedzieć o tej firmie ? Dzwonił do mnie Pan Cezary Warchoł w sprawie rozmowy o pracę . Ale z tego co tutaj przeczytałem oleję tą rozmowę .... jeśli faktycznie tam są takie cyrki .

pracownik nie pijący i nie chorujący
@anonim 09.12.2016 09:34
Współpracuję z P. Czarkiem od 2 lat i nie narzekam. Wypłata przed czasem.Jak nie chcesz pracować to nie szukaj dziury w całym....

uważaj żebyś sobie guza nie nabił na głowie, bo jak będziesz nadal chciał czarusiowi po palcu w tyłek wchodzić to ci się łeb nie zmieści

waran
@Copik 11.12.2016 17:26
Ogólnie wydaję się być w porządku . Mhm no ale jeśli ktoś zachoruje i potrzebuje 3-4 dni wolnego to chyba łaski nie robią ??...

Czasami można się zdziwić co wspołpacownicy wyrabiają.Szkoda słów.ja tam pracuję.I nie narzekam.Co do niektórych pracowników tam pracujących.Szkoda słów czasami.

Kazik

Jestem pracownikiem inter group w sierpniu dostalem 5 zl a placa mi 4,50 ten co pisal ze bardzo rzetelna firma to chyba jest kapusiem kierownika.Nikomu nie radze pracowac na umowe zlecenie lub z grupa u inter gropu bo u nich sie liczy sztuka a nie pracownik

PRAWNIK

Z dniem 1 stycznia 2017r wchodzi minimalna stawka na umowę zlecenie 13 brutto.Następne zmiany to zwiększenie uprawnień dla PIP i większe kary dla pracodawców za łamanie przepisów KP i KC.

PRAWNIK

Dodatek nocny doliczany jest do najniższej pensji tj.1850 brutto i tak będzie do 31.12 .2016r .zgodnie z Kodeksem Pracy,dopiero od 1 stycznia 2017r. dodatek nocny.będzie nie wliczany do najniższej pensji tj.2000 brutto,oraz dodatkowa zmiana,wszystkie osoby zatrudnione na umowę o pracę,będą musiały dostać jeden raz w miesiącu swoje uposażenie-wymóg obligatoryjny.

anonim

(usunięte przez administratora)

Edmund

Koledze @on pewnie chodziło o Fundusz PFRON'u i Fundusz Pracowniczy tzw. Socjalny z którego mają prawo i powinni korzystać pracownicy.

Kowalski

Do kiedy jest wyplata ? , zaczelem prace 27 czerwca , i teraz nie wiem do kiedy jest wyplata i czy tylko za 3 dni czy za wiecej ?

Ladowacz

Ok, dzieki , a z jakiego miasta jestes ?

Ladowacz

Witam , mam pytanie , dostalem oferte jako ladowacz za 13 zl brutto ile to wychodzi u nich na reke ??

Stefan

Rozmowa rekrutacyjna na stanowisko kierownika - Pan prezes spóźnia się 15 minut, nie używa słów, ani gestów mających na cel przywitania się z potencjalnym kandydatem do pracy, jedynie co, cytuje "Czy masz CV?" Dodatkowo mimo spóźnienia, idzie jeszcze na socjal zrobić sobie kawę... nie proponuje kawy kandydatom. Rozmowa trwała 10 minut, była ogólnikowa, nieprofesjonalna, prezes kompletnie nie wiedział z kim się spotyka, nie raczył zapoznać się z CV wcześniej. Otrzymałem propozycję tej pracy, ale nie przyjąłem. Nie widać tutaj kompletnie szacunku na etapie rekrutacji, podejrzewam, że nie uświadczyłbym tego szacunku również później. Co ciekawe... mija tydzień czasu i dostaje dość pretensjonalnego smsa, od jednej z sekretarek, że jest już po godzinie 8.00 i czy ja ich traktuje poważnie? W mojej odpowiedzi, zapytałem, o co chodzi? Odpowiedź: że nie przyszedłem na rozmowę o pracę. Hm... myślę, i przelewam swoje myśli na smsa - odpowiadam, że byłem tydzień temu, i że odrzucam ich ofertę. Odpowiedź - zwrotna - "ok, koleżanka pomyliła daty". I tyle... Postanowiłem odpisać, że miłym gestem byłoby użyć słowa - przepraszam, pomyliliśmy się. Na odpowiedź zwrotną długo nie poczekałem - "to nie jej wina, tylko koleżanki i ona przepraszam nie będzie". Cóż - widać kompletny brak profesjonalizmu i kultury osobistej. Brak szacunku dla innego człowieka. Panie Jarosławie, proponowałbym popracować nad kulturą organizacyjną, inaczej się biznesu nie robi. Nie polecam Wam podejmować pracy w tej firmie, nie polecam tam również rozmów o pracę.

iss

ja jeszcze pracuje w tej firmie ale mysle o odejsciu w bydgoszcz nie mozna sie dogadac z ksiegowoscia olewaja ludzi ktos powinnien sie tym zajac a ja jestem w tym bagnie .

Pawel

Witam Pani Lilianno zgadzam sie z Pania w 100procentach co do Pana Cezarego Warchoła jest bardzo beszczelny niestey miałem z nim doczynienia na szczescie zwolniłem sie z tej firmy tym bardziej ze sa nie wypłacalni ostrzegam wszystkich przed tą firmą.

Manolo
@Pawel 21.03.2016 15:06
Witam Pani Lilianno zgadzam sie z Pania w 100procentach co do Pana Cezarego Warchoła jest bardzo beszczelny niestey miałem z ni...

Zgadzam się na sto nie na dwieście procent szkoda słów nie bede przeklinał bo zostanie usunięte ale pi pi pi pi pi pi

aaaaa

Pan Czarek wypił wino i posadzil o to panie sprzątajace zenujace .

lilianna

nie radze pracowac w tej firmie a juz napewno nie u Pana czarka żenujący facet.

lilianna
@anonim 14.03.2016 18:20
Żenujaca była Pani praca i jest Pani zachowanie.

zenujacy to jestes ty a co do pracy to Panie Czarku mysle ze to nie koniec spotkamy sie wiele ludzi podwierdzi Pana zachowanie .

lilianna
@anonim 14.03.2016 18:20
Żenujaca była Pani praca i jest Pani zachowanie.

zenujacy to jestes ty a co do pracy to Panie Czarku mysle ze to nie koniec spotkamy sie wiele ludzi podwierdzi Pana zachowanie .ja nie ukrywam swojego imienia Czarek.

audi

Witam, pracowalem w tej firmie nie całe 3 lata, ale to juz koniec zegnam nie zaluje bo coraz gorzej, stanowczo odradzam, omijajcie ja z daleka pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

lilianna

ja nie miałam zadnej umowy

lilianna

Wtam wszystkich pracujacych w tej firmie i tych ktorzy już nie pracują ja sie zaliczam do kobiet nie pracujacych już w tej firmie na szczescie pan Cezary warchoł łódz skandaliczne zachowanie wobec pracownikow z ochrony a i panie sprzątajace beszczelnosc ze strony Pana cezarego. norma nadajacy sie tylko do prokuratury za znecanie sie psychiczne.

anonim
@lilianna 26.02.2016 15:13
Wtam wszystkich pracujacych w tej firmie i tych ktorzy już nie pracują ja sie zaliczam do kobiet nie pracujacych już w tej firm...

skandaliczne to jest Pani zachowanie i posty na temat P. Czarka.

spoko

Płacą i to na czas. Jakieś bzdury wyssane z palca o braku kasy!!! Jak nie płaca to baran jeden z drugim pracuje za darmo ???? śmiech na sali- nie chce mi się w to wierzyć. Firma OK.

obiektywny

Szkoda słów i czasu aby rozpisywac się nad tą firmą tak jak każda agencja kombinuja ale coż jak mówią jaka praca taka praca . Ja akurat zjmowałem kierownicze stanowiska ale nie p[olecam firmy lepiej być pracownikiem naj niższego szczebla produkcji w stabilnej firmie niż w jakiej kolwiek agencji kierownikiem. A ludzi któży mają za dużo czsu polecam znaleść sobie normalne zjęcie . Inna sprawa że ta firma zchowuję się trochę jak pasożyt żeruję tylko na odpisach z pefron nic nie dając od siębie. Tylko co zmienią te opinie. Tylko9 ustawodawca może coś z tym zmienić a tak szkoda czasu i na opinie i na czas na komentarze nad firmą I?????

****

LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ I PRZESTAŃCIE WYPISYWAĆ BZDURY NA TEMAT TEJ FIRMY.MOIM ZDANIEM TA FIRMA JEST BARDZO RZETELNA ,TO TAK JEST JAK KTOŚ ZOSTANIE ZWOLNIONY ,TO ZARAZ SWÓJ GNIEW I ŻAL PRZELEWANA PAPIER I WYPISUJE OKROPNE OPINIE.

olo

Pracowniku od 1.5 roku! Poczekaj aż przestaniesz być potrzebny albo lekko podpadniesz lub zabiorom ci grupę inwalidzką, zaraz cię wykopią z tamtą d i będziesz mógł ich pocałować wiesz gdzie i wtedy tylko ich POZDRAWIAJ

olo

Ta firma to jeden wielki przekręt. W ciągu miesiąca pracujesz w 3 firmach. i co parę dni nowa umowa. narobili firm córek i mogą oszukiwać legalnie. Omijajcie tą firmę z daleka. Wierzcie mi albo sami sprawdźcie

anonim

Panie Prezesie,, TYLE KRZYWDY ZROBIŁEŚ LUDZIOM ŻE BRAK SŁÓW,,. CZASAMI LOS ODWRACA SIĘ W INNĄ STRONĘ. WÓŁ NIE PAMIĘTA JAK CIELĘCIEM BYŁ. Opinia pokrzywdzonego i wielu innych bojących się wprost powiedzieć co myślą

pracownik od 1.5 roku

Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku. Pozdrowienia dla p. prezesa JaROSLAWA I PANI ESTERY.

Rybka
@pracownik od 1.5 roku 06.04.2015 20:53
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezes...

W PEŁNISIE ZGADZAM Z POPRZEDNIKIEM.szystko to racja

anonim

(usunięte przez administratora)

rybka

Hej olek, nie wiem czy wiesz ale czasem atmosfera jest bardzo ważna... czasem trafia się na fajne; zgrane towarzystwo, a czasem jest się w potrzebie... Potrzebie pracy dającej środki by żyć, a później trudno jest uciec z potrzasku.. U niektórych daje się we znaki niska samoocena, brak wykształcenia, wstyd że posiada się taką grupę, a dochodzi jeszcze brak renty...a długi trzeba przecież spłacić.. Firma owszem znana w branży, bo prezes stawia na kasę z pefronu, więc i więcej tym większa kasa leci...jest tania, więc znana... Przecież są firmy którym wcale nie chodzi o ochronę mienia, bo i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyniesie co będzie chciał, a o ubezpieczenie.... jeśli brak ochrony fizycznej, brak ubezpieczenia na dobrych warunkach... o wiele taniej wynająć firmę, niż zatrudnić pracowników.....przeszkolenie i takie tam... niech kto inny się martwi.. No i ci którzy się boją o posadę nie napiszą... Trzeba odejść, zmienić warunki umowy o pracę, socjal na lepszy by się odciąć od bałaganu... ale jak ktoś niema opcji na inną trzyma się.. I jak faji towarzysze służb...

rybka

Nie, no szef z jajami.... szok...zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz żyjący i żerujący na cudzym nieszczęściu... Hej inwentko,dla przykładu, byłaś kiedyś na szkoleniu BHP? Pewnie jak określa to kodeks pracy, szkolenie było w godzinach pracy-służby, jeśli nie, doliczyli ten czas do czasu pracy, a na stanowiskowe behapowiec przyjechał "na obiekt", ubranie ochronne od zwolnionego w trybie natychmiastowym (o ile pamięć mnie nie myli),Jarusia dostajesz kodeksowo? no i jeszcze wczasy pod gruszą? przecież firma płaci na zakładowy fundusz socjalny... Pewnie za tę kasę nowy samochód? a może z pefronu... No i do byłego pracownika...to dla czego "były", no a jak stać cię na takie fury jak pawłowskiego, to dla rozrywki pracowałeś za najniższą krajową? a może kupujesz i sprzedajesz tzw. złom, nie samochody, na które inni ..... Jak ktoś w życiu nie natrafił na uczciwych, godnie płacących pracodawców, wówczas o takiej firmie wypowiada się pozytywnie.. A może któryś z facetów chciał pójść na urlop tacierzyński? Znam przykład (było to tuż po zmianie przepisów) , osoba niedoinformowana zapytała się o takowy...bo w szpitalu powiedzieli... Na to dobrze wytresowana kinia, nie ma takiej obcji!!! Pracownik ma pracować i przynosić zyski jest dewizą firmy!

iwetka

JA PRACUJĘ W FIRMIE INTER-GROUP i UWAŻAM ŻE NIE KTÓRE WPISY SĄ ŻENUJĄCE ,CO DO WYPŁAT TO SIĘ NIE ZGADZAM ŻE NIE PŁACĄ WRĘCZ PRZECIWNIE ,JESZCZE SIĘ MI NIE ZDARZYŁO ŻEBYM NIE OTRZYMAŁA WYPŁATY LUB ZA MAŁO POLICZONE WYNAGRODZENIE ZA PRZEPRACOWANE GODZINY.MOJA OPINIA JEST TAKA ŻE PREZES FIRMY JEST BARDZO W PORZĄDKU.pozdrawiam pana prezesa i panią ELIZĘ,ORAZ pana (usunięte przez administratora)

inter syf

Brak słów mi na którzy bronią tego bagna firma pasożyt działa tylko dzięki dotacjom . A na ten śmieszną "Szacun dla osób z jajami i głową na karku" raczej dobrze wałki robi a nie jaja ma słów brak na kretynów którzy bronią tego SYFU . Powinna inspekcja PRACY dawno to zamknąć

usatysfakcjonowany

Witam! Fakt faktem, że zarobki nie są powalające ale za to w terminie a nawet przed. A kontakt z szefami też jet ok. Długo nie mogłem znaleźć pracy a tu mnie przyjęli I NAWET PŁACĄ!!! co do szefostwa i jego samochodu to nie widziałem ale w końcu go stać

Były prac.

Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku.

inter grouup

nie wypłacają pensji odradzam złodziejska firma a jarek zmienia fury

były
@inter grouup 20.03.2015 16:56
nie wypłacają pensji odradzam złodziejska firma a jarek zmienia fury

Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku

Bdg
@inter grouup 20.03.2015 16:56
nie wypłacają pensji odradzam złodziejska firma a jarek zmienia fury

Qracuje w firmie od ponad 2 lat i pieniadze zawsze sa wyplacane , warunki pracy nie najgorsze,polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

ozyy

Jarex to zdymana firma trzy lata temu zajmowała się ochrona w pomorskim w Malborku dopóki był dworzec było ok kiedy zaczął się Nowy Staw to był i mobbing i inne chore akcje pozdrawiam architekta pana D.Wypłaty na czas ,ale socjal i brak zwrotu za dojazdy itd.Poza tym traktowanie ludzi jak zwierzęta brak prądu-Dworzec i ogrzewania zimą relasumując firma do bani.

fisz

do pracy polecam firmę JAREXS

rybka

Hej Michale, nadal zainteresowany pracą? Rozumiem, iż poza sylwetką, niechęcią do godnego zarobku, posiadasz aktualne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności? Bo widzisz najlepiej gdybyś posiadał tzw. pierwszą grupę, czyli całkowitą niezdolność do pracy.. Najlepiej psychiczną, co by tłumaczyło chęć złożenia tam cv, ewentualnie umiarkowany stopień (onegdaj drugi), inaczej podanie wyląduje w koszu... A, jeszcze jedno: nie powinieneś być za bardzo rozgarnięty... pozdrawiam samobójców...

anty inter
@rybka 06.03.2015 00:37
Hej Michale, nadal zainteresowany pracą? Rozumiem, iż poza sylwetką, niechęcią do godnego zarobku, posiadasz aktualne orzeczen...

Popieram nic dodać nic ująć

Zostaw opinię o Arche Sp. z o.o. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arche Sp. z o.o.