Vision Group

Adres: Nowogrodzka 50 lok. 515, 00-695 Szczecin

NIP: 9111957823 KRS: 0000316896

Vision Group
1 102 6 1

Opinie o Vision Group

Filtruj opinie po kryteriach:

Były pracownik
 Opinia

Z nimi trzebaodrazu do państwowej inspekcji pracy to może coś z nimi zrobi och umowy sa zakazane bo od kiedy na dzieło pracujemy po 240 godzin etaty bezwzględnie

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia

Nie płaca dają umowy o dzieło w jakiejś firmie krzak i nawet do sądu nie masz co iść zmieniają firmy do zatrudniania pracowników co kilkesiecy przecież nie bez powodu siedziba niby w Warszawie a sa w Szczecinie przy sl wojska polskiego

Pomocna?
TakNie
Mateusz
 Opinia

Jak aktualnie wygląda sytuacja w firmie? Jest sens dowiadywać się o pracę u nich?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poznań
 Opinia
@Mateusz 09.04.2019 21:50

Firma nie płaci

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@Poznań 09.04.2019 22:44

To u nich normalne dają nam przecież umowy o dzieło w jakiejś firmie krzak i zaraz ja zamkną i otworzą nowa a kasy nie będzie od kogo odzyskać To tak jak z ich siedziba niby w Warszawie a tak naprawdę jest w Szczecinie przy sl wojska polskiego 197

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@szczecinek, poważne plany. Daj znać, czy uda Ci się je zrealizować! Czy ta rozprawa i tak dalej, o czym piszesz, dawno miała miejsce? Może w firmie aktualnie zaczęło się dziać już lepiej i wszystko zmierza ku lepszemu. Czy któryś z aktualnych pracowników Vision Group chciałby się wypowiedzieć na ten temat? Zachęcam!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szczecinek
 Opinia
@Zuzanna 08.10.2018 22:04

Sprawa w sądzę została wygrana my natomiast z kolegą po nowym roku chcemy złożyć wizytę z dobrą oferta kupna firmy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@Szczecinek 20.10.2018 15:32

@Szczecinek, ciekawe, dziękuję za informację! Jeśli będziesz jeszcze zaglądał na forum to daj proszę później znać, jak się sprawy mają. Czy są na forum jacyś obecni pracownicy Vision Group ze Szczecina? Napiszcie, co sądzicie o firmie!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szczecinek
 Opinia
@Zuzanna 08.10.2018 22:04

Jeżeli chodzi o plany obecnie w firmie to na dzień dzisiejszy ta firma zostawia za sobą, źle opinie, znam kilka klientów którzy by mogli się wypowiedzieć na ich temat jak świadczą usługę na obiektach, wiesz jaki jest najbardziej problem tej firmy ze żądza ta firma osoby które nie mają pojęcia na temat prowadzenia działalności gospodarczej ochrony mienia, Drugi problem który jest w tej firmie i to bardzo ważny problem duże zaległości nie wypłacania swoim pracownika na czas wynagrodzenia i to jest bardzo duży problem. I trzeci to że ktoś bez żadnych kwalifikacji prowadzi dzialnosc ochrona osób i mienia ja naprawdę dziwię się że, jeszcze ministerstwo spraw wewnętrznych nie zajęło się aby cofnąć im koncesję ponieważ to co oni robią to jest wielki szok i niedosc że pozbył się Tomasza S. uważam również że ta firma przejdzie do historii ja znam tą firmę jak swój portfel. Ile ludzi jest robionych w balona ilu ludzi nie ma odprowadzanych składek ZUSowskich dużo obiecują a was czaruja dużo wiem i dużo widziałem w tej firmie które spędziłem 3 lata w niej i dobrze że odeszlem a byłem na stanowisku koordynatora oraz handlowca.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@Szczecinek 26.10.2018 23:58

@Szczecinek, dziękuję, że znalazłeś te kilka chwil, aby opisać swoje spostrzeżenia na temat Vision Group na forum. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! Jeśli chciałbyś jeszcze coś dodać - zachęcam. Czy są na forum także inne osoby pracujące w Vision Group? Jakie jest Wasze zdanie o pracy w tym miejscu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mala
 Opinia
@Zuzanna 08.10.2018 22:04

Witam ja pracuję w firmie i ciągle zmieniają umowy jak i wypłatę płacą kiedy chcą a coś więcej ktoś wie nowego

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Ares, takie określenia, jakich używasz na początku swojej wypowiedzi, nie powinny pojawiać się na forum publicznym, bo mogą zostać odebrane przez pracodawcę jako próba pomówienia. Skąd pracodawca Twoim zdaniem ma znać prywatną sytuację pracowników, szczególnie podczas przyjmowania ich do pracy? Wydaje mi się to trochę nierealne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ares
 Opinia

Banda złodziei w Szczecinie robią tak że biorą ludzi którzy lubią wypić specjalnie po to aby później po miesiącu przepracowanym koło 10 następnego miesiąca zrobić kontrolę twierdzi że są pijani a oni Zazwyczaj zawsze są pijani albo po spożyciu i wtedy wyrzucają człowieka nie wypłacając mu ani grosza mistrzem w tym był pan(usunięte przez administratora) jedna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szczecinek
 Opinia

jak czyta te opinie to aż mnie głowa boli wszyscy mądrzy ale do biura nie pójdą aby walczyć o kasę każdy z was jest mądry tylko w gębie a tak naprawdę wielcy cieniasy . Ja oraz inni pracownicy byłej tej firmy założyliśmy sprawę sądową no i oczywiście nie żałujemy ponieważ wszystko dobrze się skończyło wygraliśmy sprawę i odzyskaliśmy swoje pieniądze powiem szczerze to co ich przedstawiciel mówił to wielka żenada dlaczego bo firma jest praktycznie na dzień dzisiejszy zadłużona i ma na swoim koncie komornika . Vision Group musiał mi wypłacić 5.900 tyś innym pracowniką po 6.500 tyś , więc nie rozumiem was dlaczego nie zrobicie pozwu macie przecież większe szanse wygrać sprawę . A takie wpisy które się tu pokazują na tym forum cytuję że firma bardzo dobra że wypłacalna to tylko wpisy pracowników z biura a skąd wiem bo podczas rozprawy przedstawiciel się przyznał że od dawna mają ciężką sytuację finasową i niektórzy kontrahenci nie wypłacają w terminie ponieważ są szczególnie przetargi wygrywane za małe pieniądze , przyznał również że może być sytuacja taka że mogą wogóle nie wypłacać pieniędzy ponieważ jak komornik ściagą z ich konta zadłużenie . Ludzie nie rozumiem was i całej tej maszyny skoro firma wygrywa przetargi za 12,50 zł netto a wam muszą pracownikowi zapłacić 13,70 brutto bo nie mogą wam zapłacić 8 lub 9 zł na godzine ponieważ to było by zgodne nie z przepisami więc oni z tych 12,50 zł netto dopłacaja do każdego obiektu daje np 5 lub 10 zł miesiecznie . Więc z tego powstaje dług jeszcze bym zapomniał najpierw jeżeli oni maja dobrego kontrahenta i on im płaci w terminie pieniądze a wy macie termin wynagrodzenia do 20 lub do 25 to możecie liczyć że wasze pieniądze śa wstrzymane przez komornika lub trzymaja specjalnie żeby wyplacić wam na koniec miesiąc a skąd mam taka informacje ponieważ specjalista inaczej przedstawiciel przyznał i wyjaśnił w sądzie . Dlaczego są opóznienia . powiem szczerze że opowiedziałem mojemu kumplowi o calej sytuacji i tak naprawdę chcielibyśmy tą firmę wykupić w całości tylko było by zupełnie inaczej niż dotychczas ponieważ napewno dużo osób by straciło pracę w biurze i postawić firmie od nowa w nowym zarządzie napewno byscie mieli lepiej niż teraz macie .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Pikok, czy takie opóźnienia w wynagrodzeniach zdarzają się co miesiąc w firmie? Wiesz może czym to jest spowodowane? Myślę, że warto dopytać u źródła. Jakie jeszcze możesz wymienić pozytywne i negatywne aspekty pracy w Vision Group w Szczecinie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Vision Group o opisanie nowej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pikok
 Opinia
@Administrator 16.05.2018 09:02

Tragedia i dramat pracuje w tej firmie 5 miesięcy na początku fajnie ale teraz to już jest szczyt bezczelności galopującej w dodatku pensja pojawia się na koncie niewiadomo kiedy niby do 25 każdego miesiąca ale prawda jest taka że przelew jest robiony tak późno że pieniądze są dopiero na końcu miesiąca albo na początku nowego , pytanie za 100 punktów DLACZEGO?!! pracowałem w kilku filmach i jak miało być do 25 lub ostatniego to były i to w południe a nie jak jest tu w dalekiej przyszłości bardzo jestem ciekaw czy ktoś z administracji mi to wyjaśni bo raczej wątpię w to

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Daniel
 Opinia

Więcej optymizmu byście wykazali. Czasami bywa gorzej ale to tylko czasami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zakała
 Opinia

Dziadostwo

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
RUMUN130
 Opinia

PRACOWALEM W VISION GROUP 2 LATA OSTATNIEJ WYPLATY NIE DOSTALEM PO ROZMOWIE Z DYR WIS....... STWIERDZIL ZE MA W (usunięte przez administratora) MOJA WYPLAT RUMUN130

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@bert czyli twoim zdaniem firma nie wypłaca wynagrodzenia? Czy twoja opinia na ten temat jest odosobniona? Czyli firma według twoich informacji, zmienia cała kadrę kierowniczą co miesiąc? Wydaje się być to dziwną praktyką - wskazuje się, że wyszkolenie nowego kierownika zajmuje całkiem spory okres czasu.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ochraniarz15
 Opinia
@Zuzanna 11.08.2017 06:38

Terminy wypłat mają w dupiiiiiiiiiie. A ich odpowiedz to : niepodoba sie to sie zwolnij- zenada Telefony do Firmy to chyba z kosmosu maja, tak cięzko sie dodzwonic.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tymon
 Opinia

Czy faktycznie jest sporo trudnych sytuacji w firmie? Może te o których piszecie to jakieś sporadyczne kłopoty?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

A na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy firmy? Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bono
 Opinia

tak czy siak przeciez teraz zandych ofert nie maja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JK
 Opinia

Nie programistom a cieć ochroniarzom. Nie ta firma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cris
 Opinia

Panowie i Panie nie pakujcie się w te bagno !!! STAWKI ŚMIESZNE 4 ZŁ !! Bagno,Bagno,Bagno

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cezar
 Opinia

Julek wal smiało 5tysi na łape i luksa warunki sam sobie jestes szefem bajera

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ratatuj
 Opinia

Nie nalezy do złych ta firma to dno syf kiła mogiła i tragedia OMIJAC SZREOKIM ŁUKIEM DZIADOSTWO (usunięte przez administratora)I TYLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A no
 Opinia

Cieszyc i dziękowac ze prace macie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
 Opinia

Co opadły koparry tak Marek to donosiciel i kapusta kolegow sprzedawczyk

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
 Opinia

Marek a ty zapomniałes jak do mnie na ludzi donosiłes

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

zapomniałaś jak cięciem byłeś zeby obiektu nie stracić ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marek
 Opinia

Nie obrażaj pracowników którzy sponsoruja ci grupę rekonstrukcujna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz S.
 Opinia

Bardzo dobra i uczciwa firma jedna z najlepszych na rynku !!!!!!!!!!!!!!! Taka Prawda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@Tomasz S. 15.02.2016 19:22

Weż i sam zacznij siedzieć na obiektach za 3 zł /h, a potem pokaz swój zachwyt....żal

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rybak
 Opinia

Bardzo dobra firma nic nikomu nie zalega Polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maro
 Opinia
@Rybak 08.02.2016 20:44

Dajesz ? Bo takie pierdoły piszę że firma dobra . Gdzie ty buraku pracujesz i za ile że pozytywa oszustą pisze !!!!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pikalon
 Opinia
@Rybak 08.02.2016 20:44

debil

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ramirez
 Opinia

Wystarczy pogadac z ludzmi i wtedy to potwierdzą to i inne dranstwa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kobuz
 Opinia

to nie wierz !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Vision Group - Szczecin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vision Group

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.