Grupa Nowy Styl

Krosno

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 57 ocen.

Opinie o Grupa Nowy Styl

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Nowy Styl

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Amator liczba wypowiedzi na forum nie musi świadczyć o aktualnej sytuacji w firmie. Najlepiej jakby ktoś z aktualnych pracowników mógł dać znać innym jakie teraz panują warunki, np. jakie są benefity czy godziny pracy?

Amator
użytkownik zarejestrowany

Tak mało wypowiedzi pracowników na forum świadczy, że w firmie jest dobrze i nikomu nie chce się pisać.

Stefan
użytkownik zarejestrowany

Witam, mam pytanie i liczę , że ktoś mi podpowie. Jakie wymagania ma firma Grupa Nowy Styl dla konstruktora? Jak prowadzą rekrutację? Słyszałem sporo dobrego o nich ale mało jest opinii na forum a chcę coś wiedzieć.

Gość

Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć jak wygląda praca na stanowisku technologa? Jakie są godziny pracy? Czy trzeba nastawiać się na nadgodziny, robocze soboty? Wynagrodzenie na stanowisku inżynierskim na początek wokół jakiej kwoty może oscylowac? Pozdrawiam!

Iza
użytkownik zarejestrowany

Grupa Nowy Styl to moje miejsce pracy połączone z przyjemnością projektowaniem.

PIT

Jak wygląda praca na stanowisku konstruktora ?

Jerzyk
użytkownik zarejestrowany

Bardzo zależy mi na pracy w dobrej firmie. Czy ktoś wie o nowych ofertach. Jaka jest załoga? Czy atmosfera jest ok?

Zgrzytnik
użytkownik zarejestrowany

Złożyłem swoje cv na stanowisko elektryka i mam nadzieję, że sie dostanę. Słyszałem od znajomych, że warto tu pracować. Ile mogę dostać kasy na wstępie?

Barbara B.

Witam. Jak oceniacie pracę architekta w tej firmie? Jak z zarobkami?:)

Grupa Nowy Styl
@Barbara B. 14.02.2017, 19:24
Witam. Jak oceniacie pracę architekta w tej firmie? Jak z zarobkami?:)

Obecnie mamy vacat w Krakowie. Zapraszamy do kontaktu z nami: rekrutacja-marketing@nowystylgroup.com lub telefonicznie: 510 006 344

Barbara B.

Witam. Jak oceniacie pracę architekta w tej firmie? Jak z zarobkami?:)

Stolarek
użytkownik zarejestrowany

Czy Nowy Styl to organizuje teraz jakieś rekrutacje? Nic nie widać i martwię się, że nic nie maja a tak bardzo chciałem u nich pracować. Jak firma jest dobra i ma markę na rynku to nie mają wolnych miejsc. A tak w ogóle to jakie sa teraz zarobki na produkcji?

Pytajnik

Orientuje się ktokolwiek ile zarabia spawacz?

bal

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści tylko tyle moza powiedzec o tej firmie.wyzysk oraz rodzinne układy

er
użytkownik zarejestrowany

no w sumie chyba faktycznie można sprobowac zaaplikowac

Jo men

Ja pracuje trzeci rok w Nowym Stylu nie narzekam , nikt mnie nie goni , nikt na mnie nie krzyczy prace mam dobra tapicerowanie nie mialem zielonego pojecia o tym ale sie nauczylem wiadomo na poczatku kasa kiepska .Postaralem sie mam podwyzke ponad 2200zl mam na reke 8 h , dwie zmiany i do domu .Talony na swieta ( ok 300zl) paczki dla dzieci na Mikolaja , kolonie organizowane dla dzieci co roku Jestem zadowolony ;)

ds98r3er

Ja rozumiem, sam zaczynam teraz w kj okres probny i ciekaw jestem na co tam mozna liczyc, takze po okresie probnym, chcialbym miec jakies porownanie tego co jest obecnie z tym co mi zaproponowali

wraq
@ds98r3er 09.04.2016, 13:31
Ja rozumiem, sam zaczynam teraz w kj okres probny i ciekaw jestem na co tam mozna liczyc, takze po okresie probnym, chcialbym m...

I jak wygląda sytuacja na tym okresie próbnym w KJ? Jesteś po studiach? I ile Ci zaproponowali pieniędzy w okresie próbnym?

ds98r3er

A ktos wie jak OBECNIE wyglada tam praca i orientacyjne zarobki w pionie KJ na ZPM-ie? jakiekolwiek informacje

Pit

Jakie są zarobki na meblach jako pracownik fizyczny???

motyl

Jak wyglada praca w dziale utrzymania ruchu? Poszukuje teraz takich pracownikow - jest sens skladac papiery? Dadza min 2.000 netto dla kogos z kilkuletnim doswiadczeniem na utrzymaniu ruchu?

Zainteresowany

Co jakiś czas widzę ogłoszenia do ich marketingu. Aż taka rotacja? Jakie tam są warunki i czy można coś ciekawego zrobić, czy tylko klepactwo?

kuromacacz

Jako inżynierowi proponowano mi 1500 zł netto. Komentować chyba nie trzeba.

....

Bo zwolnią pracownika a mistrz zostanie

szarak

No wlasnie to troche dziwne ze skoro tak postępuje nikt nie zglosil tego jego przelozonym chyba ktos nad nim ma wladze szczególne w tak międzynat firmie narodowej firmie jaka jest Nowy Styl

anonim

(usunięte przez administratora)

mati

Mam pytanie czemu jesteście tacy odważni pisać o nim a nie zgłosicie tego przełożonym wyżej ja tak źle traktuje.

kate

Witam, czy ktoś wie może na jakim poziomie sa zarobki handlowca w Nowym Stylu? Czy wynagrodzenie tez zależne jest od regionów? dziękuję za pomoc. Kasia

zadowoleni ze odeszli

Pracowało się w marketingu!!! powalone warunki!!zwłaszcza jedna taka gruba baba!!! truje i ludzi oczernia i OBRAŻA!!!! niech się ktoś w końcu temu przyglądnie bo nadużycia aż rażą!!!!

ON

Jak to na jakim stanowisku?? Czochracz klejacz

ja

Nie przesadzajmy.. Ja na pierwsze 3 miesiące dostałem 4500 brutto, bo tym okresie zaproponowano mi 6500 brutto + bonusy. Nie jest źle. Ale i tak odchodzę :)

do ja
@ja 29.11.2014, 20:15
Nie przesadzajmy.. Ja na pierwsze 3 miesiące dostałem 4500 brutto, bo tym okresie zaproponowano mi 6500 brutto + bonusy. Nie je...

przepraszam ale na jakim stanowisku Ci tyle zaproponowali?

haker

Masz racje zgadzam się z tą opinią czasy takie wygórowane jak z kosmosu wszyscy majstrowie po znajomości ubierają się jak do kościoła i poganiają ludzi jak się odezwiesz to cię zwolnią. Narady jak w sejmie po 30 minut i w okularach trzeba chodzić do kibla nawet. W tej firmie się nie dorobisz nikomu nie polecam firma tylko ładna z wyglądu i w środku co z tego jak płacą kiepsko. Mają swoich pupilków którym płacą lepiej na produkcji za podpierdalanie

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

zzz

Firma do bani mało płacą , a robić trzeba jak by się zarabiało grubą kase. Majstrowie po znajomości nic nie robią tylko patzą na Ciebie jak na ofiarę

xxxx

nowy szary pracownik zarabia najniższą i nie duzo wiecej zarobi pracownik który pracuje 10 lat np teraz stawka godzinowa jest płacona od umiejetnosci pracuje tam nie 4 lata i z 2 tys nie schodzę srednio 2200 netto

sasqacz1989

A w biurze? Jakie stawki i warunki pracy

cyber

a praca na galwanie tam to dopiero jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zarabiaja dobrze tylko najwieksze nieroby takie jak brygadzisci

Janek

Jestem z firmy która sprzedaje wyroby NOWY STYL- od tego roku żeby utrzymać dotychczasowe rabaty na krzesła i fotele należy sprzedawać dwa razy wiecej . Dziękuje bardzo - wycofuje ze swojej oferty NOWY STYL

Kasia

A czy wie może ktoś jak to wygląda w biurze praca ? księgowa albo dział marketingu ? czy ma ktoś stycznośc albo słyszał coś o tym jaki tam panuje klimat ?

Nowy Styl= KOŁCHOZ

Tak sie składa że pracowałem w tej "profesjonalnej" firmie na stanowisku klejarza- to co tam zobaczyłem to był po prostu szok- ZERO ORGANIZACJI PRACY, np. gdy brakuje jakichś części które obowiązek dostarczyc ma MAJSTER, to kto dostaje opieprz? Najlepiej kulturalny, młody szary pracownik który nie ma w naturze być wulgarnym i chamskim- a z takimi cechami tam ludzie są "szanowani" wśród roboli. Miałem taką sytuację że nie mogłem skręcić jednego oparcia, bo brakowało wkrętarki, więc idę do pożal sie Boże majstra i mówię że potrzebuję wkrętarki bo nigdzie jej nie ma. A on na to( usunięte przez administratora ) mnei to obchodzi" i bezczelnie odchodzi z łbem do góry. Po pierwszej zmianie dostaję od niego ochrzan czemu NIE SKRĘCIŁEM OPARCIA?!!! No to ja mu mówię że nie mam wkrętarki, a on na to że "Trzeba było mówić"! Szkoda słów.... Ogólna organizacja pracy jest tam na zerowym poziomie, więc zapomnijcie o wyrabianiu jakiś norm... Szczerze odradzam tą parodię zakładu produkcyjnego

bolo jebolo
@Nowy Styl= KOŁCHOZ 07.02.2014, 16:09
Tak sie składa że pracowałem w tej "profesjonalnej" firmie na stanowisku klejarza- to co tam zobaczyłem to był po pro...

haha natknołes się na debila hhahaha ja tez doswiadczyłem hanstwa ze strony kierownika alkocholika który sam niewiedział o co chodzi wkręcił go szwagier a jak jest inwentaryzacja na minus to tuszują to i sobie premie przyznają

Były Pracownik

a tak się pracuje że 5 siedzi a 3 na nich z[usunięte przez moderatora] bo jest tam akord grupowy, same układy kto bardziej wejdzie w[usunięte przez moderatora]mistrzowi to nie musi pracować, zarobki 1200zł normalny pracownik, premie są tak przydzielane że losuje je chyba komputer bo jak [usunięte przez moderatora] więcej to póżniej masz mniej na wypłate, raz się system pomylił w przyznawaniu premii to kazali iść do kadr i oddać nadwyżkę jak nie oddałeś to tyle tam pracowałeś. kierownik produkcji pan [usunięte przez moderatora] to zwykły ch.. jak się upomniałeś o swoję to ci powiedział że na twoje stanowisko jest 10 i tyle gadania.Szkoda że właściciele firmy nie wiedzą co tam się dzieje(chyba że wiedzą) bo to masakra do inspekcjii pracy nie masz co iść bo się mieści w tym samym budynku co siedziba firmy więc same układy są. o awansie można zapomnieć bo to zakład gdzie potrzebują taniej siły roboczej,na wyższe stanowisko to się obsadza rodzinki kierowników . tam obowiązuje rekrutacja WEWNĄTRZ ZAKŁADOWA czyli ktoś cię musi polecić kto już tam pracuje.jak Jak przyjeżdzają delegacje to masz być czyściutki i w nowych rekawiczkach, jak już pojadą to wszystko po staremu,syf!! tam się jest tylko maszyną która ma być szybka i wydajna 200% normy. POZDROWIENIA DLA KIEROWNIKA PRODUKCJI [usunięte przez moderatora]ZAKŁADU NOWY STYL W WARZYCACH KTÓRY LUDZI TRAKTUJE JAK ŚMIECI!!!ODRADZAM

sebo
@Były Pracownik 04.12.2013, 07:57
a tak się pracuje że 5 siedzi a 3 na nich z[usunięte przez moderatora] bo jest tam akord grupowy, same układy kto bardziej wejd...

jak chcesz to pracuj tam ale zarobki kiepskie nie są odpowiednio dostosowane do aspektów wykonywanej przez cb pracy czyli podam przykład ktos robi w nowym stylu na składaniu iw ygrzewaniu wyprasek gdzie wącha się te wszystkie zapachy trzeba jezdzic po klej który sama sobie robisz obsługujesz walce klejarskie i zato wszystko 1200 zł a na lakierni i pakowaniu płacą 1500zł minimum gdzie lakiernia to lekka robota więc widzisz sama

643
@Były Pracownik 04.12.2013, 07:57
a tak się pracuje że 5 siedzi a 3 na nich z[usunięte przez moderatora] bo jest tam akord grupowy, same układy kto bardziej wejd...

"Poszukuje "jakiś" aktualnych informacji...." Analfabetko, takich jak Ty nie przyjmuje się do pracy.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Bogu dzięki Były pracownik NS

Niech pani zapomni o jakimkolwiek awansie, no chyba że jakimś cudem nie zwolnią pani po okresie próbnym i będzie miała pani znajomości z kadrą kierwoniczą. Po samą pracą- NIC Pani nie osiągnie

były

Jacek W. - 2012-07-19 11:42:48 chłopakiswierzowa - 2012-05-04 22:50:03 Tak to jest w tym nowym stylu a zwłaszcza w chrom stylu pracuje kapuś konfident [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] any co chłopaki stracili przez nie go robote. Najpierw pije wódkę z nami Pan [usunięte przez moderatora] zamieszkały w Krośnie na [usunięte przez moderatora]!!!!!!!! A POTEM DONOSI na kolegów z chrom stylu szczela z [usunięte przez moderatora] do kierownika za co bierze premie a kierownik lubi plotki. OSTRZEGAMY pozostałych kolegów przed tym KAPUSIEM co na malarni robi,za długo już tam robi.Ze wszystkim donosi Ludzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie jemu od nas bo sie ukrywa.Tak to święte słowa co tu napisali na [usunięte przez moderatora] bo już ośmiu chłopa straciło robotę a byli lepsi od Nie Go,,,,,,,!!!! Robił tam w naszej brygadzie [usunięte przez moderatora] na galwanie i [usunięte przez moderatora] Goście do roboty i kieliszka ale nie można było nic im zarzucić bo dobrze wykonywali swoją pracę i można było na Nich polegać. Tylko taki [usunięte przez moderatora] NISZCZY Ludziom życie,Lecz Trafi Kosa na Kamień.a prawdą jest że pensje w grudni po obniżali na najniższe???

Jacek W.

chłopakiswierzowa - 2012-05-04 22:50:03 Tak to jest w tym nowym stylu a zwłaszcza w chrom stylu pracuje kapuś konfident [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] any co chłopaki stracili przez nie go robote. Najpierw pije wódkę z nami Pan [usunięte przez moderatora] zamieszkały w Krośnie na [usunięte przez moderatora]!!!!!!!! A POTEM DONOSI na kolegów z chrom stylu szczela z [usunięte przez moderatora] do kierownika za co bierze premie a kierownik lubi plotki. OSTRZEGAMY pozostałych kolegów przed tym KAPUSIEM co na malarni robi,za długo już tam robi.Ze wszystkim donosi Ludzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie jemu od nas bo sie ukrywa.Tak to święte słowa co tu napisali na Galickiego bo już ośmiu chłopa straciło robotę a byli lepsi od Nie Go,,,,,,,!!!! Robił tam w naszej brygadzie [usunięte przez moderatora] na galwanie i [usunięte przez moderatora] Goście do roboty i kieliszka ale nie można było nic im zarzucić bo dobrze wykonywali swoją pracę i można było na Nich polegać. Tylko taki [usunięte przez moderatora] NISZCZY Ludziom życie,Lecz Trafi Kosa na Kamień.

chłopakiswierzowa

Tak to jest w tym nowym stylu a zwłaszcza w chrom stylu pracuje kapuś konfident zajebany co chłopaki stracili przez nie go robote. Najpierw pije wódkę z nami Pan [usunięte przez moderatora] zamieszkały w Krośnie na [usunięte przez moderatora]!!!!!!!! A POTEM DONOSI na kolegów z chrom stylu szczela z [usunięte przez moderatora] do kierownika za co bierze premie a kierownik lubi plotki. OSTRZEGAMY pozostałych kolegów przed tym KAPUSIEM co na malarni robi,za długo już tam robi.Ze wszystkim donosi Ludzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie jemu od nas bo sie ukrywa.

anonim

Pracownik fizyczny, niezależnie od stażu , umiejętności i wykształcenia - ok. 1300zł miesięcznie. Stanowisko kierownicze, warunki jak wyżej ok 3000zł.

tak tak

masz rację, całkowitą.

greg

a jak z zarobkami w nowym stylu? wpisujcie swoje zarobki i stanowiska

anonim

Firma beznadziejna,nie szanuja pracownika,uklady rodzinne stanowia wiekszosc. Pozorowana praca w biurowcu,dupowlazy,donosiciele i kretacze sa cenieni. Kadra kierownicza to ludzie oderwani od rzeczywistosci,pierdzacy w stolek kolesie z nadania rodzinnego.

anonim 2

sposob traktowania pracownika w nowym stylu najlepiej oddaje haslo: nie ma ludzi niezastapionych wiecej chyba dodawac nie trzeba

Zostaw opinię o Grupa Nowy Styl - Krosno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Nowy Styl