Can-Pack

Dębica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 218 ocen.

Can-Pack
3 218 6 1

Opinie o Can-Pack

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Były pracownik CP

Mam pytanie co z tym pracownikiem co tak nie ładnie się zachowywał na basenie w Brzesku. Czy dostał już wyrok ?

Brzesko fpn

Cp warunki złe i smierdzi ludzie sie zealniaja z Brzeska lub poprostu nie przychodza bo lepiej w lidlu

Pracownik

Jak tam po podwyżkach???? Ponoć ci od cięcia i z pras dostali niezłą kasę tylko pytam za co??? Mało mają??? Przecież co drugi cięty suodronici i nosiciele skrzynek narzedziowych siedzą sobie na krzeselkach i smartfonek w w ręku :))) A kobiety co odbierają aerozole opinarka wozkowi kobiety na prasach...... aha to ludzie drugiego sortu!!! Im się większe pieniądze nie należą! Dajcie soudronica albo skrzynkę niech poodbiera aerozole pobiega na opinarce pojezdzi na wózku-po godzinie powiedzieliby ze się źle czują a następnego dnia chorobowe...... Taka jest w skrócie prawda o pracy i docenianiu pracowników!

P

A moim zdaniem to administrator powinien usuwać wszystkie głupie wpisy nie mające nic wspólnego z opiniami o CP przecież podobnych wpisów już oho ho ile było

anonymous

Podobno Krzysiek R wozkowy zdradza żonę z małolata z pracy a teraz jest na niby chorobowym :)

Twój Nick
@Franek 31.07.2018 21:34

Brawo!!! Może następnym razem zastanowi się zanim napisze coś publicznie w sieci (a w intrenecie nic nie ginie). Widać osoba ta ma bardzo nudne i żałosne życie skoro interesuje się sprawami innych. Treraz osoba poszkodowana powinna zgłosić się z tym wpisem na policję i przestawić sytuację a stąd już baaaaardzo krótka droga do znalezienia autora tego postu.

Mateusz

Są przyjęcia do pracy w Dębicy? Jak wygląda tam praca i jakie są zarobki?

anonymous
@Mateusz 30.07.2018 05:18

KOLHOZ i tyle

Zwyczajna

Za robotę się wezcie a nie za ploty kto z kim .Jak Was cudze życie bardziej interesuje od własnego to może praca pomoże.Wystarczy chcieć.Niestety w tym zakładzie pracować chce się nielicznym.

jarek

Ciekawe co na to Ala .........

kuba
@jarek 26.07.2018 22:44

no ciekawe........

kuba

Ale nowość każdy to wie :))

Bartosz

@Gienek, rozumiem Twoją opinie o firmie. Czy oczekiwana podwyżka była według Ciebie zbyt niska? Czy inne dodatki do wynagrodzenia takie jak premie mogłyby je zrekompensować? Jakiego rodzaju umowy są podpisywane z pracodawcą? Zlecenie, czy na czas określony? Często rodzaj umowy jest czynnikiem decydującym przy podejmowaniu zatrudnienia, który wynagradza inne niedogodności.

Marek
@Bartosz 23.07.2018 21:22

Podwyżka jest dla nowych pracownikow, zeby zostali niestety starzy ktorzy juz pracuja jakis czas musza sie natrudzic.

Gienek

Na podwyzke pracownicy Fom Brzesko oczekiwali laskawie do lipca. Kto sie rozczarowal ? Ta podwyzka to jedna wielka kpina zarzadu .Pora uciekac z tego kolchozu bo tutaj Cie maja za murzyna.

Bartosz

@pracownik, rzetelne i obiektywne opinie o firmie są źródłem informacji dla osób, które poszukują pracy. To forum jest temu poświęcone, więc wasze wypowiedzi na temat firmy są bardzo ważne i przydatne. Mógłbyś dodać więcej szczegółów na temat zatrudnienia? Czy do wynagrodzenia dodawane są bonusy w postaci premii, szkoleń podnoszących kwalifikacje lub premie? Jak określiłbyś atmosferę w pracy i swoje relacje ze współpracownikami? Jesteś z nich zadowolony?

Administrator

Czy ktoś z pracowników chciałby napisać na forum o Can-Pack w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

pracownik
@Administrator 27.06.2018 09:07

wszystko co jest napisane na forum temat tego co sie dzieje w CP jest prawdą.więc wystarczy tylko sobie poczytac

Pracownik linia 3

Cp Brzesko to BANKRUT ---- bo kierownictwo za dużo zarabia bez wykształcenia więc sprawdzić im papiery

Pracowita

Wstyd mi za niektóre kobiety pracujące w tym zakładzie zważając na fakt, że poprostu się nie szanują i nie mają zwykłej ludzkiej przyzwoitości ani godności. Nie wstyd wam? Chyba trzeba zwrócić się do dyrekcji na piśmie z wykazem nazwisk kobiet, które zamiast zajmować się swoimi obowiązkami zajmują się czyimś zupełnie innym.

ZywyTrup
@Franek 21.05.2018 12:33

Nie no chce przeprosić...Chce przeprosić cały wszechswiat ...Za twój byt. Teksty o mamie w powyzszym tekscie są no...na twój sposób intelikgenttne. Delikatny rozejm nikomu nie zaszkodzi.

Brzesko

W brzesku niechca mlodzi w canpaku fpn pracowac bo lipa

Nowy
@Brzesko 06.05.2018 06:29

3800 na rękę i lipa?? Coś mi tu mie pasi.

hahaha

najlepiej maja operatorzy bo maja wszystko w (usunięte przez administratora) i niewiele mniej niz smieszni nastawiacze

Bartosz

Znajdą się tu osoby, które w rzetelny i szczegółowy sposób wypowiedzą się na temat pracy w Can-Pack? Zależy nam na waszych opiniach. Jakie dobre i złe strony zauważacie? Może macie informacje na temat obecnie prowadzonych rekrutacji?

Kulfon
@Bartosz 14.05.2018 17:00

Generalnie rekrutacje prowadzone są na parę sposobów 1)Rekrutacja dla już zatrudnionych na poziomie strasznie -"Jeśli Ci coś nie pasuje to się zwolnij ,za bramą stoi 45 tysięcy ludzi na twoje miejsce. 2)Rekrutacja dla nie zatrudnionych ale po znajomości -Podania po znajomości w kupkę idą wyżej ,przez przypadek pani z sekretariatu dzwoni do takiej osoby i nagle bum,odrazu trafiasz w miare proste miejsce a po pół roku jesteś w CP-nie w agencji. 3)Rekrutacja dla nie zatrudnionych no i bez znajomości -jest sporo szansa że się dostaniesz (nie że należysz do tej grupy czy coś),bo generalnie na tym ten zakłąd się opiera i odrazu dostaniesz po (usunięte przez administratora) Uwaga plusy zakładu Dobra mam wrażenie że wymieniłem już te wszystkie. A co do minusów to tutaj totalnie można napisać trylogie dłuższą od Władcy Pierścieni.Idź sam -dostaniesz depresji.Wyślij znajomego?To nie będziesz go miał.

Brzesko

w brzesku mam 4100 i musze robic wszystko a operator ma 3800 i ma w (usunięte przez administratora) i chyba zrezygnuje i wole byc operatorem bo maja lepiej

NadziejaUmieraOstatnia
@Brzesko 14.05.2018 01:29

operator w Dębicy ma pewnie 2100 -Ną ręke i większości też potrafi robić wszystko.Jeśli mówisz prawdę to smutne i niesprawiedliwe...

Adi

Przyjmują obecnie na sezon?

Adi
@OBSERWATOR 05.05.2018 21:25

Stawka jest raczej godzinowa ale nie posiadam tamten temat żadnych innych informacji

Do Pana Dyrekrora

Nadeszla era nowego dyrektora , wiec zapewne nadszedl,badz nadchodzi czas na zaprowadzenie jakiś sensownych zmian personalnych. Ktos musi solidnie posprzątać bałagan, który zostawił poprzedni dyrektor. Zwolnić część personelu, który nie wiem z jakich względów( bo ani to inteligentne ani piekne) z produkcji znalazł się nagle w biurach? Zwrócić uwagę i interweniować wobec zachowań , które noszą znamiona mobbingu. Zlikwidować system 4 brygadowy ( poprzedni był od wiele efektywniejszy).

Dariusz
@Do Pana Dyrekrora 01.05.2018 12:18

Dziękuje za informację ale nie skorzystam!

Student

Masz racje dyrektorze wywalić polowe sekretariatu i dziw....ę która powinna już dawno pod latarnią stać a a nie zajmować miejsce w biurze

Brzesko

Cpfpn marna firma juz nikt tam niechce z mlodych przychodzic

:)

I jak to zwykle bywa od jutra rusza zakładowa majówka Góra wolne lub na telefon a dół niech zarabia na nich

Brzesko

W brzesku wyplaty MARNE niedlugo beda pracownicy zebrac na chodniku bo nie mozna wyzyc za te grosze to tylko ze wsi sa zadowoleni bo nic sie nie upominaja wiesniaki

Wiesniak
@Brzesko 23.04.2018 23:15

wyscie? znowu w pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Makumba
@? 24.04.2018 07:11

Ooo w końcu ktoś powiedział prawdę!! Popieram !! Wstyd i hanba

Bartosz

Macie jakieś nowe informacje na temat pracy w Can-Pack? Jak przedstawia się wysokość wynagrodzenia? Czy można otrzymać premię uznaniową? jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca? @Pelenobaw, jeśli byłeś lub jesteś pracownikiem firmy, napisz proszę coś o swoich doświadczeniach. Jak długo byłeś/jesteś zatrudniony? Czy stanowisko spełnia Twoje oczekiwania? Masz możliwość awansu?

Czadoman

A farbowana to dalej tańczy jak szalona?

Pelenobaw
@Czadoman 19.04.2018 09:00

To ta które straciła prawojazdy za "szybkość" ?

Brzesko

Zrobic czystke w cp brzesko biura bo tumany zostaja kierownikami !!!!!!!! wypowiedziec sie nie potrafią nieluki matoły

Jozek
@Brzesko 18.04.2018 00:00

A w Dębicy niby jest inaczej ? Też same matoly

AntyAaa

A ja napisze odnośnie bojcor a w zasadzie jednej bojcory Pani A. Jak są wywiadu. Która zawsze wszystkich wszędzie widuje, wywęszy każdy romans, każda aferę i zawsze jest dobrze w jej mniemaniu poinformowana. Weź się kobieto zajmij swoją pracą albo ja zmień na detektywa. Tylko wtedy twój Stary nie czuł by się bezpieczny a moze jego tez bys zobaczyła w dwuznacznej sytuacji? I co wtedy ?

Obronca
@AntyAaa 06.04.2018 13:14

Co się czepiasz. "A" dobrze wykonuje swoją odpowiedzialną pracę. A że ma inne talenty ..... to i zawsze była doceniana....

Zostaw opinię o Can-Pack - Dębica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack