Can-Pack

Dębica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 231 ocen.

Can-Pack
3 231 6 1

Opinie o Can-Pack

Zwyczajna

Za robotę się wezcie a nie za ploty kto z kim .Jak Was cudze życie bardziej interesuje od własnego to może praca pomoże.Wystarczy chcieć.Niestety w tym zakładzie pracować chce się nielicznym.

ŻywyTrup
@Zwyczajna 28.07.2018 20:34

Na całe szczęście istnieją osoby które potrafia poprawić mi humor. "Zwyczajna".... kurła...to dobry dzień aby umrzeć..

Zwyczajna
@ŻywyTrup 26.08.2018 19:42

Cieszę się że mogłam cokolwiek poprawić w firmie...chociaż humor

Chętny do pracy
@Zwyczajna 13.09.2018 07:08

A ja się chyba przyjmę na ten can pack bo z tego co legendy mówią niektóre są tu tak łatwe ze do łóżka same wskakują hahaha ja jestem chętny

anonymous
@Zwyczajna 28.07.2018 20:34

Żeby nie było plot ,to trzeba być fair ! Na szczęście już nie długo będą zmiany personalne i co niektórzy wylecą z cp z wielkim hukiem!

anonymous
@anonymous 24.09.2018 08:14

HAHAHAHA! DOBRE!

Zwyczajny
@anonymous 24.09.2018 08:14

Wcześniej już były zmiany i był wtedy szpak je bany. A teraz będzie zmiana. szpak będzie je bał bociana ????

To ja
@Zwyczajny 25.09.2018 20:53

????????????????

pracownik
@anonymous 24.09.2018 08:14

A kto wyleci bo nie bardzo kumam?

anonymous
@pracownik 26.09.2018 20:29

Wielki huk będzie to wyleci w kosmos jak Gagarin XD Musimy patrzeć w niebo????

Zwyczajna
@Chętny do pracy 24.09.2018 08:10

chmm...Kiepska motywacja do pracy moim skromnym zdaniem ale...zawsze jakaś ;)

LucilemojekochanaŻywytrup
@Zwyczajna 29.09.2018 06:31

:) więcej uśmiechu i nie podchodzenia do wszystkiego na siłę.ćNic wam oni nie mogą zrobić i nie bójcie się odzywać.Praca ma spraw ać satysfakcję .Bójcie się dalej psycholi typu B i G to nigdy nic nie będzie.Nagrywać ,montować,zgłaszać.Ci goście powinni juz dawno popie...rdalac na galerze biczowani przez murzynów.

żywy trupik
@Zwyczajna 13.09.2018 07:08

inteligentna odpowiedź.Zarażaj śmiechem,sarkazmem i nie poddawaj się!Galera przyszykowana i daj znać kto powinien tam wioslować:)

Zwyczajna
@żywy trupik 11.10.2018 02:29

Nie mnie o tym decydować :) Uważam że ludzie powinni bardziej skupić się na obowiązkach w pracy i to wszystko.Do wioseł chętnie usadziłabym "śpiących królewiczów" którzy wyręczają się pracującymi kobietami jednak pozostaje życzyć im kolorowych snów bo...na układy nie ma rady .

Ono
@Zwyczajna 16.10.2018 08:16

Chodzą słuchy, ze od stycznia będą redukcje etatów . Słyszeliście o tym? Ciekawe kto piwerszy wyleci? Ci którzy skupiają się na pracy? Czy Ci, którzy skupiają się zupełnie na czymś innym! Lub na kimś innym! Jedno jest pewne tutaj nie ma sprawiedliwości!! A za wyrządzone krzywdy płaci się z nawiązką !!!!!

On
@Ono 21.10.2018 11:52

Zwyczajna plotka. Redukcje maja być od grudnia :)

Ono
@On 22.10.2018 14:54

I zaczną od kobiet

ŻywyTrup Vs Predator
@Ono 26.10.2018 17:47

Jeśli to prawda to mógłbym napisać "ksiunżke" na temat kto w pierwszej kolejności wyleci. Jak i czym jest kierowany wybór. :)po co?Przecież sami dobrze wiecie jak to będzię wyglądało : ) Prawdopodobnie pierw kobiety(słabsze fizycznie i które zostały podierdolone przez zawistne inne kobieciny lub resztę) Potem polecą mężczyźni (słabsi fizycznie i którzy zostali (usunięte przez administratora) przez zawistne im osoby i resztę) Pomiędzy bym wcisnął ludzi którzy są pracowici i sumienni ale przeciwstawiają się przyszłym galerowiczom. Czy Ci ludzie się wioseł nie boją? ;]

Ona
@Ono 26.10.2018 17:47

Normalka.Kobiety zawsze są dyskryminowane :( Nawet na "dzień dobry" czyli z pierwszą umową stawka inna dla faceta a inna dla babeczki.Ale to nie tylko tak jest w naszej firmie..

Łon
@Zwyczajna 28.07.2018 20:34

A to pewnie o tobie mówią

Zwyczajna
@Łon 09.11.2018 08:26

Nie wiem co o mnie mówią bo nikt jakoś nie ma odwagi powiedzieć mi cokolwiek prosto w oczy.A jeśli mówią za plecami to mogą się pochylić i powiedzieć mi to tam gdzie mam ich zdanie :) Do pracy przychodzę żeby zarobić i ploty mnie nie interesują.Praca jest w porządku i tyle w temacie.

ŻywyTrup pozna Żywa trupke
@Zwyczajna 09.11.2018 23:29

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.....Bingo.Tak zarobić tak ale jak wspomniałem praca ma sprawiać satysfakcję.Budzić się codziennie z chęcia "no ide" a nie "o ja @#$ znowu". Uśmiech proszę...może trochę na lewo iiiiiiiiiiiii pstryk.Pieknie "Zwyczajna" wysz;as na tym "zdjeciu" :)

Zwyczajna
@ŻywyTrup pozna Żywa trupke 11.11.2018 15:26

ojjjj-tylko nie "na lewo" bo dołączyła bym do grona tak skrupulatnie obmawianych pań :D i panów ;) A jeśli chodzi o satysfakcję z wykonywanej pracy to w skali 9 na 10 ją mam.Dołujące sytuacje zawsze mają miejsce niestety...ale taki los galerników ;)

Choleryczka
@Zwyczajna 12.11.2018 23:23

Skąd wiesz , że nie dolaczylas do grona skrupulatnie obmawianych ,a moze zawsze w nim byłaś!

Skin
@ŻywyTrup pozna Żywa trupke 11.11.2018 15:26

zwyczajna i żywy trup to kumple , pewnie siedzą obok siebie i piszą nawzajem komentarze żałosne !

PurtYwyż
@Zwyczajna 12.11.2018 23:23

Z perspektywy fotografa widza,skręcisz w swoje prawo ;]

PurtYwyż
@Skin 17.11.2018 15:31

Nie jesteśmy kumplami ale ...kto wie kto przyniesie przyszłość.;]ale raczej nie ma czegoś takiego mężczyzna i kobieta kumple (no chyba że w twoim universum:)) a siedzieć koło siebie to można na galerze i wiosłować. Do analizy twojego zdania zaprosiłem samego Sherlocka Holmes-a.Ostatnie słowo jakie powiedział to "galera" i rzucił się ze skały.A Moriarty razem z nim;]True story bracie..

Pracowita

Wstyd mi za niektóre kobiety pracujące w tym zakładzie zważając na fakt, że poprostu się nie szanują i nie mają zwykłej ludzkiej przyzwoitości ani godności. Nie wstyd wam? Chyba trzeba zwrócić się do dyrekcji na piśmie z wykazem nazwisk kobiet, które zamiast zajmować się swoimi obowiązkami zajmują się czyimś zupełnie innym.

Niob
@Pracowita 03.05.2018 05:59

A mi jest wstyd za tych, którzy widzą „drzazgę” w czyimś oku, a nie widzą „belki” w swoim.

Były
@Niob 03.05.2018 18:11

Qwa stworzyła się jakaś sekta świętoszków? A mi się wydaje że trzeba dać listę, ale z nazwiskami tych, które nie zajmują się swoją praca tylko czyimś życiem!!! Przyszły pracować- nie nawracać. Wiec za pier da lać.

anonymous
@Niob 03.05.2018 18:11

Żeby mówić o wsytdzie to trzeba go przede wszystkim mieć! Ty go raczej nie posiadasz !więc skończ się plamic śmieszne "srebełko"

Antyanonymous
@anonymous 03.05.2018 21:29

A mi się wydaje, że to zazdrość przez Ciebie przemawia. Bo jesteś gruba i brzydka i nikt nie chce cię nawet kijem tknąć!

anonymous
@Antyanonymous 04.05.2018 20:01

Alez ja się doskonale czuję w swoim ciele i na prwno jestem ladniejsza od ciebie. Współczuję Ci toku pojmowania rzeczywistości. Jeżeli uważasz że zazdroszczę Ci bycia ku.....wą to gratuluję, upaść niżej nie mogłaś! A jedyne na co Cię stać to dawanie starszym panom.

Popi
@anonymous 05.05.2018 17:21

Kobieto daj se spokój świata nie zbawisz, jak się przyglądam z boku na zachowanie np pani KS to leżę że śmiechu najprawdopodobniej ona ci tu docina, daj se siana, szkoda slow

OBSERWATOR
@Pracowita 03.05.2018 05:59

Pytanie do osób u źródła jakie są obecnie płace miesięczne dla ogłoszenia Operator Maszyn - praca sezonowa ,dotycząca CP w Brzesku,wisi na stronie www,oraz na innych związanych z pracą.

Miś Kolargol
@OBSERWATOR 05.05.2018 22:10

Jak to jakie - gówniane. Będziesz dymał za psi chooj a klient tzw. ustawiacz po znajomości będzie kasował 50-70/h. Szału nie ma bo ta firma ludzi nie szanuje.

ŻywyTrup
@Pracowita 03.05.2018 05:59

o BOZIU pousuwali mi posty-a tak mnie juz troszeczke bolał brzuszek od śmiechu.No ale -jest i Ktos i kto to zauważył-brawo.Każda akcja wywołuje reakcje ;]A odnosnie nowego dyrektora to moim zdaniem powinien sprawdzic czy niektore panie maja dalej dar nauczenie się worda czy po prostu poprzestaly na penie ,długopisie znaczy ;]

ŻywyTRup
@Miś Kolargol 06.05.2018 01:56

Oj Misiu Misiu ,najsmieszniejsze oni gnoja Was za polowe tego co Wy macie.30 zł to jest max co ma nastawiacz,nawet 25 to jest max.Problem jedynie lezy w tym ze jak widzisz takiego typa-on patrzy na Ciebie i popelniszz blad (np nie wiem linia stanie na 5 sekund) to on zachowuje się jakbyś mu psa zastrzelił.

ŻywyTrup
@Niob 03.05.2018 18:11

źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz hmm ?

];'
@ŻywyTRup 07.05.2018 03:04

mała errata (2x tego co macie)

ZabijcieZywegoTrupa
@Antyanonymous 04.05.2018 20:01

Nie no przestał mnie bolał brzuszek od śmiechu?Ledwo wiesz o czym ludzie tu piszą ,wyobraźni masz tyle co film po napisach.No ale Tyto na pewno wiesz że ona jest gruba ,nieatrakcyjna-nie no na pewno jest taka bo sie ośmieliła napisać (zapewne o twojej kolezance co gangbangi grube uprawialiscie :)

Franek
@Pracowita 03.05.2018 05:59

A Wy srajcie dalej w swoje gniazdo. Czy wy nie zdajecie sobie sprawy z tego, że obcy ludzie to czytają- nie tylko pracownicy. Co oni sobie o Was pomyślą. O firmie w której pracujecie. Myślcie troszkę.

anonymous
@ZabijcieZywegoTrupa 07.05.2018 03:35

Święta prawda ????

anonymous
@ZabijcieZywegoTrupa 07.05.2018 03:35

Dokładnie dobrze mówisz

Franek
@anonymous 05.05.2018 17:21

A Ty myślisz, że jesteś lepsza??? Nie, a nawet gorsza! Dla normalnych ludzi nie jest ważne jakiego ktoś jest wyznania, jaki ma kolor skóry czy z kim sypia? Ale dla Ciebie jednak to jest najważniejsze. Zastanawiam się tylko dlaczego. Pewnie jesteś płytka jak talerz, nie masz nic innego do powiedzenia i przez wypisywanie takich rzeczy próbujesz się dowartościować. Haa, pewnie myślisz że przez to będziesz super fajna i zostaniesz forumową celebrytką. Chyba że to już jest choroba to powinnaś się leczyc. Powiedz! Dlaczego nie masz na tyle odwagi by zwrocic uwagę koleżance, że to co robi jest złe i bardzo Cię to razi, wrecz bulwersuje a nawet gorszy. Ale po co, wówczas wyszła byś na wścibską dewotę i straciła w jej oczach. Po co, skoro możesz anonimowo obrobić jej (usunięte przez administratora) na tym czy innym forum bez ryzyka narażania się na czyjąś niechęć . A w niedzielę w kościele na kolanach do komunii. Na zakończenie dodam, żeb mam nadzieję, że władze firmy zwrócą się do gowork o namiary na osoby szkodzące innym pracownikom a w szczególności tych, którzy ujawniają czyjeś dane osobowe na tym forum. Pozdrawiam wszystkich normalnych. Cześć.

CelebrytaForumowyŻywyTrup
@Franek 07.05.2018 15:47

Nie no skonczyłem czytać po.."Dla normalnych ludzi.." Uwaga powyższa wypowiedź jest wypowiedzią światowej klasy eksperta od uczuć,normalności i talerzach( wszystkie talerze są płytkie) Boże jaki to jest bełkot (jednak doczytałem).I ten atak specjalny Haa.A teraz kurła do kościoła na kolanach i barykadować drzwi bo gowork na chate wpada! Przed przeczytaniem całości zalecam wizytę po jakiś grubszy alkohol.Miałem się skusić o jakąś grubszą analizę ale jakoś mnie fajnie uzupełniasz-czekam na więcej twoich wpisów;]

Franek
@CelebrytaForumowyŻywyTrup 09.05.2018 01:38

To nie było do Ciebie, wiec po co się w p i e r d a ł a s z w dyskusje? Bo jesteś anonimowy? Skończmy może z anomimowością i spotkajmy się jutro o 20 na parkingu TC w parku. Wówczas podyskutujemy face to face i sprawdzimy jaki jesteś mocny.

CelebrytaForumowyŻywyTrup
@Franek 10.05.2018 14:44

OK , potwierdzam przybycie ! Jutro park TC godz. 20

TrupŻywyForumowyCelebryta
@CelebrytaForumowyŻywyTrup 10.05.2018 17:31

Nie no to było mistrzowskie -gratulacje za poczucie humoru :))))

Franek
@CelebrytaForumowyŻywyTrup 10.05.2018 17:31

Gdzie jesteś DOWNIE. Wiedziałem, że jesteś mocny ale w gębie. Ehh- CIOTA

Franek
@CelebrytaForumowyŻywyTrup 10.05.2018 17:31

Gdzie jesteś DOWNIE. Wiedziałem, że jesteś mocny ale w gębie. Ehh- CIOTA

Franek
@CelebrytaForumowyŻywyTrup 10.05.2018 17:31

Kozak w necie pi z da w świecie. I to by było na tyle.

CelebrytaForumowyŻywyTrup
@Franek 11.05.2018 20:24

Czekałem w TC od 20 do 22. Wymiękłeś ! Nie było cie !

Franek
@CelebrytaForumowyŻywyTrup 12.05.2018 00:07

Weź się już nie pogrążaj!!!! Gdybys był to bym widział. P i z d o w rurkach :)

TrupŻywyForumowyCelebryta
@Franek 12.05.2018 05:20

A co -chciałeś sobie z nim zdjęcie zrobić,autograf dostać?To jest celebryta i raczej nie spotyka sie z menelem w menelowskim miejscu."dla normalnych ludzi..." kręcą cię pi.y w rurkach ?

Franek
@TrupŻywyForumowyCelebryta 12.05.2018 20:34

Nie będę z Tobą dyskutował, bo nawet zdania nie potrafisz poprawnie zbudować. Pewnie jak byłeś niemowlakiem to matka niosła Cię w siatce i napier... po krawężnikach. Stąd ta ułomność.

anonymous
@Franek 13.05.2018 00:08

"dla normalych ludzi".Moja mama mnie kocha i ja kocham Ją.A ten tekst wyniosłeś bo udalo ci sie skonczyc szkole w mechaniku?

Franek
@anonymous 13.05.2018 02:18

To dobrze że cię kocha. Zrobiła Ci krzywdę to chce Ci to jakoś wynagrodzić. A co do szkoły to znam wielu ludzi którzy chodzili do „Mechanika” i są to świetni ludzie,wiec żadna to ujma skończyć tą szkołę. Dobrze że Twoją szkołę spalili bo byś z 3 klasy nawet nie wyszedł buraku. Wlasnie, gdzie jest taka urodzajna gleba że takie buraki jak Ty rosną? Pozdrowienia dla mamusi. Muuuuua

TheWalkingDead
@Franek 13.05.2018 21:27

Tak mrocznie -nie urwałeś się przypadkiem z DC Universe?

TODobryDzienAbyUmrzec
@Franek 13.05.2018 21:27

Smutny tekst idioty podtapianego w Wisłoce.Może stąd masz uraz do tego słowa?3 klasy to jest max co Ty skończyłeś.Im więcej piszesz tym większym idiotą się stajesz.A to że nie rozumiesz treści zdań- to może wróć do książek ?Muuaa to twoje drugie imie ?Czy to co pierwsze co powiedziełałeś jak przestali cię podtapiać?

Franek
@TODobryDzienAbyUmrzec 19.05.2018 20:22

Co to z tym podtapianiem wyskoczyłeś? I to podkreśliłeś dwa razy! Czyżby trauma z dziciństwa? Czyżby biedaku twa kochająca mamusia krzywdziła Cię też w taki sposób? Ehhh, teraz to mi się Ciebie zrobiło żal. Muaaa

ZywyTrup
@Franek 21.05.2018 12:33

Nie no chce przeprosić...Chce przeprosić cały wszechswiat ...Za twój byt. Teksty o mamie w powyzszym tekscie są no...na twój sposób intelikgenttne. Delikatny rozejm nikomu nie zaszkodzi.

Skin
@Popi 05.05.2018 21:39

Może i masz racje więcej takich tu będzie Pan niż KS

Skin
@ZabijcieZywegoTrupa 07.05.2018 03:35

Co gość lub gosciowka prawdę powiedziała. Uwielbiam Cię za ten komentarz

Pracownik

Powiem wam jedno jeśli tak dalej będzie to nie wiem czy za rok dwa trzy będzie w tym zakładzie trzy zmiany bo 4 bryg na pewno nie będzie! No chyba ze super specjaliści zgrzewarki i nastawiacze będą odbierać aerozole :))) Ludzi się nie szanuję a innych nie ma i............. nie będzie :) Kobiety też zaczną się zwalniać kwestia czasu!

LadyZywaTrupa
@Pracownik 15.09.2018 00:30

zawsze jest wiosłowanie na galerze i trójkat bermudzki. Niektórzy tam się nadaja;]

Łon
@LadyZywaTrupa 11.10.2018 03:08

Dokładnie, w samo sedno ! Niektóre osoby powinny na zawsze zniknąć w trojkącie bermudzkim! Poprostu psują wizerunek firmy swoim głupim zachowaniem, spotykam znajomego a ten pyta dalej pracujesz w Cp? Ej bo słyszałem, że tam pracują takie panie co nie maja skrupułów ( delikatnie rzecz ujmując) oczywiście nie wszystkie no ale ..... opinia idzie aż wstyd !A później jedna z druga wypłakuje się bo żyje w ciągłym strachu ze ja zwolnią! Żałosne , żałosne i przykre !praca się zajmijcie bo jak obserwuje to z boku to nie wiem czy mam was żałować czy się z was śmiać! Zrozumcie w końcu niektórych takie zachowanie razi. I choć nie chce patrzeć to widzi!!!

Szukasz pracy?

anonymous

Podobno Krzysiek R wozkowy zdradza żonę z małolata z pracy a teraz jest na niby chorobowym :)

Franek
@anonymous 26.07.2018 22:30

Kolego "anonymous" troszke sobie uważaj. Bo Twój wpis to jest 100% zniesławienie . "Zgodnie z definicją art. 212 § 1 Kodeksu karnego zniesławienie polega na pomawianiu o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. Zniesławienie musi odnosić się do postępowania (np. głosimy, że pan X prowadzi bardzo niemoralne życie) lub właściwości (np. ogłaszamy, że pan Y jest narkomanem lub stwierdzamy, że działanie spółki A jest pozbawione profesjonalizmu). Warto zauważyć, że aby pociągnąć sprawcę do odpowiedzialności, pomówienie nie musi odnieść zamierzonego skutku w postaci utraty zaufania do pokrzywdzonego lub jego poniżenie. Wystarczającym jest, że czyjaś wypowiedź może potencjalnie spowodować taką sytuację. Zniesławienie jak wiele przestępstw ma swój typ kwalifikowany (typ czynu zabronionego, którego znamiona wskazują na zwiększoną szkodliwość społeczną). W tym przypadku osoba pomawiająca dokonuje czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania. Pojęcie to jest tożsame ze środkami masowego przekazu, do których zaliczamy m.in. telewizję, prasę, radio. Stosunkowo najmłodszym środkiem rozpowszechniania informacji jest Internet i wszystkie łączące się z nim narzędzia, jak np. portale społecznościowe czy fora internetowe, gdzie często można spotkać się z przejawami zniesławienia. Za próbę zdyskredytowania kogokolwiek za pomocą tych środków osoba pomawiająca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku" - Źródło: INFOR

Twój Nick
@Franek 31.07.2018 21:34

Brawo!!! Może następnym razem zastanowi się zanim napisze coś publicznie w sieci (a w intrenecie nic nie ginie). Widać osoba ta ma bardzo nudne i żałosne życie skoro interesuje się sprawami innych. Treraz osoba poszkodowana powinna zgłosić się z tym wpisem na policję i przestawić sytuację a stąd już baaaaardzo krótka droga do znalezienia autora tego postu.

WalkingDead
@Twój Nick 31.07.2018 23:20

OD tego momentu momentu nic nie bedę pisal.Na poważnie.Serio.Boje się.Prawo.Ale tak na serio teraz przestraszyłem sie.Baaaaaaaaaaardzo.A potem w Lidlu byla promocja .

zadowolony

majstry brzesko koliber to swinia smierdzisz gnojuz lini 3

Pracownik

Jak tam po podwyżkach???? Ponoć ci od cięcia i z pras dostali niezłą kasę tylko pytam za co??? Mało mają??? Przecież co drugi cięty suodronici i nosiciele skrzynek narzedziowych siedzą sobie na krzeselkach i smartfonek w w ręku :))) A kobiety co odbierają aerozole opinarka wozkowi kobiety na prasach...... aha to ludzie drugiego sortu!!! Im się większe pieniądze nie należą! Dajcie soudronica albo skrzynkę niech poodbiera aerozole pobiega na opinarce pojezdzi na wózku-po godzinie powiedzieliby ze się źle czują a następnego dnia chorobowe...... Taka jest w skrócie prawda o pracy i docenianiu pracowników!

NeganŻywytrup
@Pracownik 03.08.2018 14:35

Heheheh....Rozwiń temat i wcale się tego nie bój : )W tej firmie nie ma doceniania pracowników.No chyba że maszz grube koneksje albo ciągniesz gałe lub podpierdalasz.Nie no gdy (usunięte przez administratora) an 150 % swojej mocy i to mocno z nadgodzinami ,to ty najwyżej dostaniesz zjebe że za wolno przezbroiłeś cała linie.Myśllicie że się was boje bo mówie prawdę?

Były pracownik CP

Mam pytanie co z tym pracownikiem co tak nie ładnie się zachowywał na basenie w Brzesku. Czy dostał już wyrok ?

Brzesko fpn

Cp warunki złe i smierdzi ludzie sie zealniaja z Brzeska lub poprostu nie przychodza bo lepiej w lidlu

P

A moim zdaniem to administrator powinien usuwać wszystkie głupie wpisy nie mające nic wspólnego z opiniami o CP przecież podobnych wpisów już oho ho ile było

Mateusz

Są przyjęcia do pracy w Dębicy? Jak wygląda tam praca i jakie są zarobki?

anonymous
@Mateusz 30.07.2018 05:18

KOLHOZ i tyle

jarek

Ciekawe co na to Ala .........

kuba
@jarek 26.07.2018 22:44

no ciekawe........

kuba

Ale nowość każdy to wie :))

Bartosz

@Gienek, rozumiem Twoją opinie o firmie. Czy oczekiwana podwyżka była według Ciebie zbyt niska? Czy inne dodatki do wynagrodzenia takie jak premie mogłyby je zrekompensować? Jakiego rodzaju umowy są podpisywane z pracodawcą? Zlecenie, czy na czas określony? Często rodzaj umowy jest czynnikiem decydującym przy podejmowaniu zatrudnienia, który wynagradza inne niedogodności.

Marek
@Bartosz 23.07.2018 21:22

Podwyżka jest dla nowych pracownikow, zeby zostali niestety starzy ktorzy juz pracuja jakis czas musza sie natrudzic.

Gienek

Na podwyzke pracownicy Fom Brzesko oczekiwali laskawie do lipca. Kto sie rozczarowal ? Ta podwyzka to jedna wielka kpina zarzadu .Pora uciekac z tego kolchozu bo tutaj Cie maja za murzyna.

Bartosz

@pracownik, rzetelne i obiektywne opinie o firmie są źródłem informacji dla osób, które poszukują pracy. To forum jest temu poświęcone, więc wasze wypowiedzi na temat firmy są bardzo ważne i przydatne. Mógłbyś dodać więcej szczegółów na temat zatrudnienia? Czy do wynagrodzenia dodawane są bonusy w postaci premii, szkoleń podnoszących kwalifikacje lub premie? Jak określiłbyś atmosferę w pracy i swoje relacje ze współpracownikami? Jesteś z nich zadowolony?

Administrator

Czy ktoś z pracowników chciałby napisać na forum o Can-Pack w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

pracownik
@Administrator 27.06.2018 09:07

wszystko co jest napisane na forum temat tego co sie dzieje w CP jest prawdą.więc wystarczy tylko sobie poczytac

Pracownik linia 3

Cp Brzesko to BANKRUT ---- bo kierownictwo za dużo zarabia bez wykształcenia więc sprawdzić im papiery

Brzesko

W brzesku niechca mlodzi w canpaku fpn pracowac bo lipa

Nowy
@Brzesko 06.05.2018 06:29

3800 na rękę i lipa?? Coś mi tu mie pasi.

hahaha

najlepiej maja operatorzy bo maja wszystko w (usunięte przez administratora) i niewiele mniej niz smieszni nastawiacze

Bartosz

Znajdą się tu osoby, które w rzetelny i szczegółowy sposób wypowiedzą się na temat pracy w Can-Pack? Zależy nam na waszych opiniach. Jakie dobre i złe strony zauważacie? Może macie informacje na temat obecnie prowadzonych rekrutacji?

Pracownik Cp
@Bartosz 14.05.2018 17:00

Zależy nam??? Komu nam????

Kulfon
@Bartosz 14.05.2018 17:00

Generalnie rekrutacje prowadzone są na parę sposobów 1)Rekrutacja dla już zatrudnionych na poziomie strasznie -"Jeśli Ci coś nie pasuje to się zwolnij ,za bramą stoi 45 tysięcy ludzi na twoje miejsce. 2)Rekrutacja dla nie zatrudnionych ale po znajomości -Podania po znajomości w kupkę idą wyżej ,przez przypadek pani z sekretariatu dzwoni do takiej osoby i nagle bum,odrazu trafiasz w miare proste miejsce a po pół roku jesteś w CP-nie w agencji. 3)Rekrutacja dla nie zatrudnionych no i bez znajomości -jest sporo szansa że się dostaniesz (nie że należysz do tej grupy czy coś),bo generalnie na tym ten zakłąd się opiera i odrazu dostaniesz po (usunięte przez administratora) Uwaga plusy zakładu Dobra mam wrażenie że wymieniłem już te wszystkie. A co do minusów to tutaj totalnie można napisać trylogie dłuższą od Władcy Pierścieni.Idź sam -dostaniesz depresji.Wyślij znajomego?To nie będziesz go miał.

Brzesko

w brzesku mam 4100 i musze robic wszystko a operator ma 3800 i ma w (usunięte przez administratora) i chyba zrezygnuje i wole byc operatorem bo maja lepiej

Jony
@Brzesko 14.05.2018 01:29

Na rękę

NadziejaUmieraOstatnia
@Brzesko 14.05.2018 01:29

operator w Dębicy ma pewnie 2100 -Ną ręke i większości też potrafi robić wszystko.Jeśli mówisz prawdę to smutne i niesprawiedliwe...

Adi

Przyjmują obecnie na sezon?

OBSERWATOR
@Adi 05.05.2018 19:16

Orientujesz się jaka jest stawka obecnie ?,najprawdopodobniej pensja jest miesięczna ,nie godzinowa,ale być może jest jakaś liczba godzin.

Adi
@OBSERWATOR 05.05.2018 21:25

Stawka jest raczej godzinowa ale nie posiadam tamten temat żadnych innych informacji

Do Pana Dyrekrora

Nadeszla era nowego dyrektora , wiec zapewne nadszedl,badz nadchodzi czas na zaprowadzenie jakiś sensownych zmian personalnych. Ktos musi solidnie posprzątać bałagan, który zostawił poprzedni dyrektor. Zwolnić część personelu, który nie wiem z jakich względów( bo ani to inteligentne ani piekne) z produkcji znalazł się nagle w biurach? Zwrócić uwagę i interweniować wobec zachowań , które noszą znamiona mobbingu. Zlikwidować system 4 brygadowy ( poprzedni był od wiele efektywniejszy).

Dariusz
@Do Pana Dyrekrora 01.05.2018 12:18

Dziękuje za informację ale nie skorzystam!

Student

Masz racje dyrektorze wywalić polowe sekretariatu i dziw....ę która powinna już dawno pod latarnią stać a a nie zajmować miejsce w biurze

Brzesko

Cpfpn marna firma juz nikt tam niechce z mlodych przychodzic

:)

I jak to zwykle bywa od jutra rusza zakładowa majówka Góra wolne lub na telefon a dół niech zarabia na nich

Brzesko

W brzesku wyplaty MARNE niedlugo beda pracownicy zebrac na chodniku bo nie mozna wyzyc za te grosze to tylko ze wsi sa zadowoleni bo nic sie nie upominaja wiesniaki

Wiesniak
@Brzesko 23.04.2018 23:15

wyscie? znowu w pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Franek

Musisz pamiętać, że opinie noszące znamiona pomówienia lub w inny sposób naruszające prawo (np. poprzez ujawnianie danych osobowych, w tym personaliów czy numerów telefonów) będą przez nas archiwizowane (zob. pytanie 10). Ponadto pracodawca może sam wystąpić przeciwko Tobie na drogę sądową, a w takim wypadku będziemy zmuszeni przekazać Twój numer IP organom ścigania (zob. pytanie 7). Pytam gdzie jest administrator???? Usuwacie pierdoły a coś co łamie regulamin jest pozostawiane!!!!!

Nie frajer

oj ludzie ludzie, a na księżycu saturna mieszkają różowe słonie. Podobno, ktoś je widział 100 lat temu, ale dowodów szuka NASA do dzisiaj. Co Wy tu w ogóle wypisujecie.. Zastanówcie się jakie są konsekwencje takich osądzeń i pamiętajcie, że karma powraca..

Ktos
@Nie frajer 22.02.2018 21:52

Osoba, która zajmuje w miarę reprezentatywne stanowisko powinna miec choć w minimalnym stopniu przyzwoity system wartosci!!!Niestety tak to jest w życiu, że ktoś próbuje się dowartosciowac czyimś kosztem i wtraca się miedzy wodkę a zakąskę. Tak się sklada, ze znam osoby które Zostaly przez nia skrzywdzone. Jeśli chodzi o dowody to one istnieją i dotrą w odpowiednie ręce, dotyczy to zarowno sfery zawodowej jak i prywatnej!!!Także karma powróci wcześniej niż się spodziewasz!!!

Xero
@Ktos 05.03.2018 15:57

Oj dlaczego mnie to nie dziwi! Pracuje tu taka ostatnio bardzo slawna. Nawet widziałem jej zdjęcie rozbieranie na jednym z wielu portali +18 dodam że mężatka! Oj musisz być niewyzyta kobieto!! I to Pani na stanowisku uhhhhh

Darek
@Ktos 05.03.2018 15:57

To tu dalej nic się nie zmieniło romanse na topie hahahaha

Daru
@Xero 14.03.2018 06:04

Jak dziewczyna jest żonata i siedzi w tym sekretariacie to niech się nie bawi z "owadem" oraz "ptakiem"....Ciekawe co na to ich żony....Zresztą nie wiadomo z kim jeszcze...

Magazyn
@Xero 14.03.2018 06:04

A czego nikt nie reaguje na to co się dzieje na magazynie,nie dość że ich jest tam dużo, to jeszcze od paru lat jedna pani cały czas pijana jest w pracy...Taka to wizytówka firmy....Jeden wielki bałagan,bo cenzura obowiązuje..

Do daro
@Daru 20.03.2018 08:50

Jak się ma naturę k.....y to nic tego nie zmieni i nie pomoże jej małżeństwo którego z resztą nie potrafi uszanować.wspolczuje zonom!!!!

Nick
@Daru 20.03.2018 08:50

Z ptakiem to słyszałem ale z owadem?

anty latawiec
@Daru 20.03.2018 08:50

Zatrudnili taka latawice co jej swój mąż nie wystarczy to chyta się innych. Robota niech się zajmie !!!! Wiem że ma opinię złą!już nie jednego się tak złapała! Żony to chyba nic nie wiedzą bo ta wywloka nie chodzi jeszcze z obitym pyskiem!!!!!

Zdziwiona
@Xero 14.03.2018 06:04

Która to ? Na stanowisku ? Nie możliwe !

Zdziwiona
@Xero 14.03.2018 06:04

To było pytanie do xero z 5 marca

Xero
@Zdziwiona 21.03.2018 23:20

Niestety nie mogę ujawnić danych, ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz! Aż wstyd że takie osoby zatrudnia ta firma

Zdziwiona
@Xero 22.03.2018 11:07

Jestem zaskoczona no bo na stanowiskach u nas kobiet nie dużo

Nie zdziwiona
@Zdziwiona 22.03.2018 19:14

Tak, nie dużo kobiet ????dobre. Faktycznie mało: 4 sekretarki, 2 szefowe Kj, 3 laski w magazynie. I pewnie na tym się nie skończy.

Nick
@Nie zdziwiona 23.03.2018 12:00

Wywalić polowe po co w tym sekretariacie tyle bab, co że tyle pracy mają? Niesadze, widząc zwłaszcza jedna co ma czas na wszystko. Najmłodsza stażem wywalić z sekretariatu nie trzeba nam tu takich!

Olo
@Nie zdziwiona 23.03.2018 12:00

Może nowy dyrektor zaprowadzi jakieś zmiany personalne.

gk
@Nick 23.03.2018 12:29

Dawnej jak sekretariat był po drugiej stronie gdzie obecny, to były 2 i dawały radę ogarnąć wszystko, a jeszcze dużo wcześniej była jedna i też dawała rade.Nawet jak idziesz coś załatwić do sekretariatu to nie mają czasu, takie przepracowane....żenada,zrobić czystki bo na co takie haremy tworzyć..

Nick
@gk 26.03.2018 08:47

Miejmy nadzieję że nowy dyrektor zredukuje te haremy. Musi posprzątać ten bałagan który zostawił poprzedni. Przede wszystkim powinien tak jak mówisz zrobić czystkę w sekretariacie bo tam zwłaszcza jedna osoba nie powinna pracować że względu na to jak się prowadzi

Nostalgia
@Nick 26.03.2018 12:34

Nie było to jak za przedostatniego dyrektora (jakies 12 lat temu). Pamiętacie kto nim był? Dla ułatwienia ( Zenek był tylko jego podwładnym!)

pytajnik
@Nostalgia 26.03.2018 13:04

Myślisz o tym co narobił z Zenkiem największego bałaganu w Dębicy?

When Am I Going To Die
@Daru 20.03.2018 08:50

owad i ptak to mniemam nazwiska a i domyslam sie o kogo chodzi,dobrze ze spierdolilem z tego bajlzlu zanim przypierdolil w gore lodowa ;]Co sie stalo z dyrkiem kto jest kierownikiem ?Pozdrawiam normalnych pracownikow ;]

1755
@Daru 20.03.2018 08:50

Dobrze mówisz nie wiadomo jeszcze z kim! Co za baba! Przecież pracują tu kobiety o wiele ładniejsze a taka paskuda robi furorę haha

Kokojambo
@anty latawiec 21.03.2018 12:27

Która to ?

anty latawiec
@Kokojambo 09.04.2018 02:49

Nie z produkcji!

Rob
@Nick 20.03.2018 17:48

Ja często widuje "owada" z żoną to wiecznie za rączkę, zakochani . A pozatym z tego co wiem będą mieli 3 dziecko ... A co do" ptaka "to panią E podobno miał w posiadaniu!!!!

ktos
@Rob 11.04.2018 06:53

Ptak to żadnej nie przepuści, szkoda tylko żon, bo myślą ze wszystko jest w porządku a oni sobie"skacza". No chyba że są takie naiwne i ukrywają, że o niczym nie wiedzą, bo w końcu są rodziną i są dzieci, bo i tak to może być..

Zaxa
@ktos 12.04.2018 08:44

No a jak nazwać kobietę która nie ma godności wpiepsza się w czyjąś rodzinę? To co ona mózgu nie ma? Czy chce się sprawdzić że jeszcze ja stać na odbicie komuś męża ? Zalosne

Ja
@Zaxa 12.04.2018 10:44

O czym wy mowicie przeciez taka osoba nie posiada zandych zasad moralnych myslicie ze bwdzie sie dziecmi przejmowac?Ja bym takiej piekło na ziemi urządzila!!!

Buuchacz
@Ja 12.04.2018 14:02

Ludzie dajcie żyć. Co was obchodzi kto z kim gdzie i jak. To nie portal plotkarski. Co wam do tego co kto robi po pracy.

12
@Buuchacz 17.04.2018 11:44

Niektorzy potrafią tylko bojkami się zajmować więc znaleźli odpowiednie miejsce, bo duzo osob to czyta. A swoją drogą to czasem dobrze poczytać na dany temat i dowiedzieć się o sobie jakiś sensacji hahaha to co w pracy nie można się do nikogo odzywać lub rozmawiać bo odrazu romanse? Żałosne jest to co piszecie

Buuchacz
@12 17.04.2018 12:14

Dzięki że się ze mną zgadzasz.

12
@Buuchacz 17.04.2018 12:24

Nie ma za co! ale co prawda to prawda że niektóre kobiety w tutejszej pracy się wogole nie szanują i biegają za żonatymi!

ZywyTrup
@12 17.04.2018 12:14

Chyba musze wrocic i was zjebac.Znalezli co i kiedy prosze ja Pani -Pana?Dyktakura tego zakladu zniszczyla tu wielu fajnych ludzi a ty..a Ty.. zaczynasz mi pie233dollic o... czego wy sie ludzie boicie ? Ptak i Owad to nazwiska-głowy kurła w góry i piszcie-piszcie

Olo
@ZywyTrup 18.04.2018 02:28

Weź się człowieku ogarnij bo pierdl345 jak podłączony. Dziwić się że w tym zakładzie idioci pracuja

?
@ZywyTrup 18.04.2018 02:28

Czyli co mamy nspierd....ac na owada i ptaka właśnie widać ta dyktaturę. A prywatnie pewnie jesteś ich kolega! Jesteś zanujacy

ZywyTrup
@ZywyTrup 18.04.2018 02:28

A co ja napisał(am/em),Czy tak ciężko cięzko stwierdzić ze (kurła kiedyś i tak może było) ale że macie jaja zeby sie podnieśc?Jestem zenujacy : ) Gdzie ja napisalem że musicie na kogos "napiedalac" to jest zenujace ze juz zaczeliscie : ) Ale jak nie potraficie wyjsc z cienia i nazywac np ptaka Orlem czy owada hmm no powiedzmy pszczola ;] to co ja mam kurła wiecej dodac?

?
@ZywyTrup 19.04.2018 02:21

Przepraszam moze zle Cię zrozumiałem, bo troche haotycznie to napisales. Jest coś takiego jak ochrona danych osobowych a za ujawnienie nazwisk jest paragraf. I teraz zastanawiam się czy używanie innych nazw takich żeby zorientować się i jakie nazwisko chodzi też nie jest karalne. Ale nasz racje jest to żenujące że o takich sprawach się tu pisze.

?

Skoro już jesteśmy przy nazwiskach to co z resztą załogi? np z linii pan D.M?? Pod jaki rząd bardz gatunek jego podepniesz? A panie lekkich obyczajów które rozbijają rodziny ?

5555
@? 21.04.2018 08:35

Ten gość już na legalu sobie używa Panią K. S

?

Zamarles panie D? Skoro nic nie odpisujesz wszystko wskazuje za to, że mówiąc i innych a wręcz wymieniając ich nazwiska ( to nadal podchodzi pod paragraf)próbujesz odwrócić uwagę od siebie i tego co wyprswissz z tą dz....ą. wstydu nie macie ? Człowieku masz rodzinę a tak jej nie szanuhesz tylko z taką szm.....ą się szlajasz!!!!

Makumba
@? 24.04.2018 07:11

Ooo w końcu ktoś powiedział prawdę!! Popieram !! Wstyd i hanba

Bartosz

Macie jakieś nowe informacje na temat pracy w Can-Pack? Jak przedstawia się wysokość wynagrodzenia? Czy można otrzymać premię uznaniową? jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca? @Pelenobaw, jeśli byłeś lub jesteś pracownikiem firmy, napisz proszę coś o swoich doświadczeniach. Jak długo byłeś/jesteś zatrudniony? Czy stanowisko spełnia Twoje oczekiwania? Masz możliwość awansu?

Czadoman

A farbowana to dalej tańczy jak szalona?

Pelenobaw
@Czadoman 14.04.2018 21:11

A farbowana to inaczej bojcora "A" ?

Czadoman
@Pelenobaw 18.04.2018 22:33

Nie o inna jaskrawie farbowana chodzi

Pelenobaw
@Czadoman 19.04.2018 09:00

To ta które straciła prawojazdy za "szybkość" ?

Zostaw opinię o Can-Pack - Dębica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack