Can-Pack

Dębica

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 163 ocen.

Can-Pack
4163

Opinie o Can-Pack

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack

Brzesko

W brzesku niechca mlodzi w canpaku fpn pracowac bo lipa

Nowy
@Brzesko 06.05.2018 06:29

3800 na rękę i lipa?? Coś mi tu mie pasi.

Pracowita

Wstyd mi za niektóre kobiety pracujące w tym zakładzie zważając na fakt, że poprostu się nie szanują i nie mają zwykłej ludzkiej przyzwoitości ani godności. Nie wstyd wam? Chyba trzeba zwrócić się do dyrekcji na piśmie z wykazem nazwisk kobiet, które zamiast zajmować się swoimi obowiązkami zajmują się czyimś zupełnie innym.

Franek
@TODobryDzienAbyUmrzec 19.05.2018 20:22

Co to z tym podtapianiem wyskoczyłeś? I to podkreśliłeś dwa razy! Czyżby trauma z dziciństwa? Czyżby biedaku twa kochająca mamusia krzywdziła Cię też w taki sposób? Ehhh, teraz to mi się Ciebie zrobiło żal. Muaaa

hahaha

najlepiej maja operatorzy bo maja wszystko w (usunięte przez administratora) i niewiele mniej niz smieszni nastawiacze

Bartosz

Znajdą się tu osoby, które w rzetelny i szczegółowy sposób wypowiedzą się na temat pracy w Can-Pack? Zależy nam na waszych opiniach. Jakie dobre i złe strony zauważacie? Może macie informacje na temat obecnie prowadzonych rekrutacji?

Kulfon
@Bartosz 14.05.2018 17:00

Generalnie rekrutacje prowadzone są na parę sposobów 1)Rekrutacja dla już zatrudnionych na poziomie strasznie -"Jeśli Ci coś nie pasuje to się zwolnij ,za bramą stoi 45 tysięcy ludzi na twoje miejsce. 2)Rekrutacja dla nie zatrudnionych ale po znajomości -Podania po znajomości w kupkę idą wyżej ,przez przypadek pani z sekretariatu dzwoni do takiej osoby i nagle bum,odrazu trafiasz w miare proste miejsce a po pół roku jesteś w CP-nie w agencji. 3)Rekrutacja dla nie zatrudnionych no i bez znajomości -jest sporo szansa że się dostaniesz (nie że należysz do tej grupy czy coś),bo generalnie na tym ten zakłąd się opiera i odrazu dostaniesz po (usunięte przez administratora) Uwaga plusy zakładu Dobra mam wrażenie że wymieniłem już te wszystkie. A co do minusów to tutaj totalnie można napisać trylogie dłuższą od Władcy Pierścieni.Idź sam -dostaniesz depresji.Wyślij znajomego?To nie będziesz go miał.

Brzesko

w brzesku mam 4100 i musze robic wszystko a operator ma 3800 i ma w (usunięte przez administratora) i chyba zrezygnuje i wole byc operatorem bo maja lepiej

NadziejaUmieraOstatnia
@Brzesko 14.05.2018 01:29

operator w Dębicy ma pewnie 2100 -Ną ręke i większości też potrafi robić wszystko.Jeśli mówisz prawdę to smutne i niesprawiedliwe...

Adi

Przyjmują obecnie na sezon?

Adi
@OBSERWATOR 05.05.2018 21:25

Stawka jest raczej godzinowa ale nie posiadam tamten temat żadnych innych informacji

Do Pana Dyrekrora

Nadeszla era nowego dyrektora , wiec zapewne nadszedl,badz nadchodzi czas na zaprowadzenie jakiś sensownych zmian personalnych. Ktos musi solidnie posprzątać bałagan, który zostawił poprzedni dyrektor. Zwolnić część personelu, który nie wiem z jakich względów( bo ani to inteligentne ani piekne) z produkcji znalazł się nagle w biurach? Zwrócić uwagę i interweniować wobec zachowań , które noszą znamiona mobbingu. Zlikwidować system 4 brygadowy ( poprzedni był od wiele efektywniejszy).

Dariusz
@Do Pana Dyrekrora 01.05.2018 12:18

Dziękuje za informację ale nie skorzystam!

Student

Masz racje dyrektorze wywalić polowe sekretariatu i dziw....ę która powinna już dawno pod latarnią stać a a nie zajmować miejsce w biurze

Brzesko

Cpfpn marna firma juz nikt tam niechce z mlodych przychodzic

:)

I jak to zwykle bywa od jutra rusza zakładowa majówka Góra wolne lub na telefon a dół niech zarabia na nich

Brzesko

W brzesku wyplaty MARNE niedlugo beda pracownicy zebrac na chodniku bo nie mozna wyzyc za te grosze to tylko ze wsi sa zadowoleni bo nic sie nie upominaja wiesniaki

Wiesniak
@Brzesko 23.04.2018 23:15

wyscie? znowu w pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Makumba
@? 24.04.2018 07:11

Ooo w końcu ktoś powiedział prawdę!! Popieram !! Wstyd i hanba

Bartosz

Macie jakieś nowe informacje na temat pracy w Can-Pack? Jak przedstawia się wysokość wynagrodzenia? Czy można otrzymać premię uznaniową? jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca? @Pelenobaw, jeśli byłeś lub jesteś pracownikiem firmy, napisz proszę coś o swoich doświadczeniach. Jak długo byłeś/jesteś zatrudniony? Czy stanowisko spełnia Twoje oczekiwania? Masz możliwość awansu?

Czadoman

A farbowana to dalej tańczy jak szalona?

Pelenobaw
@Czadoman 19.04.2018 09:00

To ta które straciła prawojazdy za "szybkość" ?

Brzesko

Zrobic czystke w cp brzesko biura bo tumany zostaja kierownikami !!!!!!!! wypowiedziec sie nie potrafią nieluki matoły

Jozek
@Brzesko 18.04.2018 00:00

A w Dębicy niby jest inaczej ? Też same matoly

AntyAaa

A ja napisze odnośnie bojcor a w zasadzie jednej bojcory Pani A. Jak są wywiadu. Która zawsze wszystkich wszędzie widuje, wywęszy każdy romans, każda aferę i zawsze jest dobrze w jej mniemaniu poinformowana. Weź się kobieto zajmij swoją pracą albo ja zmień na detektywa. Tylko wtedy twój Stary nie czuł by się bezpieczny a moze jego tez bys zobaczyła w dwuznacznej sytuacji? I co wtedy ?

Obronca
@AntyAaa 06.04.2018 13:14

Co się czepiasz. "A" dobrze wykonuje swoją odpowiedzialną pracę. A że ma inne talenty ..... to i zawsze była doceniana....

Dyrektor

Jak się nazywa nowy dyrektor ?

Popo

Lol

Domino

Jaka zmianowość obowiązuje w magazynie a jaka na produkcji? 3 zmiany, 2 zmiany czy system trzyzmianowy czterobrygadowy?

CP
@Domino 28.02.2018 12:02

magazyn 2 zmiany, produkcja 3 zmiany

Nowy

Czy warto zatrudnić się u was? Ile płacą? Jest możliwość awansu?

Stary
@Nowy 25.02.2018 18:49

to zależy jaka praca cię interesuje??

Brzesko

Z kontroli goska ktora ciagle smarka a puszcza sie latawica rozklada nogi dziwka

Nowy

Czy to prawda że ciągle poszukujecie ludzi do pracy? Jakie tam są warunki ?

Fpn brzesko

goska z dawnej kontroli puszcza sie latawica kazdy to wie

Ciekawy
@Fpn brzesko 12.02.2018 11:50

Proszę bliżej z kontroli czy laboratorium

Brzeszczot

W Brzesku na FIP ie juz mierzą czas ile jesteśmy w WC .Jest firma wewnętrzna i ma za zadanie ocenić czy nie jest nas za dużo . A kiedy wejdziecie do biur i policzycie te kawy te papierosy te konwersacje nie na temat. Kiedy?????

zainteresowany

Jesem zainteresowany pracą na magazynie, jest przez agencje czy CP?

były pracownik
@zainteresowany 04.02.2018 21:38

czy produkcja czy magazyn, wszystko przez agencję

Brzesko

W Brzesku cp fpn zlapali pedofila i robi na linii ROBOL na bodymekerach linia 2 i zeby poszedl siedziec

Rekrut

6 wakatów na drukarkę do Brzeska ???? To jak tam wygląda teraz litografia???

Brzesko

goska z dawnej kontroli w brzesku sie puszcza bo osobiscie widzialem

Franek
@Info 23.01.2018 21:26

Proszę administratorów o usunięcie tego posta. Gdyż to jest forum Dębickie nie Brzeskie. Powyższy wpis nic nie wnosi do sprawy, jedynie sieje oszczerstwa.

Irek

Czy firma potrzebuje pracowników?

pracownik
@Irek 16.01.2018 13:26

Na pewno , co roku na przełomie lutego i marca są przyjęcia

Janek

Dzień dobry, Interesuje mnie praca na magazynie w Dębicy. Jak wygląda zatrudnienie ?

ona
@Janek 10.01.2018 12:29

Kolego z tego co się orientuję to na magazyn nie ma przyjęć w tej chwili

Zostaw opinię o Can-Pack - Dębica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack