Can-Pack

Dębica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 89 ocen.

Opinie o Can-Pack

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack

Ala

Ewelina Kosińska z sekretariatu puszcza się i rozbija rodziny

Franek
@Ala 20.02.2018 08:31

Musisz pamiętać, że opinie noszące znamiona pomówienia lub w inny sposób naruszające prawo (np. poprzez ujawnianie danych osobowych, w tym personaliów czy numerów telefonów) będą przez nas archiwizowane (zob. pytanie 10). Ponadto pracodawca może sam wystąpić przeciwko Tobie na drogę sądową, a w takim wypadku będziemy zmuszeni przekazać Twój numer IP organom ścigania (zob. pytanie 7). Pytam gdzie jest administrator???? Usuwacie pierdoły a coś co łamie regulamin jest pozostawiane!!!!!

Fpn brzesko

goska z dawnej kontroli puszcza sie latawica kazdy to wie

Ciekawy
@Fpn brzesko 12.02.2018 11:50

Proszę bliżej z kontroli czy laboratorium

Brzeszczot

W Brzesku na FIP ie juz mierzą czas ile jesteśmy w WC .Jest firma wewnętrzna i ma za zadanie ocenić czy nie jest nas za dużo . A kiedy wejdziecie do biur i policzycie te kawy te papierosy te konwersacje nie na temat. Kiedy?????

zainteresowany

Jesem zainteresowany pracą na magazynie, jest przez agencje czy CP?

były pracownik
@zainteresowany 04.02.2018 21:38

czy produkcja czy magazyn, wszystko przez agencję

Brzesko

W Brzesku cp fpn zlapali pedofila i robi na linii ROBOL na bodymekerach linia 2 i zeby poszedl siedziec

Rekrut

6 wakatów na drukarkę do Brzeska ???? To jak tam wygląda teraz litografia???

Brzesko

goska z dawnej kontroli w brzesku sie puszcza bo osobiscie widzialem

Franek
@Brzesko 20.01.2018 00:09

Proszę administratorów o usunięcie tego posta. Gdyż to jest forum Dębickie nie Brzeskie. Powyższy wpis nic nie wnosi do sprawy, jedynie sieje oszczerstwa.

Franek
@Info 23.01.2018 21:26

Proszę administratorów o usunięcie tego posta. Gdyż to jest forum Dębickie nie Brzeskie. Powyższy wpis nic nie wnosi do sprawy, jedynie sieje oszczerstwa.

Irek

Czy firma potrzebuje pracowników?

pracownik
@Irek 16.01.2018 13:26

Na pewno , co roku na przełomie lutego i marca są przyjęcia

Janek

Dzień dobry, Interesuje mnie praca na magazynie w Dębicy. Jak wygląda zatrudnienie ?

ona
@Janek 10.01.2018 12:29

Kolego z tego co się orientuję to na magazyn nie ma przyjęć w tej chwili

pracownik

Zlikwidować harem w sekretariacie, zrobić przeludnienie w kj, oraz zająć się mistrzami którzy źle traktują pracowników.Zlikwidować układy, zmienić cała kadrę zarządzająca i może by coś z tego zakładu było

odpowiadacz
@pytacz 08.11.2017 18:17

Pewnie za to co w z Rumuni..

Podpowiadacz
@odpowiadacz 30.11.2017 17:36

Na delegacji się nie liczy ;)

Domino

Czy mógłby mi ktoś podać e-mail do oddziału w Dębicy? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć. Pisałem również do ich siedziby w Krakowie ale bez odzewu. Może być tutaj lub na glodek333@gmail.com

Domino

Jaka zmianowość obowiązuje na produkcji i w magazynie? 3 zmiany czy system czterobrygadowy?

ona
@Domino 22.11.2017 13:43

produkcja 3 zmiany, magazyn 2 zmiany

Domino
@ona 25.11.2017 23:32

Ok dzięki ;)

taki tam

Co to za forum które usuwa prawdziwe wpisy zawierające dokładny opis zasad panujących na zakładzie . To po co to pisać jak prawda zostaje kasowana. PORAŻKA

funfel

Żyjecie tam w tej Dębicy? Produkujecie coś ?

Franek
@funfel 09.09.2017 15:30

Żyjemy, produkujemy i mamy się się bardzo dobrze. Mam nadzieję, że w 100% zaspokoiłem Twoją ciekawość.

Jegomość

Coś nowego w CP?

Franek
@Jegomość 09.08.2017 09:47

A, co masz chorobowe, że się pytasz?

karol

Ile daja na kierownicze stanowisko?

xxx operator nl

Ostrzegamzainteresowanych pracą w zakładzie w Holandii, przy rekrutacji domagajcie się kwot netto, (dużo potrąceń o których nikt nie informuje, Polacy są traktowani jak tania sila robocza, stawki Holendrów na tych samych stanowiskach z tym samym doświadczeniem o 300 eu wyższe

Aaa
@xxx operator nl 16.03.2017 17:16

Holendrzy z doświadczeniem z kuchni

ona

Wie ktoś może kiedy w końcu wypłacą premię???

ona
@Kiero 04.03.2017 07:19

Nie wiem kim jesteś,nie wiem do czego bijesz z tymi cukierkami,po prostu zadałam pytanie,ale że już znam odpowiedź na nie to@Kiro nie wysilaj się i nie pisz już nic na tym forum.

Kiero

Tak ,mozna podciagnac moja wypowiedz pod sarkazm, choc w moim zamysle miala to buc ironia czyli zawoalowana drwina,szyderstwo lub zlosliwosc ukryta pod pozorna aprobata.

były pracownik

Mnie po 10 latach zwolnili, bo kogos trzeba bylo.. co moge powiedziec o tej firmie,mistrzowie sa dobrzy tylko jak trzeba zostac albo przyjsc na wolnym, ogolnie tylko dwoch jest ludzkich, a o pozostalych dwoch to lepiej sie nie wypowiadac, bo same negatywy, same pociotki tam pracuja i oni maja dobrze, reszta traktowana jak tani sila robocza,w sekretariacie jest tworzony harem(na chcwile obecna podobno jest ich tam 4-5? smieszne), zreszta nic tam nie robia, a zeby cos zalatwic to szkoda gadac,zatrudnienie przez agencje pracy, wolny weekend raz na 4 miesiace..

Mulag

Witam Wszystkich Canpakowców. Tak jak wyżej jeden z przedmówców pisał, że pracuje 10 lat i myśli o odejściu, Ja akurat pracowałem kilka miechów ale mnie zwolnili bo redukcja była a kogoś trzeba było zwolnić . Uważam że jeśli chcą wykwalifikowanych pracowników to muszą dać szanse utrzymanie bo inaczej będą mieć tanią siłę roboczą niewykwalifikowaną która sama odejdzie lub oni sami ją zwolnią. Nie wspominam dobrze tego okresu a był to 2014 roczek wtedy, dali mnie do gościa co nie wiele chciał uczyć ale i ja będąc obiektywny miał problem z opanowaniem takiej maszyny, może jak by faktycznie zakład chciał mieć pracownika i dał czas na spokojną naukę mieli by później wykwalifikowanego pracownika który może potrzebuje więcej czasu ale jak się nauczy to z pewnością nie odejdzie jak już oponował po trudach taką maszyna, bo ja z pewnością by już chciał zostać . Teraz jest okres pracowników i rąk do pracy potrzeba, znalazłem po klika a dokładnie 5 miesiącach bez pracy , nową prace w której dostałem dużo czasu na naukę na maszynach , na początku jako pomocnik a później już sam robiłem. Jako pomocnik 3 miechy za stałym pracownikiem a później już sam. Dziś już sam na 4 maszynkach jadę z koksem. Nawet jak był okres zastoju pracowników nikt nie zwalniał i nie dawał bez płatnych urlopów a później znów ruszyło, to jest podejście utrzymanie pracownika. Życzę jak najlepiej pracującym tam pracownikom których znam, może góra niech zmieni podejście do pracowników.

Tojaduren

Ty ciągle nie rozumiesz sensu zdań.Stąd to twoje "ponoć". Napisałeś(aś :))) że ja "Tobie nie ma sensu niczego udowadniać. "Tacy ludzie jak Ty mierzą wszystkich swoją miarą." a nazywasz mnie prostacko głupcem bez podania powodu ?jesteś ignorantem :) Troszkę ci żal za co ?Tak się przejąłem że ... to jedynie wskazuje jaką Ty jesteś osobą :)A ludzie to zobaczą...

Franek
@Tojaduren 26.12.2016 18:34

Nazwałem Cię "Durniem" i jak widzę Ci się to spodobało, bo dałeś sobie nawet taki nick. Happy New Year.

TojaDureń;]

po 1 My jako ludzie Wy jako pracownicy firmy po 2 Ja tylko wyraziłem subiektywną opinie i nikogo nie obraziłem-ty zrobiłeś/zrobiłaś to dwukrotnie .Nie miałem intencji cię rozgniewać ale jak widać coś poszło nie tak ;] po 3 "Cóż, alko ktoś się urodził inteligentny, albo nie" udowodnij że mówisz o sobie :) po 4 wiatrak może się spierniczyć po 5 Życzę wszystkim spokojnych i wesołych świąt :)

Franek
@TojaDureń;] 23.12.2016 00:06

Po 1 Co Wy jako ludzie, którzy "ponoć" nie pracowali w CP macie do Nas jako pracowników? Po 2 Co to w ogóle miło być? To jest bezsensowny i nic niewnoszący wpis - zwykły spam! Co do intencji - czujesz się urażony? Cóż! Może i dobrze, bo to oznaka tego, że nie jesteś aż tak wielkim durniem jak myślałem, ale musisz jeszcze dużo tych książek przeczytać ;) Wiesz, troszkę mi Ciebie żal, więc przepraszam, że poczułeś się urażony. Po 3 Tobie nie ma sensu niczego udowadniać. Tacy ludzie jak Ty mierzą wszystkich swoją miarą. Po 4 Bardzo prostackie stwierdzenie, ale chociaż prawdopodobne- brawo! To pewnie z książki o Przygodach Don Kichota :) Po 5. Także życzę wszystkim obecnym i byłym pracownikom Can-Pack w Dębicy, Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.

ALe mam z was beke

Przepraszam źle napisałem-oni myślą że jesteście durniami.Ebook z książkami ?czyli co Cp myśli że My nie potrafimy myślec?Przeczytałem więcej książek niż CP potrafiło by sobie to wyobrazić :)

FranekBeczka
@Franek 22.12.2016 18:11

Beka to jest tylko i wyłącznie z Ciebie skoro nie potrafisz zrozumieć sensu zdania :) A poza tym ja nie pracuję w tym chlewie :)

Franek
@FranekBeczka 22.12.2016 20:23

Sam sobie teraz zaprzeczasz, pisząc w poprzednim poście "My". Dureń z Ciebie i tyle.

ALe mam z was beke

Robol przestań tak pisac bo mi smutno-jedna osoba na 10 lat dostaje ebooka -robią z was durni ,wole normalne książki czytac niż dostać pseudo tableta z paroma ksiązkami :d

robol

Ludzie jaka nagroda za ten rok taka praca w przyszlym roku

CzłowiekPogryzłPsa

Mam pytanie kiedy będa puszki z cukierkami ?, dzięki nim w tamtym roku udało mi się przetrwac wigilie i sylwestra.

Były pracownik

Nie zarobicie wiecej bo dyrektor musi utrzymać z tej kasy 3 sekretarki u których i tak ciężko było coś załatwić i kilka lasek w magazynie do których codzinnie biegał. Czasem na 1 zmianie było na liniach mniej ludzi niż wszystkich innych co się kręcili dookoła niewiadomo po co.

anonim

(usunięte przez administratora)

ona
@Ignavia corpus hebetat, labor firmat 01.12.2016 12:54

jakby kierownikowi Kamilowi zależało na ludziach to by dał im podwyżkę i nikt by nie odszedł,a że mu szkoda to jest jak jest,a wkrótce będzie jeszcze więcej takich co odejdą z Can-Packu...

starszy pracownik
@ona 04.12.2016 13:46

jesli chodzi o zwolnienia to dopiero poczatek a znajac nasza dyrekcje to sie nie ogarna i ludziom nie dadza wiecej zarobic aby nie mysleli zeby isc gdzie indziej pracowac a wtedy moga miec lipe w lecie bo moze byc tak ze nie bedzie mial kto pracowac i tylko po dwie czy linie beda szly :) ja pracuje 10 lat i zarabiam 2000 tys ale mam juz na oku inna prace o podobnych zarobkach ale na 2 zmiany od pon do piatku takze nie bede sie nawet zastanawial.

swoj

dobra

Były pracownik

Kiedyś gdy jeszcze pracowałem o Januszu bardzo negatywnie wypowiadała się góra. Chodziło o to, że jest pro-ludzki, a ludzi trzeba je...ć. Choć gość jest bardzo nerwowy, a poznałem go jeszcze za czasów FOMETu to uważam, że jest gość na poziomie. Resztę mogę określić jako: SZUJA, NIEUDACZNIK, PRZYDUPAS. Dziś sam, zarządzam ludźmi i wiem, że ta firma (czyt. mistrzowie, kierownik, itp) ma poważne braki w szkoleniach. Pracę trzeba wykonać w terminie, ale można zrobić to w taki sposób aby pracownik miał świadomość i chciał pracować, a nie czuł się osaczony.

Duch
@Były pracownik 19.08.2016 08:18

Może w ramach podpowiedzi napiszesz jakie to szkolenia zrobiłeś, że stałeś się takim super zarządcą?

poltergeist
@Duch 23.08.2016 07:14

przynajmniej nie wchodził pod biurko żeby awansować; ]

pracownik

w Dębicy same rodzinne konfidenty wiem co mówię pracowałem tam w rodzinie siła do podpird..... innych żałosne to ale prawdziwe

ustawiacz

Witam wszystkich dziś po latach przepracowanych i przede wszystkim poza tym zakładem mogę napisać prawdę jak tam było. Pierwsze kroki stawiałem juz w firmie FOMET jako operator maszyn po paru latach zostałem ustawiaczem,ponieważ mój nauczyciel odszedł do innej lepszej pracy. Atmosfera..hm klimat dzis zaczne od ustawiaczy stara gwardia nienawidzi młodej która dla kilku złotychssprzedała swoją godność, mam tu na myśli donosicielstwo,obserwują cie kiedy popełniasz błąd by w odpowiednim momencie poinformować mistrzów. Ustawiacz z gumowania elementów wiaderka, ustawiacze z lini wiaderka mam na myśli klan,i pande jedna klicha konfidentow. Linia areozoli teraz główny człon cpgl tak mi się wydaję. Ale też ciekawe towarzystwo...Pamiętam wielka rewolucję kiedy przyjechali z Brzeska w duecie by reform owa nasz zakład pogrzebowy. ..wszyscy jak do apelu chodzili,bez wyjątków. I pana Zenka Pamiętam kiedy na dzień dobry nie odpowiadał. Pani Alicjo Pani Monika, Was moje Panie tez pamiętam i resztę Pan z biura kiedy pytalyscie co macie dziś robić. Jak zamiatalyscie, pracowały na prasach. Po moim odejściu wszystko się zmieniło miotelki biura nawiedzily. Naprawdę pamiętam wszystko dzień kiedy tam straciłem prace i byłem zły na osobę która to mi załatwiła ale dziś piszę Panie Mistrzu za to ze nie pracuje w CP mam dla Pana bardzo dobry alkohol pyszna 18 letnią whisky,gdyby nie pańska nie chęć do mnie i konfidencja kolegów koleżanek z pracy a przede wszystkim pan nigdy bym nie osiągnął tego co teraz własnej firmy dobrze prosperujacej, nie jedno osobowa działalność czy tynki szpachlowanie i inne wafle panie B. Zapraszam na whiskey a i Pan G. Tez może być ja opłacm wszystko łącznie z transportem. Tu podaje kontaktu Korneliusz2@onet.pl pozdrawiam

NIEUSTAWIACZ
@ustawiacz 13.06.2016 17:44

Nie szalej tak z kasą, bo Ci na ZUS nie starczy..

Były pracownik

Ja napiszę, że pracowałem wiele lat. Jeszcze za lepszych czasów. Do pewnego momentu było ok. Trafiłem na dobrego przełożonego, coś się nauczyłem. Niestety ten zakład nie daje perspektyw dużego rozwoju. Jak nastała nowa władza i zrobiła sobie prywatny harem utwierdziłem się w przekonaniu, że nie zrobię kariery.

ona
@Były pracownik 13.05.2016 16:48

Ja też tam pracowałam, jeszcze za Zenka. Wtedy był chaos nikt nic nie wiedział. Jedno wielkie DZIADOSTWO! Późnej nastały pozytywne zmiany. Przyszła normalność. Był to jednak bardzo krótki kilkumiesięczny okres . Niestety później nastali obecne władze i pozytywne zmiany szybko się skończyły. Zwolniono mnie i nie żałuje. Z tego co słyszę to teraz "prywatny folwark".

Były pracownik

Dużo ludzi pracuje przez agencje, dla tego nawet jako operator na maszynie nie zarabiają, kokosów. Po za tym dość, że czterobrygadówka, to trzeba było przyjść w niedziele co i tak się chodziło w niedziele bo z grafiku wychodziło. Szczególnie mistrz Go... jest jakiś nawiedzony strasznie, czepia się byle czego, ogólnie jakiś dziwny mistrz, jak tu się czegoś nauczysz jak źle trafisz np. maliniak jak na niego trafisz to się wiele nie nauczysz, tylko wąsikami kręci. Raz pijany do roboty przyszedł a szkoda gadać. Jest trochę normalnych ludzi nie powiem, może jak by mistrzowi byli inni nie wiem czy dalej jest jeszcze jeden mistrz to znów gębę drze gdzie tak z tą jadaczką do ludzi, jak to usłyszałem to se myślę gdzie ja jestem jakiś nerwowy czy co to może do lekarza. Oj dobrze że już tu nie pracuje, w sumie dostałem wypowiedzenie bo trzeba było wytypować klika osób do zwolnienia, a mistrz GO... mówił mi że tu się sprawdziłeś a tu nie ale chętnie zapraszam jak by co. Tak więc nie powiem, że sam się zwolniłem, bo tak jak jeden z przedmówców pisał, że dalej by pracował, ale z powodu chorobowego dali mu chorobowe, myślę że i ja jak by dostał więcej czasu bym się wyrobił i bym pracował dalej, ale w sumie powiem że teraz mam lepszą prace dwie zmianki może nie rewelacja jakoś ale jestem za dowolny, a tu może jak by to wszystko inaczej było poukładane też by tak źle nie było. Tak się zaczepić na chwilkę i spier.... tyle mogę powiedzieć

stevy

o wolnym mozna tam zapomnieć urlopu nawet nie daja ciagle bieganie za maszynami itd :) przydupasy a najlepszy przydupas to pan Dariusz P . z wieczka ten to ma immunitet :) chyba od podpierdalania :0 jak dla mnie praca dno pracowalem dlugi czas tam :)

minister

"nie wierze, że jako operator maszyn @ddziubas zarabiasz mniej niż 1800zł błagam, przecież to jest odpowiedzialna praca kto na taka pójdzie za marne grosze? jeśli zagwarantowaliby mi możliwość podwyzki to bym się nie wahał" czyli jak dobrze zrozumiałem stoisz pod urzędem pracy,bo nie jesteś zatrudniony prze can pack i nigdy nie byłes -ale jak wspomniałeś nie wahałbyś się.poza tym nikt tu nie wspomniał o operatorze maszyn- skąd ty takie informacje możesz posiadać?oczywiście wiesz że to jest odpowiedzialna praca chociaż nigdy zakładu na oczy nie widziałeś.no i te twoje ambitne 1800 zł i możliwość podwyżki Druga luta w pysk. gość który przeprowadził się z Warszawy.No nie mam jak tego skomentować. Tresowali was , dołożyli żeby pieprzyć takie głupoty ? Ja sobie kupiłem ferari, telewizor 200 calowy i ten hmm a tak czołg.Wszystko dzięki zarobkom z tej firmy.Więc polecam.

Lolek do Adama

Adam, weź nie pi...ol głupot, tobie chyba cp płaci za pisanie bzdur.

Pain

W tej firmie wystarczy być szwagrem którejś z Moniś i dokładać blache przez pół roku i Can Pack gwarantowany. Zabić ,zniszczyć,zniewolić .Tak się czuje reszta pracowników.

Muras

Tak, to prawda tylko przydupasy mają inaczej, po za tym dobrze że tam już nie pracuje, podejrzewam, że bym dalej tam pracował bo jak się człowiek czegoś nauczy to tak ciężko gdzieś indziej iść, przynajmniej osobie tak mogę powiedzieć, ale tak wyszło, że sami mnie zwolnili, byłem na chorobowym wróciłem to dali mi wypowiedzenie, nie żałuje, zmobilizowało mnie i mam inną lepszą prace na 3 zmiany ale weekendziki wolne bo tu wiadomo czterobrygadówka. Pozdrawiam Wszystkich Canpakowców oprócz dupowłazów. Polecam na chwilkę ten zakład ale kariery tu nie zrobicie ja jak odchodziłem miałem 11 zł za godzinkę, jak widać nie rewelacja, 2014 roczek. Wiadomo ciężko o prace i jak pisałem z pewnością dalej bym robił i narzekał. Zwolnienie mnie z mobilizowało mam lepszą prace z perspektywą jak na razie kliku lat. Jeszcze raz Pozdrawiam i Życzę Wszystkim tam pracującym jak najlepiej.

kurs masażu

Macie fajną stronę internetową, nic poza tym :)

anonim

(usunięte przez administratora)

hhaha

uwierz bo takie sa realia, osoby które pracują kilkanaście lat i maja duza wiedze i doświadczenie to czasem ledwo maja 12 zł, tylko przydupasy maja prace w cp i wszystkie przywileje oraz wysokie stawki godzinowe.

operator

hahahah smieszne operator zgrzewarki 5 lat pracy na stanowisku 3 zgrzewarki z hali gdzie jest mistrzówka puszki puszki i areozole maszyny w 1 paluszku przezbrajanie itp cała dokumentacja raporty 11,50zł brutto za godzine to smieszne a mistrz Pan goły....... to dno to ostoja dla podpierdalaczy rodzinnych Bardzo sobie cenie pomoc mistrza Janusza to jest gość uczył wszystkiego bo sam był operatorem gość jest najlepszy ze wszystkich raszta to ścierwo

ddziubas

kaprum kaprum widzę na ciężkich lekach widać latasz. 1800-2000 to paru latach ludzie nie zarabiają Reszta to pociotki alutki które dostają na wejściu więcej i szybciej umowę z cp. Poza tym uważam że ktoś tu odpieprza jakąś kryptoreklamę tymi bzdurami takimi jak : 1800-zł na start,pakiety socjalne,umowa o pracę. Dużo ci płacą za pieprzenie takich herezji ?Bo widzę na każdym forum w podobnym stylu się udzielasz.

do rewir

Aby mieć ten pakiet socjalny trzeba być ich pracownikiem,a na początku jesteś zatrudniony przez agencję pracy (w sumie połowa ludzi tam zatrudnionych jest dalej pracownikami agencji,dziwne ale prawdziwe)

dan

Poleca ktoś pracę jako operator maszyn dodam że nie mam doświadczenia?

nowy debica

Wie ktos moze ile tam zarabia srednio elektryk? Bo jest przyjecie ale tylko 14zl daja Pytanie czy podniosa i na ile? hm

wieczny brykacz

Dzieje się coś ciekawego teraz?

bedejodpirogi

Wpisy typu Romek i jakiś noname o pracy w Bydgoszczy to mistrzostwo świata.Widać że jakaś podstawiona osoba.Za niedługo zrobisz wpisz że cię biegunka zżarła w robocie to i tak ci wyboci o bydgoszczy albo jaki to canpack Rzzym wybudował.

byy

romek piszesz glupoty jak nie wiem, parking tez wazna rzecz

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

jak nie zacznij chodzić z jedna z pracownic na can-pack debica a przyszły tesciu robote załatwi

wkurzony

Może by ktoś zainteresował się naszym parkingiem wokół firmy,bo o tej porze roku chcąc nie chcąc trzeba taplać się w błocie a to żadna przyjemność,nawet dziur nie ma komu zasypać tylko wszędzie stoi woda po deszczu...

Zostaw opinię o Can-Pack - Dębica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack