MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Zainteresowany

29.11.2024 12:02

Trochę dla mnie to dziwne. Agencja okej ale dziwi mnie sprawa z mieszkaniami przez tą agencje. W ogłoszeniu jest ze potrącane jest np 200e za zakwaterowanie (70% pokrywa agencja). Wychodzi na to że my płacimy 200e a agencja 400e+ czyli 600e+. Pokoje są dwuosobowe Więc za pokój wychodzi x2 czyli 1200e za pokój! Mieszkanie np 2pokojowe wtedybwychodzi 2400e+. To normalna kwota? Chyba nie. Więc coś tu się nie zgadza.. Proszę agencje o odniesienie się do tego. @Pracodawca

29.11.2024 13:22

Agencja MGsolutions jak większość podobnych pośredników korzysta z tzw. mieszkań wynajmowanych na czas (Ferienwohnungen) lub pensjonatów pracowniczych (Monteurzimmer/Monteurunterkuenfte). W zależności od regionu, okres najmu, i warunków takie mieszkania to koszt od ok. 15 do nawet 30 EUR za osobę za noc w pokoju 2 os. Większość tych noclegów i pensjonatów ma swoje cenniki opublikowane w Internecie, więc można to sobie oczywiście zweryfikować. Nigdy (!) nasza Agencja nie zarabia (i nie może!) na noclegach pracowniczych dla swoich Pracowników, wręcz przeciwnie dokłada 2-3 razy więcej niż pokrywa sam Pracownik. Oczywiście tańsze byłyby tzw. regularne mieszkania czynszowe (Mietvertrag), ale mieszkania takie są zazwyczaj nieumeblowane (albo bardzo skromnie), mają bardzo długie okresy wypowiedzenia, nie mają zazwyczaj miejsc postojowych (lub wystarczającej ilości takich miejsc), nie mają dostępu do Internetu, nie mają wliczonych opłat dodatkowych (media) - co oznaczałoby, że Pracownicy musieliby się wiązać z nami i wynajmującymi dodatkowymi umowami na mieszkanie obostrzonymi wielomiesięcznymi wypowiedzeniami.
PracownikMG

28.11.2024 22:30

Mówicie co chcecie ale MG to i tak najlepsza Polska agencja. Jak wszędzie mogą zdarzyć się problemy ale większość nie zależy od nich i zawsze się z nimi można było dogadać. Czasem jak czytam niektórych narzekających to chyba nie byli w innych agencjach
Sortownia owoców

25.11.2024 20:32

Pracował ktoś może na sortowni owoców w Lipsku i może napisać jak tam wygląda praca ?
Mati

28.11.2024 14:52

no to chyba za twoich czasów tak było teraz dostałem oferte i są lepsze zarobki
Sortowacz 3

28.11.2024 15:50

Pojedziesz to sam zobaczysz

23.11.2024 09:56

24.11.2024 11:46

Można wiedzieć na jakim projekcie byłeś ?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
Moj status
Treść pytania

Umowa

22.11.2024 12:17

Jaka kara za zerwanie umowy?
Julia

04.05.2024 09:15

Pracuje ktoś może w Wiefelsteden na magazynie ? Konkretnie nabiał ? Jak z zakwaterowaniem ?
Wojtassss

22.11.2024 10:36

Magazyn jak magazyn chodzisz zbierasz te produkty. Jak masz dobra wydajność to leżycie najlepsi po 2 koła wyciągają a takie średniaki po 1600 eur na rękę różnie. Plusem jest koordynator na miejscu Jakub na prawdę jest ok facet zazwyczaj jak byłem w Niemczech przez agencje inne to koordynatorzy to była masakra a Jakub przynajmniej ogarnia.
Magazyn Wiefelstede

22.11.2024 11:12

Chciałem zapytać czy bardzo zimno jest na takim magazynie i czy ciężko jest wyrobić normę ?
Rado

21.11.2024 18:17

a jak wgl jest z kwaterami? tam sa tyllko polacy czy róznie?
Lokum

22.11.2024 10:03

tylko pracownicy agencji z tego samego projektu
Bad Oldesloe

20.11.2024 20:50

Hej. Zaczyna ktoś z Was pracę w Bad Oldesloe na projekcie pralnia od 25.11? A moze ktos z Was juz tam pracuje?
Pralnia

21.11.2024 08:22

My się już nie załapaliśmy w tej rekrutacji a szkoda bo słyszeliśmy dobre opinie od znajomych co już tam byli..
Kol

20.11.2024 13:11

Czy był ktoś na komisjonowaniu nabiału w Wiefelstede ?
Robik

20.11.2024 14:44

Na stronie są niektóre oferty wystawione a jak zadzwonisz na infolinię to proponują już konkret bo najlepiej wiedzą co aktualnie jest dostępne
Xgr

20.11.2024 14:56

zadzwon i zapytaj co mają aktualnie
Bob

20.11.2024 08:44

dostałem oferte na produkcji czesci samochodowych w Mekenheim , byl ktoś poleca ?? Szukałem niżej opinii ale to chyba nowa oferta??
Maciek

20.11.2024 11:38

Wyjeżdżałem w tamtym roku i w sumie wszystko było ok.. Praca przy piecach ale da się przyzwyczaić zwłaszcza że zarobki nie były złe
Tom

19.11.2024 18:48

Czy ktoś się wybiera do Mittenwalde jako magazynier pod koniec listopada? Właśnie ta agencja MG ma fajną ofertę.
xDd

15.11.2024 18:07

Powie mi ktoś jak wygląda sytuacja lodówki i zamrażarki na mieszkaniach ?
andrzej

19.11.2024 11:41

Jak byliśmy jakieś czas temu to była jedna większą na 4 osoby. My zawsze bierzemy sobie prywatną taka turystyczną i do pokoju jak ulał.
Xx

17.11.2024 11:56

Hej, szukam koleżanki/ kolegi na wyjazd razem do pracy do Niemiec. Posiadam samochód. Jeśli jesteś zainteresowana/y zostaw e-mail to się odezwę :)
Ina

18.11.2024 19:05

Ja jestem zainteresowana:) [email protected]
Loss

19.11.2024 11:37

Zobacz sobie na ich stronę internetową tam mają dużo ofert. Ja też patrzę na fb. też tam dodają oferty albo zadzwoń sobie i zapytaj co aktualnie mają dostępnego. Ja ostatnio dzwoniłem to dostałem kila ofert na maila i jak ci coś pasuje to jedziesz a jak nie to czekasz na inne oferty i wtedy dzwonią do ciebie ;)

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier -k/m/x

Szczecin

15 - 18.5 EUR / d

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pakowacz /-ka

Kazimierz Dolny

2500 - 3000 EUR / m

Pracownik produkcji napojów (k/m/d)

Opole

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pawel

18.11.2024 10:13

Czy ktoś podzili się opinią o pracy w magazynie tchibo przez agencje mgsolutions?
Ok

19.11.2024 11:28

Pracowałem na magazynie przy Oldenburgu komisjonowanie, spożywka. Praca spoko , nie było na co narzekać , wynagrodzenie ok zawsze na czas. Teraz rozglądam się za inną oferta też z MG .
xDDD

14.11.2024 00:24

Hej. Jak jest z paliwem na dojazd do pracy ? Wymogiem jest posiadanie samochodu by dojeżdżać do pracy (przeważnie) Więc jeżdżąc do pracy tankujemy za swoje pieniądze. Czy w tej kwestii firma dodaje nam jakieś pieniądze np przy wypłacie ?
xDd

15.11.2024 18:10

Mimo wszystko tankuje się za swoje. Więc wg mnie powinni cos dać... Jeśli jedzie tylko para i tylko para będzie dojeżdżać to może być ciężko .
Ups

18.11.2024 12:05

Pewnie według niektórych to też powinna załatwić agencjaxdd

08.11.2024 12:17

Wybiera się ktoś na storczyki w Lippstadt z autem i wolnym miejscem?

16.11.2024 02:01

Tak, jak coś to możesz pisać na e-mail [email protected]

16.11.2024 02:02

Przepraszam, [email protected] **
BKKK

14.11.2024 18:22

Siemanko. Czy jest tu ktoś kto pracuje obecnie na produkcji alkoholi w Lossburg? Mam kilka pytań na priv
Kkuuyy

15.11.2024 13:42

Niestety nie. Byłem wtedy na mieszkaniu z dwoma pokojami. łazienka i kuchnia razem. Ogólnie wszystk w porządku i czysto.
BKKK

15.11.2024 14:51

Ok dzięki wielkie za odpowiedzi

11.08.2024 09:29

Witam jestem zainteresowany projektem w Mittenwalde, ktoś był a może jest - poproszę jakąś opinie.
tynek

15.11.2024 12:41

warto w sensie że da się sporo zarobić? bo to najważniejsze
tynek

15.11.2024 12:43

a to jak rozumiem jest jakiś opiekun na wyjeździe czy kto?

05.11.2024 15:48

Czy był ktoś może na storczykach? Będę wdzięczna za każdą opinię. Dziękuję
piłkarz

12.11.2024 13:00

wiadomo, że nie aplikowałem na wszystkie po kolei, ale chyba wszystkie powinny być aktualne
Pracownica

15.11.2024 08:45

praca lekka i przyjemna , pracowałam w laboratorium przy produkcji sadzonek (jest jeszcze pakowanie i produkcja odżywek do roślin). fajne zarobki i premie za dowożenie innych osób, polecam:)
Js21

09.11.2024 15:16

Umowę podpisuje się od razu na 9 lub 18 miesięcy? Czy jest np. na miesiąc i się przedłuża za każdym razem?
piłkarz

12.11.2024 13:01

ktoś na podobne pytanie gdzieś niżej odpowiedział

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

hondzia

04.11.2024 11:21

Wybiera się ktoś do Niemiec na pakowanie produktów suchych do miejscowości Wiefelstede? Termin 21.11.2024 ?

08.11.2024 12:02

Może ktoś więcej napisać na temat tej pracy przede wszystkim na jakie wynagrodzenie można liczyć ?
hondzia

08.11.2024 12:40

Nocna ????
Marcelina91

07.11.2024 18:59

Hej, czy był lub jest ktoś na ofercie produkcji kasków koło Magdeburga? I mógłby się podzielić opinią
harvol

06.11.2024 11:22

jak w ofercie jest napisane że po 18 msc jest możliwość przejścia bezpośrednio pod pracodawcę, to znaczy, że wyjazd co najmniej tyle trwa i nie ma szans na krócej wyjechać?
Mm

07.11.2024 14:33

To znaczy że projekt trwa 18 miesięcy czyli możesz tyle przepracować nie dłużej później albo pod firmę albo zjeżdżasz i musisz mieć 3 miesiące przerwy ale to nie ogranicza Cię to że musisz przepracować te 18 miesięcy nie każda robota podpasuje :)
Jonasz

07.11.2024 12:43

Pracuje/pracowal ktoś na produkcji kasków w Magdeburgu? Jak praca, mieszkanie i atmosfera?
Anionim

04.11.2024 17:40

Siemka była by chętna jakąś duszyczka na wyjazd mam samochód najlepiej z małopolskiego. Już byłem z tej agencji także polecam . Jak coś to priv

05.11.2024 10:32

Napisz na tego maila [email protected]

28.10.2024 14:16

Siemka, Szukam kogoś kto był chętny pojechać na jakiś projekt z tej lub innej firmy, szukam kogoś ogarniętego, najlepiej w przedziale wiekowym od 18-25 lat, szukam ze względu iż wole nie mieszkać z jakimś randomem, sam mam 22 lata i już byłem 2 razy z tej agencji, mam prawko i własne auto , jak ktoś chętny pisać na tego maila, [email protected]

04.11.2024 15:25

Jak najbardziej, jeśli chodzi o samą agencje nie moge nic zarzucić

04.11.2024 17:39

Na jakich projektach byłeś ?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Magazyn

22.10.2024 17:25

Był ktoś na magazynie w miejscowości Wiefelstede na dziale Owoce i Warzywa ?
@Wiesława

11.09.2024 12:12

Cześć czy pracował ktoś w Automotiw w Morsbach ? Jak wyglada praca , mieszkanie i jakie sa zarobki na miesiac juz po odliczeniu kosztow mieszkania ?

04.10.2024 14:05

Jasne a możesz napisać gdzie pracowałeś albo nadal pracujesz ?
inez

21.10.2024 10:01

dzieki, chyba trzeba obejrzec dla przypomnienia
Magda

11.10.2024 22:19

Ja byłam z chłopakiem dwa razy z tej agencji, wypłata zawsze na czas, zakwaterowanie naprawdę spoko, do pracy też nie mogę się przyczepić, moja opinia jest pozytywna

16.10.2024 14:09

aha to fajnie wiedzieć, nawet nie wiedziałem że tak jest
inez

21.10.2024 09:54

przeciez normalnie byla opcja we dwojke mieszkac
Hhhhh

27.09.2024 19:45

Powinni pisać że tylko mobilne a nie z dowozem cv wysłać i czekać tygodniami a niekiedy miesiąc lub 2 chdzi o storczyki a bez samochodu nie przyjmują tylko samochodem . Wprowadzanie w błąd.

21.10.2024 09:38

Też staram się tam dostać na projekt do storczykow
barto999

03.10.2024 16:47

Hej. Był ktoś może na produkcji alkoholi w firmie uwe Müller? I może napisać swoją opinię na temat tej firmy.

16.10.2024 14:08

brzmi jak coś co jestem w stanie ogarnąć :D

16.10.2024 14:09

to do tego raczej długie wdrożenie nie jest potrzebne?
Rjur

12.10.2024 03:12

Jeżeli o sama Agencję nie mam nic do niej dla mnie jest ok .Umowa dobrze jest napisana minus to mieszkania gdzie pakują dużo osób nawet 11 do budynku z jednia kuchnia i łazienka to jest w tym najgorsze . Praca jak praca trzeba się przyzwyczaić i nieraz odpuścić żeby to jakoś szło. Agencja wynajduje najtańsze lokale gdzie ludzie się meczaa i sądzę że to jest minus ze wcześniej się zwalniają. Jeżeli standar mieszkań byłby lepszy a nie ścisk każdy byłby zadowolony . Mam nadzieję że kiedyś to się zmieni bo oferty pracy mają fajne i dobrze opisane . Co bym nie powiedziała o innych agencjach. Na niektórych projektach nie ma koordynatorów na miejscu to też minus bo właśnie taki koordynator tobie pomoże jak nie dajesz sobie rady nap. Przeprowadzka . Pozdrawiam zespół mg solution

13.10.2024 16:16

Na jakim projekcie pracowałeś ?
Siema

15.09.2024 18:33

Ile zarobiliśćie na jakich kolwiek ofertach pracy na przeliczeniu na polskich pieniądzach przez cały miesiąc

10.10.2024 10:01

Ja za 170 godzin dostałam 1500 euro czyli w przeliczeniu jakieś 6500 tys
ursus

11.10.2024 14:05

według mnie to jest nawet lepsze rozwiązanie niż samo ubezpieczenie w niemczech
Chcę wiedzieć szczegóły

27.09.2024 10:47

Witam aktualnie szukam faktycznych prawdziwych opinii na temat pracy przez tą agencje o uczciwość wypłacalność , godziny pracy czy są i praca po przyjeździe jest taka jak była mowa w ofercie. Jak wygląda z zakwaterowaniem pisało w ogłoszeniu że pary/grupy mieszkają osobno . Mieli na myśli chyba że w osobnych pokojach , nie w mieszkaniach?. Pytam bo w tych czasach uczciwość graniczy z cudem , już nie raz miało być kolorowo i niestety nie było po przyjeździe. Jak to wygląda dla par zakwaterowanie może ktoś polecić ofertę pracy w tej agencji gdzie jest super dla pary. Pozdrawiam. P. S słyszałam o ofercie na granicy Szwajcarii -czekoladki ....czekam na odp .

29.09.2024 06:18

Jedna para = jeden pokoj, przeciętnie mieszkanie ma 3 lub 4 takie pokoje.

10.10.2024 09:52

Zarobki słabe, ja za 170 godzin dostałam 1500 euro
??

07.10.2024 08:56

Czy za zakwaterowanie pobierana jest jakaś stała konkretna kwota?

10.10.2024 09:50

Zależy od oferty i tego jak chodzisz do pracy. Nam teoretycznie pobierali 250 euro ale jak chodzisz do pracy to pobiorą ci tylko 150euro. Tylko musisz chodzisz cały miesiąc, w dodatkowe dni i zostawać na nadogdzinach.

10.10.2024 09:26

Byłam na projekcie w magazynie Edeka, byłam w każdy dzień w pracy i robiłam nadgodziny. Miałam 170 godzin i dostałam 1500 euro, jak dla mnie nie opłaca się jechać za takie pieniądze do Niemiec. Koordynator na początku zapewnial że za tyle godzin będziemy mieć 1700 euro minimum. Nie polecam

09.10.2024 09:45

Witam . Proszę o opinie na temat pracy w Hark w laboratorium storczyków. I opinie ba temat mieszkań. Dziękuję
Patryk

08.10.2024 14:58

Szukam chętnych do wspólnego wyjazdu mam auto [email protected] lub numer 690-455-042
Dynio

20.05.2024 17:36

Czemu jak bierzecie od Nas po 200 EUR za nocleg, to nie zorganizujecie tego w taki sposób, aby na 12 chłopa, przypadało więcej niż jedna kuchnia. Jak mamy sobie niby zorganizować jedzenie, jak wszyscy sie gniotą w jednym miejscu? No trochę to nie poważne, co??
Jacek

23.05.2024 20:56

Znajomi jeżdżą z innych agencji i wszędzie to samo, coś się popsuło w agencjach i chyba koszta wynajmów przerastają agencje i teraz wszędzie upychają ludzi do jednego mieszkania jak mrówki. Nieludzkie warunki, chyba czasy jeżdżenia przez agencję się skończyły
Toni

04.10.2024 16:33

Tak skończyły się 15 lat temu
niemcy

29.09.2024 21:38

Nie moge z tego ze usuwaja komentarze. Agencja jak agencja, kasa wyplacalna. Do roboty mielismy okolo 20 km w jedna strone, zadnych dodatków paliwowych nie ma. Zarobki 1500-1600 euro. Załóżmy ze 1550 euro to srednia, to wychodzi 6700 zł na ręke. Dla mnie wyjazd za granice za taka kase, to smiech na sali. Przerobilismy 3 miesiace i sie zwolnilismy. Praca moze dla ludzi z podlesia, gdzie nie ma pracy dla nikogo.

30.09.2024 15:50

Aha no to rzeczywiście szału nie ma w takim razie można wgl przez jakaś agencje zarobić większe pieniądze wgl

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.