4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Nowy

14.08.2019 17:04

Witam czy pracuje ktoś na produkcji czekolady w magdeburgu? Mógł by ktoś powiedzieć jak wygląda tam praca i jak ma się sprawa z nockami?
    mmm

21.05.2019 10:18

Witam czy ktoś pracował przy kaskach w Magdeburgu?
    Raf

09.08.2019 17:46

Beznadziejnie .Zarobki nie adekwatne do wykonywanej pracy.
    Xxxx

12.08.2019 12:53

Beznadziejne czyli ile mniej więcej na rękę po odbiciu mieszkania?
    Dola81

12.08.2019 09:16

Witam. Czy ktoś pracuje w Wismar jako Operator Wózków Widłowych? Jak to wygląda, jest ok? Jak mieszkanie,odległość od pracy? I jak zarobki?
    Crdi

08.08.2019 21:49

Witam. Czy ktoś z was pracował w Hannover na produkcji automotive i chciałby powiedzieć kilka zdań ?? Bo ta oferta powiela się dosyć często nie wiedząc dlaczego. Pozdrawiam.
    Pink

09.08.2019 14:48

Dlaczego się powiela bo nikt nie chce jechać. A jak już wyjedzie to szybko znika do Polski. Duża rotacja .Bo praca nie adekwatna do kasy.Dziecko by na to wpadło.

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Paula

30.07.2019 19:04

Firma na pierwszy rzut oka wygląda wiarygodnie,pomocni ,grzeczni w tym Krakiwie,ale po wysłaniu do Niemiec wszystko się kończy ,koordynator na wieyjeździe nie pomocny wogóle!!!za przykład podam dziewczynę ci zachorowła nie otrzymała pomocy z jego strony bo powiedział że teraz jest zajęty niech sobie zadzwoni na prywatną infolinię z ubezpieczalni którą wciskają odpłatnie i niech się na wizytę umówi czyli normalnego ubezpieczenia jadąc przez nich za granicę i musiała zjechać do polski co za tym poszło kszty paliwa tam i spowrotem i utraciła premię ,kolejne ich niedbalstwo nie wyrestrowują z UPracy pomimo ich zapewnień to akurat tyczy się mnie i innej pary będącej na tym samym projekcie,zmiana ciągłej decyzji z dnia na dzień że praca jest potem pracy nie ma na koniec każą nam się przenieść na 3dni pracy na inna kwaterę .Rzecz miała miejsce w Magdeburgu więc podejmując pracę przez nich w tej miejscowości zastanówcie się
    Polak

05.08.2019 19:41

Proszę nie żartować. A jak ma mi pomóc opiekun projektu na odległość. Przez internet? Notabene w godz.9-17.Zdrowie ma się jedno.!!
    Kasiopeja

08.08.2019 23:27

Zgadzam się z osobą wyżej. Ubezpieczenie które państwo oferujecie kolokwialnie mówiąc jest do "bani" ponieważ oni w ogóle nie umieją załatwić pilnie lekarza w sprawie choroby. Dlaczego musiałam ponosić koszty leczenia z własnej kieszeni? To nie tak miało wyglądać. Sprawa również się tyczy Magdeburga. Nikogo to nie obchodzi że ubezpieczalnia nie umie znaleźć lekarza, to ich obowiązek żeby jak najszybciej pomoc i żeby znaleźć lekarza w okolicy a nie tłumaczenie " że lekarze są obłożeni". Strasznie jestem tym zawiedziona już nie mówiąc o własnych kosztach leczenia...
    Kubas

08.08.2019 12:30

Ja polecam jestem tu 3 miesiąc - edeka Magdeburg - i jak narazie luzik. Czy jest tu ktoś jeszcze z Podkarpacia ?
    Damian

01.04.2019 09:24

Witam. Każdy poleca agencję, ale nie ma żadnej wzmianki na temat zarobków, które są najbardziej istotne, wiem że w ofercie sa zawarte informacje np. " minimum 1300-1600 euro po wszystkich potraceniach " ale czy są to realne zarobki ?? Napiszcie proszę na jakie zarobki mozna liczyć i na jakim projekcie pracujecie, to bedzie bardzo pomocna informacja. Pozdrawiam
    Albert

02.08.2019 09:40

Jak nie masz pojazdu to zapomnij .Takie osoby są dyskryminowane przez MG
    reniap

05.08.2019 10:39

hej, proszę o kontakt [email protected]
    Vgt

06.07.2019 10:06

Kilka słów o magazynie DSV Bochum. Są dwie hale jedna z chemią tzn. Płyny, pampersy, papiery a także żwirki dla kotów itp. Praca ciężka ale są stałe godziny i można zarobic, kierownictwo ok. Druga hala to czekolady, niestety godzin nie ma pracujesz po 4 lub 5 h dziennie bywa że w tygodniu nie przepracujemy nawet 5 dniu. Kierownik nie wie na jakim świecie żyje a rządzą nim dwie panie brygadzistki alkoholiczki a jedną z nich zawieszona za (usunięte przez administratora) ale nadal pracuje. Ciężko się doprosic o dodatkową pracę czy godziny a na dziale jest straszny bałagan. Nawet gdy jest mało pracy jesteś ganiany że masz szybko robić i ciągle jest czepianie sie kierownictwa które chce już iść do domu pić i nie obchodzi ich że ludzie nie mają godzin. Do agencji nie mam zastrzeżeń, jeśli masz problem możesz liczyć na ich pomoc.
    Albert

02.08.2019 09:56

Bo tam wszystkie osoby są z przypadku i pracują za karę.????
    Knex kiniu

01.08.2019 22:19

Miałem przyjemność pracować dwa lata za pośrednictwem MG a łącznie za granicą osiem więc powiedzmy, że mogę się w miarę obiektywnie wypowiedzieć. Moim zdaniem MG jest jedną z najbardziej rzetelnych firm na rynku. Negatywne opinie bz tego co widziałem pracując z ludźmi brały się z tego, że duża ich część miała problemy z czytaniem ze zrozumieniem, niejednokrotnie nawet nie chciało im się przeczytać umówy, którą podpisywali. Do sedna, pieniądze zawsze się zgadzały, wszystko zgodnie z umową bez ukrytych dodatkowych kosztów, życzliwa kadra która zawsze pomagała, ja miałem koordynatorkę z anielską cierpliwością, która nawet w swoim czasie wolnym potrafiła odebrać telefon, wysłać dokumenty oraz udzielić wskazówek,za co jestem bardzo wdzięczny. Podsumowanie moim zdaniem jest proste Firma z czystym sumieniem godna polecenia!!!
    Sławek

01.08.2019 17:39

Właśnie przeglądam ich oferty i co widzę. Praca przy produkcji czekolady wystawiona na dwóch różnych portalach.Treść ta sama oczywiście oprócz zarobków. Na jednej 1100-1300 a na drugiej 1100-1200. To jest chwyt poniżej pasa.Porażka totalna. A nóż ktoś zaaplikuje z tej drugiej.
    Pracownikk

25.07.2019 17:54

Dlaczego nikt nie wspomniał o warunkach w mieszkaniach? Każda para mieszka w innym miejscu. Jedni jakieś 8 km od miejsca 0racy natomiast inni jakieś 30 km. To że mieszkania są w pelni wyposażone to kłamstwo. Jedni nie mają internetu, inni lodówki jeszcze inni pralki. Możesz trafić na hotel 0racowniczy i mieszkać w Bulgarami i Rumunami dzieląc z nimi kuchnie, którzy nie 9racuja a cale dnie spędzają w kuchni pijąc alkihol z paniami lekkich obyczajów. Jeżeli chcesz zmienić hotel to szykuj się na to, że ludzie w biurze NIC nie załatwia. Podobnie jak koordynator, który w zupełnie niczym nie pomaga. Firma obiecuję ok 1300 euro a to jedno wielkie kłamstwo. Ostatnie wypłaty to oko 1040 euro. Rotacja w 9racy jest ogromna, bo kto chce 9racowac tak daleko od domu za psie pieniądze i mieszkać w mieszkaniach gdzie warunki są skandaliczne? Nie sugerujcie się dobrymi opiniami, nie są wystawiane 0rzez realne osoby. :)
    Kaski w magdeburgu

23.07.2019 17:57

Witam. Na agencji MG przejechalismy sie razem z mężem. Obiecywali pracę na 3 miesiące, a pracowaliśmy zaledwie półtora miesiąca. Do ostatniej chwili nie dali nam znać czy pracujemy do końca miesiaca, czy mamy wolne 3 ostatnie dni, ponieważ firma idzie na urlopy. Musieliśmy się dowiedzieć na własną rękę ponieważ koordynatorzy "nie mają informacji od firmy".-to ich wyuczony tekst jezeli dzwonisz przez telefon. Nie dali nam znac nawet tydzien przed, a nawet 3 dni przed. Jezeli chodzi o kasę- to nie nastawiajcie się na więcej niz 1100 eur. Premia frekwencyjna to bzdura. A od kadrowej nic nie można się dowiedzieć. U mnie w banku i mojego męża przelew był opóźniony(mimo iz mamy w innych), a jeden pasek wyplaty i tak nie doszedł.Od miejsca pracy do mieszkania 22 km. Niestety bylismy pierwszy raz przez ta agencję i ostatni.
    dwie miłe kobiety

18.07.2019 16:24

Witam serdecznie, planujemy jechać w sierpniu do pracy na magazyn Magdenburgu lub jakakolwiek inna opcja na magazyn. Niestety nie mamy samochodu co automatycznie nas wykluczyło w rekrutacji. Planujemy zostać tam do stycznia, stąd pytanie, czy ktoś się wybiera i ma miejsce w samochodzie na dwie niekonfliktowe dziewczyny w okresie tych miesięcy? Oczywiście dokładamy się do paliwa. kontakt: [email protected]

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Komisjoner w magazynie logistycznym - PRACA W NIEMCZECH

Bydgoszcz

14.53 - 20 EUR / m

euro123

22.02.2019 11:35

wyplata na czas w euro do 10kazdego miesiaca, praca 2 lub 3 zmiany, pary pracują razem a jedyny minus że mieszkania niektore są daleko od zakładu (ale jest doplata za paliwo z resztą dużo osob jest w prywatnych mieszkaniach bo się opłaca bardziej)
    kriss

04.04.2019 13:43

skoro praca ok to czemu sobie mieszkania nie wynajmiecie??widze ze brak samodzielności..dziecinne zachowanie najlepiej to wszystko do rączki podac
    Nikoletta

18.07.2019 09:40

Oczywiście że jest. Tylko w przypadku jak zabierasz pracowników swoim samochodem do pracy. To jest tajemnica. Coś w rodzaju " Tylko nie mów nikomu"
    Chce podjąć prace

26.06.2019 08:35

Witam chcialbym wyjechać do z narzeczoną... Czy zazwyczaj mieszkanie jest z wspólokatorami czy samemu można mieszkać?
    alfons

18.07.2019 09:26

Oczywiście , że samemu . Nie dajcie się namówić na żadnych lokatorów.
    Natka

17.07.2019 15:09

Bez samochodu nie podchodź . Wymuszają wręcz na tobie żebyś kolegę, sąsiada i inne pociotki namówił na wyjazd z samochodem. Czas w końcu zadbać o transport pracowników do pracy a nie wymuszać na pracownikach posiadanie pojazdu.

15.07.2019 07:56

big

16.07.2019 19:58

A gdzie jest wielki manager z KRK .Niech się zajmie sprawą a nie tylko grafiki wysyła.
    pick

17.07.2019 12:46

Najgorsze są studenciaki , którzy przyjeżdżają na 2 lub 3m-ce i sieją ferment. A potem zabierają (usunięte przez administratora) a niesmak miedzy stałymi pracownikami zostaje.
    Darek

08.07.2019 14:28

Witam. Planuje wyjazd do Niemiec poprzez Mg Solutions. Ponieważ w ogłoszeniach jest warunek dotyczący zapewnienia sobie transportu do miejsca pracy, to w związku z tym mam pytanie: Czy ktoś planuje w najbliższym czasie jechać swoim samochodem?Proszę pisać na: [email protected]
    black

30.06.2019 09:14

Czy są wyjazdy krótkoterminowe np wakacje? Czy tylko długofalowe. Proszę o odpowiedź .
    Klvdxx

05.07.2019 20:38

Również się podpinam pod pytanie :)
    wera

06.06.2019 11:41

Bardzo fajna agencja, pracuję u nich 4 miesiące, zawsze mam pewne 40 godzin tygodniowo plus nadgodziny, brygadziści i koordynator projektu szybko reagują na pytania, polecam
    Nic

26.06.2019 20:08

A co robisz? Ze tak chwalisz.podobno to są obozy pracy
    Basia

05.07.2019 09:22

Ha ha ha :D To ty chyba w (usunięte przez administratora) nie bylas :D :D pozdro! ja nie narzekam, i kasa ok, zawsze na czas a nie tak jak w innych agencjach

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

kris

04.07.2019 07:02

Witam, mam pytanko czy jest wymagana znajomość języka niemieckiego. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję

02.07.2019 00:41

Ludzie omijajcie EDEKE w Magdeburgu, szerokim łukiem. Tyle w temacie. Szkoda słów, żeby więcej się rozpisywać.
    Mike

28.06.2019 14:53

Dzień dobry! Czy pracuje ktoś w Magdeburgu jako "komisjoner - magazynier"? (kompletowanie zamówień zgodnie z listą itp itd) Pozdrawiam Mike
    kik

27.06.2019 10:11

Czy to jest prawdą , że osoba dla której praca jest za ciężka i rezygnuje to jej partner/ka zostaje zwolniona nawet jeśli jej praca odpowiada i chce zostać?
    Maciejmaciek

26.06.2019 22:01

Cześć, jak wygląda sprawa w przypadku braku posiadania pojazd? Czy może koordynatorzy lub rekruterzy "zgrywają" ze sobą osoby wyjeżdżające w tym samym terminie? Czy może posiadanie pojazdu to obowiązkowa sprawa?
    Ewaxoxo

06.06.2019 15:31

Witam. Czy pracuje ktoś w Magdeburgu przy produkcji kasków ? Proszę o jak najwiecej informacji o samej pracy, jak wyglada, jak z wynagrodzeniem i jak wyglada zakwaterowanie.
    Ewaxoxo

11.06.2019 13:35

Nie pracuje, dzisiaj mam odesłać podpisane umowy i się zastanawiam
    Tomek

26.06.2019 11:28

Też z chęcią zasięgnąłbym opinii osób, które tam pracują. W lipcu wybieramy się z dziewczyną do Magdeburga i chcielibyśmy dowiedzieć się czegoś o pracy, wynagrodzeniu i panujących tam warunkach.

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Takashi

18.06.2019 17:07

Hej, wyjeżdża ktoś w najbliższym czasie do Magdeburga do tego nowego magazynu?
    Tomek

26.06.2019 11:25

Nowego miejsca? My z dziewczyną szukamy pracy z Magdeburgu, chcielibyśmy rozpocząć od początku/połowy lipca.
    Kriss

24.06.2019 17:34

Witam. Czy ktoś pracuje w Stuttgarcie na magazynie z odzieżą ? Zastanawiam się nad wyjazdem tam do pracy z narzeczoną. Jakieś opinie ?
    kinga

20.06.2019 14:50

Wie ktoś czy w tym roku bedzie praca w laboratorium? Albo ktos jedzie na cos innego i ma wolne 2 miejsca?
    Ryan_90

06.05.2019 09:31

Witam, Piszę z zapytaniem o prace jako komisjoner na magazynie Edeki w okolicach Oldenburga. Jak wygląda praca na tym magazynie? Czy jest ona ciężka dla kobiet? Jakie są warunki mieszkaniowe? Z góry dziękuję za odpowiedź
    Yooko

03.06.2019 14:18

Koordynator jest tak pomocny ze tylko szkodzi. Nie oszukujmy sie ale przez niego polowa pracownikow sie zwolnila. Z oszustami niestety w zgodzie sie zyc nie da. A po magazynie kraza pogloski ze na swoich pracowników policje naslal toz to skandal. Jak dla mnie firma Edeka jest okej, MG rowniez ale kuu...zwa niech daja takiego koordynatora co mozna z nim zyc w zgodzie a nie zeby ludziom szkodzil i zeby sie bali przez niego do roboty chodzic.
    Kaamka

06.06.2019 11:26

Nie jest szczególnie ciężka :) fajne jest to, że pracuje się w tych samych godzinach a nie na zmienne grafiki
    Nowyy

23.05.2019 17:10

Witam pracuje ktoś na magazynie z kosmetykami i produktami BIO? Jak to rzeczywiście wygląda z zarobkami, zakwaterowaniem itd? Pozdrawiam

29.05.2019 23:13

Witam, praca sama w sobie nie jest ciężka ludzie na magazynie są w porządku, ale co do samego wynagrodzenia ma się to nijak do tego co firma obiecuję. Podstawą jest1300 € a po obliczeniach wychodzi 1050€ nadgodziny to ściema, soboty pracujące płatne normalnie a o nockach można tylko pomarzyć. Osobiście uważam że nie warto jechać taki kawał drogi ponieważ przy granicy można pracować za podobną kasę
    BezNicka

02.06.2019 13:14

To co piszesz jest po prostu smieszne.Zarobki wynikaja z ilosci godzin,wiecej godzin to wiecej pieniedzy,skoro jest Ci tam zle i zostales oszukany jak twierdzisz to co tam jeszcze robisz??????????
    BezNicka

02.06.2019 02:15

Koordynator na projekcie DSV w Weilerswist ST to porazka-bajkopisarz,fantasta,w niczym nie pomaga a jedynie szkodzi,zdarza mu sie krzyczec na ludzi,uwaza sie za diabli wiedza jak waznego a ludzie sie z niego smieja,jeden z brygadzistow zmianowych mowi o nim ,,idiot''.
    Nowa11

29.05.2019 16:33

Witam , szukam osob ktorzy zaczynają prace 11 czerwca w Automotive lub osoby ktore tam pracuja. Moga coś powiedzieć o zakwaterowaniu, pracy, zarobkach ?
    Ola2019

30.05.2019 21:42

Hej ;) Również jadę 11 do pracy w Automotive Jeśli chciałabyś się skontaktować proszę o kontakt [email protected]
    Tomasz

01.06.2019 16:37

Jedziemy razem z żoną swoim autem tam
    Lili99

24.05.2019 10:50

Hej szukam jednej osoby do wyjazdu przez MG Solutions , praca okolice Hanoweru , brakuje nam jednej osoby do pokoju. Prosze o kontakt email [email protected]

21.05.2019 11:25

Jestem tu nowa

22.05.2019 17:27

Hej. A mam pytanie. Wymogiem jest tam znajomość języka ? Orientujesz się może ?
    Michalek19992

21.05.2019 12:27

Witam pracuje ktoś na komisjonerce na magazynie z kosmetykami i produktami BIO? Jak z godzinami,wypłatami,mieszkaniem? Ktoś coś? Pozdrawiam
    Jestem tu nowa

22.05.2019 17:25

Siemka. Ja wybieram się z chłopakiem. Ty sam jedziesz ? Naszego kumpla rodzina tam pracowała, chwali sobie bardzo. Ogólnie polecał. Daj znać, może się jakoś zgadamy razem. A skąd Ty jesteś ?
    Rty

22.05.2019 16:38

Odradzam pracę na stanowisku pracownik magazynu z wyrobami czekoladowymi w Bochum. Godzin nie ma, co drugi dzień wolny choć w agencji zapewniają że praca jest kierownicy zakładu mówią że już jej nie będzie . Na magazynie wogole się tobą nie interesują. Do pracy daleko w mieszkaniu nie ma nawet szawki w pokojach.
    Michallll

21.05.2019 23:22

Oferta pracy na magazynie jako komisjoner w Magdeburgu. Podwyżka do 2000 euro netto po 9 miesiąc? Czy ktoś tam pracuje/pracował? I może się wypowiedzieć co i jak wygląda? Pozdrawiam
    Karola

21.05.2019 20:19

Witam jest ktos chetnyna wspolby wyjazd jestem z gdyni poszukuje kumpla badz kumpeli na wspolny wyjazd jako para aby miec razem pokoj . Nie mamnagranej pracy ale majakilka ofert ktore bym rozpatrzyla . Jak ktos ma plany wyjechac a chce poklikac zapraszam na priv [email protected]
    Stev

09.05.2019 15:22

Polecam ta agencje, jak narazie najlepsza z jaka pracaowalem. Pieniadze na czas i wszystko zgadza sie tak jak bylo ustalone przed wyjazdem.
    nick

20.05.2019 15:31

Wszystko oprócz wynagrodzenia za święta wypadające w tygodniu.

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.