4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Tomson

22.01.2020 14:30

Dokąd polecacie wyjechać? Chciałbym załapać się do jakiejś fizycznej roboty (magazyn, czy coś takiego, krzepę mam) ale nie jestem jeszcze jakoś bardzo zaznajomiony z ofertą mg, wolę podpytać tutaj i zrobić jakiś orient w terenie
    Green

23.01.2020 15:44

To polecam sę zaznajomić z ofertą jednak, bo jest tam sporo gołoszeń, tutaj raczej nikt ci ich nie będzie wymieniał ;)
    Krystiano

17.01.2020 09:37

Witam będzie ktoś zainteresowany wyjazdem przez tą agencje od marca? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu [email protected] w razie czego mam samochód do dyspozycji
    Krystiano

22.01.2020 18:31

To zapraszam do kontaktu na mail [email protected] chętnie pojadę w większej grupie
    Marika

22.01.2020 23:17

Ja razem z 3 znajomych również planujemy od marca! [email protected]
    David

21.01.2020 22:19

Czy ktoś wie co to za magazyn jest koło Lipska?może jakaś opinia?
    Peter

22.01.2020 10:16

Dostałeś tam ofertę pracy ?
    Dawid

22.01.2020 16:31

Niee ale widzę że w ofercie jest magazyn Lipsk
    Saraxx

22.01.2020 12:28

Cześć, na jakim magazynie najlepiej rozpocząć pracę?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Megi

21.01.2020 21:53

My planujemy z narzeczonym jechać po 10.02, czekamy na jakieś oferty. Jeśli jakaś para również planuje wyjazd w tym czasie to zapraszam do kontaktu :-) [email protected]
    Lilka

20.01.2020 23:47

Hej NA jakiej umowie pracuje się w agencji ?
    Ziom

21.01.2020 19:37

Umowa o praca na szczęście
    slimi

12.01.2020 22:00

Może ktoś coś powiedziec o pracy w Magdenburgu na komisionera? Konkretnie interesuje mnie jak wygląda praca, ale głównie zakwaterowanie. Jeszcze jedno słowo na temat zarobków i będe szczęśliwy :D
    Mgd

21.01.2020 11:02

Za chwilę jest przeprowadzka na hotele pracownicze, wiec na mieszkanie nie masz co liczyć. Wypłaty kiepskie, płacone za przepracowane godziny a godzin póki co nie ma i z tego co mówił koordynator nie będzie, bo czekają nas słabe miesiące.
    Ziom

21.01.2020 19:35

Styczeń na magazynach zawsze słaby ale w lutym sie rusza bo przed Wielkanocą a w tym roku święta wcześniej
    BylemWidzialem

21.01.2020 17:36

Najgorsza agencja pracy w jakiej pracowalem zagranicą, a było ich 5! (usunięte przez administratora) na każdym kroku. Zatrudniaja w połowie miesiąca i trzeba być ubezpieczonym albo w urzedzie pracy albo u poprzedniego pracodawcy, robią to po to, żeby składek nie oplacac w miesiacu zatrudnienia i nie dać premii za frekwencje, bo żeby dostać premie za frekwencje trzeba przepracować pełny miesiąc kalendarzowy, a nie miesiąc liczony od zatrudnienia. Pracowałem w grudniu 9 dni i wszystkie zmiany były zmianami nocnymi, a dodatek za nocki dostalem o 16 godzin mniej (nocka zaczynała się o 21 to powinno być o 9 godzin mniej a nie o 16). Reklamacji nie uwzgledniaja, trzeba isc do sadu i walczyc o swoje dla przykladu. Do tego polska umowa oddelegowania, tylko po to zeby za delegacje nie placic i zebyscie nie dostali zwortu podatku. Wg przepisow prawa pracy maja obowiazek zwrocic za dojazd do miejsca zatrudnienia, a komu zwrocili? nikomu. Darujcie sobie , a szczegolnie odradzam EDEke , jak uslyszycie EDEka od razu mowcie do widzenia. Do rego mieszkania dla 8 osob z jedna kuchnia i jedna lazienka i zamiast wszystkich rozdzielic, zeby ludzie sie mijali i mogli odpoczac to nie wszystkich na jedna zmiane i kolejka do toalety codziennie.
    18l

21.01.2020 17:07

Agencja w porządku przynajmniej nie cudują z umowami śmieciowymi lub kilkoma tylko masz jedna umowę o prace na pełen etat uważajcie na to bo wiele agencji daje umowy o dzieło lub dwie umowy o prace żeby kantować na składkach. I podatek Musi sie płacić w Niemczech jeśli to agencja !!!!
    Marcinek12

20.01.2020 13:46

Witam mam pytanie obecnie pracy w Augsburgu jak tam jest jak praca i ogol ie mieszkanie.pozdrawiam
    Kamilo

16.01.2020 16:14

Witam. Mam pytanie pracuje ktoś na magazynie lub będzie wyjeżdżał ktoś w najblizszym czasie do Magdeburga z kim mógłbym dojeżdżać do pracy? Bo miałem jechać z kimś ale mnie wystawił do wiatru. Dzięki za odpowiedzi
    Grzesiek

17.01.2020 18:45

Hej ja będę jechał wyjazd 27 skąd jesteś ? jak co to pisz na @ [email protected]
    Domcia

11.01.2020 16:56

Mam pytanko czy pracując przez agencje rejestrowaliscie swoje samochody w Niemczech i oplacaliscie podatek drogowy?
    Minyoung

15.01.2020 12:47

Zmieniać blachy na niemieckie należy w sytuacji, gdy jest się zameldowanym w Niemczech. Ty jedynie jesteś tam oddelegowany, więc nie musisz tego robić. Podatku drogowego również nie płaciłam.
    Pawel

16.01.2020 14:01

Ale zameldować sie itak musisz pracujac przez mg
    Podatek

16.01.2020 09:50

Pytanie odnośnie podatku drogowego! Rozumiem że każdy wyjeżdżający posiada auto (diesla) które spełnia wymogi euro 5? Czy zwracacie na to uwagę, czy może jest ktoś kto wyjeżdża do pracy dieslem poniżej 2006r? Wielu moich znajomych wyjeżdża za granicę autem, starymi dieslami i o dziwo nie ponoszą konsekwencji, ale wiem też jest nacisk na stare diesle itd...
    David

15.01.2020 18:22

Witam czy pracuje ktoś przez MG na magazynach Lipsk,Magdeburg i mógłby coś więcej napisać o tej pracy?
    Marzena K.

15.01.2020 02:05

Bardzo porządna agencja wyjeżdżam z mężem już od kilku lat i wiele już przeszliśmy ale z MG solution i tak najmniej rozczarowań i najlepszy kontakt!!!
    Jolka

15.01.2020 14:28

Gdzie Państwo wyjeżdżacie? Tzn na jakie projekty? Mogłabym dowiedzieć się coś więcej?
    Bodo

13.01.2020 23:08

Witam, decydując się na pracę w Niemczech, wcześniej zapoznałem się z wieloma agencjami i opiniami na ich temat i ta agencja wydawała się najlepszym rozwiązaniem. Sam charakter pracy był beż zarzutu oraz osoby z którymi pracowałem, natomiast wynagrodzenie które TA agencja podaje, a tym co otrzymaliśmy na koniec miesiąca to się mija z celem, o premiach które przemiły Pan wielokrotnie podkreślał że będą ,nie mówiąc o kwestiach urlopowych, nie wspominając także o mieszkaniu które pozostawiało wiele do życzenia, łagodnie pisząc to przechodzi ludzkie pojęcie. Nie napisałem tego bo mi się nudzi, ale chciałem Was ostrzec oraz uchronić przed tą pseudoagencją i totalnym zakłamaniem z ICH strony

09.01.2020 08:10

Pytanko, w tej agencji pieniądze są wypłacane po tygodniu czy miesiącu? Chciałbym też zapytać o to czy może jest ktoś chętny na wyjazd, koniec max do końca stycznia.

09.01.2020 22:14

Odezwij się do mnie na maila, może akurat coś wymyślimy wspólnie ;) [email protected]
    @Hmm

13.01.2020 21:45

dwie osoby chetene do wspolnego wyjazdu?? odezwij sie podaje meila [email protected]
    slimi

12.01.2020 21:55

Pytanko mam, ktoś pracuje jako komisjoner w Magdenburgu. Mógłby ktoś cos szerzej o samej pracy ale głównie zakwaterowaniu i warunkach?
    Mari88

08.01.2020 21:42

Czy jedzie ktos tez teraz przez agencje na produkcję wafli do Magdeburga ?
    Ewelina

09.01.2020 14:00

Jadę z chłopakiem. Mamy zacząć pracę od 13 stycznia.
    Mari88

12.01.2020 15:16

My też z chłopakiem właśnie od 13 stycznia
    Ciekawy

09.01.2020 04:51

Witam chciałbym się zapytać jak to jest z kasą. Wyplacają co tydzień czy co miesiąc? W końcu miałbym tam jechac by zarobić a nie jakoś żyłować by utrzymać się ten pierwszy miesiąc.
    Zerg

10.01.2020 11:17

To chyba warto łbie mieć jakieś pieniądze na pierwszy miesiąc, a nie jedzie jeden z drugim królewicz, bez języka, doświadczenia i jeszcze wymaga, żeby jaśnie pan miał co tydzień wypłatę.
    Ciekawy

10.01.2020 15:57

Akurat łbie jak czegoś nie wiesz to się nie wypowiadaj. Znam 2 języki, doświadczenie też jakieś posiadam tyle, że jestem w podbramkowej sytuacji dlatego pytam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Krystek

06.01.2020 20:18

Mam pytanie. Czy w MGSolutions mozna dostac zaliczke po przepracowaniu tygodnia lub dwoch? Pytam bo nie mam tyle kasy zeby miec za co przezyc przez miesiac w niemczech. Pozdrawiam.
    Zerg

10.01.2020 11:19

Można, ale od 11 do 30stego bodajże. Miedzy 1-10dniem miesiąca nie wypłacaja.
    Nowa28

21.10.2019 16:50

Mam pytanie czy są jakieś osoby które wybierają się tam w pojedynkę? Czy tylko pary tam jeżdżą?
    Lena

28.10.2019 18:25

czesc,odezwij sie na maila [email protected],tez chce wyjechac ale samej wiadomo...lepiej z kims
    Gość

09.01.2020 13:36

Ja jestem chętna mój nr 535421221
    M

09.01.2020 12:24

Witam. Może ktoś się wypowiedzieć o pracy pomocnik magazynowy Frankfurt nad Menem ? Z góry dziękuję za odp.
    M

09.01.2020 12:11

Pomocnik magazynowy Frankfurt nad Menem ktoś był? Jak wygląda praca, zarobki, mieszkanie ?

09.01.2020 04:53

Jak jest tam z kasą? Tygodniowo czy raz w miesiącu?
    Dawid

18.10.2019 13:46

Witam czy pracował ktoś bądź pracuje przy produkcji zabawek w Erfurcie?
    Rr

30.11.2019 02:07

Ile pobierają za mieszkanie miesięcznie
    Hahaha

09.01.2020 02:35

300 od osoby. Ciężko tam znaleźć inne mieszkanie, ale jak się człowiek postara to znajdzie

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Krystian

08.01.2020 21:14

Witam jest tu może ktoś kto pracuje bądź pracował jako komisjoner-magazynier w magdeburgu? Bądź w augsburgu jako pracownik produkcji? Chcialbym się dowiedzieć czy rzeczywiście wszystko wygląda tak jak jest napisane w ogłoszeniu. Czy warto jechać? jak z zakwaterowaniem, czy dużo rodaków zastanę czy będę sam jak palec? Moze ktoś chętny na wyjazd właśnie w te miejsca bo w razie czego miałbym wolne miejsca w samochodzie.
    Toom

06.01.2020 17:05

Witam. Czy ktoś był na produkcji napojów w okolicy Stuttgartu? JlStart projektu 13.01. jak wyglądają warunki pracy oraz zakwaterowania?
    polo

08.01.2020 12:15

praca lekka,zmudna i szybka trzeba po jakims czasie dojsc do wprawy ,poczatki sa ciezkie. pracuje sie 8h + 1h przerwy. Zadko sa nadgodziny. co do zakwaterowania to zalezy kogo gdzie wysla, ja nie narzekalem , na pietrze mieszkalo sie w 6 osob , pokoj na dwie osoby , kuchnia i lazienka . Duzo sklepow bylo w poblizu a do pracy mielismy okolo 20km
    kropka

08.01.2020 09:58

cześć, czy mógłby ktoś napisać jak wyglada praca przez te agencje? jak warunki mieszkania? czy wypłaty co tydzień czy co miesiąc?
    Lili

06.01.2020 11:59

Witam czy umowy podpisywane są umowami o pracy z oddelegowania i na jaki okres czasu? Jak warunki zakwaterowania?
    sid

07.01.2020 14:03

Warunki zakwaterowania pewnie zależą od miejsca - hotele robotnicze, pensjonaty. Różnie z tym bywa ;) Przeważnie na zadupiu i kawał drogi od pracy, dlatego szukają osób z samochodem. Umowy są na miesiąc i co miesiąc są przedłużane aneksem.
    Karolina

06.01.2020 10:50

Witam. Może ktoś się wypowiedzieć o pracy na fabryce napoji w stuttgart? Z góry dziękuję za odp.
    Ewa

06.01.2020 10:43

Hej. Czy ktoś by mógł wypowiedzieć się na temat pracy w stuttgart na fabryce napoji. Z góry dziękuję.
    ArcziBald

02.01.2020 23:57

Witam. Może ktoś napisać mi w mailu cos o tej agencji? jak zarobki kwatera ogolnie atmosfera na magazynach itd. [email protected] z góry dziekuje i czekam na wiadomosci.
    Nelia1602

03.01.2020 18:44

Również proszę o kontakt osoby które już współpracowały z tą agencją: [email protected]
    czekoladowa

22.11.2019 10:05

Kilka słów o pracy przy produkcji czekolady w Wergonie, nie wiem skąd tyle negatywnych opinii... Tam naprawdę NIE JEST tak źle, zresztą ostatnimi czasy się poprawiło i to znacznie. Kasa jest zawsze na czas, opieka koordynatorki na miejscu super, kontakt z biurem w Krakowie bez zarzutu, są mili i pomocni. Teraz jest dużo nadgodzin, więc jak ktoś chce pracować i zarobić to nie będzie narzekał, no i Wernigerode jest niedaleko granicy... Pozdro
    czekoladki

26.12.2019 13:50

w grudniu są jakieś dodatkowe premie frekwencyjne ale tak to jest płatne przecież 11,5 eur za dobę, a jak marz frekwencją to masz minus 100 euro mniejsze potrącenie... praca jest spoko w tym roku sezon ma być do marca a potem 3 miesiące przerwy i można znów przyjechć
    Anula8888

03.01.2020 13:55

Agencja wporzo, ale praca w Wergonie, to nie polecam. Pracowalam i wiem ,że nigdy bym tam nie wróciła. Są inne fajne oferty . Czekolada - NIE!!
    Elza

28.12.2019 09:21

Witam wszystkich mam pytanie czy oferta pracy na produkcji słodyczy i na czekoladzie to ta sama oferta czy 2 różne.
    Elza

31.12.2019 10:55

Pracowałam już na produkcji tak że pracy się nie boję ale widząc że o czekoladzie są same złe opinie to aż strach próbować, oj a ludzie potrafią być różni na produkcji o wszystko potrafią mieć pretensje ze pracować szybko trzeba i czasem się spocic no ale nie ukrywajmy to jest produkcja czasem trzeba się zagrzaca jak nie pasuje to do domu i na zasiłku siedzieć większość negatywnych opinii to dodają ludzie co pracować się nie chce tylko by kawka i dyskusja ot co
    Elunia

31.12.2019 13:14

Nie ośmieszaj sie kazdy wie jaka to jest praca że szukaja pracowników i nikt nie chce tam jechać...(usunięte przez administratora)za 900 euro to powodzenia
    Elvis

23.12.2019 08:52

Czy mógłby ktos dodać szczera opinie oparta na wlasnym doswiadczeniu ,na temat pracy na magazynie w magdeburgu ? Wiem ze maja tam chyba 2 magazyny prosze o sprecyzowanie o ktorym mowa , szukam pracy jak najblizej granicy a to chyba jedyna taka oferta z MG , nie bardzo chcialbym zmieniac agencje ... interesują mnie informacje odnosnie samej pracy , ilosc godzin , atmosfera , zarobki , przymus robienia norm czy raczej kazdy pracuje swoim tempem ? z gory dziekuje za informacje
    Elvis

27.12.2019 15:37

Chce podjac prace po nowym roku i zastanawiam sie czy beda przyjecia
    Asd

28.12.2019 08:39

Myślę że tak, trzeba zadzwonić do MG i zapytać :)
    Zosia

23.12.2019 15:22

Hej czy wie ktoś jak jest na produkcji wafelków w Magdeburgu ? Był ktoś ?
    magdeburger

26.12.2019 13:51

byłem rok temu pracowaliśmy do lipca, jest ok, jak to produkcja, fajne jest bo płaca za przerwy a w Niemczech z reguły przerwy sa niepłatne, wiec spoko kaska za to wpada... jesli będziesz mieszkać na mieszkaniach MG to fajnie jesli zapewnia ta firma produkcyjna mieszkania u siebie na zakładzie to słabiej... wiec dopytaj
    Zosia

27.12.2019 14:51

Ok dziękuję za informację

26.12.2019 21:52

Damian

27.12.2019 13:42

Cześć ja mogę z tobą jechać od stycznia do pracy
    Damian

27.12.2019 13:43

Mój nr. Tel 507085299
    Agahh

23.12.2019 05:13

Czy produkcja czekolady to to samo co pakowanie czekoladek i to to samo miejsce wie ktoś ?
    Mały

12.12.2019 11:58

Bardzo polecam tą agencje. W porównaniu do innych z którymi dane mi było współpracować ta wyróżnia się rzetelnością i odpowiednim podejściem do pracownika. Kwestia wynagrodzenia, mieszkania innych warunków jak najbardziej na tak. Jasno określone warunki, jeśli miałem jakieś wątpliwości w sposób jasny i przejrzysty zostały mi one wyjaśnione i rozwiane - jak się okazuje nie we wszystkich kwestiach jestem alfą i omegą ;) a wydawało mi się że jeśli chodzi o kwestie finansowe to tak ;) Czuć że w miejscu pracy, jeśli jesteś z tej agencji to firma zna ich, widać że współpracują długo i przekłada się to na sprawne funkcjonowanie na miejscu. Jak dotąd MG Solutions to najlepsza agencja z pracy z jaką dane mi było współpracować, a uwierzcie że trochę już ich przerobiłem ;) Ich profesjonalizm przekłada się na wiele aspektów współpracy, podchodzą po ludzku i życzliwie do pracowników - pamiętajcie tylko że wszyscy jesteśmy tylko ludźmi a oni pod swoimi skrzydłami mają setki takich pracowników jak my - bardziej lub mniej roszczeniowych :) Dane mi było niestety widzieć jak niektórzy z moich współpracowników odnosili się w rozmowach telefonicznych do koordynatora w Polsce, pamiętajcie że oni to też tylko ludzie, a dzięki nim Wam pracuje się lepiej :) Ja jestem na 100% zadowolony i póki co nie mam zamiaru zmieniać pracodawcy :) Pamiętajcie że wszystko zależy od waszego podejścia :) Życzę wszystkim pracownikom MG solutions zdrowego podejścia do życia :) Pozdrawiam, Zadowolony pracownik :)
    ROCK

20.12.2019 16:25

To ciebie mają już pewnie dość :D czytam i czytam te opinie,a nie jestem jescze ich pracownikiem, ale znajomi mi polecają bo pracują u nich, więc w styczniu chce wyjechać i zaglądam tu z ciekawości :) ale powiem szczerze że jak slysze opinie moich znajomych którzy pracują przez firme mg solutions, a tu czytam niektóre opinie to żal mi tych ludzi co tak narzekają, ale ja wierzę znajomym którzy są zadowoleni i pracuja juz ponad pół roku.
    Zoja

21.12.2019 22:18

No raczej że szanowne kadry mają mnie dość. Ale kasę wyrównują a gdyby się nie należała to myślisz że tak by było ? Jasne wolna wola każdego co robi ze swoimi zarobionymi pieniędzmi i może ją charytatywnie pozostawiać do dyspozycji agencji. Wyraziłam swoją opinię o ich rzetelności w rozliczeniach wynagrodzeń po to też by inni przeczytali i nie dali się rolować. Natomiast z pracy jestem zadowolona i wystarczyło to doczytać.

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h