4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

20.03.2020 11:03

jeśli ktoś nie jest z Krakowa, to jak można się do nich zgłosić do pracy bez konieczności jazdy tam?
    Vincent

23.03.2020 12:47

Oczywiście, tak działają agencje zatrudnienia...tak jak pisze CiniMini! skontaktuj się telefonicznie i tyle
    Vincent

24.03.2020 11:30

O, sorry powtórzyłem się, kiedy pisałem swoją odpowiedź, to twojej @Pytanie jeszcze nie było ;)

23.03.2020 14:25

Witam jedzie ktoś do Bochum na 26.03?

23.03.2020 14:21

Witam jedzie ktoś do Bochum 26.03?
    benek

19.03.2020 11:54

Opamiętajcie się ludzie z tym wirusem. Korona jest i w pl i w de, a taka robota jest tylko tu. A teraz praca jest bardziej pewna niz kiedykolwiek, bo wszystkie magazyny lecą pełną parą. Kupa roboty, kasa kilka razy wieksza niz w pl(!) i prynajmneij tutaj jest pełna higiena. W Polsce masz dobre statystyki, bo nie robia testow i tyle w temacie.
    otototo

20.03.2020 17:20

Doładnie. Szczególnie pacjenta z polskim ubezpieczeniem i kartą z nfz nikt tam obskakiwał nie będzie.
    Odp

22.03.2020 22:55

Jest zupełnie na odwrót my do tej pory w Polsce wykonaliśmy 18 tys testów a w Niemczech dziennie tyle robią

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

devi

21.03.2020 20:50

troche slabo ze w ogloszeniu nie ma ani slowa o prawie jazdy/wlasnym samochodzie a potem cie zbywaja bo nie masz prawka.
    Gość

18.03.2020 00:42

Czy praca w Magdeburg to w DSV jest ?
    Bertirlo

21.03.2020 11:03

edkowiec;d

21.03.2020 16:37

na magazynie teraz nie pracuje się 160 tylko czesto nawet 200 h a teraz szczególnie za luty były śednie wypłaty ja za 165 godzin miałem 1400 eur na reke juz z premia frekwencyjna 100 EUR i mała premia za wydajność, ale w marcu jest już masa godzin dodatków no i premie może będą wyższe, najlepiej mają tu ludzie po 9 miesiącach bo stawka jest zarabista
    xzap

20.03.2020 13:42

Witam,wybiera się ktoś może do pracy do edeki (magdeburg) w poniedziałek? jak się tam pracuje? jak z warunkami w mieszkaniu? :)
    edkowiec;d

21.03.2020 16:30

jest ok a po 9 miesiacach jeszcze lepiej bo dostaniesz ponad 14 eur na godz... a jak jestes dobry to i w 1 okresie dobrze zarobisz na premiach i premii frekwencyjnej... praca jak to praca trzeba być szybkim ale i myśleć, bo to komisjonowanie czyli zbieranie zamówień zgodznie z zamowieniem które dostajesz na słuchawki lub skaner... plus taki że większość młodych ludzi klimat jest spoko, może tera troche gorzej bo ludzie się unikają z powodu wirusa ale normalnie to fajnie się tu mieszka i pracuje. A gdzie będziesz mieszkać? Masz już adres?
    MaxTurboForte

19.03.2020 08:48

Jest tu jakaś prą która tez pracuje w pralni przemysłowej w Niemczech przez MG? Jedziemy 1 raz jako para i najbardziej chcemy żeby być razem na jednej zmianie i jednym magazynie l. Agencja zapewnia ze zawsze tak jest ale wolelibysmy sie upewnić ? Prosiłbym o info od od kogoś kto tam jest z podaniem w jakom to mieście ?
    Ppp

19.03.2020 13:50

Gratuluje wyboru oferty przebieranie brudnych zakażonych rzeczy ze szpitali przy pandemii xd
    ketchup

13.03.2020 11:57

Czy pracuje się też na nocki?
    Aga

14.03.2020 22:29

Zalezy gdzie trafisz, w dsv Weilerswist na chemii Polacy nocek nie maja
    ketchup

19.03.2020 12:23

Ok ok, dzięki za info, ale na większości są, tak?
    Gadu gadu Person

19.03.2020 08:53

Kto jedzie do bochum lub kolonii? My kuzynami byliśmy rok temu i znów chcemy na 3 miesiące wyskoczyć teraz, 3 chłopaków, ale nie znamy jeszcze konkretow gdzie lokal itd jedziemy tylko dlatego ze tam jest masa godzin ostatnio robilismy ponad 200 i kasa jest konkretna a sama praca bez jakiegoś zamordyzmu no ale do rzeczy dobralibysmy kogoś do ekipy najlepiej jedna osobę na miejscu na dojazdy nawet 2 mamy 7 os samochód jedziemy z gliwic w przyszły wtorek kolongodz 7-8 wyjazd a4 i do Zgorzelca jak coś to piszcie i dawajcie namiar zawsze raźniej no jechać 2-3 autami razem w razie jakiś problemów na drodze
    MaxTurboForte

19.03.2020 08:49

A i jeszcze jedno, jakby jakaś para szukała dojazdu z kims dzielić to mamy auto i chętnie sie będziemy wymieniać, a piątek mamy dostać adres zakwaterowania to tutaj wszystko wtedy podam
    Mat&Kar

18.03.2020 21:03

wybieram się do Bochum po raz drugi, czy ktoś ze starej ekipy z bochum jedzie teraz znów? stara ekipa mam na myśli zlecenie z pazdziernika i listopada... jak coś to do zobaczyska! Ps. widzimy się na zapleczu ;) wtajemniczeni wiedzą o co choo :D
    Moniq87

18.03.2020 21:02

wyjechałam z męzem tydzień temu do pracy z tą agencją i jak narazie wszystko super, ludzie tu pracują po rok czy dwa i sa zadowoleni, więc na razie i ja też nic złego nie powiem, bo opieka tutaj jest ok a mieszkania bardzo schludne i czyste, internet w cenie, miejsce parkingowe, blisko pracy, koordynator na miejscu, szkolenie po polsku, sa nadgodziny dodatkowe, wiec w porównaniu do mojej poprzedniej agencji tutaj zapowiada się że będzie na prawde spoko aha jestem na magazynie pod kolonią jakby to kogoś interesowało ;)

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

18.03.2020 21:00

Jestem zadowolony z firmy
    tyrion

11.02.2020 13:37

a jak jest z płatnościami jeśli chodzi o weekendy, albo święta? to jest jakiś dodatek czy po normalnej stawce?
    Hdhd

14.03.2020 22:42

Na umowie sa wypisane dodatki, ale nikt ich nigdy nie widział
    Rad

18.03.2020 12:44

Mnie też nikt nie oszukiwal. Kasa byla dokladnie taka jak sie umawialismy i wszystko inne rowniez. popracowalem troche i zjechalem do kraju z powrotem..
    Kamil

11.03.2020 20:57

Halo, halo Jedzie ktoś może na magazyn Edeki do Magdeburga na poniedziałek ?
    anit21

18.03.2020 11:09

Wybieramy sie -2 osoby
    ciekawyświata

18.03.2020 10:58

Jak jest z pracą w magdeburgu co dokladnie sie robi, jaka wypłata netto miesiecznie za podstawowe 160h, daleko jest zakwaterowanie od pracy. Mam samochód może chciałaby jakaś dziewczyna ze mna pojechać od maja?
    Nicol@

11.03.2020 08:07

Witam,czy pracował ktoś w Bremen na magazynie bądź komisjoner ,zbieranie zamówień wózkami? Bardzo proszę o opinie i informacje o zakwaterowaniu, czy jest normalny standard pokoje zamykane na klucz itp? :)
    Nim

12.03.2020 11:36

no raczej nie mieszka się w stodole ;p standard jest normalny, dobry, nie wiem co tu więcej mówić
    reto

17.03.2020 11:52

Tak jest normalny standard pozdrawiam
    Bonifacy

17.03.2020 01:28

Czy pracował ktoś na magazynie w edece w oldenburgu jakie zarobki na rękę? Pozdrawiam
    Miska

16.03.2020 17:40

Jedzie ktoś do Dsv koło Koloni na produkty spożywcze Bio??

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Gość

16.03.2020 12:57

Hejka. Czy ktoś może się wybiera do Dsv na produkty spożywcze Bio okolice Kolonii??
    olek

16.03.2020 11:48

zatrudniacie obcykrajowcow?
    Wafelek

16.03.2020 10:51

Mam pytanie , w związku z obecną sytuacją czy ludzie zatrudnieni w mg zjeżdżają do Polski czy wyjeżdżają za pracą ?
    Mati

15.03.2020 22:15

Czy ktoś się wybiera do Dsv na produkty spożywcze Bio ??
    Kamil

11.03.2020 21:20

Witam, jedzie ktoś mam magazyn Edeki do Magdeburga na poniedziałek ?
    Eryk

13.03.2020 23:39

Ciekawe jak masz zamiar wyjechac jak Polska zamknela granice ... agencja jest nie powazna ze wysyla teraz ludzi do pracy za granice a wczesniej niby ofert nie mieli ...
    Alslll

13.03.2020 00:17

Bremen czy magdeburg ktory magazyn polecacie dla pary ?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branże: Praca tymczasowa

Miśka

28.02.2020 11:29

Chcę wyjechać z chłopakiem. Nie będzie problemu, żebyśmy jako para dostali jeden pokój?
    Forest

10.03.2020 10:44

tak jest potwierdzam. Byłem z dziewczyną, wyjechaliśmy na rok. Mieszkaliśmy razem, mieliśmy sami pokój i na jedną zmianę również jeździliśmy, bo byliśmy też swoim autem. Nasze życie za granicą kręciło się raczej na zasadzie praca, dom, netflix, sen i tak w kółko, nawet się nie odczuwa za bardzo tego swojego towarzystwa, jeśli masz z tym jakiś problem ;d chociaż skoro jesteście razem to nie powinieneś mieć. Ogólnie nie ma się czego obawiać, jest spoko
    Miśka

09.03.2020 20:42

Może napiszesz dlaczego??
    Magik

04.03.2020 14:14

Czy ktoś w najbliższym czasie jedzie na oferta pracy Dsv Kolonia , lub wie czy są przyjęcia??
    Lepsza rada

09.03.2020 10:37

Nie słuchaj się. Zrób jak ty uważasz. Jeżeli Ci się nie spodoba, to wtedy odpuść, nie warto robić tego w przedbiegach. Pozdrawiam.
    Magik

09.03.2020 15:06

Czemu??
    greg

09.03.2020 12:09

Co to za projekt w czym byl problem?
    osoba do wyjazdu z KIELC

04.03.2020 13:56

Witam Czy ktoś jest z Kielc/okolic i chciałby wyjechać a nie ma z kim? Jak coś jestem chętny [email protected]
    Kamila

05.03.2020 15:47

Jestem z okolic Kielc
    KAMIL

10.02.2020 18:01

Witam. Zamierzam wyjechać w niedługim czasie do pracy przez agencje i chciałem się dowiedzieć co jest ktoś kto będzie jechał również i mógłbym się z nim zabrać i dojeżdżać z nim co pracy? Oczywiście będę się dokładał do benzyny itp. Dzięki za odp
    Felek

03.03.2020 11:21

A gdzie konkretnie jedziesz?
    edgar

04.03.2020 12:27

no właśnie bo też sie zastanawiam nad wyjazdem, ale moze byc tak ze myslimy o zupelnie innych miejscach
    Kielce czy ktoś jedzie?

03.03.2020 17:22

Witam Jeżeli ktoś jest z Kielc i chciałby jechać a nie ma z kim to jestem chętny. Z tego co widzę to mile widziane są grupy z autem. Grzegorz [email protected]
    Pegyrt

02.03.2020 11:32

Ruszył juz sezon ? Wyjeżdża ktoś moze w najbliższym czasie ??
    joker

02.03.2020 11:48

a jest coś takiego jak sezon na wyjazdy? chyba zawsze można gdzieś wyjechać? no chyba że piszesz o jakiejś konkretnej pracy sezonowej
    Patryk

03.03.2020 15:13

Doinformuj sie a potem odzywaj ...
    osoba do wyjazdu z KIELC

03.03.2020 13:51

Witam Jeżeli ktoś jest z Kielc/okolic i chciałby wyjechać do pracy przez to pośrednictwo a nie ma z kim to jestem chętny. Z tego co wiem wolą grupy z własnym autem. Z chęcią z kimś bym się zgadał. Grzegorz [email protected]
    max

06.02.2020 12:19

Może Agencja ok,ale jezeli firma wysyłająć do pracy stawia warunek posiadanie samochodu,to już coś z nimi nie halo. Jadę zarobić ,a nie wyczarować samochód. Degraduje ich na dolna półke
    Kuba

10.02.2020 09:26

Nic tylko pracować przez niemiecką agencję :) - daj znać jak już się załapiesz i będziesz miał ten służbowy samochód :D nooooo, od biedy próbuj jeszcze przez tą słowacką - podwiozą cię busikiem :)
    Havla habla

01.03.2020 12:28

W punkt!
    Robert

29.02.2020 13:27

Czy ktoś pracował przy tych komponentach wykończeniowych w Ausburgu
    Bartek099

27.02.2020 17:15

Cześć wszystkim! Chciałbym podjąć pracę w agencji MG solutions. Szukam pracy w Stuttgarcie i chciałbym zasięgnąć informacji jak przebiega rekrutacja w tej firmie i czy trzeba być osobiście w biurze żeby podpisać umowę, czy trudno się dostać, pracuje się z Polakami ? Bo nie ukrywam że moja znajomość języka niemieckiego jest słaba i czy ewentualnie mógłbym się dogadać z kimś kto też byłby zainteresowany podjęciem pracy w tej firmie w Stuttgarcie już w Niemczech. Pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi.
    Isa

29.02.2020 13:05

Nie trzeba byc osobiscie mozna mailowo, jak na alkohole chcesz jechac to spoko tam sa sami polacy, wiec z dogadaniem nie bedzie problemu, zadzwon do biura tam wszystko wyjaśnia.

03.02.2020 23:23

. Aushilfe

12.02.2020 09:38

Opinia w punkt! Wszystko się zgadza. Podobno "dobrą wolą" agencji jest wypłata wynagrodzenia za dni świąteczne. Śmieszne (ale to śmiech przez łzy) ! Pomijam fakt obiecanych podczas rozmowy (15 osób usłyszało dokładnie to samo, więc nie ma mowy o pomyłce) "widelek" od 1300 do 1500 euro, w rzeczywistości przelew około 1200 euro za przepracowany miesiąc. Pracownicy tymczasowi niemieccy mają wypłacane dodatki za godziny nocne oraz dojazdy do pracy. Tacy sami pracownicy zatrudnieni przez MG nie otrzymują ww.dodatków, pomimo tego, że podobno umowa jest polska na warunkach niemieckich. Jednym słowem agencja zabiera sobie wszystkie dodatki, na które pracuje grupa zatrudniona na projekcie.
    Halo

27.02.2020 12:34

No i cisza w temacie. Warum? ;)
    Mario

23.02.2020 01:05

Witam czy pracował ktoś z was w Augsburgu prace przy produkcji elementów z cegły dekoracyjnej (np. obudowy rolet) ?? jak to tam wygląda
    seledyn

26.02.2020 12:32

Też poproszę o informację
    praca

27.02.2020 11:43

trzeba przyznać, że niezła ta stawka w tym Augsburgu, a jeszcze ze znajomością niemieckiego to wgl i łatwiej i kasa lepsza

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.